|
|
#1621 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
obym niczego nie zapomniała. Ostatnio pasty do zębów nie wzięłam.. ooo idę szczoteczkę jeszcze naładować. A jeśli chodzi o facetów... hmm zawsze podobał mi się Danzel Washington, a ostatnio zauroczyłam się w spojrzeniu Patisona po filmie Zmierzch ![]() a koleś zupełnie nie w moim typie. Ale spojrzenie ma bosssskie |
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeee... tyko nie ten ze Zmierzchu.
Wypisz wymaluj Garfield, brrrr... |
|
|
|
#1623 |
|
BAN stały
|
ja też nie choć u mojego ciastka..
mmmm.. dobra spokój rozmarzyłam się...ja uwielbiam męskie ładne dłonie... długie zgrabne palce.. (bez skojarzeń proszę ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Pin up ale jakie ma spojrzenie... piękne oczy... pal licho resztę.. |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, takie spuchnięte niczym Garfield... Ble...
|
|
|
|
#1625 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1626 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z "murzyniątek" to też zawsze podobał mi się Denzel i Will Smith-ten to dopiero po filmie "W pogoni za szczęściem"
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1627 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
bezy z bitą śmietaną i owocami to bym zjadła, ale nie chce mi się robić , a w sklepie nie mieli. Fistaszki z bitą śmietaną
![]() ![]() Ostatecznie objadam się jabłecznikiem i popijam kawą. Pyszności A co do nazwy, to to nasze miejsce to właściwie taka montownia przyjemności by była. Każdy by miał to co lubi (no może z wyjątkiem Gryszarda na zmywaku, ale kto wie, może jakaś fajna ragazza by mu się napatoczyła )Chyba też pójdę po piwo |
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie za ladny, wole The Game'a http://www.xcomment.com/g3/img/The-G...1707121806.gif
|
|
#1630 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Myslalem juz kiedys o tym Cytat:
![]() A Madzik jest "bardzo ugodowa i wyrozumiala osoba", wiec problemow nie przewiduje Cytat:
![]() I czasami naprawde nie wiadomo, ktory to skurczybyk taki tuczacy byl Cytat:
Cytat:
) Aha! Oczywiscie frytki tez Cytat:
![]() Chodzi o ta od chrztu, czy od pierwszej komunii? Mama na pewno gdzies schowala w szafie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) ![]() --- Sped bydla zaliczony, bylo calkiem fajnie (zrobilem pieszo jakies 8 km)
|
|||||||||
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - naprawdę jestem bardzo ugodowa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1632 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam otwieram piwko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
hehe... mi bardziej wygląda na skrzyżowanie Jockera z zombiakiem. Właściwie to trochę przypomina mi Czesia. Czasem mam skojarzenia,że wygląda wypisz-wymaluj jak klasyczny ogrodowy patison
A tak całkiem poważnie to jest podobny do młodego Benicio del Toro. Chociaż del Toro jest o niebo seksowniejszy. Nawet po zestarzeniu
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
a ja tylko nieśmiało się odezwę, może znajdzie się jakaś kochana dusza chcąca użyczyć swej karty kredytowej, by pomóc mi w zakupach demeterkowych? Jeśli tak, to proszę o PW
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż poradzę, tak mi się kojarzy i tyle...
![]() A jak przeczytałam któryś raz z kolei, że potrafi się tydzień nie myć to już w ogóle diss... ![]() Vesenko, jesteś zbyt dosłowna ![]() Jeśli chodzi o ciemnoskórych, to tylko do głowy przychodzi mi Will Smith Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-12 o 19:51 |
|
|
|
#1636 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pattison jest taki jakiś wymoczkowaty
(uwielbiam tą emotkę) Benicio to prawdziwy facet To kto ze mną pije??? Jakieś Ice Tea to w grę nie wchodzi oczywiście
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-12 o 19:54 |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko - Ice Tea? Za przeproszeniem - bez fistaszków (jaj)
Ja już daaawno po piwku. Z ciemnoskórych aktorów to tylko Laurence Fishburne. Denzela uwielbia moja mama. I Morgana Freemana. Ten Pattinson wygląda jakby był wiecznie wymięty i niedomyty i na ciężkim kacu. Ble.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-12 o 19:58 |
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślę,że około 150zł za zabieg. I musiałbyś się nastawić na kilka zabiegów. I warto pogadać z dermatologiem
Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To do niego ta aluzyja była Fishburne w Matriksie był świetny Otwieraj drugie
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam drugiego Tzn. mam to pyszne pszeniczne, ale jak jutro najdzie rodziców na nie ochota np. , to będzie zonk. Bo ostatnia butelka to jest, a po to pszeniczne to trzeba do miasta jechać.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
po piwooooo
|
||
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
O, jeśli został już poruszony temat mikrodermabrazji, to pozwolę sobie zadać pytanie - czy nadaje się pod to skóra z takimi jakby grudkami i wgłebieniami, jakby była po poważnym trądziku? Wiecie mniej więcej o co chodzi...?
|
|
|
|
#1643 |
|
BAN stały
|
Chyba czas na kolejne zamówienie z BU
![]() Póki co zdecydowałam się na olejek myjący pomarańczowy, żel hialuronowy z pantenolem, serum lemon i jakiś nowy hydrolat. Teraz mam lawendowy i jestem zadowolona, ale chciałabym wypróbować coś nowego - może geraniowy? ![]() A olejek antycellulitowy wycofali?
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Mam upodlony dzis humor
i zapomnialem jak smakuje alkohol![]() Zuzunia jak bedziesz w Karkonoszach to mozesz wpasc do mnie na kawe![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee chce mi się. Siedzę w dresie, rozczochrana i nie chce mi się ubierać ![]() Ale, ale - brandy mam. Sssssaaaasssssaaaasssaaaa sssa ![]() :br zydal:
|
|
|
#1646 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Vesenko-pijemy,hej hooooo
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, czym się różnią te sera z wit. C z BU? Jedno jest z Amlą, drugie to jakieś Flavo C coś tam. Czy ich działanie się różni?
|
|
|
#1648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. nie wątpię w jego działanie, ale małe to to, na całe włosy musiałabym zużyć chyba ze dwa słoiczki, używałam na końcówki, ale i tak później miałam problem ze spłukaniem Nie wiem, może po prostu nie umiem tego używać.
|
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1650 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chcę teraz zamówić jakiś tonik,bo coś krostki mi wychodzą.No i małych przebarwień się pozbyć przy okazji.Jaki jest najlepszy?Mam cerę mieszaną z tendecją do naczynek. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ja mam cienkie włosy,a też mi szybko zeszło. nakładałam na pół godz,a potem myłam głowę dwukrotnie,bo inaczej wyglądałam,jakbym miała tłuste włosy.Ale efekty widzę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

mmmm.. dobra spokój rozmarzyłam się...

Myslalem juz kiedys o tym 

A ja myślałam, że Ty w Bajerach jesteś, a tam to przecież jada się na okrągło kartofle i kapustę (a przynajmniej bylo tak w latach 70-tych, gdy moja babcia tam była na wakacjach)
) Aha! Oczywiscie frytki tez 

Tzn. mam to pyszne pszeniczne, ale jak jutro najdzie rodziców na nie ochota np. , to będzie zonk. Bo ostatnia butelka to jest, a po to pszeniczne to trzeba do miasta jechać.
po piwooooo