Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 14:51   #1381
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja też na pierwszy egzamin na prawko pojechałam z TŻ i ... nie zdałam dobra nie będę się nakręcać zdałam za drugim razem Tżta wtedy nie było...edit: kurcze nie pamiętam, ale chyba jednak był za drugim razem też ze mną
no nie mówcie że nasi TŻci przynoszą nam pecha...
Ja najpierw na teorie pojechałam tylko z Tz i nie zdałam za drugim razem pojechałam z tata i Tz i zdałam . Na praktycznym to samo najpierw bylam tylko z Tz i nie zdałam a za drugim razem tato i Tz ze mną pojechali i zdałam
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:06   #1382
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
merriel to gdy Wy mieszkacie że tak daleko on ma do domu, Kabaty czy Młociny??
Kabaty Ma to swoje plusy, bo ładnie tu, i lasek tuż obok, ale wszędzie jest daleko... Chociaż nie ma co narzekać, bez metra to by się tu dwa tygodnie jechało
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:09   #1383
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Kabaty Ma to swoje plusy, bo ładnie tu, i lasek tuż obok, ale wszędzie jest daleko... Chociaż nie ma co narzekać, bez metra to by się tu dwa tygodnie jechało
jak będę jechała do Tesco to Was najadę xD wpraszam się..
jeżeli można oczywiście

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-09-12 o 15:33
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:59   #1384
gospella
Wtajemniczenie

cisza, wszystkie poszły, ja egzamin ostani już niestey dawno zdawałam, na podyplomowych, a dziś jak mam czas bo leżę w łóżeczku złożona chorobą to cisza na forum...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 16:59   #1385
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale dzis miałam meczacy dzien, w pracy siedzenie przed kompem i wkuwanie tego co bede robic juz od poniedziałku, w domu sprzatanie (musiałam tez umyc okno bo ocieplali mi blok i było całe upackane) potem jeszcze zakupy i spacer z psem, dopiero usiadłam,

u mnie w klatce było wesele, lukałam przez judasza jaka dziewczyna ma kiecke ale nie bardzo mi sie podobała tzn taki typ ksiezniczkowaty
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 17:30   #1386
BlackAngel
Adwokat diabła

nie no ale cisza.. co się dzieję?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 17:59   #1387
201701300931
Konto usunięte

To i ja się zamelduję w nowym wątku... Wprawdzie nie mam czasu na czytanie, bo chora jestem i się kuruję w domu. I TŻ nie widziałam od wtorku i mi smutno

I poprzymierzałam we wtorek kilka sukien ślubnych, ale to dopiero początek, więc ciągle nie mam koncepcji co bym chciała i w czym mi dobrze...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 21:36   #1388
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też na pierwszy egzamin na prawko pojechałam z TŻ i ... nie zdałam dobra nie będę się nakręcać zdałam za drugim razem Tżta wtedy nie było...edit: kurcze nie pamiętam, ale chyba jednak był za drugim razem też ze mną
no nie mówcie że nasi TŻci przynoszą nam pecha...
ja na egzamin na prawko pojechałam z tz i zdałam za pierwszym razem, na niektore ustne egzaminy na studiach tez czasem chodziłam z tz i zawsze zdawałam, więc mnie takie przesądy nie dotycząW ogóle to mega bzdura jak dla mnie

Juz nie mogę się doczekaz aż będę mieszkać z tżA to już tak niedługoTż rozmawiał z mama i kazał jej zrobic ostateczną listę gosci. Poza tym jedna jego kuzynka robi wesele za dwa tygodnie i uzbierali kase tylko na 70 osób, więc zapraszaja bez osób towarzyszących i mama tz im powiedziała, żeby w takim razie w ogóle nie zapraszali tż, bo on beze mnie nie przyjdzie. Moim zdaniem gdyby zaprosili go samego to by było bardzo nieładnie, kasa kasą, ale też trzeba sie umiec zachować. Ja bym doroslego faceta z narzeczoną, z która jest 8 lat nie zaprosila samego, do glowy by mi to nie przyszloAle kij, nawet jakby nas zaprosili razem to pewnie bysmy nie pojechali, bo by nam sie nie chciało jechac znów przez całą Pl i i tak mielismy po cichu nadzieję, że nas nie zaproszą.

