|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Droga CAROLL Ty to akurat najmniej masz do zglaszania bo ja Cie w zadnej wiadomosci nie obrazilam
to jest po 1 a po 2 ja juz jedna odpowiedz dostalam i mam wyszukac wszystkie tematy gdzie jest poruszany moj temat i wlasnie to robie wiec mnie nie staraj sie zastraszyc bo niestety Ci sie to nie uda a po 2 mozesz swojej przyjacioleczce COSMIEEE powiedziec,ze niestety Ona jako 1 napisala BAAAARDZO CIEKAWA WIADOMOSC NA PRIVIE ktora zreszta tez juz zdazyla byc zgloszona
|
|
|
|
#453 |
|
BAN stały
|
Jesli moge Ci powiedziec to ja to juz zakonczylam dawno,ale wspanialomyslna paniC zaczela znowu i jak zwykle stara sie byc swieta a to ona jako 1 wyslala mi swietna wiadomosc na privie,a ja sobie nie pozwole zeby szaragac moje imie wiec ja tez zglosilam ten zmudny temat tam gdzie trzeba ,i nie ja zaczelam ten temat a jak zwykle pewno padnie na mnie
ale nie rusza mnie to
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się odezwę do Pani, ale czytałam Pani posty do kilku dziewczyn i trochę kiepsko u Pani z kontrolowaniem emocji. Ja rozumiem szczerość, ale można powiedzieć różne rzeczy w cywilizowany sposób i na poziomie.
Już nie jdno usłyszałam, że my fałszywe jesteśmy itp. Proszę nie kontynuujmy już tego tematu, bo szkoda sobie oczy niszczyć na głupie kłótnie. Czy Wy nie macie większych problemów w życiu??? A moje pytanie było skierowane do Boga. |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Joanno, nie mam zamiaru komentować Twoich zarzutów do mojej osoby. Po 1 nie masz prawa mnie obrażac, bo mnie nie znasz , a po 2 to robi się już śmieszne, wyluzuj moja droga, bo Ci jeszcze te nerwy zaszkodzą. Co do mojej świętości, to Ty już się o nią nie martw
ja fałszywa nie jestem, nie byłam i nie będę. A nawiasem mówiąc co Cię to tak drażni w mojej świętości???? Zazdrościsz, że taka nie jesteś??? Proszę idź sobie juz stąd i nie zatruwaj wąteczku który naprawdę jest ŚWIĘTY A jeszcze jedno, super jak zgłosiłaś moje wiadomości do admina Pozdrawiam i zdrówka życzę!!
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-13 o 00:27 |
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
To ja z innej beczki
![]() Właśnie wróciliśmy z TŻ od tych znajomych-młodych rodziców. Chłopczyk jest cudny, choć już zdążył dać rodzicom w kość Znów mi się zatęskniło do takiego bejbika, choć trochę mnie to wszystko mimo wszystko przeraża (ale jak usłyszałam o porodzie w wodzie i opiece okołoporodowej, to w życiu nie zdecyduję się rodzić w Polsce Żeby już była sobota za tydzień i żeby @ nie nadeszła. Czego i Wam życzę Dobranoc
|
|
|
|
#457 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic nie rozgrzebuje i nie bedę rozgrzebywać. My mamy swoje sprawy, Wy macie swoje, więc rozejdźmy się w spokoju i nie piszmy do siebie więcej. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
trzeba wybrać odpowiedni szpital, naprawdę można u nas rodzić po ludzku I nie martw się niczym, to samo przychodzi, ja tez bardzo się bałam, bolało, ale już nie pamiętam tego wszytskiego, widok bobaska wszystko wynagrodzi
|
|
#459 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
ojej dajmy juz temu spokoj... bbo watek tek nie zostal zalozon po to by wracac do tamtej klotni.. jest po to by sie wygadac pozalic pogadac poplotkowac..
wiec i ja juz koncze ten temat i zaczynam innhy wczoraj padlam o 23 ja znajomi poszli ahhh ogladalam mam talent nie no ludzie sa niemozliwi w tym programie...a tak poza tym to od wczoraj wkieczora ciagle mnie brzuch boli... nie wiem co to moze byc... ehhh |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie w ciąży totak ciągnął brzuch, miałam za mało teraz nie pamiętam, ale chyba magnezu. Brałam go taką końską dawkę ![]() Co do porodu. Rodziłam u nas i było suuuuper. Super opieka, poród rodzinny i expresem. Ale wątpliwości zawsze się pojawiają, ja mimo, że miałam poród super, wczoraj na spacerku z córą zwątpiłam. Takiee schizy mam, czy ja na pewno chcę jeszcze raz rodzić, czy ja to wytrzymam?? Jakiegoś mam doła przedciążowego... ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- z góry zaznaczam, że nie wracam do tematu, ale trochę się to jedno z drugim łączy. Moje pytanie jest techniczne. Jak ktoś dostał bana stałego, to mogą mu go zdjąć??? No i o co chodzi z tą cyfrą w nawiasie - w tym konkretnym przypadku jest to 11 ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- też oglądałam, niestety nie odpoczątku. Jak śpiewał ten 16 chłopak to mi włosy dęba stanęły. mogę sobie tylko wyobrazić jak to było słuchać go na żywo na takiej sali.... |
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale poszliśmy do znajomych i tak nam prawie do północy u nich zeszło
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się to nie podoba!!! Jeżeli to ban za szczerość tylko i , że wczoraj z
Wami nadal dyskutowała... Skoro obydwie się obrażały na priwach to miedzy nimi powinno być rozstrzygane to, a tak to Asia trochę była jednak prowokowana ciągnięciem tematu, bo dotyczył jej. Ale nic się już nie wypowiem więcej o tej sytuacji. Temat zamknięty A i nie chodzi mi o to,że chce żeby i Cosmaaaaa miała bana ale o to, że Asia nie powinna go mieć, po ostrzeżeniach wrzuciła nawet ona na luz , a na privy od innych jakby mnie atakowali też bym tak reagowała(mam an mysli to pisanie przez pare dziewczyn do niej w obronie Cosmy) Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-09-13 o 09:55 |
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Zapowiada się taki ładny dzień, a ja zaraz idę do pracy
Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2009-09-13 o 09:34 |
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tak ciesze ze wreszcie sie chlodnie zrobilo bo te upaly mnie starsznie meczyly...
ja mam dzisiaj dzien odpoczynku.. zaraz na zakupki ide ![]() idem sie ogarnac |
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
dzis zapowiada sie nudny dzien
![]() ehhh nawet temperatury juz nie chce mi sie mierzyc i odpuscilam w tym cyklu a tak wogole kobietki nie wiem czy wam mowilam ze to koniec moich staranek od pazdziernika (ale juz na 100 %) na jakies pol roku,bo w sierpniu slub i moj tz chce abysmy sie wstrzymali ze starankami do wiosny bo nie chce abym byla z duzym brzuchem na naszym slubie w razie jakby sie udalo
|
#467 |
|
BAN stały
|
Hej laseczki
u mnie niestety pogoda do bani pada i strasznie zimno Co do sytuacji to Joanna bana dostala za wiadomosc do mnie, o ktorej wczoraj napisalam. Zglosilam tego priva i moderator tak zdecydowal. Nawet na privach nie mozna nikogo tak obrazac... No i nareszcie koniec tematu Juz nie chce tego walkowac Jak sie dzisiaj czujecie?
|
|
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a co to jest ten BAN ??
|
#469 |
|
BAN stały
|
Ban to zablokowanie uzytkownika... Nie moze sie wypowiadac juz na forum, ani nawet zalogowac... I moderator blokuje w ten sposob uzytkownikow, ktorzy np przeklinaja, naskakuja na innych, uzywaja niekulturalnego slownictwa ...
A nie na tych, ktorzy np przeciagaja jeden i ten sam temat non stop I jak Aneczka, udalo sie ustawic ten opis? ![]()
|
|
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
Tak Cosmaaaaaa mam juz ustawiony
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Laseczki!
A ja wpadłam do was by pochwalić się, że od dziś zaczynam staranka
|
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Pepus ja tez sie staram ale to juz moj ostatni cykl,nawet nie wiem ktory mam dzis dzien cyklu jakos ostatnio przestalam na to zwracac uwage.
|
#473 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Tylko te czekanie dla mnie to porazka jakas, nienawidze czekac :P Cytat:
Mnie dzidzius bedzie mogl budzic co 15 minut przez cala noc a i tak bede cala w skowronkach Swoja droga jesli chodzi o porody w wodzie, to niby kobieta wtedy lepiej znosi bol, ale jak sobie wyobrazam ze mialabym lezec w tym wszystkim co ze mnie sie wylewa w tej chwili to hm jakos trace ochote na takie eksperymenty :P Jestem prawie pewna ze bede miala cc, bo mam tylozgiecie macicy i jesli bede rodzic w Niemczech to bez gadania mnie beda cieli, w Polsce czekaliby az padne chyba .... Cytat:
I nie chcialam zeby dziewczyny wchodzily z Nia na sciezke wojenna, milo mi ze sie wstawily za mna, ale nie potrzebnie takim kosztem ze same musialy sie denerwowac Cytat:
Mamy ten sam dzien cyklu, tyle ze mi sie jeszcze nie skonczyla @ ;( Jeszcze plamie :/ A od wczoraj ciagle latam do kibelka i niby chce mi sie sisiu a poleci kropelka, bolal mnie pecherz i czulam jakby byl pelny :/ Potem rzucilo sie na lewy jajnik i wysiedziec nie moglam :/ Dzisiaj naszczescie juz nic nie boli, moze dlatego ze wygrzalam sie w lozeczku Trzymam kciukasy za staranka Kiciulka, a jak u Ciebie? Co z tym Twoim libido? Czemu spadlo? No, kochana, nie ma wymigiwania sie, trza sie starac
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-09-13 o 11:52 |
|||||
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki!!!
Ja tylko na chwilkę, bo pzrygotowania do imprezy pełną parą ![]() Pepuś, ja zaczęłam kochana, także jesteśmy dwie bylebyśmy szybciutko zafasolkowały![]() Marlenka ja też się boję kolejnego porodu, ale myślę, ze damy radę jak raz dałyśmy, to i drugi damy.Resztę nadrobię później, wybaczcie, robota czeka miłego dzionka!!!!!!
|
#475 |
|
Zadomowienie
|
Cosmaaaaa ja tez mam tylozgiecie macicy i czytalam ze podobno to utrudnia zajscie w ciaze,czy to prawda?????
|
#476 |
|
BAN stały
|
Ja tez biore sie za robote ... ech a tak mi sie nie chce ... ale musze, bo mieszkanie wyglada jak pobojowisko :P
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Z tego co wiem, po rozmowie z moja gin i po tym co przeczytalam w necie to nie robi to problemow z zajsciem w ciaze. Generalnie przy tylozgieciu @ sa o wiele bolesniejsze niz przy prawidlowym polozeniu macicy, a w ciazy moga bardziej doskwierac bole podbrzusza- kiedy miesnie i wiezadla sie rozciagaja, bardziej to czujemy. Poza tym moga tez bolec plecy w odcinku ledzwiowym, co u mnie jest nie do wytrzymania. No i w takiej sytuacji kobieta nie powinna rodzic silami natury. |
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
O kurcze a to nie wiedzialam,ja mam tylozgiecie a @ mam praktycznie bezbolesne i do obfitych na pewno nie naleza.... to mowisz ze przy tylozgieciu cc jest wskazane?? hmmm to chyba lepiej niz silami natury co?
|
#478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wreszcie coś się ruszy i któraś tu wstawi fotkę testu z II krechami.
|
|
|
|
|
#479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tylozgiecie to niestety taka przypadlosc ktorej sie nie leczy i niektorzy lekarze uwazaja ze ciaza moze je ''wyleczyc''. Wiesz, kazda kobieta jest inna. Moze masz niewielkie tylozgiecie, dlatego masz bezbolesne@, ja mam spore i dla mnie @ to katorga, chociaz odtatnie 3 czy 4 cykle bylo ok, obylo sie bez srodkow przeciwbolowych ... A zawsze musiala lykac po kilka tabletek zeby moc wstac chocby z lozka :/ ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
albo nawet wiecej !!
|
||
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
ojjjj super by bylo gdybysmy zafasolkowaly
Boze mam tylko nadzieje ze nie jestem bezplodna bo tego bym nie zniosla..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

to jest po 1 a po 2 ja juz jedna odpowiedz dostalam i mam wyszukac wszystkie tematy gdzie jest poruszany moj temat i wlasnie to robie wiec mnie nie staraj sie zastraszyc bo niestety Ci sie to nie uda a po 2 mozesz swojej przyjacioleczce COSMIEEE powiedziec,ze niestety Ona jako 1 napisala BAAAARDZO CIEKAWA WIADOMOSC NA PRIVIE ktora zreszta tez juz zdazyla byc zgloszona

ale nie rusza mnie to

a tak wogole kobietki nie wiem czy wam mowilam ze to koniec moich staranek od pazdziernika (ale juz na 100 %) na jakies pol roku,bo w sierpniu slub i moj tz chce abysmy sie wstrzymali ze starankami do wiosny bo nie chce abym byla z duzym brzuchem na naszym slubie w razie jakby sie udalo
u mnie niestety pogoda do bani
pada i strasznie zimno