|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14242232]Ja dostaję średnio 5 smsów dziennie od OMS... Nie przesadzam... Z czego 80% mnie nie dotyczy, a ona wysyła to hurtowo liderom.[/QUOTE]
Witaj w klubie że im kasy nie szkoda na te sms'y
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie, maja na to odpowiednie srodki, darmowki itd w koncu to OMSki firma o nich dba na pewno i dostarcza gratisy z myAvon, tak mysle. ja na swoja nie narzekam wporzadku babka i liderka tez ok, nie narzucaja się
hehe a jak trzeba to i pomoga
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, ja troszkę z innej beczki, czy jak zamówienie jest już pobrane do realizacji to mogę dzwonić i spróbować zmienić rodzaj dostawy z kuriera na cok? Troszkę mi się namieszało i nie bedzie mnie w tym dniu a zalezy mi na paczce w tym tygodniu. Da się coś takiego zalatwic?
|
|
|
|
#1894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj rano, ale za późno sie zorientowalam ze namieszalam i juz bok bylo nieczynne. Bede probowac z samego rana, moze sie uda.
|
|
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nauczylam sie tego od dziewczy z forum
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!! pytanie czysto techniczne z serii dostawa
![]() otóż: zakładam, że część z Was, poza avonem, jest czynna zawodowo tj. ma stałą pracę - i właśnie do Was kieruję to pytanie: jak to w Waszym przypadku wygląda z dostawami paczek?? nie ma Was z w domu, bo jesteście w pracy, nikt nie może odebrać, i?? w jaki magiczny sposób paczka trafia w Wasze ręce? bo kurcze od przyszłego tygodnia wracam do pracy (wiem, wiem pisałam to już ) i martwię się kwestią dostaw
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
ja mam większy problem, bo od października wracam do szczecina i będę w domu tylko w weekendy, a u mnie w domu ktoś jest po 17 dopiero(nigdy kurier i tak wczesniej nie przyjechał i mam nadzieje, że nie będzie tego zmieniał). w piątek będę musiała z nim pogadać...
|
|
|
|
#1900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i właśnie teściowa pełni "dyżur" raz na trzy tygodnie (zamawiam tylko na pierwszy termin)w podziękowaniu ma gratis kosmetyki (do 30 zł z katalogu) lub płaci cenę z faktury, pokazuję jej też wszystkie oferty (demo, netto, z internetu) dodatkowy plus jest taki, że mam dodatkowo zawsze jakieś zamówienie od koleżanek teściowej
Edytowane przez marta_md Czas edycji: 2009-09-15 o 00:33 |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1902 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi przywozi miły pan do biura i wnosi na 3 piętro i pięknie ustawia abym sobie paznokci nie połamała![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
jak raz narobisz dymów to potem będą się z tobą liczyli
|
||
|
|
|
#1903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wreszcie w świetle dziennym oglądnęłam ten naszyjnik Eternal Love (niestety nie mam jak zrobić zdjęcia) i jestem negatywnie zaskoczona. Niby za 1 zł nie powinnam się zbyt wiele spodziewać, ale de facto całość wymagała zamówienia za min. 250 zł, co też się do jego ceny liczy. Pudełeczko zwykłe, białe, jak ostatnio pakowano np. kolczyki Vivien, tyle że z napisem ETERNAL love, a w środku aluminium - takie pierwsze skojarzenie. Łańczuszek wygląda jak miniaturka takiego od krów, bardzo ciężkie, nieproporcjonalnie duże koła z zatyczką, jako zapięcie. Gwiazdka jest dopięta jakby to był breloczek/zawieszka, od spodu pusta, jak najgorsza biżuteria robiona taśmowo.
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę łańcuszek bedę miała w czwartek.... |
|
|
|
|
#1905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak im pasuje ,przychodzą do mnie i odbieraja i podobnie , przynosza kase za swoje rachunki i ja je oplacam kartą. Dlatego zawsze mówie ,wole mieć konsultantki z mojej dzielnicy... |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14245231]
kochana to jest twoja nagroda-pamiętaj-jesli jej nie dostaniesz to tak jakby ci ją ktoś ukradł,a torebka jest bardzo fajna... jak raz narobisz dymów to potem będą się z tobą liczyli [/QUOTE]wiem ale mi az głupio prosic się o swoje bo to żenujace Cytat:
Cytat:
Mam niestety skojarzenia takie jak wy . Nie warto dobijać sobie zamówienia dla tego krowiego łańcucha. Jest strasznie tandetny, jak od krowy. A ta gwiazdka ... lepiej nie komentować wcale. I do tego strasznie krótki. Ja i tak mam zamówienia powyżej 250 zł ale specjalnie bym nie dobijała. Może bransoletka i kolczyki będą ładniejsze |
||
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dzwonił do mnie kurier UPS, że mają dużo paczek do rozwiezienia i że mam sobie do bazy przyjechać sama po avon odebrać!! wiedziałam że prędzej czy później tak będzie...
|
|
|
|
#1910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chamstwo... teraz to na pewno pendrive nie kupię, bo się okaże, że po 2 urzyciach wysiada ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
wiem - tak też mam zamiar zrobić... powiedziałam, że guzik mnie obchodzi paczka ma być dostarczona pod mój adres
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz czy dwa zdarzyło się, że zostawili u sąsiadów i w skrzynce zostawili kartkę gdzie paczka jest(raz nie mieliśmy akurat prądu i nie mogli się dodzwonić, a raz babcia była z nami i nikogo w domu nie był0).
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem w dołku, już jestem zawiedziona moim kurierem...
Za "tamtych" było lepiej, zawsze paczki miałam wcześniej... A teraz co? Dzisiaj ostateczny dzień rozwożenia, a nikt do drzwi nie puka.. ![]() Coś czuję że kurier za 9.90 będzie mi TYLKO paczki dowoził... Powiedzcie mi, jest jakaś możliwość spr.co się dzieje w danym momencie z moją paczką...?? ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
no u nas jeździ firma opek czy jakoś tak i też jest tragedia. dzwonisz do dyspozytora,a on rzuca słuchawką...kiedys miałam taką sytuację, że koleżanka w niedzielę wyjeżdżała do Niemiec do pracy, a ja miałam kosmetyki dostać w piątek wieczorem najpóźniej w sobote. przyszłam w niedzielę z pracy, a ojciec mówi, że nikogo nie było. jak tam zadzwoniłam, nawrzeszczałam na nich to za pół godziny paczka była u mnie w domu
|
|
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patrzyłam w necie na filie UPS, ale nigdzie w mojej bliskiej okolicy nie ma... I teraz nie wiem....
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie ten naszyjnik eternal love to masakra...choć gwiazdka nawet nawet <bynajmiej moja > ale za to zapięcie okropne- typowo krowie :/
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dostałam paczkę i miałam wyładować swoją żółć na temat naszyjnika E.Love, ale widzę,że już wcześiej doskonale opisałyście go.
Badziewie, że wstyd.A to zapięcie na belkę....... Znowu w paczce gratis za złotówkę czyli nie zamawiany przewodnik.Niczego po naszych wcześniejszych interwencjach się nie nauczyli. Znowu muszę napisać, bo mnie aż mierzi. Bransoletka Carmen taka sobie, rzecz gustu klientka zamowiła, zobaczymy czy jej się na żywo spodoba. Koszmarne jednak jest pudełeczko zwykłe, białe tekturowe i do tego za małe.Więc całe rozwalone, bo bransoletka się w nim nie mieści. Ani od góry, ani z boku, nie da się domknąć. Wstyd dać coś takiego. |
|
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętacie, jak pisałam o tym:
"Uwaga! Firma UPS będzie wysyłać do Konsultantów maile i smsy z numerem listu przewozowego danej paczki. Koniecznie zaktualizuj swoje Dane Kontaktowe w Avon: numer telefonu komórkowego i adres email. " Dzisiaj dzwoniłam do W-wy, i Pani mnie pytała czy dane są zgodne i pytałam ją właśnie o to, że po co taka informacja jak jest inaczej, to odpowiedziała mi, że tak za 3 tyg.wszystko wejdzie w życie, bo oni(nie wiem czy UPS czy AVON) muszą wszystko przygotować... |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam jeszcze dodać,że zdenerwował mnie następny, podstępny sposób zarabianie przez firmę kasy i wyciągania jej z portfeli konsultantek. Mam na myśli tą płatność za formularz zamowień i to nie chodzi znowu, o te głupie 50 gr, ale o sam pomysł na takie żebranie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

że im kasy nie szkoda na te sms'y

hehe a jak trzeba to i pomoga

i wnosi na 3 piętro i pięknie ustawia abym sobie paznokci nie połamała
i po co się starać skoro nagrody beznadziejne ale i tak ich nawet nie dostajemy