|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
| super . ! |
|
475 | 61,29% |
| nie mam na ten temat zdania. |
|
40 | 5,16% |
| wolę zapuścić swoje. |
|
160 | 20,65% |
| wygląda to nienaturalnie. [!] |
|
100 | 12,90% |
| Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy
Cytat:
ja mam wlosy do ramion tez, i mam takie pytanie Twoje wlosy za sztuczne czy prawdziwe, fajne takie dluuugie, gdzie je kupowalas? sa chyba geste prawda?
|
|
#3842 |
|
BAN stały
|
witam,chce sobie przedluzyc włoski, zawsze marzyłam o długich ale nie dosc ze wolno rosna to sie robia brzydkie. Dlatego duzo farbuje-nie lubie nudy-ale teraz postanowilam miec czarne i koniec(najbardziej pasuja) kolezanka mowi ze pewnie nie wytrzymam zeby nie farbowac wiec powinnam przedluzyc i jak bede miec takie jakie mi sie marzyły to nie bede ich farbowac i nie beda sie tak niszczyc- teraz pytanie- czy jak bede przedluzac metoda RINGÓW i wlosami naturalnymi (i nie bede ich farbowac prostowac itd) to jest mozliwosc ze naturamne moje sie wzmocnia-?nie jest z nimi bardzo zle ale chce by odpoczeły.
|
|
|
|
#3843 |
|
Przyczajenie
|
oferta sprzedaży - złamanie regulaminu - wyedytowano
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2009-09-11 o 12:27 |
|
|
|
#3844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te włoski kupowałam na tej aukcji :http://allegro.pl/item729817822_clip...mie_55_cm.html i właśnie nie są wcale takie gęste. Moim zdaniem przynajmniej brakuje dwóch wąskich taśm na boki głowy. Ja jedną taśmę podwójną, tą najweższą przecięłam i doszyłam do tych najmniejszych że teraz mam po bokach podwójne taśmy a z tyłu głowy trzy taśmy. Tył jest bardoz w porządku, ale na boki zamówiłam sobie jeszcze sztuczne pasemka, żeby bardziej zagęścić włoski są naprawde fajne i dobrej jakosci (odrobinę się plączą po całym dniu ale bardzo delikatnie je rozczesuje żeby nie wyszarpywać i są nadal śliczne ) Caramella ma też włoski od tej pani, ale wydaje mi się że jej są gęściejsze, może dlatego że krótsze, nie wiem![]() Nyla, z tego co słyszałam to ringi mimo iż "nieinwazyjne" także niszczą trochę włosy... Chociaż ja nigdy takich nie miałam więc z doświadczenia Ci nie powiem
Edytowane przez morell Czas edycji: 2009-09-11 o 09:18 |
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm tez sprzedawca zawsze mial tansze wlosy....60-70 gram to wcale nie tak duzo, ciekawe zatem dlaczego te wlosy sa takie drogie.......
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Zajrze na tą strone i moze wypróbuje , margaretka1982 a grube są te włoski, bo u Sandritki są cieńkie.
Po za tym kiedys tez wydałam ok 300zl na włosy i były naprawde dobrej jakosci bo rok czasu miały rewelacyjną zywotność ale juz chyba nie ma tego sprzedawcy na allegro ;( |
|
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za radę !
Pozdrawiam |
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
włoski te które dostałam są także dobrej jakości ja na nie nie narzekam jak na razie
wiadomo że są mniej gęste od syntetyków. Mimo to są super i mi się podobają. Lekko je zagęszczę syntetycznymi pasemkami i będzie ok
Edytowane przez morell Czas edycji: 2009-09-11 o 10:52 |
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item728305339_prze...a.html#gallery
jak myslicie beda kiepskie jakosciowo?
|
#3850 |
|
BAN stały
|
mini ale te clipy sa syntetyczne .. za 130 zl chyba nie warto .. mysle ze lepiej juz chyba dolozyc i kupic jakies naturalne , albo znalezc inne syntetki w bardziej ekonomicznej cenie , ja mam za 82 zl i sa dobre jakosciowo , ale nie wiem jak chcesz ,
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
to juz lepsze sa te ? http://allegro.pl/item729817822_clip...m.html#gallery
pisze ze naturalne ale za taka kase nie ma naturalnych..
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Mini - wiele dziewczyn ma tutaj włosy od tego sprzedawcy. Ja osobiście nie polecam. Wg mnie to na pewno nie są naturalne
Rzadkie, wyczesują się ogromnie, nawet podczas chodzenia pełno ich w domu...
|
|
|
|
#3853 |
|
Rozeznanie
|
ja mam te włoski od kilku dni i na azie mi siuę podobają
wydaje mi się że są naturalne, ale pewności nie mam bo się na tym nie znam. W każdym razie od moich naturalnych nie różnią się niczym
|
|
|
|
#3854 |
|
BAN stały
|
wlosy od sandritki.. mozliwe ze sa to natralne , indyjskie jakies odpadki tzn te z najnizszej polki jakosciowej ..poza tym tych clipow od niej jest baaaardzo malo 60 gram hmmm .. to ja mam zamiar uzyc 50 gram wlosow to zrobienia tylko JEDNEJ tasmy a tu caly zestaw sie miesci w 60 gramach , szalu wiec nie bedzie , co do wyczesywania to normalne ze troszke sie ich wyczesuje przy szarpaniu czy cos . ale jesli same wylaza z tasmy to juz niedobrze
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny. ja chce tylko przedłuzyc sobie włoski clipami o jakies 10 cm, bo swoje mam długie, tylko pocieniowane, tak że z przodu mam tak do ramion tylko. Moje pytanie jest taki, czy wystarczy mi jeden zestaw clipów, dodam że mam gęste włosy, no ale chce tylko troche swoje przedłuzyc.
|
|
#3856 |
|
BAN stały
|
Włoski od niej są naturalne ale na pewno nie jakieś super.
Mam je od kilku miesięcy i chyba nie zamówiłabym znowu. Teraz jak je zakładam to zbijają się w strąki, że muszę rozczesywac ciągle, została ich połowa na taśmach:| jak zlapie i pociągnę to normalnie wychodzą .. dobrze ze mialam 2 nieuzywane taśmy to sobie doszyłam i jako tako wyglądają.. |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
u sandrintki nie pododobaja mi sie kolory
http://allegro.pl/item728305339_prze...a.ht ml#gallery <--- tu sa przpiekne kolory.. ta kawa jest swietna.. wiec co zostaje tylko te za 250? kurde.. ;/ zalezy mi zeby mało sie platały.. bo kitka mojej siostry (syntetyk) masakra..
|
#3858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a włosy od sandritki tak jak mówiłam- wypadają strasznie.. :/ została mi z nich połowa |
|
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Nie wiecie jak sprawdzić włosy czy są naturalne??Wystarczy wyrwać jednego i podpalić zapalniczką. Jest to przecież tak charakterystyczny zapach, ze na pewno odrazu będziecie wiedziały czy jest to naturalny włos czy sztuczny.
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
WŁOSY OD SANDRITKI!!
Jeśli mogę pomóc coś to pozwólcie ,że ja wydam swoją subiektywną opinię nt. włosków od Sandritki ! Kupiłam u niej już nie jeden zestaw, oczywiście kazda kupująca klientka u niej od razu wystawia komentarz ,ze włoski są lśniące, piekne i naturalne, bo otóż to tak właśnie jest ,ale tylko na samym początku, ja jeśli kupie u niej te włosy to je uzytkuje codziennie , myje co drugi dzień w maskach i odzywkach ,ale szybko tracą swoją naturalność , jedna z forumowiczek napisala ,ze pełno ich w domu- tak to prawda wypadaja bo jak odkurzam to widze ile tego jest ;/ , od prostownicy się łamią, kupuje je bo są dość tanie i naprawde po wymyciu ślicznie się falują a ja lubie falowane włoski, ale z tego iż lubie nie tylko włosy krecone ale też proste to je prostuje i w wyniku tego szybko tracą swoja żywotność, zapewnic moge ,ze to nie są syntetyki,ale włosy indyjskie, te włosy są cieńkie i krótko je sie uzytkuje, dlatego odkladam kase i najlepiej zainwestować w chińskie włosy virgin oraz malezyjskie virgin Oceniam te włosy na dobre ,ale nie wspaniałe, bo za tą cenę naturalnych zdrowych włosów nigdzie sie nie kupi ! Pozdrawiam ;-) |
|
|
|
#3861 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
włosów w domu jest pełno.. no i moje po wymyciu się nie falują
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym jeszcze dodać, ze zadowolona jestem z tych włoskow zawsze, choć wkurza mnie to ,ze szybko przy moim użytkowaniu (prostowanie, krecenie)sie niszczą, najdłuzej w nich wytrzymałam ponad 2 miesiace ,ale to bez uzywania żadnych zgrzewczych urządzeń no i oczywiście przy właściwej ich pielegnacji
|
|
|
|
#3863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przydałyby się jakieś gęstsze.
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak zakręcę to po dwóch godzinach są strąki.. i to proste.. |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3867 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
wolałabym naturalne ale wiem że sa droższe i jest ich mniej.
włosy juz pokazywalam
|
|
#3869 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Rozeznanie
|
Dobra mam pytanko odnosnie cięcia wlosow.
Jak widać na zalaczonym obrazki, juz wloski wyprostowalam te syntetyczne no i pytanie jak je obciac? Dodam ze juz 5 cm skrocilam :P Zaznaczylam dokad siegaja moje wlosy, sa bardzo krotkie.. a zielona kreska zaznaczylam jak ja to widze zeby sciac... dobrze? Chodzi mi o to, w ktorym miejscu zaraz pod wlosami moimi podciac zeby wygladalo to w miare naturalnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.