|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
No to pora i na mnie
![]() ![]() Mam na imie Asia, lat 20 ( w listopadzie 21) Dzieci brak, no oprócz tej małej kruszynki która mi w brzuszku siedzi (15t) Pracuje sobie w banku, z moim skarbem jestem juz ponad 4,5 roku... Cytat:
![]() Dziewczyny tak tu u was fajnie miło jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
witaj Mysia1234
![]() ![]() a powiedz mi dlugo sie staraliscie o bejbika? |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
dokładnie 1,5 cyklu ( zaczelismy w dni płodne w jednym ale nam nie wyszło, noi w drugim pełną parą od początku i juz wyszło)
Nie liczylam dni płodnych, kochalismy się wtedy kiedy była ochota, nawet wydawało mi sie ze w tym cyklu nie mam sluzu płodnego a jednak się myliłam. Zycze szybkiego zafasolkowania
#394 |
Zadomowienie
|
to super ze tak szybko sie wam udalo
![]() w sumie to ja tez nie mam sluzu plodnego tzn takiego jak to opisuja w ksiazkach tzw kurze bialko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
![]() Mysia miło Cię poznać ![]() Latko piękne zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
a termin mam na 9.03.2010
![]()
#399 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Matko ![]() Ja mam termin@ na 15.09 i dni mi sie dłuuużą niesamowicie.Ja należę do tych niecierpliwych i wczoraj już testa kupiłam.Ale poczekam z nim do wtorku(no chyba,że @ mnie wyprzedzi-dobrze,że test ma długi termin ważności ![]() Wczoraj spotkałam się z moją przyjaciółeczką,która jest w 9td ciąży i nagle mnie dopadł taki wybuch gorąca.No i ona mi powiedziała"witaj w klubie,bo też tak miałam".Nie wiedziałam,że tak też może byc ![]() Dziewczyny,czy któraś też tak miała?Bo ja nie miałam pojęcia,że to jeden z objawów... Co do długich cyków,to wiem,że moja przyszła teściówka miała cykle po 56dni,zaplanowała obie ciąże i udawało im się od razu ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki ;*
Uff dobrze ze w nocy wiekszosc spala to nie bylo duzo do nadrabiania hihihi ![]() Mysia witaski ![]() Kolejna piekna kobietka do nas dolaczyla ![]() Giovi nio to widze ze mamy termin @ prawie w tym samym czasie bo ja mam miec wg starych cykli jakie mialam 28dni 16.09 ale od 2 cykli mam 34dni czyli tydzien pozniej,hmm ciekawa jestem jak to teraz w tym cyklu bedzie....Niby owulka powinna byc na 14 dni przed @ prawda?? A u mnie byla juz jakis tydzien temu(nie wiem bo nie sprawdzalam dokladnie) bo w tym cyklu jest u mnie totalny luz i przytulamy sie z Tz kiedy mamy ochote...a ze jej nie mamy(tzn.ja nie mam) to przytulanek bylo w tym cyklu 3 moze 4,takze sie nie nastawiam tylko cierpliwie czekam na @.... Ale Twoja przyjacioleczka ma racje czasem wystepuja uderzenia goraca w ciazy i jest to jeden z objawow ![]() Trzymam kciuki zeby do Ciebie nie przyszla @ ![]() Pozdrowionka laseczki i milego dzionka ![]()
#401 |
Zakorzenienie
|
Jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży miałam napady gorąca:P W pracy co chwile ściągałam i ubierałam bluze:F Bo mi się gorąco robiło
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
hello kochane wstałam jjuz sobie i po śniadanku jestem
![]() no ja również trzymam kciuki, ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-12 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
No to trochę mnie pocieszyłyście
![]() ![]() Sama już nie wiem i za chwile sfiksuje! No nic,pozostaje czekać,czekać i jeszcze raz czekać. Czasami mam tak,że wierzę,że się udało,a zaraz potem mówię sobie: Dziewczyno,po co się nakrecasz?To byłoby zbyt piękne.. Ale w tych wahaniach,to pewnie nie jestem sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
no nie da sie o tym nie myślec szczególnie jak człowiek bardzo pragnie mieć bobaska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie sprzątałam w barku i znalazłam moje pozytywne testy ciążowe a myślałam, że je wyrzuciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
boże zaraz moja głupia szwagierka przychodzi nie chce mi sie nawet na nią patrzec nie mam gdzie uciec bo mieszkamy w kawalerce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
cześć kochane... koniec świata. nie nadążam 7 stron od wczoraj?! bedzie tak jak mówiłam! za tydzień nowa część
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
Asiulka pierwsze to z sesji plenerowej hehe może nie widać ale to prawie listopad był
![]() Zeberko dziękieje i Twoje zdjęcia też są śliczne a ze ślubu to napewno będą boskie ![]() Ja to sie tak zastanawiam dlaczego jak już nadchodzi taki moment że decydujemy się ... tak to jest dobry moment na dziecko... to wtedy tak ciężko zajść w ciąże. A jeśli nie planuje się tego człowiek nawet nie jest przygotowany i może czasami nie ma możliwości na to dziecko to wtedy pstryk i jest dzidzia. Tak było z moim chrześniakiem, mój brat cioteczny wogóle nie planował mieszkali osobno ona miała 17 lat jak urodziłą.... buuu a ja nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Wtajemniczenie
|
My już zafasolkowane bedziemy trzymały za was staraczki kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam troche sie pouczyc bo presja rośnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Latko napewno też Ci się w końcu uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ mi ostatnio powiedział,że jak nie teraz to później,aż w koncu się uda(choć wiem,że też bedzie mu przykro,jeśli to nie będzie teraz)
I tego musimy się Kochane trzymać! Na każdą z nas przyjdzie pora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z tego co wyłapałam to jesteśmy już 3 na termion @ 15-16 września. Ja ma na 16, ale jakoś w tym miesiącu nie śpieszy mi się z testowaniem. Więc możemy zacząć schizować ![]() Ja już się dopatruję objawów, chociaż wiem, że nie powinno ich jeszcze być. Jak jechałam dziś autem to mnie tak dziwnie zmuliło, ALE u mnie wkoło są ludzie chorzy i to może jakaś jelitówka... Co do mojej kochanej sis to test wyszedł negatywny - dziewczyna jest szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- musi się udać, wkońcu ludzkość by wymarła, jakby wszyscy mieli problemy z dzidziusiem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Nie nadążam czytać i pisać tych postów waszych.
![]() Może później nadrobię. Na razie mam egzaminy więc ciężko nadrobić zaległości na forum. U mnie @ jak nie było tak nie ma. Powinnam dostać 10.09. Wiem że to nieduże opóźnienie, ale się denerwuję. Test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej @. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie kochane dziewczynki ![]() Witam serdecznie Asię na naszym wąteczku!!! ![]() Ja dzisiaj juz popiekłam ciacha na jutro, posprzątałam a teraz chyba drzemkę sobie zrobie, bo się zmachałam ![]() Latko, piekne zdjęcia, kolejna piekna dziewczyna na naszym wąteczku!!!! Co do uderzeń gorąca, to miałam takowe jak odstawiłam hormony... parę dni mniemęczyło i teraz jest ok, a w ciąży też mogą być, bo hormony szleją ![]() Mój Tz cik się smieje,ze mam swój klub ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-12 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
Carol ja tam za "dziewczynke"się nie obrażam,milutko bardzo
![]() Czytałam teraz gdzieś na necie,że w pierwzych tygodniach ciąży nie powinno się badać szyjki,bo grozi poronieniem ![]() Chciałam sprawdzić u siebie,ale chyba sobie odpuszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny-to moze i ja sie przylacze do plotkowania
![]() Mam na imie Basia(24l) i jestem w 19tc. jestem z moim Tz dpoiero ponad rok, no i jak sie domyslacie dzidzia to 'wpadka'. Z Tz dobrze sie dogadaujem, mieszkamy u mnie razem i na razie slubu nie planujemy-jak juz to po slubie-moze razem z chrzcinami ![]() ![]() U mnie oprocz tego, ze okres sie spoznial i bolaly mnie piersi, mialam starszne nudnosci od samego poczatku ciazy. w pracy dziewczyny smialy sie, ze na pewno jestem a ja na to, ze 'gdzie tam'. No i wkoncu okazalo sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
jami witam
![]() Co do uderzeń ''goraca'' ja je miałam juz w pierwszych tyg ciązy. W pracy klima, wiatrak który wiał prosto na mnie a ja do dziewczyn ''o matko jak tu gorąco, zaraz padne'' a one ![]() ![]() ![]()
Wiktoria 21.03.2010 4190g, 57cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mysia1234 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
jami witaj w naszym gronie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
eh nie moge noweko suwaczka dodac :/
Edytowane przez Mysia1234 Czas edycji: 2009-09-12 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
dziwne wydawało mi się ze wystarczy skopiowac pod tym pierwszym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.