|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Cytat:
Mam nadzieję że następnym razem Ci się uda, trafisz na bardziej przyjaznego gościa który pomoże rozładować stres (zamiast spotęgować) i będziesz mogła nam tu napisać to magiczne słowo ZDAŁAM Nie łam się, będzie dobrze
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() a mam jeszcze pytanie. Bo tak, facet wsiadl, zapalił mi samochód, zaciagnal reczny i powiedzial, ze komputer wylosował mi miarkę do mierzenia oleju i św. drogowe. spytal, od czego chce zacząć. powiedziałam, ze od miarki. I po tym zgasiłam samochód bo uznałam, że nie będę na włączonym silniku otwierać maski. Teraz się zastanawiam - czy dobrze zrobiłam ? czy to było w ogóle potrzebne?
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kasiekasiek POWODZENIA !
|
|
|
#4204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4205 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratki Lemonka wrescie szczesliwa czekamy na relacjon Cytat:
chodzi ci ze 3 wrzesnia zdalas i czekasz na plasticzek to ja powiem ci tak ja zdalam 2 wrzesnia i tez jestem w oczeikwaniu na plastik i niemoge sie juz doczekac ale mysle ze najpozniej w poniedzialek odbiore moj wymarzony plasticzek, moze z toba bedzie tak samo Cytat:
ale masz elegancki termin pazdziernik tez bedzie na pewno szczesliwy bo mam urodzinki w pazdzierniku hihi [QUOTE=sideritis;14160318]oblałam. na wzniesieniu. czuje sie jak debil bo bylam pewna, ze gorka mi pojdzie... No ale ok, od poczatku.kurcze strasznie chamskie ten egzaminator, wstal chyba lewa noga albo mial zamiar wszytskich pooblewac, mam nadzieje ze nie wzielas sobie jego slow do serca bo jezdzic na pewno potrafisz!! bedzie dobrze kasiekasiek mocno trzymam kciuki !! pokaz na co cie stac ![]()
KCŁ ![]() ![]() Na ZAWSZE Tylko Ty 2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności... Edytowane przez syyluusiiaa Czas edycji: 2009-09-10 o 06:48 |
|||
|
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
również się przyłączam do trzymania kciuków! Daj czadu!
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
sideritis nie martw się Kochana
następnym razem nam się uda i Twój egzaminator będzie normalny a nie takim gburem ![]() lemonka gratuluję ![]() Dziewczyny a mam takie pytanie..czy egzaminator wie, które mam podejście do egzaminu? Zawsze się nad tym zastanawiałam.. No i kasiekasiek trzymam kciukasy za Ciebie
|
|
#4208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|
|
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
confused women raczej wiedza bo tym ostatnim razem jak zdawałam i zestresowałam się przy parkowaniu to on się zaśmiała i spytała " a po co pani się tak denerwuje przecież nie pierwszy raz pani zdaje"
![]() ale z kolei przy drugim podejściu , jak już się przesiedliśmy (po moim wymuszeniu pierwszeństwa no i też rada dla tych dziewczyn które będą umawiać egzamin: Umawiajcie praktykę na rano. Rano jeszcze egzaminatorzy są dobrze nastawieni ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- kasiekasiek - trzymam , trzymam
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
no i pozamiatane. Nie zdałam
No ale do rzeczy. Zaczęłam egzamin o 8.05. Wsiadłam do samochodu, poustawiałam sobie wszystko. Przychodzi ON. Siada obok, przedstawia się...blebleble. Zaczynamy. Wylosowałam sprawdzenie poziomu oleju i pozycyjne. Poszło. Następnie łuk. Kazał mi się przygotować i poinformować go jak już będę gotowa, a on tymczasem stał sobie za samochodem i gadał z drugim egzaminatorem. Przygotowałam się, zawołałam go. Kazał mi wjechać na łuk. O dziwo nie czułam, żeby noga mi drżała ani trochę. Łuk poszedł perfekcyjnie Potem wzniesienie - dałam radę. Wsiadł do samochodu, trochę pogadał i pojechaliśmy na miasto. I tu zaczęły się komplikacje. Wyjechałam z Wordu na lewo, potem na skrzyżowaniu w prawo, potem przejazd przez torowisko. Za torowiskiem mega krzywa droga, niewielki sznur samochodów i jakiś debil wyprzedził mnie za podwójnej ciągłej zaraz po zjechaniu z torowiska. Nic to, jadę dalej. Na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym w lewo. To ja zmieniłam pas i jadę sobie z lewo (o dziwo bezbłędnie przez rondo!). Później niestety wjechałam na wiadukt i było gorzej, bo nie mogłam się zebrać, żeby prawy pas zająć tylko jechałam po lewym Już od samego początku września wszystko mi się sypie, więc nie mogło być inaczej i dzisiaj. Na kolejny egzamin jeszcze się nie zapisałam. Może jutro. Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie i kciuki!!
|
#4211 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ja jutro już zdaje o 8 rano jejku jak się stresuje !! :O:O
czy któraś z was ma jutro również egzamin? |
|
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się ,że rano najlepiej dlatego umawiałam się na rano na 8 egzaminatorzy nie są jeszcze zmęczeni a i nastresować się nie zdążycie bo człowiek rano wstanie i prosto na egzamin i umysł świeży... a tak wieczorem to oni już zmordowani i znudzeni są poza tym moim zdaniem ruch jest mniejszy rano niż popołudniu u mnie było super miałam czas na myślene podczas jazdy i drogi wolne i miejsc do parkowania wiecej( chociaż parkowałam od razu za samochodem ) wszystko robiłam powoli bez pośpiechu patrzyłam na wszystkie znaki i wam tego życzę dziewczyny jak coś nie wiecie i nie jesteście pewne co do np miejsca zatrzymania czy parkowania to lepiej zapytać ja co chwilę pytałam jak mówił np na rondzie na 3 zjeździe to sięupewniałam i mówiłam aha 3 zjazd czyl w lewo tak? a on na to tak a jak mi mówił tam w prawo czy w lewo to ja mu przytakiwałam- okey
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
kasiekasiek szkodaaaa
![]() xCandyFlossx dasz radę
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
kasiekaśku to wielka szkoda
Ale pierwsze koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej
|
|
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem kierowcą [ori_bas]463438[/ori_bas]![]() Edytowane przez Jadziura Czas edycji: 2009-09-10 o 10:16 |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że pewnie z moim szczęściem wejdę dopiero po 10.00 a wtedy już chyba zostanę zjedzona przez stres
|
|
|
|
|
#4217 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo wziełam jednego dnia teorie i praktyke, ja też sie obawiam, że wejdę około 10 a wtedy ruch na mieście jest niezły
|
||
|
|
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
xCandyFlossx trzymam za Was kciukensy jutro benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa dacie radę! |
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, mam nadzieję że mogę się dołączyć
![]() moje drugie podejście będzie 10 października, ale ostatni egzamin miałam 1,5 roku temu, miałam okropnego instruktora który tylko mnie dołował trzymam kciuki za wszystkie zdające ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo wszystko - dobrze Ci poszło to,c zego się obawiałaś, więc nie masz sobie nic do zarzucenia. swoją drogą, to był Twój pierwszy egzamin tak?
|
|
|
#4221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko to bo mam kurcze na 14 30 beda korki ale dam rade, nie ma co. Jutro musimy napisac rózowym kolorkiem , piekne słowo "zddałlam!!!" )) 3mam mocnnnoo kciuki!3mam kciuki za reszte!
|
|
|
#4222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sideritis przykro mikasiekasiek szkoda ![]() syyluusiiaa termin faktycznie elegancki, może ten nadmiar dziewiątek przyniesie mi szczęście
It is the first step that is troublesome Edytowane przez Agnes140489 Czas edycji: 2009-09-10 o 12:22 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, to nie wiem z jakim podejściem jechałam. O dziwo na placu zero stresu. Chyba nawet nie dotarło do mnie że to już egzamin. Jak wyjechałam na miasto, to dopiero zaczęło docierać. Egzaminator dość czepialski, ale miał sporo racji, bo ewidentnie popełniłam błędy. Jeszcze trzeba się podszkolić. Tak, to dopiero pierwszy egzamin. Jadziura, miss_piggy dzięki Kochane jutro zapiszę się na kolejny egzamin, wykupię potem trochę godzin jeszcze i się podszkolę. Nie poddam się tak łatwo
17 Edytowane przez kasiekasiek Czas edycji: 2009-09-10 o 12:53 |
|
|
|
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=xCandyFlossx;141649 60]Dziewczyny ja jutro już zdaje o 8 rano jejku jak się stresuje !! :O:O
czy któraś z was ma jutro również egzamin? Ja jutro tez zdaje o 12.30 Trzymajcie kciuki dziewczynki
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Następnym razem będzie zdany. Wspaniale sobie radziłaś ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj, że dużo zależy od nastawienia do jazdy i nie wmawiaj sobie, że nie potrafisz jeździć ----------------- Dziś jestem zawalona nauką, więc już teraz napiszę ![]() xCandyFlossx benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa Dajcie jutro czadu ![]()
|
|
|
#4226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Poza tym instruktor mi mówi wprost, że on by się na moim miejscu jeszcze nie wybierał na egzamin, że mam spore braki, że za duzo błędów popełniam. Niestety, on ma rację . Liczę tylko na szczęście albo jakiś cud. Jak już zapłaciłam i termin jutro, to nie będę się wycofywać. Spróbuję i może się uda. Wiem, że potrafię się mega-skoncentrować, wiem, bo to mój drugi raz .Będę jutro od rana 3mać kciuki za pozostałe zdające bo mam na 11.40! Edytowane przez benia1169 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:13 |
|
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
xCandyFlossx benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa 3mam kciukasy !! ![]() Dziewczyny u mnie dzisiaj napis w koncu sie zmienił ; Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. ![]() czyli mozliwe ze w poniedziałek bede miala swoje "plastikowe malenstwo"
|
|
|
|
#4228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i za dziewczyny które jutro zdają!!
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi
Ale się nie martw, następnym razem napewno się uda
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

bo bylam pewna, ze gorka mi pojdzie... No ale ok, od poczatku.
wylosowalam miarke do mierzenia oleju i swiatla drogowe. Ok, zaliczone. [w ogole, nie moglam sobie poradzic z maska. spytalam faceta, czy moze mi pomoc- powiezial, ze nie
a moja instruktorka mowila, ze egzaminatorzy zazwyczaj otwieraja maski, albo jesli sie poprosi to pomagaja
] pozniej musialam cofnac na wziniesienie.
Nie łam się, będzie dobrze

POWODZENIA !
i nadal nic