|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Skończyłam godzinę wcześniej, więc wpadłam na chwilę. Jeszcze oficjalnie nie skończyłam lekcji, więc się nie liczy to, że tu dziś weszłam
Ryciu moja złota - dziękuję, dziękuję, dziękuję Przepiękny ten róż. ![]() [Dziewczyny, w życiu takiego różu nie widziałyście, uwierzcie ]Chciałam podjąć ten krok, ale los chciał inaczej i nie mogłam go wczoraj podjąć Ale w sobotę postaram się to zrobić ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14163967]ja kiedys obudzilam sie o połnocy i w brzuchu mi burczyło i tez posłam sobie zrobic kanapke w moim miescie jezdzi maluch, ktory na masce w przodzie ma jakis batmana czy cos milego dnia Dziunie [/QUOTE]A co tam Najwidoczniej potrzebowałaś ![]() Batmana ![]() Mój z pewnością będzie miły - bio <3 ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Właśnie skończyłam lekcje no to zmykam do książeczek. Już na pewno dziś tu nie zajrzę ![]() Do jutra ;*
|
|
#2402 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14163967]
hmm jakies 4 lata , z przerwami jakos. [/QUOTE] to dość długo więc w sumie to nie jest nawet takie straszne ![]() Cytat:
ja też już po ale postanowiłam się wziąć za naukę teraz, żeby mieć wolny wieczór ![]() skończyłam 'Przedwiośnie' teraz biorę się za 'Jądro ciemności' ![]() Cytat:
ja miałam dzisiaj powtórzenie z bio w przyszłym tygodniu sprawdzian -------------------------- dzień dobry biorę się za siebie zaczynam coś robić dziś ![]() ale ściągam muzykę więc będę do was zaglądać ![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#2403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do jutra Cytat:
![]() Ja właśnie muszę 'Przedwiośnie' dokończyć i 'Ludzi Bezdomnych' przeczytać ![]() Muzykę powiadasz?
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko na chwilę moje Kabanosiki
Dostałam tematy z polskiego, w końcu (!) i co prawda skończyłam o 12,20, ale TŻ przyszedł do mnie pod szkołę, poszliśmy na spacer, a wieczorem idziemy do pizzerii, a teraz biorę się za angielski i polski, muszę zrobić ćwiczenia Poodpisuję Wam, jak tylko będę mogła.Miłego
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2405 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zadanie nie wiem jakim cudem, miałam dobrze:O Chemię naprawdę lubię, ale dla mnie zadania to koszmar... [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;14162008] Co do matmy, to polecam ten zbiór: http://www.allegro.pl/item737994023_...mat_tanio.html [/QUOTE] Wg mnie jest on tragiczny:X Do jego kupna zmusiła nas psoreczka i zrobiliśmy z niego bodajże 2 pierwsze testy, po czym stwiedziła, że jednak szału nie ma.. A 18 zł było dla mnie szałem!>.< Cytat:
Maluchy piękne są! Ja bym była cała szczęśliwa jakbym dostała granatowego lub pomarańczowego ! Takie puszyste kostki na lusterku górnym, naklejka na tylnej szybie "Jak dorosnę będę tirem", klima na korbkę, zimny łokieć i Danzel w głośnikach... ____ 6 lekcji dziś, przeżyłam Uwielbiam (sarkazm) moją koleżankę z klasy, która z uporem maniaka przekonywała panią dyrektor, która zajmuje się maturami, że matematyka ustna istnieje i jest obowiązkowa... Psorka od geografii opowiedziała nam dziś fabułę "Pianisty" przekształcając postacie bohaterów w swoich znajomych. Fajna chciała być czy co?:X I jeszcze jeden geo-news: Gdańszczanie przenieśli kamienice z mojego miasta na swoją starówkę <ok>. No nic, lecę. Zarejestrowałam się na postcrossing.com i trzeba kartki kupić i wysłać Miłego dnia Potworki
|
||||
|
|
|
#2406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() proszzz.. mówiłam, ze będzie pozytywna ;*Cytat:
nie wierzę... -.-ja dzisiaj też miałam 6 lekcji.. ledwo wytrzymałam, upał wielki na podwórku.. a ja siedzę na godz. wychowawczej, matmie, geo <333 , religii, rosyjskim i PP -.- wysłałam dzisiaj kartki do USA, Finlandii, Australii, Włoch i na Białoruś ;]+ do Marty i Justyny ;* Reg, Tobie wyślę jutro bo dzisiaj nie znalazłam żadnej ładniusiej ![]() dzisiaj muszę się pouczyć chyba z polskiego bo zapowiedziała na jutro kartkówkę -.- zawidziało jej się.. po dwóch latach próbuje nas wychowywać.. ech.no to tego.. miłego dnia Polędwiczki Królewskie ;*
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
troche mnie nie było a już tyle zapisałyście
miałam dzisiaj pierwszy sprawdzian w tym roku... i to z matmy. ale chyba nie poszło koszmarnie, zobaczymy 7 lekcji dzisiaj ahh, przeżyłam już jutro piątek i weekend! jeeeeeeeeeee xD
|
#2408 |
|
♥
|
Dzien Dobry
rownież zdaje mature w 2010 roku ![]() co planuje zdawac: polski - PP, matma-PP, angielski-PP, BiologiaPR, Chemia PR . Samara u mnie naszczęście jest temat o 2 wojnie światowej. sama w marcu składałam swoj temat , choc odrobine go zmienili Możliwe , że jakbys złozyła swój temat w tamtym roku to znalazłby sie jakies temat o tej tematyce
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to was kurde podziwiam że wy macie czas siedzieć przy tym komputerze
![]() ja miałam taki tydzień że szok :O w ogóle chyba muszę na maturze chemie zdawać... :O
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu musisz? ![]() ja tam mam jeszcze lajcik, ale pewnie od poniedzialku się zacznie
|
|
#2411 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 'Jądro ciemności' jest głupie jakieś no tak muszę zrzucić na telefon ![]() Cytat:
tak jak ja ![]() zrobiłam 1 punkt z powtórzenia o Młodej Polsce ( 20 pojęć )
|
||
|
|
|
#2412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jesteś: Cytat:
![]() Słyszałam, że ma być różowa, ale jest aż tak? ![]() Ja też chcę wiedzieć, o co cho... Odezwij się na gadu, jak będziesz Cytat:
![]() Mi się jednak taki nie marzy... ![]() Też mam takie osobniki w klasie Ale jak mi kuzynka (10 lat starszza) opowiadał, jak wyglądała matura ustna z matmy.. Cytat:
Muaaa ;* Cytat:
Miałam kartkówkę ze słynnego angielskiego i.. nie wiem, jakim cudem dostałam 5 sprawdziła na razie tylko kilka, to reszta pały. Mieliśmy 6 zdań takich wypasionych, żeby było jak najwięcej słówek. 6 bezbłędnie - piątka, 5- czwórka, itd.Przykładowo pierwsze zdanie, bo akurat pamiętam: "On jest pucułowaty, pulchny i krępy, ma włosy długości do ramion z rudą grzywką i przedziałkiem. Jest podobny do swojego ojca" ![]() Ale maaaaaam 5555 Idę leżeć do góry brzuchem w ramach tego, że się nie muszę uczyć na poprawę
|
|||||
|
|
|
#2413 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Grzybowe Zupki Amino ;****
No wiadomo Cytat:
My Potop już tydzień wałkujemy, dokładnie chce go zrobić. Kmicica już omówiliśmy. Jak bedę miała jakieś notatki to ci mogę podesłać. Bo kserówki zawsze nam daje. Cytat:
. Jadę kupić sukienkę na wesele. Ale tylko 3 lekcje mi przepadną .Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14159594] komary mnie pogryzły A ja mam takieeeego pająka na oknie i much i komarów w pokoju nie mam. ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
. Tak mnie boli, że dziś w szkole to prawie z lekcji wyszłam.Tak samo miałam z prawą. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636] w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... Ja bym odmówiła ![]() Bez względu na to jak bym go kochała. [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;14162008]Moge się oficjalnie dołączyć? ![]() No wiec nazywam się Ola, mieszkam w Gdańsku. Zdaje pol, ang, matme podst, biologie rozszerzoną i dalej nie wiem. Waham się między chemia, a geo. [/QUOTE] Hej Ja też bio zdaję ![]() I tak samo nad chemią lub geo myślę. Ale chemia mi się bardziej przyda. Cytat:
Tak więc moje Przysmaki Gajowego przeżyłam kolejny tydzień szkoły. Potop ściągam bo go do poniedziałku raczej nie przeczytam. A jak go skończę to za ZiK się trzeba brać Justyna, jedziesz na salony maturzystów do Łodzi ? Albo któraś z łódzkiego jedzie ? |
||||||
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
no dobraa dobrnęłam, ale nie ma co do cytowania. Cześć ;*
jestem zmęczona, właśnie wróciłam z jazd. Nie szło mi jakoś za dobrze. Wkurzają mnie już te skrzyżowania, światła, ograniczenia itd. -.-' kolejna jazda w pon. póki co muszę coś zjeść i wypić, dzisiaj błogie lenistwo. Jutro nie ma lekcji swoją drogą Potop miałam dawno, teraz będę miała Przedwiośnie.
|
#2415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fizyki nic nie czaje z informatyki sporo bym musiała sama się douczać więc chemia...---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
fizyki nic nie czaje z informatyki sporo bym musiała sama się douczać więc chemia...
|
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
blue_apple witaj
![]() reg17 hej, imię? Asia ![]() mtynai heej peggy sue hej karmenka również witam Bardzo mi miło dziewczyny ![]() Co do tej matury to już tez tracę nerwy.. Żeby dyrektor i inni nie znali podstawowych wiadomości na temat zdawania? Szok Mam nadzieje, że nie trzeba wybierac tego czwartego, bo nie jest mi żaden zbytnio potrzebny |
|
|
|
#2417 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dobraa ![]() a te okreslenia to normalnie mnie rozbrajaja Cytat:
Cytat:
tez tak chce ![]() ----- czesc ![]() dostalam dzisiaj pierwsza jedynke w tym roku szkolnym z niemca, wziela mnie do odpowiedzi, nie bylam przygotowana, wczoraj bylam tak zmeczona ze nie mialam sił. w ogole to nic ze nauczycielka powiedziala na poczatku ze nie bedzie pytac.... e tam....juz nie dostane ołowka i Grzeska w ogole fajny dzisiaj dzien byl , mega smieszny ![]() musze sie pozniej pouczyc z WOSu-kształtowanie sie ustroju z Polsce i o konstytucji... , z angielskiego.w ogole we wtorek mam wypracowanie z 'Chlopow' a od srody zaczynamy omawiac 'Wesele'....
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-10 o 17:39 |
||||
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to chyba że ![]() Beata mnie naciągnęła na 35 minut rozmowy przez telefon ![]() pogoniłam ją do bio, udaje, że się uczy, o. !
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14173094]
dostalam dzisiaj pierwsza jedynke w tym roku szkolnym z niemca, wziela mnie do odpowiedzi, nie bylam przygotowana, wczoraj bylam tak zmeczona ze nie mialam sił. w ogole to nic ze nauczycielka powiedziala na poczatku ze nie bedzie pytac.... e tam....juz nie dostane ołowka i Grzeska [/QUOTE] Ja jeszcze nie mam żadnych ocen. A Pan od historii nie zrobił karnej kartkówki bo jak powiedział: 'wydaje mi się, że jesteście przygotowani'. Cytat:
Rozpracowuje ten postcrossing. Już kogoś wylosowałam ![]() Ale jak to działa ? Ja komuś wysyłam i ta osoba mi odsyła ? |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Witam, także w tym roku zdaję mature ;] Variance - Karolina, woj. pomorskie, polski pp+pr, angielski pp, matematyka pp i chyba pr, historia pr, WOS pr, biologia pp
zamierzam dostać się na UG na psychologię, ktoś jeszcze z Was ma zamiar? ![]() a i tak, jestem na tyle szalona, że mimo rozpaczy nad obowiązkową matmą, chciałabym ją także zdawać na rozszerzeniu ; o miło mi ;D
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja imienniczko Ja też na tyle szalona, że na matmę R się porywam
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja sie wybieram do Gdanska na UG kiedys myslałam o psychologi , ale zrezygnowalam z tego. na pierwszej stornie jest napisane gdzie kto chce studiowac ![]() kurcze duzo przedmiotow rozszerzonych ;o , dasz rade sie przygotowac ? |
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co sobie tego nie wyobrażam. gdy w tamtym roku dowiedziałam się, że muszę zdawać matmę byłam pewna, że mogę pożegnać się ze zdaną maturą, ale wzięłam się do nauki i jakoś bardziej już wierzę w możliwość jej zdania, a nawet zamierzam tyle się uczyć by spróbować rozszerzenie ;P
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reg, Paróweczko ;*** niee, Ty kogoś losujesz - wysyłasz. Ale ta osoba Ci nie odsyła ![]() Ciebie też ktoś tak samo losuje i wysyła ![]() ja wysłałam dzisiaj 5 kartek z postcrossingu i dwie do tych Naszych Urwisów. Jutro wyślę też dwie do kolejnych Urwisów ;* Karolina i Reg ;* Cytat:
hejka ![]() dopisać Cię do listy? ![]() moja koleżanka startuje na UG na psycho. ![]() strasznie dużo zdajesz na tej maturze
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem, że dużo i dużo na pr, ale zdaję sobie sprawę jak ciężko się dostać na psychologię. jeśli chodzi o WOS, historię i polski to mam cudownych nauczycieli i jakoś zawsze dawałam radę z tymi przedmiotami, więc myślę i mam nadzieję, że sobie poradzę. jedynie nie jestem pewna biologii i rozszerzonej matmy
|
|
|
|
#2426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() paroweczko ? ![]() musze sobie luknac na ta strone postcrossing. ;* |
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam, że masz może alternatywę : prawo (rozszerz. hist i wos). moja koleżanka zdaje polski PP, ang PR, matme PP, biol PR. też na psychologię. Wiem, że będzie składała na UAM w Poznaniu, UW i UG. już dopisuję na listę
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
rany ale jestem wkurzona ;/ dopiero drugi tydz szkoly a juz mam dosc;/ mamy tyle lekcji ze masakra
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14173518]ja mam jeszcze z angielskiego jakas ocene
![]() paroweczko ? ![]() musze sobie luknac na ta strone postcrossing. ;*[/QUOTE] Serdelku, Mięsna Przekąsko ;*
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wole lewo, jak to mawia moja koleżanka ;P ale zdaję, jakby co na zapas, w końcu to moje rozszerzenia. szkoda mi, że przez to że prawie przez cały rok w I kl nie miałam biologii nie czuje się przygotowana na rozszerzenie, a przez to, że w tamtym roku tez nie miałam przez cały rok szkolny angola tez czuje się zbyt słaba - mówię Wam masakra z tym była. a teraz nadrabiamy te stracone lekcje i można oszaleć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Ale w sobotę postaram się to zrobić ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
[/QUOTE]

Poodpisuję Wam, jak tylko będę mogła.

Ja w tamtym roku sprzedałam za 500 zł xD Kuuurna 

)

Odezwij się na gadu, jak będziesz
fizyki nic nie czaje z informatyki sporo bym musiała sama się douczać więc chemia...