Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-12, 11:33   #1351
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dziękuję mamusiu po waszych komentarzach nastawiam się tylko na takie suknie

to ja trzymam mocno kciuki żeby było dobrze,musi! a nadzieje jest ważna i pozytywne nastawienie też powtarzaj sobie ,czytaj jak masz czas a się utrwali

zaraz wyślęnapisz jak dojdą
wysłałam

dostałam dziękuję już odpisałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:33   #1352
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Też się wybieram do fryzjera i też mi się nie chce. To dawaj idziemy razem, będzie raźniej
nie ma problemu, ja mam na 13.00 to o której będziesz u mnie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dziękuję mamusiu po waszych komentarzach nastawiam się tylko na takie suknie
ehhhh od razu widać, że urodę to masz po mamusi

Certina na pewno jesteś mądra dziewczyna i dasz radę, wiem wiem łatwo sie mówi, a to przecież Ty tam masz iść i napisać ten egzamin, ale pozytywne nastawienie i nasze kciuki mogą wiele

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:36   #1353
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
nie ma problemu, ja mam na 13.00 to o której będziesz u mnie

Certina na pewno jesteś mądra dziewczyna i dasz radę, wiem wiem łatwo sie mówi, a to przecież Ty tam masz iść i napisać ten egzamin, ale pozytywne nastawienie i nasze kciuki mogą wiele
dziękuję, no właśnie nawet inaczej się rozwiązuje te testy w domu, a inaczej w stresie kiedy ma się 1min na pytanie i jeszcze jak się nie wie to trzeba kombinować, no ale jak już pisałam mam nadzieję na pozytywny wynik

Lecę dalej się uczyć

Dziewczynki :Merriel, Szana jeszcze raz za zdjęcia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-12, 11:49   #1354
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lain jaki to tytuł tego filmu z farmerem też pójdę skoro polecasz
Lain zdaje się chwilowo nie ma, to Ja Ci powiem. Chodzi o Bękarty Wojny. Mój TŻ mi mówił ostatnio, że słyszał (czy czytał) taką opinię, że po tym filmie już nie będzie więcej produkcji o 2 wojnie, bo ww. reżyser temat wyczerpał ostatecznie, ale nie znał konretów tej opinii No i Ja chciałam poszukać w necie dlaczego no i trafiłam na to co pisałam wcześniej. No ale niestety dzisiaj nie pójdziemy. Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy.

Upolowałam rano promotora mam zrobić kilka poprawek, ale drobnych, więc jak już poprawię to i owo, to już nie muszę mu znowu zanosić pracy do sprawdzenia, tylko drukować, oprawiać i zanieść prosto do dziekanatu a to oznacza, że już w tym tygodniu będę miała złożoną pracę i z czystym sumieniem pojadę sobie na wakacje jabadaba duuuuu

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-12 o 11:58
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 11:54   #1355
ashe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jak to wybral poszedl sam do jubilera, przymierzyl i sam wybral
[QUOTE=madziulka_;14198574]TŻ sam wybierał
Obrączki ciekawe, chociaż My raczej ejsteśmy za jednokolorowymi
A zaproszenia hmm ładne, chociaz słabo widac na zdjęciu jaki to rodzaj papieru..

Nie nie wybierał sam tylko by spróbował... ogladaliśmy przymierzaliśmy..ale moj tż jest taki ze najpierw maruzi ze wszystko ma byc tylko jak ja chcę i ze go nie pytam co myśłi a potem i tak sie nie interesuje i mowi sama wyierz ...wiec miał 3 wzory które fajnie wyglądały na paluszkach..no i miał wybrać...no to sie w końcu zdecydował ...

natomiast zaproszenia są z naprawde grubego perłowego papieru..

...Kasiek i jak tam ...krawat kupiony
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 12:01   #1356
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki Jestem pomiędzy zakupami, sprzątaniem a gotowaniem obiadu więc wpadłam do Was
Kasia ładny ten bukiet, i cena korzystna
Jazz to super, jeszcze chwilka i będziesz po obronie. Już teraz gratuluję

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-09-12 o 12:04
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:15   #1357
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Dotarliśmy do celu i teraz odpoczywamy.A mi się od jazdy jeszcze we łbie kręci.Mialam sporo do nadrabiania.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:29   #1358
BlackAngel
Adwokat diabła

merriel to gdy Wy mieszkacie że tak daleko on ma do domu, Kabaty czy Młociny??

ale dziś jest pogoda, żenada

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:32   #1359
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
merriel to gdy Wy mieszkacie że tak daleko on ma do domu, Kabaty czy Młociny??

ale dziś jest pogoda, żenada
Bo w tygodniu, jak trzeba w pracy siedzieć, to pogoda jest ładna, świeci słońce i ciepło jest. A jak przychodzi weekend, to jest pochmurno i zimno
Stary 2009-09-12, 13:50   #1360
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

szana, czy ja też mogę prosić o zdjęcia na mail? luskap@wp.pl
Też chciałabym zobaczyć jak seksownie wyglądasz w sukni Bo ja też coraz częściej o takiej myślę. A miała być A :P

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczynki niecały tydzien już do mojego egzaminu, zaczynam się stresować Tż mnie zawiezie, już ustalone na pewno będzie mi raźniej
Certina ja jednego egzaminu w życiu nie zdałam- to był ustny i jeden jedyny raz zawiózł mnie wtedy TZ.Od tej pory jeżdżę sama i wszystko się udaje do tej pory.
To życzę miłej nauki Wiesz, dużo zależy od szczęścia- to że tamta dziewczyna nie zdała a dużo się uczyła nie znaczy, że ty nie zdasz. Może trafisz w proste dla Ciebie pytania.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ciesz się ja mojemu kazałam sie kiedys nie pokazywać jak nie kupi mi 50 róż na przeprosiny-tak, żeby miał karę i żeby go po kieszeni pocieseło-może by się czegos nauczył
I kupił

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Bo w tygodniu, jak trzeba w pracy siedzieć, to pogoda jest ładna, świeci słońce i ciepło jest. A jak przychodzi weekend, to jest pochmurno i zimno
No właśnie i ostatnio w weekendy ciągle są sluby i wesela i zawsze leje i zimno jest.
Boję sie, że obudzę się w dzień ślubu a tu będzie zimno i deszcz będzie lał
A mnie coś dzisiaj jakby grypa bierze, wszystko mnie boli...a dziś impreza u TŻta Pewnie dlatego, że spałam przy otwartym oknie i mnie przewiało.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:00   #1361
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
właśnie.. jak człowiek w klimatyzowanym pokoju siedzi cały tydzień po 8h

a za oknem ładnie..

Stary 2009-09-12, 14:05   #1362
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Kasik kupiłam sobie te buty co Ty tylko czarne z fioletowymi czubkami i piętami Ale sie zdenerwowałam bo przymierzałam 37 za duze 35 małe a 36 ie by lo i co tu wymyśleć i wziełam 35 musze je rozbic. Palce mam do konca czuje ale nie mam podkurczonych... Kupiłam sobie jeszcze spodnie. i dziekuje 200 zł poszło

Chciałam się zapisać do fryzjera na 10 października a on mi mówi ze wszystko już ma zajęte I gdzie ja teraz się uczesze

W sklepie gdzie sa garniaki i suklnie balowe dzis wywiesili suknie ślubna ale piekna poszłam sie zapytac ile kosztuje ona 420 zł Szkoda ze czasu na przymierzenie nie mialam. Teraz sie położę i spaciu bo na 19 na imprezę 18-ową
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:09   #1363
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

No właśnie i ostatnio w weekendy ciągle są sluby i wesela i zawsze leje i zimno jest.
A mnie coś dzisiaj jakby grypa bierze, wszystko mnie boli...a dziś impreza u TŻta Pewnie dlatego, że spałam przy otwartym oknie i mnie przewiało.
No ja tez sie boje ze w dzien ślubu bdzie taka pogoda chyba sie zalamie
ech ale chyba na to to my wpływu nie mamy
powiedz TZ zeby cie rozgrzał to pomaga na grype

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:11   #1364
szana
Zadomowienie

dziewczynki nie mam za bardzo czasu bo sprzątam więc tylko odpisuje i lecę dalej sprzątać

Cytat:
dostałam dziękuję już odpisałam
prosze bardzo

Cytat:
a jak,od dawna o tym wiedziałam
Cytat:

szana, czy ja też mogę prosić o zdjęcia na mail? luskap@wp.pl
Też chciałabym zobaczyć jak seksownie wyglądasz w sukni Bo ja też coraz częściej o takiej myślę. A miała być A :P
już wysłałam Ci,zobacz pocztę i napisz czy doszło
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:13   #1365
lusmarija
Wtajemniczenie

Joziu a nie lepiej było poczekać aż może znowu będą te 36... jak można chodzić w za małych bucikach????

wiecie byłam u fryzjera i moja fryzjerka opowiada mi, że mają taki tłum klientek bo koleżanka do której niektóre klientki się zapisały miała operacje jakoś tak nagle i teraz one muszę się sprężyc i przyjąć też te które był zapisane do koleżanki... i tak mi opowiada, ze jedna klientka to chciała ich nawet podać do sądu wiadomo że przepraszają, ze taka sytuacja się zdarzyła, no ale kobieta wylądowała w szpitalu i operacje miała, zero zrozumienia jakiegokolwiek, bo włosy ważniejsze... normalnie niektórym tym babom to sie w głowie równo przestawia

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:13   #1366
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Możemy większość rzeczy zorganizować na nasze śluby i wesela tak jak tylko sobie zamarzymy, tylko niestety pogody nie jesteśmy w stanie sobie zamówić ładnej
Black a u mnie w Urzędzie nie ma klimatyzacji i jak były upały to zdychałam tam
Stary 2009-09-12, 14:22   #1367
Martoolka87
Zakorzenienie

Wróciłam od fryzjera. Mam głowę lżejszą o jakieś 2 kilo i od razu mi lepiej Szkoda tylko, że moja fryzjerka nie umawia ludzi na godziny tylko tak "kto pierwszy ten lepszy" bo sporo się naczekałam na swoją kolej, ale było warto
Lusmarija widzę, że też już po. Jakaś większa zmiana fryzury czy tylko przerzedzenie futra tak jak u mnie ?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:22   #1368
certina4
Wtajemniczenie

Luskap weź nie strasz, bo ja też na studiach jednego egzaminu nie zdałam, ale nadal nie wiem o co były pytania, bo to kosmiczny egzamin był i tez jeździłam sama na wszystkie, a teraz mnie Tż zawozi na pierwszy egzamin, i bardzo ważny... no nie będę się z góry stresowała, mam nadzieję że to że ze mną pojedzie przyniesie mi szczęśćie Kurcze, ale na studia stacjonarne też nie zdałam, TŻ poszedł ze mną ... no ale potem się przeniosłam po 2 latach bo miałam bardzo dobrą średnią, więc w sumie wyszło nieźle

kurcze brzuch mnie coś boli a @ już mi sie skończyła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-12, 14:31   #1369
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

szana , dziękuję, doszło! Pięknie wyglądasz! A jakie długie włoski!Najbardziej mi się podoba pierwsza ta rybka i druga A którą wybrałaś? Tą pierwszą?

Certina, nie chciałam Cię straszyć Ale u mnie tak to wyglądało-raz TŻ ze mną przyjechał-też liczyłam że mi przyniesie szczęście i raz nie zdałam. Jak wyszłam to TŻ też był zdziwiony, myślał na początku, że się zbijam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:32   #1370
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Luskap weź nie strasz, bo ja też na studiach jednego egzaminu nie zdałam, ale nadal nie wiem o co były pytania, bo to kosmiczny egzamin był i tez jeździłam sama na wszystkie, a teraz mnie Tż zawozi na pierwszy egzamin, i bardzo ważny... no nie będę się z góry stresowała, mam nadzieję że to że ze mną pojedzie przyniesie mi szczęśćie Kurcze, ale na studia stacjonarne też nie zdałam, TŻ poszedł ze mną ... no ale potem się przeniosłam po 2 latach bo miałam bardzo dobrą średnią, więc w sumie wyszło nieźle

kurcze brzuch mnie coś boli a @ już mi sie skończyła
3mam kciuki! Zdasz egzamin, i nie myśl inaczej Wiem, że łatwo mi się mówi, tym bardziej, że ja każdy swój egzam strasznie przeżywałam, niepotrzebnie się stresowałam. Jak tak sobie przypominam, to każdy egzamin na który zawoził mnie TŻcik zdawałam On mi zawsze szczęście przynosił
Stary 2009-09-12, 14:34   #1371
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Wróciłam od fryzjera. Mam głowę lżejszą o jakieś 2 kilo i od razu mi lepiej Szkoda tylko, że moja fryzjerka nie umawia ludzi na godziny tylko tak "kto pierwszy ten lepszy" bo sporo się naczekałam na swoją kolej, ale było warto
Lusmarija widzę, że też już po. Jakaś większa zmiana fryzury czy tylko przerzedzenie futra tak jak u mnie ?
pochwal się

asiulek u mnie jest i niestety często po wyjściu z klimatyzowanego biura jak się wyjdzie na dwór to przeżywam szok termiczny..

Stary 2009-09-12, 14:38   #1372
szana
Zadomowienie

Cytat:
wiecie byłam u fryzjera i moja fryzjerka opowiada mi, że mają taki tłum klientek bo koleżanka do której niektóre klientki się zapisały miała operacje jakoś tak nagle i teraz one muszę się sprężyc i przyjąć też te które był zapisane do koleżanki... i tak mi opowiada, ze jedna klientka to chciała ich nawet podać do sądu wiadomo że przepraszają, ze taka sytuacja się zdarzyła, no ale kobieta wylądowała w szpitalu i operacje miała, zero zrozumienia jakiegokolwiek, bo włosy ważniejsze... normalnie niektórym tym babom to sie w głowie równo przestawia
matyldo ludzie potrafią być chamscy! eh za grosz klasy i współczucia! boli ją to,że obetnie ją inna fryzjerka bo jej ma operacje???
Cytat:
szana , dziękuję, doszło! Pięknie wyglądasz! A jakie długie włoski!Najbardziej mi się podoba pierwsza ta rybka i druga A którą wybrałaś? Tą pierwszą?
proszei dziękuję włosy szanuję sobie na fryz ślubną narazie obstaję przy pierwszej ale jeszcze będę po salonach chodziła żeby mieć 100% pewności,taka już jestem,że muszę mieć pewność a może spodoba mi się jakaś bardziej na pewno chcę coś dopasowanego

idę zjeść obiadek
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:59   #1373
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
pochwal się
Nie, bo się wstydzę A poza tym już sobie zmasakrowałam fryzurę. Gotuję obiadek (wzorowa narzeczona ) i nie chciałam, żeby mi włosy do niego powpadały, więc założyłam sobie taką opasko-chustkę. Jak ją ściągnę to będę wyglądać jak wkurzony Chopin po koncercie

Też bym chciała pooglądać Wasze zdjęcia w sukniach
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:15   #1374
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Lain zdaje się chwilowo nie ma, to Ja Ci powiem. Chodzi o Bękarty Wojny. Mój TŻ mi mówił ostatnio, że słyszał (czy czytał) taką opinię, że po tym filmie już nie będzie więcej produkcji o 2 wojnie, bo ww. reżyser temat wyczerpał ostatecznie, ale nie znał konretów tej opinii No i Ja chciałam poszukać w necie dlaczego no i trafiłam na to co pisałam wcześniej. No ale niestety dzisiaj nie pójdziemy. Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy.
ja mysle, ze filmy o II wojnie swiatowej jeszcze beda, tylko poprostu nikt jeszcze nie potraktowal tego tematu jak Tarantino... czuc 'swiezosc'

bylismy na warsztatach mialo trwac 6 godzin, ale w sumie bylo nas 5 par (a zazwyczaj jest ok. 10) to nam poszlo w 4,5h powiem wam, ze bardzo fajna sprawa bylismy na temacie "Rozwiazmy ten konflikt". warsztaty prowadzila przemila pani psycholog - bardzo ciepla osoba wiekszosc cwiczen bylo w parach, a potem dyskusja wszystkich i dzielenie sie swoimi spostrzezeniami mozna sobie fajnie z TZem pogadac na niby banalne tematy, ale jednak bardzo wazne no i uswiadczylismy sie w tym, ze konfilkty rozwiazywac umiemy i okazalo sie, ze robimy to bardzo dobrze
no i dzieki warsztatom mamy zaliczone wszystkie 3 poradnie pani od razu dawala wszystkim 3 pieczatki, a jak ktos chcial porozmawiac z nia na osobnosci to tez mogl (my nie czulismy takiej potrzeby )

no a za pol godziny jedziemydo znajomych na grilla w sumie cieplo jest i nie pada
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:26   #1375
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Nie, bo się wstydzę A poza tym już sobie zmasakrowałam fryzurę. Gotuję obiadek (wzorowa narzeczona ) i nie chciałam, żeby mi włosy do niego powpadały, więc założyłam sobie taką opasko-chustkę. Jak ją ściągnę to będę wyglądać jak wkurzony Chopin po koncercie

Też bym chciała pooglądać Wasze zdjęcia w sukniach
poka poka..

my dziś jak wzorowe małżeństwo robimy razem dinner ;D

Stary 2009-09-12, 15:30   #1376
Jazzmanka
Zadomowienie

Kurde, z tymi egzaminami to coś w tym jest. Ja na swój pierwszy oblany egzamin też pojechałam z TŻ a o egzaminie na prawo jazdy wiedzieli wszyscy oprócz TŻ i zdałam za pierwszym razem. Tzn. TŻ też o nim wiedział, ale jak zapomniał że to już tak szybko, to mu nie przypominałam.

My zaliczymy nauki przedmałżeńskie za tydzień. Zarezerwowałam już nawet nocleg w Żywcu bo śpiąc w zakonie mielibyśmy osobne pokoje i musielibyśmy wrócić o określonej godzinie, a tak to sobie wyjdziemy wieczorem pozwiedzać Żywiec i będziemy się mogli poprzytulać w nocy
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:32   #1377
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Joziu a nie lepiej było poczekać aż może znowu będą te 36... jak można chodzić w za małych bucikach????
Niestety nic bo babka powiedziala ze te buty beda juz znosic do magazynu:/
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:39   #1378
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Certina, nie chciałam Cię straszyć Ale u mnie tak to wyglądało-raz TŻ ze mną przyjechał-też liczyłam że mi przyniesie szczęście i raz nie zdałam. Jak wyszłam to TŻ też był zdziwiony, myślał na początku, że się zbijam
no ja późno dosyć zaczęłam się uczyć na egzamin wstępny, bo późno się zdecydowałam zdawać na prawo i nie wyrobiłam się z materiałem, teraz jest podobnie, umiem mniej więcej połowę materiału, no ale musi to wystarczyć, jeśli chodzi o inne pytania to czasami drogą eliminacji, dedukcji można coś odrzucić, nie zawsze poprawnie, ale nigdy nie miałam szczęścia w pytaniach, to może teraz w końcu to szczęście przyjedzie

Cytat:
3mam kciuki! Zdasz egzamin, i nie myśl inaczej Wiem, że łatwo mi się mówi, tym bardziej, że ja każdy swój egzam strasznie przeżywałam, niepotrzebnie się stresowałam. Jak tak sobie przypominam, to każdy egzamin na który zawoził mnie TŻcik zdawałam On mi zawsze szczęście przynosił
dziękuję Asiulek obstaję przy tym że TŻ przyniesie mi szczęście, i się uda a jeśli coś pójdzie nie tak to nie będę przecież zrzucać winy na TŻ że mnie zawiózł specjalnie sobie bierze wolne żeby ze mną pojechać Kochany jest. Ja też przeżywałam każdy egzamin na studiach, nawet taki na który nie trzeba się było dużo uczyć, ja zawsze umiałam sporo i stąd pewnie wynikał mój stres, bo zależało mi na dobrych ocenach, żeby się przenieść na stacjonarne, no a jak już mi się udało, to dalej się dobrze uczyłam A jeśli chodzi o ten egzamin to też się już troszkę stresuję, ale pewnie najgorsze przyjedzie po niedzieli wiem że na aplikacje ludzie próbują się dostać po kilka razy, a egzamin odbywa się tylko raz w roku no i jeszcze to jest test, których ja nie koniecznie umiem rozwiązywać, na studiach miałam 99% egzaminów ustnych a tu przychodzi nam napisać test, niby robię sobie testy i wychodzi nieźle, ale co innego na egzaminie. Ehh masakra, idę czytać dalej.

Dziękuję wszystkim za dobre słowa, po 20 tym będę się więcej udzielać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-12, 15:41   #1379
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
pochwal się

asiulek u mnie jest i niestety często po wyjściu z klimatyzowanego biura jak się wyjdzie na dwór to przeżywam szok termiczny..
Otóż to, są plusy i musy Ja w sumie cieszę się, że w pracy nie ma klimy, bo często choruję na zatoki, więc dla mnie klimatyzacja to praktycznie rzecz biorąc - wróg
Ja też muszę pójść do fryzjera, trzeba zadzwonić do pana Mariusza i umówić się na któreś popołudnie, chciałam w tym tyg. pójśc ale nie miałam kiedy Ciągle w biegu. Kurczę przypomniałam sobie, że do okulistki muszę też się zapisać, bo na wizytę na bank z 2 miesiące poczekam, a musi mi zamówić soczewki. Coś z moją pamięcią ostatnio chyba gorzej
Stary 2009-09-12, 15:41   #1380
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Kurde, z tymi egzaminami to coś w tym jest. Ja na swój pierwszy oblany egzamin też pojechałam z TŻ a o egzaminie na prawo jazdy wiedzieli wszyscy oprócz TŻ i zdałam za pierwszym razem. Tzn. TŻ też o nim wiedział, ale jak zapomniał że to już tak szybko, to mu nie przypominałam.

My zaliczymy nauki przedmałżeńskie za tydzień. Zarezerwowałam już nawet nocleg w Żywcu bo śpiąc w zakonie mielibyśmy osobne pokoje i musielibyśmy wrócić o określonej godzinie, a tak to sobie wyjdziemy wieczorem pozwiedzać Żywiec i będziemy się mogli poprzytulać w nocy

ja też na pierwszy egzamin na prawko pojechałam z TŻ i ... nie zdałam dobra nie będę się nakręcać zdałam za drugim razem Tżta wtedy nie było...edit: kurcze nie pamiętam, ale chyba jednak był za drugim razem też ze mną
no nie mówcie że nasi TŻci przynoszą nam pecha...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-09-12 o 15:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości