|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]() Cytat:
Ale fakt, teraz była mowa o sukni... kiedy zacząć szukać. Wiem mniej wiećej jaki fason, w jakim stylu itp... ale pewnie znając życie ciężko będzie się na cokolwiek zdecydować
|
||
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczorajsze nauki prowadzil pan, ktory ma swoja firme i jest trenerem (czy tez coachem). juz nawet dzis pisalam, ze nikomu nie wciskal kitow, ze antykoncepcja to zlo tylko wlasnie rzeczy typu co robic zeby seks sie nie przejadl, ze gra wstepna zaczyna sie o poranku i takie tam ogolnie oceniam te nauki bardzo na plus ![]() czeka nas jeszcze jedna poradnia (spotkanie indywidualne- tego obawiam sie najbardziej ) i jutro warsztaty komunikacji malzenskiej z psychologiem. ciekawe jak bedzie
|
|
|
|
|
#1083 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W dużych miastach to wiadomo, że wcześniej. W mojej parafii wystarczy 3 miesiące przed![]() Cytat:
Nikt nie wiedział, że jest w ciązy. A, że była trochę przy kości i ubierała luźne ciuchy to nie było widać. I też się wszyscy dowiedzieli jak zaczęła rodzić A czy u lekarza była w czasie ciąży to nie wiem. Ojciec się wyparł, że to nie jesgo. Ale małą jest podobna do niego jak 2 krople wody. Ale ta kumpela uniosła się honorem i nie chce nic od tego łosia.
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
do mojej mamy do szpitala trafila w zeszlym roku mloda laska, ze niby nerki ja bola czy cos. pare godzin pozniej urodzila....
jej ojciec byl baaaardzo zdziwiony (to byla jakas nastolatka). ciekawe czy rzeczywiscie nie wiedziala ze jest w ciazy (u glupiutkich nastolatek juz nic mnie nie zdziwi) czy bala sie powiedziec...
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy te małolaty będą coraz durniejsze-nie chcę dzieci bo jeszcze mi sie taki parapet urodzi i co
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:26 |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale różne sa przypadki jaks starzy wyrzucają dziecko z domu i radź sobie sama.
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
po mnie to by moherek był
to ja Wam też hita zapodam ![]() w opolu jest impreza i w tamtym roku krążył filmik jaki nagrali jacyś goście w kiblu-jakaś 14 latka, która niby do koleżanki poszła nocować się z kiblu z jakimś tam bzykała a najlepsze jest to, że jej matka ten filmik w necie znalazła
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:29 |
|
|
|
#1089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak miałam 14-15 lat to ryłam w książkach
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1092 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
![]() a ja od wczoraj nie chcę gadać z TŻ, nie będę Was tu zanudzała o co chodzi, ale dzisiaj chce mieć wieczór dla siebie i nie chcę się denerwować, chyba pójde sobie do kina, bo na spotkania babskie też nie mam nastroju i wyciąganie ze mnie co mi jest ![]() My kościół klepalismy na ponad rok wcześniej i wszystkie godziny w naszym dniu były wolne, a przez właścicielke lokalu zaklepaliśmy wg mnie godzinę za wczesną, ale byliśy glupi i nie poszliśmy tego zmienić to teraz mamy za swoje. Odechciewa mi się ślubu, po każdej sprzeczce jeszcze bardziej... |
||
|
|
|
#1093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.....zobaczyc mine matki-bezcenne![]() Ja pierwszy raz na dyske(a raczej wiejska podupaję ) wyszłam chyba w wieku 15 lat i miałam czas do 12 i to tylko dlatego,ze szłam ze starsza siostra.Bo teraz rodzice uwazaja,ze ich dzieci sa swiete i nigdy w zyciu "takich rzeczy" nie robią. Ich to po prostu nie dotyczy... |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zadomowienie
|
Niedaleko mnie mieszka laska co urodziła w wieku 15lat ojciec dziecka 17. jak dla mnie masakra
ja w tym wieku nawet nie mysłalam o takich rzeczach chyba by mnie wysmiali jaby sie dowiedzieli ze tak pozno cnote stracilam
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kompletna beztroska, codziennie imprezy, knajpy na rynku, mnostwo zakreconych znajomych, pierwsze doswiadczenia seksualne itp.i powiem wam, ze niczego nie zaluje ![]() przezylismy to razem z TZem faaajnie bylo ![]() teraz to juz jestem za stara na takie szalenstwa jak wtedy
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak miałam 15 lat to się nawet nie całowałam jeszcze
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A najwięcej to imprezowałam na studiach To były czasy. Każdy weekend na imprezie plus dodatkowo środa studencka No i tak się wyszalałam, że teraz na disco już mis ię nie chce jeździć
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Ty to z zakonu chyba jestes
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsze calonocne wyjscie do knajpy na miasto zaliczylam z siostra w wieku 14 lat pamietam, ze przystawial sie do mnie jakis gosciu, ktory byl nauczycielem polskiego z ktoregos LO ![]() wlasnie jak poszlam na studia to juz bylam wyimprezowana dlatego z usmiechem patrzylam na osoby, ktore nagle przyjechaly do Krk z jakiejs miescinki i sie zachlysnely cala ta imprezowa atmosfera ![]() pierwszy raz sie calowalam w wieku chyba 11 czy 12 lat gralismy w butelke na kolonii Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-11 o 12:53 |
|
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
No ja sie wyszalalam zanim mojego TZ poznałam
imprezy co tydzien ech mialo sie sily na to a teraz juz mi sie nie chce teraz to tylko wesela zaliczamy
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny ratujcie! Kryzys jakiś mam! Suknie ślubne mi się zaczęły podobać
Wlazłam na wątek sukienkowy, a stamtąd myk do maggie sottero i pościągałam na dysk chyba z 15 sukni. A jak wcześniej oglądałam, to żadna mi się w całości nie podobała. Chyba mam jakiś bezkrytyczny dzień dzisiaj
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz ja lubię historie no i zapewne te doświadczenia był z TZ więc luzzz ![]() no moja mama mnie beszta....bo ja zawsze mówię, że nie podoba mi sie to, że mój brat lat 19 wraca o 3:00 do domu a ona mówi, że nie każdy musi być taki jak ja i odsiadywac wyrok w domu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:58 |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja zaraz miesiac po pierwszym razie poszlam do gina po piguly (gdzies wyczytalam, ze jak sie skonczy 16 lat to juz daja recepte, wiec dodalo mi to troche odwagi )doswiadczenia jak najbardziej z TZem byly milosc kwitla (w sumie kwitnie nadal )i nigdy mi te szalenstwa nie przeszkodzily w konczeniu kolejnych klas z czerwonym paskiem na swiadectwie dla mnie takie gimnazjum czy liceum to bylo pikus - praktycznie w ogole sie nie uczylam (bo nie mialam kiedy )wiec oceny byly - rodzice byli zadowoleni; nigdy nie wywinelam zadnego numeru, wiec mi ufali i jakos specjalnie nie ograniczali ani nie kontrolowali a ze glowe mam mocna to nawet jak cos sie popilo na imprezie to nawet nie dalam po sobie poznac ![]() i na dobre mi to wszystko wyszlo uwazam, ze to co przezylam to moje i dzieki temu jestem madrzejsza i rozsadniejsza
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale aż 2 lata trzymałas TZ na odelgłość
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-11 o 13:04 |
|
|
|
|
#1106 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku mieliśmy Blueprint, a potem też Opportunities. Na studiach mieliśmy business english i uczyliśmy się z książek Market Leader. Cytat:
Rozmawiamy, ostatnio nawet zaskakująco dużo, bo zaczynamy robić nauki i coraz częściej chodzimy mierzyć suknie. Kilka dziewczyn już nawet zamówiło suknie. Zależy czy mieszkasz w dużej parafii gdzie jest dużo ślubów, czy w mniejszej. Jak w dużej, to już byś mogła iść, a jak w mniejszej, to masz jeszcze z kilka miesięcy. Chociaż koleżanka w mojej parafii była u księdza miesiąc przed ślubem. Oprócz niej był jeszcze tylko jeden ślub tego dnia. Ale Ja nie biorę ślubu w swojej parafii, więc termin już mam zaklepany od jakiegoś czasu. W ogóle to najlepiej w pierwszej kolejności zamówić salę, potem kościół i całą resztę. Już. Bo jak zamówisz suknię, to czekasz na nią pi razy drzwi 4 miesiące. A z tego co pisały dziewczyny, które już były na mierzeniu, to jak zaczniesz mierzyć, to zaczynają Ci się podobać zupełnie inne modele niż wcześniej szukałaś. Ja planuję iść w październiku albo listopadzie na mierzenie, żeby wiedzieć mniej więcej w czym mi najlepiej i za czym się rozglądać. Bo jak się okaże że w sukniach bez ramiączek nie wyglądam, to co będę tracić czas na szukanie właśnie takich sukni. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wtedy imprezowałam i robiłam różne miłe rzeczy z tżnieeeeeee ![]() Cytat:
Tez nie mam czego żałować, bo to był super okres w naszym zyciu i związku Sex, drugs and rock and roll chciałoby sie rzec
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się nie chce imprezować ja jestem leń
Samoa no co ja miałam niecałe 17 lat jak poznałam TZ i tez niczego nie żałuję
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-11 o 13:09 |
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba nie chce pisac wszystkiego... ![]() rok trzymalam TZa na "odleglosc"... i mowimy tu o 'odleglosci' juz tej finalnej (a nie o nastoletnich zabawach )
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

Ale to jest wieś i jest 6-10 ślubów rocznie
i nigdy nie byla u lekarza
ja nie wiem czy te małolaty będą coraz durniejsze-nie chcę dzieci bo jeszcze mi sie taki parapet urodzi i co

i dziwnie sie czuje...
i to tylko dlatego,ze szłam ze starsza siostra.
no i zapewne te doświadczenia był z TZ więc luzzz
ale chyba nie chce pisac wszystkiego...