powiekszenie piersi!wazne pytania! - Strona 227 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 20:51   #6781
agnes281
Wtajemniczenie

Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!

Nikogo nie ma na forum? no tak wszystkie cycoliny sie lansuja na miescie;-)))))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:53   #6782
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Nikogo nie ma na forum? no tak wszystkie cycoliny sie lansuja na miescie;-)))))
Nie wszystkie się lansują niektóre własnie dezynfekują sobie rany (w sumie nie ma juz ran) i zmieniają oparunki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:11   #6783
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Nie wszystkie się lansują niektóre własnie dezynfekują sobie rany (w sumie nie ma juz ran) i zmieniają oparunki

OOO jest ta co ma najlepsze piersi na forum slyszalam ,ze dobra masc na blizny do " ELICINA " ze slimaka

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-09-11, 21:29   #6784
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
W którym poscie sa Twoje zdjecia,bo szukałam i nie mogłam znaleźc...chyba,że bardzo słabo szukałam
Stary 2009-09-11, 22:15   #6785
evitanna
BAN stały

Przeglądałyście ostatni nr Elle? Jest tam taka mini ankieta - faceci np. Mikołaj Lizut mówią, że wolą duże biusty, a kobiety, że mają małe piersi i są z nich zadowolne, bo się wygodnie uprawia sport itp.
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:35   #6786
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Przeglądałyście ostatni nr Elle? Jest tam taka mini ankieta - faceci np. Mikołaj Lizut mówią, że wolą duże biusty, a kobiety, że mają małe piersi i są z nich zadowolne, bo się wygodnie uprawia sport itp.

Wydaje mi sie, ze kobiety o malych biustach, nie maja do konca wyboru - z braku kasy na owa operacje, i dlatego mowia ze sa zadowolonesama posiadam maly biust, nie majac pieniedzy tez mi sie podobaly moje piersi, ale wiedzac teraz, ze moge sobie pozwolic na ich powiekszenie moje zdanie i ich "malosci" sie zmienilo na WIELKIE
wezmy np.kobiety kulturystki, co druga ma silikony bardzo duze i jakos uprawiaja sport, ktory nie nalezy do latwych.To moja opinia

Stary 2009-09-11, 22:43   #6787
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - proszę Cię o szczerą opinię. Sądzisz, że ta wredota puszcza

1 fotka z lipca
2 fotka z sierpnia
Trzy ostatnie z dzisiaj
Jaka ta posłuszna pierś jest śliczna .
A co do tego uparciucha i leniuszka to miedzy drugą a trzecią fotką jest różnica-na trzecim zdjęciu zdecydowanie więcej piersi jest poniżej brodawki niż miesiąc wcześniej, i pierś jest bardziej krągła.Opuszcza się zdecydowanie, wybrzuszenie na górze też jest niżej.Z boku to jeszcze jest znaczna różnica między jedną a drugą piersią. Szkoda, że nie wkleiłaś bocznego zdjęcia z przed miesiąca- wtedy lepiej można by to wybrzuszenie porównać.Ale i tak moim zdaniem jest coraz lepiej-pierś ładnie się miejscowi pod puszczającym mięśniem.I oby obyło się bez lasera.
A różnica między pierwszym zdjęciem a trzecim jest kolosalna.

Za miesiąc to Twoje piersi będą dech zapierać-tylko proszę nie noś za dużych bluzek i za małych dekoldów. Daj i innym się troszkę pocieszyć, naprawdę masz co pokazywać.
Zdradzę Wam, że na nasze spotkanie ta niedobra dziewczyna założyła za dużą bluzkę. A jej dziewczynki zciśnięte w sportowym staniczku i w tej za dużej bluzce i tak wyglądały tak kusząco, że miałyśmy ochotę zerwać z niej te ciuszki i nacieszyć oczy

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Oj dzięki, dzięki dobra kobieto Zarumieniłam się. Tyle tylko, że mi się wydaje, że od miesiąca wszystko stoi w miejscu i nic się nie zmienia ku lepszemuBo między 1 fotką a 2 jest faktycznie duża różnica, ale już między 2 a 3 to chyba nie za bardzo

Szkoda, że Mya znowu się nie załapała
Dziękuje, że je zostawiłąś troszkę dłużj.

Powtórzę się. Jest różnica między drugą fotką a trzecią. Porównaj choćby gdzie patrzą brodawki-na trzecim zdjęciu patrzy już prawie na wprost-podczas gdy na drugiej fotce patrzy zdecydowanie w dół.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:46   #6788
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
oj maaaaasakra,ale Ty masz trochę czsu więc dasz rade .
czemu tak sadzisz? mam 24 lata i chciałabym miec kiedys dzieko, a chciałabym jeszcze piersi zrobić przed ciążą.

Cytat:
Agnes,
rzeczywiście dużo zależy od wyglądu piersi przed op, ale rownież od tego czy dr umieści implanty idealnie pośrodku, pod brodawką
Zobacz jak to u mnie było przed op... czy wiele sie zmieniło (oprócz rozmiaru oczywiście - bo to widać z zamkniętymi oczami )
wielkie wooow, mam taka sama wyjściówkę jak ty miałaś

[QUOTE=Nuova;14189468]
Cytat:
Listopadowa,
oni wręcz uwielbiają duze biusty, ale... dopoki żona mi miseczkę raczej wklęslą niż wypukłą twierdzą inaczej [COLOR="Silver"]

mój chlopak tez mnie przekonuje ze woli moje małe pffff i tak nie wierze

Przeglądam ten temat od dawna i mogę powiedzieć, że mam miseczkę "wklęsłą". Przykro się człowiekowi robi jak czyta takie rzeczy. Dlaczego tak twierdzisz? Ja na Wasze duże biusty (żelkowe) złego słowanie nie powiem, dlaczego więc musicie mnie bardziej dołować? Bez przesady...Zresztą wszystkich facetów na świecie nie znasz, skoro facet mówi, że lubi małe i to nie swojej żonie, ale kolegom i wszystkim naokoło to kłamie?
Nie bierz tak d siebie tego, bo ja tez mogłabym sie czuć urazona, no ale taka prawda jest

Cytat:
Mya - proszę Cię o szczerą opinię. Sądzisz, że ta wredota puszcza

1 fotka z lipca
2 fotka z sierpnia
Trzy ostatnie z dzisiaj
fajne

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Ehh...jak ja tym po op zazdroszcze... Dla mnie pozostało marzyc...taki koszt a przydaloby sie,zeby zlikwidowac te duuuuza roznice miedzy piersiami a biodrami mam w biuscie ledwo 83cm,a po dziecku sie zmniejszyly ostro pozdrawiam
Dla chcacego nic trudnego, ja odkladam grosz po groszu, kiedys sie wkoncu uzbiera.
Najgorzej to siedziec lamentować i nic nie działać gdy mozna grosz po groszu odkladać.
Stary 2009-09-12, 00:39   #6789
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
OOO jest ta co ma najlepsze piersi na forum slyszalam ,ze dobra masc na blizny do " ELICINA " ze slimaka
Bardzo dobre są ponoć żele silikonowe - Dermatix i Veraderm
Stosuję ten drugi i sama ocenię, choć u mnie z reguły długo bledną blizny

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Jaka ta posłuszna pierś jest śliczna .
A co do tego uparciucha i leniuszka to miedzy drugą a trzecią fotką jest różnica-na trzecim zdjęciu zdecydowanie więcej piersi jest poniżej brodawki niż miesiąc wcześniej, i pierś jest bardziej krągła.Opuszcza się zdecydowanie, wybrzuszenie na górze też jest niżej.Z boku to jeszcze jest znaczna różnica między jedną a drugą piersią. Szkoda, że nie wkleiłaś bocznego zdjęcia z przed miesiąca- wtedy lepiej można by to wybrzuszenie porównać.Ale i tak moim zdaniem jest coraz lepiej-pierś ładnie się miejscowi pod puszczającym mięśniem.I oby obyło się bez lasera.
A różnica między pierwszym zdjęciem a trzecim jest kolosalna.

Za miesiąc to Twoje piersi będą dech zapierać-tylko proszę nie noś za dużych bluzek i za małych dekoldów. Daj i innym się troszkę pocieszyć, naprawdę masz co pokazywać.
Zdradzę Wam, że na nasze spotkanie ta niedobra dziewczyna założyła za dużą bluzkę. A jej dziewczynki zciśnięte w sportowym staniczku i w tej za dużej bluzce i tak wyglądały tak kusząco, że miałyśmy ochotę zerwać z niej te ciuszki i nacieszyć oczy

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Dziękuje, że je zostawiłąś troszkę dłużj.

Powtórzę się. Jest różnica między drugą fotką a trzecią. Porównaj choćby gdzie patrzą brodawki-na trzecim zdjęciu patrzy już prawie na wprost-podczas gdy na drugiej fotce patrzy zdecydowanie w dół.
Mya - dziękuję Ci bardzo, bardzo za szczerą opinię. Ja co prawda w diabły nic nie widzę, by coś się zmieniało ku lepszemu, nawet wydaje mi się, że ta brodawka nadal patrzy w dół a góra piersi to wielki baniak . Pani dr powiedziała, że mięsień powinien na 100% puścić do połowy października, ale kurcze mam coraz więcej wątpliwości, bo w tej chwili nie widzę żadnych pozytywnych zmian (znowu jestem Jasiek przed witryną sklepową - Maszka pozdrawiam Cię słońce). A tak poza tym góra tej piersi pobolewa - nie mocno, ale zawsze - mam nadzieję, że to dobry znak-że wywołany jest rozluźnianiem się mięśni

Mya ale co ty za głupoty tu wypisujesz, że ja w za dużej bluzce przyszłam na spotkanko. Żebym ja w worze od kartofli przyszła to rozumiem. Ale bluzka była w rozmiarze XS; co mam się w dziale dziecięcym ubieraćObie cuję, że na następne spotkanko przyjdę w ....negliżu:hahah a:

P.S. Do tamtego postu ze zdjęciami dodałam jeszcze fotkę profilową piersi niepokornej z sierpnia

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dla chcacego nic trudnego, ja odkladam grosz po groszu, kiedys sie wkoncu uzbiera.
Najgorzej to siedziec lamentować i nic nie działać gdy mozna grosz po groszu odkladać.
Bardzo dobre podejście

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-12 o 00:40
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 01:16   #6790
agnes281
Wtajemniczenie

Tak sobie mysle,jestem na forum od paru tygodni,nie znam zadnej z was a mimo to czujue sie BARDZO DOBRZE Z WAMI gdyby nie obowiazki takie ja praca itd przesiedzialabym tu dnie i noce, pewnie tak bedzie po operacji .Rekonwalestencja na forum non stop ;-))) bo jak tu spac , gdy takie jaja sie tutaj dzieja ;-))) DZIEKUJE !!!!!

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-09-12 o 01:17
Stary 2009-09-12, 01:56   #6791
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Mya - dziękuję Ci bardzo, bardzo za szczerą opinię. Ja co prawda w diabły nic nie widzę, by coś się zmieniało ku lepszemu, nawet wydaje mi się, że ta brodawka nadal patrzy w dół a góra piersi to wielki baniak . Pani dr powiedziała, że mięsień powinien na 100% puścić do połowy października, ale kurcze mam coraz więcej wątpliwości, bo w tej chwili nie widzę żadnych pozytywnych zmian (znowu jestem Jasiek przed witryną sklepową - Maszka pozdrawiam Cię słońce). A tak poza tym góra tej piersi pobolewa - nie mocno, ale zawsze - mam nadzieję, że to dobry znak-że wywołany jest rozluźnianiem się mięśni

Mya ale co ty za głupoty tu wypisujesz, że ja w za dużej bluzce przyszłam na spotkanko. Żebym ja w worze od kartofli przyszła to rozumiem. Ale bluzka była w rozmiarze XS; co mam się w dziale dziecięcym ubieraćObie cuję, że na następne spotkanko przyjdę w ....negliżu:hahah a:

P.S. Do tamtego postu ze zdjęciami dodałam jeszcze fotkę profilową piersi niepokornej z sierpnia

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------
Wpatruje się dziś w te Twoje śliczności, na bank będą mi się w nocy śniły. Kurcze im dłużej patrze tym bardziej się cieszę , że ten model będę miała. Oby tylko podmięśniowo dało się włożyć . Właśnie na beeaty siedziałam na wątku o pani dr i tam dziewczyna ma 440cc tylko że 323-zupełnie inny efekt.
Na tym zdjeciu dodanym na górze wybrzuszenie jest bardzo wysokie-teraz jest łagodniejsze.I mięsień jest (nie wiem jak to określić) inaczej napięty. Idze ku lepszemu-pani dr dała piersi jeszcze miesiąc, więc nie ma co się martwić. I oby na wizycie kontrolnej było już dobrze
A te lasery to ile razy się stosuje-do poprawy czy jakąś określoną serię?

Zaraz w negliżu-dziewczyno porwali by Cię jak nic i tak już od natrętów nie mogłyśmy się opędzić. Ale jak znów za dużą bluzkę założyć to Ci ją zdejmujemy.
A tak poważnie to wiem, że jak Ci tylko to wybrzuszenie się zmniejszy (choć zapewniam Cię, że nawet już teraz tylko Ty na nie uwagę zwracasz) to sama coraz to większe dekoldy zaczniesz zakładać. Maszeńka taki dekold miała, że nie dało się z nią rozmawiać bo oczy same zjeżdzały-i Ty skończysz tak samo bo piersi masz równie śliczne.
Ciekawe czy za msc pani dr pozwoli Ci już bez staniczka chodzić? A pamiętasz może jak ze staniczkiem miała Maszeńka? ona chyba tylko topik na noc-ale od samego początku? Ja już mam niestety zapowiedziane 2 msc po zabiegu w staniczku zbierającym mocno piersi do siebie.

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

[QUOTE=1985SiWA;14196912]czemu tak sadzisz? mam 24 lata i chciałabym miec kiedys dzieko, a chciałabym jeszcze piersi zrobić przed ciążą.

O to mi chodziło, że Ty masz jakiś rok-to kupa czasu na uzbieranie kasy.A ja mam dwa miesiące na zebranie kasy(operacja za trzy msc), do tego przez miesiąc nie mogę pracować przez tą zerwaną torebkę -zostaje jeden miesiąc to jest maaasakra.

A jeśli już wspomniałaś o wieku to jestem zdania, że nie ma co czekać jeśli piersi są kompleksem , tylko robić jak najszybciej:e hem:

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

Iwonko jesteś , to Ci pokaże moje brzydkie kaczątka?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-09-12, 02:16   #6792
iwonaps
Przyczajenie

Jestem Ewuniu, jestem... Czytałam wszystko i troszkę mi to zajęło czasu...
Stary 2009-09-12, 02:17   #6793
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie mysle,jestem na forum od paru tygodni,nie znam zadnej z was a mimo to czujue sie BARDZO DOBRZE Z WAMI gdyby nie obowiazki takie ja praca itd przesiedzialabym tu dnie i noce, pewnie tak bedzie po operacji .Rekonwalestencja na forum non stop ;-))) bo jak tu spac , gdy takie jaja sie tutaj dzieja ;-))) DZIEKUJE !!!!!
Super, witamy w rodzinieJa tu już prawie rok. Wszytstkie troski, bolączki, radości, pierwszy staniczek, ból kręgosłupa......Witałam wiele świerzynek i wspominam wiele weteranek, które gdzieś zaginęły ze swoimi pięknościami Trzy dziewczyny nawet miałam przyjemność poznać -to były spotkania To jest dopiero radocha-możliwość spotkania się i porozmawiania o ŻELKACH z dziewczyną , która ma te same problemy.
A jak wyjechałam na kilka dni to potem zaległości nadrabiałam ze trzy noce.I nawet jak padnięta z pracy wracam to raz dwa wszystko porobie w domu i choć na chwilkę zajrzeć muszę-nałóg jakiś normalnie

Stary 2009-09-12, 02:21   #6794
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonaps Pokaż wiadomość
Jestem Ewuniu, jestem... Czytałam wszystko i troszkę mi to zajęło czasu...
To na chwileczkę dla Ciebie, choć nie wiem czy przed snem to dobry pomysł

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-12 o 02:34
Stary 2009-09-12, 02:26   #6795
MyaDiva
Zakorzenienie

żyjesz dziewczyno czy Cie zabilam

Stary 2009-09-12, 02:30   #6796
iwonaps
Przyczajenie

Dziękuję Ci kochaniutka, odpiszę Ci w wiadomości prywatnej...
Stary 2009-09-12, 09:37   #6797
Agatau88
Zakorzenienie

Widze ze duzo tu przybylo nowych chetnych na operacje Dziewczyny, ja bede miala operacje dopiero w sierpniu za rok (11 mcy) wiec dluugo czekam i rowniez zbieram, bo pracy jeszcze nie mam, tak wiec uzbierac sie da, wiem cos o tym, skrupulatnie odkladam i zazdroszcze tym, ktore moga wziac kredyt

