|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() jeżeli można oczywiście ![]()
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-09-12 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
cisza, wszystkie poszły
![]() ![]()
#1385 |
Zakorzenienie
|
czesc
ale dzis miałam meczacy dzien, w pracy siedzenie przed kompem i wkuwanie tego co bede robic juz od poniedziałku, w domu sprzatanie (musiałam tez umyc okno bo ocieplali mi blok i było całe upackane) potem jeszcze zakupy i spacer z psem, dopiero usiadłam, u mnie w klatce było wesele, lukałam przez judasza jaka dziewczyna ma kiecke ale nie bardzo mi sie podobała tzn taki typ ksiezniczkowaty ![]()
#1386 |
Adwokat diabła
|
nie no ale cisza.. co się dzieję?
![]()
![]() |
#1387 |
Konto usunięte
|
To i ja się zamelduję w nowym wątku... Wprawdzie nie mam czasu na czytanie, bo chora jestem i się kuruję w domu. I TŻ nie widziałam od wtorku i mi smutno
![]() I poprzymierzałam we wtorek kilka sukien ślubnych, ale to dopiero początek, więc ciągle nie mam koncepcji co bym chciała i w czym mi dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz nie mogę się doczekaz aż będę mieszkać z tż ![]() ![]() ![]() Mam takie pytanie o lakiery do paznokci - czy któras z Was kupowała jakieś droższe?Czy one sie dłużej trzymaja na paznokciach i nie odpryskują?A Sally Hansen? Bo ja kupuję takie jak Astor, Inglot, Loreal, Maybelline i pomaluje wieczorem a na drugi dzień juz mi gdzieś odpryśnie ![]() ![]()
![]() |
#1389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie o to chodziło, ja nigdy tak na to nie patrzylam, dopiero Luskap zwróciła na to uwagę, dobrze że asiulek i Ty macie inne zdanie, ja też sobie przypomniałam że maturę zdałam i FCE jak robiłam 7lat temu i TŻ był ze mną to też mi dobrze poszło więc oficjalnie obalamy twierdzenie jakoby TŻci mieli nam przynosić pecha ![]() co do lakierów ja uzywam sally hansen, kupuję na all bo tam są tańsze, ale oni to często rozrabiają, i lakier nie jest już taki jak powinien być, żeby lakier się utrzymał powinno się najpierw pomalować podkładem pod lakier, potem 2 warstwy lakieru i na to utwardzacz. Ale ja nawet jeśli tak robię to u dłoni lakier trzyma koło 3 dni, a to dlatego że ciągle coś skrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS jutro Wam zapodam real foty ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 04:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Ja też juz po 18-stce wróciliśmy o 1:00. Było 30 osób w tym karola znajomi. Troche se nabąbali i szwagierka Karola również
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() tak sie wczoraj nazarlam na grillu, ze dalej mi sie jesc nie chce, wiec sniadanie sobie daruje ![]() no i niemieszanie to jednak dobry sposob antykacowy... poszly 4 piwka, a czuje sie dzis jak nowonarodzona ![]() w planach na dzis byla rowerowa wycieczka, ale pogoda taka smetna, ze chyba skonczymy z TZem pod kocykiem... tez moze byc ciekawie ![]() co do lakieru do paznokci to mi Ingloty spokojnie w nienaruszonym stanie wytrzymuja 3 dni ![]() ![]() no i maluje bez zadnych baz, utwardzaczy itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie z rodzinka to tylko taka posiadówa była bez żadnej muzyki ![]() ![]() Siedzę z nafta na włosach, naczytałam się, ze niektórym ciężko sie zmywa i moge wyglądać jakbym miała tłuste włosy ![]() ![]() ![]() A dziś idziemy na Bękarty wojny i po hula hop dla mnie ![]() Byłam na tym forum o pielęgnacji wlosow i chyba będe pic pokrzywę i skrzyp polny ![]()
![]() |
#1394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do lakierów, to ja mam podobnie jak Wy, góra 3 dni wyglądają ładnie. No ale myślę, że aby wytrzymywały dłużej, to musiałabym nic nie robić, a niestety mycie naczyń czy pranie ręczne nie sprzyjają trwałości lakierów ![]() Beznadziejna pogoda, chyba mnie już dopadła jesienna depresja ![]()
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie to zazwyczaj dopada w listopadzie ![]() ja ani nie myje naczyn (robi to zmywarka) ani nie piore recznie (bo len ze mnie - wrzucam do pralki ![]() ![]() Benio przyniosl maluchom na wpol zywa mysz zeby ja sobie dobili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się lakeir do paznokci niszczy od mycia wlosów - np. teraz mam na połowie paznokci tylko ![]() Szybko jak na jesiena depresję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
ja az taka delikatna nie jestem
![]() ![]() nie lubic kotow za lapanie myszy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- haha wlasnie ogladam "Kawe na lawe" i za Niesiolowskim rosnie roslinka wygladajaca jak marihuana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
BAN stały
|
Cześć.
![]() Ja kiedyś też nie lubiłam kotów,ale wyjeżdzajac do UK "musiałam" je polubić. ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Lain,wszystko jest możliwe. ![]() ![]() Czas coś zjeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() ![]() widzę że u Was pogoda tez nie zachęca do spędzania dnia poza domem, Ja już dzisiaj machnęłam sobie teścik z rana i dalej zabieram się do nauki. Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() idę wgrać foty i Wam wyślę ![]() Napiszę Wam co się działo ![]() My z TZ oczywiście godzinę przed ślubem byliśmyt w sklepie kupić krawat-będzie na fotach to zobaczycie czy ładny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie było baaaardzo dużo młodych-ok połowa ![]() ![]() ![]() ![]() Zabawa super! Młodzi z parkietu nie schodzili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam co jeszcze się działo jak mi się przypomni to napiszę ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
Nie no dziewczyny, nie chciałam, żebyście traktowały poważnie to, że TŻci przynoszą pecha na egzaminach! To żaden wyznacznik i nie powiedziałam, że tak jest
![]() ![]() Dopadła mnie wczoraj na grillu grypa i dziś mam gorączkę i mnie bolą kości. Ale się wczoraj objadłam! ![]()
#1403 |
Zakorzenienie
|
teraz przeczytałąm coś o TZ na egazminach
![]() ![]() ![]() mamo 519 zdjęć w aparacie ![]() a jutro jadę mierzyć Carrerę oby była dobra na mnie ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i rowniez polowa (albo nawet ponad polowa gosci) to bedzie mlodziez tj. znajomi ![]() Cytat:
![]() pilas ta wodke zagryzajac tortem? ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-13 o 11:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polonaise czy coś, ale na prawdę piłąm dużo wódek, ale ta ma wszystkie wódki pod sobą ![]() tzn wiesz jadłam tort, a oni chcieli pić no to wstałam wypiłam i jem dalej ![]() aha i podobała mi się jak na początku wesele orkiestra mówiła, że wesele nie odbyło się bez: Pana. młode, panny młode, świadków i rodziców i wtedy każdy z wywołanych szedł jak po wybiegu ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 (ale w tej bym wolała ten pasek niżej) http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1221 http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1149 (a ta z dekoltem w serduszko by musiała być) A tak w ogóle to w żadnej nie mogłoby być trenu. Nie mam ochoty wycierać chodników i podłóg ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Raczkowanie
|
ja też niestety..ja wcale wódki nie pijam...
![]() Jeje..dziewczyny jak mi się nie chciało wstać...otwieram rolety a tu wcale słońća nie ma...szaro pada....i jeszcze przez najbliższe 3 tygodznie bede w domu sama siedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
no co Ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ashe ja też nie pijam, tylko czasem drinka, ale ta wczorajsza wódka był dobra ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-13 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
A... zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć, że dzwoniłam wczoraj do pani, która mi będzie szyła suknię (w każdym razie taką mam nadzieję), ale się okazało, że jeszcze nie przyjmuje zamówień na przyszły rok, bo cały czas obsługuje jeszcze tegoroczne PMki. Mam do niej zadzwonić w listopadzie to wtedy mnie zapisze. A ja się martwiłam, że dzwonię za późno
![]() A jutro chyba będę dzwonić w sprawie zespołu do kościoła (może to trochę wcześnie, ale mam już swojego faworyta i bardzo nie chcę, żeby na naszym ślubie grała organistka, bo od słuchania jej można w depresję wpaść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.