Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 21:23   #1321
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak to a po ślubie? pewnie cos kupicie do tego czasu
Mam nadzieję, bo bardzo bym chciała pomieszkać z nim przed ślubem. Ale coś mi się wydaje, że to nie jest realne. Koleżanka jeszcze przed wakacjami kupiła mieszkanie, ale klucze dostanie dopiero gdzieś w listopadzie i zanim coś tam w środku porobią, to też trochę czasu trzeba. Więc my nawet jak weźmiemy kredyt zaraz jak Ja dostanę umowę na stałe, to i tak nie wiem czy od razu będziemy mieć mieszkanie. Jak są już takie gotowe, to wszystkie zarezerwowane, a z wolnych to jakieś kawalerki.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:33   #1322
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja wpadam znowu tylko na chwile do Was, wybaczcie

@ przyszła i trochę mnie brzuch boli, kurczę szkoda bo jutro wesele, a nie lubię mieć na takich imprezach @ bo nie dość że i tak mam dużego "maćka" to jeszcze podczas tej cholery zawsze mi się powiększa jakoś, jutro w tej sukience to ja nie wiem jak będę wyglądała . mam nadzieję, że na Nasz własny ślub nie zrobi mi takiej niespodzianki oby...

mamy w końcu tego fotografa.. a więc teraz jeszcze tylko nauki i chyba będę musiała zacząć myśleć o tej sukience albo nie jeszcze poczekam trochę

p.s. właśnie piłam bimber z rodzicami, a dodam że nie lubię... podczas @ naprawdę mam dziwne zachcianki... i teraz zasypiam na stojąco praktycznie wiec mówię ładnie dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:44   #1323
ashe
Raczkowanie

to ja też już uciekam...bo mi przez ten komputer z nerwów wszystkie wlosy wypadną...dobranoc i miłych pogaduszek
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:47   #1324
obca7
Wtajemniczenie

Tż się na mnie obraził Bo mu nie chciałam czegoś przez telefon powiedzieć tylko jutro w 4 oczy. Co za łoś heheh i teraz się do mnie nie odzywa. Focha strzelił. Pierwszy raz. Ale śmiać mi się z niego chce hihihih Ciekawe czy smska napisze na dobranoc

ooooo dzwoni już. On nie potrafi sie gniewać

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-11 o 21:52
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:00   #1325
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to całkiem właściwie mądre podejście. A co studiujesz?

Dziewczyny, mam pytanie, żadna z Was nie mieszka z TŻ przed ślubem? Bo tak jakoś wywnioskowałam z tego, co piszecie
Studiuję Finanse i Rachunkowość A do tego robię sobie takie kwalifikacje dla księgowych i audytorów
A co do mieszkania, to my z TŻem jesteśmy ze sobą 3 lata i 5 miesięcy a mieszkamy ze sobą 3 lata i 2 miesiące takie hardkory jesteśmy, że bez siebie wytrzymać nie możemy I zaraz po pierwszym roku studiów TŻ się do mnie wprowadził na wakacje, a po wakacjach ja zamieszkałam z nim w jego mieszkanku
Ale my to w ogóle inni jesteśmy Obie rodziny z nas bekę mają, że ja i TŻ to jak jedna osoba Wiecie że od wielkanocy 2008 nie było dnia, żebyśmy się ze sobą nie widzieli?? I od tamtego czasu tylko jednej nocy nie spędziliśmy razem
Takie uzależnienia to powinno się leczyć To już patologia normalnie
Ale my tak po prostu mamy.. My z kolei nie możemy pojąć, jak nasza koleżanka mogła np. pojechać bez TŻa na wakacje.. Bo niby potrzebowali od siebie odpocząć Nam to się w głowach nie mieści
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:13   #1326
Jazzmanka
Zadomowienie

