|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Mam nadzieję, bo bardzo bym chciała pomieszkać z nim przed ślubem. Ale coś mi się wydaje, że to nie jest realne. Koleżanka jeszcze przed wakacjami kupiła mieszkanie, ale klucze dostanie dopiero gdzieś w listopadzie i zanim coś tam w środku porobią, to też trochę czasu trzeba. Więc my nawet jak weźmiemy kredyt zaraz jak Ja dostanę umowę na stałe, to i tak nie wiem czy od razu będziemy mieć mieszkanie. Jak są już takie gotowe, to wszystkie zarezerwowane, a z wolnych to jakieś kawalerki.
|
|
|
|
#1322 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wpadam znowu tylko na chwile do Was, wybaczcie
@ przyszła i trochę mnie brzuch boli, kurczę szkoda bo jutro wesele, a nie lubię mieć na takich imprezach @ bo nie dość że i tak mam dużego "maćka" to jeszcze podczas tej cholery zawsze mi się powiększa jakoś, jutro w tej sukience to ja nie wiem jak będę wyglądała . mam nadzieję, że na Nasz własny ślub nie zrobi mi takiej niespodzianki mamy w końcu tego fotografa.. a więc teraz jeszcze tylko nauki i chyba będę musiała zacząć myśleć o tej sukience albo nie jeszcze poczekam trochę ![]() p.s. właśnie piłam bimber z rodzicami, a dodam że nie lubię... podczas @ naprawdę mam dziwne zachcianki... i teraz zasypiam na stojąco praktycznie wiec mówię ładnie dobranoc
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
to ja też już uciekam...bo mi przez ten komputer z nerwów wszystkie wlosy wypadną...dobranoc
i miłych pogaduszek
|
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż się na mnie obraził
![]() ooooo dzwoni już ![]() ![]() . On nie potrafi sie gniewać
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-11 o 21:52 |
|
|
|
#1325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do tego robię sobie takie kwalifikacje dla księgowych i audytorów![]() A co do mieszkania, to my z TŻem jesteśmy ze sobą 3 lata i 5 miesięcy a mieszkamy ze sobą 3 lata i 2 miesiące takie hardkory jesteśmy, że bez siebie wytrzymać nie możemy I zaraz po pierwszym roku studiów TŻ się do mnie wprowadził na wakacje, a po wakacjach ja zamieszkałam z nim w jego mieszkanku![]() Ale my to w ogóle inni jesteśmy Obie rodziny z nas bekę mają, że ja i TŻ to jak jedna osoba Wiecie że od wielkanocy 2008 nie było dnia, żebyśmy się ze sobą nie widzieli?? I od tamtego czasu tylko jednej nocy nie spędziliśmy razem![]() ![]() Takie uzależnienia to powinno się leczyć Ale my tak po prostu mamy.. My z kolei nie możemy pojąć, jak nasza koleżanka mogła np. pojechać bez TŻa na wakacje.. Bo niby potrzebowali od siebie odpocząć Nam to się w głowach nie mieści
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
Merriel, a Ja zostawiłam TŻ w Polsce i sama poleciałam za ocean na rok, a byliśy już wtedy ze sobą 4 lata
ale Ja go nie zostawiłam po to, żeby od niego odpocząć, ale chciałam pozwiedzać świat (już od podstawówki miałam tę podróż w głowie) i nadarzyła się okazja, a on jeszcze miał przed sobą rok licencjata. Nie wiem, może to dlatego, że widujemy się głównie w weekendy, to łatwiej nam takie rozłąki znosić. Teraz jak pisałam intensywnie pracę mgr, to przez 3 tygodnie widziałam się z TŻ 2 razy (raz odbierał mnie z imprezy, a raz przyjechał na 2 godzinki). Ztęskniliśmy się bardzo, ale daliśmy radę.
|
|
|
|
#1327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne te obrączki Cytat:
![]() Ja też... Cytat:
Ja np nie rozumiem tego, ze mąż pracuje zagranicą a żona z dzieckiem w kraju, widują się 1 na miesiąc albo rzadziej, a tylko dlatego, że tam są większe pieniądze. Ja wolałabym żyć skromniej, ale razem i co noc mieć męża dla siebie A dziecko potem nie jest związane z ojcem, a ojciec nie lgnie też tak do dziecka. Znam takie osoby i za każdym razem jest tak samo. Poza tym jak już ten mąż wraca, to jakby przeszkadza w domu już po 1 dniu czy dwóch, bo wszyscy są przyzwyczajeni do osobnego życia, zaczynają sie nieporozumienia i on potem znów jedzie, bo tam ma święty spokój, a żonki zadowolone że kasę śle
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam jedyną okazję, żeby tak daleko pojechać i na tak długo, bo byłam na studiach i miałam gównianą pracę, bo to były pierwsze lata studiów. Taki mam zawód, że gdybym chciała pracować w nim za granicą, to bym się musiała od początku uczyć przepisów obowiązujących w danym państwie. Tak więc nie grozi mi dłuższy wyjazd w celach zarobkowych. TŻ ma ostatnio dosyć swojej pracy, ale mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy żaden wyjazd. Już raz coś wspominał o Anglii, ale mu przeszło. Na szczęście.
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
jak to wybral poszedl sam do jubilera, przymierzyl i sam wybral ![]() wrocilismy z kina powiem Wam, ze ten film jest przezaj**isty pieknie nakrecony, swietna muzyka, smieszny, Brad Pitt zawodowy (akcent amerykanskiego farmera Tarantino to jest jednak gosc baaaaaardzo polecam ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- aha, widzialam trailer "Weronika postanawia umrzec"... Sarah Michelle Gellar bleee... nie lubie jej... kojarzy mi sie z tepymi filmami o amerykanskich nastolatkach za to na pewno pojdziemy na "Przerwane objecia" Almodovara... tematyka znow typowo Almodovarowa, ale mi to nie przeszkadza ![]() i jeszcze jakis film "Solista" sie ciekawie zapowiada ![]() to tyle z wiesci kinowych
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-11 o 23:45 |
|
|
|
#1330 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też chciałam iść jutro na ten film, ale możliwe, że jutro TŻ będzie musiał być w gotowości odebrać brata z wesela. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
To jej rywalką była Gellar
|
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym badz razie jest swietnym aktorem to mi sie z Buffy kojarzy |
|
|
|
|
#1332 | |||
|
Zadomowienie
|
przeczytałam piąte przez dziesiąte-ide zaraz spac tylko na co nieco odpiszę i lulu
Cytat:
to takie nasze bejbi jakbyCytat:
![]() Cytat:
jasne,Ty masz super figurę i szkoda ją ukrywać a i dziękuję ![]() idę spać już bo ledwo żyję-mój TŻ jest relaxująco-wykańczający papa Dobranoc
|
|||
|
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to że tak na Polaków jedzie to przeczytałam gdzieś w necie jak szukałam recenzji Bękartów.---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Czyli mieliście stosunkowo udany wieczór |
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ktory to Eli Roth... w filmie rozwala nazistow kijem do baseballa uff dobrze, ze nie pojechalismy w Tatry, bo na kamerkach nawet gor nie widac w tej mgle ![]() zjem sniadanko i jedziemy na warsztaty przykombinuje to moze uda sie zdobyc 3 pieczatki edit: jesli o recenzje chodzi to polecam przeczytane tej http://www.filmweb.pl/topic/1209672/...Tarantino.html calkowicie sie pod nia podpisuje ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- a i doczytalam co ten Eli Roth powiedzial... ze jego dziadek mieszkal w Bialymstoku i opowiadal mu straszne historie z wojny i miedzy innymi o tym jak Polacy zawiedli jego rodzine... mysle, ze niesprawiedliwie uogolnil na caly narod... na tej samej zasadzie Certiny babcia mowila o Zydach co tez wyprawiali w czasie wojny... praktycznie wszystkie z was przyznaly racje, ze rzeczywiscie moglo tak byc... no to ja mysle, ze w tym co mowi ten facet tez moze byc prawda... w czasie wojny nikt swiety nie byl i nie powinnismy robic z siebie (czy tez z przodkow) nieskazitelnych. aczkolwiek oskarzanie calego narodu to tez przegiecie, bo przeciez bylo mnostwo ludzi (np. Sendlerowa), ktorzy pomagali Żydom jak mogli. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-12 o 08:10 |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Lain jaki to tytuł tego filmu z farmerem
cześć walnęłam wczoraj ok 21 focha na TZ obróciłam się dupą i....zasnęłam no i o 2:00 sie obudziłam tzn jakieś czuby pod moim blokiem się cieszył z jakiegoś Tomka a teraz wstałałm nie wiem jak ja na tym weselu do rana wytrzymam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-12 o 08:10 |
|
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Kasiek Kasiek
![]() No ale zawsze tak jest że jak się chce człowiek wyspac to się nigdy nie wyśpi... A jak tam Tadzik założy krawat czy nie chce nadal? ![]() ![]() ![]() Ej ale wiecie co mi wczoraj TŻ opowiedział?? ![]() ![]() On miał pierwszy w swoim życiu koszmar ślubny hahhhaha Ubawiłam się |
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
elo
![]() wstałam,zaraz zjem i sprzątanko i oglądam "siódme niebo"oł jeah Cytat:
u mnie też czasem jakieś pajace pod oknem się przewinął raz słuchałam w nocy jak jeden dawał popis i rapował przez 2 godziny![]() to połóż się może jeszcze na trochę? na którą idziesz na ten ślub i wesele? |
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślicie, że taki zaśniedział brąz będzie pasował do ciemno brązowegoto jego garniak Załącznik 2508767 Lusi łączę się z Toba w bólu-mam jakies plamienia Tak Szancia zmęczyłam się fochem
|
|
#1339 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
zaglądam dzisiaj na nk, a tam kolejna koleżanka za mąż wyszła 5 września, to już druga z tego samego dnia, a nie liczę która z moich znajomych którzy w tym roku powiedzieli sobie "tak" ![]() zazdroszczę im też już chcę być żoną.... wczoraj ostatecznie TŻ przyjechał i na przeprosiny kupił mi wielki kosz słodyczy bo podobno kwiaciarnie wszystkie zamknięte były No przynajmniej umie się zachować i przeprosić ale zamiast kosza wolałabym stokrotki albo inne polne kwiatki no wiem nie powinnam nażekac, ale nie lubię jak TŻ robi mi takie drogie prezenty tylko na przeprosiny...Dziewczynki niecały tydzien już do mojego egzaminu, zaczynam się stresować na pewno będzie mi raźniej ![]() Idę więc dalej się uczyć. Miłego dnia i troszkę słońca, bo u mnie pochmurnie od rana ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzcie mi czy ja jestem zbyt nerwowa czy mój TZ jest wkurzający-mamy iść zapłacić za studia a ten tumor śpi! Musimy iść jeszcze po krawat ja po rajstopy samonośne bo te na pas mnie irytują z bani mu!idę do TZ zwlec go z łóżka! tylko muszę jakiegoś psychotropa zażyć bo zaraz teściowa się zacznie wtrącać, że krawaty są dla dziadków-się nie zna a gada
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-12 o 09:34 |
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiulka a to się już odfochowałaś? Cytat:
![]() Cytat:
nie marudź tylko się ciesz![]() nie stresuj się,będzie gites naumiana?
|
|||
|
|
|
#1342 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A koszula jaka? Cytat:
I dobrze, jak nabroił niech się stara ![]() My będziemy trzymac kciuki To na pewno pomoże ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki ciekawe, chociaż My raczej ejsteśmy za jednokolorowymi ![]() A zaproszenia hmm ładne, chociaz słabo widac na zdjęciu jaki to rodzaj papieru.. Cześć Wam U mnie słońce się wychyla troszku... A poza tym Nie mam pomysłu na obiad Jestem po śniadaniu, ale nie mam ochoty się ubierać i pójść na zakupy Tyle ode mnie, leń
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
nie chce mi się iść do fryzjera i w ogóle jakaś przymulona jestem, to chyba ta @... i pogoda nie bardzo... ale może jakoś się do tej 13 ogarnę
![]() wiecie co dziś pół nocy nie spałam, bo zaczęłam się zastanawiać jak to będzie przed samym moim ślubem... już zaczęłam panikować w nocy bo nie wiem na którą mam się zapisać do fryzjera i na makijaż i tak pół nocy leżałam i myślałam ja to mam jakieś dziwne fazy czasami ![]() a tak na marginesie to Szana bo nawet nic nie napisałam, ale po prostu WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW W seksowne suknie są dla Ciebie stworzone
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-09-12 o 10:36 |
|
|
|
#1345 |
|
Wtajemniczenie
|
Szana no właśnie nie bardzo naumiana
za dużo do nauki, a założyłam za mało czasu musi wystarczyć to co umiem, niestety jak mi się uda z połową tych 45 aktów to będzie dobrze, oczywiście uczę się tych z których w ostatnich latach najwięcej pytań było, ale tego jest tyle i wszystko się myli i zamiast iść do przodu ciągle trzeba coś powtarzać, bo się po prostu zapomina, tyle tego jest nie mówiąc o tym że na teście często odpowiedzi różnią sie jednym wyrazem, tak więc wynik egzaminu zależy w dużej mierze od szczęścia, nie koniecznie od wiedzy Koleżanka w sierpniu startowała na aplikację ogólną, dziewczyna była najlepsza na roku i 2 ptk jej zabrakło do drugiego etapu. A uczyła się bardzo dużo i jak wyszła z egzaminu to była zadowolona i mówiła że jeszcze 2 tygodnie i w ogóle ten test nie sprawiłby jej żadnych problemów, a tu proszę, nawet nie zakwalifikowali jej do drugiego etapu, dlatego ja się tak stresuję, że tyle się uczę, tyle poświęcam na to czasu, nawet nie zrobię połowy tego co ta koleżanka i jakie są moje szanse? ![]() no cóż, dobrze że chociaż optymistką jestem jakoś to będzie, mam cichą nadzieję że się udaGosia dziękuję ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Merriel, Szana czy ja tez mogę prosic o zdjęcia w sukniach ![]() na pw albo certina4@wp.pl albo certina4@gmail.com
|
|
|
|
#1346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaraz będą![]() A z egzaminem próbuj się nie stresować i nie zamartwiać, tylko się skup na nauce i próbuj zrobić wszystko, żeby umieć jak najlepiej, a potem już - co będzie to będzie A na pewno będzie lepiej niż myślisz |
|
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-09-12 o 11:09 |
||
|
|
|
#1348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tym Coelho tez odrzucila mnie Sarah Michelle gellar, strasznie mnie irytuje jej ryj
|
|
#1350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powtarzaj sobie ,czytaj jak masz czas a się utrwali ![]() zaraz wyślę napisz jak dojdą ![]() wysłałam
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-12 o 11:22 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

a po ślubie? pewnie cos kupicie do tego czasu

albo nie jeszcze poczekam trochę
i miłych pogaduszek

takie hardkory jesteśmy, że bez siebie wytrzymać nie możemy
Wiecie że od wielkanocy 2008 nie było dnia, żebyśmy się ze sobą nie widzieli?? 
Nam to się w głowach nie mieści 

a teraz wstałałm nie wiem jak ja na tym weselu do rana wytrzymam