Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 07:18   #4321
dymka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
dymka lobuzie czyli nie podobam Ci sie??? Hhahaaaa
Moge zmienic
Ależ oczywiście, że mi się podobasz i Twoje włoski też może ja już po prostu taka stara jestem że nie lubię zmian

Ale się w nocy wygrzałam - zmieniłam wczoraj kołdrę z letniej na zimową + wick - od razu lepiej się czuję
Stary 2009-09-13, 07:29   #4322
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mi też się zmniejszyła. Właśnie przez to wrzodzisko w gardle. Ale nie dam się, będę ćwiczyć chociaż brzmię tak obleśnie, że nie mogę się słuchać.

Szczerze nie wiem co Ci poradzić z tym, że tata się obraził, chyba tylko rozmowę. A nie wiem, bo na mnie nikt z rodziny nigdy się nie obraził, ani ja na kogo, my na siebie zawsze strasznie wrzeszczymy, okropnie się kłócimy i to mogę poradzić wam wszystkim jako sposób na szczęśliwą rodzinę

Dymka, ja wczoraj tak miałam. Ale spałam 14 godzin i obudziłam się zmęczona i głodna, ale za to w miarę zdrowa Jak masz jakiegoś Wicka albo końską maść to posmaruj na noc i zawiń szyję w jedwabny szalik. Jak masz herbatę z dzikiej róży albo maliny, to wypij, najlepiej z miodem.
Ja ćwiczę, ale nie wiem jak długo gardło wytrzyma. Jeśli znów zrobi coś takiego jak w maju to chyba się pożegnam ze śpiewaniem. Byle do listopada, mamy mieć fajny koncert, mam śpiewać duet z Metro- "Na strunach szyn" A tata... wszystko przez alkohol. Ale dla córeczki tatusia, która zawsze mogła na niego lczyć, słowa : "radź sobie sama, mnie już to nie obchodzi" bardzo bolą..

Cytat:
jyyli Ty napisalas wicka - a ja pomyslalam... no wiecie o czym:br zydal:

To sa skutki nie uprawiania sexu przez dluzszy czas :P
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 07:43   #4323
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Anariel swintuszku! Wstyd mi tu mowic ale ja mam chyba uczulenie na latex i po wczorejszej milutkiej nocy z tz dziś mam okropnie sucho, piecze i swędzi. Ostatnio też tak było... Poradźcie mi cos . A tak poza tym to jestem z was dumna, że nie rozpisałyscie się przez noc, no i tak trzymać bo niecałe 700 stron i mam zamkną wątek

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Tzn. Postów
Stary 2009-09-13, 07:58   #4324
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Byłam tylko na ślubie, na wesele już nie poszłam, więc zabawy nie było . Nie lubię wesel...
Cytat:
aanika jak juz wlosy umeczylas to trzeba bylo isc :P Potanczylabys za mnie
też tak sądze!

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Też nie lubię wesel. Bylam dzisiaj w rzeszowie w kinie na "oszukać przeznaczenie IV" w 3D. ogólnie mi się nie podobało- za dużo flaków i krwi! Ale była tam taka laska z włosami za tyłek! Boskie były!
hahaha xD włosomaniaczka w kinie

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 08:02   #4325
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
A tata... wszystko przez alkohol. Ale dla córeczki tatusia, która zawsze mogła na niego lczyć, słowa : "radź sobie sama, mnie już to nie obchodzi" bardzo bolą..
Biedactwo strasznie smutnie to co napisałaś...na pewno wcale tak nie myśli

Cytat:
Anariel swintuszku! Wstyd mi tu mowic ale ja mam chyba uczulenie na latex i po wczorejszej milutkiej nocy z tz dziś mam okropnie sucho, piecze i swędzi. Ostatnio też tak było... Poradźcie mi cos . A tak poza tym to jestem z was dumna, że nie rozpisałyscie się przez noc, no i tak trzymać bo niecałe 700 stron i mam zamkną wątek

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Tzn. Postów
Oj...nieciekawie z tym uczuleniem...nie wiem co Ci poradzić - na pewno końska dawka wapna + zmiana metody antykoncepcji widziałam kiedyś prezerwatywy nielateksowe, durexa chyba - choć ich cena z nóg zwalała. A może to nie uczulenie tylko po prostu otarcia? Na początku przygody z seksem, albo po długiej przerwie też odczuwałam dyskomfort dnia następnego

A mi zginęła kotka krowiasta...wyszła wczoraj na noc i do tej pory nie wróciła...a to pieszczoch, który zwykle w łóżku śpi...do tego ciekawskie toto...może gdzieś weszła i ktoś ją zamknął w jakimś garażu albo piwnicy... Niemożliwe, żeby z własnej woli tak długo odseparowała się od miski... Strasznie się martwimy
Stary 2009-09-13, 08:26   #4326
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
A mi zginęła kotka krowiasta...wyszła wczoraj na noc i do tej pory nie wróciła...a to pieszczoch, który zwykle w łóżku śpi...do tego ciekawskie toto...może gdzieś weszła i ktoś ją zamknął w jakimś garażu albo piwnicy... Niemożliwe, żeby z własnej woli tak długo odseparowała się od miski... Strasznie się martwimy
Wysterylizowana jest? W jakim wieku?
Mój kot czasami potrafił na tydzień wybywać z domu, bo na panny chodził

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 08:32   #4327
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dymko też myślałam nad zmiana na tabsy ale stwierdziłam, że po pierwsze jestem za młoda a po drugie w ogóle się na tym nie znam :p No i tz ma problem z "wejściem" bo mnie za każdym razem boli co do kotów a ja miałam dwa lata kotka roger miał na imię i był już dosc stary (miałam go od dziecka), był bardzo mądrym kotem, miauczał kiedy chciał sie wypróżnic na podwórku i od razu wracał, nigdy nie sprawiał problemów, raz uratował mi nawet życie. lubiał spać przy mnie, w ogóle był kochany ale kiedyś nie wiem co go poniosło do lasu ale jak zobaczył lisa to podobno miał zawał i cały hmmm.... zesztywniał (nie wiem jak to opisać). Mój kuzyn był świadkiem i mi to powiedzial a kotek wyglądał po śmierci tak, jakby po prostu siedział na oknie i miał otwarte oczy....tyle że był sztywny. Piękna śmierć, ja bym chciała umrzeć z vatika na głowie a tak serio jak sobie o nim przypomnę to łza się kręci w oku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 08:35   #4328
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo strasznie smutnie to co napisałaś...na pewno wcale tak nie myśli

Oj...nieciekawie z tym uczuleniem...nie wiem co Ci poradzić - na pewno końska dawka wapna + zmiana metody antykoncepcji widziałam kiedyś prezerwatywy nielateksowe, durexa chyba - choć ich cena z nóg zwalała. A może to nie uczulenie tylko po prostu otarcia? Na początku przygody z seksem, albo po długiej przerwie też odczuwałam dyskomfort dnia następnego

Mój żółw znalazł się po dwóch tygodniach, sam się schował. Na pewno wróci.

Wiem, ze tak nie myśli, na trzeźwo nigdy nie powiedziałby czegoś takiego. Głupi wuja przyjechał, zawsze się kończą jego wizyty na butelce, albo dwóch wódki. Jak ja go nie lubię!!

http://www.sensomat.pl/product-pol-1...we-1-szt-.html bezlateksowe.

Podejrzewam, ze jak ja zacznę przygodę z seksem to też mi wyjdzie jakieś uczulenie na latek, nie wiem, jeszcze na co, ale na pewno coś mi będzie. Dziś posmarowałam sobie ciało po kąpieli tym olejkiem Babydream i o proszę, już swędzi.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 08:36   #4329
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wysterylizowana jest? W jakim wieku?
Mój kot czasami potrafił na tydzień wybywać z domu, bo na panny chodził
Oczywiście że wysterylizowana 3 lata ma... Nasze kocurki też czasem znikają na jeden-dwa dni, ale ona raczej woli ciepłą kołderkę. Już kiedyś stary kocur nam zniknął na tydzień -wrócił brudny i strasznie głodny. A czarnego sąsiadka w garażu swoim na 2 dni zamknęła.
Mam nadzieję, że Coco szybko wróci, bo jak nie to osiwieję ze zgryzoty

Agusia - dzięki

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-13 o 08:37
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 08:39   #4330
legallybrunette
Rozeznanie

babolce moje kochane

Jak robicie z tą vatiką?
Umyć szamponem nisim i pozniej nalozyc vatikę i tylko splukac woda?
czy
Nalożyc vatike na suche wlosy i pozniej ją zmyć nisimem?
Ostatnio zrobilam tą 2 opcję to ten nisim wszystko zepsul, bo wloski po vatice super nawilzone, a jak po tym uzylam nisimu to znow suche i sztywne

A jak narazie nie mam innego szamponu musze ten skonczyc!
Stary 2009-09-13, 08:43   #4331
Narek
Zakorzenienie

Dymka, kot wróci, zobaczysz Jakby jej dzisiaj jeszcze nie było, to warto rozwiesić ogłoszenia ze zdjęciem, może ktoś pomyślał, że Twoja kotka jest bezpańska i ją przygarnął?
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Podejrzewam, ze jak ja zacznę przygodę z seksem to też mi wyjdzie jakieś uczulenie na latek, nie wiem, jeszcze na co, ale na pewno coś mi będzie. Dziś posmarowałam sobie ciało po kąpieli tym olejkiem Babydream i o proszę, już swędzi.
Mnie od oliwki Babydream, tej dzieciaczkowej też na początku swędzi skóra, ale żadne uczulenie nie wyskakuje

Legally, o ile dobrze pamiętam, to ta Vatika jest maseczką, więc pierwsza opcja byłaby najlepsza.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 08:54   #4332
legallybrunette
Rozeznanie

Nabazgrali jakieś ślaczki i weź czlowieku mądry bądź Tlumacza mam znalesc?

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Sposob uzycia:
Naniesc odzywke na wlosy i skore glowy po czym dokladnie i delikatnie wmasowac opuszkami palcow. Pozostawic na 10-15 minut, dla najlepszych rezultatow owinac glowe w goracy recznik lub zalozyc czepek foliowy i podgrzewac suszarka, nastepnie owinac glowe recznikiem, efekt dzialania odzywki jest podwojnie wzmocniony. Odzywke nalezy splukac.

mam, bylo na allegro mialas racje
Stary 2009-09-13, 08:54   #4333
Anariel
Wtajemniczenie

Aniaaa PlayMate a to witaj w klubie bo ja mam zawsze takie problemy Dlatego zaczelam brac tabletki anty jak skonczylam 18 lat.

dymka Dzieki

legallybrunette ale Ty mowisz o Dabur Vatika Hot Oil tak?
Jesli tak to ja nakladam na wlosy i skalp, daje worek,czapke, recznik... pozniej zmywam tylko woda. Zawsze daje ja na koniec.
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Edytowane przez Anariel
Czas edycji: 2009-09-13 o 08:56
Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 09:10   #4334
legallybrunette
Rozeznanie

tak tak anariel mowie o tej dobra to drugie podejscie bedzie dzisiaj, bo tamtą pozniej zmylam nisimem i znow wlosy szorstkie, zapomnialam ze to nie zaden olejek i nie musze szamponem tego zmywać..
ajjjjć ja to zawszę
Stary 2009-09-13, 09:11   #4335
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ania, ja zaczęłam stosować plastry hormonalne, jak miałam niecałe 18. Ja stosuję w celach leczniczych, ale i tak to wielkiej różnicy nie robi.

Mnie dziś chyba angina łapie Mam nadzieję, że do wieczora przejdzie albo całkiem się wykluje...

Co do odżywki Joanny to mnie zadziwiła. Rozczesałam włosy po nocy bez pomocy sprayu. Ale mam mieszane uczucia, jakieś takie niemiłe w dotyku są.

Ja lecę się ubierać, bo przed 12 jadę na te targi

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 09:17   #4336
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Anariel jak dla mnie te tabletki to czarna magia a poza tym boję się narazie... Wiecie co? Ten seboradin faktycznie zmniejsza lojotok świetny jest. Nie dość że wpływa na łojotok, łupież to jeszcze na porost. No lepiej być nie może tylko ten zapach....
Stary 2009-09-13, 09:17   #4337
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dymka, kot wróci, zobaczysz Jakby jej dzisiaj jeszcze nie było, to warto rozwiesić ogłoszenia ze zdjęciem, może ktoś pomyślał, że Twoja kotka jest bezpańska i ją przygarnął?
Będzie dobrze
Też już o ogłoszeniach myślałam - w sumie nie miała obróżki, bo bardzo nie lubi. Zdjęcia Coco mam to zrobię ogłoszenie. Jak myślicie - napisać o nagrodzie? To chyba ludzi motywuje ile powinna wynosić?
Kurcze...nakręcamy się z mamą i przed to bardziej się denerwuję

Jylii - to by po prostu zbyt piękne było, gdyby joanna tak pachniała i jeszcze cuda zrobiła ale mam nadzieję, że dasz jej jeszcze szansę i opiszesz efekty

Jasię dzisiaj będę się lorysować Motylkową próbką chyba shea wezmę.
Motylku i jak Himalaya się spisała?

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-13 o 09:30
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:09   #4338
legallybrunette
Rozeznanie

jeju najgorsze jest takie zamartwianie się a zwierzaczki są takie bezbronne

a wlasnie co myslicie o podcinaniu wlosow, bo ja teraz zapuszczam od tych krociakow i nie sa zniszczone ale chcialam zeby odrosly tak do ucha i dopiero je pocieniuje czy tam wyrownam. ale to bedzie ponad pol roku ! czy moge tyle nie obcinac koncowek? ..boje sie ze pozniej wyjdzie ze mam np. z 3 cm zniszczonych koncowek.. ale chociaz jak tak o nie dbam to nie powinno tak byc.. eh martwie sie teraz tymi wloskami jak glupek, juz w jakas obsesje wpadlam bo mi sie ciagle wydaje ze musze sciac konce bo mam zniszczone.. ale to nie mozliwe nawet nie wygladaja na zniszczone, ale jakos czuje sie tak "nieświerzo"..
Stary 2009-09-13, 10:18   #4339
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
jeju najgorsze jest takie zamartwianie się a zwierzaczki są takie bezbronne

a wlasnie co myslicie o podcinaniu wlosow, bo ja teraz zapuszczam od tych krociakow i nie sa zniszczone ale chcialam zeby odrosly tak do ucha i dopiero je pocieniuje czy tam wyrownam. ale to bedzie ponad pol roku ! czy moge tyle nie obcinac koncowek? ..boje sie ze pozniej wyjdzie ze mam np. z 3 cm zniszczonych koncowek.. ale chociaz jak tak o nie dbam to nie powinno tak byc.. eh martwie sie teraz tymi wloskami jak glupek, juz w jakas obsesje wpadlam bo mi sie ciagle wydaje ze musze sciac konce bo mam zniszczone.. ale to nie mozliwe nawet nie wygladaja na zniszczone, ale jakos czuje sie tak "nieświerzo"..
No ona jest taka malutka...mimo że dorosła kocica to ma w sobie coś w kociaka - jej brat jest o połowę większy...
Co do końcówek po prostu je obserwuj, ale jeśli tak dbasz o włoski, dodatkowo nie są długie, więc nie trą o ubranie to myślę, że spokojnie wytrzymają jeszcze pół roku ja 8 miesięcy nie podcinałam (dokładnie za 4 dni 8 miesięcy minie i tragedii nie ma, ale chcę podciąć. No chyba że dla lepszego samopoczucia chcesz nadać fryzurce inny kształt.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 10:21   #4340
astra85
Zakorzenienie

witajcie,juz przecztałam to co naprodukowałyscie od wczoraj.
zauwazłam,ze wlosy na odroscie ktory mialam robione nie tak dawno zrobiły sie jakby "zrudziałe" -nieumiem tego nazwac,taki polysk,jakby poswiata.nigdy tak nie mialam,niewiem od czego to jest i jak sie tego pozbyc ?oprocz farbowania.moze ktos tak miał i pomoze
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:34   #4341
legallybrunette
Rozeznanie

nie wiem, ale wiem o co ci chodzi, tez mi tak zrudzialy po odrzywce z fitomedu, jak sie tego pozbylam? nie pozbylam
Stary 2009-09-13, 10:37   #4342
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Anariel jak dla mnie te tabletki to czarna magia a poza tym boję się narazie... Wiecie co? Ten seboradin faktycznie zmniejsza lojotok świetny jest. Nie dość że wpływa na łojotok, łupież to jeszcze na porost. No lepiej być nie może tylko ten zapach....
Mam podobne odczucia co do seboradinu, tyle że mi bardzo podoba się zapach, ale TŻ do mnie nie podchodzi jak się nim nasmaruję. Jak byłam mała to babcia wcierała w moje włosy sok z rzepy i płukała je w pokrzywie, chyba dlatego tak lubię te zapaszki, ilekroć wcieram seboradin przypominają mi się wakacje na wsi, a jakie wtedy miałam piękne włosy, ja chcę takie znowu, ale oczywiście wtedy mi się nie podobały, dlaczego nie doceniamy tego co mamy.
Odnośnie tabletek anty, brałam i odradzam, gumki u mnie też chyba odpadają, razem z mamą mamy uczulenie na lateks( i na tysiąc innych rzeczy), chyba pozostaje abstynencja
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:38   #4343
astra85
Zakorzenienie

no ja niewiem od czego tak mam,tylko tak na tym zrobionym odroscie czyli jakies okol 2-3cm wlosow mam takie,trudno mi okreslic kolor bo strasznie sie blyszczy,ale taki wpadajac w rudy.masakra
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:41   #4344
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Dymko też myślałam nad zmiana na tabsy ale stwierdziłam, że po pierwsze jestem za młoda a po drugie w ogóle się na tym nie znam :p No i tz ma problem z "wejściem" bo mnie za każdym razem boli
Cytat:
Anariel jak dla mnie te tabletki to czarna magia a poza tym boję się narazie...
nie obraź się ale aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak to czytam Za młoda do tabletek ale do seksu to nie? no bez jaj... Ja zaczęłam brać tabletki jak miałam 16 lat i nic mi nie jest... Jak nie wiesz co i jak z tabsami to do GINEKOLOGA!
Ja na Twoim miejscu bałabym sie niechcianej ciaży a nie brania tabletek...
Stary 2009-09-13, 10:45   #4345
Anariel
Wtajemniczenie

viki1988 spokojnie

Stary 2009-09-13, 10:51   #4346
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymko też myślałam nad zmiana na tabsy ale stwierdziłam, że po pierwsze jestem za młoda a po drugie w ogóle się na tym nie znam :p No i tz ma problem z "wejściem" bo mnie za każdym razem boli
Więc to raczej podrażnienie, a nie uczulenie. Po pierwsze nawilżacz następnym razem i to w sporej ilości, po drugie kilka dni przerwy - delikatny naskórek musi się zregenerować
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
nie obraź się ale aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak to czytam Za młoda do tabletek ale do seksu to nie? no bez jaj... Ja zaczęłam brać tabletki jak miałam 16 lat i nic mi nie jest... Jak nie wiesz co i jak z tabsami to do GINEKOLOGA!
Ja na Twoim miejscu bałabym sie niechcianej ciaży a nie brania tabletek...
Dokładnie to samo miałam napisać. Ja co prawda późno zaczynałam bo na pierwszym roku studiów, ale najpierw był ginekolog i tabletki, a dopiero później pierwszy raz. Bo za młoda to jesteś na to, żeby mamusią zostać
Teraz są nowoczesne tabletki z małą ilością hormonów, coraz lepszych jakościowo - niektóre przeznaczone specjalnie dla młodych dziewczyn i naprawdę nie ma co ryzykować!!! Na mnie już czeka yasminelle
Stary 2009-09-13, 11:00   #4347
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
viki1988 spokojnie
ehhh ... wiesz jak czytam takie wypowiedzi to stwierdzam ze naprawdę edukacja seksualna w szkołach to jakaś porażka
Stary 2009-09-13, 11:02   #4348
Anariel
Wtajemniczenie

dymka yasminelle dobra sprawa Najlepsze tabletki jakie bralam

Stary 2009-09-13, 11:02   #4349
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Więc to raczej podrażnienie, a nie uczulenie. Po pierwsze nawilżacz następnym razem i to w sporej ilości, po drugie kilka dni przerwy - delikatny naskórek musi się zregenerować

Dokładnie to samo miałam napisać. Ja co prawda późno zaczynałam bo na pierwszym roku studiów, ale najpierw był ginekolog i tabletki, a dopiero później pierwszy raz. Bo za młoda to jesteś na to, żeby mamusią zostać
Teraz są nowoczesne tabletki z małą ilością hormonów, coraz lepszych jakościowo - niektóre przeznaczone specjalnie dla młodych dziewczyn i naprawdę nie ma co ryzykować!!! Na mnie już czeka yasminelle
Niom dokładnie ja najpierw brałam Logest - to są włąśnie takie dla natolatek tabletki , potem jak już byłam starsza sie przerzuciłam na NuvaRing (krążki dopochwowe)
Stary 2009-09-13, 11:06   #4350
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
dymka yasminelle dobra sprawa Najlepsze tabletki jakie bralam
Dokładnie mi też najlepiej służą

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Niom dokładnie ja najpierw brałam Logest - to są włąśnie takie dla natolatek tabletki , potem jak już byłam starsza sie przerzuciłam na NuvaRing (krążki dopochwowe)
Też zaczynałam od Logestu, później Yasminn, teraz Yasminelle - mam długie przerwy ale zawsze do nich wracam.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości