|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Tak jest.
![]() A Ty kiedy się rozpakujesz, kochanie? Cytat:
![]() Tak właśnie pomyślałam, że ktoś tam parę puścił. ![]() A jak Ty się czujesz?? Za życzonka dziękuję również. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
moja @ się zbliża, już plamię. Nie oczekuję już niczego po tych ponad 5 latach starania się. Nie jestem jeszcze gotowa by zniknąć z pola ale tylko oficjalnie tam wiszę.
Życzę pozostałym staraczkom, zwłaszcza weterankom z którymi byłam od pierwszej części by udało im się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego Ci życzę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dbaj teraz o siebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam tyle nowych osób, że mało kogo znam, już tam dawno nie zaglądam. Ale cieszę się, że się cieszą i że w ogóle mnie pamiętają. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...to cud i oby był przykładem dla innych starających się
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
kosmitka
|
Kropko, nawet mój mąż wie, że na forum jest niejaka Kropka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nie było mnie na forum kilka dni a tu takie dobre wiadomości ![]() Kropko - moje ogromne gratulacje !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wpadlam sie przywitac i pogratulowac tym, ktore ujrzaly dwie kreseczki oraz zapewnic, ze trzymam kciuki za pozostale
![]() widze ze Kachula brzuchata, o ile dobrze zrozumialam to Kropeczka tez ![]() przesylam fluidki od biegajacego juz 14 miesiecznego Piterka ![]()
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE KOCHANA!!!!!! ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- To bardzo dobry wiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
dziękuję za życzenia, przepraszam, że nie piszę, ale mam gościa, mama męża jest u mnie więc za bardzo nie mam czasu.... w środę wszystko nadrobię... Kropeczko ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
nie było mnie troche,a wchodze i co widze
![]() kropeczko serdecznie gratuluje kobieto dajesz nadzieje dajesz i to wielka teraz wypoczywaj kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-09-14 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
![]() a u mnie rozpoczyna sie @ .... wiec kolejny cykl staran przed nami ... w srode jade do gina zobaczymy co powie ![]()
#1458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś moge śmiało powiedzieć,że dawno takiej bolącej i lecącej @ nie miałam.W zeszłym cyklu była boląca ale mało krwawiaca. Cytat:
Kochana dla kazdej z Nas czeka gdzieś fasolka. ![]() A ja własnie planuje podróż do PARYŻA w kwietniu. Hotel już jest wybrany .Jedziemy samochodem.Jak nie będę w ciaży t o za miesiac zamawiam hotel.Jeszcze nie wiem na ile dni 3 moze 4.A jak zahaczymy o Disneyland to 2 dni więcej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem w trakcie picia mieszanki antyzrostowej Klimuszki, wstrętna w smaku strasznie. Zioła to chyba mój ostatni pomysł zanim wybiorę się do lekarza na HSG. Jakoś nie jestem jeszcze gotowa, dam sobie jeszcze trochę czasu. Ciekawa jestem, jak zioła wpłyną na cykl. Jestem już po dniach płodnych, śluzu było więcej i niemal każdego dnia kłuje mnie jajnik. No to czekam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki dla maluszka, nie takiego już malutkiego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Akurat z wypoczywaniem mam problem. ![]() ![]() Ale dam radę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko nie wiem czy już gratulowałam(chyba tak?)ale jeszcze raz
![]() Nie wiem czy już opowiadałaś swoją historie starań,ale wiedz że ja chętnie posłucham...bo twoja ciąża daje nam nadzieje,daje nadzieje mi,a bardzo jej potrzebuje ja i wszystkie tutaj dziewczyny.Wiem że starałaś się 1,5 roku,a brałaś jakieś leki w tym zaciążonym cyklu?Bardzo chciałabym wiedziec jak to u Ciebie wyglądała droga do cudu... ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() coralady - a co słychac u Ciebie? ![]() Edytowane przez velluto Czas edycji: 2009-09-14 o 18:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie brałam żadnych leków, bo ja mam owu. Normalnie, w środku cyklu. Do tego to owu lokalizuję bez problemu z powodu bólu jajnika. Czasem bardzo silnego. Jednak nie udawało się. Mieliśmy inny problem - nasienie mojego męża nie rozrzedzało się we mnie. W ogóle. Najpierw myśleliśmy, że on tak ma, ale potem zrobiliśmy test (poza moim wnętrzem) i okazało się, że w innych warunkach jednak się rozrzedza. Mieliśmy robić badania nasienia i test na niesprzyjające środowisko, ale mój mąż wyjechał do pracy zagranicę, a potem mało się nie rozwiedliśmy. Nie wiem co zadziałało, czy fakt odpuszczenia sobie na chwilę, bo ten cykl uznałam za niepłodny (nie zlokalizowałam płodnego śluzu) no i byliśmy w fazie zastanawiania się co z nami dalej, czy stara jak świat metoda na skrócenie drogi plemnikom, czyli pozycja od tyłu, czy metoda co dwa dni, która sama w sobie rozrzedza nasienie, czy to że mój mąż przez parę miesięcy jadł (bo tak sobie ubzdurałam) Salfazin z kwasem foliowym, czy po prostu tak mnie gorąco namawiał na dalsze wspólne życie ![]() ![]() Tyle mojej histori. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-14 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Aż w końcu w lipcu zarezerwowałam i jutro lecimy. Tak samo zapisałam się na studia, chociaż też do końca zwlekałam, bo myślałam, że zafasolkuję i nie będę mogła ich podjąć. Nie piszę po to, by powiedzieć, że Ci się nie uda, tylko że nie ma co patrzyć uda się, nie uda. Trzeba żyć, planować, bo jak widać nawet w przypadku Kropki dzidzia pojawi się w najmniej spodziewanym momencie. Jeśli dobrze pamiętam to chyba właśnie jak się wahałam to akurat Kropka napisała - rezerwuj, lepiej cieszyć się z rezygnacji z takiego powodu niż żałować, że się przez takie wahania nie pojechało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie jeszcze jeden cykl.Potem i tak mam brać anty przez 3 miesiace. A na ile jedzesz bo ja myśle,ze na 3-4 dni to będzie ok aby mniej wiecej zobaczyć dużo.Zresztą jeszcze nie wiem co chce dokładnie zobaczyc. Zresztą jak przyjedziesz to napisz co najlepiej zobaczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1467 | ||
kosmitka
|
Cytat:
Tak czy inaczej życzę, by ten ostatni cykl faktycznie był ostatni. Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie boję się samego badania, poszłabym nawet dziś, gdybym po badaniu mogła iść do domu. W szpitalu, gdzie lekarz mnie skieruje przychodzi się rano a wychodzi na drugi dzień po obchodzie. Właśnie pobytu w szpitalu boję się najbardziej, wiem wiem to głupie ![]()
![]() |
#1469 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie początek cyklu. Dziś 4 dzień z podwójną dawką Clo. Hmmm pierwszego dnia strasznie bolała mnie głowa - myślałam, że umrę ... Czy to akurat Clo nie wiem, ale drugi dzień już był lepszy. Zauważyłam, że ogólnie nie chce mi się jeść - wyjątek stanowi słodkie
![]() Nie piję teraz mieszanki o.Sroki, żeby nie przestymulować. Ale orzechy, morelki, winko i siemię lniane mam w jadłospisie ![]() Aha mam pytanie - chciałabym się zaszczepić przeciwko grypie, ale nie wiem czy jak się staramy o dzidziusia to mogę, tzn. czy nie będzie to miało negatywnego skutku na owulkę no i w ogóle ... Jeśli któraś coś wie pisać mi tu ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poleca się szczepienia i ciąży (zwłaszcza początku) jednocześnie. ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
Rady lekarzy, by za dużo nie czytać, mają swój sens - pacjent uświadomiony to pacjent trudny. ![]() ![]() Lepiej, żeby nie wiedział co go czeka. Czemu boisz się leżeć w szpitalu? ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
![]() Chciałam jechać w góry, ale boję się 8 może 10 godzinnej wędrówki. Jeździmy na rolkach, od piątku zakaz. Mąż wydumał, że gdybym teraz rypła byłoby niedobrze, a ja też się boję. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-15 o 06:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.