Merriel, a Ja zostawiłam TŻ w Polsce i sama poleciałam za ocean na rok, a byliśy już wtedy ze sobą 4 lata ale Ja go nie zostawiłam po to, żeby od niego odpocząć, ale chciałam pozwiedzać świat (już od podstawówki miałam tę podróż w głowie) i nadarzyła się okazja, a on jeszcze miał przed sobą rok licencjata. Nie wiem, może to dlatego, że widujemy się głównie w weekendy, to łatwiej nam takie rozłąki znosić. Teraz jak pisałam intensywnie pracę mgr, to przez 3 tygodnie widziałam się z TŻ 2 razy (raz odbierał mnie z imprezy, a raz przyjechał na 2 godzinki). Ztęskniliśmy się bardzo, ale daliśmy radę.
Stary 2009-09-11, 23:27   #1327
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luskap moje foty są na "Panny Młode 2010 pokażcie swoje suknie" jak chcesz to sobie zerknij
zdecydowałam się na Carrerę ta z falbankami jest do niej podobna
Ok, zaraz chętnie zerknę. Znam już na pamięć Twoją Carrerę, ale nie widziałam Ciebie w niej

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
oto zaproszenia i wybrane przez tż obrączki:
Piękne te obrączki

Cytat:
wbijam w to ja idę na tort i mam zamiar się dobrze bawić nie będę sie wszystkim i wszystkimi przejmować mam to w
I tak trzymać!

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja dopiero z tżtem po ślubie zzamieszkam.
Ja też...

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Merriel, a Ja zostawiłam TŻ w Polsce i sama poleciałam za ocean na rok, a byliśy już wtedy ze sobą 4 lata ale Ja go nie zostawiłam po to, żeby od niego odpocząć, ale chciałam pozwiedzać świat (już od podstawówki miałam tę podróż w głowie) i nadarzyła się okazja, a on jeszcze miał przed sobą rok licencjata. Nie wiem, może to dlatego, że widujemy się głównie w weekendy, to łatwiej nam takie rozłąki znosić. Teraz jak pisałam intensywnie pracę mgr, to przez 3 tygodnie widziałam się z TŻ 2 razy (raz odbierał mnie z imprezy, a raz przyjechał na 2 godzinki). Ztęskniliśmy się bardzo, ale daliśmy radę.
Ja bym nie umiała tak wyjechać na rok i nigdy bym nie chciała, żeby TŻ wyjechał.

Ja np nie rozumiem tego, ze mąż pracuje zagranicą a żona z dzieckiem w kraju, widują się 1 na miesiąc albo rzadziej, a tylko dlatego, że tam są większe pieniądze. Ja wolałabym żyć skromniej, ale razem i co noc mieć męża dla siebie A dziecko potem nie jest związane z ojcem, a ojciec nie lgnie też tak do dziecka. Znam takie osoby i za każdym razem jest tak samo. Poza tym jak już ten mąż wraca, to jakby przeszkadza w domu już po 1 dniu czy dwóch, bo wszyscy są przyzwyczajeni do osobnego życia, zaczynają sie nieporozumienia i on potem znów jedzie, bo tam ma święty spokój, a żonki zadowolone że kasę śle
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:39   #1328
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja miałam jedyną okazję, żeby tak daleko pojechać i na tak długo, bo byłam na studiach i miałam gównianą pracę, bo to były pierwsze lata studiów. Taki mam zawód, że gdybym chciała pracować w nim za granicą, to bym się musiała od początku uczyć przepisów obowiązujących w danym państwie. Tak więc nie grozi mi dłuższy wyjazd w celach zarobkowych. TŻ ma ostatnio dosyć swojej pracy, ale mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy żaden wyjazd. Już raz coś wspominał o Anglii, ale mu przeszło. Na szczęście.
Stary 2009-09-11, 23:43   #1329
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no i wczoraj moj tż wybrał obrączki..ale bedziemy je zamawiać zimą...

jak to wybral poszedl sam do jubilera, przymierzyl i sam wybral

wrocilismy z kina powiem Wam, ze ten film jest przezaj**isty pieknie nakrecony, swietna muzyka, smieszny, Brad Pitt zawodowy (akcent amerykanskiego farmera ) i jeszcze Christopher Waltz, ktory gral pulkownika Landa tez niesamowity
Tarantino to jest jednak gosc baaaaaardzo polecam

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

aha, widzialam trailer "Weronika postanawia umrzec"... Sarah Michelle Gellar bleee... nie lubie jej... kojarzy mi sie z tepymi filmami o amerykanskich nastolatkach

za to na pewno pojdziemy na "Przerwane objecia" Almodovara... tematyka znow typowo Almodovarowa, ale mi to nie przeszkadza

i jeszcze jakis film "Solista" sie ciekawie zapowiada

to tyle z wiesci kinowych

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-11 o 23:45
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:48   #1330
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

wrocilismy z kina powiem Wam, ze ten film jest przezaj**isty pieknie nakrecony, swietna muzyka, smieszny, Brad Pitt zawodowy (akcent amerykanskiego farmera ) i jeszcze Christopher Waltz, ktory gral pulkownika Landa tez niesamowity
Ten pogrubiony to ten co oskarża w mediach Polaków, że nie pomogli Żydom? Gdzieś czytałam, że jeden z aktorów filmu taki nam robi PR. Chociaż Ja Wam powiem, że dla mnie takie gadanie jest głupie jak 120. Jak to Polacy zawiedli Żydów? A Ci Żydzi, to nie urodzili się czasem w Polsce? Więc też byli Polakami!

Ja też chciałam iść jutro na ten film, ale możliwe, że jutro TŻ będzie musiał być w gotowości odebrać brata z wesela.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
aha, widzialam trailer "Weronika postanawia umrzec"... Sarah Michelle Gellar bleee... nie lubie jej... kojarzy mi sie z tepymi filmami o amerykanskich nastolatkach
O, a mi się ona kojarzy z Xeną. Pamiętacie wojowniczą księżniczkę?
To jej rywalką była Gellar
Stary 2009-09-11, 23:50   #1331
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ten pogrubiony to ten co oskarża w mediach Polaków, że nie pomogli Żydom? Gdzieś czytałam, że jeden z aktorów filmu taki nam robi PR. Chociaż Ja Wam powiem, że dla mnie takie gadanie jest głupie jak 120. Jak to Polacy zawiedli Żydów? A Ci Żydzi, to nie urodzili się czasem w Polsce? Więc też byli Polakami!

Ja też chciałam iść jutro na ten film, ale możliwe, że jutro TŻ będzie musiał być w gotowości odebrać brata z wesela.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

O, a mi się ona kojarzy z Xeną. Pamiętacie wojowniczą księżniczkę?
To jej rywalką była Gellar
powiem ci, ze nie wiem:, bo sie nie interesuje takimi rzeczami w kazdym badz razie jest swietnym aktorem niesamowicie zagral SS-mana

to mi sie z Buffy kojarzy
Stary 2009-09-12, 00:04   #1332
szana
Zadomowienie

przeczytałam piąte przez dziesiąte-ide zaraz spac tylko na co nieco odpiszę i lulu

Cytat:
Wy musicie byc maxymalnie
szczęśliwymi ludzmi, że nawet kwiatkiem się jaracie ale to dobrze, bo ja to tylko smęcę i wiecznie jestem nie zadowolona bleee
my z moim TŻ mamy kaktusa i zaczęły rosnąć dwa małe obok dużego(wyobraźcie sobie jak to wygląda) i też się nim jaramy to takie nasze bejbi jakby

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
właśnie w złości zaczęłam oglądać zdjęcia Kate dla uspokojenia i tylko się wkurzyłam na tą suknię chyba jak jestem zła to nie mogę sukni wybierać... teraz mi się taka wąska wydaje na dole-jakby za skromna... oszaleję
Tanciu suknia Twoja jest śliczna!!! super góra!!! i te hafty na niej są śliczne! nie masz się co na nią denerwować,przymierz ją jeszcze raz i jeśli dalej będziesz czuć to samo to bierz i nie jest za skromna! jest sexi

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
obejrzałam sobie zdjęcia naszej Szanki w sukni slubnej i już z powrotem jestem pewna że chcę mieć opiętą pupę w sukni slubnej bo jest to mega sexowne
o no widzisz jasne,Ty masz super figurę i szkoda ją ukrywać
a i dziękuję

idę spać już bo ledwo żyję-mój TŻ jest relaxująco-wykańczający

papa Dobranoc
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 00:43   #1333
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
powiem ci, ze nie wiem:, bo sie nie interesuje takimi rzeczami w kazdym badz razie jest swietnym aktorem niesamowicie zagral SS-mana
Poprawka ten co na nas tak gada, to Eli Roth. W życiu o nim wcześniej nie słyszałam a to że tak na Polaków jedzie to przeczytałam gdzieś w necie jak szukałam recenzji Bękartów.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
idę spać już bo ledwo żyję-mój TŻ jest relaxująco-wykańczający
Czyli mieliście stosunkowo udany wieczór
Stary 2009-09-12, 08:06   #1334
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Poprawka ten co na nas tak gada, to Eli Roth. W życiu o nim wcześniej nie słyszałam a to że tak na Polaków jedzie to przeczytałam gdzieś w necie jak szukałam recenzji Bękartów.
to moze o tym nie slyszalam, bo nawet nie szukalam recenzji wiem ktory to Eli Roth... w filmie rozwala nazistow kijem do baseballa

uff dobrze, ze nie pojechalismy w Tatry, bo na kamerkach nawet gor nie widac w tej mgle

zjem sniadanko i jedziemy na warsztaty przykombinuje to moze uda sie zdobyc 3 pieczatki

edit: jesli o recenzje chodzi to polecam przeczytane tej http://www.filmweb.pl/topic/1209672/...Tarantino.html calkowicie sie pod nia podpisuje

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

a i doczytalam co ten Eli Roth powiedzial... ze jego dziadek mieszkal w Bialymstoku i opowiadal mu straszne historie z wojny i miedzy innymi o tym jak Polacy zawiedli jego rodzine... mysle, ze niesprawiedliwie uogolnil na caly narod... na tej samej zasadzie Certiny babcia mowila o Zydach co tez wyprawiali w czasie wojny... praktycznie wszystkie z was przyznaly racje, ze rzeczywiscie moglo tak byc... no to ja mysle, ze w tym co mowi ten facet tez moze byc prawda... w czasie wojny nikt swiety nie byl i nie powinnismy robic z siebie (czy tez z przodkow) nieskazitelnych. aczkolwiek oskarzanie calego narodu to tez przegiecie, bo przeciez bylo mnostwo ludzi (np. Sendlerowa), ktorzy pomagali Żydom jak mogli.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-12 o 08:10
Stary 2009-09-12, 08:09   #1335
kaska87
Zakorzenienie

Lain jaki to tytuł tego filmu z farmerem też pójdę skoro polecasz

cześć kurcze wiecie co się stało walnęłam wczoraj ok 21 focha na TZ obróciłam się dupą i....zasnęłam nawet nie wiem kiedy dziad wyszedł-pewnie po filmie dopiero jak zwykle no i o 2:00 sie obudziłam tzn jakieś czuby pod moim blokiem się cieszył z jakiegoś Tomka trochę podsłuchałam, ale już nie pamiętam no i nie mogłam zasnąć do 3:00 i jeszcze dostałam migreny a teraz wstałałm nie wiem jak ja na tym weselu do rana wytrzymam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-12 o 08:10
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 08:29   #1336
gosica502
Wtajemniczenie

Oj Kasiek Kasiek
No ale zawsze tak jest że jak się chce człowiek wyspac to się nigdy nie wyśpi... A jak tam Tadzik założy krawat czy nie chce nadal?

Ej ale wiecie co mi wczoraj TŻ opowiedział?? On miał pierwszy w swoim życiu koszmar ślubny hahhhaha Ubawiłam się
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 08:54   #1337
szana
Zadomowienie

elo
wstałam,zaraz zjem i sprzątanko i oglądam "siódme niebo"
Cytat:
Czyli mieliście stosunkowo udany wieczór
oł jeah

Cytat:
cześć kurcze wiecie co się stało walnęłam wczoraj ok 21 focha na TZ obróciłam się dupą i....zasnęłam nawet nie wiem kiedy dziad wyszedł-pewnie po filmie dopiero jak zwykle no i o 2:00 sie obudziłam tzn jakieś czuby pod moim blokiem się cieszył z jakiegoś Tomka trochę podsłuchałam, ale już nie pamiętam no i nie mogłam zasnąć do 3:00 i jeszcze dostałam migreny a teraz wstałałm nie wiem jak ja na tym weselu do rana wytrzymam
Kasia ale byłaś zmęczona tym fochem
u mnie też czasem jakieś pajace pod oknem się przewinął raz słuchałam w nocy jak jeden dawał popis i rapował przez 2 godziny
to połóż się może jeszcze na trochę? na którą idziesz na ten ślub i wesele?
Stary 2009-09-12, 09:11   #1338
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Oj Kasiek Kasiek
No ale zawsze tak jest że jak się chce człowiek wyspac to się nigdy nie wyśpi... A jak tam Tadzik założy krawat czy nie chce nadal?
założy bo zaraz mu idę kupic taki łądny co mi się podobał jak byłam z mamą myślicie, że taki zaśniedział brąz będzie pasował do ciemno brązowego
to jego garniak
Załącznik 2508767
Lusi łączę się z Toba w bólu-mam jakies plamienia

Tak Szancia zmęczyłam się fochem

Stary 2009-09-12, 09:18   #1339
certina4
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

zaglądam dzisiaj na nk, a tam kolejna koleżanka za mąż wyszła 5 września, to już druga z tego samego dnia, a nie liczę która z moich znajomych którzy w tym roku powiedzieli sobie "tak"

zazdroszczę im też już chcę być żoną.... wczoraj ostatecznie TŻ przyjechał i na przeprosiny kupił mi wielki kosz słodyczy bo podobno kwiaciarnie wszystkie zamknięte były No przynajmniej umie się zachować i przeprosić ale zamiast kosza wolałabym stokrotki albo inne polne kwiatki no wiem nie powinnam nażekac, ale nie lubię jak TŻ robi mi takie drogie prezenty tylko na przeprosiny...

Dziewczynki niecały tydzien już do mojego egzaminu, zaczynam się stresować Tż mnie zawiezie, już ustalone na pewno będzie mi raźniej

Idę więc dalej się uczyć.
Miłego dnia i troszkę słońca, bo u mnie pochmurnie od rana

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja wpadam znowu tylko na chwile do Was, wybaczcie

@ przyszła i trochę mnie brzuch boli, kurczę szkoda bo jutro wesele, a nie lubię mieć na takich imprezach @ bo nie dość że i tak mam dużego "maćka" to jeszcze podczas tej cholery zawsze mi się powiększa jakoś, jutro w tej sukience to ja nie wiem jak będę wyglądała . mam nadzieję, że na Nasz własny ślub nie zrobi mi takiej niespodzianki oby...

mamy w końcu tego fotografa.. a więc teraz jeszcze tylko nauki i chyba będę musiała zacząć myśleć o tej sukience albo nie jeszcze poczekam trochę

p.s. właśnie piłam bimber z rodzicami, a dodam że nie lubię... podczas @ naprawdę mam dziwne zachcianki... i teraz zasypiam na stojąco praktycznie wiec mówię ładnie dobranoc
udanej zabawy jutro

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:19   #1340
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ale zamiast kosza wolałabym stokrotki albo inne polne kwiatki no wiem nie powinnam nażekac, ale nie lubię jak TŻ robi mi takie drogie prezenty tylko na przeprosiny...
ciesz się ja mojemu kazałam sie kiedys nie pokazywać jak nie kupi mi 50 róż na przeprosiny-tak, żeby miał karę i żeby go po kieszeni pocieseło-może by się czegos nauczył

powiedzcie mi czy ja jestem zbyt nerwowa czy mój TZ jest wkurzający-mamy iść zapłacić za studia a ten tumor śpi! Musimy iść jeszcze po krawat ja po rajstopy samonośne bo te na pas mnie irytują z bani mu!

idę do TZ zwlec go z łóżka! tylko muszę jakiegoś psychotropa zażyć bo zaraz teściowa się zacznie wtrącać, że krawaty są dla dziadków-się nie zna a gada

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-12 o 09:34
Stary 2009-09-12, 09:34   #1341
szana
Zadomowienie

Cytat:
założy bo zaraz mu idę kupic taki łądny co mi się podobał jak byłam z mamą myślicie, że taki zaśniedział brąz będzie pasował do ciemno brązowego
to jego garniak

Tak Szancia zmęczyłam się fochem
hmmm powiem Ci szczerze,że się na tym nie znam,ale idźcie ,zobaczcie jeszcze raz i sami oceńcie
Kasiulka a to się już odfochowałaś?
Cytat:
powiedzcie mi czy ja jestem zbyt nerwowa czy mój TZ jest wkurzający-mamy iść zapłacić za studia a ten tumor śpi! Musimy iść jeszcze po krawat ja po rajstopy samonośne bo te na pas mnie irytują z bani mu!
zadzwoń do niego i go obudź
Cytat:
wczoraj ostatecznie TŻ przyjechał i na przeprosiny kupił mi wielki kosz słodyczy bo podobno kwiaciarnie wszystkie zamknięte były No przynajmniej umie się zachować i przeprosić ale zamiast kosza wolałabym stokrotki albo inne polne kwiatki no wiem nie powinnam nażekac, ale nie lubię jak TŻ robi mi takie drogie prezenty tylko na przeprosiny...

Dziewczynki niecały tydzien już do mojego egzaminu, zaczynam się stresować Tż mnie zawiezie, już ustalone na pewno będzie mi raźniej
no to się nazywają przeprosiny nie marudź tylko się ciesz
nie stresuj się,będzie gites naumiana?
Stary 2009-09-12, 09:35   #1342
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
to jego garniak
Załącznik 2508767
Mi się wydaje że będzie A koszula jaka?

Cytat:
zazdroszczę im też już chcę być żoną.... wczoraj ostatecznie TŻ przyjechał i na przeprosiny kupił mi wielki kosz słodyczy bo podobno kwiaciarnie wszystkie zamknięte były No przynajmniej umie się zachować i przeprosić ale zamiast kosza wolałabym stokrotki albo inne polne kwiatki no wiem nie powinnam nażekac, ale nie lubię jak TŻ robi mi takie drogie prezenty tylko na przeprosiny...

No to się spisał chłopak I dobrze, jak nabroił niech się stara
My będziemy trzymac kciuki To na pewno pomoże

Cytat:
ciesz się ja mojemu kazałam sie kiedys nie pokazywać jak nie kupi mi 50 róż na przeprosiny-tak, żeby miał karę i żeby go po kieszeni pocieseło-może by się czegos nauczył

To idź go obudź... Zedrzyj kołdrę, zrzuć z wyra- taka terapia szokowa zawsze działa
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:20   #1343
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Boże dziewczyny..moj komputer szaleje...ponoć płyta główna do wymiany...albo mysz albo net albo klawiaura sie nie włancza.. albo wcale się nie włancza...

Kasiu świetnie Ci w tej sukienkce..i ja bym na ciemno czerwono pomalowała...ale najlepiej sama bedziesz wiedzieć...

Jozia super ze masz już śpiewaczke...

Ja dzwoniłam wczoraj do znajomych którzy się zajmują oprawą mszy..i też bede miała ukochane skrzypce i trąbkę , utwory kasyczne na ślubie to było moje marzenie...wiec z przygotowań praktycznie wszystko już mamy...a wcześniej się nie pochwaiłam że zaproszenia też już kupilśmy...tylko bez wydruku..bo brat je z angli przywiózł...a potem tylko wkładki dodrukuje..no i wczoraj moj tż wybrał obrączki..ale bedziemy je zamawiać zimą...

Kasiu powiedz Tadzikowi ze jak nie założy krawata to z nim nie pójdziesz bo nie bedziesz się wstydzić

oto zaproszenia i wybrane przez tż obrączki:
TŻ sam wybierał
Obrączki ciekawe, chociaż My raczej ejsteśmy za jednokolorowymi
A zaproszenia hmm ładne, chociaz słabo widac na zdjęciu jaki to rodzaj papieru..

Cześć Wam
U mnie słońce się wychyla troszku...
A poza tym
Nie mam pomysłu na obiad

Jestem po śniadaniu, ale nie mam ochoty się ubierać i pójść na zakupy
Tyle ode mnie, leń

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:33   #1344
lusmarija
Wtajemniczenie

nie chce mi się iść do fryzjera i w ogóle jakaś przymulona jestem, to chyba ta @... i pogoda nie bardzo... ale może jakoś się do tej 13 ogarnę

wiecie co dziś pół nocy nie spałam, bo zaczęłam się zastanawiać jak to będzie przed samym moim ślubem... już zaczęłam panikować w nocy bo nie wiem na którą mam się zapisać do fryzjera i na makijaż i tak pół nocy leżałam i myślałam ja to mam jakieś dziwne fazy czasami

a tak na marginesie to Szana bo nawet nic nie napisałam, ale po prostu WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW W
seksowne suknie są dla Ciebie stworzone

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-09-12 o 10:36
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:52   #1345
certina4
Wtajemniczenie

Szana no właśnie nie bardzo naumiana za dużo do nauki, a założyłam za mało czasu musi wystarczyć to co umiem, niestety jak mi się uda z połową tych 45 aktów to będzie dobrze, oczywiście uczę się tych z których w ostatnich latach najwięcej pytań było, ale tego jest tyle i wszystko się myli i zamiast iść do przodu ciągle trzeba coś powtarzać, bo się po prostu zapomina, tyle tego jest nie mówiąc o tym że na teście często odpowiedzi różnią sie jednym wyrazem, tak więc wynik egzaminu zależy w dużej mierze od szczęścia, nie koniecznie od wiedzy Koleżanka w sierpniu startowała na aplikację ogólną, dziewczyna była najlepsza na roku i 2 ptk jej zabrakło do drugiego etapu. A uczyła się bardzo dużo i jak wyszła z egzaminu to była zadowolona i mówiła że jeszcze 2 tygodnie i w ogóle ten test nie sprawiłby jej żadnych problemów, a tu proszę, nawet nie zakwalifikowali jej do drugiego etapu, dlatego ja się tak stresuję, że tyle się uczę, tyle poświęcam na to czasu, nawet nie zrobię połowy tego co ta koleżanka i jakie są moje szanse? no cóż, dobrze że chociaż optymistką jestem jakoś to będzie, mam cichą nadzieję że się uda

Gosia dziękuję liczę na Wasze kciuki

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Merriel, Szana czy ja tez mogę prosic o zdjęcia w sukniach
na pw albo certina4@wp.pl albo certina4@gmail.com

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-12, 10:57   #1346
merriel
Raczkowanie

Cytat:

Pewnie że tak Zaraz będą
A z egzaminem próbuj się nie stresować i nie zamartwiać, tylko się skup na nauce i próbuj zrobić wszystko, żeby umieć jak najlepiej, a potem już - co będzie to będzie A na pewno będzie lepiej niż myślisz
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:58   #1347
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie, żadna z Was nie mieszka z TŻ przed ślubem? Bo tak jakoś wywnioskowałam z tego, co piszecie
Ja mieszkam I codziennie widzi mnie w dresie, bez makijażu i wciąż mu się podobam, więc jest super

Cytat:
nie chce mi się iść do fryzjera i w ogóle jakaś przymulona jestem, to chyba ta @... i pogoda nie bardzo... ale może jakoś się do tej 13 ogarnę
Też się wybieram do fryzjera i też mi się nie chce. To dawaj idziemy razem, będzie raźniej

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-09-12 o 11:09
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:12   #1348
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Pewnie że tak Zaraz będą
A z egzaminem próbuj się nie stresować i nie zamartwiać, tylko się skup na nauce i próbuj zrobić wszystko, żeby umieć jak najlepiej, a potem już - co będzie to będzie A na pewno będzie lepiej niż myślisz

już odpisałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-12, 11:18   #1349
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

za to na pewno pojdziemy na "Przerwane objecia" Almodovara... tematyka znow typowo Almodovarowa, ale mi to nie przeszkadza

i jeszcze jakis film "Solista" sie ciekawie zapowiada

to tyle z wiesci kinowych
my jutro idziemy na Bękarty wojnyA w tym Coelho tez odrzucila mnie Sarah Michelle gellar, strasznie mnie irytuje jej ryj
Stary 2009-09-12, 11:18   #1350
szana
Zadomowienie

Cytat:
a tak na marginesie to Szana bo nawet nic nie napisałam, ale po prostu WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW W
seksowne suknie są dla Ciebie stworzone
dziękuję mamusiu po waszych komentarzach nastawiam się tylko na takie suknie

Cytat:
Szana no właśnie nie bardzo naumiana za dużo do nauki, a założyłam za mało czasu musi wystarczyć to co umiem, niestety jak mi się uda z połową tych 45 aktów to będzie dobrze, oczywiście uczę się tych z których w ostatnich latach najwięcej pytań było, ale tego jest tyle i wszystko się myli i zamiast iść do przodu ciągle trzeba coś powtarzać, bo się po prostu zapomina, tyle tego jest nie mówiąc o tym że na teście często odpowiedzi różnią sie jednym wyrazem, tak więc wynik egzaminu zależy w dużej mierze od szczęścia, nie koniecznie od wiedzy Koleżanka w sierpniu startowała na aplikację ogólną, dziewczyna była najlepsza na roku i 2 ptk jej zabrakło do drugiego etapu. A uczyła się bardzo dużo i jak wyszła z egzaminu to była zadowolona i mówiła że jeszcze 2 tygodnie i w ogóle ten test nie sprawiłby jej żadnych problemów, a tu proszę, nawet nie zakwalifikowali jej do drugiego etapu, dlatego ja się tak stresuję, że tyle się uczę, tyle poświęcam na to czasu, nawet nie zrobię połowy tego co ta koleżanka i jakie są moje szanse? no cóż, dobrze że chociaż optymistką jestem jakoś to będzie, mam cichą nadzieję że się uda

to ja trzymam mocno kciuki żeby było dobrze,musi! a nadzieje jest ważna i pozytywne nastawienie też powtarzaj sobie ,czytaj jak masz czas a się utrwali

zaraz wyślęnapisz jak dojdą
wysłałam

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-09-12 o 11:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości