Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 13:52   #421
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

chyba sie udało

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:01   #422
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Carol ja tam za "dziewczynke"się nie obrażam,milutko bardzo
Czytałam teraz gdzieś na necie,że w pierwzych tygodniach ciąży nie powinno się badać szyjki,bo grozi poronieniem Wiecie coś na ten temat? I jaka w ogóle powinna być szyjka w pierwszych tygodniach?
Chciałam sprawdzić u siebie,ale chyba sobie odpuszcze
Cytat:
Napisane przez jami Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny-to moze i ja sie przylacze do plotkowania
Mam na imie Basia(24l) i jestem w 19tc. jestem z moim Tz dpoiero ponad rok, no i jak sie domyslacie dzidzia to 'wpadka'. Z Tz dobrze sie dogadaujem, mieszkamy u mnie razem i na razie slubu nie planujemy-jak juz to po slubie-moze razem z chrzcinami -wolimy teraz odlozyc troszk pieniazkow na przyjscie na swiat malenstwa

U mnie oprocz tego, ze okres sie spoznial i bolaly mnie piersi, mialam starszne nudnosci od samego poczatku ciazy. w pracy dziewczyny smialy sie, ze na pewno jestem a ja na to, ze 'gdzie tam'. No i wkoncu okazalo sie
Ciesze się Giovi

Witaj Jami w naszych skromnych progach, super, że się przyłączyłaś do nas ale mamy duzo zafasolkowanych dziewczynek śiwetnie, teraz my się musimy starac( niezafasolkowane)

Co do ślubów, to nie warto go brac tylko dlatego,ze jest się w ciąży. Ja tak keidyś z 1 tz zrobiłam i po roku już nim nie był. Teraz mam kochanego, ale tym razem najpierw był śłub a teraz czekamy na zafasolkowanie

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

I jak tam Paprotko wymęczyła Cię szwagierka?;-)

Ciekawe jak tam Agusia sie czuje.... mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku!!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:23   #423
marlenka0505
Zakorzenienie

A mnie pogoda pokonała i sobie popołudniową drzemkę ucięłam. Normalnie masakra teraz nie umiem się pozbierać
Stary 2009-09-12, 15:10   #424
latko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jami Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny-to moze i ja sie przylacze do plotkowania
Mam na imie Basia(24l) i jestem w 19tc. jestem z moim Tz dpoiero ponad rok, no i jak sie domyslacie dzidzia to 'wpadka'. Z Tz dobrze sie dogadaujem, mieszkamy u mnie razem i na razie slubu nie planujemy-jak juz to po slubie-moze razem z chrzcinami -wolimy teraz odlozyc troszk pieniazkow na przyjscie na swiat malenstwa

U mnie oprocz tego, ze okres sie spoznial i bolaly mnie piersi, mialam starszne nudnosci od samego poczatku ciazy. w pracy dziewczyny smialy sie, ze na pewno jestem a ja na to, ze 'gdzie tam'. No i wkoncu okazalo sie
Witaj cieszymy się że się przyłączyłaś

Ja z moim TŻ wziełam ślub w zeszłym roku z miłości, przez jakiś czas wynajmowaliśmy mieszkanie, później trochę pomieszkaliśmy pod Wawą u babci bo zbieraliśmy na własne mieszkanko no i się udało od jakiś 3miesięcy mieszkamy sami i u siebie ale wykończenie mieszkania wykończyło mnie psychicznie i fizycznie Moje kochanie na początku już ustaliło kolejność studia,ślub, mieszkanie no i teraz dzidzia

Agniesiu jak tam u ciebie wszystkie się modlimy o Twoją dzidzię mamy nadziej że wszystko dobrze
latko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:57   #425
SugarbabyLove
Zakorzenienie

yyy chyba nie jestem na beirzaco z tematem.. musze podgonic.. tak u mnie tez pogoda go spania.. no i witam rowniez te dziewczyny ktore dołączyły do grona :P jak sie macie dzisiaj??
Stary 2009-09-12, 16:18   #426
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
yyy chyba nie jestem na beirzaco z tematem.. musze podgonic.. tak u mnie tez pogoda go spania.. no i witam rowniez te dziewczyny ktore dołączyły do grona :P jak sie macie dzisiaj??
Troszkę się działo na wąteczku ale dzisiaj spokojnie, wszyscy odpoczywają pewnie, albo sprzątają
U mnie tez pogoda do spania, strasznie smętnie i ponuro, widać, ze lato sobie poszło juz

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-12, 16:35   #427
latko
Przyczajenie

U mnie pogoda ładna i nawet całkiem ciepło , ale po całym dniu sprzątania i gotowania to nie mam siły na nic .
A jak tam u was samopoczucie?
latko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 16:47   #428
Linka24
Wtajemniczenie

No co ty Carol? a gdzie ty mieszkasz ze pogoda nijaka? w moich okolicach jest całkiem ładnie, chodze na krótki rękaw i wogóle sie nudzę. Tż zafascynowany meczem razem z teściem i ślad po nich zaginął. a poza tym w porządku, spokój cisza... idę może gdzies się zakręcę i znajdę zajęcie. 3majcie się dziweuszki mocno a te co mają działąc niech działają ossstro, coby po weekendzxie był jakiś ślad )
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 16:55   #429
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
No co ty Carol? a gdzie ty mieszkasz ze pogoda nijaka? w moich okolicach jest całkiem ładnie, chodze na krótki rękaw i wogóle sie nudzę. Tż zafascynowany meczem razem z teściem i ślad po nich zaginął. a poza tym w porządku, spokój cisza... idę może gdzies się zakręcę i znajdę zajęcie. 3majcie się dziweuszki mocno a te co mają działąc niech działają ossstro, coby po weekendzxie był jakiś ślad )
Ja zasypiam na siedząco mnie szczerze Ci powiem jest zimno, a na dworze ponuro, nawet mi się nie chce wychodzić nigdzie.
Ja się dzisiaj już narobiłam, teraz mam lenia, jutro będę latać, o goście przyjdą.

Latko Samopoczucie w porządku mam nadzieję, ze Twoje równiez
Zgadzam się, laseczki do dziełażeby fasolek przybywało

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-12, 17:01   #430
hanjah
Zakorzenienie

Ja już po pracy i big zakupach nawet Zajadam naleśniki z warzywami, a za 2 godziny idę z TŻ do znajomych. Kupiłam ich synkowi taki śliczny komplecik, aż mi się łezka w oku zakręciła jak oglądałam te piękne ciuszki... Nie chcę się niepotrzebnie nastawiać, ale nie umiem o tym nie myśleć...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 17:13   #431
Justi_Mal
Przyczajenie

Witajcie koleżanki. Czytam Wasze wpisy i tak mi się milutko zrobiło. Mam nadzieję że niebawem będę mogla się z Wami dzielić podobnymi przeżyciami.
Czekam na odpowiednią chwilę żeby zrobić teścik
Justi_Mal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 17:26   #432
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justi_Mal Pokaż wiadomość
Witajcie koleżanki. Czytam Wasze wpisy i tak mi się milutko zrobiło. Mam nadzieję że niebawem będę mogla się z Wami dzielić podobnymi przeżyciami.
czekamy na wspaniala wiadomosc o 2 kreskach trzym amy kciuki !!!!
Cytat:
Napisane przez latko Pokaż wiadomość
U mnie pogoda ładna i nawet całkiem ciepło , ale po całym dniu sprzątania i gotowania to nie mam siły na nic .
A jak tam u was samopoczucie?
ja wlasnie wrocilam z kina ale sie usmialam bylam na tym nowym filmie BRZYDKA PRAWDA swietna komedia... masakra, a poza tym wlasnie za chwilke ide zrobic herbatke bo cos mnie glowa boli n ie wiem od czego... za malo dzisiaj na wizazu siedzialam :P moj mezus mecz oglada, a za chwilke znjaomi przychodza i beda na meczu i mam talent i chyba umre....

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
boże zaraz moja głupia szwagierka przychodzi nie chce mi sie nawet na nią patrzec nie mam gdzie uciec bo mieszkamy w kawalerce chciałam sie zaraz pouczyć a bed jej głupiego gadania słuchać wy przynajmniej macie spokój od niepożądanych gości
ohhh cos o tym wiem... ale spoko bedzie dobrze my kobiety to twarde jestesmy trzeba zacisnac piesci i usmiechac sie pieknie

a poza tym jesli chodzi o slub to tez zawsze chcialam po koloei i jestem zdania ze przez dziecko slubu nie powinno sie brac.. jak my ustalismy date slubu to 3 miesiace przed zaczelismy sie starac po 2 miesiacach twierzdilismy ze nam jednak nie dane przed slubem i ze po slubie bedzie napewno a tu miesiac przed niespodzianka wiec moge powiedziec ze u m nie bylo po kolei
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:33   #433
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kobietki
ja dzis dzien leniwca mam.zrobilam biigosss i teraz wyleguje sie z moim tzkiem na sofie

CAROL , LATKO dziewczyny dziekuje za troske
dzis dobrze sie czuje.choc noc troche noe przespana-ale to tylko dlatego,ze wczoraj w dzionek spalam.

tak sie objadlam,ze az ciezko oddychacbrzusio sterczy

ale widze,ze dzis jakas tu cisza
pozdrawiam Was dziewczynki

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:43   #434
zebra666
Zakorzenienie

Agnieszka Ty masz leżeć a nie bigos gotować Inaczej baty dostaniesz... Ciesze się, ze dobrze się czujesz ale pamiętaj lepiej kursować do wc, łóżka i po jedzenie. Przynajmniej do wizyty
A dzień lenica to ja mam, bo ugotowałam tylko kaszę dla psa:P

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 18:54   #435
marlenka0505
Zakorzenienie

Trochę spokoju i wyciszenia wszystkim nam się przyda. Ja w ramach rozruszania kości byłam z córeczką na spacerku i u mamuni na kawusi i jeszcze rundka do piekarnia po bułeczki na jutro na śniadanko.
Tak mi Carol bakcyla zarzuciłaś na ten automat do pieczenia chleba. Myślałam, że to droższa inwestycja no i zaczęłam się zastanawiać. A i jak możesz to zarzucić mi na pw linkiem do tej twojej magicznej stronki z przepisikami .
A mnie dzisiaj takie jakieś wątpliwości ogarnęły co do drugiego potomka (jakąś taką wizję miałam ile taki mały człowieczek kosztuje) Normalnie szkok. Mam nadzieję, że zaskoczyłam, bo jeszcze się rozmyślę. No a jak nie, to że wątpliwości mi przejdą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 19:27   #436
sanderinka
Zakorzenienie

hej tak sobie was czasami podczytuje i sie dolaczam przyjmiecie mnie ??
ooo i widzie dziewczynki z mlodych mamuś

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 19:32   #437
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
Kochana My tu przyjmujemy wszystkie Dobre Duszyczki Witaj w naszym klubie
Stary 2009-09-12, 19:53   #438
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Kochana My tu przyjmujemy wszystkie Dobre Duszyczki Witaj w naszym klubie

bo o ile sie nie myle na pomysl nowego watku wpadlyscie na moje pierwsze dolegliwosci czy cos takiego ?? o bedzie z kim pogadac bo czasami TRZEBA sie wygadac bo to pomaga

dzieki

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 20:36   #439
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Hej kochane Witam tez nowe staraczki
Juz wrocilam do domku, takze znowu jestem w cywilizowanym swiecie z internetem

Jak sie czujecie? Co slychac?? Duzo mnie ominelo?? Jutro od rana nadrabiam lekture buziolki ;*
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 21:02   #440
aneczka555
Zadomowienie

dziewczyny ja troche nie na temat ale chcialabym ustawic napis pod postem tak jak wy macie i nie wiem jak to zrobic
aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 21:14   #441
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja troche nie na temat ale chcialabym ustawic napis pod postem tak jak wy macie i nie wiem jak to zrobic
Musisz wejsc w ustawienia profilu, potem opcje ''zmien/ustaw podpis'' wpisac co chcesz i zapisac zmiany
Stary 2009-09-12, 21:34   #442
aneczka555
Zadomowienie

ok dzieki Cosmaaaaa, zaraz sprobuje ustawic.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

kurcze nie moge tego ustawic,mam wejsc w kolory i styl profilu???

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

wychodzi na to ze tylko ja nie umiem tego ustawic

Stary 2009-09-12, 21:37   #443
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Cosmaaa a tak na marginesie to pani joanna jechala na mnie ze mam problemy z zajsciem w ciaze i to byl do mnie ten drugi cytat.
Przepraszam tak ten cytat byl o Tobie, ale nie pamietalam Twojego nicku Mam nadzieje, ze nie jestes zla?

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
pojawiam sie i znikam znowu troche bede

Cosma, Słonce Ty moje widzisz, jak zostalas cieplo przyjeta
I bardzo dobrze pojechales Pani Joannie Pseudo-Moderatorce-Dyktatorce wrrrrrrrrrrrrrr a te jej teksty dotyczace wieku to mnie po prostu rozwalaja
ale mam prosbe-ja osobiscie nie chcialabym Cie stracic, wiec o...j ja i juz sie nie odzywaja, niech teraz sobie sama tam prowadzi monologi sama z soba, bo cala reszta tu

na tym, z ktorego slawna juz na caly wizaz Pani Joanna nas wyprosila, bo nie mowimy o sluzach tylko, mamy rowniez i inne troski

Wlasnie z ta sytuacja to jest tak, ze ja wcale nie lubie tak sie zachowywac i staram sie raczej nie dac sprowokowac ... Jednak Joanna nie dala mi wyboru i nie opanowalam nerwow. Trudno. Stalo sie. Zachowalam sie jak idiotka, jednak po jej wypowiedzi jaka dostalam na priva wiem, ze mam choc ten jeden grosz wiecej klasy niz ona- kobieta w wieku 30 lat i majaca dzieci ... Nie wkleje Wam wiadomosci od niej, bo mi wstyd cos takiego cytowac, ogolem zostalam pojechana jak mi sie nawet nie marzylo ... Podobno moj TZ jest ze mna zeby sobie malolate pobzykac, podobno mam zje**na twarz i charakter i jej maz uznal ze tez by mi dziecka nie zrobil i ze ona nie musi nadstawiac jakiemus frajerowi zeby miec pieniadze na zycie .... Milutko nie? Laska mnie nie zna a smie mi takie rzeczy pisac. To juz przeszlo wszelkie zawody. Nie pozwole nazywac sie cytuje ''k*rwiszonem'' bo nim nie jestem i nie jestem z moim TZ dla pieniedzy bo jakby ktos chcial zauwazyc sama tez pracuje... Jeszcze sie trzese po tej wiadomosci od Pani i Wladczyni J. i zasnac z nerwow nie moge ... Troche ponadrabialam Waszych postow, ale tak hm nie dokladnie, wiec dokladnie poczytam sobie juz jutro ;* a ze poruszylyscie ten temat to musialam na to odpisac :P Powiem jeszcze tylko, ze zglosilam tego priva do moderatora. Przy kazdym poscie i wiadomosci prywatnej jest opcja ''Zglos''
Stary 2009-09-12, 21:37   #444
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc kobietki
ja dzis dzien leniwca mam.zrobilam biigosss i teraz wyleguje sie z moim tzkiem na sofie

CAROL , LATKO dziewczyny dziekuje za troske
dzis dobrze sie czuje.choc noc troche noe przespana-ale to tylko dlatego,ze wczoraj w dzionek spalam.

tak sie objadlam,ze az ciezko oddychacbrzusio sterczy

ale widze,ze dzis jakas tu cisza
pozdrawiam Was dziewczynki
Super kochana, ze czujesz się dobrze!!!!! A tak w ogóle laseczka, Ty się nie przemęczaj!!!!!!!! Już mi do łóżeczka

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-12, 21:38   #445
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
ok dzieki Cosmaaaaa, zaraz sprobuje ustawic.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

kurcze nie moge tego ustawic,mam wejsc w kolory i styl profilu???

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

wychodzi na to ze tylko ja nie umiem tego ustawic

Nie, kochanie, wchodzisz w opcje ''Edytuj podpis'' masz po lewej stronie Nie mart sie, mi tez sporo czasu zajelo ogarniecie wizazu
Stary 2009-09-12, 21:41   #446
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Trochę spokoju i wyciszenia wszystkim nam się przyda. Ja w ramach rozruszania kości byłam z córeczką na spacerku i u mamuni na kawusi i jeszcze rundka do piekarnia po bułeczki na jutro na śniadanko.
Tak mi Carol bakcyla zarzuciłaś na ten automat do pieczenia chleba. Myślałam, że to droższa inwestycja no i zaczęłam się zastanawiać. A i jak możesz to zarzucić mi na pw linkiem do tej twojej magicznej stronki z przepisikami .
A mnie dzisiaj takie jakieś wątpliwości ogarnęły co do drugiego potomka (jakąś taką wizję miałam ile taki mały człowieczek kosztuje) Normalnie szkok. Mam nadzieję, że zaskoczyłam, bo jeszcze się rozmyślę. No a jak nie, to że wątpliwości mi przejdą
Zaraz Ci kochana napisze na privie, a automat jest naprawde super, piekłam ostatnio babedczkę i wyszła super!!! Także naprawdę szczerze polecam!!
Co do Twoich wątpliwości, to powiem Ci,że ja je też cały czas mam...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-12, 21:41   #447
aneczka555
Zadomowienie

Cosmaaaaa pani J. Cie nie zna i nie ma prawa tak o tobie pisac!!!!!!!!
co za beszczelnosc!!!!!!!!!!! jak tak mozna??!
kochana wiem ze Cie to zdenerwowalo ale trzeba o tym juz zapomniec

Stary 2009-09-12, 21:46   #448
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Przepraszam tak ten cytat byl o Tobie, ale nie pamietalam Twojego nicku Mam nadzieje, ze nie jestes zla?

Wlasnie z ta sytuacja to jest tak, ze ja wcale nie lubie tak sie zachowywac i staram sie raczej nie dac sprowokowac ... Jednak Joanna nie dala mi wyboru i nie opanowalam nerwow. Trudno. Stalo sie. Zachowalam sie jak idiotka, jednak po jej wypowiedzi jaka dostalam na priva wiem, ze mam choc ten jeden grosz wiecej klasy niz ona- kobieta w wieku 30 lat i majaca dzieci ... Nie wkleje Wam wiadomosci od niej, bo mi wstyd cos takiego cytowac, ogolem zostalam pojechana jak mi sie nawet nie marzylo ... Podobno moj TZ jest ze mna zeby sobie malolate pobzykac, podobno mam zje**na twarz i charakter i jej maz uznal ze tez by mi dziecka nie zrobil i ze ona nie musi nadstawiac jakiemus frajerowi zeby miec pieniadze na zycie .... Milutko nie? Laska mnie nie zna a smie mi takie rzeczy pisac. To juz przeszlo wszelkie zawody. Nie pozwole nazywac sie cytuje ''k*rwiszonem'' bo nim nie jestem i nie jestem z moim TZ dla pieniedzy bo jakby ktos chcial zauwazyc sama tez pracuje... Jeszcze sie trzese po tej wiadomosci od Pani i Wladczyni J. i zasnac z nerwow nie moge ... Troche ponadrabialam Waszych postow, ale tak hm nie dokladnie, wiec dokladnie poczytam sobie juz jutro ;* a ze poruszylyscie ten temat to musialam na to odpisac :P Powiem jeszcze tylko, ze zglosilam tego priva do moderatora. Przy kazdym poscie i wiadomosci prywatnej jest opcja ''Zglos''
Cosma ona do mnie na priv tez pisala i się mnie czepiała, ehh nie przejmuj się, ona tutaj nie przyjdzie, a wiem, ze czyta wszystko, ale co tam niech sobie zyje w spokoju i zdrowiu, ale z dala od nas.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
Ja też witam Cię serdecznie i przyjmuje jak wszystkie laseczki z otwartymi rękami

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Justi_Mal Pokaż wiadomość
Cieszymy się, ze miło Ci się zrobiło z naszego powodu Witam Cię serdecznie!!! I życze samych dobrych wiadomości

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-12, 21:59   #449
joanna2912
BAN stały

Tak kochana CAROL czytalam was moze pare razy ale tylko po to zeby sprawdzic czy w dalszym ciagu jest poruszany moj temat a jest i to bardzo namietnie i Ja sobie niestety na to nie pozwole i juz zglosilam tam gdzie trzeba i w najblizszym czasie problem zostanie rozwiazany mam tylko nadzieje,ze szybciej niz mi sie wydaje
prosze piszcie dalej nie przeszkadzajcie sobie a COSMAAA za ciagniecie dalej tego tematu na pewno zostanie zablokowana
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 22:03   #450
Carol77
Zakorzenienie

Kochane kobietki zmykam do wyrka spijcie słodziutko

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
Tak kochana CAROL czytalam was moze pare razy ale tylko po to zeby sprawdzic czy w dalszym ciagu jest poruszany moj temat a jest i to bardzo namietnie i Ja sobie niestety na to nie pozwole i juz zglosilam tam gdzie trzeba i w najblizszym czasie problem zostanie rozwiazany mam tylko nadzieje,ze szybciej niz mi sie wydaje
prosze piszcie dalej nie przeszkadzajcie sobie a COSMAAA za ciagniecie dalej tego tematu na pewno zostanie zablokowana
Droga Joanno, nie strasz nas, my też zgłosiłyśmy co trzeba i gdzie trzeba, a Twoich gróźb się nikt tutaj nie boi, więc wracaj na swój wątek i tam się udzielaj. Wszystkiego dobrego.

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości