|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Ależ oczywiście, że mi się podobasz i Twoje włoski też
![]() Ale się w nocy wygrzałam - zmieniłam wczoraj kołdrę z letniej na zimową + wick - od razu lepiej się czuję ![]() ![]()
|
#4322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tata... wszystko przez alkohol. Ale dla córeczki tatusia, która zawsze mogła na niego lczyć, słowa : "radź sobie sama, mnie już to nie obchodzi" bardzo bolą.. ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Anariel swintuszku! Wstyd mi tu mowic ale ja mam chyba uczulenie na latex i po wczorejszej milutkiej nocy z tz dziś mam okropnie sucho, piecze i swędzi. Ostatnio też tak było... Poradźcie mi cos
. A tak poza tym to jestem z was dumna, że nie rozpisałyscie się przez noc, no i tak trzymać bo niecałe 700 stron i mam zamkną wątek ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Tzn. Postów
|
#4324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie smutnie to co napisałaś...na pewno wcale tak nie myśliCytat:
![]() A mi zginęła kotka krowiasta...wyszła wczoraj na noc i do tej pory nie wróciła...a to pieszczoch, który zwykle w łóżku śpi...do tego ciekawskie toto...może gdzieś weszła i ktoś ją zamknął w jakimś garażu albo piwnicy... Niemożliwe, żeby z własnej woli tak długo odseparowała się od miski... Strasznie się martwimy ![]() ![]()
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kot czasami potrafił na tydzień wybywać z domu, bo na panny chodził
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Dymko też myślałam nad zmiana na tabsy ale stwierdziłam, że po pierwsze jestem za młoda a po drugie w ogóle się na tym nie znam :p No i tz ma problem z "wejściem" bo mnie za każdym razem boli
co do kotów a ja miałam dwa lata kotka roger miał na imię i był już dosc stary (miałam go od dziecka), był bardzo mądrym kotem, miauczał kiedy chciał sie wypróżnic na podwórku i od razu wracał, nigdy nie sprawiał problemów, raz uratował mi nawet życie. lubiał spać przy mnie, w ogóle był kochany ale kiedyś nie wiem co go poniosło do lasu ale jak zobaczył lisa to podobno miał zawał i cały hmmm.... zesztywniał (nie wiem jak to opisać). Mój kuzyn był świadkiem i mi to powiedzial a kotek wyglądał po śmierci tak, jakby po prostu siedział na oknie i miał otwarte oczy....tyle że był sztywny. Piękna śmierć, ja bym chciała umrzeć z vatika na głowie a tak serio jak sobie o nim przypomnę to łza się kręci w oku
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze tak nie myśli, na trzeźwo nigdy nie powiedziałby czegoś takiego. Głupi wuja przyjechał, zawsze się kończą jego wizyty na butelce, albo dwóch wódki. Jak ja go nie lubię!! ![]() http://www.sensomat.pl/product-pol-1...we-1-szt-.html bezlateksowe. Podejrzewam, ze jak ja zacznę przygodę z seksem to też mi wyjdzie jakieś uczulenie na latek, nie wiem, jeszcze na co, ale na pewno coś mi będzie. Dziś posmarowałam sobie ciało po kąpieli tym olejkiem Babydream i o proszę, już swędzi.
||
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Coco szybko wróci, bo jak nie to osiwieję ze zgryzoty ![]() Agusia - dzięki
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-13 o 08:37 |
|
|
|
|
#4330 |
|
Rozeznanie
|
babolce moje kochane
Jak robicie z tą vatiką? Umyć szamponem nisim i pozniej nalozyc vatikę i tylko splukac woda? czy Nalożyc vatike na suche wlosy i pozniej ją zmyć nisimem? Ostatnio zrobilam tą 2 opcję to ten nisim wszystko zepsul, bo wloski po vatice super nawilzone, a jak po tym uzylam nisimu to znow suche i sztywne A jak narazie nie mam innego szamponu musze ten skonczyc!
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dymka, kot wróci, zobaczysz
Jakby jej dzisiaj jeszcze nie było, to warto rozwiesić ogłoszenia ze zdjęciem, może ktoś pomyślał, że Twoja kotka jest bezpańska i ją przygarnął?Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Legally, o ile dobrze pamiętam, to ta Vatika jest maseczką, więc pierwsza opcja byłaby najlepsza.
|
|
#4332 |
|
Rozeznanie
|
Nabazgrali jakieś ślaczki i weź czlowieku mądry bądź
Tlumacza mam znalesc? ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Sposob uzycia: Naniesc odzywke na wlosy i skore glowy po czym dokladnie i delikatnie wmasowac opuszkami palcow. Pozostawic na 10-15 minut, dla najlepszych rezultatow owinac glowe w goracy recznik lub zalozyc czepek foliowy i podgrzewac suszarka, nastepnie owinac glowe recznikiem, efekt dzialania odzywki jest podwojnie wzmocniony. Odzywke nalezy splukac. mam, bylo na allegro mialas racje
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniaaa PlayMate a to witaj w klubie bo ja mam zawsze takie problemy
Dlatego zaczelam brac tabletki anty jak skonczylam 18 lat. dymka Dzieki ![]() legallybrunette ale Ty mowisz o Dabur Vatika Hot Oil tak? Jesli tak to ja nakladam na wlosy i skalp, daje worek,czapke, recznik... pozniej zmywam tylko woda. Zawsze daje ja na koniec.
-Od grudnia 2008 zapuszczam włosy -Dłudość z dnia 01.09 - 40cm -Cel:50cm -Od Lipca 2009 dbam o paznokcie Edytowane przez Anariel Czas edycji: 2009-09-13 o 08:56 |
|
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
tak tak anariel mowie o tej
ajjjjć ja to zawszę
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, ja zaczęłam stosować plastry hormonalne, jak miałam niecałe 18. Ja stosuję w celach leczniczych, ale i tak to wielkiej różnicy nie robi.
Mnie dziś chyba angina łapie Mam nadzieję, że do wieczora przejdzie albo całkiem się wykluje...Co do odżywki Joanny to mnie zadziwiła. Rozczesałam włosy po nocy bez pomocy sprayu. Ale mam mieszane uczucia, jakieś takie niemiłe w dotyku są. Ja lecę się ubierać, bo przed 12 jadę na te targi |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Anariel jak dla mnie te tabletki to czarna magia a poza tym boję się narazie... Wiecie co? Ten seboradin faktycznie zmniejsza lojotok
świetny jest. Nie dość że wpływa na łojotok, łupież to jeszcze na porost. No lepiej być nie może tylko ten zapach....
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile powinna wynosić?Kurcze...nakręcamy się z mamą i przed to bardziej się denerwuję Jylii - to by po prostu zbyt piękne było, gdyby joanna tak pachniała i jeszcze cuda zrobiła ale mam nadzieję, że dasz jej jeszcze szansę i opiszesz efekty![]() Jasię dzisiaj będę się lorysować Motylkową próbką chyba shea wezmę.Motylku i jak Himalaya się spisała?
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-13 o 09:30 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Rozeznanie
|
jeju najgorsze jest takie zamartwianie się
![]() ******** a wlasnie co myslicie o podcinaniu wlosow, bo ja teraz zapuszczam od tych krociakow i nie sa zniszczone ale chcialam zeby odrosly tak do ucha i dopiero je pocieniuje czy tam wyrownam. ale to bedzie ponad pol roku ! czy moge tyle nie obcinac koncowek? ..boje sie ze pozniej wyjdzie ze mam np. z 3 cm zniszczonych koncowek.. ale chociaz jak tak o nie dbam to nie powinno tak byc.. eh martwie sie teraz tymi wloskami jak glupek, juz w jakas obsesje wpadlam bo mi sie ciagle wydaje ze musze sciac konce bo mam zniszczone.. ale to nie mozliwe nawet nie wygladaja na zniszczone, ale jakos czuje sie tak "nieświerzo"..
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do końcówek po prostu je obserwuj, ale jeśli tak dbasz o włoski, dodatkowo nie są długie, więc nie trą o ubranie to myślę, że spokojnie wytrzymają jeszcze pół roku i tragedii nie ma, ale chcę podciąć. No chyba że dla lepszego samopoczucia chcesz nadać fryzurce inny kształt.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,juz przecztałam to co naprodukowałyscie od wczoraj.
zauwazłam,ze wlosy na odroscie ktory mialam robione nie tak dawno zrobiły sie jakby "zrudziałe" -nieumiem tego nazwac,taki polysk,jakby poswiata.nigdy tak nie mialam,niewiem od czego to jest i jak sie tego pozbyc ?oprocz farbowania.moze ktos tak miał i pomoze |
|
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, ale wiem o co ci chodzi, tez mi tak zrudzialy po odrzywce z fitomedu, jak sie tego pozbylam? nie pozbylam
|
#4342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ale TŻ do mnie nie podchodzi jak się nim nasmaruję , ilekroć wcieram seboradin przypominają mi się wakacje na wsi, a jakie wtedy miałam piękne włosy, ja chcę takie znowu , ale oczywiście wtedy mi się nie podobały, dlaczego nie doceniamy tego co mamy.Odnośnie tabletek anty, brałam i odradzam, gumki u mnie też chyba odpadają, razem z mamą mamy uczulenie na lateks( i na tysiąc innych rzeczy ), chyba pozostaje abstynencja |
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
no ja niewiem od czego tak mam,tylko tak na tym zrobionym odroscie czyli jakies okol 2-3cm wlosow mam takie,trudno mi okreslic kolor bo strasznie sie blyszczy,ale taki wpadajac w rudy.masakra
|
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za młoda do tabletek ale do seksu to nie? no bez jaj... Ja zaczęłam brać tabletki jak miałam 16 lat i nic mi nie jest... Jak nie wiesz co i jak z tabsami to do GINEKOLOGA!Ja na Twoim miejscu bałabym sie niechcianej ciaży a nie brania tabletek...
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
viki1988 spokojnie
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz są nowoczesne tabletki z małą ilością hormonów, coraz lepszych jakościowo - niektóre przeznaczone specjalnie dla młodych dziewczyn i naprawdę nie ma co ryzykować!!! Na mnie już czeka yasminelle
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh ... wiesz jak czytam takie wypowiedzi to stwierdzam ze naprawdę edukacja seksualna w szkołach to jakaś porażka
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
dymka yasminelle dobra sprawa
Najlepsze tabletki jakie bralam
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
mi też najlepiej służąTeż zaczynałam od Logestu, później Yasminn, teraz Yasminelle - mam długie przerwy ale zawsze do nich wracam.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

Hhahaaaa

A tata... wszystko przez alkohol.
Ale dla córeczki tatusia, która zawsze mogła na niego lczyć, słowa : "radź sobie sama, mnie już to nie obchodzi" bardzo bolą.. 

. Nie lubię wesel...
strasznie smutnie to co napisałaś...na pewno wcale tak nie myśli

21.06.2014r.