|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda ja umieściłam zdjęcia tych zestawów na wątku katalogowym, ale też myślę, że te zestawy to żadna promocja. Jest to po prostu jakiś przykładowy zestaw, który można w prosty sposób zamówić wpisując tylko jeden kod.
A jesli chodzi o składanie reklamacji, to powiem szczerze, że tu nie ma co narzekać na AVON. Wiele razy rozwiązywałam telefonicznie różnego rodzaju "problemy" zarówno we własnym imieniu, jak i w imieniu moich Konsultantek i jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby sie nie dało.Wiele razy reklamowałam uszkodzone kosmetyki, które zostały dołączone bezpłatnie do najbliższej paczki, jak kosmetyk był na FV, a nie było go w paczce, to równiez dosyłali bez najmniejszych problemów, przywracałam moje Konsultantki do programu TPS, a nawet anulowałam im opłaty za szkolenia II stopnia. ![]() Najbardziej niechętnie były załatwiane takie rzeczy jak np. Konsultantce brakło kilku złotych do zamówienia na 150 zł to tłumaczyłam, ze Konsultantka jest początkująca i popełniła gafę ale bardzo mi zależy, aby się nie zraziła. WtedyKonsultantka musiała coś domówić z tego nieszczęsnego katalogu i został jej anulowany Koszt Pakowania 10 zł i wystawiona faktura korygująca opust 15% na opust 25%. Oczywiście zawsze mi mówili, żebym uczuliła swoje Konsultantki, aby dokładnie podliczały swoje zamówienia, bo ostatni raz mi taką rzecz załatwiają, ale i tak zawsze się dało ![]() Tak więc nie poddawać się i zgłaszać każdy problem.
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam sobie kupić taki puder prasowany w kompakcie z gąbeczką, żeby mieć do pracy, żeby całego asortymentu ze soba nie taszczyć - żadnych pędzli itp.; ale kurcze z tego co jest w obecnym katalogu to lipa, poczytałam na KWC i
może my mi coś polecicie?? oczywiście coś, co jest w kat 13, bo potrzebuję na niedługo a dziś składam zamówienie
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ponownie ![]() Wież co moja żona używa tego ze str 29 drugi od końca odcień translucent i jest bardzo zadowolona ![]() Wiec mogę go polecić
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
No własnie! Kurcze, szkoda że nie ma na niego rady... Juz się napaliłam!
![]() No trudno, będę szukac dalej
|
|
#1806 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie musze pochwalic
nie wiem czemu ale u mnie Spotlighty ida jak swieze bułeczki, powiedzialam kazdemu ze beda tansze o jakies 40% i cały czas napływaja zamowienia mam juz okolo 10 sztuk czy u was tez idzie tak dobrze?
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
ja póki co na ten katalog w ogóle nie mam zamówień... jak do tej pory jedna klientka zamówiła konturówkę i to całe moje zamówienie jak narazie...
|
|
|
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ogole nei mam zadnych zamowien, ale dam jecszcze troche czasu klientkom Edytowane przez nowaczka1990 Czas edycji: 2009-09-13 o 22:04 |
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też kiepściutko z zamówieniami. Kiedyś bez problemu zbierałam 300 - 400 złotych, teraz 150 jest dla mnie wyczynem. Nie wiem czy to sezon kiepski, bo sądzę, że katalogi są dość interesujące.
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytając ten komentarz i inne tego typu aż mi płakać się chcę <chociaż chłopaki nie płaczą> Ja od kąd jestem w avonie nikt nie zrobił u mnie zakupów no może jedna osoba ;( nie wiem co robić ;(;( Dobranoc panią |
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
U mnie o dziwo katalog 13 robi furore.
Juz mam zamówienia na 500zl.Szkoda ze nie pomyślalam o jakiejs znizce na spotlight'a. Ale i tak jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy potraficie wyliczyć
![]() Terminy regularnych zamówień znam ![]() A jeśli chodzi o zamówienia... to u mnie nie zamawia nikt Tylko ja i mama dlatego zamówienia składam co 2 - 3 katalog
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-09-13 o 23:07 |
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
czyli pierwsza data to dzień od którego mozna skladać zamowienia przez internet?
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
no mi się uzbierało ponad 600 zł
i o dziwo nie zaszalałam, czyli całego 'zarobku' nie przepuściłam na avon a kupiłam sobie: - konturówkę do oczu - tonik przeciwko wągrom ![]() - balsam do ust 'witalność natury' - antyperspirant w kulce sss niebieski - zel pod rysznic reflection - 2 szampony do włosów - portfel logo z minikatologu (mam nadzieję, że u mnie bedzie) - pojemnik z karteczkami memo z logo - kubek logo (do pracy )- no i oczywiście katalogi i próbki ![]() jak wymieniam to jakoś dużo się wydaje a jeszcze około 60zł w kieszeni zostanie u mnie spotlight'a nikt nie kupił; zapach chyba nie podpasował za to furore zrobił ten nowy tusz do rzęs ![]() no i mam zamówienie na jogurtowy balsam zapomniałam zaznaczyć, ze nie ma będe się tłumaczyć
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-13 o 23:24 |
|
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
A wie któraś z was dgogie panie kiedy bedzie polski katalog 16? bo juz czekam i czekam i czekam i nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym gratuluję syna i żony w wieku lat 16 Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-09-13 o 23:47 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapewne będzie to końcówka nadchodzącego tygodnia;ale nalezy mieć na uwadze, że zeskanowanie i wrzucenie takiego katalogu wymaga dużo czasu i duzo cierpliwości, to radziłabym nie popedzać, a ładnie prosić
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-13 o 23:27 |
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
w strefie w zakładce klubu róży mam już wyzerowane konto i od nowa leci kwota brakująca do klubu edycji 2010. Tylko że tam jest wciąż 20 tys.
a na fakturze nie ma żadnej informacji, że w paczce będzie jakaś ulotka o nowej edycji.... czuję się doinformowana jak diabli;/ |
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
chciałam kupić coś chłopakowi, powiedzcie mi czy zegarek męski z minikatalogu 13 jest wart zachodu?
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Jest bardzo ładny i klasyczny, bardzo elegancki, mojej klientce tak się spodobał, że zamówiła go dla siebie. Naprawde godny uwagi ( moim zdaniem ).
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kurcze nie wiem bo miałam zamówienie z wszystkim na troszkę ponad 1000zł i nie przychodzi jedna biżuteria i wyszło mi to zamówienie bez tej biżu na jakieś 980 pare złotych i nie wiem czy będę mogła zamówić ten produkt nowość w atrakcyjnej cenie bo przecież skąd miałam wiedzieć że ta biżu nie przyjdzie
![]() luki14 mogę zapytać z ciekawości ile masz lat? |
|
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
a zamawiałaś biżuterie Hugs and Kisses? też jestem ciekawa czy zamawiać...
A jak zegarek jest ładny to mu zamówie-a niech ma
Edytowane przez emza Czas edycji: 2009-09-13 o 23:45 |
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
--------------------------------------------------------------------------
eeeeeeeeeee;/ Nie załamuj mnie kobieto ;/ Po Pierwsze Mam również córkę w wieku 16 lat syn ma trochę mniej bo 13 po drugie Mam 36 lat po trzecie To konto córki więc do niej te Wonty Co ci się nie podoba ??? |
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Też włąśnie zastanawiam się nad tą biżuterią.
|
|
|
|
#1828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To daj córce katalogi, niech zbiera zamówienia od swoich koleżanek, żonie też daj. Możesz dać wielu osobom: mamie, teściowej, sąsiadkom itp. Mnie np. zamówienia zbiera mąż od swoich koleżanek w pracy i teściowa również w pracy. Poza tym stwórz sobie listę potencjalnych klientów - po prostu wypisz wszystkie osoby, które znasz i postaraj sie dotrzeć z katalogiem do jak największej ilości osób. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1829 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TEŻ jestem klubowiczką ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji..przeciez to twoja nagroda, moje są zawsze u mnie dowiezione osobiście w ciagu mies od uzyskania wszystkie liderki i oms mnie super traktują i pomagaja jak tylko moga..dlatego zrob raban w wa-wie bo one sa od tego aby ci pomagac i nagradzac... ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

Myślałam że to będzie coś idealnie dla mnie a tu dupa..."
Wiele razy rozwiązywałam telefonicznie różnego rodzaju "problemy" zarówno we własnym imieniu, jak i w imieniu moich Konsultantek i jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby sie nie dało.

Juz mam zamówienia na 500zl.

wszystkie liderki i oms mnie super traktują i pomagaja jak tylko moga..