|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
NieMyslPoczuj - wchodziłam na wizaz z zaiarem zapytania gdzie się podziewasz a tu Oo
nie uciekaj jużehh ja z prośbą. chodzi o to że jest nas kilka [ w przyjaźni ] no i kurcze od jakiegoś czasu każdy się od każdego oddala ;/ nie tylko jedna od reszty. wszytskie od siebie. mam juz tego dość i cały czas łapie przez to doła. macie może coś o tym ? nydee. papergirl. realGirl89. xDJakJaCieLubiexD. primadonna. loveISshit. NieMyslPoczuj. zInnejBajki[nie pamietam kiedy duże litery] jednaNaMilion. Plotkaraaa. suve. Kamisha. JustTheOne. nastychick. caroline060. caroline2324. uwierzwsiebie. zabuus. i live in hollywood. uwielbiaj. Marzeniatko. lilyblack. keendy. nieliczylamwcalesie. DorotaComa. Kinderka13. Roksana1332. xxgroszek07xx. misia_TKA. amozefrytkidotego. TiS. Little Ballerina. chocapic. talkshit. Miluuu... i inne których nazw nie pamietam... ![]() a odemnie taki jeden. oglądałam Katyń dzisiaj i : - musi mieć Pani na.. - nadzieję? prosze pana ja od 5 lat żyje nadzieją...
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93 - Ale mi brakuje Ciebie tutaj ... :o :cmok:
_________________________ _ Wstyd się przyznać, ale ja nadal w myśli wypowiadam to jedno imię . mam nie zapomnieć ? zamierzasz wrócić ? - bywa i tak, że ludzie się niesamowicie starają, a jednak nic z tego nie wychodzi.. może się mylę. A może Ty nie chcesz do siebie tego co czujesz dopuścić i będziesz przed tym uciekał, a może faktycznie to nie TO z Twojej strony... : ( - kochanie ... jeszcze będziemy razem, zobaczysz ; * bardzo się zmęczyłam czekaniem na Ciebie .
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
Edytowane przez amerrai Czas edycji: 2009-09-13 o 13:28 |
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki moja pierwsza prośba.
proszę o pomoc. moich dwóch najbliższych przyjaciół spotkała niemiła sytuacja. siedzą na komendzie, ktoś ich w coś wrobił. bardzo mi smutno z tego powodu i chciałam słowa otuchy chociaż przez gg bo nie można się z nimi widzieć ![]() bardzo proszę was. ![]() Czy męskością nazwiemy twardość serca?
|
|
#2104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie zrywaj nici przyjaźni bo nie wiesz czym grozi zerwanie choć nitkę zwiążesz węzeł na zawsze zostanie Przyjaciel jest po to, by płakać razem z Nim, a nie przez Niego. Mam przyjaciółkę ...już nie Zraniła mnie i porzuciła A ja zostałam sama Sama jak palec Nie kochana Nie pocieszana Tak pragnę naszych rozmów Twych opowieści I żebym mogła cie pocieszać Nie nawidzie się Dla czego jestem taka a nie inna Nie odsuwaj mnie na bok Nie skreślaj mnie ze swojego życia Bo ja mam pustkę w sercu I pragnę Twojej pomocy Twych niezawodnych rad Pomóż mi tak bardzo cie proszę Pomóż mi znowu kochać życie Kochać siebie Bez ciebie to takie trudne Mój świat się zawalił A ciało pęka z bólu Więc wybacz i pomóż I zostań znowu moją przyjaciółką ehh.. chyba nie pomogłam ![]() ___________________ a ma pan coś na złamane serce? Ty się tak ładnie uśmiechasz, jak na niego patrzysz.. nowy dzień. te same marzenia. bo jeśli miłość i muzyka. nowy dzień. te same marzenia. schody do nieba. kraina nie dla ciebie. jesteś jak pudełko czekoladek w mojej szufladzie. - Dlaczego Cię kocham, pomimo tylu wad? - Odpowiedź jest prosta: przy Tobie pięknieje mój świat.
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Mont Everest bezczelności.
dobre dziewczyny zawsze wybierają złych facetów. świat się przekręca. wykańczalnia. nie każda miłość jest nierdzewna. zraniona kobieta = problemy! czasem dobrze mieć opinię trzepniętej. ![]() gdyby ludzie wiedzieli jaka jestem szczęśliwa. dopiero by mieli o czym gadać.
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
jej drabina do kariery,
ma cztery litery. każdy takim jest zuchwalcem, że chce szczęścia dotknąć palcem. starośc nie młodość,musi się wyszumieć, bo aby szumieć,trzea mieć i umieć. lepszy cyc niż nic. motyle o tyle o ile.
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
" Ty jesteś rodem z piekła, ja jestem rodem z nieba. Nic wiecej nam nie potrzeba "
" Ktoś mi ukradł ciekierka .! " Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Więc założę na szyję kapelusz. Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły mam nowe. To dla Ciebie straciłam głowę. " Czerwone roże są a fioletowe bzy . Cukier ma słodki smak , lecz słodszy jesteś ty " " W maleńkiej roży kochał sie książe na jednej z wielu gwiazd " |
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieję, że na coś się przydam! ; ))
P.S. Przyznam szczerze, że już od dłuższego czasu Was okradam. Dziewczyny - jesteście wielkie! Wtulona w Ciebie ciepło serca Ci dam. Kiedy mówię "odejdź" wcale tego nie chcę. By później przytulić się mocno do siebie, szukając z zamkniętymi oczami swoich ust. I can't get your smile out my mind. / Nie mogę wyrzucić z moich myśli twojego uśmiechu Pierwsze prawo kosmosu - Jeśli coś idzie źle chociaż się starasz, olej to! Kolorowe pigułki iluzji, przetworzone przez chore mózgi tych, którzy są niezdolni, by czynić. Od kiedy patrzysz na mnie TAK wymownie, czuję się NAGA, będąc ubrana od stóp do głów. Nie potrafię słuchać niektórych piosenek, nie chce być tam, chce być tutaj. A jednak perspektywa jest tak kusząca, że nadal jestem. Miłość nie jest przyjemna ani łatwa. Miłość jest dobra. Gdybym jeszcze tylko stosowała się do własnych rad Powolny wdech i wydech.Gdzieś za chmurami widzę przerwany poranek. Nie jestem uzależniona od alkoholu ,tylko od szczęścia , a to że alkohol daje szczęście to już zupełnie inna sprawa. Świat niegdyś wydawał się być bardziej romantycznym i harmonijnym. Jesteśmy parą idealną.Ja jestem kwiatem,Ty kolibrem.Żyjemy w symbiozie serc. Taka sobie ja, zawsze między jutrem, a wspomnieniem. Ironia Losu - Moja Dobra Znajoma. Miłość - poetyckie określenie pożądania. W swych snach będę grzeszyć właśnie z Tobą. Nienawidzę sposobu w jaki Cię kocham. Miłość w kapciach? Tak, wtedy do Ciebie przyjdę z butelką dobrego wina i porozmawiamy, jak zwykli znajomi. Wtedy być może ucieszę się z Twojego szczęścia. I wtedy być może znów zapragnę znaleźć szczęście. Ale teraz odejdź i pozwól mi odnaleźć siebie, bo właśnie się zgubiłam. "Kobiety mówią o uczuciach,My udajemy, że ich nie mamy, ale czujemy tak samo."(Usłyszane w jakimś filmie). Myśli moje - bez ładu i składu, a w głowie ich miliony, jak gwiazd na niebie. Choć widzimy się jak zwykle, wciąż czuję w Tobie coś co dla mnie jest niezwykłe. I jaaak? ^^
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Na ostrej! - Kac Vegas ![]() Wykręcam piruet w świetle słonecznego reflektora... Koszula przesiąka zapachem nowych dni. ![]() Tulisz do siebie każdą łzę mocniej. ![]()
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Michał. To wszystko, co mam do zanotowania. O niczym innym nie wiem, o niczym innym nie chcę wiedzieć.
Zbyt trudno patrzeć jak z naszej miłości zostaje popiół podobny do tego, który został po wczorajszym ognisku. Nawet najlepsza przyjaciółka nie wypełni mi pustki. Pustkę mógłby wypełnić ktoś, kto by mnie kochał. Konkretnie - Michał. Ale to samo jego imię niczego nie wypełni, same jego przychodzenia, odchodzenia niczego nie załatwią. Ja chcę wiedzieć! Chcę, żeby mi to powtarzał raz, drugi, dziesiąty! Żeby powtarzał ciągle. Chcę móc przesuwać palcami po jego twarzy i wiedzieć, że to moja twarz. I chcę razem z nim iść w to nieznane, tajemnicze, co jest przed nami, odległe i bliskie jednocześnie. I chcę... Ach, nie, nie mogę, nie chcę się tylko domyślać! Żadna droga nie jest trudna, gdy idziemy razem. <3
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
Biorąc pod uwagę, że ogrzewam ręce kubkiem gorącej herbaty, to chyba nadeszła jesień.
Ty sam przecież wiesz to dobrze, że wygrasz życie choć nikt cię nie poprze. To tak jakby do końca miało się nadzieje na gest lub słowo które wszystko zmaże. I zrozumiała, że wszystko przegrała. Zostały wspomnienia. Nie będzie nic zmieniać … Nie wiem, który już raz sobie mówię ‘czas się ogarnąć’. Cały bałagan w sobie mam. Tak zwyczajnie w milczeniu. Do rana.
|
#2112 |
|
Konto usunięte
|
jakoś tak ten no.. : *
bo ja chcę tylko rozmowy. wcale nie kocham monologów. w mojej filiżance też nie ma kolorów, wiesz? a nade mną obce niebo i kradzione gwiazdy. mam Ciebie, więc nie choruję. niekompatybilność 'chcę' z 'możesz'. 'usiadły na Nas ćmy i złożył na rękawie jaja. i teraz jesteśmy chore. opatrunki odchodzą ze skórą, skóra odchodzi z płaszczem' 'bez Ciebie zimno. w telewizorze śnieg' |
|
|
|
#2113 |
|
Rozeznanie
|
raz rozdeptanej miłości nie da się zeskrobać z chodnika.
nie wierzę w powroty. nigdy nie wychodziło mi bycie zimną suką. uwielbiałam leżeć obok Ciebie. nic więcej, tylko leżeć. wtedy czułam Cię najmocniej. podgłosiłam radio, by zagłuszyć swoje myśli. jeszcze bym wymyśliła że tęsknie, albo czuję coś równie głupiego. wczoraj mówiła, że wierzy w miłość. dzisiaj leży zwinięta w kłębek. ona i jej pieprzona wiara. bo wiesz On był jak produkt z górnej półki. taki o który długo trzeba się starać, a jak już się go zdobędzie to okazuje się że nie był tego wart bo etykietka kłamała.
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
miłość lubi półmroki,
półsrodki i półkroki. musiała mu przypomnieć, że miał się z nią zapomnieć. oto co widzę i co mnie przeraża. człowiek jest tylko trzciną,najwątlejszą w przyrodzie,ale trciną myślącą. wyraźnie ma uczucie rany jej zadanej,choć bólu żadnego nie doznaje.
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wczorajszy dzień zaślepia ci oczy
Przyniosę ci jutro...
|
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
`daty naszych marzeń.
`i prosto w serce zadaj cios. `nienawidzę, gdy patrzysz na mnie tymi swoimi brązowymi oczami. `śmiej się z każdej głupoty.! ![]() |
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyne co przychodzi mi do glowy to . You can't give up on friends. | Nie możesz zawieść się na przyjaciołach. nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń. Czasami ból stanowi tak dużą część naszego życia, że uważamy, że zawsze tak będzie. Bo nie możemy przypomnieć sobie czasów, gdy go nie było. Ale potem, pewnego dnia, czujemy coś innego. Coś miłego, bo wydaje się znajome. W tamtej chwili zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy szczęśliwi.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-09-13 o 12:03 |
|
|
|
|
#2118 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś gdzieś znalazłam taki tekst zapisany prozą:
"Wpatrzona w oczy księżyca kołysała się nad brzegiem oceanu. W czarnej otchłani wód szukała dźwięku życia. Dźwięku, który pokochałaby całym sercem. Biała, zbyt długa sukienka oplatała jej poranione stopy, jasne włosy poplątane w tysiące kombinacji. Stała jeszcze tak bardzo długo, zasłuchana w ciszę. Bo- choć oczekiwała, nie usłyszała nic, prócz cichego śpiewu syren, szeptów marzeń innych ludzi. Płakała, choć nikt tego nie słyszał. Tańczyła, choć nikt tego nie widział. Została sama, pośród ogromnego morza ludzi. Bo woda w morzu była zbyt zimna, by można było się w niej utopić. Bo woda w morzu była zbyt gorąca, by do niej wejść i płynąć. " i kurde, strasznie mi się podoba! może komuś się przyda. tyle że każdy kogo nie spytać interpretuje go inaczej no a ja osobiście to się też na prozie nie znam, a szkoda. ![]() i jeszcze takie inne opisy: _______________________ Life gave me bitter lemonade... now what? when life hands you lemonds, aks for sugar ! "Can find all that you stand for has been replaced with mountains of gold". "But can you stay up for the weekend for next year" <3. "Why cant I realise, Im fighting for my life" ___________________ no to tyle, mam nadzieję że coś się komuś przyda.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:56 |
|
|
|
#2119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram się, ale to jedyne co mi przychodzi na myśl: Własne problemy i miłości zawróciły w głowie nam. Do siebie coraz dalej. beztroska bliskość kilku serc na poplamionych kawą zdjęciach. stare dzieje. hola hola! a gdzie pomocna dłoń, która miała być zawsze i blisko?! ale przecież byłyśmy skazane na siebie.. nie. nie przejmujcie się. lubię sobie sama popłakać w kąciku. zawiodłam się na wszystkim i trochę na wszystkich. na was szczególnie. a dziś poproszę wspomnienia na deser. na przystawkę wy, na danie główne wy a na deser wy. Jak to nie ma w menu? Miałyście być zawsze. Nie wiem czy o to chodziło i nie wiem czy pomogłam. 3maj się! ;* |
|
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawi mnie, dlaczego ludzie tak namiętnie wciąż wałkują temat miłości.
Czekolada rozpływa się w myślach. Nauczyliśmy się żyć i wtedy Nasza wolność dobiegła końca.Musimy obalić tą ścianę. Właśnie przeżywam jeden z tych swoich wieczorów, kiedy jedyna modlitwa jaka pcha mi się na usta to : "Boże po co mnie stworzyłeś?" Więc zróbmy coś by móc zapomnieć,by zgasić płomień,by ukryć żar. On wyraźnie potrzebował miłości, czego nie można powiedzieć o niej. Na prawdę uwielbiam tańczyć na parkiecie Twoich myśli i śpiewać Ci do mikrofonu duszy. Noc się nie kończy, owijam się do snu Twoimi ramionami,dotykasz rzęsami mojej skóry.Powolne odpływanie w sen. Gdy powiesz mi, że podoba Ci się mój umysł poczuję się jeszcze piękniejsza. Boję się ludzi, którzy nie zadają pytań, nie mają wątpliwości. Jeżeli mam żyć, to nie na pół gwizdka, a pełną parą. Zdumiewające, jak Bóg potrafi zaskoczyć poczuciem humoru. Umiejętnie dobierasz słowa, powodując wzrost endorfin w moim organiźmie. Sekrety zbliżają Nas do siebie, jesteśmy jedną osobą, jednym umysłem, oboje na przekór światu wstajemy lewą nogą i... uśmiechamy się do siebie. Do siebie. I mimo, że nic do Niego nie czuje, przy każdej okazji chce patrzeć w Jego oczy. Granicę można przekroczyć tylko raz, potem są już tylko powroty. Bardzo to zabawne i absurdalne, że na jawie czułam się jak we śnie. . .i nawet wkurza mnie ta myśl że o Tobie myślę. Bądź sercem serca mego. Kobiety są jak pistacje jedne trudno otworzyć, ale w środku są wyśmienite, inne są otwarte, ale puste w środku. Chyba zbyt pochopnie piliśmy tą miłość.Dziś musimy walczyć z kacem...w samotności. Były takie piękne, męskie i delikatne. Nie wiem czy go kochałam, ale z pewnością kochałam jego dłonie. Ciało kobiety składa się z segmentów męskiego pożądania. Zieleń wyblakła nadal jest kolorem Nadziei.Przecież to zrozumiałe, że uczucia z czasem płowieją. Ty palisz papierosy? Nie-odparłam. To papierosy palą mnie. To nie była ot taka sobie - zachcianka . Weźmy na przykład taką kanapkę . Chleb lub bułka , masło , szynka , ser , ketchup , majonez , ogórek , pomidor , papryka ...To było inne . Ja pragnęłam Go co dzień po trochu .. Z dnia na dzień coraz bardziej.. Jeszcze Cię nie kocham, ale Twoje oczy i uśmiech na pewno. Zawsze mogę Ci pomóc, nawet wtedy gdy nie będę umiała pomóc samej sobie. Skłamałabym twierdząc, że o nim nie myślę. Myślę. Czasami są taki dni, gdy jest w każdej godzinie, i takie godziny, gdy jest w każdej minucie. Wciąż jeszcze zdarza mi się zasypiać i budzić się z jego imieniem na ustach. Często łapię się na tym, że wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie.
|
#2121 |
|
Rozeznanie
|
Drina goni kolejny drin
Remiks browar wóda gin. sto tysięcy pokus tak łatwo idzie sens zgubić. myślę że nie stało się nic. gdzie jest ten świat prosty jak dziecka sen? znajdę przestrzeń gdzie wielka wiara tłumi wstyd.
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
-Jest w jego oczach coś co porywa mnie...
-Wejde w ogień nawet po to aby ukraśc jeden promyk nadzieji... -Niech bedzie tak jak marzysz a nie tak jak jest rozsadnie... -Bo to mój świat...! -A gdy nadejdą deszczowe dni naucze się przechodzić między kroplami... -Moje szalone życie i to co mnie w nim spotyka... -Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec... ___________ Swoją drogą iść na swój sposób... |
|
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi wstyd, strasznie, lecz zakochałam się. "Z początku rzadko ją widujesz A potem chcesz z nią częściej być I w końcu trudno, ale czujesz Że bez niej już nie możesz żyć."
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-09-13 o 12:17 |
|
|
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
jak na imię masz.?
może na komórkę nr mi dasz.? zostaw mnie, nie kuś, nie mów.! |
|
|
|
#2125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już niedługo ustawię, a teraz kradnę ; * Your eyes are so green, I can't look away ! Twoje oczy są tak zielone, że nie mogę odwrócić wzroku ! w Twoich zielonych oczach mam następny świt... I may never get to look deep in Your green eyes. Być może nigdy nie spojrzę głęboko w Twoje zielone oczy. Twych zielonych oczu blask chcę zobaczyć jeszcze raz.. Ostatni raz.. bo głęboko w zielonych Twoich oczach jest tajemnica. Chcę się do nich dostać. Być tam. Chciałabym zobaczyć choć raz me odbicie w Twoich zielonych oczach.. Za zasłoną ciemnych włosów, ukrywa prawdę. W postaci zielonych oczu. Chcę się utopić w Twoich zielonych oczach, paść na samo dno. Tylko w Twoich zielonych oczach widzę ten blask - życia blask. nagle świat mieści się w Twoich zielonych oczach.. Szczęście ma Twoje zielone oczy, pragnę w nie patrzeć ! może coś się przyda ; ) Cytat:
co za miłe to uczucie być okradzionym ! ; * <3 i opisiki dla Ciebie poszukałam za to! On patrzy na nią dosyć obojętnie . jakąś obojętnością zawiewa ode Ciebie.. teraz został żal i pretensje, dlaczego przechodzisz obok mnie obojętnie ? nieważne, jakie uczucia wzbudzasz. najgorsza jest obojętność. bo czasem mam chwile słabości.. proszę naucz mnie swojej obojętności. Czasem miłość łamie serce, gdy kochamy tych, którym to uczucie jest obojętne.. przeciwieństwem 'miłości' nie jest 'nienawiść', ale 'obojętność'.. był obojętny. wzruszył ramionami. Obojętność z jaką przechodzisz obok mnie, oddala każdą dobrą myśl. rzygam Twoją obojętnością!. ________________ If I could make You mine...
Gdybym mogła uczynić Cię moim.. I za każdym razem kiedy poczuję samotność, cofam się w tamte dni. cause I, I walk the streets alone. bo ja, ja spaceruję samotnie ulicami.
|
|
|
#2126 |
|
BAN stały
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14212588]jakoś tak ten no.. : *
bo ja chcę tylko rozmowy. wcale nie kocham monologów. w mojej filiżance też nie ma kolorów, wiesz? a nade mną obce niebo i kradzione gwiazdy. mam Ciebie, więc nie choruję. niekompatybilność 'chcę' z 'możesz'. 'bez Ciebie zimno. w telewizorze śnieg'[/QUOTE] Od razu lepiej Te wyżej zabrałam.![]() * * * Staram się nie wsłuchiwać w teksty piosenek.Za bardzo przypominają mi Ciebie. Skupiam się na bitach, postukując nogą w ich rytm. Pewnie żałośnie tak wyglądam, gdy chcę udawać szczęśliwą. Obejrzałam setki tysięcy komedii. I żadna mnie nie rozbawiła.Żadna nie wywołała uśmiechu na mojej twarzy. Teraz rozumiesz? Tylko Ty sprawiałeś, że byłam szczęśliwa. Ociekasz seksem. Musisz być mój. Across the room your eyes are glowing in the dark. I could says that I'll always have feelings for you. Przepraszam, nie mam głowy do próśb.
|
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz-> przepraszam królewno, ale nic nie da rady wymyślic z mojej strony.. wybacz.
Chciałabym być szczęśliwa tylko z Tobą pomimo tego, że z innym też byłoby dobrze. ten facet potrafi zniknąć z mojego życia a potem się w nim pojawić, kiedy mu to pasuje. Wstyd się przyznać, ale ja nadal w myśli wypowiadam to jedno imię . pieprzyć obietnice typu: "nigdy nie będzie innej"
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-09-13 o 12:57 |
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w poprzedniej czesci byl taki dluuugi tekst do chlopaka.
Nie pamietam kto go pisal, szukam i szukam, ale nie moge znalezc. Cos, ze ...i lubie sie z toba klocic, i lubie sie z toba przepraszac,i lubie jak to..i tamto...moze wiecie o co mi chodzi? ![]() Jesli nie,to czy macie taki dluzszy tekst, ktory moge napisac dla Niego na urodziny?Bardzo bylabym wdzieczna jesli by sie cos znalazlo ![]() ___ *Nie lubię niedomówień, niedopowiedzeń, pomyłek i slów podkreślonych czerwonym flamastrem. *i Ciebie mimo wszystko jakaś część mnie nigdy nie przestanie kochać. I tylko przy Tobie nie mam wyrzutów sumienia.
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=cherriies;14154197]No to se czytaj opisy , nie ? Tego nie musisz jak coś Ci nie w paski . I podkreślam ponownie , DODAJE OPIS i nikogo ie powinno interesować co jeszcze piszę .
/QUOTE] to po co piszesz skoro nikogo to ma nie interesowac ROTFL (sry ze po czasie ale nie moglam buhahaha) nie chce mi sie czytac tamtych stron (za duzo cytatow bla bla pierdu pierdu klotnie i wypowiedzi pani cherriies ktora udaje ze pozjadala wszystkie rozumy .. znajac zycie bedzie tam wiecej takich krolewien) PASKUDY MOJE (w tym TiS, złośnica) luv ya Mieszam kakao wzrokiem.
Colę nosem wciągam. Zdmuchuje chwile niepowodzeń. Ubabrana w szczęściu. Misiooo. Wiesz? Bo strasznie lubię na Ciebie patrzeć, zwłaszcza wtedy kiedy masz misiową minę i te uszy, które zrobiłam Ci kilka dni temu. |
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Wargi wygięte w podkówkę do snu...
I znowu polepszam sobie humor. Nie kasuję biletu , pie.rdolę idę na koniec tęczy, zobaczę- czy leży tam to złoto na dole... Płaszcz. Szereg dziesięciu guzików. Dwa rękawy. Odchodzę.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

nie uciekaj już

<3

Na ostrej! - Kac Vegas 

tyle że każdy kogo nie spytać interpretuje go inaczej no a ja osobiście to się też na prozie nie znam, a szkoda.