Troche przegapilam ostatnie rozmowy na forum, dzis nadrobie apropos - wszystkioe ostatnie zdjecia cud miod
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:46   #6798
guniaaa
Wtajemniczenie

A jak mozna uzbierac taka kase bez pracy? Bez urazy,ale jestem ciekawa To minimum 9000!
Stary 2009-09-12, 10:08   #6799
Agatau88
Zakorzenienie

Malo jesz, duzo odkladasz za rok bede miala wieksza sumke, ale i tak bede musiala 3 tys pozyczyc w tzw kredycie studenckim
Stary 2009-09-12, 10:11   #6800
guniaaa
Wtajemniczenie

Aaaa To ja ten sam sposob stosuje,zeby utrzymac rodzinke Nie wiem kiedy to sie zmieni,dlatego juz nic nie dam rady odlozyc,bo juz zadnego sposobu nie ma poza tym
Stary 2009-09-12, 10:17   #6801
Agatau88
Zakorzenienie

Odlozysz, na pewno Moze i bedziesz musiala odkladac tyle co ja, bo lacznie bedzie poltora roku, ale w koncu na pewno uzbierasz. A i tak bede musiala sie zapozyczyc. No ale nie szkoda mi na to kasy, jesli nie jestem z czegos zadowolona i moge to zmienic to czemu nie
I wazne ze mam juz ustalony termin i wplacona zaliczke, nie stresuje sie czy "beda miejsca" na kiedy ja chce.
Stary 2009-09-12, 10:39   #6802
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak mozna uzbierac taka kase bez pracy? Bez urazy,ale jestem ciekawa To minimum 9000!

Ja mialam to szczescie, ze mieszkam w UK , wiec jest latwiej i szybciej zarobic pieniazki i polowe operacji placi moj kochany facet ale bez jego pomocy pewnie bym ciuloala sporrrrooo czasu

Stary 2009-09-12, 11:17   #6803
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Wpatruje się dziś w te Twoje śliczności, na bank będą mi się w nocy śniły. Kurcze im dłużej patrze tym bardziej się cieszę , że ten model będę miała. Oby tylko podmięśniowo dało się włożyć . Właśnie na beeaty siedziałam na wątku o pani dr i tam dziewczyna ma 440cc tylko że 323-zupełnie inny efekt.
Na tym zdjeciu dodanym na górze wybrzuszenie jest bardzo wysokie-teraz jest łagodniejsze.I mięsień jest (nie wiem jak to określić) inaczej napięty. Idze ku lepszemu-pani dr dała piersi jeszcze miesiąc, więc nie ma co się martwić. I oby na wizycie kontrolnej było już dobrze
A te lasery to ile razy się stosuje-do poprawy czy jakąś określoną serię?

Zaraz w negliżu-dziewczyno porwali by Cię jak nic i tak już od natrętów nie mogłyśmy się opędzić. Ale jak znów za dużą bluzkę założyć to Ci ją zdejmujemy.
A tak poważnie to wiem, że jak Ci tylko to wybrzuszenie się zmniejszy (choć zapewniam Cię, że nawet już teraz tylko Ty na nie uwagę zwracasz) to sama coraz to większe dekoldy zaczniesz zakładać. Maszeńka taki dekold miała, że nie dało się z nią rozmawiać bo oczy same zjeżdzały-i Ty skończysz tak samo bo piersi masz równie śliczne.
Ciekawe czy za msc pani dr pozwoli Ci już bez staniczka chodzić? A pamiętasz może jak ze staniczkiem miała Maszeńka? ona chyba tylko topik na noc-ale od samego początku? Ja już mam niestety zapowiedziane 2 msc po zabiegu w staniczku zbierającym mocno piersi do siebie.
Mya-no to dobrze, że widzisz poprawę. Temat lasera będę wałkować z panią dr jeśli za miesiąc się nie wyrówna. Myślę, że chodzi o pewną serię zabiegów...
Na beauty widziałam te fotki - te 323 są rzczywiście zupełnie inne.

Maszeńka w staniku chodziła chyba 3 tygodnie, potem miała spać i chodzić bez (szczęściara). A dekold ma taki, że od jej piersi też nie mogłam oderwać wzroku. Ewuni - ja do tej pory śpię w topie, a w dzień chodzę w staniku sportowym - już się nawet przyzwyczaiłam:ha haha:

Dobra, na następne spotkanko ubiorę coś bardziej obcisłego (ciężko się tylko przyzwyczaić, bo z racji braku piersi unikałam takich fatałaszków jak ognia).
A jak to w ogóle było - 'lilia górska'

Masza - gdzie się podziewasz dobra kobieto? Widzę, że szlaban zdjęty Wszystkie tu za Tobą tęskniłyśmy

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-12 o 11:22
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:20   #6804
Antonina7
Przyczajenie

Panie drogie i dziewczyny , prosze o odpowiedzi , czy znacie dr. chromińskiego z Lublina ? nie jest dyplomowanym chirurgiem plastykiem ale ponoć "robi "ładne piersi, a Kuczyński ? Mieszkam w Lublinie i wolałabym na miejscu . Proszeęo odpowiedź Czy wogóle o konsultacji u tych lekarzy myśleć ? pozdrawiam
Antonina7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:19   #6805
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antonina7 Pokaż wiadomość
Panie drogie i dziewczyny , prosze o odpowiedzi , czy znacie dr. chromińskiego z Lublina ? nie jest dyplomowanym chirurgiem plastykiem ale ponoć "robi "ładne piersi, a Kuczyński ? Mieszkam w Lublinie i wolałabym na miejscu . Proszeęo odpowiedź Czy wogóle o konsultacji u tych lekarzy myśleć ? pozdrawiam
Ja bym sie bała, bo to jak iść do dermatologa wyrywać zęba albo i gorzej ...
Stary 2009-09-12, 15:19   #6806
Agnessa30
Raczkowanie

Hallo...hallo wszystkim
Bardzo dawno mnie tutaj nie bylo, ale mam nadzieje, ze dziewczyny starsze na forum (oczywiscie nie wiekowo ) jeszcze mnie pamietaja.
U mnie wszystko ok, moim cycolinkom stuknelo 6 miesiecy i jestem nimi zachwycona ...., ale juz szykuje sie na poprawke z rozrywki za kolejne 6 miesiecy . Z wygladu jestem zadowolona, maja fajny ksztalcik i sa takie jakby zawsze byly moje, ale jak to czasami bywa, w miare jedzenia apetyt rosnie, wiec w lutym, najpozniej w marcu troszeczke sobie jeszcze dolozymy z cycuchami
Przepraszam , ze nie wiem co u ktorej z was slychac, ale musze najpierw wpasc znowu w rytm forumowy.
Horo, gratuluje
Pozdrowionka dla wszystkich

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 16:18   #6807
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Widze ze duzo tu przybylo nowych chetnych na operacje Dziewczyny, ja bede miala operacje dopiero w sierpniu za rok (11 mcy) wiec dluugo czekam i rowniez zbieram, bo pracy jeszcze nie mam, tak wiec uzbierac sie da, wiem cos o tym, skrupulatnie odkladam i zazdroszcze tym, ktore moga wziac kredyt

Troche przegapilam ostatnie rozmowy na forum, dzis nadrobie apropos - wszystkioe ostatnie zdjecia cud miod
11mcy to już inaczej brzmi niż rok. Ja troszkę z konieczności-mam 3 msc do zabiegu. A zanosiło się,że będę po Tobie z tą popraweczką.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Antonina7 Pokaż wiadomość
Poszukaj w necie i dowiedz się jak najwięcej o lekarzach o których myślisz. Z tego co wiem na tym forum nikt u nich nie robił.Siwa ma sporo racji w tym co pisze. Mi robił asystent-i też kicha z tego wyszła, choć widziałam piersi , które wyszły z pod jego ręki i były śliczne. Więc lepiej pożądnie się zastanowić i być mądrym przed a nie po Wiem, że najwygodniej operować się na miejscu-ale uwierz mi, że co z tej wygody jak efekt będzie mierny. Ja teraz Polskę przemierzyłam by ktoś mi poprawił to, co na miejscu mi zrobili. Wiele dziewczyn robi daleko, nawet zza granicy do Polski przyjeżdzają-wszystko jest do zorganizowania.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

listopadowa-tia, lilia górska:rotfl :
A powiedz, czy pani dr pozwoliła Ci na basn chodzić, albo lampą na podczerwień nagrzewać-może to by troszkę tego leniuszka rozruszało?
Wiesz i aż się wierzyć nie chce , że przy tej metodzie tak szybko można bez staniczka chodzić Ale widziałam na własne oczy. Ty pewnie też już ze staniczkiem się pożegnasz-no chyba, że przy anatomkach trochę to inaczej wygląda.
A co do spotkania to szykuj się Kochana, szykuj, bluzeczki za małe szukaj, bo w tym roku to ja u Was będę jeszcze miesiąc przed zabiegiem na konsultacji. Będę spokojniejsza jak pani dr jeszcze raz mnie zobaczy po tym rozerwaniu i rezonans magnetyczny obejrzy.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Hallo...hallo wszystkim
Bardzo dawno mnie tutaj nie bylo, ale mam nadzieje, ze dziewczyny starsze na forum (oczywiscie nie wiekowo ) jeszcze mnie pamietaja.
U mnie wszystko ok, moim cycolinkom stuknelo 6 miesiecy i jestem nimi zachwycona ...., ale juz szykuje sie na poprawke z rozrywki za kolejne 6 miesiecy . Z wygladu jestem zadowolona, maja fajny ksztalcik i sa takie jakby zawsze byly moje, ale jak to czasami bywa, w miare jedzenia apetyt rosnie, wiec w lutym, najpozniej w marcu troszeczke sobie jeszcze dolozymy z cycuchami
Przepraszam , ze nie wiem co u ktorej z was slychac, ale musze najpierw wpasc znowu w rytm forumowy.
Horo, gratuluje
Pozdrowionka dla wszystkich
Hejka. Oj dawno, dawno Cię nie było. Ale pamiętamy i Ciebie i Twoje maleństwa w rozmiarze 65E.Po pół roku to pewnie ślicznie się prezentują. Prosimy jakieś foteczki dla dziewczyn które taki rozmiarek planują.
Byłaś już na konsultacji, na jaki rozmiar chcesz wymienić?

Stary 2009-09-12, 16:22   #6808
guniaaa
Wtajemniczenie

Mam pytanie-czy to mozliwe,żeby op mogła kosztowac co najwyzej 6000zl? Tak jest napisane na stronie Dr Wilgusa w Katowicach
Stary 2009-09-12, 16:52   #6809
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Hejka. Oj dawno, dawno Cię nie było. Ale pamiętamy i Ciebie i Twoje maleństwa w rozmiarze 65E.Po pół roku to pewnie ślicznie się prezentują. Prosimy jakieś foteczki dla dziewczyn które taki rozmiarek planują.
Byłaś już na konsultacji, na jaki rozmiar chcesz wymienić?Byłaś już na konsultacji, na jaki rozmiar chcesz wymienić?
Po pol roku, to moje malenstwa sa jak naturalne , rozmiarek w drogich staniczkach nadal 65E, a w standardowych (H&M itd..) 70D, na kolejnej OP planuje dolozyc 100cc, wiec bedzie zmiana z zelkow 300cc na 400cc, a rozmiarek po tym powinien byc 70DD-E i na tym bedzie koniec, bo co za duzo, to nie zdrowo.
Mya, przykro mi, ze masz problemy z Twoimi piersiatkami, ale mam nadzieje, ze po poprawce bedziesz zachwycona i nareszcie szczesliwa ze swoimi malenstwami
Foteczki napewno wstawie, ale najpierw musze przetrzasnac moje najnowsze foteczki, napewno cos znajde

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Mam pytanie-czy to mozliwe,żeby op mogła kosztowac co najwyzej 6000zl? Tak jest napisane na stronie Dr Wilgusa w Katowicach
Guniaaa, ty chyba nie masz zamiaru u niego sie operowac???

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 17:46   #6810
niespelnienie
Przyczajenie

Witam wszystkie dziewczyny. Ja miałam operację powiększenia piersi u doktora Skupina w Poznaniu. Z efektu jestem baaardzo zadowolona, dziś jest 5 doba po operacji i już nie jestem tak bardzo obolała (implant pod mięsień), ale niepokoi mnie że od czasu kroplówek w klinice i antybiotyków okropnie zatrzymuje mi się woda w organizmie, wręcz puchnę w oczach, nie mogę się tego pozbyć żadnymi herbatkami ani tabletkami moczopędnymi ( w 4 dni 5kg więcej). Czy któraś z was cosik takiego miała?????? i kiedy to przejdzie????
Pomocy, bo wariuję...ćwiczyć nie można...do spacerów też jeszcze zbyt niemrawa jestem, chyba się zagłodzę....
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości