|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Dobry dzień
Oj tak ![]() Ale i tak wybierze mnie ;p [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14214795] w ogole okres mi sie spoznia [/QUOTE] A mi koleżanki pilnują terminu zawsze . Nie chcą być ciociami jeszcze ![]() Uczę się pilnie. Zrobiłam przerwę na obiad. Oglądałyście wczoraj Mam Talent ? Takie beznadzieje poprzepuszczali ![]() Ale ten od mapetów był fajny
|
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-13 o 14:44 |
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oglądałam ![]() podobała mi się ta parodia (pozdro Justyna, Ty też mi się podobasz, haha ;*) Melkart Ball, ten od Muppetów, ten cyrkowiec z Mołdawii, śpiewający gościu, gościu z akordeonem... więcej sobie nie przypominam.dobry był Marynarz (ten pierwszy), myslałam, że się porzygam jak spodnie zdjął ![]() i zdziwiło mnie dlaczego przepuścili tych od "kontrolowania bólu". W pierwszej edycji, jak gościu sobie gwóźdź w nos wbijał to powiedzieli, że jest psychicznie chory, a tutaj im nie przeszkadzało.. no cóż ![]() aaa i jeszcze pocieszna była ta babcia z dziadziem (babuszka wymiatała w tańcu ) i tych dwóch braci Duet Grzybków ![]() "- Wojtek, sprawdź czy mój samochód jeszcze stoi... - taa, stoi ale bez kółek" w tym momencie aż się oplułam ![]() no i jeszcze ci chłopcy z Łomży co tańczyli, też było fajne
|
|
#2614 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
no ale dobrze ze poszedl wymienic. Cytat:
![]() Cytat:
pouczylam sie troche z WOSu a teraz ide na ten turniej. milego
|
||||
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14216336]
[/QUOTE] mam nadzieję, że ten Twój znajomy to nie był ten marynarz ![]() idę się uczyć Kokosy ;*
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zdał bardzo, bardzo dobrze, bo pytania, które mu zadawali, zadawali w taki sposób, żeby mógł odwołać się do współczesności ![]() Także, nie potrzebował żadnej wiedzy, tylko i wyłącznie musiał być "wygadany" a że taki był to poszło mu rewelacyjnie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czemu nerwowa, może przez ten nie-mogący-coś-nadejść @ Tylko go skrzyczałam i.. ech.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14216336] tez zawsze brata przekupuje czyms zeby poszedł do sklepu no ale dobrze ze poszedl wymienic. [/QUOTE] Uroki życia z młodszym rodzeństwem: nie zrobi nic bezinteresownie ![]() ___ Uczę się, uczę i już nie mogę, zostawiam to na razie ; ) Wybrałam sobie temat na ustną: Sylwetki "kobiet fatalnych" w literaturze. Zaprezentuj je, odwołując się do wybranych utworów. PS. A Martyna mi wyśle pocztówkę! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-13 o 15:56 |
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
a na poczcie głównej w moim mieście już mnie nie lubią
bo wiecznie przychodzę z cały stosem kartek, listów i paczek ![]() we wtorek wyślę, bo jutro lekcje kończę dopiero o 14:20. ![]() ale priorytetem, więc do piątku dojdą ciekawe gdzie już są moje kartki z postcrossingu.. hmm..
|
#2619 |
|
BAN stały
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14213153]a ja ja ja chcialam isc na biochemie
ale pewnie sie nie dostane... a poza tym to daleko bo ja z krakowa... ale pomarzyc moge [/QUOTE]A ja spod Warszawy (proszę nie pytać czemu NIE pójdę do Warszawy Nie szkodzi Ci spróbować. Ja oprócz chemii/biotech. myślę też o farmacji (choć wolałabym skończyć technika ), analityce medycznej, grafice, kosmetologii, astronomii, dietetyce, zootechnice i oceanografii - tyle, że ostatnie to poza PL
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za owocne odp
![]() heh.no mam na rozszerzeniu, jestem biolchem. tzn. chemię chce na bank, już jestem zapisana na kurs+korki u tej samej nauczycielki. matko ile to kasy ale mam nadzieję że warto. babka najlepsza w mieście, po znajomości mi się udało dotrzeć do niej.. a biologię... szczerze olałam trochę i jakoś nie widzi mi sie zdawanie jej, tzn nie ogarniam tej masy materiału. z resztą spróbować zawsze można. tylko mój NAJWIĘKSZY problem: ja nie wiem co dalej odpada medycyna i wszystkie kierunki stricte medyczne: stomatologia,ratownictwo, pielęgniarstwo. ajjjj.
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zajrzałam, żeby życzyć wam dużo siły i wytrwałości na ten rok szkolny, bo wiem co was czeka ![]() (jestem maturzystką 2009 )Widzę, że całkiem sporo osób zdaje to co ja zdawałam
|
|
|
|
#2622 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o dietetyce także myślę... lub o techologii żywności i żywieniu człowieka i potem specjalizację dietetyka...ale na R już nie ![]() Cytat:
Współczuje wam dziewczyny, że macie tak trudno tak dużo roboty na raz i w ogóle ![]() Mam nadzieję, że humor Ci szybko wróci! Cytat:
?żartuję ![]() Cytat:
![]() A można wiedzieć skąd z Mazowieckiego ?A z tym co zdawać, to jak tak sobie myślę, że zawsze można zmienić zdanie w lutym, więc dla mnie ta deklaracja we wrzesniu jest taka... Niezobowiązująca ![]() Cytat:
mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej ![]() Cytat:
Jak możesz nie iść na koncert?! ![]() A oszukać przeznaczenie lubię, nawet nie wiedziałam, że jest 4 część albo już mi się pomyliło coś z chęcią bym obejrzała.Cytat:
![]() nie zacytowało mi wszystkiego. ><a w ogóle to mam dziś dzień piżamowy jak zwykle nie mogłam zmusić się do nauki, ale jak już zaczęłam to jakoś leci, chwilę przerwy zrobiłam ![]() byłam wczoraj na tym grillu i jadłam banany ze snickersem Martyna dzięki za tą stronę ![]() I w sumie to podwójne dzięki jeszcze za kartkę ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() tyle, że ja na 75% zostaje w Warszawie ![]() Szkoda, że w warszawie nie ma kosmetologii ![]() A oceanografia to musi być fajny kierunek a gdzie poza PL?Cytat:
nie dziękuje ![]() Gdzie studiujesz farmację?
|
||||||||||
|
|
|
#2623 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pielgrzymkę jedziemy do Częstochowy kto chce we wtorek po Wielkanocy... A wycieczka.. może wreszcie nam wyjdzie klasowa, w październiku n 2-3 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Że tak się słucha grzecznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja już idzie i się nie chwalę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękujemy A Marty to mi oczywiście nie zacytowało...
|
||||||||||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym sobie pojechała gdzieś na południe, gdzie jest ciepło ![]() ![]() dobre ![]() ---- Wywaliłam się na rolkach i mnie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Blue_apple- w Bydgoszczy, bo najbliżej
![]() Trzymajcie się i pamiętajcie, że ta cała "matura" to nic strasznego
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do stron ug lub pg to pytaj, będę robić za nawigację już mam każda obcykną pod każdym względem i z każdej strony ![]() oja ;P sieroto ;*
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
Kayako
ja tez marze o kosmetologii ale nie usmiecha mi sie 500 zl miesiecznie placic... wlasnie a czemu poza PL? ![]() |
|
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kamienne twarze, delikatne ruchy Ten z akordeonem też mi się podobał, na końcu az łzy miał w oczach. Widać, że kocha to co robi. Ej, a marynarz to suuuper był Te majty, te ruchy.Już jest mój ![]() No ci od bólu to też się zdziwiłam, nie podobało mi się to wcale . Widać, że cienka jak igła do zastrzyków. Ciekawe co dalej pokażą. Babcia i dziadek - boscy Chłopaczki też ![]() A priorytetem czy poleconym słałaś ? Cytat:
Odmoczyły się w wannie. No jasne, nawet mi korzenie podkładały bo chciały mnie przewrócić i zabrać ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Moja sis się tydzień temu wywaliła i nadal na kolanie nie uklęknie. Niedobre te rolki |
||
|
|
|
#2629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja już doszła ![]() no niiie ![]() Cytat:
![]() też bym wybrała coś ciepłego.. ![]() sierota Cytat:
![]() wiemy wiemy, że to takie strachy na lachy ![]() Cytat:
jakby co to bede pytała. ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14219164]Kayako ja tez marze o kosmetologii ale nie usmiecha mi sie 500 zl miesiecznie placic... wlasnie a czemu poza PL? [/QUOTE] Na AM w łodzi jest kosmetologia ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- idę się połuczę |
||||
|
|
|
#2630 | ||
|
Konto usunięte
|
no podwójnie a cieszyłabym się nawet więcej niż podwójnie gdyby ktoś sobie nie skręcił stawu skokowego i nie musiałby go zastępować Jozin z Bazin ![]() Cytat:
ja też pewnie będęCytat:
w ogóle się uśmiałam na tym Mam talent wczoraj |
||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, wysyłałam priorytetem
|
#2632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Można wiedzieć na jakiej uczelni i jak poszła Ci matura? Dziękujemy ![]()
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, ja to tam się składałam non stop, wraz z rodzicami
![]() mamuśka to tak się smiała, że po drugiej stronie ulicy ją było pewnie słychac ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Beata, wcięłaś mi się !
|
#2634 |
|
Konto usunięte
|
blue_apple
a ile sie placi? bo w krakowie wlasnie 500 za miesiac... a na am ile? ale pewnie na to samo by wyszlo (no bo z czegos trzeba zyc )
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14219422]blue_apple
a ile sie placi? bo w krakowie wlasnie 500 za miesiac... a na am ile? ale pewnie na to samo by wyszlo (no bo z czegos trzeba zyc )[/QUOTE]hmm.. ale Ty chcesz iść na zaoczne? ![]() bo sądzę, że na AM darmowe, jeśli chodzi o dzienne. jesli o zaoczne to pewnie tak jak wszędzie, ~5000zł /rok czyli po ~500zł/m-c
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba wezme temat 'wady Polakow w tworczosci Krasickiego', co myslicie??
przegladalam kierunki studiow i jakos mam coraz wiekszy matelik w glowie. myslalam o budownictwie ale nie wiem czy tam dam rasde z fizyka i z geometria. W ogole ciezko stwierdzic czy sie da rade bo studia to inna bajka niz nauka w liceum.
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-09-13 o 17:55 |
|
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czemu moja nie? ![]() Na Akademii Muzycznej? pierdzielisz ![]() W Łodzi jest UM ![]() Łucz się, łucz. Nałuka to potęgi klucz ![]() Nam ksiądz mówił, że na początku, to nikt nie chce. A potem w kwietniu wszyscy się zapisują ![]() Cytat:
Masz twister?
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-13 o 18:00 |
||
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Gdańsku była Akademia Medyczna, a teraz od maja GUM. (Gdanski Uniwersutet Medyczny). wiem, że kosmetologię mają na PG. (tzn. to chyba jest inżynieria chemiczna i kosmet. jest specjalizacją na tym kierunku przynajmniej tak było.)ja też mam twister ![]() ale jak zaczynam się kręcić to mnie zaraz moja kolka śledzionowa łapie i umieram
|
|
#2639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Napisałam mu całą pracę (3 lata temu) aż dziwne, że ją zdał :d Zresztą sama chciałabym omówić jakiś temat o kobiecie, niestety ja takiego nie mam na swojej liście
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-09-13 o 18:08 |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo. Kiedyś regularnie kręciłam, a teraz leży na dnie szafy ![]() Dzisiaj ma się zacząć druga seria "Czasu honoru", to mam zamiar kręcić HH całą godzinę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Nie chcą być ciociami jeszcze 

Pozuje teraz do zdjęć
Dobrze, że przynajmniej poszedł wymienić 

?
albo już mi się pomyliło coś 
Te majty, te ruchy.