Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 11:23   #4351
benia1169
Zadomowienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

maluuusssiiaa - uszy do góry!!! Dasz radę następnym razem, szkoda tylko, że tak długo u was trzeba czekać . Przyspiesz ten termin, albo przynajmniej bierz lekcje od czasu do czasu, bo żal byłoby zapomnieć to, co tak fajnie opanowałaś
Ale pozwól, że sprostuję, to nie tissane wczoraj nie zdała, tylko ja. Ona mnie tylko zacytowała i stąd tyle pomyłek w wątku . Oby jej to wyszło na dobre, bo życzę jej zdania za pierwszym razem z całego serca .
Umieram z ciekawości jak tam izie poszło!
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:47   #4352
Jadziura
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Jadziura

Iza go baby go
kurcze jakoś jak myślę o tym Izy egzaminie to się stresuje

benia1169,maluuusssiiaa - następnym razem pójdzie lepiej i tak jesteście dzielne dziewczynki

souvenir, justysia1304 - GRATULUJE

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

doczekałam się (9/11/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
teraz tylko czekać aż się zmieni na prawo jazdy do obioru
stracha mam ale co tam

[ori_bas]463438[/ori_bas]
Jadziura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:51   #4353
miss_piggy
Raczkowanie

maluussiaaa bidulko Przykro mi bardzo, ciekawe o co chodziło pajacowi I kurcze odległy termin... napisz jakieś podanko, żeby mieć wcześniej ... głowa do góry

Izula jedziesz jedziesz, trzymam kciukasy krejzolko!
miss_piggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:53   #4354
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość

doczekałam się (9/11/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
stracha mam ale co tam
już tęsknie za tą bezpieczną jazdą z instruktorem, zawsze to było jakoś łatwiej jak wiedziało się np. że ma hamulec jakby co no i ich cenne uwagi !! Mój tatuś mi oznajmił że teraz stopniowo muszę jeździć, żeby się przyzwyczajać i jak będzie miał wolne pojedziemy zrobić jakieś kółko 50km, hahaha. Żeby miał micrę, jego wielkim passatem kombi to ja nie wiem, toż to inna bajka, ale spróbuję, najwyżej mnie skrzyczy,że jak ja zdałam ten egzamin

Izi Izi aby pozytywne fluidki wysyłane do Ciebie pomogły !!!
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:21   #4355
Jadziura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez souvenir
już tęsknie za tą bezpieczną jazdą z instruktorem, zawsze to było jakoś łatwiej jak wiedziało się np. że ma hamulec jakby co no i ich cenne uwagi !! Mój tatuś mi oznajmił że teraz stopniowo muszę jeździć, żeby się przyzwyczajać i jak będzie miał wolne pojedziemy zrobić jakieś kółko 50km, hahaha. Żeby miał micrę, jego wielkim passatem kombi to ja nie wiem, toż to inna bajka, ale spróbuję, najwyżej mnie skrzyczy,że jak ja zdałam ten egzamin
heheh kurde ja też mam kombi , najgorsze to parkowanie tym kolosem Niema to jak mała pierdułkowata Yariska

Edytowane przez Jadziura
Czas edycji: 2009-09-12 o 12:24
Stary 2009-09-12, 12:36   #4356
maluuusssiiaa
Raczkowanie

GG do maluuusssiiaa

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość

Kochana przykro mi
Dam jakoś rade , tylko całą noc nie spałam zastanawiająć sie co zrobiłam nie tak

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro, że Ci się nie udało Właściwie to taka dziwna sytuacja, bo nie do końca sprecyzowane co zrobiłaś nie tak. Głupio, że egzaminator nawet Ci tego nie wyjaśnił. Ale podzielam Twoje zdanie, że lepiej to zostawić i nie odwoływać się.
Tylko walcz koniecznie o przyspieszenie kolejnego egzaminu. Na pewno się uda i kolejny będzie już tym ostatnim zdanym rewelacyjnie!
Dziekuje za to wasze wsparcie. Nawet w tym omotaniu kurcze sama nie spytałam sie .. wogóle byłam w takim otepieniu "O CO CHODZI?" . Na drui raz bede od razu pytała. Ale jedne co mnie pociszyl mój instruktor "Ewusiu już go nie dostaniesz" Ulga.

