|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
BJean uwielbiam tą piosenkę!
tyneczko trzymam kciuki dasz sobie radę wieżę w ciebie ![]() a ja w sumie nie wiem jakich chłopaków lubię... żeby mnie tylko nie olewał bo tego nieznoszę! i dlatego nigdy nie miałam chłopaka, bo wszyscy mnie olewali! wrrr... i dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy? gdzie nie spojrzałam jakaś prara, i każda się całowała! Ughr...! |
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak to już jest w LO ![]() Przyzwyczajam się powoli . ![]() A`propos http://demotywatory.pl/152113/Samotnosc |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
to akurat mi nie przeszkadza.... ale na żywo to takie dułujące
![]() Cytat:
Edytowane przez Carillon Czas edycji: 2009-09-13 o 20:25 |
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
jeesttteeeeeeeeeeeem : )
hahah co ja wogole napisałam na tej 38 stronie hahha słodkie : ) za dużo szczegółów tu piszę, nu nu xD koniec tego xD obejrzałam też top10 demotywatorów, hahha genialne xD
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
http://demotywatory.pl/92036/Nie-poddawaj-sie
są boskie!! |
|
|
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
Na stronka jest boska ogólnie
|
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam baaardzo za wsparcie!
Szczególnie tyneczka i evenstar za mądre słowa ![]() Powoli zaczynam nabierać dystansu do tego co się stało. I koniec ze smutaniem się! Czas się wreszcie normalnie wyspać -ostatnimi czasy przez to użalanie się nad własnym losem, torturowanie się wspomnieniami etc. zasypiałam dopiero ok. 3-4 ![]() Na szczęście w najbliższych dniach szykuje się dużo spraw do pozałatwiania, tak więc będę miała co robić A potem powrót na uczelnie, zapoznanie się z nowymi współlokatorami, pisanie pracy licencjackiej, kurs prawa jazdy (!) i... oczywiście imprezyUff! Czas wrócić do żywych ![]() PS. A demotywatory naprawdę mocne! |
|
|
|
#2230 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i prawidłowo, nie będziesz mieć czasu na wspominanie.. Co jest ewidentnym plusem. Tak trzymać! Ja lecę z komputera, nie mam na jutro nic zrobione, nic nie umiem, także jest niefajnie Dobranoc
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego jesteśmy ![]() dużo zajęć to najlepsza metoda na zapominanie, ale warto też nauczyć się być z samym sobą, bo zawsze będą takie dni, że się po prostu będzie siedziało w domu. teraz przeszłaś istne katharsis i na pewno będzie lepiej trzymam kciuki!co studiujesz?
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A studiuję zarządzanie zasobami ludzkimi na AE
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia przy pracy licencjackiej
|
|
#2234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otóż to! Widzę przebłyski słońca, to już dobrze Teraz na pewno czeka Cię taki czas, kiedy będziesz brała wszystko na głowę, żeby tylko się czymś zająć i nie myśleć. Przynajmniej ja tak miałam...zajmowałam się dosłownie WSZYSTKIM, największymi głupotami, ale czułam satysfakcję z tego i cieszyłam się jak dziecko
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
tyneczka za godzinę masz egzamin.
Ja już trzymam kciuki.
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie mnie jeszcze?
![]() u mnie zmiany o 180* ... nie wierzyłam, że kiedykolwiek to powiem ... po ponad roku huśtawki nastrojów, uzależnionej od niego, od tego, czy się do mnie odezwie czy nie, po przepłakanych nocach, po motylkach w brzuchu, po myśleniu dzień w dzień ciągle o nim, przez ponad rok, po wpadaniu w kompleksy, gdy widziałam jego byłą ... zauroczyłam się kimś innym. i ta osoba prawdopodobnie zauroczyła się również mną. ![]() a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ten mój 'pierwotny' całoroczny obiekt westchnień od kilku tygodni wykazuje inicjatywę, nie olewa mnie, ciągnie go do mnie. skomplikowana sprawa ![]() może będę okrutna ale ... czuję się z tym nieźle.
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
Cherry
wogole gdzie jest Coffi ? m0niq ? Cherry, haha los jest przewrotny
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ktoś pamięta??
|
#2239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie jestes okrutna- kazda z nas (bez Tż'ta- i pragnaca go miec) czulaby na Twoim miejscu dokladnie to samo...hmmm euforię?! :brzyda l:- zartuje z ta euforia ale napewno radosc- a Twoja historia musze przyznac podnosi bardzoooo na duchu![]() ![]()
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, świetny przebieg wydarzeń ;>
|
|
#2241 |
|
Konto usunięte
|
Cherry ciekawie u ciebie widzę .^^
Ja dziś po lekcjach w parku czekałam na kumpelę, oczywiście w towarzystwie pana X ![]() Aaaah on jest cudowny. *_*
|
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
Cherry to chyba dobrze prawda ?
|
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż jedna
![]() a u mnie zmiany.. już żadne jeszcze niedawno próbowałam z byłym wszystko naprawić ale nic nie wyszło.. przyczepił się do mnie 27 latego i nie chce odkleić tweirdząc że jestem jego ideałem xDale wciąż jestem samotniaca tak jak reszta tu was
|
#2245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
melduję się ;p ![]() ciągle czytam wątek, może nieco przyczajona... ale... no cóż... brak czasu, żeby coś więcej napisać niedługo przeprowadzka zaraz przed INAUGURACJĄ roku na mojej zacnej uczelni heh, masakra... zaczyna mnie to przerażać...a poza tym... żyję sobie 'spokojnie'... wszystko w jak najlepszym porządku jak nigdy z MOIM również... choć nie jest różowo zawsze ;p ahh jak ja uwielbiam sprzeczki o NIE WIADOMO CO ;Podezwę się później, bo teraz lecę do TŻ ![]() miło, że jeszcze ktoś mnie tu pamięta ![]()
|
|
#2246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale szkoda, że faceci za późno dochodzą do takich wniosków, kiedy my już zdążymy ułożyć sobie życie bez nich i zapomnieć. Chociaż ja nie miałam takiej sytuacji by EX sobie nagle przypomniał, ale słyszałam dużo historii i nawet tu sporo się przeczytało. No i fakt. Historia trochę podnosząca na duchu. Co prawda ja po przed ostatnim rozstaniu też się podłamałam trochę, przez 8 miesięcy była cisza, aż wreszcie natrafiłam na kogoś z kim było cudownie, z kim przeżyłam najwspanialsze chwile w dotychczasowym życiu, wreszcie poważniejszy związek i co... po 8 miesiącach następny koniec. Teraz znowu singielkowe życie ![]() Co do egzaminu... już chyba widzicie w podpisie Oblałam na tym, na co uczulali mnie instruktorzy - za blisko samochodów. "Za dobrze jeździsz, żeby oblać na czymś takim" -słyszalam. No i się stało... lusterko w lusterko z zaparkowanym równolegle autem na ciasnej dwukierunkowej
|
|
#2247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
życzę szczęścia ze swoim, troszke Cię pochłonął ; )) m0niq ? ? helllooo, zaglądasz tu jeszcze ? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
lepiej mów kiedy kolejny egzamin ?
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem się uda ![]() a dziewczyny pytam tak z ciekawości. Studiuje któraś informatykę??
|
|
#2249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
2 października dopiero ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Bardzo osobiście mogę odebrać ten Twój podpis... chyba faktycznie nie wszystkim jest dane i nie piję tu tylko do mojego egzaminu...
|
|
#2250 |
|
przyczajony tygrys
|
no jasne, że pamiętamy
WhiteCherry historia jak z bajki . Nie no dobra za dużo się komedii romantycznych naoglądałam . Cieszę się Twoim szczęściem. teraz to Ty masz 'włądzę' ![]() Tyneczko następnym razem będzie toast za zdany egzamin
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

masz prawo wiedzieć co jesz.

A potem powrót na uczelnie, zapoznanie się z nowymi współlokatorami, pisanie pracy licencjackiej, kurs prawa jazdy (!) i... oczywiście imprezy

i ta osoba prawdopodobnie zauroczyła się również mną.
:brzyda l:- zartuje z ta euforia ale napewno radosc- a Twoja historia musze przyznac podnosi bardzoooo na duchu![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Oblałam na tym, na co uczulali mnie instruktorzy - za blisko samochodów. "Za dobrze jeździsz, żeby oblać na czymś takim" -słyszalam. No i się stało... lusterko w lusterko z zaparkowanym równolegle autem na ciasnej dwukierunkowej
następnym razem się uda