|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Kasiulka,
przekochane, prześliczne (cała trojka anielskich blondasków ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
będziesz miala piękne, duze i pełne piersi Przeraziłaś mnie z tą torebka ![]() ![]() To jak to jest z tym nadrywaniem? Aż sie boję konsekwencji tej mojej nadgorliwośći we wszystkim Na razie wszystko wygląda ok, lepiej niz ok... blizny nie wygladają na 9-dniowe, tylko jak po 2 miesiącach, pierś juz zaczyna sie ładnie ukladać. Na dole jest twardsza, ale to pewnie przez Ciężar Narobiłam sobie jedynie ran na skórze. Jakaś niekumata Pani w aptece na prośbę o plastry delikatnie trzymające się skóry dala mi takie, ze przy zdjeciu opatrunku plasterek zszedł, owszem, ale... razem z naskórkiem
|
|
#6722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni wręcz uwielbiają duze biusty, ale... dopoki żona mi miseczkę raczej wklęslą niż wypukłą twierdzą inaczej ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Twoj doktorek mam nadzieję, stanie na wysokosci zadania i okaze się nie tylko dobrym specjalistą, ale również czlowiekiem... trzymam kciuki jak nikt inny A Boze Narodzenie... dzień w roku Byla zrozpaczona, ale... czas wyleczyl rany i przyniósl nowe maleństwo - kochane, zdrowe, ktore juz prawie rok jest z nimi
|
|
#6723 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie , chcę poddać się niebawem operacji powiększenia piersi - ma biust 75A . Czy znacie pana doktora Stróżynę z kliniki-IQ MEDICA Centrum Chirurgii Plastycznej ? Czy to klinika godna zaufania lub chociaż zainteresowania ? mieszkam w województwie lubelskim . A doktor Chromiński z Lublina ? Albo jakiś lekarz w Nałęczowie , nazwiska nie pamiętam . ? Jeszcze nie jestem zdecydowana gdzie . Dziękuję za odpowiedzi z góry .
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Może ktoś coś wie o klinice Medica i doktorze Stróżynie w Warszawy lub doktorze Kuczyńskim z Nałęczowa albo dr. Chromińskim z Lublina - który nie jest dyplomowanym chirurgi\em plastykiem ale ponoć robi ładne piersi . Prosze o odpowiedź. Chce niebawem poddac się operacji powiększenia piersi , jestem z Lublina . pozdrawiam )
|
|
|
|
#6724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te nazwiska chyba nie przewijaly sie przez forum Co do IQ Medica, to wiem, zę jakiś czas temu zapraszali masę kobiet na bezplatne konsultacje... chyba celem zachęcania do zabiegow wlasnie u nich
|
|
#6725 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam laski jakies swiecie w glowie, przejzalam sporo galerii ze stron klinik, operacji przed i po i mam wrazenie, ze jesli piersi z natury sa niesymetryczne, sutki "patrza" jeden w lewo drugo w prawo, nie sa blisko siebie to tak samo bedzie po zabiegu z tym, ze beda podniesione.Moje troszke jakby patrzyly na boki ;-)))i to mnie martwi.Maja byc zblizone do siebie. co9 jua pisze chyba powinnam sie urodzic jeszcze raz z prostymi sutkami;-))))
|
#6726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja pod koniec lipca robiłam op. powiększania piersi w IQMedica u dr Chomickiej-Jandy. Bardzo przyjemna pani doktor, cierpliwie wszystko mi objaśniła . Nie było też problemu z dodatkową konsultacją tuż przed op. Opieka w porzo, po zabiegu byłam u nich niecałą dobę. Z czystym sumieniem ich polecam!! |
|
|
|
|
#6727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście dużo zależy od wyglądu piersi przed op, ale rownież od tego czy dr umieści implanty idealnie pośrodku, pod brodawką Zobacz jak to u mnie było przed op... czy wiele sie zmieniło (oprócz rozmiaru oczywiście - bo to widać z zamkniętymi oczami
|
|
#6728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia - pytałaś mnie o moje fotki - wszystkie usunęłam. Jak się zmobilizuję to w najbliższym czasie pstryknę świeże foteczki i na chwilę wstawię
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-11 o 10:49 |
|
|
|
|
#6729 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!!mam duzy kłopot moj synek ma ospe a ja jeszcze nie chorowałam na nia a juz za niedługo opreacja....i boje sie ze sie zaraze czy znaciecie jakies metody zeby szybciutko pozdbyl sie choroby
|
#6730 |
|
Wtajemniczenie
|
HORO Ty to wogole masz za***iste cycki, zaraz cie usune z forum bo pekam z zazdrosci;p-))))) ale twoje tez nieco szly jakby na bok patrzyly sobie gdzies tam a po op jest roznica diametralna.
|
#6731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one nadal delikatnie patrzą na boki
|
|
#6732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6734 |
|
Zakorzenienie
|
Staram sie chować, ale ciężko
No i się zaczęło... oglądanie, macanie i... decyzja - kolejna pacjentka
|
#6735 | |
|
Raczkowanie
|
horo, doktorek powinien ci płacić za reklamę
do ZUZANKA I MYADIVA czy wy dziewczyny spać nie możecie? post o 2 i 4 rano? ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#6736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() A WY DZIEWCZYNKI PRACUJECIE CZY SIEDZICIE Z POCIECHAMI W DOMCIU???POZDROWIONKA:cmo k:
|
|
#6737 | |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś,
jemu chyba reklama niepotrzebna ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
A kumpela nie chce takich jak ja czyli 300-325 max
|
|
#6738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo przestań nas w końcu szczuć tymi cyckami przecież to zaślinić się można
|
|
|
#6739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak na moje oko to one maja za***...kształt nie chciałą bys zobaczyc moich falczków które musze ukladac kilka minut zeby wygladały normalnie ja od kilku miesiecy moja droga nie zdejmuje stanikow jedeynie do kąpania
|
|
#6740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłaś z synkiem u pediatry? Różnica między wysypką ospową a alergiczną jest dość wyraźna, ale jeśli nie jesteś pewna co to jest to udaj się jednak do lekarza - może to faktycznie atopowe zapalenie skóry a ty niepotrzebnie się zamartwiasz Ospa wietrzna: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ospa_wietrzna Co do mnie - i pracuję zawodowo i zajmuję się domem, moje maleństwo chodzi do przedszkola ![]() Swoje zdjęcia niebawem wstawię - już zrobiłam pierwszy krok i podładowuję baterię od aparatu ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Horo... i jak ja mam teraz te swoje żelki tu pokazać |
||
|
|
|
#6741 |
|
Raczkowanie
|
właśnie miałam obrabiać zdjęcia ale muszę bryknąć po zakupy bo nie mam co do gara włożyć a moje żarloki wracają za niedługi czas do domu,
ja pracuję zawodowo ale mam dość luźną pracę i często pracuję w domu
|
|
#6742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak juz choroba sie zaczęła, to nic nie pomoze w przyspieszeniu jej końca A ja już sie oswoiłam z dziewczynkami ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Totalna porazka... gdyby nie fotki, to zapomnialąbym, ze moglam z takimi żyć ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
wstawiaj fotki, czekam niecierpliwie Twoje dziewczynki są przecudowne ![]()
|
|
#6743 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wstawię, już zrobiłam
![]() Ale mięsień nadal trzyma i teraz patrzę, czy mi się większa krzywizna nie zrobiła
|
|
|
|
#6744 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=listopadowa80;14184 845]Kasiulka
Nie byłaś z synkiem u pediatry? Różnica między wysypką ospową a alergiczną jest dość wyraźna, ale jeśli nie jesteś pewna co to jest to udaj się jednak do lekarza - może to faktycznie atopowe zapalenie skóry a ty niepotrzebnie się zamartwiasz Ospa wietrzna: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ospa_wietrzna Co do mnie - i pracuję zawodowo i zajmuję się domem, moje maleństwo chodzi do przedszkola ![]() Swoje zdjęcia niebawem wstawię - już zrobiłam pierwszy krok i podładowuję baterię od aparatu ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- nie kochana on nie ma takich krostek duzych moj facet dzwonil do mnie i mowil ze maluch wczoraj wysmarował sie jego żelem do golenia i moze przez to ![]() no i maluch sie juz nie drapie i nie bylam u lekarza bo tutaj sie telefonicznie dzwoni i mowi co jest jezeli jest cos powanego to trzba przyjechac..ja w poniedzialek bylam z córka u lekarza bo byla przeziebiona i akurat to byla wizyta zeby jej szczepionke dac ale ze byla chora to jej nie dostała i tutaj dzieciaków tabletkami nie faszeruja dziwny ten kraj troszke....oni chyba zyja jeszcze tutaj jak wikingowie
|
#6745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6747 |
|
Zakorzenienie
|
|
#6748 |
|
Zakorzenienie
|
Oto one
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-11 o 14:19 |
|
|
|
#6749 |
|
Raczkowanie
|
bo rozmiar swietny a kochana ile ty wazysz???i jak wy to robicie ze wy wogole brzucha nie macie po dzieciach coooooo????ja mam 173cm i waze 56kilo i mam jeszcze troche brzusia
|
#6750 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne są
Ale ten mięsień długo trzyma
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

mowil mi tylko ze jak jego zostawie to przebije mi cycusie

Byla zrozpaczona, ale... czas wyleczyl rany i przyniósl nowe maleństwo - kochane, zdrowe, ktore juz prawie rok jest z nimi 

można

Totalna porazka... gdyby nie fotki, to zapomnialąbym, ze moglam z takimi żyć