Mam takie pytanie o lakiery do paznokci - czy któras z Was kupowała jakieś droższe?Czy one sie dłużej trzymaja na paznokciach i nie odpryskują?A Sally Hansen? Bo ja kupuję takie jak Astor, Inglot, Loreal, Maybelline i pomaluje wieczorem a na drugi dzień juz mi gdzieś odpryśnieNIe wiem czy zainwestowac w taki droższy lakier czy jakims utwardzaczem /nie wiem czym pomalować???Teraz mam lakier drugi dzień i w nienaruszonym stanie zachował się tylko jeden paznokieć
Stary 2009-09-12, 22:09   #1389
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja na egzamin na prawko pojechałam z tz i zdałam za pierwszym razem, na niektore ustne egzaminy na studiach tez czasem chodziłam z tz i zawsze zdawałam, więc mnie takie przesądy nie dotycząW ogóle to mega bzdura jak dla mnie

Juz nie mogę się doczekaz aż będę mieszkać z tżA to już tak niedługoTż rozmawiał z mama i kazał jej zrobic ostateczną listę gosci. Poza tym jedna jego kuzynka robi wesele za dwa tygodnie i uzbierali kase tylko na 70 osób, więc zapraszaja bez osób towarzyszących i mama tz im powiedziała, żeby w takim razie w ogóle nie zapraszali tż, bo on beze mnie nie przyjdzie. Moim zdaniem gdyby zaprosili go samego to by było bardzo nieładnie, kasa kasą, ale też trzeba sie umiec zachować. Ja bym doroslego faceta z narzeczoną, z która jest 8 lat nie zaprosila samego, do glowy by mi to nie przyszloAle kij, nawet jakby nas zaprosili razem to pewnie bysmy nie pojechali, bo by nam sie nie chciało jechac znów przez całą Pl i i tak mielismy po cichu nadzieję, że nas nie zaproszą.

Mam takie pytanie o lakiery do paznokci - czy któras z Was kupowała jakieś droższe?Czy one sie dłużej trzymaja na paznokciach i nie odpryskują?A Sally Hansen? Bo ja kupuję takie jak Astor, Inglot, Loreal, Maybelline i pomaluje wieczorem a na drugi dzień juz mi gdzieś odpryśnieNIe wiem czy zainwestowac w taki droższy lakier czy jakims utwardzaczem /nie wiem czym pomalować???Teraz mam lakier drugi dzień i w nienaruszonym stanie zachował się tylko jeden paznokieć

no właśnie o to chodziło, ja nigdy tak na to nie patrzylam, dopiero Luskap zwróciła na to uwagę, dobrze że asiulek i Ty macie inne zdanie, ja też sobie przypomniałam że maturę zdałam i FCE jak robiłam 7lat temu i TŻ był ze mną to też mi dobrze poszło więc oficjalnie obalamy twierdzenie jakoby TŻci mieli nam przynosić pecha

co do lakierów ja uzywam sally hansen, kupuję na all bo tam są tańsze, ale oni to często rozrabiają, i lakier nie jest już taki jak powinien być, żeby lakier się utrzymał powinno się najpierw pomalować podkładem pod lakier, potem 2 warstwy lakieru i na to utwardzacz. Ale ja nawet jeśli tak robię to u dłoni lakier trzyma koło 3 dni, a to dlatego że ciągle coś skrobię za to ten sam lakier u stóp tak samo położony utrzymuje się ok tygodnia.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 03:50   #1390
kaska87
Zakorzenienie