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Ajj szkoda, a juz tak dobrze szło. Czasami nie wiadomo za co oblewaja, ale sadze ze powinnien Ci powiedziec dlaczego a nie "zmiana" i miejsc siedzacych i jgo postawy ze słuzbisty w mega miłego, oglądajacego sie ciągle za Toba egzaminatora.. Mam nadzieje, ze dostaniesz jakis szybszy termin niz ten w grudniu.. Nie poddawaj sie mimo to i 3 raz bedzie dla Ciebie

Wyjełaś słowa z ust mojego TŻ .. "Służbista" Od razu to stwierdzil po górce. Po jego ubraniu i zachowaniu. Bede dzwoniła zaś tam co drugi dzien i oby sie udało!! IZAAA ZDAJJJ TOO !!!!
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
kochaaaaneee!
dziś już mam troszkę pozytywniejsze nastawienie, a raczej GŁUPAWĘ.
jak się otwiera maskę?
no dobra, może wiem, jak... oby

zaraz wychodzę
miłego dnia!
Omotanie! Dasz rade!! 3mam bardzo mocno kciuki!

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość

maluuusssiiaa dziwny egzaminator, co z tego że na koniec miły, trzeba było się zapytać za co dokładnie oblałaś, skoro nic nie napisał na karcie i wszystko masz pozytywne no to bez sensu, chociaż w tych uwagach powinien napisać jak nie wiedział pod co podciągnąć, bo ktoś widząc Twoją kartę nawet nie wiedziałby za co nie zdałaś.
Własnie dziwne.. w tych uwagach kazał mi sie podpisac. Zaznaczył tylko ptaszkami pozytywy , a nie mam nic negatywnego Tylko napis "NEGATYWNY" juz mi nerwy zeszły.. teraz to juz po ptokach.

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
maluuusssiiaa - uszy do góry!!! Dasz radę następnym razem, szkoda tylko, że tak długo u was trzeba czekać . Przyspiesz ten termin, albo przynajmniej bierz lekcje od czasu do czasu, bo żal byłoby zapomnieć to, co tak fajnie opanowałaś
Ale pozwól, że sprostuję, to nie tissane wczoraj nie zdała, tylko ja. Ona mnie tylko zacytowała i stąd tyle pomyłek w wątku . Oby jej to wyszło na dobre, bo życzę jej zdania za pierwszym razem z całego serca .
Umieram z ciekawości jak tam izie poszło!
Aha to głowka do góry pokazamy nastepnym razem kiedy termin? ))
Tak jazdy bede brała, albo chcoiaz jako pasażer od czasu do czasu sie przejade co tam sie pozmienialo. Boje sie ze mnie zima zastanie a ja w takich warunkach nigdy nie jeździłąm

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość

benia1169,maluuusssiiaa - następnym razem pójdzie lepiej i tak jesteście dzielne dziewczynki

souvenir, justysia1304 - GRATULUJE

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

stracha mam ale co tam
Przyłanczam sie do gratulacji!! ZA IZE 3mam mega kciuki PORADZE SOBIE NASTEPNYM RAZEM. OBYYYY Oj zazdroszcze Ci!!
Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość
maluussiaaa bidulko Przykro mi bardzo, ciekawe o co chodziło pajacowi I kurcze odległy termin... napisz jakieś podanko, żeby mieć wcześniej ... głowa do góry

Izula jedziesz jedziesz, trzymam kciukasy krejzolko!
Tak terminy mamy megaśne KUrcze oh jak fajnie, nerwy opadly. TYlko ten dziwny pytajnik , dlaczego siedzi dalej w głowie.

IZAA DAJ CZAAADUUUU!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matura 2010
maluuusssiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:48   #4357
martaj145
Zadomowienie

Iza też trzymam mocno mocno kciuki

ja już mam termin w piątek i juz się strasznie boję, nawet sobie nie wyobrażam co to będzie w piątek boję się, że się na takiej głupocie wyłoże albo na łuku, porażka w ten weekend siedzę i robię tylko testy, bo mam tez teorie w piątek, muszę te światła ogarnąć i co pod maską, chyba nie dożyję piątku, bo ja jestem straszna panikara
o mam do was pytanie może będziecie wiedzieć: jak jadę na rondzie, ktore ma 2 pasy ruchu i chce na rondzie pojechać prosto to którym pasem jadę? tym wewnętrznym, środkowym czy tym zewnetrznym? bo na rondzie na jazdach zazwyczaj jeździłam w prawo albo zawracałam więc nie wiem? jeszcze w tym tyg 6 godz do wyjeżdżenia, a już mi się wykłady zaczęły więc już coraz mniej czasu mam na wszystko
Stary 2009-09-12, 12:50   #4358
miss_piggy
Raczkowanie

souvenir, Jadzira przyłączam się do klubu kombiaczków

tak jak Souvenir mam VW Passacika, w dodatku nowo zakupionego, więc jest oczkiem w głowie tatusia, póki co pozwala mi go tylko umyć hahaha
Stary 2009-09-12, 13:01   #4359
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martaj145 Pokaż wiadomość

ja już mam termin w piątek i juz się strasznie boję, nawet sobie nie wyobrażam co to będzie w piątek boję się, że się na takiej głupocie wyłoże albo na łuku, porażka w ten weekend siedzę i robię tylko testy, bo mam tez teorie w piątek, muszę te światła ogarnąć i co pod maską, chyba nie dożyję piątku, bo ja jestem straszna panikara
o mam do was pytanie może będziecie wiedzieć: jak jadę na rondzie, ktore ma 2 pasy ruchu i chce na rondzie pojechać prosto to którym pasem jadę? tym wewnętrznym, środkowym czy tym zewnetrznym? bo na rondzie na jazdach zazwyczaj jeździłam w prawo albo zawracałam więc nie wiem? jeszcze w tym tyg 6 godz do wyjeżdżenia, a już mi się wykłady zaczęły więc już coraz mniej czasu mam na wszystko
prosto można jechać z obu, chyba że oznakowanie jest inne. Ale lepiej prawym, bo jadąc lewym trzeba by zmienić pas i możliwe że przeciąć komuś drogę z pasa prawego, no albo jechać lewym i zjechać na lewy pas ruchu po rondzie, ale że wiadomo że trzeba prawym jeździć na egzaminie jeśli jest tylko możliwość, no to poprostu łatwiej startować z prawego i mieć spokój, nic nie wymuszać i poźniej nie zmieniać

Cytat:
Napisane przez miss_piggy Pokaż wiadomość
souvenir, Jadzira przyłączam się do klubu kombiaczków

tak jak Souvenir mam VW Passacika, w dodatku nowo zakupionego, więc jest oczkiem w głowie tatusia, póki co pozwala mi go tylko umyć hahaha
haha, to ładnie. Ja jeszcze swojego nawet nie myłam, ale ta wielkość, troche mnie przeraża Np. ciężko byłoby zawrócić na 3 na jakieś drodze niezbyt szerokiej, a Tymi eLeczkami to hop siup No ale, jako że nikt niczego nam już nie będzie narzucał komendami jak będziemy same jeżdzić to będziemy zawracać za pomocą infrastruktury drogowej jeżeli tatusiowie nam pozwolą wsiąść do swoich skarbów
Stary 2009-09-12, 13:15   #4360
Jadziura
Raczkowanie

martaj145 - jak jedziesz w prawo i prosto to prawym w lewo i zawracanie środkowym.

Cytat:
Napisane przez miss_piggy
ja właśnie idę swojego Opelka wymyć trzeba się swojemu trochę podlizać ,żeby mi dał pojeżdzić .

Cytat:
Napisane przez maluuusssiiaa
Przyłanczam sie do gratulacji!! ZA IZE 3mam mega kciuki PORADZE SOBIE NASTEPNYM RAZEM. OBYYYY Oj zazdroszcze Ci!!
nie oby tylko NA PEWNO Ja wiem ze to w człowieku długo siedzi i jeszcze będziesz milion razy sprawę analizować, powiedz sobie ze nie zdałaś dla reguły i tyle. A następnym razem dasz czadu ..bo już wiesz co, jak i z czym to się je . Nie każdy egzaminator jest taka żyła kombinuj z tym terminem i zobaczysz niedługo będziemy ci gratulować POZYTYWNEGO

Stary 2009-09-12, 14:02   #4361
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

dziękuję Wam wszystkim ogromnie za kciuki i życzenia powodzenia, a przede wszystkim za wczorajsze podnoszenie na duchu. Relacja później, ale od razu powiem, że egzaminator neutralny - małomówny, "służbista", ale wyrozumiały. Sideritis, napiszę Ci na pw nazwisko Jeździłam króciutko, z 40 minut razem z placem, trasa fajna i łatwa, o dziwo wszystkie manewry wykonałam idealnie (parkowanie) fajnie było a więcej napiszę wieczorem, teraz lecę coś zjeść, a potem na jakieś wielkie lody.

dziękuuuuuję jeszcze raz, Kochane!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:12   #4362
kasiekasiek
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

dziękuję Wam wszystkim ogromnie za kciuki i życzenia powodzenia, a przede wszystkim za wczorajsze podnoszenie na duchu. Relacja później, ale od razu powiem, że egzaminator neutralny - małomówny, "służbista", ale wyrozumiały. Sideritis, napiszę Ci na pw nazwisko Jeździłam króciutko, z 40 minut razem z placem, trasa fajna i łatwa, o dziwo wszystkie manewry wykonałam idealnie (parkowanie) fajnie było a więcej napiszę wieczorem, teraz lecę coś zjeść, a potem na jakieś wielkie lody.

aaa! gratuluję! właśnie na taką wiadomość czekałyśmy! cieszę się ogromnie.
Stary 2009-09-12, 14:12   #4363
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

gratulacje !!
czekamy z niecierpliwością na relacje
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:16   #4364
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

łaaaaaa gratulacje

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:17   #4365
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

gratulucje ! po prostu nie mogło być inaczej ale fajnie
Stary 2009-09-12, 14:36   #4366
smv
Zakorzenienie

Izusia-gratki!!;-)
ja tam swojego Tikurili myć nie lubię...za duzy leń jestem ;]
Stary 2009-09-12, 14:39   #4367
justysia1304
Raczkowanie

[QUOTE=iza_wiosenna;142015 57]Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE -piekne uczucie co ?
Stary 2009-09-12, 14:39   #4368
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia1304 Pokaż wiadomość
ZDAŁAM
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez madzia9018 Pokaż wiadomość
Kobietki mam do was pytanko, poniewaz tak sobie przeglądam rozne stronki i artykuły dotyczace prawka i wyczytałam tak za co mogą oblac egzaminatorzy nawet jezeli dobrze wykona sie wszystkie manewry

Dobra przechodzę do sedna sprawy otóż wyczytałam że egzaminator może oblać za to że stoi sie na biegu na czerwonym świetle czy to prawda???
Kurczakos ja zawsze wrzucam 1 jak zatrzymuje sie na czerwonym

Please odpowiedzcie mi jak wy robicie czy stoicie na czerwonym z wrzucona 1??? Nurtuje mnie to pytanie bo moi instruktorzy nigdy mi nic nie mowili jak tak robiłam
Ja jak Jeździłam z instruktorem zawsze na jedynke przy swiatłach wrzucałam, jednak właśnie ktoś mi powiedział, że to może nie byc zbyt dobrze odebrane więc, jak na egzaminie widziałam że światło przed chwilą się zmieniło i trzeba będzie poczekac to wrzucałam luz.

Cytat:
Napisane przez madzia9018 Pokaż wiadomość
.
dzięki dziewczyny za te odpowiedzi rozwiązałyście mój problem i to sprzegło na zakretech tez musze wyrzucić z kanonu mojej jazdy ekhm...
A własnie sprzęgło kazali mi zawsze wciskac przy ostrych zakrętach, przy tych łagodnijszych nie ale na ostrych to na 2 i sprzęgło.

I to chyba było ok, bo egzaminator powiedział że jeżdże dobrze technicznie...
[QUOTE=maluuusssiiaa;14197 925]
Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Głowka do góry!

Ja to samo. Nie zdałam.
No nie trafiłas z egzaminatorem i do tego ten termin U nas teraz są na koniec września jeszcze...
Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:43   #4369
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Iza Gratulacje
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:46   #4370
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość
aaa! gratuluję! właśnie na taką wiadomość czekałyśmy! cieszę się ogromnie.
Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
gratulacje !!
czekamy z niecierpliwością na relacje
Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
łaaaaaa gratulacje
Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
gratulucje ! po prostu nie mogło być inaczej ale fajnie
dziękuję!
jednak mam trochę czasu, to napiszę

Rano napisałam tu posta, że "nie wiem, jak się otwiera maskę, no dobra, może wiem, jak... oby " Przez całą drogę o tym myślałam, bo uświadomiłam sobie, że WCALE NIE WIEM jak to zrobić! jechałam z siostrą, która o prowadzeniu autka nie ma pojęcia, więc nie miałam się kogo poradzić i wpadłam na genialny -w moim mniemaniu- pomysł: na parkingu przed mordem parkują sobie elki - poproszę jakiegoś instruktora, żeby mi pokazał! potem zreflektowałam się: kurczę, nie będę kursantowi zabierała cennych minut jazdy ... po czym usiadłam sobie na ławce zasmucona ;p nagle podjechała eLka, kursantka wysiadła i poszła do MORDu a instruktor czekał przy samochodzie. Pomyślałam: oto moja szansa! ( ) i podbiegłam do faceta jak jakaś kretynka mówiąc ze mam dziś egzamin i nie wiem jak otworzyć maskę. Instruktor jednak okazał się być naprawdę w porządku, nawet się nie zdziwił niecodzienną prośbą szajbuski;p , pokazał mi co i jak, a nawet omówił te wszystkie 'gadżety' typu płyn chłodniczy i tak dalej. no nie powiem, było mi głupio, ale nieco spokojniejsza poszłam spocząć:P do poczekalni.
Nie czekałam długo. ;-) już koło 12:20 zobaczyłam na ekraniku swoje nazwisko, po minucie przyszedł po mnie wysoki&szczupły egzaminator. Po krótkim wstępie i pytaniach [retorycznych] czy wszystko rozumiem i czy wiem, na czym polega egzamin, przeszliśmy do pierwszego zadania. Wylosowałam płyn chłodniczy, więc dumna niczym paw ( ) otworzyłam maskę ( ) i powiedziałam coś o płynie. Potem latałam jak głupia wokół samochodu pokazując kierunkowskazy egzaminatorowi, który w ogóle na nie nie patrzył.

Pojechaliśmy na łuk. W przeciwieństwie do Mietka, pan Wojtek;p podjechał mi kawałek, ustawiłam się w kopercie, przejechałam ładnie łuczek, a teraz nawet nie pamiętam kiedy zrobiłam ten nieszczęsny jeden obrót w prawo górka też spoko, a jak cofałam by się na niej znaleźć, egzaminator mówi: ale jedziemy po asfalcie, a ja: - rzeczywiście, niebezpiecznie zbliżałam się do trawnika, ale w radosnym amoku związanym z przejechaniem łuku zmieszanym ze stres przed ruszaniem z ręcznego, nawet tego nie zauważyłam. noga zaczęła mi latać na sprzęgle, ale udało się, nie zgasł i wyjechaliśmy na miasto.

Odetchnęłam z ulgą, gdy usłyszałam, że na światłach skręcamy w prawo- huuutaaa! jechałam trasą identyczną jak na wczorajszej jeździe, bez większych problemów, nawet zielona strzałka grzecznie zmieniła się w zielone światło;p gdy się do niej zbliżałam. Poza tym , co u mnie niezwykłe, byłam niesamowicie skupiona, przepuszczałam pieszych, którzy wbiegali na jezdnię, tak jakbym wiedziała już przedwczoraj, że wbiegną, ustępowałam pierwszeństwa, no super po prostu pierwsza trudność pojawiła się gdy jakaś babka stanęła sobie niewiadomo dlaczego na moim pasie - bez awaryjnych, bez niczego; stała i patrzyła na mnie kpiąco zza kierownicy. Zatrzymałam się, bo z przeciwka nadjeżdżała elka i nagle uświadomiłam sobie z przerażeniem, że stoję na przejściu dla pieszych. Ale że egzaminator się nie odzywał, uznałam ,ze jest ok, bo w zasadzie było - nie miałam mozliwosci zatrzymania się w innym miejsu. przejechałam, zawróciłam z użyciem infrastruktury, potem prosto na rondo, na którym również zawracałam, zatrzymując się na każdych światłach:-/ Potem kolejne rondo - takie małe, bez świateł - w porządku, jedzieeem;p na parking, parkuję, wyjeżdżam, ustępuję parę razy pierwszeństwa, znów wracam na małe rondo, jadę.
Po pewnym czasie widzę, że kierujemy się do MORDu - nie mogłam w to uwierzyć. "skręamy w lewo" - usłyszałam, zmieniłam bez problemu pas, iii znalazłam się na placu mordowskim. Egzaminatorowi nie chciało się wypełniać mojej kartki, więc wynika z niej, że jedyne co zrobiłam to przygotowanie się do jazdy, przejechanie łuku, ruszenie z ręcznego i parkowanie. ale co tam, ważne, że widnieje na niej cuudowny wynik POZYTYWNY!

kiedy wysiedliśmy z samochodu egzaminator nagle mówi do mnie:
powienienem był panią oblać na rondzie jakimśtam. czemu pani wjechała?
ja: (nie wiedząc ocb) ?!?!?!
on: no nauka jazdy była na wew. pasie a pani wjechała
ja: upss ;p
on: ale że była pani równo z nią [coś tam coś tam]
ja: jeeeeeeejjjjjjjjkkuuuu dzięęęęęęęęęękujęęęęęęęęę ęe Panu za wyrozumiałoooooooooość
on: dobra, do domu

he, he. W zasadzie aż się zdziwiłam, że tak łatwo poszło i że prócz tego ronda nie popełniłam żadnego błędu. strasznie się cieszę. ale ile się stresu najadłam. chyba z milion razy musiałam zmieniać pas - a tego się najbardziej boję. na szczęście poradziłam sobie, a jeden taksówkarz - łamiąc tym samym stereotyp taksówkarza chama;p - widząc, że wjeżdżam na prawy pas, zmienił swój na lewy i mnie wpuścił. jedna eleczka także mi pomogła - chciała zawrócić, ale widząc, że ja też chcę, odjechała.

dobra, lecę, Kochane. i jeszcze raz strasznie, strasznie Wam dziękuję. nawet sobie w poczekalni o Was i o Waszych kciukach myślałam i mi się taaak miło zrobiło. kocham Was!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:54   #4371
itaa58
Przyczajenie

wiatm wszystkie;*
gratuluje tym które zdały i trzymama kciuki za te co maja zdawa

ja sama oblałam juz 3 razy;/ a teraz w czwartek mam kolejny egzamin i juz na sama mysl strasznie się stresuje, ale jestem pozytywnej mysli bede zdawwac tyle razy az zdam. Ostatnio poznałam chlopaka co oblał 34 razy wiec posieszam sie ze moje 3 potkniecia to wcale nie duzo
Stary 2009-09-12, 15:07   #4372
lemonka
Zakorzenienie

Iza GRATULUJE zdolniacha!!!

Itaa..34 razy?wow, ladny kamikadze.. az boje sie to przeliczac na zł

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:11   #4373
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluuusssiiaa Pokaż wiadomość
Ja to samo. Nie zdałam.

Kurczę, ale sprawa naprawdę dziwna
A terminy macie masakryczne (Powtarzam się )

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

Gratki
Wiedziałam

Cytat:
dziękuję!
jednak mam trochę czasu, to napiszę

Rano napisałam tu posta, że "nie wiem, jak się otwiera maskę, no dobra, może wiem, jak... oby " Przez całą drogę o tym myślałam, bo uświadomiłam sobie, że WCALE NIE WIEM jak to zrobić! jechałam z siostrą, która o prowadzeniu autka nie ma pojęcia, więc nie miałam się kogo poradzić i wpadłam na genialny -w moim mniemaniu- pomysł: na parkingu przed mordem parkują sobie elki - poproszę jakiegoś instruktora, żeby mi pokazał! potem zreflektowałam się: kurczę, nie będę kursantowi zabierała cennych minut jazdy ... po czym usiadłam sobie na ławce zasmucona ;p nagle podjechała eLka, kursantka wysiadła i poszła do MORDu a instruktor czekał przy samochodzie. Pomyślałam: oto moja szansa! ( ) i podbiegłam do faceta jak jakaś kretynka mówiąc ze mam dziś egzamin i nie wiem jak otworzyć maskę. Instruktor jednak okazał się być naprawdę w porządku, nawet się nie zdziwił niecodzienną prośbą szajbuski;p , pokazał mi co i jak, a nawet omówił te wszystkie 'gadżety' typu płyn chłodniczy i tak dalej. no nie powiem, było mi głupio, ale nieco spokojniejsza poszłam spocząć:P do poczekalni.
Nie czekałam długo. już koło 12:20 zobaczyłam na ekraniku swoje nazwisko, po minucie przyszedł po mnie wysoki&szczupły egzaminator. Po krótkim wstępie i pytaniach [retorycznych] czy wszystko rozumiem i czy wiem, na czym polega egzamin, przeszliśmy do pierwszego zadania. Wylosowałam płyn chłodniczy, więc dumna niczym paw ( ) otworzyłam maskę ( ) i powiedziałam coś o płynie. Potem latałam jak głupia wokół samochodu pokazując kierunkowskazy egzaminatorowi, który w ogóle na nie nie patrzył.

Pojechaliśmy na łuk. W przeciwieństwie do Mietka, pan Wojtek;p podjechał mi kawałek, ustawiłam się w kopercie, przejechałam ładnie łuczek, a teraz nawet nie pamiętam kiedy zrobiłam ten nieszczęsny jeden obrót w prawo. górka też spoko, a jak cofałam by się na niej znaleźć, egzaminator mówi: ale jedziemy po asfalcie, a ja: - rzeczywiście, niebezpiecznie zbliżałam się do trawnika, ale w radosnym amoku związanym z przejechaniem łuku zmieszanym ze stres przed ruszaniem z ręcznego, nawet tego nie zauważyłam. noga zaczęła mi latać na sprzęgle, ale udało się, nie zgasł i wyjechaliśmy na miasto.

Odetchnęłam z ulgą, gdy usłyszałam, że na światłach skręcamy w prawo- huuutaaa! jechałam trasą identyczną jak na wczorajszej jeździe, bez większych problemów, nawet zielona strzałka grzecznie zmieniła się w zielone światło;p gdy się do niej zbliżałam. Poza tym , co u mnie niezwykłe, byłam niesamowicie skupiona, przepuszczałam pieszych, którzy wbiegali na jezdnię, tak jakbym wiedziała już przedwczoraj, że wbiegną, ustępowałam pierwszeństwa, no super po prostu pierwsza trudność pojawiła się gdy jakaś babka stanęła sobie niewiadomo dlaczego na moim pasie - bez awaryjnych, bez niczego; stała i patrzyła na mnie kpiąco zza kierownicy. Zatrzymałam się, bo z przeciwka nadjeżdżała elka i nagle uświadomiłam sobie z przerażeniem, że stoję na przejściu dla pieszych. Ale że egzaminator się nie odzywał, uznałam ,ze jest ok, bo w zasadzie było - nie miałam mozliwosci zatrzymania się w innym miejsu. przejechałam, zawróciłam z użyciem infrastruktury, potem prosto na rondo, na którym również zawracałam, zatrzymując się na każdych światłach:-/ Potem kolejne rondo - takie małe, bez świateł - w porządku, jedzieeem;p na parking, parkuję, wyjeżdżam, ustępuję parę razy pierwszeństwa, znów wracam na małe rondo, jadę.
Po pewnym czasie widzę, że kierujemy się do MORDu - nie mogłam w to uwierzyć. "skręamy w lewo" - usłyszałam, zmieniłam bez problemu pas, iii znalazłam się na placu mordowskim. Egzaminatorowi nie chciało się wypełniać mojej kartki, więc wynika z niej, że jedyne co zrobiłam to przygotowanie się do jazdy, przejechanie łuku, ruszenie z ręcznego i parkowanie. ale co tam, ważne, że widnieje na niej cuudowny wynik POZYTYWNY!

kiedy wysiedliśmy z samochodu egzaminator nagle mówi do mnie:
powienienem był panią oblać na rondzie jakimśtam. czemu pani wjechała?
ja: (nie wiedząc ocb) ?!?!?!
on: no nauka jazdy była na wew. pasie a pani wjechała
ja: upss ;p
on: ale że była pani równo z nią [coś tam coś tam]
ja: jeeeeeeejjjjjjjjkkuuuu dzięęęęęęęęęękujęęęęęęęęę ęe Panu za wyrozumiałoooooooooość
on: dobra, do domu

he, he. W zasadzie aż się zdziwiłam, że tak łatwo poszło i że prócz tego ronda nie popełniłam żadnego błędu. strasznie się cieszę. ale ile się stresu najadłam. chyba z milion razy musiałam zmieniać pas - a tego się najbardziej boję. na szczęście poradziłam sobie, a jeden taksówkarz - łamiąc tym samym stereotyp taksówkarza chama;p - widząc, że wjeżdżam na prawy pas, zmienił swój na lewy i mnie wpuścił. jedna eleczka także mi pomogła - chciała zawrócić, ale widząc, że ja też chcę, odjechała.

dobra, lecę, Kochane. i jeszcze raz strasznie, strasznie Wam dziękuję. nawet sobie w poczekalni o Was i o Waszych kciukach myślałam i mi się taaak miło zrobiło. kocham Was!
Boska relacja

Cytat:
Napisane przez itaa58 Pokaż wiadomość
wiatm wszystkie;*

ja sama oblałam juz 3 razy;/ a teraz w czwartek mam kolejny egzamin i juz na sama mysl strasznie się stresuje, ale jestem pozytywnej mysli bede zdawwac tyle razy az zdam. Ostatnio poznałam chlopaka co oblał 34 razy wiec posieszam sie ze moje 3 potkniecia to wcale nie duzo
Mamy tego samego dnia egzamin

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:14   #4374
deska123
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje!

21.08.09 - zdane prawko.
deska123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:15   #4375
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynyyyyy

ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję Wiedziałam, że zdasz

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:18   #4376
souvenir
Zadomowienie

Iza_ wiosenna super, widzisz, żadnych błędów oprócz ronda. A pewnie polegało na tym że z lewej strony ruszał samochód a Ty z nim, w takim wypadku jakby co to on wymusza pierwszeństwo, można tak robić, ale trzeba umieć szybko ruszyć bo jak zostaniesz za nim w tyle i coś nadjedzie to już Ty wymuszasz super normalnie.

Coś w tym jest że egzamin strasznie mobilizuje, wtedy dopiero patrzy się na pieszych, nie to co na kursie i ogólnie większe skupienie, no ale i stres nawet taki podświadomy
Stary 2009-09-12, 15:20   #4377
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itaa58 Pokaż wiadomość
wiatm wszystkie;*

To w ten sam dźień co ja A gdzie zdajesz i o której godz Ja mam tak samo jak myśle o egzaminie to od razu serce szybciej mi bije

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:23   #4378
miss_piggy
Raczkowanie

Izulka super gratki Relacje przeczytam później bo lecę do pracy, tylko musialam luknąć czy nasza dzisiejsza jedynaczka zdała Buziaczorki!
Stary 2009-09-12, 15:31   #4379
itaa58
Przyczajenie

ja mam na 8 rano, kielce
który raz podchodzicie? Stres to najgorszy wróg;/

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

[QUOTE=
Itaa..34 razy?wow, ladny kamikadze.. az boje sie to przeliczac na zł [/QUOTE]

szkoda słow dla niego:d ja bym sie poddała na jego miejscu
Stary 2009-09-12, 15:45   #4380
Marcelka012
Raczkowanie

GG do Marcelka012

Cytat:
Napisane przez martaj145 Pokaż wiadomość

ja już mam termin w piątek i juz się strasznie boję, nawet sobie nie wyobrażam co to będzie w piątek boję się, że się na takiej głupocie wyłoże albo na łuku, porażka
o będziemy zdawać w tym samym dniu
kurcze też mam obawy i boje się że obleje na czymś banalnym...ale jakoś musimy sobie poradzić

Marcelka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości