|
|
#1561 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Cytat:
też chcę. Tak go z pestki w ziemi wyhodowaliście? Cytat:
![]() Cytat:
jest jeszcze do obsadzenia stanowisko pokojówki Ja się zastanawiam jak się nazywa moje stanowisko? Piekarnik? Piekarnica?---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Można pominąć musztardę,paprykę i czosnek w składnikach i wtedy można je jeść nawet z cukrem, albo ze śmietaną. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie - kto będzie pokojówką?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiekszosc sie jednak dziwi jak widzi w menu opis kawa + zoltko Ja wprowadzilam do organizmu owsianke z wisniami. Blyskawiczna, z torebki, a co.... ![]() Ale dobra byla, teraz tylko kawka (bez jaj) i moge dzialac. Moje przygotowania do przeprowadzki od wczoraj polegaja na deptaniu skorzanej kurtki (znalazlam w necie taki sposob na twarda skore) i rozwazaniu co zrobic z gramofonem - zmiesci sie czy nie zmiesci... zal sie pozbywac... moze w kuchni postawie ![]() O, i widze ze Melk wrocila zadowolona z wyprawy. Zamawiam etat na pokojowke, ale pod warunkiem ze ze sciezka rozwoju
|
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
Dżem dobry wszystkim
![]() A ja myślałam, że mnie do komuny przyjmą, chwale się, że jestem mistrzynią azjatczyzny i pierogów, a własnego fistaszka chwalę za odkurzanie, ech, nic to To sobie fistaszka zachowam tylko i wyłącznie dla siebie, się nie będę się dzielić A nazwa, może (cytując Pin up): Koło Gospodyń Wiejskich Pulsujące Gromnice Spółka Zoo?
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-09-12 o 11:33 |
|
|
|
#1565 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to jest genialne!tylko ja nie mam patelni teflonowej- tzn miałam 2 ale kazda po jakims roku robiła sie stalowa - tak ze ja nie wiem czy one były faktycznie teflonowe ..taka prawdziwa to jakiejs konkretnej firmy musi byc?. Cytat:
moglabym sie samymi ziemniakami wyzywic ![]() Cytat:
gratulje pysznego i niepomieszanego arbuza! trzymalam za niego kciuki
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy pokojówkę chyba
![]() Tak, Betty, ścieżka rozwoju będzie, na Starszą Klucznicę ![]() W przypadku polewania drinków ścieżki rozwoju brak- zazwyczaj kończy się na spotkaniach AA albo w klinice odwykowej Escritoro - ale ty jesteś w komunie! Jeśli się nie mylę, wystarczą tylko chęci i posiadanie jakichś "umiejętności"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-12 o 11:34 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no wiesz bedzie musiał od czasu do czsu "obskoczyć wszystkie obejścia"
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze to jakas perspektywa jest (w obu przypadkach). ![]() Bo człowiek który się nie rozwija-uwstecznia się.
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Z takiego nasienia (babcia moja zamiast "nasiono" mówi "nasienie", przejęliśmy to sformułowanie, bo jest kosmiczne po prostu Cytat:
Potem możesz zostać piętrową, a potem ... coś się wymyśli Możesz zarządzać ogrodnikami i innymi ciachami
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Escritoro, może być z zoo
![]() To ile sztuk liczy sobie już nasza komuna? Agnysko - babcia rządzi XD Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-12 o 11:42 |
|
|
|
#1572 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze i ja spróbuje wychodowac arbuza z nasienia
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy od ciebie. Uspokoję cię - twojego fistaszka nie chcę, będę miała swojego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Jak babcia pierwszy raz dała M. (jako naczelnemu ogrodnikowi) nasiona kwiatków w papierowej tytce i powiedziała "Masz tu nasienie, zasiej może tam pod płotem" to nie wytrzymał powagi chwili
Od tej pory "rozsiewanie przez mężczyzn nasienia na prawo i lewo" nabrało nowego znaczenia Te Pulsujące Gromnice jakoś dziwnie mi się kojarzą, mimo wczesnej pory Pewno dlatego, że konsumpcji fistaszków wczoraj nie było, bo zasnęłam w trakcie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-12 o 11:53 |
|
|
|
#1575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Mi też te Pulsujące Gromnice się kojarzą i nie wiem czy nie zacząć współczuć Gryksiowi i naszymosobistym fistaszkom
|
||||
|
|
|
#1576 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1577 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trawka też przereklamowana (jak bym znów poczuła gdzieś ten zapach to... ). Generalnie, jest tam milion ciekawszych miejsc i rzeczy niż te, które się z Amsterdamem najbardziej kojarzą. Noclegi faktycznie drogie, nieźle się musiałam nagimnastykować, żeby zarezerwować coś sensownego ponad dwa miesiące wcześniej, ostatecznie spałyśmy w hostelu młodzieżowym niedaleko dworca czyli w sumie w ścisłym centrum, za ok. 25 euro. Żaden luksus, ale potrzebowałyśmy tylko łóżka i dachu na głową Wstawałyśmy codziennie już o 8 rano, a o 22 byłyśmy już tak padnięte, że szczerze mówiąc nawet nie zasmakowałam życia nocnego Poza Amsterdamem byłam jeszcze w Utrechcie, Leiden i nad morzem w Scheveningen koło Hagi. Oczywiście nawiozłam piwa, stroopwafli, vla, cebulek tulipanów dla mamy, no i uzależniłam się od Dra Peppera Można go dostać gdzieś w Polsce? Cytat:
|
||
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1579 |
|
BAN stały
|
Zasypiam...
poszłam w końcu przed 2 spać. |
|
|
|
#1580 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja już w trakcie obiadu jestem,bo dziecko w przedszkolu przyzwyczaiło się jeść o tej porze
![]() Pulsujące Gromnice? wieczorem będziemy głosować nad nazwą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1581 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no nie wiem...pulsujące gromnice to mi sie raczej z facetami kojarzą
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam właśnie odgrzewane spaghetti, potem szybko posprzątam i będę się byczyć
![]() Mnie się tam Pulsujące Gromnice niezbyt podobają, ale się dostosuję. Może .... Fistaszkowy Raj? Ech, coś dziś nie w formie jstem do wymyślania nazw.
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wieczorem nie będę brała udziału w głosowaniu, bo będę poza domem. Dziś wybieramy się na koncert Zakopower, jakoś nigdy się bliżej nie zainteresowałam ich twórczością, to zobaczymy jak dają radę. Też mam plan: pofarbować włosy, wrzucić coś na ruszt, posprzątać (nie zostało mi wiele, bo zaczęłam juz wczoraj), wziąć cudna kąpiel i wylot z chałpy ![]() No to działam. Bye! Bawcie się dobrze beze mnie, a nie piszcie za dużo, żebym zdążyła nadrobić
|
|
#1584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo Fistaszkowe Zoo ![]() Mnie nie będzie podczas głosowania wiec się dostosuję ![]() a tymczasem idę szykować imprezę urodzinowa TŻ-a ,a później będę bawić się acz kulturalnie jak na panią domu przystało |
|||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Our house, is our castle and our keep,
Our house, in the middle of our street... Trochę zmieniłam, ale może jako motto się nada...
|
|
|
|
#1588 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja właśnie usmażyłam jabłka w cieście
![]() Chociaż na deser najlepszy byłby fistaszek
|
|
|
#1589 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszkowe Zoo, też niezłe
![]() Uwinęłam się z zakupami i sprzątaniem ( właściwie tylko ogarnięciem mieszkania, bo to wystarczyło) i oficjalnie zaczynam nicnierobienie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Arbuz w środku normalny czerwony, a słodki jak taki ze sklepu. A waga 5 kg 

Ja się zastanawiam jak się nazywa moje stanowisko? Piekarnik? Piekarnica?
faktycznie,tylko wrzucić i gotować 20 minut.....dam radę

). Generalnie, jest tam milion ciekawszych miejsc i rzeczy niż te, które się z Amsterdamem najbardziej kojarzą. Noclegi faktycznie drogie, nieźle się musiałam nagimnastykować, żeby zarezerwować coś sensownego ponad dwa miesiące wcześniej, ostatecznie spałyśmy w hostelu młodzieżowym niedaleko dworca czyli w sumie w ścisłym centrum, za ok. 25 euro. Żaden luksus, ale potrzebowałyśmy tylko łóżka i dachu na głową