|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
mam pytanie, nie orientuje się może ktoś (może gdzieś to było wypisane, a ja przeoczyłam) jakie nuty zapachowe są w żelu senses Sun Goddess? kompletnie się na tym nie znam, a klientka jest zainteresowana, ale nie znosi zapachu piżma, ja nie bardzo wiem jaki to zapach, a nie chcę jej wprowadzić w błąd..
|
|
|
|
#1862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i już 4 dni albo i 5 cisza...Ogólnie myśle, że to bez sensu naliczać kolejne od 5zł i to jeszcze po tak krótkim czasie |
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam brak portfela z minikatalogu
a szkoda, bo chciałam mieć osobny na 'avonową' kase, żeby w moim portfelu się nie plątało, co na zycie a co na avon ![]() a poza tym żadnych braków; naszyjnik doliczony
|
#1864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam ten żel i też nie cierpie piżma, a żelik lubię więc możesz klientce polecić śmiało
Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-09-14 o 15:56 |
|
|
|
|
#1866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kompletnie inaczej bym ten zapach zkategoryzowała więc myślę, że chyba w sun goddess piżma nie ma (oby ) dzięki ![]() Cytat:
![]() też właśnie przed chwilą znalazłam to samo dzięki wielkie, w takim razie zamówię z czystym sumieniem, ale to dopiero w następnym katalogu ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-09-14 o 15:58 |
||
|
|
|
#1867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na katalogowy wrzucałam jej zdjęcia dośc niedawno. Właśnie ją powąchałam i jakoś nie czuję żeby śmierdziała. ![]() Ja nie znam swojej liderki. Zgłaszałam się przez internet. Nie mam pewnosci czy babka z która podpisywałam umowe jest moim liderem. Nie kontaktowała się ze mną od tamtego czasu. Aczkolwiek dała mi swoj numer i powiedziała, ze w razie problemów mam dzwonić. |
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
Mam już w necie fakturę z k13. W brakach:
pęseta do brwi CT (nie wiem czemu... nie ma żadnej informacji przy niej) Z Netto przychodzą: CT cienie do powiek Purple Pop Brokatowy tusz do kresek CT Violet Bloom i Turquoise Naszyjnik Georgiana Żel pod prysznic Śliwka i Nektarynka Scrub do twarzy Witalność Natury Balsam do ciała Banan i Mleczko Kokosowe Paletka Coming Up Rosey Szampon 2w1 z odżywką Morela i Słonecznik Maseczka Brzowkinia i Mleczko Migdałowe Znowu jakaś zbędna pierdoła za 1zł - tym razem przewodnik Anew... I zafakturowany Naszyjnik Eternal Love za 1zł ! Z tego co tu widzę, ulotka o tej biżuterii przyjdzie mi dopiero teraz - rychło w czas Już zdążyłam się załapać na pierwszy prezent. Powinni moim zdaniem rozsyłać takie informacje z wyprzedzeniem, bo nie wiem jak Wy, ale ja zazwyczaj składam zamówienia tylko na pierwszy termin.
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
jesli zlozylam zamowienie (jestem dzien E i powinnam dopiero w srode)a ono czeka na realizacje, no to moge jeszcze domowic rzeczy z oferty specjalnej? czy przyjdzie mi juz w drugiej paczce, za ktora bede musiala placic? jak to jest? bo z tego co wiem to edytowac nei mozna, ale u mnie ta opcja jest niby dostepnaedit - drugie pytanie. teraz (skladajac zamowienie) jestem juz na ostatnim poziomie TPS, czyli wraz z tym zamowieniem dostane juz te prezenty zegarek i wode toaletowa. zamowilam sobie pakiet 15 katalogow w cenie 10. przysla mi czy juz nei jestem w TPS? czy jeszcze w tej kampanii moge? prosze o odpowiedz
Edytowane przez kasia2904 Czas edycji: 2009-09-14 o 18:10 |
|
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
Można edytować
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14228193]TEŻ jestem klubowiczką ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji..przeciez to twoja nagroda, moje są zawsze u mnie dowiezione osobiście w ciagu mies od uzyskania
wszystkie liderki i oms mnie super traktują i pomagaja jak tylko moga..dlatego zrob raban w wa-wie bo one sa od tego aby ci pomagac i nagradzac... ![]() [/QUOTE] Widzisz Ty sobie nie wyobrażasz a ja ekspresu na oczy nie widziałam i pewnie nigdy nie zobacze. Głupio mi dopominać się o swoje w Wawie a nie mam takiej gadany żeby zrobić szum. Dzis byłam w Coku w Łodzi i przypadkiem widziałam jak jedna Pani otrzymywała od liderki torebke batyckiego za I poziom KR2009 i pani jej powiedziała że dołożyła pare drobiazgów od siebie a ja mimo że na torbe sie załapałam ponad 2 miesiace temu nie dostałam i po co się starać skoro nagrody beznadziejne ale i tak ich nawet nie dostajemy Pisze tu o sobie.Cytat:
Jeśli zamówienie jest na wymaganą kwotę to już z tym zamówieniem dostaniesz wode i zegarek a katalogi ostatni raz możesz zamówić z tym zamówieniem. |
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
bardzo wam dziekuje
kochane jestescie. musze dodac ze przy branzoletce JOY z oferty netto jest czerwona kropa. |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie już 16 kat.? Bardzo proszę o skany
.
|
|
#1875 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiła sobie któraś z Was te nowe poczwórne cienie do powiek? Czaję się na kolor purple haze.. mam nadzieje, że kolor sie nie bedzie bardzo róznil od tego w katalogu. Dam sie pokroić za zdjecie
|
|
|
|
#1876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się uzbierać zamówienie za te 250 zł
I mam już zafakturowany naszyjnik za 1 zł ![]() Teraz mi coś gorzej idzie Nowa szkoła, mało czasu :/
|
#1878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=583 |
|
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
Czy różowa wstążka liczy się do bazy opustu? Wiem, że nie mamy z niej ani procenta, ale czy się liczy?
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14238196]Czy różowa wstążka liczy się do bazy opustu? Wiem, że nie mamy z niej ani procenta, ale czy się liczy?[/QUOTE]
Nie liczy się do niczego. |
|
|
|
#1881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze: Spójrz na swoje pismo i dopiero oceń innych po drugie: Tymi wyzwiskami to się możesz udławić po trzecie: Jesteś żałosna po czwarte: Kup sobie Po niemiecku Zobaczymy czy będziesz umiała pisać po piąte: Nie pouczaj ludzi bo to obróci się w twoją stronę po szóste: Twój poziom też za bardzo nie imponuje --------------------------------------------------------------------------- Dziś Otrzymałem Zamówienie Regularne z katalogu 13 a w nim : 2 razy : żel pod prysznic Tropics Jeden rozlany ![]() 2 razy: żel pod prysznic Lagoon 1 raz: Nowa woda Toaletowa męska Uniscripted 1 raz: Lawendowa Maseczka do stóp 1 raz: Deo w kulce pro ocean Z oferty netto: 2 razy : żel pod prysznic Wonderland 1 raz : Scrub do stóp z arbuzem 1 raz: Woda toaletowa Tahitian Z mini katalogu : 1 raz: zegarek robin 1 raz: Zestaw do manikiuru dla panów I to wszystko ![]() Razem wydałem 258 zł , 50 groszy |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś może skany HT do katalogu 14?
Z góry bardzo dziekuję
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trochę mnie te zdjęcia zniechęcają.. |
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo coś, kiedy będą wyniki z ostatniej krzyżówki...
Bo już chyba miesiąc po terminie.. Czy coś przegapiłam.??
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj paczkę, zamawiałam zestaw z Morza Martwego a zamiast dostać krem do stóp i rąk dostałam 2 kremy do rąk :/ muszę do nich pisać :/
|
|
|
|
#1887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem, czy ktoś ją też zamawiał i dostał inną, bo wysłałam reklamację ze strefy; jestem Też bardzo o nie proszę i dziękuję dobrej duszyczce, która znajdzie czas by je umieścić
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Jak napisałam, wysyłam im maila raz na ruski rok... czytaj, raz na 2-3 miesiące... straszna mi rzecz.
|
#1889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moja OMS stanowczo z tym przesadza dlatego jestem przeczulona na tym punkcie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
Ja dostaję średnio 5 smsów dziennie od OMS... Nie przesadzam... Z czego 80% mnie nie dotyczy, a ona wysyła to hurtowo liderom.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

) i już 4 dni albo i 5 cisza...
a szkoda, bo chciałam mieć osobny na 'avonową' kase, żeby w moim portfelu się nie plątało, co na zycie a co na avon 
kompletnie inaczej bym ten zapach zkategoryzowała
więc myślę, że chyba w sun goddess piżma nie ma (oby
) dzięki 

kochane jestescie.