|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Nikogo nie ma na forum? no tak wszystkie cycoliny sie lansuja na miescie;-)))))
|
#6782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OOO jest ta co ma najlepsze piersi na forum slyszalam ,ze dobra masc na blizny do " ELICINA " ze slimaka
|
|
#6784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#6785 |
|
BAN stały
|
Przeglądałyście ostatni nr Elle? Jest tam taka mini ankieta - faceci np. Mikołaj Lizut mówią, że wolą duże biusty, a kobiety, że mają małe piersi i są z nich zadowolne, bo się wygodnie uprawia sport itp.
|
|
|
|
#6786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze kobiety o malych biustach, nie maja do konca wyboru - z braku kasy na owa operacje, i dlatego mowia ze sa zadowolone wezmy np.kobiety kulturystki, co druga ma silikony bardzo duze i jakos uprawiaja sport, ktory nie nalezy do latwych.To moja opinia
|
|
#6787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego uparciucha i leniuszka to miedzy drugą a trzecią fotką jest różnica-na trzecim zdjęciu zdecydowanie więcej piersi jest poniżej brodawki niż miesiąc wcześniej, i pierś jest bardziej krągła.Opuszcza się zdecydowanie, wybrzuszenie na górze też jest niżej.Z boku to jeszcze jest znaczna różnica między jedną a drugą piersią. Szkoda, że nie wkleiłaś bocznego zdjęcia z przed miesiąca- wtedy lepiej można by to wybrzuszenie porównać.Ale i tak moim zdaniem jest coraz lepiej-pierś ładnie się miejscowi pod puszczającym mięśniem A różnica między pierwszym zdjęciem a trzecim jest kolosalna. Za miesiąc to Twoje piersi będą dech zapierać-tylko proszę nie noś za dużych bluzek i za małych dekoldów . Daj i innym się troszkę pocieszyć, naprawdę masz co pokazywać.Zdradzę Wam, że na nasze spotkanie ta niedobra dziewczyna założyła za dużą bluzkę. A jej dziewczynki zciśnięte w sportowym staniczku i w tej za dużej bluzce i tak wyglądały tak kusząco, że miałyśmy ochotę zerwać z niej te ciuszki i nacieszyć oczy ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Powtórzę się. Jest różnica między drugą fotką a trzecią. Porównaj choćby gdzie patrzą brodawki-na trzecim zdjęciu patrzy już prawie na wprost-podczas gdy na drugiej fotce patrzy zdecydowanie w dół.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#6788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czemu tak sadzisz? mam 24 lata i chciałabym miec kiedys dzieko, a chciałabym jeszcze piersi zrobić przed ciążą.
Cytat:
![]() [QUOTE=Nuova;14189468] Cytat:
![]() Cytat:
fajne ![]() Cytat:
Najgorzej to siedziec lamentować i nic nie działać gdy mozna grosz po groszu odkladać.
|
|
#6789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuję ten drugi i sama ocenię, choć u mnie z reguły długo bledną blizny ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
- Maszka pozdrawiam Cię słońce![]() Mya ale co ty za głupoty tu wypisujesz, że ja w za dużej bluzce przyszłam na spotkanko ![]() P.S. Do tamtego postu ze zdjęciami dodałam jeszcze fotkę profilową piersi niepokornej z sierpnia ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-12 o 00:40 |
|||
|
|
|
#6790 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie mysle,jestem na forum od paru tygodni,nie znam zadnej z was a mimo to czujue sie BARDZO DOBRZE Z WAMI gdyby nie obowiazki takie ja praca itd przesiedzialabym tu dnie i noce, pewnie tak bedzie po operacji .Rekonwalestencja na forum non stop ;-))) bo jak tu spac , gdy takie jaja sie tutaj dzieja ;-))) DZIEKUJE !!!!!
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-09-12 o 01:17 |
|
|
|
#6791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kurcze im dłużej patrze tym bardziej się cieszę , że ten model będę miała . Właśnie na beeaty siedziałam na wątku o pani dr i tam dziewczyna ma 440cc tylko że 323-zupełnie inny efekt.Na tym zdjeciu dodanym na górze wybrzuszenie jest bardzo wysokie-teraz jest łagodniejsze.I mięsień jest (nie wiem jak to określić) inaczej napięty. Idze ku lepszemu-pani dr dała piersi jeszcze miesiąc, więc nie ma co się martwić. I oby na wizycie kontrolnej było już dobrze A te lasery to ile razy się stosuje-do poprawy czy jakąś określoną serię? Zaraz w negliżu-dziewczyno porwali by Cię jak nic i tak już od natrętów nie mogłyśmy się opędzić A tak poważnie to wiem, że jak Ci tylko to wybrzuszenie się zmniejszy (choć zapewniam Cię, że nawet już teraz tylko Ty na nie uwagę zwracasz) to sama coraz to większe dekoldy zaczniesz zakładać Ciekawe czy za msc pani dr pozwoli Ci już bez staniczka chodzić? A pamiętasz może jak ze staniczkiem miała Maszeńka? ona chyba tylko topik na noc-ale od samego początku? Ja już mam niestety zapowiedziane 2 msc po zabiegu w staniczku zbierającym mocno piersi do siebie. ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- [QUOTE=1985SiWA;14196912]czemu tak sadzisz? mam 24 lata i chciałabym miec kiedys dzieko, a chciałabym jeszcze piersi zrobić przed ciążą. O to mi chodziło, że Ty masz jakiś rok-to kupa czasu na uzbieranie kasy.A ja mam dwa miesiące na zebranie kasy(operacja za trzy msc), do tego przez miesiąc nie mogę pracować przez tą zerwaną torebkę -zostaje jeden miesiąc ![]() ![]() to jest maaasakraA jeśli już wspomniałaś o wieku to jestem zdania, że nie ma co czekać jeśli piersi są kompleksem , tylko robić jak najszybciej ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Iwonko jesteś , to Ci pokaże moje brzydkie kaczątka?
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6792 |
|
Przyczajenie
|
Jestem Ewuniu, jestem... Czytałam wszystko i troszkę mi to zajęło czasu...
|
#6793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy dziewczyny nawet miałam przyjemność poznać -to były spotkania A jak wyjechałam na kilka dni to potem zaległości nadrabiałam ze trzy noce.I nawet jak padnięta z pracy wracam to raz dwa wszystko porobie w domu i choć na chwilkę zajrzeć muszę-nałóg jakiś normalnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-09-12 o 02:34 |
|
|
|
|
#6795 |
|
Zakorzenienie
|
żyjesz dziewczyno czy Cie zabilam
|
|
|
|
#6796 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci kochaniutka, odpiszę Ci w wiadomości prywatnej...
|
#6797 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze duzo tu przybylo nowych chetnych na operacje
Dziewczyny, ja bede miala operacje dopiero w sierpniu za rok (11 mcy ) wiec dluugo czekam i rowniez zbieram, bo pracy jeszcze nie mam, tak wiec uzbierac sie da, wiem cos o tym, skrupulatnie odkladam i zazdroszcze tym, ktore moga wziac kredyt![]() Troche przegapilam ostatnie rozmowy na forum, dzis nadrobie apropos - wszystkioe ostatnie zdjecia cud miod |
|
|
|
#6798 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak mozna uzbierac taka kase bez pracy? Bez urazy,ale jestem ciekawa
To minimum 9000!
|
|
#6799 |
|
Zakorzenienie
|
Malo jesz, duzo odkladasz
za rok bede miala wieksza sumke, ale i tak bede musiala 3 tys pozyczyc w tzw kredycie studenckim
|
|
|
|
#6800 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa
To ja ten sam sposob stosuje,zeby utrzymac rodzinke Nie wiem kiedy to sie zmieni,dlatego juz nic nie dam rady odlozyc,bo juz zadnego sposobu nie ma poza tym
|
|
#6801 |
|
Zakorzenienie
|
Odlozysz, na pewno
Moze i bedziesz musiala odkladac tyle co ja, bo lacznie bedzie poltora roku, ale w koncu na pewno uzbierasz. A i tak bede musiala sie zapozyczyc. No ale nie szkoda mi na to kasy, jesli nie jestem z czegos zadowolona i moge to zmienic to czemu nie I wazne ze mam juz ustalony termin i wplacona zaliczke, nie stresuje sie czy "beda miejsca" na kiedy ja chce. |
|
|
|
#6802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mialam to szczescie, ze mieszkam w UK , wiec jest latwiej i szybciej zarobic pieniazki i polowe operacji placi moj kochany facet
|
|
#6803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na beauty widziałam te fotki - te 323 są rzczywiście zupełnie inne Maszeńka w staniku chodziła chyba 3 tygodnie, potem miała spać i chodzić bez (szczęściara ). A dekold ma taki, że od jej piersi też nie mogłam oderwać wzrokuDobra, na następne spotkanko ubiorę coś bardziej obcisłego (ciężko się tylko przyzwyczaić, bo z racji braku piersi unikałam takich fatałaszków jak ognia ).A jak to w ogóle było - 'lilia górska' ![]() Masza Widzę, że szlaban zdjęty![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-09-12 o 11:22 |
|
|
|
|
#6804 |
|
Przyczajenie
|
Panie drogie i dziewczyny , prosze o odpowiedzi , czy znacie dr. chromińskiego z Lublina ? nie jest dyplomowanym chirurgiem plastykiem ale ponoć "robi "ładne piersi, a Kuczyński ? Mieszkam w Lublinie i wolałabym na miejscu . Proszeęo odpowiedź
Czy wogóle o konsultacji u tych lekarzy myśleć ? pozdrawiam
|
|
|
|
#6805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo i gorzej ...
|
|
#6806 |
|
Raczkowanie
|
Hallo...hallo wszystkim
![]() Bardzo dawno mnie tutaj nie bylo, ale mam nadzieje, ze dziewczyny starsze na forum (oczywiscie nie wiekowo ) jeszcze mnie pamietaja.U mnie wszystko ok, moim cycolinkom stuknelo 6 miesiecy i jestem nimi zachwycona ...., ale juz szykuje sie na poprawke z rozrywki za kolejne 6 miesiecy . Z wygladu jestem zadowolona, maja fajny ksztalcik i sa takie jakby zawsze byly moje, ale jak to czasami bywa, w miare jedzenia apetyt rosnie, wiec w lutym, najpozniej w marcu troszeczke sobie jeszcze dolozymy z cycuchami ![]() Przepraszam , ze nie wiem co u ktorej z was slychac, ale musze najpierw wpasc znowu w rytm forumowy. Horo, gratuluje Pozdrowionka dla wszystkich
|
#6807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- listopadowa-tia, lilia górska :rotfl :![]() A powiedz, czy pani dr pozwoliła Ci na basn chodzić, albo lampą na podczerwień nagrzewać-może to by troszkę tego leniuszka rozruszało? Wiesz i aż się wierzyć nie chce , że przy tej metodzie tak szybko można bez staniczka chodzić Ale widziałam na własne oczyA co do spotkania to szykuj się Kochana, szykuj, bluzeczki za małe szukaj , bo w tym roku to ja u Was będę jeszcze miesiąc przed zabiegiem na konsultacji. Będę spokojniejsza jak pani dr jeszcze raz mnie zobaczy po tym rozerwaniu i rezonans magnetyczny obejrzy---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Byłaś już na konsultacji, na jaki rozmiar chcesz wymienić?
|
|||
|
|
|
#6808 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie-czy to mozliwe,żeby op mogła kosztowac co najwyzej 6000zl? Tak jest napisane na stronie Dr Wilgusa w Katowicach
|
|
#6809 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a rozmiarek po tym powinien byc 70DD-E i na tym bedzie koniec, bo co za duzo, to nie zdrowo . Mya, przykro mi, ze masz problemy z Twoimi piersiatkami, ale mam nadzieje, ze po poprawce bedziesz zachwycona i nareszcie szczesliwa ze swoimi malenstwami Foteczki napewno wstawie, ale najpierw musze przetrzasnac moje najnowsze foteczki, napewno cos znajde ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
|
#6810 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny. Ja miałam operację powiększenia piersi u doktora Skupina w Poznaniu. Z efektu jestem baaardzo zadowolona, dziś jest 5 doba po operacji i już nie jestem tak bardzo obolała (implant pod mięsień), ale niepokoi mnie że od czasu kroplówek w klinice i antybiotyków okropnie zatrzymuje mi się woda w organizmie, wręcz puchnę w oczach, nie mogę się tego pozbyć żadnymi herbatkami ani tabletkami moczopędnymi ( w 4 dni 5kg więcej). Czy któraś z was cosik takiego miała?????? i kiedy to przejdzie????
Pomocy, bo wariuję...ćwiczyć nie można...do spacerów też jeszcze zbyt niemrawa jestem, chyba się zagłodzę.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

slyszalam ,ze dobra masc na blizny do " ELICINA " ze slimaka

fajne
Dla mnie pozostało marzyc...taki koszt

Dziewczyny, ja bede miala operacje dopiero w sierpniu za rok (11 mcy
Nie wiem kiedy to sie zmieni,dlatego juz nic nie dam rady odlozyc,bo juz zadnego sposobu nie ma poza tym
:rotfl :