powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 224 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 10:11   #6691
angel26
Przyczajenie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

horo, nie forsuj się tak, bo aż się martwię o Ciebie i chyba bardziej niż Ty sama. Odkurzanie, mycie podłóg ogranicz do jak najmniejszej liczby w tygodniu i poproś męża, żeby Cię chociaż przez 3-4 tygodnie w tym wyręczał, przecież się nie przemęczy jak po pracy odkurzy, to zajmuje 10 minut.

Tak samo z dzieciaczkami, przeraziłam się, że na raz bierzesz po 14 kg na każdą rękę, czy dzieciaczki są na tyle duże, że możesz je za rączkę sprowadzić po schodach? Bo to byłoby lepsze rozwiązanie i z mniejszym ryzykiem, że coś się stanie z piersiami. No ale skoro nie da się inaczej, to ja to rozumiem, więc pozostaje się tylko modlić, żeby nic się nie stało.
angel26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 10:37   #6692
kasiulka Nowa
Raczkowanie

HORO ślicznotko typodobały mi sie twoje piersi z przed miesiaca ale teraz jak je zobaczylam to ja sie normalnie w nich zakochałam nawet Pamela A.sie chowa przy twoich nowych przepieknych nabytkachtez bym takie chciala ale moj mężus nie pozwolil mi na takie duze sliczne cycusiedzwonilam do mojego lekarza i prosilam o zmiane terminu na 23wrzesnia bo juz od listopada wracam do pracy i musze sie wykurowac mam nadzieje ze dojde do siebie bardzo szybkochociaz bardzo sie boje tego bólu kolezanka robila sobie 3tyg temu i mowila ze to najgorszy ból jakikolwiek mialamam nadzieje ze moje maluchy dadza mi troszke odpoczać bo synus ma 4latka a córcia dzisiaj konczy 5 miesiecya tak wogole to wy wszystkie macie piekne piersiatka i jestescie juz po zabiegach czego wam wszytskim zazdroszcze....pozdrawiam was dziewczynki
kasiulka Nowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 11:00   #6693
KUBUŚ
Raczkowanie

przypuszczam że rzadna kobitka po przeczytaniu naszego wątku nie zrobi sobie piersi u dr. SANKOWSKIEGO, i nie dlatego że sknocił sprawę, bo kazdemu się może zdarzyć, ale że tak traktuje byłe pacjentki.

MyaD a ty będziesz poprawiała 2 piersi czy jedną? nie widziałam zdjecia z dwoma piersiami

PS. HORO to pewnie kajdankami by sie przypieła w klinice!!!!

Edytowane przez KUBUŚ
Czas edycji: 2009-09-10 o 11:05
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:44   #6694
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
przypuszczam że rzadna kobitka po przeczytaniu naszego wątku nie zrobi sobie piersi u dr. SANKOWSKIEGO, i nie dlatego że sknocił sprawę, bo kazdemu się może zdarzyć, ale że tak traktuje byłe pacjentki.
Otóż to! Pacjentów nie wolno traktować taśmowo! Do pacjenta należy podchodzić indywidualnie i okazywać mu szacunek. To przykre, że niektórzy lekarze popadli w rutynę i tylko złotówki mają w oczach.

Bardzo mi przykro, że cała ta sytuacja dotknęła MyaDivę, ale niech jej przykra i bulwersująca historia będzie przestrogą dla innych potencjalnych pacjentek tego lekarza

Ale teraz trzeba odliczać dni do grudnia, bo na forum znowu zawitało słońce. Do grudnia to już tuż, tuż i niedługo pani dr zrobi Ewuni tak piękne piersi, na jakie zasługuje

Mya - ja coś wczoraj czułam, że miałaś zawiechę nad frytkami

Horo - skarbie uważaj na żelki, ja wszystko rozumiem, że obowiązki są ... ale wykonuj te czynności uważnie i w zwolnionym tempie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-10 o 12:45
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:54   #6695
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez angel26 Pokaż wiadomość
horo, nie forsuj się tak, bo aż się martwię o Ciebie i chyba bardziej niż Ty sama. Odkurzanie, mycie podłóg ogranicz do jak najmniejszej liczby w tygodniu i poproś męża, żeby Cię chociaż przez 3-4 tygodnie w tym wyręczał, przecież się nie przemęczy jak po pracy odkurzy, to zajmuje 10 minut.

Tak samo z dzieciaczkami, przeraziłam się, że na raz bierzesz po 14 kg na każdą rękę, czy dzieciaczki są na tyle duże, że możesz je za rączkę sprowadzić po schodach? Bo to byłoby lepsze rozwiązanie i z mniejszym ryzykiem, że coś się stanie z piersiami. No ale skoro nie da się inaczej, to ja to rozumiem, więc pozostaje się tylko modlić, żeby nic się nie stało.
Angel,
rzeczywiście robię "ciut" za duzo, ale takie są uroki bycia mamą i zoną Dzisiaj werbuję mężą do ogarnięcia chaty.
A maluchy, no niestety... mala zeszlaby sama, ale jak widzi, ze niosę małego, to ona też chce i kończy się na 28 kg na rękach

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:58   #6696
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
HORO ślicznotko typodobały mi sie twoje piersi z przed miesiaca ale teraz jak je zobaczylam to ja sie normalnie w nich zakochałam nawet Pamela A.sie chowa przy twoich nowych przepieknych nabytkachtez bym takie chciala ale moj mężus nie pozwolil mi na takie duze sliczne cycusiedzwonilam do mojego lekarza i prosilam o zmiane terminu na 23wrzesnia bo juz od listopada wracam do pracy i musze sie wykurowac mam nadzieje ze dojde do siebie bardzo szybkochociaz bardzo sie boje tego bólu kolezanka robila sobie 3tyg temu i mowila ze to najgorszy ból jakikolwiek mialamam nadzieje ze moje maluchy dadza mi troszke odpoczać bo synus ma 4latka a córcia dzisiaj konczy 5 miesiecya tak wogole to wy wszystkie macie piekne piersiatka i jestescie juz po zabiegach czego wam wszytskim zazdroszcze....pozdrawiam was dziewczynki
Kasiulko - ty też takie piękne będziesz miała
Ból bólem, każda z nas inaczej go odczuwała - to zależy od progu bólowego każdego człowieka. Ja szczerze powiedziawszy bardzo go odczułam - najgorsze były 3-4 dni, ale później było z każdym dniem tylko lepiej, a po 2 tyg. ból ustąpił całkowicie Ale warto było trochę pocierpieć
U kogo robisz?
Stary 2009-09-10, 13:02   #6697
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Kasiulka,
ja też jestem w nich zakochana z każdym dniem coraz bardziej
A co do męża to się nie przejmuj... mój też nie pozwolił na "za duze" i o rozmiarze dowiedział sie dopiero po operacji
Wprawdzie usłyszałam, ze "doktorka poniosło" i ze za bardzo rozebrana z domu nie wyjdę, ale... juz zaczyna go ciągnąć do moich dziewczynek szybko oswoił sie z taką wielkością

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:

MyaD a ty będziesz poprawiała 2 piersi czy jedną? nie widziałam zdjecia z dwoma piersiami

Kubuś,
siebie??? kajdankami to ja bym doktorka przypięla... nie powiem za co

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Otóż to! Pacjentów nie wolno traktować taśmowo! Do pacjenta należy podchodzić indywidualnie i okazywać mu szacunek. To przykre, że niektórzy lekarze popadli w rutynę i tylko złotówki mają w oczach.

Bardzo mi przykro, że cała ta sytuacja dotknęła MyaDivę, ale niech jej przykra i bulwersująca historia będzie przestrogą dla innych potencjalnych pacjentek tego lekarza

Ale teraz trzeba odliczać dni do grudnia, bo na forum znowu zawitało słońce. Do grudnia to już tuż, tuż i niedługo pani dr zrobi Ewuni tak piękne piersi, na jakie zasługuje

Horo - skarbie uważaj na żelki, ja wszystko rozumiem, że obowiązki są ... ale wykonuj te czynności uważnie i w zwolnionym tempie
Listopadowa,
macie rację chociaz przez te 2 tygodnie to nic się nie stanie mężusiowi jak trochę pomoze ... a gdyby nawet nie, to przecież przez taki czas "brudem nie zarosnę" jeśli zrobię mniej i rzadziej niz zwykle

Kasiulka,
trzymam kciuki za Twoje cycusie ból da się wytrzymać... najwazniejsze, zeby wszystko przebiegało bez komplikacji i zebyś byla przeszczęśliwa z efektu

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-10 o 13:30
Stary 2009-09-10, 14:18   #6698
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Kasiulko - ty też takie piękne będziesz miała
Ból bólem, każda z nas inaczej go odczuwała - to zależy od progu bólowego każdego człowieka. Ja szczerze powiedziawszy bardzo go odczułam - najgorsze były 3-4 dni, ale później było z każdym dniem tylko lepiej, a po 2 tyg. ból ustąpił całkowicie Ale warto było trochę pocierpieć
U kogo robisz?

No ja mam nadzieje ze mnie nie bedzie bolalo az tak bardzo bo mam malusią córeczke i bede sobie musiala dac rade bo syneczek do przedszkola chodzi...Ja moja droga ide do doktora Ottó Guðjónsson w Islandi bo tutaj mieszkami place tylko ok 8tys złotych.jeszcze mysle o rozmiarze chcialabym miec duze pełne i piekniusie piersi mysle ze 410 ale jak pojde na sale to chyba powiem doktorkowi ze 450 bo moj mezus nie chce za duzych....jeszcze tylko 13dni i dołacze do pieknych pan z biustem takim jak wy maciebuziaczki dla was

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kasiulka,
ja też jestem w nich zakochana z każdym dniem coraz bardziej
A co do męża to się nie przejmuj... mój też nie pozwolił na "za duze" i o rozmiarze dowiedział sie dopiero po operacji
Wprawdzie usłyszałam, ze "doktorka poniosło" i ze za bardzo rozebrana z domu nie wyjdę, ale... juz zaczyna go ciągnąć do moich dziewczynek szybko oswoił sie z taką wielkością

---

kasiulka,
trzymam kciuki za Twoje cycusie ból da się wytrzymać... najwazniejsze, zeby wszystko przebiegało bez komplikacji i zebyś byla przeszczęśliwa z efektu
dzieki Horo mam nadzieje ze bede zadowolona z efektu chce wszystkie piersi tylko nie mojeno nie dziwie sie ze mezusia ciagnie to takich pieknych cycuszkówpozdrowionka aha a ile twoje malenstwa maja latek??chodzi mi o dzieciatka???
Stary 2009-09-10, 18:56   #6699
bankierka
Raczkowanie

KASIULKA prawie w jednym terminie będziemy miały nowe cycusie
Stary 2009-09-10, 19:14   #6700
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
KASIULKA prawie w jednym terminie będziemy miały nowe cycusie
hejkato fajnie oby dwie bedziemy umierac w tym czasie z bólu
ale damy radea widze ze robisz sobie 300???a jaki masz wzrost i wage??bo ja sie zastanawiam czy nie zrobic sobie troszke wiekszych
a boisz sie??bo ja cholernie sie boje..ale wiem ze dam rade
pozdrowionka
Stary 2009-09-10, 19:24   #6701
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
hejkato fajnie oby dwie bedziemy umierac w tym czasie z bólu
ale damy radea widze ze robisz sobie 300???a jaki masz wzrost i wage??bo ja sie zastanawiam czy nie zrobic sobie troszke wiekszych
a boisz sie??bo ja cholernie sie boje..ale wiem ze dam rade
pozdrowionka
ja mam 168 a waga chyba 55 dawno sie nie ważyłam.Boję się bardzo ale juz nie mogę sie doczekać nowych nabytków przeżyjemy Powiem Ci że właśnie dokładnie nie wiem jaki rozmiar tak się zastanawiam nad 300,jutro jestem umówiona na jeszcze jedna wizyte,pomierze sobie znowu i już ostatecznie się zdecyduje
Stary 2009-09-10, 19:28   #6702
agnes281
Wtajemniczenie

Mam ten sam problem co wy laski, nie wiem jaki zrobic rozmiar mysle o 300-350cc, ale ostatecznie kazda z nas bedzie musi ustalic to z Dr.
Nie jest to latwy wybo9r- prawda~? zeby nie wygladac glupio i sztucznie.
pozdro/Agnes.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:38   #6703
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem co wy laski, nie wiem jaki zrobic rozmiar mysle o 300-350cc, ale ostatecznie kazda z nas bedzie musi ustalic to z Dr.
Nie jest to latwy wybo9r- prawda~? zeby nie wygladac glupio i sztucznie.
pozdro/Agnes.
AGNES bardzo trudny wybór i ja właśnie dlatego namówiłam doktorka na jeszcze jedna wizyte... no ale cóż ten wybór jest kosztowny i dlatego musimy się porządnie zastanowić :roll eyes:
Stary 2009-09-10, 20:55   #6704
agnes281
Wtajemniczenie

ja nnie bede miala takiej mozliwosci na kolejna wizyte tuz przed... mieszkam w UK i mam wszystko utrudnione w zwiazku z nadchodzaca operacja, wyniki, odbior, wyslanie ich do kliniki....nieakceptujacy rodzice mojego wyboru......

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-09-10, 21:08   #6705
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
AGNES bardzo trudny wybór i ja właśnie dlatego namówiłam doktorka na jeszcze jedna wizyte... no ale cóż ten wybór jest kosztowny i dlatego musimy się porządnie zastanowić :roll eyes:
a ciecie gdzie bedziecie miały???
Stary 2009-09-10, 21:23   #6706
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
dzieki Horo mam nadzieje ze bede zadowolona z efektu chce wszystkie piersi tylko nie mojeno nie dziwie sie ze mezusia ciagnie to takich pieknych cycuszkówpozdrowionka aha a ile twoje malenstwa maja latek??chodzi mi o dzieciatka???
Kasiulka,
moje dzieciaczki to 11 lat, 2,5 roku i najmlodszy 16 miesięcy ... kochane dzieciaczki

Stary 2009-09-10, 21:33   #6707
agnes281
Wtajemniczenie

kasiulka nowa
pod piersia;-)))z tego co wiem to najlatwiejszy dla Dr. bezpieczny w miare, chrzanic ciecie ja chce miec jedrne, w miare duze C, bez autostrady i jakich kolwiek probolemow potem hheee no i szybko wrocic do zdrowia by je eksponowac;-))p.s to malo placisz okolo £2 tys ??

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

p.s z czemu Kasiu zdecydowalas sie nie robic zabiegu w PL? wiesz taniej, lepsza opieka i chyba efekt co? ktos ci polecil twojego Dr?

Stary 2009-09-10, 21:41   #6708
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kasiulka,
moje dzieciaczki to 11 lat, 2,5 roku i najmlodszy 16 miesięcy ... kochane dzieciaczki
a to fajnie no napewno kochanei śliczniusie po mamusi

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
kasiulka nowa
pod piersia;-)))z tego co wiem to najlatwiejszy dla Dr. bezpieczny w miare, chrzanic ciecie ja chce miec jedrne, w miare duze C, bez autostrady i jakich kolwiek probolemow potem hheee no i szybko wrocic do zdrowia by je eksponowac;-))p.s to malo placisz okolo £2 tys ??

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

p.s z czemu Kasiu zdecydowalas sie nie robic zabiegu w PL? wiesz taniej, lepsza opieka i chyba efekt co? ktos ci polecil twojego Dr?
no malenka kolezanka robila sobie z kilka lat temu piersi i jest bardzo zadowolona z rezultatu a szczerze ci powiem ze ona ma 240 i sa bardzo duze a wyjsciowke miala B i opieka bardzo fajna no i doktorek doskonały wydaje mi sie ze tutaj maja inne podejscie do medycyny
Stary 2009-09-10, 21:54   #6709
agnes281
Wtajemniczenie

takie maja podejscie, ze nie chca mi zrobic USG gruczolow, ;-))) jak nie zaplacisz to nie masz nic, poza tym dziwnie patrza na mnie ehhh w Pl w przychodni juz wogole patrzeli na mnie jak na ufo;-))) wiesz zazdrosc nadeal przemawia przez Polski narod.A jak na wiesc o op.biustu zareagowal twoj facet??;-))

Stary 2009-09-10, 22:42   #6710
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Ciezko powiedziec ile mi to zajmie, dopiero zaczełam odkładać pieniądze jaaaaka masakra
oj maaaaasakra,ale Ty masz trochę czsu więc dasz rade .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 22:44   #6711
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
takie maja podejscie, ze nie chca mi zrobic USG gruczolow, ;-))) jak nie zaplacisz to nie masz nic, poza tym dziwnie patrza na mnie ehhh w Pl w przychodni juz wogole patrzeli na mnie jak na ufo;-))) wiesz zazdrosc nadeal przemawia przez Polski narod.A jak na wiesc o op.biustu zareagowal twoj facet??;-))
moj ukochany jest szczesliwy tylko boi sie jak ja bede narzekala po operacji bo ja zrzeda jestemmowil mi tylko ze jak jego zostawie to przebije mi cycusie:h ahaha:ale ja go nigdy nie zostawie bo wzial mnie 4lata temu jak bylam w ciazy i zachowuje sie gdyby on byl prawdziwym tatusiem
Stary 2009-09-10, 22:57   #6712
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=horo;14164033]KOchana,
teraz to trzymamy kciuki za Twoje nowe piersi

I wszystkie szukamy "sposobu", zeby to dr Sankowski pokrył koszty Twojej kolejnej operacji

dzięki, dzięki-boziu jak pomyśle że po rocznym czekaniu w końcu się doczekamale się cieszęp orozmawiałam wczoraj z panią dr również o rozmiarze-powiedziała, że będą duże

A z tym sposobem to myślmy, myślmy-co kilka rozumów to nie jeden

Horo Słońce, ale Ty naprawdę się tak nie forsuj przynajmniej przez te trzy pierwsze tygodnie-niech torebka się zawiąże, bo u Ciebie ma co dzwigać. A jak się będzie co chwilka nadrywać i naciągać zanim jeszcze powstanie to z tego same kłopoty potem-jestem mądra bo wczoraj miałam wykład u pani dr

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
moj ukochany jest szczesliwy tylko boi sie jak ja bede narzekala po operacji bo ja zrzeda jestemmowil mi tylko ze jak jego zostawie to przebije mi cycusie:h ahaha:ale ja go nigdy nie zostawie bo wzial mnie 4lata temu jak bylam w ciazy i zachowuje sie gdyby on byl prawdziwym tatusiem
wow są tacy faceci?? no dziewczyno, gratuluje że go spotkałaś

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-09-10, 22:57   #6713
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
oj to masz cudownie kochana takiego to ze swieczka szukac, dzis??? u la la ja sie smiejue z moim ze jak sie rozejdziemy to ja biore lewy cycuszek a on prawy

Stary 2009-09-10, 23:02   #6714
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
oj to masz cudownie kochana takiego to ze swieczka szukac, dzis??? u la la ja sie smiejue z moim ze jak sie rozejdziemy to ja biore lewy cycuszek a on prawy
mi sie udalo bez swieczki hehe to widzisz kochana przynajmniej ci jednego cycusia zostawi a twoj facet cieszy sie ze bedziesz miala nowe dziewczyneczki???
Stary 2009-09-10, 23:26   #6715
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

No pojechałaś,pojechałaś:cmo k: Podpsuje się . Każdemu zdarzy się coś sknocić i ja tam naprawdę nie poszłam winnego szukać tylko o pomoc prosić. A oni nawet w tej zerwanej torebce to problemu nie widzieli
A jak im powiedziałam, że dwuch lekarzy stwierdziło, że implanty za małe są to tak mnie wyśmieli że poczułam się jak jakaś szmata, kóra chce mieć wielkie cyce. Wydali sobie takie świdectwo, że nie wyobrażam sobie poprawki u nich, w życiu!!!!

Oj nie żałuj , że tylko jedną widziałaśone razem to dopiro tragedia.
Poprawiać będę obie piersi-bo one obie nawet przed tym zerwaniem tylko do poprawki się nadawały.Jak będziesz na forum to wkleję na chwilkę fotkę.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Listopadowa

oj dzięki, dzięki że mnie odwiesiłaś, bo inaczej musieli by mnie mopami wyganiać

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
ja mam 168 a waga chyba 55 dawno sie nie ważyłam.Boję się bardzo ale juz nie mogę sie doczekać nowych nabytków przeżyjemy Powiem Ci że właśnie dokładnie nie wiem jaki rozmiar tak się zastanawiam nad 300,jutro jestem umówiona na jeszcze jedna wizyte,pomierze sobie znowu i już ostatecznie się zdecyduje
Pamiętaj tylko, że mierzenie w tych staniczkach to wyolbrzymia efekt.W żadny sposób nie oddają efektu Spokojnie wybierz te, które podczas mierzenia wydadzą Ci się za duże.

Stary 2009-09-10, 23:37   #6716
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
mi sie udalo bez swieczki hehe to widzisz kochana przynajmniej ci jednego cycusia zostawi a twoj facet cieszy sie ze bedziesz miala nowe dziewczyneczki???

moj facet mnie namowil, tzn ja od zawsze chcialam sobie powiekszyc biust,nikt o tym nie wiedzial, zapytal mnie kiedys o to i sie przyznalam,ze to moje skryte marzenieon jest zwolennikiem DUZYCH piersi, mam nadzieje ze nie bedzie sie juz ogladal za innymi jak to nadal robi gdy idziemy ulica,wiesz piersi nie sa " cementem" w zwiazku, ale faceci maja bzikia na ich punkcie

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-09-10 o 23:38
Stary 2009-09-11, 00:06   #6717
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu - gratulacje! Jestem pod dużym wrażeniem twojego ukochanego. W dzisiejszych czasach takiego faceta to ze świecą szukać.

A co do facetów i rozmiarów (biustu rzecz jasna) - mój mężu ostatnio stwierdził, że moje żelki mogłyby być jednak ciut mniejsze, choć jak piersi były jeszcze silnie obrzęknięte i wyglądałam jak cyborg to twierdził, że rozmiar idealny (i jak tu zrozumieć faceta). A dziś zabronił mi (ze śmiechem) schylać się przy innych gościach
Ale tak - mężczyźni raczej lubią duże biusty, choć nie zawsze się do tego przyznają

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-11 o 00:17
Stary 2009-09-11, 00:21   #6718
kasiulka Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Kasiu - gratulacje! Jestem pod dużym wrażeniem twojego ukochanego. W dzisiejszych czasach takiego faceta to ze świeczką szukać.
dziekuje bardzo i ja o tym wiem ze trudno takiego spotkac i kazdej samotnej mamusi zycze takiego faceta jak ja mami w dodatku za***..... seksownego bo prawdziwy tatus to jest najwiekszym palantem jakiego kiedykolwiek spotkalam:brzyda l:a ja i powiem jeszcze jedno ze jak urodzilam synka to mialam zaledwie 18lat....ja przez te moje cycusie nie moge spac az mi sie snia nocami i przed spaniem sobie wyobrazam jak bede wygladalam moja mama i moj facet juz nie maja sily sluchac tego cisaglego gadania o nich...a ty moja droga mozesz powiedziec na ktorej stroce sa foteczki twoich piersi???
Stary 2009-09-11, 02:03   #6719
zuzanka2006
Raczkowanie

GG do zuzanka2006

Oj - nie miałam możliwości czytania w ciągu dnia ...
smutne, Diva - nie wierzę, że dr mógł Cię tak potraktować - bezwzględnie musisz walczyć o odszkodowanie... jak można w żywe oczy wciskać kit, nie martwiąc się o Twoje konsekwencje zdrowotne (odbiegając nawet od wizualnych obiekcji)... szmaciarze!
To przecież lekarz - plastyk ale wciąż lekarz i to on powinien teraz troszczyć się o Ciebie, sprawdzać co jest nie tak, dlaczego ... i ogólnie.
Trudno to pojąć...

Decyzję o dr Skwiercz rozumiem i popieram (podziwiam kobietę - gdzie Masza?? wciąż w niełasce??). Mam nadzieję, że poprawi po partaczu, a efekt przerośnie Twoje najpiękniejsze marzenia...

Nie wierzę w Boże Narodzenie (poroniłam w Wigilię i straciłam wiarę) ale życzę Ci z całego serca takiego prezentu za Twoje cierpienie i zawiedzione zaufanie!
zuzanka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 04:07   #6720
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzanka2006 Pokaż wiadomość
Oj - nie miałam możliwości czytania w ciągu dnia ...
smutne, Diva - nie wierzę, że dr mógł Cię tak potraktować - bezwzględnie musisz walczyć o odszkodowanie... jak można w żywe oczy wciskać kit, nie martwiąc się o Twoje konsekwencje zdrowotne (odbiegając nawet od wizualnych obiekcji)... szmaciarze!
To przecież lekarz - plastyk ale wciąż lekarz i to on powinien teraz troszczyć się o Ciebie, sprawdzać co jest nie tak, dlaczego ... i ogólnie.
Trudno to pojąć...

Decyzję o dr Skwiercz rozumiem i popieram (podziwiam kobietę - gdzie Masza?? wciąż w niełasce??). Mam nadzieję, że poprawi po partaczu, a efekt przerośnie Twoje najpiękniejsze marzenia...

Nie wierzę w Boże Narodzenie (poroniłam w Wigilię i straciłam wiarę) ale życzę Ci z całego serca takiego prezentu za Twoje cierpienie i zawiedzione zaufanie!
Maszeńka zabiegana strasznie, ważną imprezę ma niedługo, ale myslami jest z nami a my z NIĄ oczywiście.

A co do mnie to i ja nie mogę pojąć tego co się stało.

A pierś boli nadal i uwiera, najlepiej jest mi na leżąco. Myślę jednak, że już będzie coraz lepiej.
Wrzesień zleci i juz będę miała z górki-dwa msc to chwila.

Trzymam kciuki za Twoją wrześniową konsultacje i mądrość Twojego doktoraBuziaki ogromne.

Widziałam dziś jak wygląda wynik rezonansu magnetycznego piersi- wow, robi wrażenie. To najlepsza metoda diagnozowania piersi z implantami,przy użyciu sekwencji STIR widać nawet otorbienie, przerwanie torebki czy przesunięcie implantu.
Są niestety trzy wady:
po pierwsze cena-około 700zł
po drugie dostępność-RM piersi robi kilka placówek w Polsce
po trzecie-radiolodzy nie bardzo potrafią je opisywać. Nie ma w Polsce szkoleń RMw zakresie plastyki, nawet w specjalizacjach nie uczą tego. I liczy się tu głównie praktyka radiologa.

Tak więc rozejrzę się chyba za tym badaniem. Najlepiej by było zrbic je teraz i za 2 msc-ale to kupa kasy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości