Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 21:59   #4201
BlackLady
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
oblałam. na wzniesieniu. czuje sie jak debil bo bylam pewna, ze gorka mi pojdzie... No ale ok, od poczatku.

Teoria o 17.30. Zaliczona bezblednie. skonczylam o 17.40. Czekalam na praktyczny aż do 19.20 [bylo straasznie duzo osob]
Wywołal mnie pan Tadeusz P. Starszy, niski. Wydawal sie w miare, ale okazal sie straaasznym służbista.
Samochod numer 7. szczesliwa siodemka, taa wylosowalam miarke do mierzenia oleju i swiatla drogowe. Ok, zaliczone. [w ogole, nie moglam sobie poradzic z maska. spytalam faceta, czy moze mi pomoc- powiezial, ze nie a moja instruktorka mowila, ze egzaminatorzy zazwyczaj otwieraja maski, albo jesli sie poprosi to pomagaja no ale ok]
łuk. poszedl mi bezblednie [wlasnie, Iza, bylam na tym luku za choinkami] pozniej musialam cofnac na wziniesienie.
No i cóz. Za pierwszym razem zgasl. Mysle sobie - no nic, dodam gazu na maksa, puszcze troche pozniej sprzeglo i uda sie 2 raz. Niestety

Egzamin przerwany. Koles zapytal, czy chce jechac na miasto. Powiedzialam, ze tak. I teraz zaluje, bo zrobil sie strasznie chamski...
Na placu opieprzal mnie, ze zle jade, ze nie wiem, gdzie jechac.
pozniej, zatrzymalam sie na STOP ie pod MORDem, wyskoczyl mi kierunkowskaz, nie powtorzylam - blad.
wyjezdzam z koszykarskiej - slysze 'na lewo' juz wiedzialam, ze dlugo nie pojezdze.
i rzeczywiscie, po ok 10 minutach przesiadka - zajechanie drogi.
a teraz jak to sie stało: facet każe mi skrecic w lewo, ok wiec ustawiam sie na lewym pasie. manewr chcialam skonczyc na pasie prawym. i wtedy złapał mi kierownice - koniec. okazalo sie, ze tam BYLY DWA PASY DO SKRETU W LEWO. wiec skoro ja zajelam lewy to tez powinnam skonczyc na lewym. ale ja tych dwoch pasow nie widzialam. bylam pewna, ze ta jest tylko jeden
ofiara ze mnie, wiem.
Ogolnie, moja rada - nie bierzcie sobie pozno egzaminow, jesli nie jezdzilyscie w nocy. ja straasznie niepewnie przez to jezdzilam

prosze o dopisanie mnie do listy. 13 pazdziernika. drugie podejscie.

[Iza, zaraz wysle PW z ulicami itd]
Przykro mi Rzeczywiście egzaminator straszny, nie dość że sam egzamin powoduje ogromny stres to jeszcze jak się trafi na takiego chama to się wszystkiego odechciewa Mam nadzieję że następnym razem Ci się uda, trafisz na bardziej przyjaznego gościa który pomoże rozładować stres (zamiast spotęgować) i będziesz mogła nam tu napisać to magiczne słowo ZDAŁAM Nie łam się, będzie dobrze

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402

Dziekuje
BlackLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:34   #4202
sideritis
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczyny
a mam jeszcze pytanie. Bo tak, facet wsiadl, zapalił mi samochód, zaciagnal reczny i powiedzial, ze komputer wylosował mi miarkę do mierzenia oleju i św. drogowe. spytal, od czego chce zacząć. powiedziałam, ze od miarki.
I po tym zgasiłam samochód bo uznałam, że nie będę na włączonym silniku otwierać maski.
Teraz się zastanawiam - czy dobrze zrobiłam? czy to było w ogóle potrzebne?

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 23:02   #4203
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
oblałam. na wzniesieniu. czuje sie jak debil bo bylam pewna, ze gorka mi pojdzie... No ale ok, od poczatku.

spytalam faceta, czy moze mi pomoc- powiezial, ze nie
(:brzyd al: z niego ) a moja instruktorka mowila, ze egzaminatorzy zazwyczaj otwieraja maski, albo jesli sie poprosi to pomagaja no ale ok]

[Iza, zaraz wysle PW z ulicami itd]
Nastepnym razem Ci pojdzie na pewno lepiej a górke robisz bezbłednie

kasiekasiek POWODZENIA !
Stary 2009-09-09, 23:14   #4204
jagusia15
Rozeznanie

ja 4 , wiec prawie tak samo ;P u mnie takze nadal nic
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 06:46   #4205
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
czeeeeść Wam..

ZDAŁAM

lemonka jest dziś nawet bardzo HAPPY LEMON
opowiem Wam wsio jutro, bo teraz idę do wanny i lecę oblewać- znajomi czekaja z winkiem

Gratki Lemonka wrescie szczesliwa czekamy na relacjon

chodzi ci ze 3 wrzesnia zdalas i czekasz na plasticzek to ja powiem ci tak ja zdalam 2 wrzesnia i tez jestem w oczeikwaniu na plastik i niemoge sie juz doczekac ale mysle ze najpozniej w poniedzialek odbiore moj wymarzony plasticzek, moze z toba bedzie tak samo

Cytat:
Napisane przez Agnes140489 Pokaż wiadomość
a ja dziś odebrałam zaświadczenie o dodatkowych jazdach i od razu wybrałam się do Lublina zapisać się na egzamin,także proszę o dopisanie do listy 9 październik '09 godz 9

ale masz elegancki termin pazdziernik tez bedzie na pewno szczesliwy bo mam urodzinki w pazdzierniku hihi

[QUOTE=sideritis;14160318]oblałam. na wzniesieniu. czuje sie jak debil bo bylam pewna, ze gorka mi pojdzie... No ale ok, od poczatku.

kurcze strasznie chamskie ten egzaminator, wstal chyba lewa noga albo mial zamiar wszytskich pooblewac, mam nadzieje ze nie wzielas sobie jego slow do serca bo jezdzic na pewno potrafisz!! bedzie dobrze

kasiekasiek mocno trzymam kciuki !! pokaz na co cie stac

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...

Edytowane przez syyluusiiaa
Czas edycji: 2009-09-10 o 06:48
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:18   #4206
enigmatyczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość

kasiekasiek mocno trzymam kciuki !! pokaz na co cie stac
również się przyłączam do trzymania kciuków! Daj czadu!

[szczęśliwa] studentka fizjoterapii UM Poznań

enigmatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:54   #4207
confused women
Zakorzenienie

sideritis nie martw się Kochana następnym razem nam się uda i Twój egzaminator będzie normalny a nie takim gburem
lemonka gratuluję
Dziewczyny a mam takie pytanie..czy egzaminator wie, które mam podejście do egzaminu? Zawsze się nad tym zastanawiałam..

No i kasiekasiek trzymam kciukasy za Ciebie
Stary 2009-09-10, 08:47   #4208
milunia27
Raczkowanie

GG do milunia27

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
sideritis nie martw się Kochana następnym razem nam się uda i Twój egzaminator będzie normalny a nie takim gburem
lemonka gratuluję
Dziewczyny a mam takie pytanie..czy egzaminator wie, które mam podejście do egzaminu? Zawsze się nad tym zastanawiałam..

No i kasiekasiek trzymam kciukasy za Ciebie
wiesz co chyba wie ,bo mój instruktor mówił,że jak składa papiery dla kursantów ,którzy nie zdali to cos mówił ,że oni tam mają notki i uwagi z poprzednich egzaminów ,że egzaminator to widzi...

Aparatka od 27 maja 2008r.
góra-metal
dół-metal od 4 marca 2009r.

Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009.
milunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 09:17   #4209
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura

confused women raczej wiedza bo tym ostatnim razem jak zdawałam i zestresowałam się przy parkowaniu to on się zaśmiała i spytała " a po co pani się tak denerwuje przecież nie pierwszy raz pani zdaje"
ale z kolei przy drugim podejściu , jak już się przesiedliśmy (po moim wymuszeniu pierwszeństwa ) to spytała mnie czy to pierwszy egzamin czy już któryś z kolei ???. Więc myślę że jak chcą wiedzieć to wiedzą

no i też rada dla tych dziewczyn które będą umawiać egzamin: Umawiajcie praktykę na rano. Rano jeszcze egzaminatorzy są dobrze nastawieni

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

kasiekasiek - trzymam , trzymam

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 09:32   #4210
kasiekasiek
Zadomowienie

no i pozamiatane. Nie zdałam
No ale do rzeczy.
Zaczęłam egzamin o 8.05. Wsiadłam do samochodu, poustawiałam sobie wszystko. Przychodzi ON. Siada obok, przedstawia się...blebleble. Zaczynamy. Wylosowałam sprawdzenie poziomu oleju i pozycyjne. Poszło. Następnie łuk. Kazał mi się przygotować i poinformować go jak już będę gotowa, a on tymczasem stał sobie za samochodem i gadał z drugim egzaminatorem. Przygotowałam się, zawołałam go. Kazał mi wjechać na łuk. O dziwo nie czułam, żeby noga mi drżała ani trochę. Łuk poszedł perfekcyjnie Potem wzniesienie - dałam radę. Wsiadł do samochodu, trochę pogadał i pojechaliśmy na miasto. I tu zaczęły się komplikacje. Wyjechałam z Wordu na lewo, potem na skrzyżowaniu w prawo, potem przejazd przez torowisko. Za torowiskiem mega krzywa droga, niewielki sznur samochodów i jakiś debil wyprzedził mnie za podwójnej ciągłej zaraz po zjechaniu z torowiska. Nic to, jadę dalej. Na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym w lewo. To ja zmieniłam pas i jadę sobie z lewo (o dziwo bezbłędnie przez rondo!). Później niestety wjechałam na wiadukt i było gorzej, bo nie mogłam się zebrać, żeby prawy pas zająć tylko jechałam po lewym Dojeżdżam do następnego ronda, a on :"popełniła pani bład!" Ja oczywiscie się mega zestresowałam, pojechałam na rondzie prosto skoro nic nie dodawał, ale przy zjeżdżaniu z ronda chciałam zająć prawy pas. Ten, kto wjeżdżał z prawej strony na rondo nie dawał wcześniej kierunku, że jedzie w tą stronę co ja, więc nie zauważyłam i omal nie zajechałam mu drogi. Egzaminator musiał zareagować. Zjechaliśmy na parking, dziękuję, do widzenia, po egzaminie. Jeszcze na koniec był wykład co robiłam nie tak ;/ I czepił się, że za wolno jechałam po zjeździe z torowiska, że aż mnie musiał inny samochód wyprzedzić na ciągłej. Że niby tam było do 50 a ja jechałam jakieś 40. Tylko że to było przed samym rondem, więc nie widzialam sensu rozpedzania się. No ale trudno. Wiedziałam że tak będzie. Jeździłam po mieście niecałe 20 minut.

Już od samego początku września wszystko mi się sypie, więc nie mogło być inaczej i dzisiaj. Na kolejny egzamin jeszcze się nie zapisałam. Może jutro.

Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie i kciuki!!
Stary 2009-09-10, 09:38   #4211
xCandyFlossx
BAN stały

Dziewczyny ja jutro już zdaje o 8 rano jejku jak się stresuje !! :O:O
czy któraś z was ma jutro również egzamin?
xCandyFlossx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 09:38   #4212
milunia27
Raczkowanie

GG do milunia27

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość
confused women raczej wiedza bo tym ostatnim razem jak zdawałam i zestresowałam się przy parkowaniu to on się zaśmiała i spytała " a po co pani się tak denerwuje przecież nie pierwszy raz pani zdaje"
ale z kolei przy drugim podejściu , jak już się przesiedliśmy (po moim wymuszeniu pierwszeństwa ) to spytała mnie czy to pierwszy egzamin czy już któryś z kolei ???. Więc myślę że jak chcą wiedzieć to wiedzą

no i też rada dla tych dziewczyn które będą umawiać egzamin: Umawiajcie praktykę na rano. Rano jeszcze egzaminatorzy są dobrze nastawieni

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

kasiekasiek - trzymam , trzymam
no pewnie ,że wiedzą zgadzam się ,że rano najlepiej dlatego umawiałam się na rano na 8 egzaminatorzy nie są jeszcze zmęczeni a i nastresować się nie zdążycie bo człowiek rano wstanie i prosto na egzamin i umysł świeży... a tak wieczorem to oni już zmordowani i znudzeni są poza tym moim zdaniem ruch jest mniejszy rano niż popołudniu u mnie było super miałam czas na myślene podczas jazdy i drogi wolne i miejsc do parkowania wiecej( chociaż parkowałam od razu za samochodem) wszystko robiłam powoli bez pośpiechu patrzyłam na wszystkie znaki i wam tego życzę dziewczyny jak coś nie wiecie i nie jesteście pewne co do np miejsca zatrzymania czy parkowania to lepiej zapytać ja co chwilę pytałam jak mówił np na rondzie na 3 zjeździe to sięupewniałam i mówiłam aha 3 zjazd czyl w lewo tak? a on na to tak a jak mi mówił tam w prawo czy w lewo to ja mu przytakiwałam- okey

Aparatka od 27 maja 2008r.
góra-metal
dół-metal od 4 marca 2009r.

Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009.
milunia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 10:03   #4213
Jadziura
Raczkowanie

kasiekasiek szkodaaaa aleuszka do góry teraz szybciutko umawiaj następny termin i zobaczysz będzie dobrze, plac idzie poszedł super to i miasto wyjdzie. A tych dennych kierowców , którzy myślą ze inni czytają w ich myślach to bym

xCandyFlossx dasz radę tylko się nie spinaj a wieczorkiem zrób sobie taką wizualizację w głowie "jedziesz na luzie wszystko idzie ci super i na koniec wyobrażasz sobie że pan /pani piszę na karteczce POZYTYWNY"

Stary 2009-09-10, 10:07   #4214
miss_piggy
Raczkowanie

kasiekaśku to wielka szkoda Ale pierwsze koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej Szybciutko do WORDu zapisać się na następny egzamin, żeby jak najszybciej mieć to za sobą!
miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 10:10   #4215
Jadziura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss_piggy
żeby jak najszybciej mieć to za sobą!
o właśnie klin klinem

Edytowane przez Jadziura
Czas edycji: 2009-09-10 o 10:16
Stary 2009-09-10, 10:13   #4216
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xCandyFlossx Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja jutro już zdaje o 8 rano jejku jak się stresuje !! :O:O
czy któraś z was ma jutro również egzamin?
ja też mam jutro na 8.30, stres już mi się udziela. To może być pierwszy egzamin w życiu który obleje Najgorsze jest to, że pewnie z moim szczęściem wejdę dopiero po 10.00 a wtedy już chyba zostanę zjedzona przez stres
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 10:41   #4217
xCandyFlossx
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość
kasiekasiek szkodaaaa aleuszka do góry teraz szybciutko umawiaj następny termin i zobaczysz będzie dobrze, plac idzie poszedł super to i miasto wyjdzie. A tych dennych kierowców , którzy myślą ze inni czytają w ich myślach to bym

xCandyFlossx dasz radę tylko się nie spinaj a wieczorkiem zrób sobie taką wizualizację w głowie "jedziesz na luzie wszystko idzie ci super i na koniec wyobrażasz sobie że pan /pani piszę na karteczce POZYTYWNY"
wiesz co ogolnie sie nie boje ale kiedy mysle o tym, ze cos zrobie nie tak np. parkowanie prostopadłe. tego boje się chyba najbardziej :< ale dzięki

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
ja też mam jutro na 8.30, stres już mi się udziela. To może być pierwszy egzamin w życiu który obleje Najgorsze jest to, że pewnie z moim szczęściem wejdę dopiero po 10.00 a wtedy już chyba zostanę zjedzona przez stres
ja od rana siedze w testach bo wziełam jednego dnia teorie i praktyke, ja też sie obawiam, że wejdę około 10 a wtedy ruch na mieście jest niezły
xCandyFlossx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 11:24   #4218
miss_piggy
Raczkowanie

xCandyFlossx
benia1169
justysia1304
maluuusssiiaa
trzymam za Was kciukensy jutro dacie radę!

miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 11:45   #4219
karolcia198506
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, mam nadzieję że mogę się dołączyć
moje drugie podejście będzie 10 października, ale ostatni egzamin miałam 1,5 roku temu, miałam okropnego instruktora który tylko mnie dołował ale stwierdziłam że się nie poddam, kupiłam godziny w nowej szkole, może się coś nauczę, chociaż jestem trudnym przypadkiem
trzymam kciuki za wszystkie zdające
pozdrawiam
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:07   #4220
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość
No ale do rzeczy.
Zaczęłam egzamin o 8.05. Wsiadłam do samochodu, poustawiałam sobie wszystko. Przychodzi ON. Siada obok, przedstawia się...blebleble. Zaczynamy. Wylosowałam sprawdzenie poziomu oleju i pozycyjne. Poszło. Następnie łuk. Kazał mi się przygotować i poinformować go jak już będę gotowa, a on tymczasem stał sobie za samochodem i gadał z drugim egzaminatorem. Przygotowałam się, zawołałam go. Kazał mi wjechać na łuk. O dziwo nie czułam, żeby noga mi drżała ani trochę. Łuk poszedł perfekcyjnie Potem wzniesienie - dałam radę. Wsiadł do samochodu, trochę pogadał i pojechaliśmy na miasto. I tu zaczęły się komplikacje. Wyjechałam z Wordu na lewo, potem na skrzyżowaniu w prawo, potem przejazd przez torowisko. Za torowiskiem mega krzywa droga, niewielki sznur samochodów i jakiś debil wyprzedził mnie za podwójnej ciągłej zaraz po zjechaniu z torowiska. Nic to, jadę dalej. Na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym w lewo. To ja zmieniłam pas i jadę sobie z lewo (o dziwo bezbłędnie przez rondo!). Później niestety wjechałam na wiadukt i było gorzej, bo nie mogłam się zebrać, żeby prawy pas zająć tylko jechałam po lewym Dojeżdżam do następnego ronda, a on :"popełniła pani bład!" Ja oczywiscie się mega zestresowałam, pojechałam na rondzie prosto skoro nic nie dodawał, ale przy zjeżdżaniu z ronda chciałam zająć prawy pas. Ten, kto wjeżdżał z prawej strony na rondo nie dawał wcześniej kierunku, że jedzie w tą stronę co ja, więc nie zauważyłam i omal nie zajechałam mu drogi. Egzaminator musiał zareagować. Zjechaliśmy na parking, dziękuję, do widzenia, po egzaminie. Jeszcze na koniec był wykład co robiłam nie tak ;/ I czepił się, że za wolno jechałam po zjeździe z torowiska, że aż mnie musiał inny samochód wyprzedzić na ciągłej. Że niby tam było do 50 a ja jechałam jakieś 40. Tylko że to było przed samym rondem, więc nie widzialam sensu rozpedzania się. No ale trudno. Wiedziałam że tak będzie. Jeździłam po mieście niecałe 20 minut.

Już od samego początku września wszystko mi się sypie, więc nie mogło być inaczej i dzisiaj. Na kolejny egzamin jeszcze się nie zapisałam. Może jutro.

Dzięki dziewczyny za ogromne wsparcie i kciuki!!
jejjku przykro mi ale co to za podejście, mam nadzieję, że nie z takim jechałaś?!
mimo wszystko - dobrze Ci poszło to,c zego się obawiałaś, więc nie masz sobie nic do zarzucenia.a egzaminator czepialski widzę... :/
swoją drogą, to był Twój pierwszy egzamin tak?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:09   #4221
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Fajnie, że się odezwałaś!!! Mnie już dół łapie powoli. Jutro ostatnia jazda, parkowanie nie ćwiczone od miesiaca, łuk - raz sie uda a raz nie, wszystkie inne błędy też się trafiają. Oj, na jednokierunkowe u nas to trzeba uważać, bo jest ich od zatrzęsienia. Nie no, przerażona jestem, tyle, że na pierwszym egzaminie koncentrację miałam na 200% i jechałam lepiej niż na lekcjach . Ty się też 3V !!!
Ja narazie sie 3mam włąsnie wróciłam z jazdy i czuje sie dobrze. Z łukiem sie boje bo oblałam, teraz wychodzi, aleto wszystko zalezy. Nie ma co sie stresowac, pełny spokkkkoojj tylko to bo mam kurcze na 14 30 beda korki ale dam rade, nie ma co. Jutro musimy napisac rózowym kolorkiem , piekne słowo "zddałlam!!!" )) 3mam mocnnnoo kciuki!

3mam kciuki za reszte!

Matura 2010
maluuusssiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:20   #4222
Agnes140489
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
I to mi się u ciebie podoba, że się nie podajesz. I życze ci naprawde żebyś zdała.
nie mogę się poddać bo ja BARDZO chce być kierowcą mam po prostu bzika na punkcie jeżdżenia

sideritis przykro mi
kasiekasiek szkoda
syyluusiiaa termin faktycznie elegancki, może ten nadmiar dziewiątek przyniesie mi szczęście

It is the first step that is troublesome

Edytowane przez Agnes140489
Czas edycji: 2009-09-10 o 12:22
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 12:32   #4223
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
jejjku przykro mi ale co to za podejście, mam nadzieję, że nie z takim jechałaś?!
mimo wszystko - dobrze Ci poszło to,c zego się obawiałaś, więc nie masz sobie nic do zarzucenia.a egzaminator czepialski widzę... :/
swoją drogą, to był Twój pierwszy egzamin tak?

Szczerze mówiąc, to nie wiem z jakim podejściem jechałam. O dziwo na placu zero stresu. Chyba nawet nie dotarło do mnie że to już egzamin. Jak wyjechałam na miasto, to dopiero zaczęło docierać. Egzaminator dość czepialski, ale miał sporo racji, bo ewidentnie popełniłam błędy. Jeszcze trzeba się podszkolić. Tak, to dopiero pierwszy egzamin.

Jadziura, miss_piggy dzięki Kochane jutro zapiszę się na kolejny egzamin, wykupię potem trochę godzin jeszcze i się podszkolę. Nie poddam się tak łatwo

Edytowane przez kasiekasiek
Czas edycji: 2009-09-10 o 12:53
kasiekasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:25   #4224
justysia1304
Raczkowanie

[QUOTE=xCandyFlossx;141649 60]Dziewczyny ja jutro już zdaje o 8 rano jejku jak się stresuje !! :O:O
czy któraś z was ma jutro również egzamin? Ja jutro tez zdaje o 12.30 Trzymajcie kciuki dziewczynki
Stary 2009-09-10, 13:40   #4225
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zdałam

Następnym razem będzie zdany. Wspaniale sobie radziłaś

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, mam nadzieję że mogę się dołączyć
moje drugie podejście będzie 10 października, ale ostatni egzamin miałam 1,5 roku temu, miałam okropnego instruktora który tylko mnie dołował ale stwierdziłam że się nie poddam, kupiłam godziny w nowej szkole, może się coś nauczę, chociaż jestem trudnym przypadkiem
trzymam kciuki za wszystkie zdające
pozdrawiam
Cześć
Pamiętaj, że dużo zależy od nastawienia do jazdy i nie wmawiaj sobie, że nie potrafisz jeździć

-----------------

Dziś jestem zawalona nauką, więc już teraz napiszę

xCandyFlossx
benia1169
justysia1304
maluuusssiiaa

Dajcie jutro czadu

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:55   #4226
benia1169
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maluuusssiiaa Pokaż wiadomość
Ja narazie sie 3mam włąsnie wróciłam z jazdy i czuje sie dobrze. Z łukiem sie boje bo oblałam, teraz wychodzi, aleto wszystko zalezy. Nie ma co sie stresowac, pełny spokkkkoojj tylko to bo mam kurcze na 14 30 beda korki ale dam rade, nie ma co. Jutro musimy napisac rózowym kolorkiem , piekne słowo "zddałlam!!!" )) 3mam mocnnnoo kciuki!

3mam kciuki za reszte!
Ja też niedawno wróciłam z jazdy. Nie mam najlepszego nastroju, głowa boli mnie od rana. Poza tym instruktor mi mówi wprost, że on by się na moim miejscu jeszcze nie wybierał na egzamin, że mam spore braki, że za duzo błędów popełniam. Niestety, on ma rację . Liczę tylko na szczęście albo jakiś cud. Jak już zapłaciłam i termin jutro, to nie będę się wycofywać. Spróbuję i może się uda. Wiem, że potrafię się mega-skoncentrować, wiem, bo to mój drugi raz.
Będę jutro od rana 3mać kciuki za pozostałe zdające bo mam na 11.40!

Edytowane przez benia1169
Czas edycji: 2009-09-10 o 14:13
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:14   #4227
jagusia15
Rozeznanie

xCandyFlossx
benia1169
justysia1304
maluuusssiiaa

3mam kciukasy !!

Dziewczyny u mnie dzisiaj napis w koncu sie zmienił ;
Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
czyli mozliwe ze w poniedziałek bede miala swoje "plastikowe malenstwo"
Stary 2009-09-10, 14:22   #4228
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jagusia15 Pokaż wiadomość
xCandyFlossx
benia1169
justysia1304
maluuusssiiaa

3mam kciukasy !!

Dziewczyny u mnie dzisiaj napis w koncu sie zmienił ;
Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
czyli mozliwe ze w poniedziałek bede miala swoje "plastikowe malenstwo"
ile czekałas w sumie?

i za dziewczyny które jutro zdają!!
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 14:37   #4229
jagusia15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
ile czekałas w sumie?
4 zdałam , a dzisiaj 10 wchodze na stronke i napis sie zmienil, zadzwoniłam do urzedu i prawdopodobnie poniedzialek-wtorek bedzie do odbioru
Stary 2009-09-10, 14:38   #4230
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Przykro mi Ale się nie martw, następnym razem napewno się uda

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości