|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Izunia - Ty bohaterką dnia zostałaś!!!!!!!!! Strasznie sie cieszę i gratuluję !!!!!!!!!
|
|
|
|
#4382 | |
|
Raczkowanie
|
Suuuper!!!! Gratuluję serdecznie!!!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 34 razy?????????!!!!!!!!! Masakra jakaś Dziwne bo po tylu razach to raczej powinien znać na pamięć całą strefę egzaminacyjną i haczyki
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
no widzisz widzisz
![]() cieszę się gratuluję
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
nawzajem dziękuję Waaaam ![]() Cytat:
a może wymusiłam [bo tamta elka musiała okrążyć rondo przeze mnie, jak się dowiedziałam...], ale egzaminator uznał, że skoro mi w zasadzie dobrze szło, to po co oblewać za głupie rondo, którego pewnie jako kierowca nie będę odwiedzać. ;Pstres był, ale przerodził się właśnie - tak jak mówisz - w mega mobilizację. za pierwszym razem był tylko stres, mobilizacji zero. pierwszy raz był koszmarny... Cytat:
i miłego pracowanka ![]() btw - dzwoniłam do tego instruktora, z którym jeździłam wczoraj i mu powiedziałam "wiem, że po wczorajszej jeździe pewnie pan w to nie uwierzy, ale ZDAŁAM!!!!!!!". a on "dlaczego nie uwierzę? przecież dobrze pani jeździła".
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się jeszcze, że tuż przed MORDem, na zakręcie (!) stanął bus i zablokował cały mój pas ruchu. musiałam omijać go po pasie, na którym samochody jechały w przeciwnym kierunku i z miejsca, z ktorego niczego nie było widać. pomyślałam: no jak teraz, tuż przed mordem nie zdam to się poryczę
![]() swoją drogą, co za chamstwo. ![]() kierowca busa sobie polazł i miał gdzieś ile osob przez niego nie zda...
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------ A ja Wam się nie chwaliłam moją dzisiejszą jazdą ![]() Po 1,5 miesięcznej przerwie wsiadłam w samochód W ciągu 2 h wymusiłam 2 razy (raz na rondzie, raz na takim głuuupim skrzyżowaniu - modlę się, żebym tamtędy nie jechała na egzaminie Potem pojechałam na górkę. Robiłam ją nawet bez ręcznego Samym nożnym. Do tyłu, do przodu. Każdym sposobem Instruktor był bardzo sympatyczny. Jestem zadowolona, że wykupiłam u niego te 2 h Powiedział mi, że jeżdżę bardzo dobrze i dziwi się, że nie zdałam jeszcze tego egzaminu A ja znów się zacznę nastawiać, a potem będzie Nie, tym razem się nie nastawiam !
|
|
|
#4389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nastawiaj się, nastawiaj
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się wymuszeniami i pachołkiem, na egzaminie neurony się sprężą i wszystko pójdzie pięknie! też się dziwię, dlaczego jeszcze nie zdałaś [a ja tak - już sam ten fakt wydaje się być absurdalnym;p ], chyba kwestia szczęścia... btw! śnił mi się dziś Twój egzamin, w tej chwili, TERAZ, sobie przypomniałam jeździłaś super, potem egzaminator wpisywał na karcie JAKIŚ wynik [17. mi powiesz jaki;p ], a nagle zmieniłaś się we mnie i wynik był negatywny.
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie chcę się nastawiać, bo do tej pory z nastawieniem 'zdam' oblewałam A potem wielkie rozczarowanie. Dlatego postanowiłam sobie teraz, że się nie nastawiam ![]() Hahahahaha, leżę
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], umiem jeździć i wiem, że mogę zdać. o. ![]() no a skoro ja zdałam, to Twój wynik jest oczywisty... ;]
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Postanowiłam, że przed kolejnym egz. wykupię dodatkowe jazdy i zdecydowałam się, że u innego instruktora. W ogóle w innej szkole jazdy. Instruktor to znajomy mojej dobrej koleżanki i podobno świetnie się z nim jeździ. Z moim poprzednim z kolei jeździło się bez rewelacji. Oblany egzamin to oczywiście tylko moja "zasługa", ale czy wykupienie godzin u innego instruktora to zły pomysł? Jak myślicie?
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem na czym polega mój problem - chcę wszystko zrobić za szybko, w efekcie czego zdarzają mi się błędy. Nie chodzi o prędkość jazdy, tylko o prędkość wykonywania manewrów. Dlatego postanowiłam, że będę jeździć spokojnie, powoli, a jak nie będę czegoś pewna to po prostu zatrzymam się lub przynajmniej zwolnię, żeby zdążyć się zastanowić Nie mów mi tak, proszę Bo ja się zacznę nastawiać Ale dziękuję, że we mnie wierzysz ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-12 o 19:11 Powód: literówka |
||
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie chyba takiego potwierdzenia potrzebowała moja psychika Bo w sumie na egzaminie aż tak dziwnie mi było, że siedzi obok mnie ktoś inny niż mój instruktor (w końcu jeździłam 30 godzin tylko z nim). Mam więc nadzieję, że z tym 'nowym' będzie okej. (swoją drogą przez telefon miał barrrrrdzo męski seksowny głos )
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do jazd z nowym instruktorem - na pewno będziesz zadowolona
|
|
|
#4397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4398 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnią jazdę miałam 20 sierpnia przed egzaminem![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry pomysł też przez dłuuugi czas za szybko na przykład podjeżdżałam do miejsca, w którym mam zaparkować, za szybko prostowałam, wszystko za szybko. i wychodziło krzywo albo, w przypadku innych manewrów, niestarannie. I zawsze mega nerwowo![]() , nie poganiał mnie, nie krytykował - i wyszło super. Także we mnie wierzyłaś. ale okkkk, już nie nakładam presji ani Cię nie nastawiam na nic. ciiiiiii;p [ale mam nadzieję, że dasz mi tę satysfakcję powiedzenia: a nie mówiłam ]
|
|
|
#4400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!Gratuluj e Izuś i paluchy mnie bolały od kciukasów naprawdę się cieszę że Ci się udało ![]() BeaS widzisz ja miałam ten sam problem, wszystko za szybko, ale tym trzecim razem jakoś tak postanowiłam ze nic na siłę, i jakoś się udało. I nie nastawiaj się ze zdasz, tylko że dasz radę
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć zawsze znajdą się kierowcy, którzy staną sobie na środku drogi i nie troszczą o nikogo, i którzy sprawili, że ze zdenerwowania prawie umarłam w tej toyocie... masz świętą rację, świętą i niekwestionowalną (<- istnieje takie słowo ? ) .
|
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
Ale wam zazdroszczę dziewczyny tym, które zdały i mają już to za sobą. Ja jak zaczynam myśleć o swoim egzaminie, który jest już w czwartek
to chce mi się płakać i dopada mnie panika
|
|
#4403 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Wiem, co czujesz, bo sama jeszcze do niedawna panikowałam. A teraz? Luuuuz ![]() Od miesiąca piję melissę, limit stresu wyczerpany Zawsze tak miałam 2 tygodnie przed panika, a później lajt Tylko rano w dniu egzaminu stres xDNie myśl tyle o egzaminie i będzie dobrze
|
|
|
#4404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no powiedzmy ze to troszkę inaczej hihihihiih ale tak też może być ważne że.... racje mam O! ;P sylabud tyt mi tu nadziei nie trać, tylko mantry przed egzaminacyjne powtarzaj Dam RADĘ , Dam RADĘ. a nawet jakby to głowa do góry i do skutku ![]() Ale żadnego "a nawet jakby" nie będzie Ps:Ja właśnie w czwartek zdałam :P
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
juz dawno tu nie zaglądałam ale chciałam coś skrobnąć ku pocieszeniu serc na ostatniej jeździe na Elce instruktor powiedział mi że nie zdam ponieważ nawet 5 minut nie potrafię jechac prawidłowo - za szybko jeżdzę, za dynamicznie, za krótko zatrzymuje się na strzałkach warunkowych i można by długo wymieniać. Na egzamin poszłam 24 sierpnia i zdałam za pierwszym razem. Egzaminator powiedział mi że nie zrobiłam nawet najmniejszego błędu. Byłam wyluzowana mimo, że serce mi waliło. Smiałam się do egzaminatora, całą drogę z nim gadałam. Dosłownie o wszystkim. Po prostu byłam pewna, że potrafię jeździć i to sprawia mi wielka przyjemność. Tak więc jeśli moge udzielić jakiejś rady to z usmiechem witać egzaminatora, zagadywać go, stworzyc mią atmosferę i .... jechać Na oewno sie uda
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś może polonistką bądź kimś podobnym?
|
|
|
#4407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() sorryy za OT :p
Jestem kierowcą [ori_bas]463438[/ori_bas]![]() Edytowane przez Jadziura Czas edycji: 2009-09-12 o 21:38 |
||
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
IZKA OGROMNE gratulacje za zdanie egzaminu
![]() Dziewczyny coś wam powiem ja też miałam dziś egzamin 2 ale nie chciałam nic pisać wcześniej bo chciałam zrobić wam niespodziankę, jakbym zdała ale ja nie zdałam... ryczałam jak głupia i nadal rycze NIEEEEEEEEEEE jaka ja jestem tępa dziś to stwierdziłam że nie nadaje sie do zabawy w te klocki... kurde ale po kolei jak sie wypłacze to mi ulży Dobra.... mowie juz jak było Najpierw miałam ustalony termin na 5.10 ale tak jak Izka złożyłam podanie i bodajże w ten wtorek zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze moge miec wczesniejszy termin na 12 na godz 12.00, no to ja cała w skowronkach pojechałam do MORDU (nazwa zresztą nie bez przyczyny) i ok zaklepałam miejscówke na ta date.... Umówiłam sie z instruktorem na 4 dodatkowe godz na czawartek i na piątek, Tomek (instruktor) powiedział mi że jeżdze dobrze i zebym sie egzaminu nie bała, bo zaczęłam mu wczoraj biadolić ze niezdam i takie tam a on mnie pocieszał ze nie takie wyzwania i egzaminy mnie w życiu czekają itd. No i nadzszedł ten dzień, dzisiejszy pojechałam z mamcią do mordu poczekałyśmy chwile i o 12.20 nadeszła moja sądna godz zostałam wyczytana, komputer wylosował mi sygnał dźwiękowy (tak jak poprzednio) i kierunkowskazy pokazałam, przygotowałam sie do jazdy i go na placyk, łuk mi wyszedł perfecto i wyjazd pod górkę też no to egzaminator mówi jedziemy na miasto jeżeli jest pani gotowa i pjechałiśmy. Skrzyżowania i jakieś inne zawijasy zrobiłam dobrze patrze na zegar a ja juz 50 min jeżdzę no to ok i on do mnie prosze zjechać i zaparkowac prostopadle przodem-zaparkowałam ale przy wyjeździe z zaparkowanego miejsca za mocno- egz. tak stwierdził skręciłam koła - i mowi m przykro mi -a ja w ryk- ale egzamin musi być przerwany wysuadłam z samochodu wściekła i płacząca jak mała dziewczynka której zabrano lalkę a on do mnie co pani robi gdzie pani idzie no to wsiadałm coś tam do mnie gderał ale go kompletnie nie słuchałam i wróciłam z nim pod MORD i czekała tam na mnie już mamcia i w zamian za mój płacz (kurcze mam 19 lat a płacze jak dzieciak) wzięła mnie na zakupki żeby mnie odstresowac Jak sobie pomyśle o tym egzaminie to cały czas ryczę Jeździłam dobrze a chłop sie parkowania przyczepił i ogólnie cos tam cały czas podczas jazdy komentował pod nosem pewnie zastanawiał sie na czym mnie złapać no to mu się udało
|
#4409 |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie tu nie było(dopiero początek roku szkolnego, a ja w ogóle nie mam czasu,na wizaż też). Gratuluję dziewczynom które już zdały
. Trzymam kciuki za te, które mają egzamin w najbliższym czasie .Wczoraj byłam w Starostwie opłacic prawko. Dokumenty wyślą w poniedziałek, a najpóźniej 22 września plastik powinnam już mieć .
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ustaliłaś sobie następny termin?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

a może wymusiłam [bo tamta elka musiała okrążyć rondo przeze mnie, jak się dowiedziałam...], ale egzaminator uznał, że skoro mi w zasadzie dobrze szło, to po co oblewać za głupie rondo, którego pewnie jako kierowca nie będę odwiedzać. ;P
i miłego pracowanka 

A potem wielkie rozczarowanie. Dlatego postanowiłam sobie teraz, że się nie nastawiam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Maturzystka 2010