|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Tak się zastanawiam,z którego serum z BU są najbardziej zadowolone wasze mamy? Mam na myśli przyjemność używania i długodystansowe skutki. Wiem czego się spodziewać po różanym, ale może są jakieś lepsze, wypróbowane typy dla dojrzałej cery?
|
|
|
|
#1682 | ||||||
|
BAN stały
|
A ja uwielbiam kosic trawe i kocham pajaki
Oczywiscie, ze nie wchodzi w gre Dla ice tea nie chcialoby mi sie ruszyc palcem w bucie, a co dopiero na Tankstelle zap... udawac sie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyjemnosci zycze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - zamówiłam mamie serum 2 X Renew. I była bardzo zadowolona, mimo, że sceptycznie podeszła do tego typu specyfików (zazwyczaj używa kremów aptecznych do dojrzałych cer, albo innych "ekstra" przy których obiecują cuda na kiju). Teraz używa już drugie opakowanie serum Renew i stwierdziła, że owszem zmarszczek to jej nie wyprasowało, ale cera jest gładka, sprężysta, świetnie nawilżona i odżywiona ,ma ładny, równy koloryt. Bardzo sobie chwali ten specyfik Teraz widzę, że już go nie ma, bo to jakaś limitowanka była. Nic, będzie zamawiać sobie "normalny" Renew
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-12 o 23:44 |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Fistaszki będą i z tobą, Towarzyszko
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1687 |
|
BAN stały
|
A jak ktos orzechow nie lubi, to co?!
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jak wpierdzielam to okruchy mi z buzi leca![]() To sa wary obciagary Za duzo botoxu mi wstrzykneli![]() Ciesze sie ze Ci sie podoba ![]() Ja kiedys przysiegam ubije wlasnymi rekoma wlasna siostre Avek boski jest![]() Ciesze sie ze Ci sie podobalo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1690 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
To znajdziemy ci taką z długimi strączkami i wszyscy będą zadowoleni
|
|
|
#1692 |
|
BAN stały
|
A te dlugie straczki to po co?
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - strączki to metafora, tak jak i fistaszki zresztą
|
|
|
#1694 |
|
BAN stały
|
A ja myslalem, ze my tu tak "na powaznie" dyskutujemy
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Ale my dyskutujemy na poważnie, z użyciem metafor
|
|
|
#1696 |
|
To ja :)
|
Kuna, no!!! Wrocilam z weczoru panienskiego
Wpoadla mi karta sc do srodka kompa i nie moge wyluskac... Zesz cholera... Budzic chlopa??
|
#1697 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mam pytanie do znawczyń muzyki. Czy możecie mi polecić coś fajnego, industrialnego (ale nie "industrialnego", że na scenę wychodzi gość z laptopem i gwiazdą wieczoru jest DJ Winamp, tylko solidne łojenie a la Rob Zombie, Manson, Nine Inch Nails tudzież Rammstein). Z góry dziękuję
Wsiąkłam w klimat i mam ochotę go zgłębić.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-09-13 o 02:15 |
|
|
|
#1698 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
) to moi faworyci:Drowing Pool Mnemic (poluję na Allegro na jeden z ich albumów właśnie) Dalej: Dagoba Static X ![]() I z rockowym zacięciem (bardzo hopsaśne i imprezowe) Dope W sumie, to nie wiem, czemu pakuje się ich do wora z industrialem ale fajni są, to wspominam. Bo Korna, Mushroomhead czy Fear Factory pewnie znasz. ![]() Wyłażę właśnie z cholernego, przechodzonego przeziębienia, które przeszło mi w zapalenie krtani, tchawicy i oskrzeli na raz. Pierwszy raz od podstawówki myślałam, że się dosłownie uduszę. Autentycznie się przestraszyłam. Trzeci raz w życiu biorę antybiotyki (a może już czwarty?) i do tego kilka ni przeleżałam (czego jakieś 50 godzin z hakiem plackiem, w ciemnościach, walcząc o oddech). Masakra. Za to podczas kolejnych dni pożarłam siedem książek, w tym Fryne heterę i African psycho. Najchętniej wróciłabym do łóżka z książką i spędziła tak najbliższy tydzień jeszcze... edit: Co ja tu wyczytałam?! ![]() Madzik, ja nie chcę żadnego spadku! Odmawiam przyjęcia i dla dobra sprawy zobowiązuję wszystkie dziewczyny do solidarnej odmowy. Proszę się tu, Panno Madziu, nie migać od pieczenia, a tym bardziej od życia! ![]() Z resztą nie mogę się zajmować wypiekiem ciastek Madzika Mostera. Byłyby niekanoniczne. Powiem więcej - to byłyby po prostu podróby! Konkludując: Madzik nie może umrzeć i basta.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-09-13 o 05:12 |
|
|
|
|
#1699 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą nasi będą górą i nie ma innej opcji ![]() Tak w ogóle to dzień dobry,macham znad kawki Sabb-rzadki gościu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-09-13 o 09:16 |
|||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Żałuję, że ominęły mnie wczorajsze "dyskusje z użyciem metafor" i zbiorowe alkoholizowanie się ale w sumie też miałam udany wieczór przy grilu ![]() Sabb, ale Cię siekło Już myślałam że jesteś zapracowana na śmierć i zapomniałaś o nas ale to "tylko" przez chorobę. Mam nadzieję, że już się dobrze czujesz
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do muzy, to poza wymienionymi przychodzi mi jeszcze do głowy Ministry, Forgotten Sunrise, Megaherz i Samael
|
|
|
|
|
#1702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję... I cieszę się, że już lepiej ![]() W moim otoczeniu coraz więcej osób się przeziębia, więc tylko ze strachem w sercu czekam... Moje wszystkie bolączk zaczynają się zawsze od gardła, nie pamiętam kiedy było inaczej... ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() Truskawo PS. Witam wszystkich fistaszkoholików i spółkę! Ale mi się dziś dobrze spało... poezja! Na BU dodali nowy hydrolat, kocankowy, może tego upoluję na pierwszy raz... |
||
|
|
|
#1703 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
![]() Cytat:
) A książki to dzięki L4 też nadrabiam w ilościach hurtowych (przez moja pracę zapominam czasem, jak to jest czytać książki dla przyjemności )Cytat:
(i przypomnij o regularnym dostarczaniu elementów do konsumpcji )
|
|
#1704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ci wpadło Wyciągnęłaś? Sama czy obudziłaś chłopa? No i najważniejesze pytanie czy nie zasnęłaś na klawiaturze próbując wyluskać?
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umrzeć nie mogę, zresztą to kusząca opcja.Sabbath kochana - życzę duuuużo zdrowia, trzymam mocno kciuki, żeby choroba puściła jak najszybciej Zmartwiłam się
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Powitany
Macham do was z nad zupki chinskiej Vifon kurczak zloty Nie ma mi kto ugotowac jedzenia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1707 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1708 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
A na deser Panna Cotta z sosem
Tylko nie wiem jeszcze jakim...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Dla ice tea nie chcialoby mi sie ruszyc palcem w bucie, a co dopiero na Tankstelle zap... udawac sie
To do niego ta aluzyja była 

(najwyzej bede od jutra wystepowac bez glowy