cześć było boskooooo jutro Wam zdam relację-młoda pięknie wyglądała i miałą taka suknię podjarałam sie na piżamowe suknie a najlepsze bo od razu wywaliłam do TZ z tekstem co to za firma tej sukni i jaki model tylko ona miała szyta na ten wzór i bardzo ładnie była wykonana
http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS
jutro Wam zapodam real foty aha i kupiliśmy TZ super krawat w koleorze moich dodatków

dobranoc jestem trochę nabombiona

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 04:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 07:28   #1391
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ja też juz po 18-stce wróciliśmy o 1:00. Było 30 osób w tym karola znajomi. Troche se nabąbali i szwagierka Karola również Ja dużo nie piłam bo nie chciałam, do jedzenia nie bylo co (sałatki - tego ja nie jadam)... Były tańce. Potańczyłam sobie ze szwagrem tatą, kuzynami i wujkami. I tańczyłam w nowych butach i było super ale później jak zaczęłam wywijać ze szwagrem to moje nogi tego nie wytrzymały i musiałam założyć inne:P Ale Kaśka miałaś racje jak boso w tych butach. Ale stwierdzam ze kuzyn ten co miał 18 tak wywija ze ja już chyba starej daty bo tak jak on to ja nie umiałam ale było śmiechu. Wczoraj nareszcie nauczyłam się tańczyć z tata (Bo tato tańczy na 3 a ja nigdy nie umiałam ale wczoraj chyba z 5 piosenek przetańczyłam z tatą i od razu wychodziło) I wszyscy zadowoleni bo za rok wesele i będziemy sie dobrze bawić w doborowym towarzystwie
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 09:08   #1392
lain
Zakorzenienie

Hejo

tak sie wczoraj nazarlam na grillu, ze dalej mi sie jesc nie chce, wiec sniadanie sobie daruje
no i niemieszanie to jednak dobry sposob antykacowy... poszly 4 piwka, a czuje sie dzis jak nowonarodzona

w planach na dzis byla rowerowa wycieczka, ale pogoda taka smetna, ze chyba skonczymy z TZem pod kocykiem... tez moze byc ciekawie

co do lakieru do paznokci to mi Ingloty spokojnie w nienaruszonym stanie wytrzymuja 3 dni 4. dnia zazwyczaj cos juz sie na ktoryms paznokciu dzieje
no i maluje bez zadnych baz, utwardzaczy itp poprostu nakladam jedna warstwe, za chwile druga i nie wykonuje prac polowych
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 09:08   #1393
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie o to chodziło, ja nigdy tak na to nie patrzylam, dopiero Luskap zwróciła na to uwagę, dobrze że asiulek i Ty macie inne zdanie, ja też sobie przypomniałam że maturę zdałam i FCE jak robiłam 7lat temu i TŻ był ze mną to też mi dobrze poszło więc oficjalnie obalamy twierdzenie jakoby TŻci mieli nam przynosić pecha

co do lakierów ja uzywam sally hansen, kupuję na all bo tam są tańsze, ale oni to często rozrabiają, i lakier nie jest już taki jak powinien być, żeby lakier się utrzymał powinno się najpierw pomalować podkładem pod lakier, potem 2 warstwy lakieru i na to utwardzacz. Ale ja nawet jeśli tak robię to u dłoni lakier trzyma koło 3 dni, a to dlatego że ciągle coś skrobię za to ten sam lakier u stóp tak samo położony utrzymuje się ok tygodnia.
ja sie wlasnie boje kupowac na allJeju jak dużo cudowania, że najpierw podkład, póxnie lakier i utwardzacz i to tylko 3 dni, chciałabym, żeby lakier wytrzymywał tydzieńTo może zainwestuję w Sally HansenDzięki

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć było boskooooo jutro Wam zdam relację-młoda pięknie wyglądała i miałą taka suknię podjarałam sie na piżamowe suknie a najlepsze bo od razu wywaliłam do TZ z tekstem co to za firma tej sukni i jaki model tylko ona miała szyta na ten wzór i bardzo ładnie była wykonana
jutro Wam zapodam real foty aha i kupiliśmy TZ super krawat w koleorze moich dodatków

dobranoc jestem trochę nabombiona
chyba za mało wypiłaś

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ja też juz po 18-stce wróciliśmy o 1:00. Było 30 osób w tym karola znajomi. Troche se nabąbali i szwagierka Karola również Ja dużo nie piłam bo nie chciałam, do jedzenia nie bylo co (sałatki - tego ja nie jadam)... Były tańce. Potańczyłam sobie ze szwagrem tatą, kuzynami i wujkami. I tańczyłam w nowych butach i było super ale później jak zaczęłam wywijać ze szwagrem to moje nogi tego nie wytrzymały i musiałam założyć inne:P Ale Kaśka miałaś racje jak boso w tych butach. Ale stwierdzam ze kuzyn ten co miał 18 tak wywija ze ja już chyba starej daty bo tak jak on to ja nie umiałam ale było śmiechu. Wczoraj nareszcie nauczyłam się tańczyć z tata (Bo tato tańczy na 3 a ja nigdy nie umiałam ale wczoraj chyba z 5 piosenek przetańczyłam z tatą i od razu wychodziło) I wszyscy zadowoleni bo za rok wesele i będziemy sie dobrze bawić w doborowym towarzystwie
to u Was na 18 się robi imprezę z rodziną?
U mnie z rodzinka to tylko taka posiadówa była bez żadnej muzykiA tu widzę, ze u Ciebie mini wesele

Siedzę z nafta na włosach, naczytałam się, ze niektórym ciężko sie zmywa i moge wyglądać jakbym miała tłuste włosy Umyje dwa razy i będzie co ma byc W ogóle ta nafta bardzo ładnie pachnie, tz mi wczoraj kupiłAha i kupiłam w czoraj ten dezodorant Nivea Double effect, ładnie pachnie.
A dziś idziemy na Bękarty wojny i po hula hop dla mnie
Byłam na tym forum o pielęgnacji wlosow i chyba będe pic pokrzywę i skrzyp polny
Stary 2009-09-13, 09:35   #1394
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sie wlasnie boje kupowac na allJeju jak dużo cudowania, że najpierw podkład, póxnie lakier i utwardzacz i to tylko 3 dni, chciałabym, żeby lakier wytrzymywał tydzieńTo może zainwestuję w Sally HansenDzięki

chyba za mało wypiłaś

to u Was na 18 się robi imprezę z rodziną?
U mnie z rodzinka to tylko taka posiadówa była bez żadnej muzykiA tu widzę, ze u Ciebie mini wesele

Siedzę z nafta na włosach, naczytałam się, ze niektórym ciężko sie zmywa i moge wyglądać jakbym miała tłuste włosy Umyje dwa razy i będzie co ma byc W ogóle ta nafta bardzo ładnie pachnie, tz mi wczoraj kupiłAha i kupiłam w czoraj ten dezodorant Nivea Double effect, ładnie pachnie.
A dziś idziemy na Bękarty wojny i po hula hop dla mnie
Byłam na tym forum o pielęgnacji wlosow i chyba będe pic pokrzywę i skrzyp polny
Ja już swego czasu piłam pokrzywę - nie zauważyłam żadnych pozytywnych skutków Piłam też drożdże, po nich paznokcie mi się wzmocniły ale włosy nie. A ciekawa jestem tej nafty, już daaaawno miałam ją zakupic i spróbować ale do tej pory tego nie zrobiłam
Co do lakierów, to ja mam podobnie jak Wy, góra 3 dni wyglądają ładnie. No ale myślę, że aby wytrzymywały dłużej, to musiałabym nic nie robić, a niestety mycie naczyń czy pranie ręczne nie sprzyjają trwałości lakierów
Beznadziejna pogoda, chyba mnie już dopadła jesienna depresja Od wczoraj mam dołek i mi smutno i płakać się chce buuuu
Stary 2009-09-13, 09:41   #1395
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Co do lakierów, to ja mam podobnie jak Wy, góra 3 dni wyglądają ładnie. No ale myślę, że aby wytrzymywały dłużej, to musiałabym nic nie robić, a niestety mycie naczyń czy pranie ręczne nie sprzyjają trwałości lakierów
Beznadziejna pogoda, chyba mnie już dopadła jesienna depresja Od wczoraj mam dołek i mi smutno i płakać się chce buuuu
oj to wczesnie ten dolek
mnie to zazwyczaj dopada w listopadzie
ja ani nie myje naczyn (robi to zmywarka) ani nie piore recznie (bo len ze mnie - wrzucam do pralki ). za to w Chorwacji masakrycznie szybko szlag mi trafil lakier od morskiej wody

Benio przyniosl maluchom na wpol zywa mysz zeby ja sobie dobili nie wiem czy to jakis program treningowy w polowaniu, ale ostatnio przyniosl im ptaka (na szczescie martwego )
Stary 2009-09-13, 09:52   #1396
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja już swego czasu piłam pokrzywę - nie zauważyłam żadnych pozytywnych skutków Piłam też drożdże, po nich paznokcie mi się wzmocniły ale włosy nie. A ciekawa jestem tej nafty, już daaaawno miałam ją zakupic i spróbować ale do tej pory tego nie zrobiłam
mam juz umyte włosy i jak wyschną okaże sie czy zmyłam tą naftęMyłam włosy trzy razy dwoma szamponami
Mi się lakeir do paznokci niszczy od mycia wlosów - np. teraz mam na połowie paznokci tylkoNIe piore recznie, myję tylko drewniane i teflonowe rzeczy, bo reszte myje zmywarka a jak sprzątam to zawsze zakładam rekawiczki, z reszta i tak tylko do mycia umywalki to lakier i tak nie powinien odpadać.
Szybko jak na jesiena depresjęJa na razie czuję po prostu, że juz jest jesień.
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Benio przyniosl maluchom na wpol zywa mysz zeby ja sobie dobili nie wiem czy to jakis program treningowy w polowaniu, ale ostatnio przyniosl im ptaka (na szczescie martwego )
ohyda Dlatego m.in. nie lubię kotów.
Stary 2009-09-13, 10:03   #1397
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ohyda Dlatego m.in. nie lubię kotów.
ja az taka delikatna nie jestem z reszta dobrze sie przyzwyczaic do takich widokow, zwazajac na to, ze TZ chce pytona krolewskiego

nie lubic kotow za lapanie myszy toz to przeciez zezarly by nas gdyby nie pozyteczne kotki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

haha wlasnie ogladam "Kawe na lawe" i za Niesiolowskim rosnie roslinka wygladajaca jak marihuana czyzby TVN hodowal zielsko w swoim studio
Stary 2009-09-13, 10:34   #1398
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja kiedyś też nie lubiłam kotów,ale wyjeżdzajac do UK "musiałam" je polubić.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Lain,wszystko jest możliwe. AA ja oglądam teraz BH2010
Czas coś zjeść.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 10:38   #1399
certina4
Wtajemniczenie

cześć

widzę że u Was pogoda tez nie zachęca do spędzania dnia poza domem,

Ja już dzisiaj machnęłam sobie teścik z rana i dalej zabieram się do nauki.

Miłej niedzieli

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 10:39   #1400
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Ja kiedyś też nie lubiłam kotów,ale wyjeżdzajac do UK "musiałam" je polubić.
a dlaczego musialas?

slonce przebija zza chmur
Stary 2009-09-13, 11:06   #1401
kaska87
Zakorzenienie

cześć
idę wgrać foty i Wam wyślę
Napiszę Wam co się działo
My z TZ oczywiście godzinę przed ślubem byliśmyt w sklepie kupić krawat-będzie na fotach to zobaczycie czy ładny Ja o 14:30 malowałam paznokcie zdążyły wyschnąć ufff. Później siup do auta pojechaliśmy pod kościół już było trochę ludzi. No to gadamy itd. O 15 zaczęła się masza zasiedliśmy w ławkach i czekamy Okazało się, że ślub prowadzi ksiądź, który uczył Pawła i mojego TZ w technikum super prowadził to trzeba przynzać ale to taki młody ksiądz ok 30 Paweł (PM) całą mszę banan na ustach, aż ksiądz po błobosławieństwie powiedział, że gdyby Paweł nie miał uszu to by miał uśmiech do okoła głowy Ania była bardzo zdenerwowana, ale co się dziwić....Po ślubie na salę tam wiadomo. Podobało mi się to, że były 3 stoły 1-rodzina Ani 2-rodzina Pawła 3-młodzież
ogólnie było baaaardzo dużo młodych-ok połowa zabawa super żarcia za dużo mieli obiad o 16:30 później o 19:00 tort ok 20:30 ziemniaczki z mięsiem, później przed oczepinami krokiety i na koniec strogonoff-zjadałam tylko ten sosik bo mięska nie mogłam a chciałam się rozgrzać byłam obżarta jak prosiak
Zabawa super! Młodzi z parkietu nie schodzili Starzy z resztą też Jak był torcik to panowie podchodzili i brali dla siebie i swojej partnerki i TZ poprosił kelnerki o większy kawałęk dla narzeczonej się podjarałam a tort był pysznyyyyyyyyyyyyyy aha i po 24:00 oczepiny też fajne a po nich naszła mnie ochota na torcik i TZ mi załatwił Wódkę mieli taką, że nie była cierpka, ani nie ma po niej kacucha, a wypiłam sporo tylko cały czas jadłam więc jest ok
Nie pamiętam co jeszcze się działo jak mi się przypomni to napiszę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:07
Stary 2009-09-13, 11:09   #1402
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Nie no dziewczyny, nie chciałam, żebyście traktowały poważnie to, że TŻci przynoszą pecha na egzaminach! To żaden wyznacznik i nie powiedziałam, że tak jest Po prostu mi się tak zdarzyło, sama nie wierzę w jakiekolwiek zabobony i nie zwalam winy na TŻta, może wtedy akurat mialam mniej szczęścia Także podchodźcie do tego z przymrużeniem oka.Pewnie jakby mnie jeszcze kiedyś zawiózł, to wcale nie musi być tak, ze nie zdam...

Dopadła mnie wczoraj na grillu grypa i dziś mam gorączkę i mnie bolą kości. Ale się wczoraj objadłam!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:10   #1403
kaska87
Zakorzenienie

teraz przeczytałąm coś o TZ na egazminach mój był ze mną na każdym przez 3 lata i dawaliśmy radę bo razem studiowaliśmy jakby ktoś nie wiedział

mamo 519 zdjęć w aparacie

a jutro jadę mierzyć Carrerę oby była dobra na mnie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-13, 11:10   #1404
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Podobało mi się to, że były 3 stoły 1-rodzina Ani 2-rodzina Pawła 3-młodzieżogólnie było baaaardzo dużo młodych-ok połowa
u mnie tak wlasnie bedzie
i rowniez polowa (albo nawet ponad polowa gosci) to bedzie mlodziez tj. znajomi

Cytat:
Wódkę mieli taką, że nie była cierpka, ani nie ma po niej kacucha, a wypiłam sporo tylko cały czas jadłam więc jest ok
a co to za wodka byla?
pilas ta wodke zagryzajac tortem? bleeee

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:11
Stary 2009-09-13, 11:14   #1405
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tak wlasnie bedzie
i rowniez polowa (albo nawet ponad polowa gosci) to bedzie mlodziez tj. znajomi
u mnie też
Cytat:
a co to za wodka byla?
pilas ta wodke zagryzajac tortem? bleeee
Polonaise czy coś, ale na prawdę piłąm dużo wódek, ale ta ma wszystkie wódki pod sobą
tzn wiesz jadłam tort, a oni chcieli pić no to wstałam wypiłam i jem dalej

aha i podobała mi się jak na początku wesele orkiestra mówiła, że wesele nie odbyło się bez:
Pana. młode, panny młode, świadków i rodziców i wtedy każdy z wywołanych szedł jak po wybiegu fajnie to wyglądało a na pewno będzie fajnie na kamerce to widać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:17
Stary 2009-09-13, 11:18   #1406
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To właśnie jeden z moich typów zalinkowanych ostatnio. I jeszcze te mi się spodobały:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 (ale w tej bym wolała ten pasek niżej)
http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1221
http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1149 (a ta z dekoltem w serduszko by musiała być)
A tak w ogóle to w żadnej nie mogłoby być trenu. Nie mam ochoty wycierać chodników i podłóg
Cytat:
Fuj! Kiedyś dałam jedzonko kotce mojej kuzynki i w wyrazie wdzięczności kicia przyniosła mi na taras upolowaną myszkę i się na mnie tak przymilnie patrzyła, a ja nie wiedziałam o co jej chodzi. Ciocia mnie uświadomiła, że teraz muszę kotkę pogłaskać. Trudno było to zrobić nie patrząc na te myszowe zwłoki, no ale dałam radę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:21   #1407
lain
Zakorzenienie

Cytat:

tzn wiesz jadłam tort, a oni chcieli pić no to wstałam wypiłam i jem dalej
Kaska hardcore jestes ja bym sie chyba po takim mixie porzygala

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Fuj! Kiedyś dałam jedzonko kotce mojej kuzynki i w wyrazie wdzięczności kicia przyniosła mi na taras upolowaną myszkę i się na mnie tak przymilnie patrzyła, a ja nie wiedziałam o co jej chodzi. Ciocia mnie uświadomiła, że teraz muszę kotkę pogłaskać. Trudno było to zrobić nie patrząc na te myszowe zwłoki, no ale dałam radę
trzeba poglaskac bo przyniesie wiecej to taki koci wklad w gospodarstwo domowe
Stary 2009-09-13, 11:29   #1408
ashe
Raczkowanie

Cytat:
ja też niestety..ja wcale wódki nie pijam... i to bedzie cos strasznego...ale sie coś wymyśłi...

Jeje..dziewczyny jak mi się nie chciało wstać...otwieram rolety a tu wcale słońća nie ma...szaro pada....i jeszcze przez najbliższe 3 tygodznie bede w domu sama siedzieć ...straszne...dobrze ze pare razy do poznania musze jechać..
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:29   #1409
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty ja jestem oblech bo jem ogórki kiszone z czekoladą i popijam pepsi albo tosty z serem polewa dżemem i ogólnie ale co jak mi tak smakuje

ashe ja też nie pijam, tylko czasem drinka, ale ta wczorajsza wódka był dobra

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:31
Stary 2009-09-13, 11:33   #1410
Martoolka87
Zakorzenienie

A... zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć, że dzwoniłam wczoraj do pani, która mi będzie szyła suknię (w każdym razie taką mam nadzieję), ale się okazało, że jeszcze nie przyjmuje zamówień na przyszły rok, bo cały czas obsługuje jeszcze tegoroczne PMki. Mam do niej zadzwonić w listopadzie to wtedy mnie zapisze. A ja się martwiłam, że dzwonię za późno
A jutro chyba będę dzwonić w sprawie zespołu do kościoła (może to trochę wcześnie, ale mam już swojego faworyta i bardzo nie chcę, żeby na naszym ślubie grała organistka, bo od słuchania jej można w depresję wpaść ).
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości