|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Idę spać
Dobranoc, Kotlety z Piersi Kurczaka
|
|
#2523 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem ze nie kazdy jest taki a ja mam wlasnie kolezanki ktore niestety poddaja sie temu i robia tak jak im facet mowi. no ale coz ich wybor. masz racje, nie kazdy musi byc w zwiazku. ;]a jednak myslisz nad Gdanskiem ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2524 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() z tym mózgiem też tak mam dlatego lubie miec ogarnięte notatki, bo wtedy mam wrażenie, że mam na głowie jakos mniej spraw i mniej do zrobienia/nauczenia ![]() Cytat:
Cytat:
fuuj mimo, że wiem, że mój "strach" jest nieadekwatny do tego, że to pajączek, mniejszy tylllleeee ode mnie, to się boję, eeech.---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14196228] wiem ze nie kazdy jest taki a ja mam wlasnie kolezanki ktore niestety poddaja sie temu i robia tak jak im facet mowi. no ale coz ich wybor. masz racje, nie kazdy musi byc w zwiazku. ;]a jednak myslisz nad Gdanskiem ![]() [/QUOTE]ta, czasem nawet bardzo cięzko ![]() dużo osób się poddaje, bo nie chce się kłócić, bo kocha, bo cos tam... czasem uczucia strasznie zaślepiają.z tym gdańskiem to tak sobie tylko... ![]() właśnie co do TŻtów i Gdańska.. gadałam z nim o studiach.. heh, on nie planuje wyjeżdżać a ja biore to pod uwage i mysle, ze on tego nie zrozumie. ![]() hm, jeszcze POZNAŃ biorę pod uwagę ![]() ok, dobranoc juz na 100%
|
|||||
|
|
|
#2525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, nie wolno tak mówić! Sam angielski jest mi potrzebny na IFE - wydział z wykładowym angielskim. A to ustne R, to tak chyba tylko dla samej siebie w sumie matematyki, fizyki aż tak baaardzo dużo nie będę się musiała uczyć, to chyba się do tych języków przyłożę [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14195192] spłam po poludniu ale dalej chce mi sie spac. wiecie co ? szybko mi zleciał ten tydzien. i kurcze naprawde musze sie wziazc do roboty gegra i angielski przede wszystkim.[/QUOTE]Też mam takie wrażenie a jak cały rok tak zleci... ![]() Cytat:
często tak mam, że mam coś napisać, a potem zapominam...dobre xD A ja, że wszystko wtedy ogarniam ![]() Oo, właśnie, zawsze mają swoją ![]() Moje przyszłe PŁ mówisz? Ja pewnie będę brała wszystko jak leci to przypomnij mi jeszcze we wtorek, wezmę i napisz najlepiej jakie to uczelnie jakich mam szukać ![]() Cytat:
![]() Co do Tżtów... Ja swojemu napomknęłam z miesiąc temu, że może przejrzę jeszcze oferty W i Wr Polibudy, a On: "nie, weź, mi się nie chce wyjeżdżać tak daleko, z resztą mieszkania trzeba będzie szukać" ![]() Wszystkie wywiało?
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-11 o 23:41 |
|||
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, widzę, że siedzisz jeszcze!!!
![]() Martyny też chyba dzisiaj nie było? ![]() Idę... może chociaż raz się wyśpię |
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, Goloneczki
![]() Cytat:
Bo wiesz, czasami po polsku trudno zrozumieć, a co mówić po angielsku? Ale jeśli czujesz się mocna z tego języka to czemu nie? ![]() --------------- Idę na jazdę , a po powrocie dokończę matmę, więc będę w okolicach 18 ![]() Miłego dnia
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Ja też idę jeździć
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
bleh tez 'kończę matę' zrobili korki specjalnie dla naszej klasy
i nagle zddziwienie że 2 lata nic nie rozumili.śmy
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
Ale napisałyście przez kilka dni - nie jestemw stanie tego przeczytać Dzisiaj zaplanowałam sobie trochę nauki, ale już widzę jak mi coś z tego wyjdzie.. taka piękna pogoda W dodatku mam wieczorem 18stkę...Co myślicie o kierunku dietetyka? chciałabym iść na to.. ciekawe, czy po tym pracę znajdę
|
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jajajajaja chcialabym rowniez dołaczyc! ;D
Jak tam dziewczyny, macie juz jakas koncepcje swojej prezentacji? wybralyscie temat? ![]() Któraś zdaje może niemiecki? mozecie polecic jakies vademecum? ![]() Kurde, pewnie tak szybko zleci, ze juz niedlugo bedziemy sie nawzajem wirtualnie kopać w tyłki
|
|
|
|
#2532 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedziałam, że ja zaczęłam, a one potwierdziły, nie przekręcaj faktów ;P Cytat:
![]() moja też ma czasami takie przytyki, jak jadę do Tż na weekend (w roku akademickim).. ale ja zawsze zaczynam płakać (bo mam humorki przed @), wyrzucam jej, że mi nie ufa, a ona zaraz mnie przeprasza i mówi, że żartowała ![]() Cytat:
teraz dwie dziewczyny z mojej szkoły oblały ustny (jedna polski, druga angol). Nie mogły iść na studia bo nie zdały przez to matury.. i w sierpniu popraweczki miały.. Cytat:
ciepły lód i te sprawy ![]() Cytat:
![]() ale nie bój się, ja też mam takie wątpliwe szczęście. Cytat:
jak go dostała (na 18stkę od brata ) to był taki mały,że miał domek w skorupce po orzechu wloskim. Teraz mu się trochę urosło..i mieszka w kokosie ![]() Cytat:
www.ug.gda.pl - zakładka rekrutacja , później 2010/2011 i www.pg.gda.pl tak samo. (pierwsze: uniwersytet gdanski, drugie politechnika gdanska) masz wszystko ładnie w pliku pdf. ja szczególnie lubię stronę ug, wszystko ładnie powyjaśniane.. jasno, czytelnie. poza tym na stronie ug jest forum rekrutacji, możesz zadać jakieś pytanie albo poczytac co pisza ludzie o danym kierunku. ![]() Cytat:
Beata, co z G? weź dzisiaj wieczorem puść mi strzałę, zadzwonię ;* idę się kąpciać, później śmigam z Gosiasem moim na tenisa ![]() miłego dnia Żółwie Ninja ;**
|
|
#2533 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mielonki Luksusowe
![]() Cytat:
Ach tak, ale.. mój ci on! ![]() No tak, my pewnie też za dwadzieścia parę lat tak będziemy panikowały i drżały o swoje córeczki ![]() Cytat:
![]() Wiem, wieeeem, ale skąd tą wolną chatę wziąć- masz jakąś w zanadrzu? ^^ 'Machaczko pałkami' ![]() Cytat:
Cytat:
moja mama jest wyluzowana, czasami aż za bardzo.Robi kurs na ochroniarza, bo będzie pracować w firmie ochroniarskiej. I po którychś ćwiczeniach dostała do domu kajdanki, żeby móc ćwiczyć. Miał przyjść do mnie TŻ, ja w łazience kończę się szykować, mama mu poszła otworzyć, on wchodzi do domu, a.. mama na nim chwyt obezwładniający (taki bolesny!) i go w kajdanki ![]() nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy płakać, czy wstydzić, czy przepraszać go za mamę, serio. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14193286] jesli chodzi o prezenty to ja nigdy niewiem co kupic teraz jestem na etapie wymyslania prezentu dla mojego chrzesniaka kochanego na urodzinki. znalazłam tak fajna strone, gdzie robia bukiety ze spioszkow fajna sprawa. [/QUOTE] B. oryginalny pomysł, podoba mi się ![]() A jedynka z matmy za kartkówkę.. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14196228] wiem ze nie kazdy jest taki a z tym uswiadomieniem czasem ciezko jest a ja mam wlasnie kolezanki ktore niestety poddaja sie temu i robia tak jak im facet mowi. no ale coz ich wybor. masz racje, nie kazdy musi byc w zwiazku. ;] [/QUOTE] Mnie też drażni taki brak własnego zdania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam 7 tematów, które sobie wybrałam na razie i nie mogę się zdecydować. A kto zdaje niemiecki, jest na pierwszej str. wątku. ___ Na 13,00 mam występ- będę tańczyć, z pałką oczywiście ( ), a wieczorem chyba jadę na osiemnastkę- zobaczę, jak będę się czuła i czy będę bardzo zmęczona. I tak bez TŻa średnio mi się ta osiemnastka uśmiecha, wolałabym z Nim.A wiecie, co jest najlepsze? Mama pojechała na 2 dni do ciotki i zabrała mi tusz do rzęs ![]() I teraz będę musiała prosić przyjaciółkę, żeby mi przyniosła swój, bo jak ja na występ pojadę?!U Was też tak szaro i ponuro za oknem? Miłego dnia
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||||
|
|
|
#2534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za miłe przywitanie
aaaaa znowu się "zapuściłam" i zaniedbałam wizaż! może dziś troszeczkę nadrobię. powiedzcie mi, jak myślicie? czy jest możliwe zdać dobrze chemię i biologię na R ?? bo już zaraz trzeba się zdeklarować a ja nie wiem ![]() w ogóle nie wiem co dalej, jakaś beznadziejna niewiedza mnie ogarnia... hmmm
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() macie już wybrany temat na maturę ustną z polskiego? ![]() ja mam i jestem zła bo ogólnie nie wiem wogóle jak to napisać... ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() a co dalej to ja sama nie weim... mnie też ogarnie niewiedza
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
To dzień dobry Rowlf ;** To dobrze ![]() Cytat:
![]() Nie wybrałam tematu jeszcze. Cytat:
O ja nieźle ![]() No to dzień dobry Scooter Chyba mi się już imiona mapeciątek skończyły
|
||
|
|
|
#2537 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie bedzie mowil ; po co , przeciez mieszkasz w Warszawie a tu sa takie mozliwosci . ale jeszcze troche czasu mamy na podjecie decyzji ![]() Poznan? juz lepiej Gdansk ![]() ![]() Cytat:
a o tematach pare stron temu rozmawalysmy, poki co jeszcze sie nie zastanawialam nad koncepcja ![]() na pierwszej stronie jest wszystko ładnie napisane. masz racje, czas mega szybko zleci nam i juz nie dlugo beda najdluzsze wakacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
----- dzien dobry Dziunie ![]() posprzatałam kuchnie a zaraz ide posprzatac swoj pokoj ![]() a wieczorem na 18 ![]() ![]() Martyna - a Twoj sposob z płaczem jest dobry tez tak czasem robie
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-12 o 10:54 |
||||
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuj fuj fuj. zabiłabym tego co by mi dał w "prezencie" pająka. bleeh. Cytat:
![]() wybrałam sobie temat maturalny: Przedstaw różne sposoby kreacji bohatera dziecięcego w literaturze. mam już wybranie 4 grubsze książki, 4 nowele, treny+wiersz. Zaklepałam już temat u kol. i mam nadzieję, że nikt go nie wybrał. Dosłownie na moment wpadłam chciałam nadrobić, nie za wiele na szczęście było. Lecę porobić z bio, potem WOS. wpadnę wieczorkiem. Paaa kluseczki z kapustą. (mam je na obiad, to tak mi się nasunęło )
|
|
#2540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() btw nie podoba mi sie jak np dziewczyny nosza kalosze no szkoły normalnie, wiecie o co mi chodzi nie ? ![]() Cytat:
![]() posprzatalam pokoj , obejrze sobie jakis film
|
||
|
|
|
#2541 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok???![]() ![]() Cytat:
Pozdrów mamę od wizażu ![]() Cytat:
Dziś mam zupe ogórkową, więc witajcie Ogóreczki ![]() Będę malować włosy nie wiem na jaki, muszę skoczyć do sklepu po szampon hehe ![]() PS. Faceci to debile ![]() PS2. W listopadzie mam próbne matury hahah
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-09-12 o 12:31 |
|||
|
|
|
#2542 |
|
Rozeznanie
|
o matko
![]() że niby mam to wszystko nadrabiać? ![]() no dobra, troche poczytałam, jeszcze później resztę nadrobie. chciałam się tylko zameldować, żeby nie wylądować w loży olewaczy ![]() miłego dnia
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Śledzie w Puszce
Właśnie wróciłam z Siedlec. Ale padnięta jestem Bardzo fajny instruktor był Pokazał mi sposoby na parkowanie prostopadłe i wychodzi zawsze na 100 % (a nie może się uda, a może nie ) Ogólnie trudną trasę mi dał, ale to dobrze. Powiedział, że dziwi się, że nie zdałam, bo bardzo dobrze jeżdżę, a ja się znowu głupia nastawię Na samym nożnym I do przodu i do tyłu Ale fajnie było ![]() Spotkałam w Siedlcach moją koleżankę A nikt nie wie o egzaminie. Ale wykręciłam się, bo od razu padło pytanie ' A Ty co? Jazda? 'Hej ![]() Cytat:
Nic nie mówiłaś, że Ty też mnie zjechałaś ![]() Ok ![]() Cytat:
![]() Hahahahahahahaha ![]() Padłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14199732]obejrze sobie jakis film [/QUOTE]Co Ty tak ciągle filmy oglądasz?
|
|
|
#2544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ciagle nieee tylko jak nie mam co robic. własnie dokonczyłam ogladac sezon , takze teraz bede sie uczyla jak bedzie mi sie nudzilo musze sobie paznokcie pomalowac
|
|
|
|
|
#2545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sierpniu, wrześniu są dodatkowe zajęcia z angielskiego bo to taki trochę najbardziej prestiżowy wydział na politechnice. Na forum uczelni piszą, że na całą polibudę jest łatwo się dostać, a trudno utrzymać. Tam odwrotnie, bo są małe grupy, na całym wydziale chyba 7 czy 8 kierunków po 20 miejsc. I najważniejsze, że jeden semestr spędza się na wybranej uczelni europejskiej, po niektórych ma się podwójny dyplom ![]() Cytat:
Ja, podstawowy. Mam repetytorium z Omegi i jakoś we wrześniu-październiku chcę się zapisać na korki. ![]() Cytat:
Myślałam, że do zdania liczą się tylko te obowiązkowe... ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak się dobrze przygotuję, to mogę iść ![]() Jestem jednym dużym zakwasem po wczorajszym wfie... Niby tylko 3 kółeczka na stadionie, tak jak zawsze, ale takie nam babka zrobiła po tym rozciąganie ![]() I tego, muszę sprzątać
|
||||
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, ale polski i ang. ustne też są obowiązkowe
|
#2547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ZAPAMIĘTAM!:P To podstawa więc luzik![]() Ojejj ja też mam takie zakwasy po wf, że chodzić nie mogę:O Wczoraj w szkole myślałam, że na lekcje nie dojdę, bo ciągle tylko właź na samą górę potem na dół i tak w kółko, a ja nóg zgiąć nie mogę:O A w pon. znów wf ![]() Kupiłam farbę mahoń zobaczymy co z tego wyjdzie Hehe![]() PS. Tematu z polaka dalej nie wybrałam, hehh ale w klasie chyba tylko jedna osoba na razie wybrała :O. Ahh ta "kochana" klasa, zawsze rozgarnięta
|
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
a ja jak narazie mialam tylko jeden wf od poczatku roku xD i to na dodatek lekcje organizacyjna
bo potem synek nauczycielki zlamal reke i akurat jej nie bylo na naszej lekcji a potem wyjechala na tydzien z klasa na wycieczke . no ale od przyszlego tygodnia juz bedzie;]
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, idę matmę robić. Jak dziś uda mi się to dokończyć to będzie dobrze
Wpadnę wieczorem na chwilę
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mówię o ustnym R
![]() BTW, wg mojej wersji no. 2 będę miała razem z ustnymi 11 egzaminów ![]() A to oznacza duże zakupy w kwietniu, bo jakoś trzeba będzie wyglądać ![]() Cytat:
![]() Ja tak po rozciąganiu.... uda z tyłu tak mnie bolą ale będę twarda, jutro idę biegać. Bo z wfu na wf czuję, że mogę dłużej biec... ![]() To pochwal się włosami, jak skończysz
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-12 o 16:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

Dobranoc, Kotlety z Piersi Kurczaka

ale juz za pozno bylo, śmierdzaloby 

bo u nas też było kilka łódzkich uczelni. chyba politechnika i akademia medyczna. ale nie mam siły teraz sprawdzić 
weźcie na te biologiczne i chemiczne kierunki

a jak cały rok tak zleci...
często tak mam, że mam coś napisać, a potem zapominam...
i napisz najlepiej jakie to uczelnie 

wstępnie chciałam zrobić tak, że niemiecki zdam jako obowiązkowy, a angielski wezmę jako dodatkowy pisemny R, a ustny P. Ale teraz jak można jednak zdawać 6 przedmiotów, to zastanawiam się, czy nie zdać jako obowiązkowego angola i dodatkowo go wziąć na R i jeszcze wziąć P z niemieckiego. Bo wtedy bym się nie bała tych obowiązkowych, a przy niemieckim jednak trochę tak, na dobre się go uczę od dwóch lat. A skoro będę się uczyła na pisemny angielski R, to nie zrobi mi różnicy ustny.

fuj fuj fuj. zabiłabym tego co by mi dał w "prezencie" pająka. bleeh.