![]() |
#4801 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
też tak miałam dopóki nie wpadłam po uszy ![]() ![]() Cytat:
![]() krótka, taka w drobną pepitkę, trochę o kroju grzybka ale nie bardzo, ze zwężeniem w talii i z kapturem ( ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ale jestem zmęczona ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki Dziewczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja dziś.. zaspałam ![]() ![]() Pojechałam po południu do sklepu po zeszyty i inne bzdety do szkoły (tak tak wiem, późno się za to wzięłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Rozeznanie
|
Cześć skarby, ja tak znowu tylko przelotem zajrzę, ostatnio brakuje mi czasu., a jeszcze klawiatura mnie do szewskiej pasji doprowadza, bo się zacina
![]() Dowiedziałam się w tym dziekanacie, ze musze wysłać pismeną prośbę do Dziekana i pewnie odeślą mi te dokumenty, więc luz ![]() Niektóre z Was juz do szkoły maszerują, ja mam jeszcze miesiąc i chcę maksimum tego czasu pobyć z rodziną, bo potem wyjazd, prawie 300 km dalej...., ale oswajam się z tą myślą-dobrze, ze z koleżanką bedę mieszkać więc będzie razniej ![]() Schism pokaz koniecznie ten tatuaż, ja ciągle kombinuje gdzie by tu zrobić, ale narazie nie mam pomysłu więc nie śpieszę się z decyzją. ![]() Agolek trzymam kciuki, zebyście się dogadali ![]() Jabłuszko- my to chyba dwie takie jesteśmy, jeśli chodzi o zakochiwanie się-mi tez strasznie cięzko jest się zakochac, za to moja koleżanka-co chwile przezywa jakieś zauroczenie ![]() Ewuś jaką kurteczke sobie kupiłaś?Dasz radę pokazać?Bo ja właśnie poluje tez ![]() Powodzenia tym, które zaczynaja szkołę ![]() Miłego wieczorka, papa ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-09-01 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kupowanie zeszytów to ja zawsze lubiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://e-shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=de - edit: widzę ze ta strona jest jakaś nie teges ![]() ![]() Widzę że dałaś sobie apel do podpisu ![]() ![]() Zasypiam na siedząco ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-09-02 o 00:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |||||||
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() hihi^^ Cytat:
![]() Wszystko wymaga czasu... ![]() Ojjj tak, mi się mega przydał ![]() ![]() Cytat:
![]() dobry początek to podstawa ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby w tym przełomowym dla Ciebie roku wszystko szło zgodnie z planem ![]() Cytat:
![]() A do rodzinki zawsze możesz przyjeżdzać w weekendy i święta - zdążysz się wtedy nimi nacieszyć ![]() Ogólnie to masz fajowo, zaczniesz nowe inne trochę życie i na pewno Ci się spodoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I zgadzam się, kiedyś nie było takich superanckich okładek jak teraz ![]() Cytat:
![]() Dobra, padam z nóg po pracy, w ogóle to mam chyba reumatyzm bo tak mnie coś dziwnie te nogi bolą, starość nie radość :P Miłego spanka, odezwę się z ranka hahah ![]() ![]()
![]() |
#4806 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zauważyłycie, ze mamy nowe buzki?? ![]() Taka fajna pogoda, ide poplewić w ogródku, nacieszyć się latem, bo już niedługo jesień:P Dziś w nocy śniła mi się wojna-pewnie dlatego, ze wczoraj był 1 września ![]() Ale się bałam ![]() ![]() No nic, idę, miłego dnia słoneczka ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-09-02 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
nei wiem czemu ale za kazdym razie jak cytuje wasze odpowiedzi i potem chce dospiac cos to mnie wywala z wizazu..wiec nie cytuje ale przeczytalam co pisalyscie... U mnie bez zmian poki co, w piatek na ten slub jade do kolezanki z pracy ale zdecydowalam ze nei zostane na noc tylko bede wracac... pewnie dojade do domu ok 1 w nocy jak dobrze pojdzie. niewazne zreszta. poza tym co tu dodac..wiecie w sumie wszytsko.. poza tym praca/dom i tak dni mijaja.. wczoraj z sasiadem poszlam na silownie i dalam sobe czadu, trzymam diete, smaruje sie kremami i czuje sie jakos lepiej w swojej skorze.. Psychiczei cienko to chociaz moze bede wygladac jakos porzadniej.. ciesze sie ze dalej tu zagladacie od czasu do czasu ![]() ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#4808 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję że dobrą zobaczyłaś bo dziś już jest w innym miejscu jej zdjęcie ![]() Fajnie za dałaś apel do podpisu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Modische, karierte Jacke mit Kapuze. 100% POLYESTER - 3% POLYACRYL - 5% VISKOSE - 17% WOLLE - 34% POLYACRYL - 41% POLYESTER i kosztuje na tej stronie 49,90 euro Cytat:
![]() ![]() zauważyłyśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (jak w ogóle teraz wyglada u Ciebie w domu? jak się odnosicie do siebie z TŻ-em? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ciepło dziś ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() yyyy pomidor ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że na ślubie będzie przyjemnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam wierze, że i psychicznie niebawem poczujesz się lepiej kochana ![]() Cytat:
![]() Nawet jako stare babcie będziemy tu wchodzić i skrobać do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bo u mnie dziś tragicznie. Deszczowo, wietrznie i ponuro. Jesień... W pracy nie działo się totalnie nic - udało mi się przetrwać dzięki temu, że miałam dziś super zmianę no i dużo innych biurowo-formalnościowych spraw do ogarnięcia było - takich, którymi nie ma czasu zająć się gdy jest duży ruch ![]() ![]() Wypłatę dostałam i jestem mega zadowolona ![]() ![]() Jutro mam wolne ![]() ![]() A dziś wieczorem ustawiłam się z PTŻ, chyba przyda się coś na kształt poważniejszej rozmowy ekhem... No to tyle ode mnie tymczasem ![]() Trzymajcie się kochane i miłego popołudnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-09-02 o 18:21 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Rozeznanie
|
Ja tylko wpadam Wam życzyc kolorowych snów, bo padam...idę się wykąpac,moze troche posiedze przed TV i idę spac, ostatnio chodzę spać około 9, 10- i powiem Wam, ze mi się to podoba
![]() ![]() Ewuś jutro tam zajrzę,poszukam Twojej. Przy okazji pooglądam sobie inne kurteczki, może coś wybiore ![]() Agolek-ja tez mam taką nadzieję ![]() ![]() No to dobranoc ![]()
#4811 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ewusia- Fajnie ,że TŻ na kilka dni przyjeżdża ![]() ![]() Madame- Mam nadzieję,że rozmowa będzie udana. A dzień wolnego i wypłata to para idealna B) Tarantulek- Snu nigdy za wiele ^^ U mnie spoko luz. Do czasu ![]() Jutro mam poprawkę... o ile kobita mnie dopuści.. w pracy mam mały błąd w sensie,że nei poruszyłam części tematu tylko coś innego prócz reszty. ![]() A umieć tak srednio, i kułam i czytałam,ale nie do końca. Plany miałam aż tu.. No właśnie. Z dziarka wyszło to,że zamiast literki t jest l więc pojechałam do gda, do studia, ich szef obejrzał,że ok,mam przyjśc jak się wygoi za tydzien dwa (tylko po czym to poznam o______O ),ów był zajęty więc ani se nie popatrzyłam ![]() No nic nastepnym razem, choć to tylko minutka trza będzie zastosować inny kaliber działań...;p (ciekawe jaki ![]() I tak wyszedłszy z stamta, dzwonię do kumpeli, a ta wyskakuje,że z innymi dwiema jedzie do Gdańska toteż. Zostałam na kilka godzin. Pierw kafejka,potem gin z tonikiem,kfc ,zwierzenia i atak głupawki, Ot idziemy patrzymy fajna bryka,kabriolet sportowy, dwaj kolesie do niego wsiadają to jedna (choć szczęśliwa partnerka fajnego faceta ;>) krzyczy 'może nas podwieziecie, oczywiście za benzynę to wy płacicie' to my wtórujemy, auto było dwuosobowe, chłopczaki się speszyli i tyle. ![]() Połaziłyśmy jeszcze chwilkę po centrum handlowym, mnie atak durnego śmiechu dopadł (wiadomo, słaba cienka łepetynka ![]() Zdeczka żem padnięta, wypadałoby jeszcze coś powtórzyć ![]() ps: i oto mój dziewiczy , jeszcze obolały nabytek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mialam mily dzien dzis mimo wszystkich przebojow jakie sie odbywaja w moim prywatnym zyciu.. Bardzo jestem pozytywna dzis i wogole, sama nie wiem czemu.. widzilam dzis taka dziewczyne, w moim wieku mniej wiecej, na wozku inwalidzkim, sparalizowana, powyginana.. straszny widok.. I ja sobie wtedy pomyslalam,ze Boze ja sie tu przejmuje TZtem i mam takie problemy a tu ludzie naprawde w zyciu cierpia... takie cos daje nam dystans do wlasnych problemow... Trzeba lapac zycie i cieszyc sie kazda chwila i szkoda czasu na zamartwianie sie/planowanie itp bo tak naprawde nie wiadomo co czeka na nas za rogiem... tyle ja dzis, popijam kielkiszek pycha czerwonego wina i jest mi blogo i poprsotu dobrze... dobranoc aniolki ![]()
![]() |
#4813 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jak tam poprawka? Cytat:
podrywaczki ![]() boski ![]() ![]() cała przyjemność po mojej stronie ![]() coś jak "przyszły" czy tez "prawie" TŻ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Coś dziś milczycie ![]() ![]() Ja też milczałam bo cały dzień zajęta byłam ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ za to pojechał już, niestety, praca nie pozwoliła mu zostać do jutra ![]() a teraz idę spać powoli ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pogoda...paskudna jesien..od tygodnia wieje i leje i slonca nie widzialam...a dzis na to wesele i jest paskudnie... zino straszni i desczz.. a najgorsze ze jestem kierowca wiec bezdrinkowo i po nocy trza wracac.. No ale nic, obiecalam to pojde.. przynajmniej komus poprawie humor w tej wyjatkowy dla niej dzien.. jakie macie plany na weekend? milego ode mnie ![]()
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też pogoda do d*** ![]() dziś jadę do rodzinki więc pewnie wieczór familijny ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zaspałam skandalicznie ale mimo to udało mi się wysprzątać mieszkanie przed imprezą, załatwić coś w PZU i pojechać do CH po prezent ![]() Miłej reszty dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Rozeznanie
|
Cześć, ja wróciłam do domu i teraz idę frytki robić bo głodna jestem niesłychanie
![]() Na weekend narazie planów zadnych-u mnie zazwyczaj wszystko spontanicznie wychodzi więc ![]() ![]() Schism-fajny tatuaż ![]() ![]() Agolek baw się dobrze, opowiesz jak było ![]() Ewuś- babski wieczór ![]() ![]() U mnie dziś deszczowo i szaro-i fajnie, przynajmniej nic nie trzeba robić w ogródku ![]() miłego wieczorka i weekendu! ![]()
#4817 | |||||
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Bardzo mi się podoba ![]() ![]() No i miejsce też ciekawe choć wymaga sporej odwagi ![]() Otóż to ![]() No i w sumie chyba coraz bardziej pozbywam się tej literki "P", bo to już baaardzo prawie TŻ :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie aktywnie co widać pewnie po ilości postów. Standard weekendowy czyli praca - chwila w domu - wypad... No cóż, trzeba korzystać bo od października nie będę miała czasu na takie beztroskie życie pewnie ... ![]() Jesień nadchodzi coraz większymi krokami, robi się szaro i ponuro, a lato zleciało zupełnie nie wiem kiedy, niesprawiedliwe to...:/ Niecałą godzinę temu wróciłam do dom, zjadłam, wykąpałam się, trochę posiedziałam, a teraz planuję jeszcze trochę rowerku, a później muszę już zacząć się ogarniać. Dziś umówiłam się na piwko z koleżankami, a po piwku może zahaczę o domówkę o ile zgadam się z P(?:P)TŻ ![]() ![]() Miłej soboty Plotkary ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() czy ktoś tutaj jeszcze pamięta córkę marnotrawną sprzed lat ![]() ![]() Czytam Was regularnie,ale jakoś nie mogę nic sklecic od siebie..mam fatalną sytuację jeżeli chodzi o..wszystko ![]() W klasie porażka,w ogóle nie wiem jak mam się tam zachowywac,bardzo mnie ta cała sytuacja stresuje tak więc i z moim żoładkiem jest strasznie..poznałam chłopaka który mi zawrócił strasznie w głowie i mój tż-et denerwuje mnie na każdym kroku,to dla mnie straszne,bo nie potrafię sobie z tym w ogóle poradzic,już nawet nie mam ochoty na seks ,a jednak chciałabym żeby wszystko wróciło do normy chyba ![]() Jedynie moje nowe praktyki są w miare fajne,odbywam w Katowickim hotelu diament ,dla jednych bardziej znany dla drugich znany z tego ,że stoi obok monopolu ![]() ![]() Na dodatek złego zaczyna się robic jesiennie,niech mnie ![]() Noo i od października zaczynam kurs na prawko,przeraża mnie to trochę,bo nie wiem doslownie NIC nawet gdzie jest sprzęgło ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-09-05 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() są osoby których się nie zapomina ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale masz dużo praktyk w tej szkole ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Żyję po imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() Także miłej niedzieli życzę i nowego tygodnia też miłego ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
Hej Lachonki
![]() Pisałam do Was dzisiaj, ale się nie wysłało - komp się zaciął i wszystko uciekło :/ U mnie wszystko git. Zaraz wychodzimy z TŻtem na kabaret ![]() Ewuś nie martw się - jak będziesz musiała to będziesz wstawać. Nawet ja się przyzwyczaiłam ![]() Schism - gratuluję odwagi co do miejsca tatuaża ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Ten chłopak to... w sumie to normalny chlopak
![]() ![]() ![]() Praktyki w diamencie na ulicy dworcowej,tak tak ![]() ![]() A prawko będę robiła w Tychach,więc chyba Ewusiu nie będę miała okazji Cię odwiedzac ![]() ![]()
#4822 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak wiec od poczatku: Piatek-wesele-dojechalysmy z kumpela spoznione o 1.5h,zabladzilysmy mimo ze trasa wydawala sie naprawde prosta ale okazlo sie,ze nie!!bladzilysmy i bladzilysmy i myslalam ze nie dojecdziemy juz nigdy i wkoncu zatrzymalysmy jakas kobiete w jakiejs miescinie malej i zapytalysmy czy nie wie gdzie to jest i sie okazalo ze jej syn tam jechal wlasnie i jechalysmy za nim pod sam hotel gdzie byla impreza.. ![]() Sobota- zaczelo sie od klotni z TZtem,potem jakos troche lepiej bylo a na wieczor pojechalam do kumpeli i zostalam na noc.Poszlam o 1 spac a ona i 3 znajomych siedzieli do niedzieli do 12 w poludnie i imprezowali ![]() ![]() w kazdym razie weekend niezly nawet pomijajac sytuacje z TZ ![]() kupilam sobie kremik Clinique i dostalam probke innego i jestem zadowolona. Mala rzecz a cieszy..Poza tym fajny koc i podusie. dzis moze na silownie pojde ale zobacze jak sie bede czula po pracy,mozliwe ze padne jak dojade do domu.. mielgo dnia kochane ![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czytam na bieżąco co u Was słychać, ale nie mam siły i czasu zebrać myśli żeby coś odpisać. Pierwszy weekend września spędziłam na nauce ![]() Ale jutro za to jadę w góry ![]() ![]() A teraz zmykam piec ciasteczka owsiane na drogę, bo na myśl o wszechobecnych na takich wyjazdach chipsach robi mi się niedobrze ![]() Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2009-09-07 o 14:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie bywam tam, za wysokie progi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja to chyba się nigdy nie nauczę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szkoda ze kłótnie z TŻ-em Ci zakłóciła fajny weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() Melduje się z kompa TŻ-a ![]() ![]() ![]() Jutro za to musze jechac do Kato odebrać w końcu ten dyplom i złożyć papiery na podyplomówkę i strasznie mi się nie chce ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() Ja tak przelotem zaglądam żeby zobaczyc co tu słychac ![]() Własnie wróciłam z bardzo udanego spotkania z kolezankami ze szkolnej licealnej ławki ![]() ![]() ![]() No a teraz, pojdę się kąpać i spać, bo trochę zmęczona jestem ![]() Agolek-szkoda, ze z tym TZ jest nie tak, no ale może będzie lepiej...trzeba wierzyć, słodkich snów w odsypianiu ![]() Paseczkowa baw się dobrze w górach, i oby towarzystwo się sprawdziło ![]() Ewus na jakie studia podyplomowe idziesz?Coś mi umknęło? ![]() Lolcia-mam nadzieje, ze się dogadacie z TZ ![]() Dobranoc laleczki ![]()
#4826 |
Zakorzenienie
|
na PR... chociaż teraz to w sumie już nic nie wiem bo jest mało chętnych jak na razie i nie wiadomo czy otworzą ten kierunek
![]() Wczoraj mi się udało wszystko załatwić, odebrałam dyplom (i straciłam niniejszym legitymację - żegnajcie zniżki ![]() ![]() ![]() Dziś za to zjawiłam się u rodziny i będę myć okna co również powoduje u mnie zły humor, no ale jakoś to przetrwam i do Bożego Narodzenia będę mieć z głowy ![]() ![]() Miłego dnia ![]() i piszcie coś!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie praca-dom, na dodatek wczoraj dostalam okres chyba najgorszy od miesiecy i sie zwijam.. W domu jakos lepiej z TZt bo sie nie klocimy ale nie wiem jak to bedzie miedzy nami...czas pokaze.. Dostalam wczoraj esy z New York'u!!Od szefa te esy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to ja wracam do prayc bo mi sie lunch konczy, po pracy na zakupy jedzeniowe i potem do domu na relaks.. pojutrze piatek! a do wakacji 3 tyg ![]() milego dnia kochane ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszaj mnie dalej ![]() ![]() ale to gdzieś za tydzień dopiero bo teraz bolą mnie mięśnie rak od wczorajszego machania ścierką ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() u mnie nic nowego, mieszkam nadal u TŻ-a, więc jest fajnie, chociaż TZ ciągle pracuje ![]() ![]() Dzis piękna pogoda wiec może po obiedzie na rower skoczymy ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
♥
|
Witam
![]() wpadłam Was odwiedzic bo jutro zapowiada sie w szkole luźniejszy dzien wiec nie ma praktycznie nauki a później weekend ![]() ![]() ![]() Ostatnio sporo rozmawiam z był Tż -kurde czesto nawet za nim tesknie no ale cóz takie zycie ![]() Lolciu mam nadzieje ,że dogadasz sie z Tż i wszystko powróci Madame mnie ostatnio równiez nogi bolą - sama nie wiem od czego , myślisz , że to ze starosci nas tak nogi bola ![]() Paseczkowa jak tam wycieczka ? Ewus znalazłas juz jakas prace ? bo z tego co sie orientuje miałas szukac we wrzesniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Wtajemniczenie
|
![]() piatek ![]() co za paskudny tydzien mam!!na szczescie piatek juz... Wczoraj poszlam na silownie i przedobrzylam ,boli mnie dzis nawet dziura w d**** za przeproszeniem... ![]() po pracy ide do kumpeli spac i bedziemy gotwac obiad i popijac winko i zostaje na noc ![]() milo sie zapowida co u was na weekend? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.