Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 22:50   #2521
effciaa16
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

też lecę, paa;*

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:57   #2522
BeaS
Zakorzenienie

Idę spać Dobranoc, Kotlety z Piersi Kurczaka

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:59   #2523
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
walcze z uzaleznieniem, wczoraj wlaczylam komputer, ale nie weszłam na wizaz! i jestem z siebie dumna, dzis posprzatalam, ulozlam ciuchy w szafie i odlozylam te w ktorych nie bede chodziła, starlam troche kurze, upralam, zmieniam posciel... taki power ze az kaloryfer chciałam malować ale juz za pozno bylo, śmierdzaloby
pocytuje dziś niestety niewiele, a chcialam nadrobić was, bo tylko 4 strony , ale coz, czuje sie jak wyru.chany zając...

tak myślalam, ze chodzi Ci o te ograniczenia, ale uwierz, nie każdy taki jest, i mysle ze polowa sukcesu to uświadomienie tego przyszłemu/obecnemu (choc to juz okazac sie na tyle pozno, ze dlugo trzeba go bedzie uswiadamiac...)
w kazdym razie tez zauwazam dosc często taką tendencję, ech. mam na szczescie kolezanki, ktore walcza o swoje wiec da sie. mam tez takie, ktore nie mają tego problemu. no i ja JUZ tez nie mam
z reszta, kazdy lubi co innego i nie musi miec ochoty na staly zwiazek czy teraz, czy w ogole w zyciu

ja mam kilka informatorów z łódzkiego bo u nas też było kilka łódzkich uczelni. chyba politechnika i akademia medyczna. ale nie mam siły teraz sprawdzić
i przy okazji dziewczyny, jeśli u którejś będą Z GDAŃSKA informatory to pliiiiz weźcie na te biologiczne i chemiczne kierunki

wiem ze nie kazdy jest taki a z tym uswiadomieniem czasem ciezko jest a ja mam wlasnie kolezanki ktore niestety poddaja sie temu i robia tak jak im facet mowi. no ale coz ich wybor. masz racje, nie kazdy musi byc w zwiazku. ;]

a jednak myslisz nad Gdanskiem

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Dobra Mapeciątka, ja już uciekam.

Dobranoc Kermit, Świnko Piggy, Gonzo, Misiu Fazi i Nianiu
tez juz pojde spac, dobranoc
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:12   #2524
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Marta

Edit: Sory za spam, ale ...

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
reg mam to samo. Czuję, że czasem mi mózg pęknie od tego wszystkiego, ciągle mam wrażenie, że tylee mam na głowie -.-' a jak nic nie robię to mam wyrzuty bla bla bla. Dobranoc ;*

Karolina pewnie, że fajne, a szczególnie te z dużym włochatym odwłokiem *klik* obrzydzę Was trochę
ja nawet nie otworzę

z tym mózgiem też tak mam dlatego lubie miec ogarnięte notatki, bo wtedy mam wrażenie, że mam na głowie jakos mniej spraw i mniej do zrobienia/nauczenia

Cytat:

a jaaa?

Cytat:
Fizycznie niedobrze ?

To podeślij mi majla na pw.

No co ty, taki miłe zwierzątka . Żartuje, nie przepadam za nimi.

fizycznie :/ ale już lepiej

fuuj mimo, że wiem, że mój "strach" jest nieadekwatny do tego, że to pajączek, mniejszy tylllleeee ode mnie, to się boję, eeech.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14196228]

wiem ze nie kazdy jest taki a z tym uswiadomieniem czasem ciezko jest a ja mam wlasnie kolezanki ktore niestety poddaja sie temu i robia tak jak im facet mowi. no ale coz ich wybor. masz racje, nie kazdy musi byc w zwiazku. ;]

a jednak myslisz nad Gdanskiem

tez juz pojde spac, dobranoc [/QUOTE]

ta, czasem nawet bardzo cięzko
dużo osób się poddaje, bo nie chce się kłócić, bo kocha, bo cos tam... czasem uczucia strasznie zaślepiają.

z tym gdańskiem to tak sobie tylko...
właśnie co do TŻtów i Gdańska.. gadałam z nim o studiach.. heh, on nie planuje wyjeżdżać a ja biore to pod uwage i mysle, ze on tego nie zrozumie.

hm, jeszcze POZNAŃ biorę pod uwagę

ok, dobranoc juz na 100%
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:38   #2525
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej więcej wiesz Zresztą ja sama nie wiem, bo to skomplikowane jest...

Nie, niech mi tak nie mówi, bo ja się nastawię, że zdam i znowu się rozczaruję

A potrzebny Ci ten angielski? Tak bardzo, bardzo ?
Ale jak będzie coś nowego, to piiisz
Ej, nie wolno tak mówić!
Sam angielski jest mi potrzebny na IFE - wydział z wykładowym angielskim. A to ustne R, to tak chyba tylko dla samej siebie w sumie matematyki, fizyki aż tak baaardzo dużo nie będę się musiała uczyć, to chyba się do tych języków przyłożę
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14195192] spłam po poludniu ale dalej chce mi sie spac. wiecie co ? szybko mi zleciał ten tydzien. i kurcze naprawde musze sie wziazc do roboty gegra i angielski przede wszystkim.[/QUOTE]
Też mam takie wrażenie a jak cały rok tak zleci...
Cytat:
walcze z uzaleznieniem, wczoraj wlaczylam komputer, ale nie weszłam na wizaz! i jestem z siebie dumna, dzis posprzatalam, ulozlam ciuchy w szafie i odlozylam te w ktorych nie bede chodziła, starlam troche kurze, upralam, zmieniam posciel... taki power ze az kaloryfer chciałam malować ale juz za pozno bylo, śmierdzaloby
pocytuje dziś niestety niewiele, a chcialam nadrobić was, bo tylko 4 strony , ale coz, czuje sie jak wyru.chany zając...

ja jak mam burdel to mam wrazenie takiego napięcia w mózgu i nieogarniecia i ciągle wrazenie ze jeszcze TYYLEEEE do zrobienia!

tez mialam ten problem ze zaden nie rozumial moich wizji, albo zawsze mial swoje, albo cos tam, w kazdym razie zawsze byly złe zakończenia
a teraz chyba mi sie wizje pokrywaja z wizjami fryzjerki. szkoda ze za tyle kasy, ale coz, juz nie ufam fryzjerom za 30 zł a tacy tez moga byc dobrzy, tyle ze takich sie niestety boję, bo ich wiekszosc dobra nie jest

ja mam kilka informatorów z łódzkiego bo u nas też było kilka łódzkich uczelni. chyba politechnika i akademia medyczna. ale nie mam siły teraz sprawdzić
i przy okazji dziewczyny, jeśli u którejś będą Z GDAŃSKA informatory to pliiiiz weźcie na te biologiczne i chemiczne kierunki
Zauważyłam wczoraj, że Cię nie ma, miałam napisać, ale jak pisałam posta, to oczywiście mi wyleciało często tak mam, że mam coś napisać, a potem zapominam...
dobre xD

A ja, że wszystko wtedy ogarniam ... ale ja jestem

Oo, właśnie, zawsze mają swoją

Moje przyszłe PŁ mówisz? Ja pewnie będę brała wszystko jak leci to przypomnij mi jeszcze we wtorek, wezmę i napisz najlepiej jakie to uczelnie jakich mam szukać
Cytat:
ja nawet nie otworzę

właśnie co do TŻtów i Gdańska.. gadałam z nim o studiach.. heh, on nie planuje wyjeżdżać a ja biore to pod uwage i mysle, ze on tego nie zrozumie.
Ja też

Co do Tżtów... Ja swojemu napomknęłam z miesiąc temu, że może przejrzę jeszcze oferty W i Wr Polibudy, a On: "nie, weź, mi się nie chce wyjeżdżać tak daleko, z resztą mieszkania trzeba będzie szukać"

Wszystkie wywiało?

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-11 o 23:41
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:55   #2526
parodia
Zakorzenienie

Marta, widzę, że siedzisz jeszcze!!!

Martyny też chyba dzisiaj nie było?

Idę... może chociaż raz się wyśpię

Stary 2009-09-12, 08:11   #2527
BeaS
Zakorzenienie

Dobry, Goloneczki

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Sam angielski jest mi potrzebny na IFE - wydział z wykładowym angielskim. A to ustne R, to tak chyba tylko dla samej siebie w sumie matematyki, fizyki aż tak baaardzo dużo nie będę się musiała uczyć, to chyba się do tych języków przyłożę
Czujesz się na tyle mocna z angielskiego, żeby pójść na wydział z wykładowym angielskim? Bo wiesz, czasami po polsku trudno zrozumieć, a co mówić po angielsku? Ale jeśli czujesz się mocna z tego języka to czemu nie?

---------------

Idę na jazdę , a po powrocie dokończę matmę, więc będę w okolicach 18
Miłego dnia

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-12, 09:08   #2528
expectation
Zadomowienie

Ja też idę jeździć

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:45   #2529
Nerchie
Zakorzenienie

bleh tez 'kończę matę' zrobili korki specjalnie dla naszej klasy i nagle zddziwienie że 2 lata nic nie rozumili.śmy

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:50   #2530
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Helo Ale napisałyście przez kilka dni - nie jestemw stanie tego przeczytać Dzisiaj zaplanowałam sobie trochę nauki, ale już widzę jak mi coś z tego wyjdzie.. taka piękna pogoda W dodatku mam wieczorem 18stkę...

Co myślicie o kierunku dietetyka? chciałabym iść na to.. ciekawe, czy po tym pracę znajdę
Stary 2009-09-12, 09:51   #2531
wybujana
Wtajemniczenie

Ja jajajajaja chcialabym rowniez dołaczyc! ;D

Jak tam dziewczyny, macie juz jakas koncepcje swojej prezentacji? wybralyscie temat?

Któraś zdaje może niemiecki? mozecie polecic jakies vademecum?

Kurde, pewnie tak szybko zleci, ze juz niedlugo bedziemy sie nawzajem wirtualnie kopać w tyłki

http://www.youtube.com/watch?v=R9xUQwdVKhQ
wybujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:59   #2532
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Wygram?

Martyna, czemu mi powiedziłaś przez telefon, że dziewczyny po mnie zaczęły jechać jak to TY zaczęłaś?

podejrzewam, że masz spore szanse na wygraną

powiedziałam, że ja zaczęłam, a one potwierdziły, nie przekręcaj faktów ;P

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ja też chcę kartkę!

W dodatku rano mama mnie zdenerwowała, poczułam, jakby w ogóle mi nie ufała. Wie, że @ mi się spóźnia i rano konwersacja wyglądała tak:
- Dostałaś @ już?
- Nie.
- Miesiąc temu byliście na Mazurach.. (aluzja wielkości Wieży Eiffla!)
- ?!

ECH, CO ZA DZIEŃ!
to wyślij mi adres na PW

moja też ma czasami takie przytyki, jak jadę do Tż na weekend (w roku akademickim).. ale ja zawsze zaczynam płakać (bo mam humorki przed @), wyrzucam jej, że mi nie ufa, a ona zaraz mnie przeprasza i mówi, że żartowała

Cytat:

A ja nie wiem, co robić wstępnie chciałam zrobić tak, że niemiecki zdam jako obowiązkowy, a angielski wezmę jako dodatkowy pisemny R, a ustny P. Ale teraz jak można jednak zdawać 6 przedmiotów, to zastanawiam się, czy nie zdać jako obowiązkowego angola i dodatkowo go wziąć na R i jeszcze wziąć P z niemieckiego. Bo wtedy bym się nie bała tych obowiązkowych, a przy niemieckim jednak trochę tak, na dobre się go uczę od dwóch lat. A skoro będę się uczyła na pisemny angielski R, to nie zrobi mi różnicy ustny.
Dzisiaj jeden kolega powiedział "a ch.. z tym, podejdę do tego ustnego R, to nawet jak nie zdam, nic mi to nie zrobi, bo liczy się tylko pisemny". A wczoraj dowiedziałam się od kumpla (pisałam kiedyś o nim, to ten, co po biol-chemie zdawał na maturze R z polskiego, angielskiego, historii i wosu ), który idzie teraz na politologię do Wrocławia, że UŁ w czerwcu (!) wprowadził, że na politologię trzeba zdawać ustny R... Bo by mieli za dużo kandydatów czy coś

Ale się rozpisałam, teraz będę cały weekend nad tym myśleć
jak nie zdasz ustnego to nie zdajesz matury, musisz poprawiać w sierpniu.

teraz dwie dziewczyny z mojej szkoły oblały ustny (jedna polski, druga angol). Nie mogły iść na studia bo nie zdały przez to matury.. i w sierpniu popraweczki miały..

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
Świetnie. To teraz nie mogę zdawać ang. rozszerzonego, bo chiałam tylko pisemny, a skoro ustny też muszę pisemny, to odpada;/ I pewnie tak większości osób, przynajmniej u mnie w klasie/szkole.
Wkurzyłam się i to bardzo, głównie na tę moją beznadziejną szkołę, o niczym nam nie powiedzą, tylko ciągle straszą i zniechęcają
taki troszkę oksymoron ciepły lód i te sprawy

Cytat:
Ja zazwyczaj mam takiego pecha, że zrobią mi zdjęcie w najgłupszej sytuacji
to się pośmiejemy razem
ale nie bój się, ja też mam takie wątpliwe szczęście.

Cytat:

Karolina pewnie, że fajne, a szczególnie te z dużym włochatym odwłokiem *klik* obrzydzę Was trochę
mój Gosias ma pająka, Zenek ma na imię
jak go dostała (na 18stkę od brata ) to był taki mały,że miał domek w skorupce po orzechu wloskim. Teraz mu się trochę urosło..i mieszka w kokosie

Cytat:

ok, dobranoc juz na 100%
Marta..
www.ug.gda.pl - zakładka rekrutacja , później 2010/2011 i www.pg.gda.pl tak samo.
(pierwsze: uniwersytet gdanski, drugie politechnika gdanska)

masz wszystko ładnie w pliku pdf.
ja szczególnie lubię stronę ug, wszystko ładnie powyjaśniane.. jasno, czytelnie.

poza tym na stronie ug jest forum rekrutacji, możesz zadać jakieś pytanie albo poczytac co pisza ludzie o danym kierunku.

Cytat:
Marta, widzę, że siedzisz jeszcze!!!

Martyny też chyba dzisiaj nie było?

Idę... może chociaż raz się wyśpię
jedna się przejęła tym, że mnie nie było ;***

Beata, co z G? weź dzisiaj wieczorem puść mi strzałę, zadzwonię ;*

idę się kąpciać, później śmigam z Gosiasem moim na tenisa

miłego dnia Żółwie Ninja ;**

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:08   #2533
star15
Zakorzenienie

Cześć Mielonki Luksusowe

Cytat:
E, to chyba nic takiego. Ja wczoraj ciasto wcześniej robiłam. I byłam taka uwalona, że masakra. Ale już się chyba chłopok do mojego 'domowego' wyglądu przyzwyczaił

Też kocham Grega <3333

Moja też mi czasem sugeruje, że do babci się jej jeszcze nie śpieszy . Ale zawsze ją wyśmieję
Straszne! Co Ty, nigdy zapachu ryby nie czułaś? ; D

Ach tak, ale.. mój ci on!

No tak, my pewnie też za dwadzieścia parę lat tak będziemy panikowały i drżały o swoje córeczki

Cytat:

Najlepsze, ale jakie dłuuugie Już sobie wyobrażam pierwszy majowy weekend. klp będzie zamulać

Romantyczny wieczór byłby super pomysłem Kolacja przygotowana przez Ciebie, nastrojowa muzyka, wolna chata ().

Ale dziwisz się, że tak myśli? Mamy tak już mają

Nie smutaj, Machaczko Pałkami
O mój Boże, po nocach mi się będzie śnił ten wieczny ERROR

Wiem, wieeeem, ale skąd tą wolną chatę wziąć- masz jakąś w zanadrzu? ^^

'Machaczko pałkami'

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Ale u mnie w szkole tak jest że temat nie może się w klasie 2 razy powtórzyć/...
U mnie też. <tak>

Cytat:

Dobre Ja ze swoją nigdy o okresie nie rozmawiam, jakoś tak. Jak się źle czuję i to widzi, to mówię "no bo źle, nie mogę powiedzieć" i wiadomo, że chodzi o @
moja mama jest wyluzowana, czasami aż za bardzo.
Robi kurs na ochroniarza, bo będzie pracować w firmie ochroniarskiej. I po którychś ćwiczeniach dostała do domu kajdanki, żeby móc ćwiczyć. Miał przyjść do mnie TŻ, ja w łazience kończę się szykować, mama mu poszła otworzyć, on wchodzi do domu, a.. mama na nim chwyt obezwładniający (taki bolesny!) i go w kajdanki Ja wychodzę z łazienki, a mama trzyma TŻa za ręce od tyłu, on taki zgarbiony i wykręcony nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy płakać, czy wstydzić, czy przepraszać go za mamę, serio.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14193286]
jesli chodzi o prezenty to ja nigdy niewiem co kupic teraz jestem na etapie wymyslania prezentu dla mojego chrzesniaka kochanego na urodzinki. znalazłam tak fajna strone, gdzie robia bukiety ze spioszkow fajna sprawa.

[/QUOTE]

B. oryginalny pomysł, podoba mi się
A jedynka z matmy za kartkówkę..

Cytat:

A gdzie ja?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14196228]

[/QUOTE]

Mnie też drażni taki brak własnego zdania.

Cytat:
Idę na jazdę , a po powrocie dokończę matmę, więc będę w okolicach 18
Miłego dnia
Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Ja też idę jeździć
Tylko nie pozabijajcie przechodniów

Cytat:
Napisane przez wybujana Pokaż wiadomość

Jak tam dziewczyny, macie juz jakas koncepcje swojej prezentacji? wybralyscie temat?

Kurde, pewnie tak szybko zleci, ze juz niedlugo bedziemy sie nawzajem wirtualnie kopać w tyłki
Cześć
Ja mam 7 tematów, które sobie wybrałam na razie i nie mogę się zdecydować. A kto zdaje niemiecki, jest na pierwszej str. wątku.

___

Na 13,00 mam występ- będę tańczyć, z pałką oczywiście (), a wieczorem chyba jadę na osiemnastkę- zobaczę, jak będę się czuła i czy będę bardzo zmęczona. I tak bez TŻa średnio mi się ta osiemnastka uśmiecha, wolałabym z Nim.
A wiecie, co jest najlepsze? Mama pojechała na 2 dni do ciotki i zabrała mi tusz do rzęs I teraz będę musiała prosić przyjaciółkę, żeby mi przyniosła swój, bo jak ja na występ pojadę?!
U Was też tak szaro i ponuro za oknem?

Miłego dnia
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:12   #2534
diamondy
Wtajemniczenie

dziękuję za miłe przywitanie jeszcze raz.

aaaaa znowu się "zapuściłam" i zaniedbałam wizaż!
może dziś troszeczkę nadrobię.

powiedzcie mi, jak myślicie? czy jest możliwe zdać dobrze chemię i biologię na R ??
bo już zaraz trzeba się zdeklarować a ja nie wiem
w ogóle nie wiem co dalej, jakaś beznadziejna niewiedza mnie ogarnia...
hmmm

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:42   #2535
niebieskooka91
Raczkowanie

witam
macie już wybrany temat na maturę ustną z polskiego?
ja mam i jestem zła bo ogólnie nie wiem wogóle jak to napisać...

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez diamondy Pokaż wiadomość

powiedzcie mi, jak myślicie? czy jest możliwe zdać dobrze chemię i biologię na R ??
hmmm
mi by było ciężko zdać na R ale może Ci się uda
a co dalej to ja sama nie weim... mnie też ogarnie niewiedza
Otwórz serce swe!"

SINGIELKA
niebieskooka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 10:49   #2536
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*

Cytat:
a jaaa?

fizycznie :/ ale już lepiej
To dzień dobry Rowlf ;**

To dobrze
Cytat:

Hej

Nie wybrałam tematu jeszcze.
Cytat:

Ach tak, ale.. mój ci on!

Robi kurs na ochroniarza, bo będzie pracować w firmie ochroniarskiej. I po którychś ćwiczeniach dostała do domu kajdanki, żeby móc ćwiczyć. Miał przyjść do mnie TŻ, ja w łazience kończę się szykować, mama mu poszła otworzyć, on wchodzi do domu, a.. mama na nim chwyt obezwładniający (taki bolesny!) i go w kajdanki Ja wychodzę z łazienki, a mama trzyma TŻa za ręce od tyłu, on taki zgarbiony i wykręcony nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy płakać, czy wstydzić, czy przepraszać go za mamę, serio.

A gdzie ja?
Nie !

O ja nieźle

No to dzień dobry Scooter

Chyba mi się już imiona mapeciątek skończyły
Stary 2009-09-12, 10:53   #2537
Konto usunięte

Cytat:

ta, czasem nawet bardzo cięzko
dużo osób się poddaje, bo nie chce się kłócić, bo kocha, bo cos tam... czasem uczucia strasznie zaślepiają.

oj dokadnie. albo gadanie przeciez mam chlopaka , nie moge z Toba wyjsc i takie tam. zaslepiaja i to mocno. a pamietasz jak kiedys opisywalam ta sytuacje z ta moja niedawno przyjaciolka i z jej chlopakiem , co zabranial jej sie spotykac z kolezankami ? dalej sa ze soba. ale ostatnio napisala do mnie zebysmy sie spotkaly i pogadaly co dalej bedzie....

pewnie bedzie mowil ; po co , przeciez mieszkasz w Warszawie a tu sa takie mozliwosci . ale jeszcze troche czasu mamy na podjecie decyzji
Poznan? juz lepiej Gdansk

Cytat:

czesc. jak masz na imie ?
a o tematach pare stron temu rozmawalysmy, poki co jeszcze sie nie zastanawialam nad koncepcja
na pierwszej stronie jest wszystko ładnie napisane.
masz racje, czas mega szybko zleci nam i juz nie dlugo beda najdluzsze wakacje

Cytat:
w koncu na kims Twoja mama musi pocwiczyc
Cytat:

hmmm
jak najbardziej jest mozliwosc zdania tych przedmiotow bardzo dobrze, jesli sie przyłozysz do nauki

-----
dzien dobry Dziunie
posprzatałam kuchnie a zaraz ide posprzatac swoj pokoj
a wieczorem na 18

Martyna - a Twoj sposob z płaczem jest dobry tez tak czasem robie

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2009-09-12 o 10:54
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:08   #2538
Karmenka
Zakorzenienie

Jadę do babci.

Na rydze
Wypróbuje moje nowe emo-kalosze (czarno-różowa kratka) z Biedronki
Stary 2009-09-12, 11:19   #2539
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
mój Gosias ma pająka, Zenek ma na imię
jak go dostała (na 18stkę od brata ) to był taki mały,że miał domek w skorupce po orzechu wloskim. Teraz mu się trochę urosło..i mieszka w kokosie
fuj fuj fuj. zabiłabym tego co by mi dał w "prezencie" pająka. bleeh.

Cytat:
ja bym się śmiała. Chociaż zależy jakie stosunki Twoja mama ma z Twoim tż'tem.

wybrałam sobie temat maturalny:
Przedstaw różne sposoby kreacji bohatera dziecięcego w literaturze. mam już wybranie 4 grubsze książki, 4 nowele, treny+wiersz. Zaklepałam już temat u kol. i mam nadzieję, że nikt go nie wybrał.

Dosłownie na moment wpadłam chciałam nadrobić, nie za wiele na szczęście było. Lecę porobić z bio, potem WOS. wpadnę wieczorkiem. Paaa kluseczki z kapustą. (mam je na obiad, to tak mi się nasunęło )

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:50   #2540
Konto usunięte

Cytat:
Jadę do babci.

Na rydze
no to ładne musza byc te Twoje kaloszki
btw nie podoba mi sie jak np dziewczyny nosza kalosze no szkoły normalnie, wiecie o co mi chodzi nie ?

Cytat:
wybrałam sobie temat maturalny:
Przedstaw różne sposoby kreacji bohatera dziecięcego w literaturze. mam już wybranie 4 grubsze książki, 4 nowele, treny+wiersz. Zaklepałam już temat u kol. i mam nadzieję, że nikt go nie wybrał.

Dosłownie na moment wpadłam chciałam nadrobić, nie za wiele na szczęście było. Lecę porobić z bio, potem WOS. wpadnę wieczorkiem. Paaa kluseczki z kapustą. (mam je na obiad, to tak mi się nasunęło )
fajny temat ja musze w ten weekend tez wybrac ten jedyny

posprzatalam pokoj , obejrze sobie jakis film
Stary 2009-09-12, 12:25   #2541
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
am angielski jest mi potrzebny na IFE - wydział z wykładowym angielskim.
Już wiem kto za mnie pójdzie na maturę z angola Ok???
Cytat:
:O hahaha leeeeżeee Pozdrów mamę od wizażu

Cytat:
A masz to na rozszerzeniu? Jeśli czujesz się na siłach to jasne, że tak. Poza tym zawsze możesz nie zdać i maturę masz:P

Dziś mam zupe ogórkową, więc witajcie Ogóreczki
Będę malować włosy nie wiem na jaki, muszę skoczyć do sklepu po szampon hehe

PS. Faceci to debile

PS2. W listopadzie mam próbne matury hahah

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

Edytowane przez FeelingGood
Czas edycji: 2009-09-12 o 12:31
FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:53   #2542
elajna888
Rozeznanie

o matko
że niby mam to wszystko nadrabiać?
no dobra, troche poczytałam, jeszcze później resztę nadrobie.

chciałam się tylko zameldować, żeby nie wylądować w loży olewaczy
miłego dnia
Stary 2009-09-12, 14:54   #2543
BeaS
Zakorzenienie

Cześć, Śledzie w Puszce
Właśnie wróciłam z Siedlec. Ale padnięta jestem Bardzo fajny instruktor był Pokazał mi sposoby na parkowanie prostopadłe i wychodzi zawsze na 100 % (a nie może się uda, a może nie ) Ogólnie trudną trasę mi dał, ale to dobrze. Powiedział, że dziwi się, że nie zdałam, bo bardzo dobrze jeżdżę, a ja się znowu głupia nastawię O nie Robiłam górkę do tyłu i bez ręcznego Na samym nożnym I do przodu i do tyłu Ale fajnie było
Spotkałam w Siedlcach moją koleżankę A nikt nie wie o egzaminie. Ale wykręciłam się, bo od razu padło pytanie ' A Ty co? Jazda? '

Cytat:
Hej

Cytat:
powiedziałam, że ja zaczęłam, a one potwierdziły, nie przekręcaj faktów ;P

Beata, co z G? weź dzisiaj wieczorem puść mi strzałę, zadzwonię ;*
Powiedziałaś, że one zaczęły Nic nie mówiłaś, że Ty też mnie zjechałaś

Ok

Cytat:
Wiem, wieeeem, ale skąd tą wolną chatę wziąć- masz jakąś w zanadrzu? ^^

Niestety nie mam

Hahahahahahahaha
Padłam Fajną masz mamę

Cytat:
Oczywiście, że się da, ale nic samo nie przyjdzie. Trzeba włożyć dużo pracy. Dla chcącego nic trudnego

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14199732]obejrze sobie jakis film [/QUOTE]

Co Ty tak ciągle filmy oglądasz?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-12, 15:17   #2544
Konto usunięte

Cytat:
Cześć, Śledzie w Puszce
Właśnie wróciłam z Siedlec. Ale padnięta jestem Bardzo fajny instruktor był Pokazał mi sposoby na parkowanie prostopadłe i wychodzi zawsze na 100 % (a nie może się uda, a może nie ) Ogólnie trudną trasę mi dał, ale to dobrze. Powiedział, że dziwi się, że nie zdałam, bo bardzo dobrze jeżdżę, a ja się znowu głupia nastawię O nie Robiłam górkę do tyłu i bez ręcznego Na samym nożnym I do przodu i do tyłu Ale fajnie było
Spotkałam w Siedlcach moją koleżankę A nikt nie wie o egzaminie. Ale wykręciłam się, bo od razu padło pytanie ' A Ty co? Jazda? '

Co Ty tak ciągle filmy oglądasz?
bede trzymała kciuki 17

ciagle nieee tylko jak nie mam co robic. własnie dokonczyłam ogladac sezon , takze teraz bede sie uczyla jak bedzie mi sie nudzilo

musze sobie paznokcie pomalowac
Stary 2009-09-12, 15:26   #2545
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Czujesz się na tyle mocna z angielskiego, żeby pójść na wydział z wykładowym angielskim? Bo wiesz, czasami po polsku trudno zrozumieć, a co mówić po angielsku? Ale jeśli czujesz się mocna z tego języka to czemu nie?
Właśnie tam od takich podstaw zaczynają i w sierpniu, wrześniu są dodatkowe zajęcia z angielskiego w tym roku z naszego lo trzech chłopaków poszło, muszę się dowiedzieć, ile mieli punktów bo to taki trochę najbardziej prestiżowy wydział na politechnice. Na forum uczelni piszą, że na całą polibudę jest łatwo się dostać, a trudno utrzymać. Tam odwrotnie, bo są małe grupy, na całym wydziale chyba 7 czy 8 kierunków po 20 miejsc. I najważniejsze, że jeden semestr spędza się na wybranej uczelni europejskiej, po niektórych ma się podwójny dyplom
Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
Co myślicie o kierunku dietetyka? chciałabym iść na to.. ciekawe, czy po tym pracę znajdę
Wg mnie bardzo fajny pomysł, tzn w zgodzie z moimi zainteresowaniami
Cytat:
Ja, podstawowy. Mam repetytorium z Omegi i jakoś we wrześniu-październiku chcę się zapisać na korki.
Cytat:
jak nie zdasz ustnego to nie zdajesz matury, musisz poprawiać w sierpniu.

jedna się przejęła tym, że mnie nie było ;***
Jak to? Myślałam, że do zdania liczą się tylko te obowiązkowe...

Cytat:
Na rydze
Będzie szpan w lesie?
Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Już wiem kto za mnie pójdzie na maturę z angola Ok???
Jak się dobrze przygotuję, to mogę iść

Jestem jednym dużym zakwasem po wczorajszym wfie... Niby tylko 3 kółeczka na stadionie, tak jak zawsze, ale takie nam babka zrobiła po tym rozciąganie
I tego, muszę sprzątać

Stary 2009-09-12, 15:32   #2546
mtynai
Zakorzenienie

Justyna, ale polski i ang. ustne też są obowiązkowe

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:34   #2547
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
Jak się dobrze przygotuję, to mogę iść

Jestem jednym dużym zakwasem po wczorajszym wfie... Niby tylko 3 kółeczka na stadionie, tak jak zawsze, ale takie nam babka zrobiła po tym rozciąganie
I tego, muszę sprzątać
Ok , trzymam za słowo ZAPAMIĘTAM!:P To podstawa więc luzik

Ojejj ja też mam takie zakwasy po wf, że chodzić nie mogę:O Wczoraj w szkole myślałam, że na lekcje nie dojdę, bo ciągle tylko właź na samą górę potem na dół i tak w kółko, a ja nóg zgiąć nie mogę:O A w pon. znów wf

Kupiłam farbę mahoń zobaczymy co z tego wyjdzie Hehe

PS. Tematu z polaka dalej nie wybrałam, hehh ale w klasie chyba tylko jedna osoba na razie wybrała :O. Ahh ta "kochana" klasa, zawsze rozgarnięta

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:52   #2548
Konto usunięte

a ja jak narazie mialam tylko jeden wf od poczatku roku xD i to na dodatek lekcje organizacyjna bo potem synek nauczycielki zlamal reke i akurat jej nie bylo na naszej lekcji a potem wyjechala na tydzien z klasa na wycieczke . no ale od przyszlego tygodnia juz bedzie;]
Stary 2009-09-12, 15:54   #2549
BeaS
Zakorzenienie

Dobra, idę matmę robić. Jak dziś uda mi się to dokończyć to będzie dobrze
Wpadnę wieczorem na chwilę

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-12, 16:06   #2550
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna, ale polski i ang. ustne też są obowiązkowe
Ale ja mówię o ustnym R
BTW, wg mojej wersji no. 2 będę miała razem z ustnymi 11 egzaminów 4 angielskie, 2 niemiecki, 2 polskie, 2 matmy i fizyka
A to oznacza duże zakupy w kwietniu, bo jakoś trzeba będzie wyglądać
Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Ok , trzymam za słowo ZAPAMIĘTAM!:P To podstawa więc luzik

Ojejj ja też mam takie zakwasy po wf, że chodzić nie mogę:O Wczoraj w szkole myślałam, że na lekcje nie dojdę, bo ciągle tylko właź na samą górę potem na dół i tak w kółko, a ja nóg zgiąć nie mogę:O A w pon. znów wf

Kupiłam farbę mahoń zobaczymy co z tego wyjdzie Hehe

PS. Tematu z polaka dalej nie wybrałam, hehh ale w klasie chyba tylko jedna osoba na razie wybrała :O. Ahh ta "kochana" klasa, zawsze rozgarnięta
Jak podstawa, to nie ma sprawy

Ja tak po rozciąganiu.... uda z tyłu tak mnie bolą ale będę twarda, jutro idę biegać. Bo z wfu na wf czuję, że mogę dłużej biec...

To pochwal się włosami, jak skończysz

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-12 o 16:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości