Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 20:33   #2491
paulincia77
Raczkowanie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

No tak.
Już od dawna o tym mówimy
Naprawdę? To ja nie wiedziałam, bo niestety nie mam czasu czytać na bieżąco Waszych postów .
Ehh... A u Was nauczyciele też są ta niedoinformowani? Nasza nauczycielka od ang. właśnie dzisiaj zapisywała sobie kto zdaje jaki poziom z pisemnego i z ustnego. I nie mówiła nam, że musi być jednakowy. Zresztą o tym, że wszyscy muszą pisać podstawę jako obowiązkową, a rozszerzenie dopiero później też my jej powiedzieliśmy i jeszcze nam nie wierzyła ;/
mientes tu y mientes yo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~

Edytowane przez paulincia77
Czas edycji: 2009-09-11 o 20:56
paulincia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:36   #2492
effciaa16
Zakorzenienie

wybrałam 35 tematów każdy ma coś w sobie co mi się podoba i mnie interesuje. -.- jak ja lubię takie coś.
oglądam film o WTC.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 20:39   #2493
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Ale u mnie w szkole tak jest że temat nie może się w klasie 2 razy powtórzyć/...
Ale to jest chyba jakas glupia zasada w twojej szkole wymyslona...Glupio troche.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
wybrałam 35 tematów każdy ma coś w sobie co mi się podoba i mnie interesuje. -.- jak ja lubię takie coś.
oglądam film o WTC.
O jaa... Dla mnie ustna z pol to masakra.
Stary 2009-09-11, 20:49   #2494
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
Naprawdę? To ja nie wiedziałam, bo niestety nie mam czasu czytać na bieżąco Waszych postów .
Ehh... A u Was nauczyciele też są ta niedoinformowani? Nasza nauczycielka od ang. właśnie dzisiaj zapisywała sobie kto zdaje jaki poziom z pisemnego i z ustnego. I nie mówiła nam, że musi być jednakowy. Zresztą o tym, że wszyscy muszą pisać podstawę, a rozszerzenie dopiero później jako obowiązkowe też my jej powiedzieliśmy i jeszcze nam nie wierzyła ;/
Nie ,moja poinformowana.
Zapisywała tylko jeden poziom, a jak ktoś napisał jej tylko R to pytała jaki język zdaje na podstawie.

Masakra. Przygotowuje sobie notatki z antyku. Jestem już przy 26/30 pytań.
Głowa mi pęka.
Stary 2009-09-11, 20:59   #2495
paulincia77
Raczkowanie

Cytat:
Nie ,moja poinformowana.
Zapisywała tylko jeden poziom, a jak ktoś napisał jej tylko R to pytała jaki język zdaje na podstawie.

Masakra. Przygotowuje sobie notatki z antyku. Jestem już przy 26/30 pytań.
Głowa mi pęka.
Świetnie. To teraz nie mogę zdawać ang. rozszerzonego, bo chiałam tylko pisemny, a skoro ustny też muszę pisemny, to odpada;/ I pewnie tak większości osób, przynajmniej u mnie w klasie/szkole.
Wkurzyłam się i to bardzo, głównie na tę moją beznadziejną szkołę, o niczym nam nie powiedzą, tylko ciągle straszą i zniechęcają
mientes tu y mientes yo

Stary 2009-09-11, 21:09   #2496
hederahelix
Raczkowanie

nie wiem czy powinnaś rezygnować z angola, rozszerzony jest prostszy niż podstawowy:p
a masz cały rok żeby ogarnąc parę tematów które zawsze się powtarzają
hederahelix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:13   #2497
paulincia77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hederahelix Pokaż wiadomość
nie wiem czy powinnaś rezygnować z angola, rozszerzony jest prostszy niż podstawowy:p
Rozszerzony prostszy od podstawy? Ale ustny czy pisemny? Bo ja ustnego się boję, nie umiem rozmawiać tak biegle po angielsku.
mientes tu y mientes yo

Stary 2009-09-11, 21:15   #2498
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy, że nie można wziąć rozszerzenia z pisemnego, a z ustnego podstawy? Musi być wszytsko na tym samym poziomie?
Można, jeśli zdajesz inny jeżyk jako obowiązkowy. Taka była moja pierwotna wersja
Cytat:
No pan coś mówił, że każdy powiat ma na inna godzinę, bo jakby wszyscy na raz przyjechaliby to by była masakra. A tak to wszystko zaplanowane, nie będzie może tyle ludu.

Ale ja właśnie w Ptaku byłam. I no nie było nic ciekawego, owszem, tysiąc stoisk z sukienkami ale nic mi się nie podobało. Taki targ to jest. I jeszcze w niektórych hurtem chcą sprzedawać. Po co mi 20 sukienek ?
http://www.salonmaturzystow.pl/index...d=26&Itemid=71 możliwe, nas dyrektor zapisywał. Ja tylko załatwiałam autobus na dwie klasy
A dzień wcześniej mama jazdy i pewnie będę w domu po 23, to sobie odeśpię w tym autobusie

Właśnie wszystko takie bazarkowe... Czyli kroje nie na mnie + jakieś duperelki, świecidełka. Nie lubię tego
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14193286] no i powstał dylemat
kurcze ja bym sie nie czuła na angielski R tym bardziej ze ustny bym musiala zdac tez R.
ale mozna sprobowac tylko bedzie duzooo pracy przed Toba.

polozylam sie po poludniu spac i jakos zasnełam. ide teraz odmyc naczynia , bede pozniej [/QUOTE]
Ale pisemny R to ja od dawna wiedziałam, że zdaję. Tylko nie wiem, czy ten ustny jest dużo trudniejszy bo skoro i tak się będę przygotowywać do pisemnego...

Ja dzisiaj twardo postanowiłam, że nie śpię w dzień
Cytat:
Ehh... A u Was nauczyciele też są ta niedoinformowani? Nasza nauczycielka od ang. właśnie dzisiaj zapisywała sobie kto zdaje jaki poziom z pisemnego i z ustnego. I nie mówiła nam, że musi być jednakowy. Zresztą o tym, że wszyscy muszą pisać podstawę jako obowiązkową, a rozszerzenie dopiero później też my jej powiedzieliśmy i jeszcze nam nie wierzyła ;/
Niestety mama nadzieję, że już po deklaracjach będą zorientowani...
Cytat:
Świetnie. To teraz nie mogę zdawać ang. rozszerzonego, bo chiałam tylko pisemny, a skoro ustny też muszę pisemny, to odpada;/ I pewnie tak większości osób, przynajmniej u mnie w klasie/szkole.
Wkurzyłam się i to bardzo, głównie na tę moją beznadziejną szkołę, o niczym nam nie powiedzą, tylko ciągle straszą i zniechęcają
Z drugiej strony: liczy Ci się do czegoś ten ustny? Jeśli nie, to nawet jak nie zdasz, to nic się nie stanie u mnie wyszli z takiego założenia, każdemu zleży tylko na pisemnym

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:17   #2499
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Rozszerzony prostszy od podstawy? Ale ustny czy pisemny? Bo ja ustnego się boję, nie umiem rozmawiać tak biegle po angielsku.
Też mi się wdaje nieprawdopodobne.
Są te struktury leksykalno - gramatyczne. Długą rozprawkę się pisze, słuchanka trudniejsza.
A w ustnym to się trzeba nagadać.
Stary 2009-09-11, 21:21   #2500
parodia
Zakorzenienie

Karolina - strzeż się zdjęć na tym SM
Przeglądam i właśnie znalazłam na jednym z tamtego roku swoją babkę od angola i trzy uczennice

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:24   #2501
Karmenka
Zakorzenienie

Ja zazwyczaj mam takiego pecha, że zrobią mi zdjęcie w najgłupszej sytuacji
Stary 2009-09-11, 21:27   #2502
paulincia77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Można, jeśli zdajesz inny jeżyk jako obowiązkowy. Taka była moja pierwotna wersja

http://www.salonmaturzystow.pl/index...d=26&Itemid=71 możliwe, nas dyrektor zapisywał. Ja tylko załatwiałam autobus na dwie klasy
A dzień wcześniej mama jazdy i pewnie będę w domu po 23, to sobie odeśpię w tym autobusie

Właśnie wszystko takie bazarkowe... Czyli kroje nie na mnie + jakieś duperelki, świecidełka. Nie lubię tego

Ale pisemny R to ja od dawna wiedziałam, że zdaję. Tylko nie wiem, czy ten ustny jest dużo trudniejszy bo skoro i tak się będę przygotowywać do pisemnego...

Niestety mama nadzieję, że już po deklaracjach będą zorientowani...

Z drugiej strony: liczy Ci się do czegoś ten ustny? Jeśli nie, to nawet jak nie zdasz, to nic się nie stanie u mnie wyszli z takiego założenia, każdemu zleży tylko na pisemnym
W sumie ustny się nie liczy. Ale trochę głupio tak iść na egzamin, nic nie powiezieć i nie zdać ;P A do tego jeszcze stres...
mientes tu y mientes yo

Stary 2009-09-11, 21:31   #2503
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Wy tu się zastnawiacie Czy zdawać P czy R a ja się zastnawiam jak ja mam nadrobić 2 lata bimbania tej chcemi Ona mnie na serio przeraża
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:35   #2504
hederahelix
Raczkowanie

Chemia??Też będę miała z nią problem...Pewnie większy od Ciebie(to na pocieszenie)
A co do angola pisemny na pewno łatwiejszy...Z ustnym to tyle co można mieć stresa...Ale naprawdę tak oklepane te temaciki prezentacji są...
I przepraszam, że się tak wtryniłam Wam w rozmowę ni z gruchy ni z pietruchy
Stary 2009-09-11, 21:41   #2505
Naciaaa1991
Zadomowienie

I jak tam drogie Maturzystki?

Ja pożyczyłam wczoraj od koleżanki pełno testów, z WOSu, polskiego i niemca. No nic tylko ćwiczyć! Hehe

Myślicie, że testy, arkusze mat.z poprzednich lat i ks. "Wiedza o Społeczeństwie" wyd. PWN (z.podst. i rozsz.) wystarczą mi do nauki? Czy konieczne jest zakupienie Vademecum?
Bo ta ks.którą wymieniłam powyżej jest dość rozbudowana, ma takie działy jak: człowiek w społ., obywatel i polityka, państwo, prawo, świat" i 380str. Obszerne są te działy, podzielone na różne tematy. No i sama nie wiem, te wszystkie pomoce dadzą radę na podst. WOS?
Poradźcie, proszę

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:41   #2506
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka Pokaż wiadomość
Wy tu się zastnawiacie Czy zdawać P czy R a ja się zastnawiam jak ja mam nadrobić 2 lata bimbania tej chcemi Ona mnie na serio przeraża
nie dziwię się Tobie. Też chciałam nadrabiać 2 lata, ale zrezygnowałam, bo wiem, że nie dałabym rady.
po za tym jestem nawet zadowolona z tych kierunków co wybrałam na poszczeg. uczelniach. Np. na zarządzanie zdając WOS dodają mi 20%. O ile dobrze rozumiem (poprawcie mnie jeśli nie) to np. zdam maturę na 60% to będę miała 80% tak jakby??

Stary 2009-09-11, 21:43   #2507
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Czemu większy od Ciebie??
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:45   #2508
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę się wziąć za chemię a nawet nie wiem od czego zacząć .
Największe zaległości to chyba II półrocze 1 klasy i drugiej. W pierwszym to mi jakoś szło.
Stary 2009-09-11, 21:46   #2509
hederahelix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość

Myślicie, że testy, arkusze mat.z poprzednich lat i ks. "Wiedza o Społeczeństwie" wyd. PWN (z.podst. i rozsz.) wystarczą mi do nauki? Czy konieczne jest zakupienie Vademecum?
Bo ta ks.którą wymieniłam powyżej jest dość rozbudowana, ma takie działy jak: człowiek w społ., obywatel i polityka, państwo, prawo, świat" i 380str. Obszerne są te działy, podzielone na różne tematy. No i sama nie wiem, te wszystkie pomoce dadzą radę na podst. WOS?
Poradźcie, proszę
Na pewno dadzą;]
Tylko trzeba to poczytać...a dużo tego jak widzę

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

btw z czegosię chemii uczycie? i podst czy rozszerzenie zdajecie?
Stary 2009-09-11, 21:47   #2510
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu zmęczona, zła i przybita. Miałam koszmarny dzień Muszę się dziś wyrwać z domu i odreagować, żeby o tym wszystkim nie myśleć i nie zamulać
Może wpadnę jeszcze wieczorem.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14193286]
jesli chodzi o prezenty to ja nigdy niewiem co kupic teraz jestem na etapie wymyslania prezentu dla mojego chrzesniaka kochanego na urodzinki. znalazłam tak fajna strone, gdzie robia bukiety ze spioszkow fajna sprawa.

u mnie poloneza moga tanczyc wszyscy
[/QUOTE]

rzeczywiście fajne

u mnie też

Cytat:
mnie też

wróciłam z korków, babka mi uświadomiła jak bardzo jestem w lesie z materiałem muszę się wziąć za siebie
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:54   #2511
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Masz murowane pierwsze miejsce

To ja chyba nie nadążam...

Że dobrze jeździsz i zdasz

do G.

A ja nie wiem, co robić wstępnie chciałam zrobić tak, że niemiecki zdam jako obowiązkowy, a angielski wezmę jako dodatkowy pisemny R, a ustny P. Ale teraz jak można jednak zdawać 6 przedmiotów, to zastanawiam się, czy nie zdać jako obowiązkowego angola i dodatkowo go wziąć na R i jeszcze wziąć P z niemieckiego. Bo wtedy bym się nie bała tych obowiązkowych, a przy niemieckim jednak trochę tak, na dobre się go uczę od dwóch lat. A skoro będę się uczyła na pisemny angielski R, to nie zrobi mi różnicy ustny.
Jea xD

Mniej więcej wiesz Zresztą ja sama nie wiem, bo to skomplikowane jest...

Nie, niech mi tak nie mówi, bo ja się nastawię, że zdam i znowu się rozczaruję

Tak: ehem:

A potrzebny Ci ten angielski? Tak bardzo, bardzo ?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14193286]Beata jestes normalnie moim wzorcem jesli chodzi o nauke musze sie tez w koncu porzadnie zmobilizowac.[/QUOTE]

mobilizujący

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Poradźcie, proszę
Nie znam się na przedmiotach humanistycznych, więc nie potrafię Ci pomóc.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
btw z czegosię chemii uczycie? i podst czy rozszerzenie zdajecie?
Plany maturalne są w pierwszym poście jeśli chciałabyś przejrzeć
A czego się uczymy? Ja póki co na lekcje się uczę, a za tydzień zaczynamy powtórki, więc wszystko będzie w szkole Sama bym zaczęła powtarzać, ale czasu brak

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:01   #2512
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
oglądam film o WTC.
tak duzo ?
tez chcialam zobaczyc ten film ale zapomnialam ze leci ;]

Cytat:
nie sadze. rozszerzony jest zdecydowanie trudniejszy

Cytat:
heh ja w tygodniu staram sie nie spac po poludniu tez bo pozniej jestem przymulona , ale w weekendy jak najbardziej

Cytat:
chemia, omg nie lubie tego przedmiotu , złe wspomnienia z drugiej klasy

spłam po poludniu ale dalej chce mi sie spac. wiecie co ? szybko mi zleciał ten tydzien. i kurcze naprawde musze sie wziazc do roboty gegra i angielski przede wszystkim.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:01   #2513
hederahelix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Plany maturalne są w pierwszym poście jeśli chciałabyś przejrzeć
A czego się uczymy? Ja póki co na lekcje się uczę, a za tydzień zaczynamy powtórki, więc wszystko będzie w szkole Sama bym zaczęła powtarzać, ale czasu brak
ja mogę liczyć tylko na siebie i moją motywację do nauki, a z nią kiepsko
Stary 2009-09-11, 22:22   #2514
blue_apple
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny, nie witam się dziś z wami mięsnie ani inaczej potrawowo, bo mi niedobrze, nie mogę myśleć o jedzeniu

walcze z uzaleznieniem, wczoraj wlaczylam komputer, ale nie weszłam na wizaz! i jestem z siebie dumna, dzis posprzatalam, ulozlam ciuchy w szafie i odlozylam te w ktorych nie bede chodziła, starlam troche kurze, upralam, zmieniam posciel... taki power ze az kaloryfer chciałam malować ale juz za pozno bylo, śmierdzaloby
pocytuje dziś niestety niewiele, a chcialam nadrobić was, bo tylko 4 strony , ale coz, czuje sie jak wyru.chany zając...

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14161435]korzystac z zycia nie w sensie ze upijac sie na imprezach , pozniej nie pamietac co sie robilo i z kim nie zbyt ciekawe mam zwiazku za soba, gdzie facet mnie mocno ograniczal ,stad moze moje podejscie.w ogole słuchajac kolezanek jak im chłopacy wszystkiego zabraniaja , to zastanawiam sie czy istnieja normalni faceci.decydowac sie nie chce teraz na zwiazek na cale zycie.
uwazam podobnie ze najpierw trzeba sie dobrze poznac, a nie brac slub bo wypada albo bo jestem w ciazy, a pozniej tyle rozwodow.

Dobranoc tez juz uciekam . do jutra [/QUOTE]

tak myślalam, ze chodzi Ci o te ograniczenia, ale uwierz, nie każdy taki jest, i mysle ze polowa sukcesu to uświadomienie tego przyszłemu/obecnemu (choc to juz okazac sie na tyle pozno, ze dlugo trzeba go bedzie uswiadamiac...)
w kazdym razie tez zauwazam dosc często taką tendencję, ech. mam na szczescie kolezanki, ktore walcza o swoje wiec da sie. mam tez takie, ktore nie mają tego problemu. no i ja JUZ tez nie mam
z reszta, kazdy lubi co innego i nie musi miec ochoty na staly zwiazek czy teraz, czy w ogole w zyciu

Cytat:
A ja mam zawsze buuurdel, wtedy wszystko mogę znaleźć

Czy ogólnie, na mieście. Przychodzi maj, czerwiec, upały - ludzie śmierdzą.

Ja czasami umiałam do 2-3 siedzieć przy fizyce, typu 20-30 zadań na powtórzenie. Oczywiście zaczynałam ok. 21-2 I wstawałam przed 7...

Widzisz, dorobiła się męża, dziecka, a Ty, leniu?

Ja się cały czas boję fryzjera bo żaden nie rozumie moich wizji, jak mają wyglądać moje włosy
ja jak mam burdel to mam wrazenie takiego napięcia w mózgu i nieogarniecia i ciągle wrazenie ze jeszcze TYYLEEEE do zrobienia!

haha

O jaa. o 21-2 to ja juz w lozku :p

o matko, taaaki leń ze mnie :loL: ej, w tej kwestii wolę się lenić

tez mialam ten problem ze zaden nie rozumial moich wizji, albo zawsze mial swoje, albo cos tam, w kazdym razie zawsze byly złe zakończenia
a teraz chyba mi sie wizje pokrywaja z wizjami fryzjerki. szkoda ze za tyle kasy, ale coz, juz nie ufam fryzjerom za 30 zł a tacy tez moga byc dobrzy, tyle ze takich sie niestety boję, bo ich wiekszosc dobra nie jest

Cytat:
A mnie nie widziałaś?
nie zauwazylam ;(

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Nie boj sie! Chociaz ja wole isc do ginekologa na komplet badan lacznie z pobraniem krwi, usg na wszystkie mozliwe sposoby, wymazy, i niech mi jeszcze litanie o moim zdrowiu zapoda, niz na zdejmowanie kamienia.
TZta mi na delegacje wywialo, znowu. I na urodziny tez moze mi go wywiac
Ojeeej. Wywieje, ale przywieje a jak sam zadecydowal ze na Twoje urodziny go nie będzie to niech się postara wynagordzić Ci ten fakt
noo, ale co my Ci tu młode dupy będziemy radzić

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Ja w czerwcu, gdy pierwszy raz liste widziałam, też chciałam holokaust... a we wrześniu co? Temat wyrzucili z listy-.- Znalazłam drugi, ten mój heroizm dziecięcy - kurka, ale tu książek nie ma znów, bo to mają być dzieci nie młodzież. No i przyszło wybierać z resztek...

Beata, przedsiębiorcza nie jesteś, no!
Zadanie nie wiem jakim cudem, miałam dobrze:O Chemię naprawdę lubię, ale dla mnie zadania to koszmar...

O lol Maluchy piękne są! Ja bym była cała szczęśliwa jakbym dostała granatowego lub pomarańczowego! Takie puszyste kostki na lusterku górnym, naklejka na tylnej szybie "Jak dorosnę będę tirem", klima na korbkę, zimny łokieć i Danzel w głośnikach...

____
6 lekcji dziś, przeżyłam
Uwielbiam (sarkazm) moją koleżankę z klasy, która z uporem maniaka przekonywała panią dyrektor, która zajmuje się maturami, że matematyka ustna istnieje i jest obowiązkowa...
Psorka od geografii opowiedziała nam dziś fabułę "Pianisty" przekształcając postacie bohaterów w swoich znajomych. Fajna chciała być czy co?:X I jeszcze jeden geo-news: Gdańszczanie przenieśli kamienice z mojego miasta na swoją starówkę <ok>.
No nic, lecę. Zarejestrowałam się na postcrossing.com i trzeba kartki kupić i wysłać
Miłego dnia Potworki
A może jednak pomyśl nad tym z dziećmi skoro jest w tematach to MUSZĄ być jakieś filmy/ksiązki o tym. Hm, a ten film... Życie jest piękne? nie pamietam go dokladnie, wiem tylko ze było tam dziecko, jakis temat wojenno żydowski... ale nie wiem dokładnie. mogę spytać kogoś, czy miałby jakiś pomysł i Ci podpowiedzieć, żebyś nie musiała z resztek wybierać tematu jakiegoś, z przymusu

też mam tak z chemią...

o ja o maluchu nie marzę teraz mam manię na punkcie mazdy 2... <3 , no, ale mogę tylko pomarzyć

dobra koleżanka... i to jeszcze PANIA DYREKTOR!

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien Dobry rownież zdaje mature w 2010 roku
co planuje zdawac:
polski - PP, matma-PP, angielski-PP, BiologiaPR, Chemia PR .

Samara u mnie naszczęście jest temat o 2 wojnie światowej. sama w marcu składałam swoj temat , choc odrobine go zmienili Możliwe , że jakbys złozyła swój temat w tamtym roku to znalazłby sie jakies temat o tej tematyce
HEJ

Cytat:

My Potop już tydzień wałkujemy, dokładnie chce go zrobić. Kmicica już omówiliśmy. Jak bedę miała jakieś notatki to ci mogę podesłać. Bo kserówki zawsze nam daje.

A ja mam takieeeego pająka na oknie i much i komarów w pokoju nie mam.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Ja bym odmówiła
Bez względu na to jak bym go kochała.

Justyna
, jedziesz na salony maturzystów do Łodzi ?
Albo któraś z łódzkiego jedzie ?
będę Ci wdzięczna za notatki

arachnofobia

ja też hm, mój by nie wpadł na taki pomysł...

ja mam kilka informatorów z łódzkiego bo u nas też było kilka łódzkich uczelni. chyba politechnika i akademia medyczna. ale nie mam siły teraz sprawdzić
i przy okazji dziewczyny, jeśli u którejś będą Z GDAŃSKA informatory to pliiiiz weźcie na te biologiczne i chemiczne kierunki

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
Witam, także w tym roku zdaję mature ;] Variance - Karolina, woj. pomorskie, polski pp+pr, angielski pp, matematyka pp i chyba pr, historia pr, WOS pr, biologia pp
zamierzam dostać się na UG na psychologię, ktoś jeszcze z Was ma zamiar?
a i tak, jestem na tyle szalona, że mimo rozpaczy nad obowiązkową matmą, chciałabym ją także zdawać na rozszerzeniu ; o
miło mi ;D
hej, mi też miło na pierwszej stronie nasze plany są

ED: poczytam resztę jutro, a teraz spadam i życzę dobranoc i miłego weekendu ;*

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-09-11 o 22:25
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:31   #2515
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny, nie witam się dziś z wami mięsnie ani inaczej potrawowo, bo mi niedobrze, nie mogę myśleć o jedzeniu

będę Ci wdzięczna za notatki

arachnofobia

Fizycznie niedobrze ?

To podeślij mi majla na pw.

No co ty, taki miłe zwierzątka . Żartuje, nie przepadam za nimi.

Stary 2009-09-11, 22:31   #2516
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
czuje sie jak wyru.chany zając...
Marta

Edit: Sory za spam, ale ...

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-11 o 22:35
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:37   #2517
effciaa16
Zakorzenienie

reg mam to samo. Czuję, że czasem mi mózg pęknie od tego wszystkiego, ciągle mam wrażenie, że tylee mam na głowie -.-' a jak nic nie robię to mam wyrzuty bla bla bla. Dobranoc ;*

Karolina pewnie, że fajne, a szczególnie te z dużym włochatym odwłokiem *klik* obrzydzę Was trochę

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-09-11 o 22:40
Stary 2009-09-11, 22:40   #2518
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Marta

Edit: Sory za spam, ale ...
Cytat:
czuje sie jak wyru.chany zając...
Czemu ja tego nie zauważyłam od razu

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:

Karolina pewnie, że fajne, a szczególnie te z dużym włochatym odwłokiem
Ja mu się w odwłok nie patrzę
Stary 2009-09-11, 22:42   #2519
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno dadzą;]
Tylko trzeba to poczytać...a dużo tego jak widzę

Dużo, dużo, ale już 2 działy mam za sobą, bo to przede wszystkim moja ks. szkolna do WOSu, nie taka ot tylko do matury kupiona

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:47   #2520
Karmenka
Zakorzenienie

Dobra Mapeciątka, ja już uciekam.

Dobranoc Kermit, Świnko Piggy, Gonzo, Misiu Fazi i Nianiu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości