|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że tak wspólnie z nami, a nie same sobie tak mężatkowo tylko
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu i Clover relacje super.
Małgosiu czekamy na ciąg dalszy ale pierwsza część naprawdę świetna i już nie mogę doczekać się reszty no i zdjęć oczywiście ![]() A co do spotkania to właśnie to spotkanie "już" mężatek czy też w spotkaniu biorą udział "jeszcze nie" mężatki ??
21.08.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/e32885f0c5.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2002_03_01_112_4.png Edytowane przez Wioletaa Czas edycji: 2009-09-09 o 15:47 |
|
|
|
|
#544 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Spotkano chętnie
ale podobnie jak Amira niestety u mnie tylko weekendy A kto wie co się dzieje z Joasią????
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeżeli spotkanko było by tak do 26 września to ja bardzo chętnie
później niestety ale mnie nie będzie w Pl
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-09 o 16:58 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro albo pojutrze powtórz test albo smigaj do lekarza |
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maggie czyżbyś dostała już @ że zmieniłaś treść postu Jeśli jednak nie dostałaś to nie martw się jest wiele czynników które przesuwają okres innych niż fasolka więc don't worry
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziś przebrnęłam przez większość salonów z sukniami i ufff padam z nóg..
|
|
#551 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Melduję że jeszcze żyję ale ledwo Niestety w tej chwili dostęp do neta mam ograniczony do absolutnego minimum i nie mam możliwości za bardzo ani was czytac ani napisac mojej relacji - ale obiecuję że postaram się poprawic może uda mi się jutro lub pojutrze dorwac się do sieci na jakąś godzinkę to wtedy wszystko opiszę wam z detalami.A tak w telegraficznym skrócie - wszystko się udało minęło mi niesamowicie wręcz szybko i nie wiem kiedy (i to zarówno sam ślub jak i wesele) może po części dlatego że przez dwa tygodnie przed biegałam jak oblana ukropem i byłam wręcz wyczerpana.Tak z perspektywy to jestem zadowolona że wzięliśmy kamerzystę bo chociaż początkowo w ogóle mi na nim nie zależało to po tym jak msza (pomimo tego że zarejestrowałam fakt że było pięknie ) minęła mi jak pięc minut i jak taki jeden, lekko zamazany ciąg wrażeń to teraz cieszę się że będę mogła obejrzec sobie za jakiś czas na spokojnie jak to wszystko tak naprawdę wyglądało Jesteśmy już też z mężem bo dwóch plenerach i jesteśmy bardzo zadowoleni. U p. Zomera pełna profesja i myślę że efekty będą bardzo dobre. A wczoraj wróciliśmy od black&white z gdańska i muszę powiedziec że są rewelacyjni!!! który chciałam uzyskac będzie jeszcze lepszy niż początkowo myślałam. Mąż stanał na wysokości zadania i wczuł się w nawet w najbardziej szalone zdjęcia będziemy teraz z niecierpliwością czekac na owoce pięciogodzinnej bieganiny i klodowatej kąpieli w morzu
|
|
#552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
póki co jestem spokojniejsza i czekam na syrenkę ![]() i chyba jednak nad tabsami zacznę się ponownie zastanawiać. bo przy moich nieregularnych@ czasami szału można dostać a tylko tabsy regulują mi cykl i przynajmniej tak nie boli i bez zażynanej świnki jest. bo luteina itp nic nie daje w moim przypadku ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo miło wspominam wizytę w salonie Demi, babka super, mierzyłam chyba z 4 sukienki, tam spodobała mi się szczególnie jedna ale cena..2600 więc poszłam dalej
w papa michele babka jakaś niemiła, nie mierzyłam nic uciekłam na narutowicza w tym jakimś na m salonie nie było wyboru nic mi sie nie podobało. na bernardyńskiej w zuzannie dwie były super, cena też około 2000, poszłam dalej, na świętoduskiej koło tego sklepu z opakowaniami jednorazowymi ( boszz ja nie mam głowy do nazw tych sklepów![]() i mam dylemat czy potrzebny mi jest tren??
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Tren miałam tylko w kościele, w samochodzie odrazu odpiełam, ale trochę za długi był i nie poręczny wg mnie, ale ładnie wyglądał
![]() Moja sukienka akurat miała dużo uroku bez trenu Kurcze dziewczyny pokazałabym wam zdjęcia ale mam 3 na krzyż na maila od znajomych Dziękuje za docenienie moich wypocin, tak jak było tak pisałam
|
|
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehe nom, suknia piekna gusta podobne a ja dziś też zaszłam do 2 salonów. nawet mi proponowano w 1 mierzenie ale jeszcze nie chciałam ... no i trochę się spieszyłam ![]() dziewczyny, extra relacje! (Małgosia, Clovera) cudnie, że mimo jakichś tam wpadek malutkich, udało się Wam wszytsko uciekam spać, bo jutro mam wyjazd na spotkanie firmowe. ![]() nie wiem, jak was nadrobię ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wklej te fotki trzy
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć druga czas zacząć, mąż wybył, także chwilka jest
![]() Wyjechaliśmy z pod kościoła, a mój mąż się ze mnie chichrał że mi się głos załamał, wtedy jak się pomyliłam. W samochodzie na luzka, muzyka głośno, i robiliśmy sobie zdjęcia na szybkiego odpiełam tren, zameczek rach ciach i trenu nie było.Zajechaliśmy , tłum ludzi, wyszliśmy, cały czas się uśmiechajać, ja całą noc prawie sie uśmiechałam , ze szcześcia, zmęczenia wogóle nie czułam . Pijąc szmpan na wejściu polał mi się po bródce hihi i do dna, i rzucanie, oba kieliszeki w drobny mak poszły i Pan młody mnie szybciutko na ręce wziął ale tylko przez próg bo wysoko to nie dał by rady pod obciążeniem moim i mojej sukni ![]() Na górze przywitała nas orkiestra, wszsycy odśpiewali nam sto lat, nie samowite uczucie kiedy wszsycy patrzą na nas i śpiewają , a mój Michał jaki dumny No i za stołu piewsze danie, no i koleżanki wszystkie obok mnie jeden ubaw czy już do nowego nazwiska się przyzwyczaiłam, bo panieńskie takie charakterystyczne Pierwszy taniec , wybraliśmy Kindle "Z kimś takim jak ty" , orkiestra specjalnie dla nas się nauczyła, ale wyszło naprawde super, starsza ze starszym odpalili zapalnik i poszedł strzelający balon a my z mężem odwróciliśmy się w druga strone od kamerzysty i fotografa jak strzelał Cały czas gdzies z mężem, patrzyliśmy na siebie i się szerrokko uśmiechaliśmy i odrazu buziak , coraz gdzieś w policzek w usta mnie całował ehhh czułam się wyjątkowo dzięki nie mu i takkaaaa szcześliwaJeden nie przyjemny incydent siadła jedna faza i opóźnione danie zostało o jakieś pół godziny bo patelnie nie działały, jako że mąż i starszy elektrycy to pobiegli to robić męża nie było dłużej niż pół godziny a staszego dużo dłużej do póki tego nie zrobili, ale się wykłócimy za straty wrrrr Dalej już hulanki i swawole, gorzkie wódki hihi , zasłaniałam się welonem nie ma co każdy mnie deptał , dookoła o dziwo nprawde ale to naprawde mało co porwane, tiul był tak mocno przyszyty że się nie oderwał jedynie postrzępił w kilk miejscach, a dodam że sukienka mi opadła bo oczywiście schudłam bezpośrednio przed, także czasem przytrzymałam ją rączką, ale za to jak się obkręcałam super się kręciła ![]() Oczepiny fajnie nie wulgarne, z fantami ale ubaw po pachy, zbieranie na wózeczek, jakie powodzenie, przedłużyli kilka minut boo do mnie to kolejka hehhe Po oczepinach torcik, śmietanowy z Ciastkarni Jacek z Głuszczyny ale ciasta rewelacja R-E-W-E-L-A-C-J-A , a tort wymiatał pychhhaa, jeszcze dojadam ciasta w domu bo pychota Jak już zostali sami młodzi to brat młodego śpiewa do mikofonu hihi ale furore robił hehhe Orkiestra jeszcze siadła z nami po 4 godzinie i jeszcze gadaliśmy z pół godzinki, co tam jak tam, nasi znajomi jeszcze zaczeli śpieważ "cholera fajna orkiestra" heh , maż się zapaciał na sam koniec czekoladą z fontanny ale to tak że szok Położyliśmy się o 6 dopiero do łoża małżeńskiego ![]() O 10 już sie obudziłam a 10-30 już na nogach , i jeżdzenie tu i tam , o 14 już byliśmy z powrotem na sali już orkiestra w gotowości, dużżo ludzi jeeszcze przyszło, ja nie czułam wogóle zmęcznia, dalej z mężem w siódmym niebie i czułości , całuski, uśmiechy , takie uczucia są bezcenne naprawde tego nigdy przenigdny nie zapomni.. ![]() Mój mąż miła niespodzianka zaśpiewał dla mnie piosenke z orkiestrą , podszedł specjalnie do mnie i zaśpiewał, łezki mi poleciały, super poprostu super, jak do mnie potem podszedł , to go wycałować za to nie mogłam ode mnie też poszła dedykacja, bo mój Misiek urodziny miał także też mu miło ode mnie było ![]() Około 20 zostali już sami znajomi , około 10-12 osób i dopiero impreza się zaczęła Pan młody śpiewajcy do mikrofonu hehhehe , nagle maż koszule zdjęmuje heh i chłopaki za nim , wszzsycy tanczą a mój mężuś pyk spodnie w dół ![]() A potem to już poszła dekoracja 2500 balonów zerwaliśmy ![]() Orkiestra jaką z nas nabite miała na sam koniec jeszcze siedli z nami i sie bawili , naprawde super.Najlepiej ze starszym wywijam już koło 23 i jak mogliśmy się wywaliś na podłogę ![]() o 1 w nocy byłam dopiero w domu ale tak zmęczona że szokkk . W poniedziałek, sprzątnie tego wszsytkiego i niedowierzanie matki co tu się stało i gdzie dekoracja Poprawiny w poniedziałek do 23 ale to już tak na dobicie , Pan młody znowu się rozebrał ja nie wiem może powinnam się przyrzeć temu dokładniej No i po weselu i wielki smutek że to tak szybko mineło ![]() Ale niezapomniane , naprawde uczucie, życzę tego każdej Pannie młodej Polecam też księge gości, supperrr naprawde się usmiałam z mężem , bo superrrr się ludzie powpisywali, jak będę miała czasu, wpis od orkiestry pokaże
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-09 o 22:55 |
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia relacja super
i ja chcę zdjęcia koniecznie zobaczyć ![]() i ślubne i te z dekoracją bo ciekawa straszliwie jestem co Wy żeście tam nawywijali
|
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu relacja na prawde the best
Pokaż zdjęcia jak masz NO i Twój mąż widzę odważny z tym striptizem
|
|
|
|
|
#563 | |||||
|
Rozeznanie
|
Clover&Małgoś..ciekawe relacje, widać, że nie wszystko da się idealnie zaplanować, ale i tak to jest piękny dzień..Czekamy na fotki oczywiście..wszelkiej maści
Cytat:
Widzę, że nalot na salony powiódł się, pokazesz suknie jak już sie zdecydujesz? Byłaś w kościele w sprawie godziny ślubu?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma takiej możliwości!! Żadnych depresji! Główka do góry..
|
|
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
Małgosiu relacja cuuuudna......oj widzę że się dziaaało... to wspaniale że się wszystko udało...
a ja mam pytanie do dziewczynek.... czy któraś z Was mierzyła suknię Miss Kelly model prunis?? zastanawiam sie teraz nad nią... |
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, relacja niesamowita
3 dni imprezy... hoho kobieto masz zdrowie, że wytrzymałaś ![]() i jak tylko będziesz miała zdjęcia, to chwal się chwal koniecznie a teraz wrzucaj to, co masz, bo mnie ciekawość zżera
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Małgosiu- podziwiam 3 dni imprezy i to jakiej niesamowitej
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#567 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęcia jeszcze trzeba poczekać, no niestety braki mam, poprosiłam wszystkich znajomych o zdjęcia do końca tygodnia mają być , także postaram się stworzyć galerie do niedzieli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Browar był na drugi dzień 50 litrów to napewno zostało, wesele na prawie 140 osób Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
wyślę też zdjęcia na stronke Benefisu wiec tam też będzie można co nieco podejrzeć ![]() Bukiety można obejrzeć na stronie Liwaczki, jak i przybranie na samochód, oraz dekoracje kościoła, liwaczko czy moge na forum wstawić ??
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-10 o 09:31 |
||||||
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
dobra obiecałam Wam relację z 06.06.2009 r. ... (ponad trzy miesiąse po ślubie hihihii):
cz. 1 ostateczne przygotowania rozpoczęłam środę - byłam u mojej dobrej kolezanki fryzjerki na malowaniu włosów i próbnej fryzurze, a TŻ na strzyżeniu. w czwartek wieczorem przyjechała moja znajoma manikiurzystka zrobić mi paznokcie. z piątku nie pamiętam nic poza tym, że ok. 19-tej moi rodzice i TŻ pojechali do naszego mieszkania zawieźć jakieś rzeczy, a ja i moja młodsza sisotrzyczka pojechałyśy do Media Markt po Simsy 3 (czy jakoś tak) dla niej. w sobotę rano przyjechała ta sama kolezanka fryzjerka i uczesała mnie, mamę, siostrę. na 14-tą wujek zawiózł mnie na makijaż i potem odebrał. okazało się, że mam dosyc blady dekolt, więc wizażystka nałożyła mi bronzer na dekolt i ramiona. musiałam zdjąc bluzkę i wracałam prawie w samym staniku (dzięki Bogu, mialam jeszcze zapinany sweterek!). trochę się krępowałam przy wujku.w tym czasie tata odebrał bukiety (mój i świadkowej), przypinki (TŻ, świadka i "starostów") oraz dekorację na samochód, z w kwiaciarni koło mojego bloku. po powrocie z makijażu łaziłam po domu bez celu. czekałam, aż pójdzie pani, która malowała moją mamę. i tak czas mijał, a przyjechał chłopak, którego samochodem potem jechaliśmy. tata zniósł mu dekorację i on pojechał po TŻ i świadka. ja już zdenerwowana, bo mama dalej ma ten makijaż, a ja nieubrana. denerwowało mnie dosłownie wszystko. w końcu zlitowała się siostra i pomogła mi. mamie zostało jedynie zawiązać gorset. zaraz przyjechali rodzice i babcia TŻ. tak mnie komplementowali... ach... za piętnascie 17-ta zjawiły się panie fotografki i kamerzysta oraz moja świadkowa (z piętra wyżej). następnie czekaliśmy na TŻ. jak się potem okazało, w drodze z Czechowa na Czuby był gdzieś korek i przyjechali ciut później. potem było błogosławieństwo. widać, że nasi rodzice byli wzruszeni, ale dzielnie się trzymali. zajęło to dosłownie chwilkę, bo nikt nie wiedział co więcej mówić, więc zeszliśmy na dół porobić kilka zdjęć. i wtedy dopiero zaczęło kropić. wsiedliśmy do samochodu i przejechaliśmy do kościoła. po drodze "kierowca" trąbił i zrobił kółko na rondzie. ktoś zażartował, że więcej i w końcu kółek było sześć. mijaliśmy inny ślubny samochód i zatrąbiliśmy do siebie nawazjem. jednym słowem było kupę śmiechu. cdn. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-10 o 09:39 |
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojego maila powinnaś mieć jak nie, to podeślę raz jeszcze i niecierpliwie czekam do wieczora. już w pracy normalnie usiedzieć nie mogę, co najmniej jakbym miała owsiki
|
|
|
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maciejka głowa do góry i nie dołować nam się tutaj ![]() Trzecia noc z rzędu śnią mi się jakieś głupoty ale za to w dzień uśmiech od ucha do ucha
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

A kto wie co się dzieje z Joasią????
i nie mam możliwości za bardzo ani was czytac ani napisac mojej relacji
(i to zarówno sam ślub jak i wesele) może po części dlatego że przez dwa tygodnie przed biegałam jak oblana ukropem i byłam wręcz wyczerpana.

i krótki podwójny bez żadnych zdobień na końcach - rewelacja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)