|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cześć, Landrynki
![]() A co Wy jeszcze śpicie? Wstawać, bo szkoda dnia
|
|
#2582 |
|
Konto usunięte
|
Kayako
widze ze starujesz na UMCS na jaki kierunek chcesz startowac?![]() dziewczyny czy to prawda ze jak sie chce zdawac rozszerzenie (bo treaz sie tez podstawe zdaje tak?) to ze jak zdam podstawe a nie zdam rozszerzenia to nie zaliczaja matury...? wybaczcie ze tak chaotycznie ale sie wystrzaszylam |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14211542]Kayako
widze ze starujesz na UMCS na jaki kierunek chcesz startowac?![]() dziewczyny czy to prawda ze jak sie chce zdawac rozszerzenie (bo treaz sie tez podstawe zdaje tak?) to ze jak zdam podstawe a nie zdam rozszerzenia to nie zaliczaja matury...? wybaczcie ze tak chaotycznie ale sie wystrzaszylam Założmy, że zdajesz : polski podstawa, angielski podstawa, matematyka rozszerzenie. to masz tak : piszesz najpierw matematykę na podstawie, masz 1,5 godziny przerwy i wchodzisz pisać rozszerzenie - i jeżeli zdasz podstawę, a rozszerzenia NIE - to i tak MATURĘ MASZ ZDANĘ ![]() Lub jeżeli chcesz zdawać : polski podstawa, matematyka podstawa, angielski podstawa, wos rozszerzenie - to jeżeli tego WOSU NIE ZDASZ - to i tak masz maturkę ZDANĄ... ...bynajmniej tak informowali mnie w szkole
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2584 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewuchy ;*
wstałam, zjadłam sobie musli (Justyna, no pochwal mnie, pochwal ! pełnoziarniste ze Szczytna bez cukru, nie żadne tam nestle przecukrzone ), a teraz spadam do łaźni mej wykąpać się i dzidkuję na tenisa ![]() miłego dniaaaaa ;** ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14211735]a np polski pp, majca pp, angol pp, chemia pp, chemia pr i jak w chemii zdam podst a nie zdam rozszerzenia to mam zaliczona mature z chemii?[/QUOTE] jeśli z chemii piszesz rozszerzenie, to podstawy już nie piszesz. piszesz : polski podst (+ustny), angol podst (+ ustny), matma podst, chemia ROZSZERZONA. Podstawy już nie piszesz przy dodatkowych przedmiotach. reszta jak messinka pisała ![]() a poza tym zachęcam : www.cke.edu.pl <= informator, lepszy niz google i wizaż w wypadku matury
|
#2586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
pati991 - Dziewczyny Ci już wytłumaczyły, więc nie będę powtarzać
![]() ------------------- Brzydka pogoda dziś, jakoś nic mi się nie chce. Chyba nie pójdę na Paullę xD
|
|
#2588 | |
|
Konto usunięte
|
wstałam wcześnie i już byłam w kościele
![]() Cytat:
![]() ---------------------- dzień dobry ja dzisiaj mam zamiar poczytać trochę ( 'Jądro ciemności' ) i może się pouczę na biologię w oczekiwaniu na godzinę zero
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj mi trochę słońca Już do matury się uczysz? ![]() ------------------- Nie idę na Paullę, bo brzydka pogoda, a ja zaczynam już kichać, a nie pozwolę sobie teraz na przeziębienie Przeżyję bez koncertu Paulli ![]() Idę oglądać 'Oszukać przeznaczenie 4'. (A co, zaszaleję dziś ) A potem bio <3, trochę chemii <33, angielskiego (anielskiego mi wyszło na początku ![]() No to lecę. Miłego dnia, Paszteciki
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-13 o 10:17 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() trochę mogę ci oddać nie ma problemu ![]() nie do matury mam sprawdzian w przyszłym tygodniu, ale jakoś nie mogę się za to wziąć ![]() też tak sądzę, że bez Paulli da się przeżyć ![]() dobra ja lecę czytać miłego dnia |
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie tam
![]() ja już wstałam koło 10. Pogoda nie rozpieszcza. ;/ Mam w planach poczytać Przedwiośnie. -.- od jutra znowu tyrka. ostatnio zastanawiałam się nad kreacją na studniówce...Wolałabym jakąś skromną kreacje, nie jakąś balową suknię. a Wy już o tym myślicie?
|
#2592 |
|
BAN stały
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14211542]Kayako
widze ze starujesz na UMCS na jaki kierunek chcesz startowac? [/QUOTE]Chemia Albo biotechnologia - o ile będą mnie chcieli Ale nawet jeśli, to i tak raczej pójdę na chemię (ale to zagmatwane XD)A Ty gdzie, a Ty?
|
|
|
|
#2593 | |||
|
Zakorzenienie
|
O tej porze, to ja się przekręcałam na drugi bok
![]() Cytat:
ale to 5 ziaren ze Szczytna? Dzisiaj je akurat skończyłam, ale było niedobre nie lubię płatków żytnich ![]() Weź to wrzuć większymi literami do pierwszego postu. I może rzeczywiście dorzućmy te polecane repetytoria? ![]() Cytat:
![]() Ja mam wstępnie na 18 i studniówkę tą, co kiedyś tu pokazywałam z Orsaya bo po raz pierwszy trafiłam na sukienkę, w której się zakochałam od pierwszego wrażenia Tylko od pasa w górę mama mi musi ją zwęzić, bo żeby teraz była dobra, to mi w cyckach 20 cm brakuje ![]() Cytat:
![]() Idę się znowu angola uczyć ale już nie słówek, teraz Udzielanie i uzyskiwanie informacji i Relacjonowanie I chyba jeszcze trochę ZiK przeczytam, bo ją od lipca ciągnę, a jestem dokładnie na połowie
|
|||
|
|
|
#2594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2595 | |||
|
Rozeznanie
|
hejka
Cytat:
![]() Cytat:
a na "Oszukać.." byłam ostatnio w kinie, na wersji 3D. Całkiem fajny film. Cytat:
kończy się na tym, że musze szukać rozmiarów kika razy większych, z czym czasem jet ciężko.
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Jejku jak wszyscy sie pilnie uczą :p a ja mam takiego lenia, że szok... Spac mi się chce, bo spalam tylko 4h i teraz lekcje sobie odrabiam, znaczy spisuje notatke z neta z polaka
matma leży u mnie i "Ludzie bezdomni" w połowie... i jeszcze spr z biologii.... :|jak mi się nie chce...
|
|
#2597 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że masz rację. Dzięki Dzięki Słońce Domyślam się, że cieszysz się podwójnie ![]() Cytat:
![]() --- Kurcze, tyle nauki, a tak mało ochoty Ale muszę się teraz za to zabrać, bo jak będę to odkładać to wiadomo jak się to skończy. Tak więc idę, miłego dnia Żbiki
|
|
#2598 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to jedziecie na pielgrzymkę + ewentualnie jakąś wycieczkę? ![]() Będę później troszkę papa
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jop, 5 ziaren. Mi smakowały ![]() zaraz idę sobie zrobić pierś z kurczaka na parze z fasolką szparagową ![]() okej, wrzucę wróciłam z tenisa, ale się stuptałam. fajnie było, zapisałyśmy się na kolejną niedzielę ![]() idę robić mapkę mentalną z polaka i chyba wypada się na polski pouczyć na pracę klasową.rzygam ! miłego dnia Chrząszcze ;** ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
;**** moja klasa nie jedzie po tym, co odwaliliśmy na wyciecze w maju to już z nami nie chcą nigdzie jechać także tego... ![]() no to idę
|
|
#2600 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziekuje i Justynie i Karolinie tez , wszystko mi sie nie zacytowało. ;]Cytat:
Cytat:
a drugi temat nawet spoko. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na wycieczce dłuzszej bylismy w drugiej klasie , teraz to jedynie do Czestochowy w przyszlym roku pojedziemy na pielgrzymke ![]() Cytat:
------- dzien dobry ![]() na 18 fajnie było. wyspałam sie , byłam w Kosciele , no i musze sie troche pouczyc. a nieiwem co z tego wyjdzie bo o 15 ide na jakies zawody a pozniej mam isc do kumpeli na winko bo wyjezdza., ale niewiem czy pojde,. dobrze ze jutro mam na 10 a pogoda brzydka .
|
||||||||
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14214484]no wiesz co jak mozesz nie isc na Paulle
To może jednak pójdę ![]() ----------- Mam przerwę na obiad to przyszłam z talerzem przed komputer
|
|
#2602 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Scooter.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Justyna, zamierzasz biegać regularnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
____ Cześć, Grzybki Leśne ![]() Występ się udał, wiecie? Maszerowałam tak, że myślałam,że będę miała dziś niezłe zakwasy, a tu niespodzianka- nic nie ma, ale może jutro dopiero wyjdą. To była uroczystość, w której brało udział też wojsko i my stałyśmy, słuchałyśmy przemawiającego, a obok nas stało kilku żołnierzy z bronią. W pewnym momencie było 'ich 5 minut' i odbezpieczyli broń, i strzelili. To było strasznie głośne, taki huk Po tym przez kilka minut słabo słyszałam! A, i mieli takie komendy typu: "do nogi broń!", "na ramię broń!", itp. i jeden jak wykonywał polecenia, to się uderzył tym karabinem w twarz zabawnie to wyglądało, ale jak musiało boleć..Po tych strzałach dwóch chłopczyków małych podbiegło i zabrało tą amunicję spod ich nóg, i pobiegło do mamy pokazać ![]() Było b. miło. A na osiemnastkę nie pojechałam, byłam już zmęczona i nie miałam ochoty. Miłego dnia, ja lecę się uczyć i czytać IV cz. 'Dziadów' na fakultety ; )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-13 o 13:06 |
|||||||||
|
|
|
#2603 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
@tematu: ehh.. też myślałam o filmie, ale odpada... to temat z literatury bez powiązań z innymi dziedzinami sztuki:/ To takie frustrujące, że wszyscy już wiedzą i są tacy zapaleni do pracy a ja głupiego tematu wybrać nie mogę. Myślę teraz nad "jednostką w świecie ograniczeń" i z trzech książek mam jedną, więc pewnie ostatecznie też go nie wybiorę. KONKURENCJE MI CHCESZ ZROBIC?! A tak serio: Poznań, Poznań! U mnie Gdańsk odpada, nie mam zamiaru patrzeć przez kolejne lata na te same mordki co przez ostatnie 18 lat - u mnie dosłownie WSZYSCY chcą Gd.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Muszę zajrzeć w końcu na ten wątek egzaminowy, bo już wieki tam nie byłam. I wiesz, kciukensy![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14203235]a ja jak narazie mialam tylko jeden wf od poczatku roku xD i to na dodatek lekcje organizacyjna bo potem synek nauczycielki zlamal reke i akurat jej nie bylo na naszej lekcji a potem wyjechala na tydzien z klasa na wycieczke . no ale od przyszlego tygodnia juz bedzie;][/QUOTE]Takiej to dobrze;P Ja w ciągu tych 2 tyg. (MAMO DOPIERO 2?!) zrobiłam już trochę kilometrów:| I muszę wkońcu iść do pani doktor po zwolnienie:X Cytat:
I się wszystko nie zacytowało Później nad tym popracuje, bo mnie poganiają już. Trzeba się ogarnąć i do szpitala do dziadka jechać, wrócę pewnie wieczorem, a jeszcze tyle lekcji... Chociaż z drugiej strony, cieszę się, że ciągle jestem zajęta bo nie mam czasu myśleć tyle o tej maturze... Dostaliśmy te deklaracje i coraz gorzej mi z tym - już głupieję czy zdawać chemię czy nie, czy niemiecki czy angielski, nie wspominając o temacie na ustną z polskiego, eh... Miłego dnia Gwiazdy
|
||||||
|
|
|
#2604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no ale przeciez na uczelni bedzie tyle ludzi ze niekoniecznie bedziesz musiala sie z nimi spotykac.![]() az 2 tygodniu przeciez niedawno bylo rozpoczecie roku a wf juz bym chciala miec, bo jak po poludniu nie moge isc pobiegac to bynajmniej w szkole biegamy .ide sie poczuc troche ![]() w ogole okres mi sie spoznia milego dnia ![]()
|
|
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko 'dzień dobry'?No dobra, pewnie pójdę, bo jakoś sobie rozłożyłam naukę, że mam trochę awaryjnego czasu ![]() Ała ![]() Cytat:
I zdał na 80 % Szczęściarz ![]() Ale ja nie chcę się nastawiać ! ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Dziewczyny ! Właśnie oglądam na nk zdjęcia mojego kolegi z klasy z gimnazjum. Ale się zmienił Pozuje teraz do zdjęć ![]() Edit: Ale ma tapetę na twarzy
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-13 o 13:29 |
||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź, idź i zdaj nam relację ;D ![]() Boż, wysłałam brata do sklepu i 3 razy mu powtarzałam, żeby kupił jakiegoś Kubusia albo Pysia, byleby z marchewką. Żeby poszedł, musiałam go przekupić, że dam mu na chipsy, Chipsy oczywiście kupił, a sok.. przyniósł zielony, jakiegoś z kiwi czy coś (bez marchewki!!!), myślałam, że go skrzywdzę.. poleciał wymienić. ;] (jakaś nerwowa jestem)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-13 o 13:39 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Różne sposoby funkcjonowania motywu winy i kary w literaturze. Omów na wybranych przykładach. wybrałam ten temacik
myślę, że będzie bardzo ciekawy no i mam największą wiedzę na ten temat ![]() Idę uczyć się słowek z angola, a potem do Tż ![]() Udanej niedzieli
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że przynajmniej poszedł wymienić ![]() A czemu nerwowa jesteś? -------------- Uciekam do książeczek. Pa ;*
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, zawęziłam swój wybór tematów do 5 i naaaadal nie umiem się zdecydować na ten jeden
Oto one: 1. Cele życiowe bohaterów lit. Omów zagadnienie analizując wybrane przykł. 2. Metamorfozy bohaterów lit. Przedstaw temat,analizując teksty z różnych epok. 3. Życie jest wędrówką. Rozwiń temat,analizując wybrane teksty lit. 4. Bohaterowie w poszukiwaniu sensu i celu życia. Omów na wybranych przykł. 5. Kobiety w twórczości pisarzy. Na podst.analizy wybranych dzieł lit., przedstaw portret idealnej kobiety. Skłaniam się ku temu 1, 3 i 4... Ajj, kurde sama nie wiem już
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz (a raczej dopiero) termaty z polskiego i nie mam zielonego pojecia cow ybrac.
Myslalam o 'wady Polakow w tworczosci Krasickiego" "przyczyny samobojstw bohaterow litercakich'(w 1 chwili wydaje sie prosty temat ale w sumie tak srednio...). Chce cos okrojoneo i prostego. Jeszcze o Panu Cogito tez myslalam.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Wstawać, bo szkoda dnia 

) i może się pouczę na biologię w oczekiwaniu na godzinę zero

(ale to zagmatwane XD)
ale już nie słówek, teraz Udzielanie i uzyskiwanie informacji i Relacjonowanie 
i "Ludzie bezdomni" w połowie...

a nieiwem co z tego wyjdzie bo o 15 ide na jakies zawody a pozniej mam isc do kumpeli na winko bo wyjezdza., ale niewiem czy pojde,. dobrze ze jutro mam na 10
nieźle