|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)
Cytat:
Cytat:
No ale w sumie czego się spodziewać po dwudziestolatku, dla którego chęć budowania trwałego i szczęśliwego związku dwojga pasujących do siebie ludzi jest czymś dziwnym i niepojętym, a jedynym celem jest "wzięcie kobiety pod pachę i poniesienie w kierunku łóżka" (dzustam to ujęła idealnie) Kolega chyba myśli nie tym organem co trzeba...Cytat:
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-09-11 o 16:11 |
|||
|
|
|
|
#32 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pozostawaj (czy tez nie), na fakty to nijak nie wplywa.
Cytat:
Uwodzenie, duze slowo jak na prymitywne triki majace na celu zaciagniecie panny do lozka. Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Te dwa zdania to kwintesencja problemow jakie maja tacy chlopcy. Szukaja spelnienia w zaciaganiu panien do lozka, a ze roznie to wychodzi, to u wielu rodzi sie frustracja, ktora prowadzi do takiej percepcji. Cytat:
![]() Mozesz poderwac taka, ktora chce byc przez Ciebie poderwana, a nie po prostu poderwana, a to "niewielka" roznica. Cytat:
Co nie zmienia faktu, ze o szachach to chyba zbyt wiele nie wiesz ? Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||||
|
|
|
|
#33 | |||||||||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kolejny przykład również chcę sprostować. Cytat:
W społeczności panuje ogólna zasada WIN-TO-WIN. W uwodzeniu nie ma przegranych i wygranych, obie strony mają czerpać z tego satysfakcję i pozytywne emocje. Tak więc przypuszczenia, że na jednego zwycięzcę przypada jeden wygrany są już rozwiane. "Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy odnośnie tego jak poruszać się pionkami po polu szachowym" Przykładowo: Podchodzi do Ciebie przystojny facet. Rozmawiacie. Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować. Wykorzystując odpowiednie instrukcje odnośnie tego jak mógłby się zachować delikwent nie zostałby spławiony. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na każdą kobietę jest sposób. Z reguły podchodzę do tych najpiękniejszych, najbardziej atrakcyjnych kobiet i nie stosuję negów, żeby nie było. Cytat:
Nie jestem super modelem. Dbam o siebie, kosmetyki, ubranie, ciało. Mam własne biuro i jednocześnie prowadzę klub. Większość PUA ma ciekawy lifestyle i dużo kobiet w swoim życiu. Cytat:
Cytat:
Jestem facetem. Akceptuję to. Myśle penisem, tylko wtedy kiedy mam ochotę seks - nie muszę, ale jak chcę, to poznaję kobiety, które chcą tego samego. Chcę się cieszyć seksem i nie myślę o czymś na dłużej. Chcę się dobrze czuć z kobietą przez ten przyjemny czas. Jej osobowość mnie nie interesuje. Cytat:
Cytat:
Chciałabyś/ście aby mężczyzna robił pierwszy krok? Czy wolisz robić to sama? I dlaczego? Cytat:
Dlatego jestem jedynym facetem na tym forum, który przedstawia "uwodzenie kobiet" z męskiego punktu widzenia A kobiety nie bawią się facetami, nie manipulują, nie testują, nie uwodzą.. Cytat:
|
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Rzekomo Pick up Artist, a nie potrafi zadnych sygnalow niewerbalnych odczytywac ? No patrz, zwykly przecietny smiertelnik dostrzeze zainteresowanie, a pu(p)a nie ![]() Nie mowiac o tym, ze kocopoly piszesz - ciezko, zeby ktos nie wiedzial, kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne. Oczywiscie ze wie, a sygnaly werbalne to nic innego jak mowienie. Cytat:
Cytat:
Ogolnie to masakrycznie ciezko sie przedziera przez ten festiwal samouwielbienia. Dobrze, ze dales cudzyslow.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-09-13 o 03:57 |
|||
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę to Wyrak ładnie omówił i w pełni się z nim zgadzam. Szkoda, że tacy "specjaliści" od podrywania sprowadzają kobietę do roli emocjonalnie reagującej na wszystko kretynki... no prawdę aż tak źle z nami nie jest. Wyobraź sobie, że wiele z nas posiada zdolność analizy, logicznego myślenia, trzeźwej oceny sytuacji i wyciągania wniosków.
|
|
|
#36 | |||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Już o tym pisałem. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie szukam, tylko wybieram, bo to ode mnie zależy przyszłość moich dzieci, bo to ja wybieram ich matkę. Jeśli dla moich dzieci nie będzie najlepszą z dostępnych opcji, to ich przyszłą matkę mogę zmienić. Cytat:
![]() Pozdrawiam.
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojjj Wyrak będzie zły
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-09-14 o 20:23 |
||
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czekać na finałową odpowiedź Wyraka
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak jako rasowa niunia może jednak nie zrozumieć tego zalotnego look'u spod okularów
Uważaj Wyraku, żeby Cię EasyPUA nie wybrał na matkę swoich dzieci. Czyli jak to mówią: strzeż się
|
|
#41 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zabawny jestes mlokosie ![]() No Ty, Ty, tyle ze jak dotad nie przedstawiles nic, co by ten narcyzm usprawiedliwialo, ale mniejsza o to. Ciekawe, kiedy Ty sie zorientujesz, bo jak dotad, to sie wielka lotnoscia popisujesz. Jej nie intersuje zdanie innych, tylko Twoja opinia, bo przeczysz sobie. Cytat:
![]() Ja sie nieco mniej ciesze, ze nie rozumiesz tego co inni do Ciebie pisza, co widac na przykladzie tekstu ktory cytujesz, bo to utrudnia interakacje, z ktora juz jest i tak pod gorke. E tam zly, chlopiec jest zabawny. Co tu sie gniewac na takiego, co sam ze soba polemizuje Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, ze trzeba sie strzez, jak myslisz, skad sie wytrzeszcz pojawil ? Bo jestem taki czujny
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
|
|
|
|
#42 | |||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy" dlatego po to są te kursy -i o nich cały czas staram się mówić hehe kobiety Sprawdzone ruchy czyt. "odpowiednie instrukcje odnośnie tego jak mógłby się zachować delikwent" by nie popełniać błędów. Kurs jest właśnie dla takiego faceta, któremu "ciezko" odczytać mowę ciała. Czasami tj. podałem w przykładzie, niektórzy nie potrafią działać, "kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne." Większość kobiet mi to mówi Cytat:
Tylko na forum taka wygadana hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gorzej dla niej PS. Jak sam ze sobą polemizuję, to nie pisz ![]() Wraz z tym postem postanowiłem, że będe nawracał na dobrą drogę takie zagubione owieczki jak tu na forum. Wiem, że to będzie trudna misja. Nie chcę więc, tu robić totalnego of-topika więc Wyrak'u niedobry jeśli chcesz się podroczyć dalej easy@domyk.pl6:00-14:00 blondynki 14:00-22:00 brunetki i czarne 22:00-6:00 rude i inne tak więc firma działa całodobowo, 12miesięcy w roku, także w święta ![]() Pzdr.
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Alez Ty "zabawny" jestes, naprawde Cytat:
Nigdy nie sadzilem, ze ktos moze sprawic, ze lover.pl bedzie dobrze wygladalo, a tu taki punkt odniesienia sie trafil
|||
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sztuka manipulacji? Nihil novi...z tym, że ta wydaje mi się bardzo syntetyczna.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2009-09-15 o 02:08 |
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jesli ktoś nie łysieje to i tupecika nie szuka. Jak ktoś ma zęby - za protezą biegał nie będzie. Człowiek bez kompleksów i problemów z relacjami z ludźmi (nie tylko płcią przeciwną, ale i w ogóle) nie będzie desperacko przyswajał grepsów na "otwarcie' i grepsów na "zarwanie", podobnie jak nie będzie błaznował w towarzystwie innych oprotezowanych nieudaczników, tylko będzie po prostu zajmował się życiem. A w tym życiu (takim, normalnym, o którym PUŁY fantazjują) kontakty z kobietami są codziennością i nawet seks się zdarza. ![]() Fora typu "lover.pl" i spotkania na których dzieciaki typu EasyPUA objawiają swoje "sposoby" to jest jakaś paraolimpada. Zdrowi nie startują. Taki najlepszy z PUŁów jest podziwiany na zasadzie "Jak na beznogiego - nieźle biega". I ja to rozumiem - każdy ma potrzebę odnoszenia sukcesów. W sumie to bardzo dobrze, że ci ludzie pracują nad sobą i znajdują sposoby poprawiania sobie samooceny. Co więcej, myslę, że taki trening może realnie poprawić samopoczucie i dobrze wpłynąć na sposób funkcjonowania w społeczeństwie takiego przykładowego chłopaka z problemami. I nie mam tu na myśli wyrywania kobiet, tylko po prostu przełamanie się w stosunku do ludzi. A skuteczność? To mi przypomina poradniki typu "Jak poślubić milionera". Jeśli panienka z ilorazem inteligencji 80, bez osobowości, pasji i charakteru przeleci taki poradnik, to zapewne nie stanie się dzięki temu fascynującą femme fatale, ale być może dzięki temu, że nabierze przekonania, że zna "tricki i chwyty" poprawi jej się samopoczucie. I może nawet jakiegoś równie bystrego chłopaka poderwie? I będą szczęśliwi? Może dzięki technikom PUA jakiś nieśmiały chłopak bez pomysłu wyrwie laskę, która nie zauważy, że on nie ma pomysłu i będą oboje zadowoleni? Ja jestem na tak. Każdy ma prawo do szczęścia i do tego, żeby czuć się w życiu zadowolonym. ![]() Cytat:
Zapewne w świetniej rozdzielczości i całe 20 giga.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-09-15 o 02:26 |
||
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taki kurs może być impulsem do zmian...gorzej, gdy kursant zacznie go traktować nie jako impuls, ale jedyny i słuszny drogowskaz prowadzący przez życie. No, ale wiadomo - to już kwestia osobnicza. ![]() Co racja, to racja.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
te kursy uwodzenia to fabryka ludzi wypranych z prawdziwych emocji.
Każdy ruch,każde "odczucie"jest wyuczone.Koszmar.Nauczyć się manipulacji każdy może.Nauczyć się przeżywania prawdziwych emocji związanych z uwodzeniem się nie da. To tak jakby powstała szkoła dla ludzi ,którzy widzą świat w kolorach czarno -białych z odcieniami szarości.I nauczyciel uczy ,że jak widzisz szarość ciemniejszą to jest to kolor niebieski,jak widzisz bardzo jasną szarość to jest to kolor żółty.I taki delikwent potrafi potem bezbłędnie wskazać przedmioty o barwie niebieskiej i przedmioty o barwie żółtej ,ale on tych barw nigdy nie zobaczy w przeciwieństwie do "widzących w kolorach". Widzący w kolorach to osoby,które potrafią uwodzić,czują to. Tak samo jest z uwodzeniem.Czujesz to na zasadzie masz to we krwi,z tym się rodzisz i tą umiejętność rozwijasz,ale rozwijasz ją empirycznie a nie uczysz się schematów manipulowania(w grę wchodzą tu techniczne przesłanki).DLA MNIE UMIEJĘTNOŚĆ UWODZENIA TO TALENT.Masz go albo go nie masz.Jak się uczysz schematów manipulowania to jesteś frajer i będzie taki z Ciebie uwodziciel jak z koziej dupy trąbka.Owszem znajdą się owieczki,które się na to złapią.Ty wtedy będziesz dumny,że o!te metody rzeczywiście działają.Znajdą się ,znajdą ,bo te twoje metody opierają się zapewne na wiedzy NLP,czyli manipulacji ludzkim mózgiem do granic możliwości.I ok.Ale dla mnie to twoje "uwodzenie"to odstawienie teatrzyku.Nie nazywaj siebie samego uwodzicielem tylko wyuczonym manipulatorem cudzymi uczuciami. Że już nie wspomnę,że o takich patetycznych wartościach jak np. miłość możesz zapomnieć. Założę się,że chłopak,który się wypowiada w tym wątku -PUA -opiera swoje przekonania na tych zawartych w książce pt.Alchemia uwodzenia,która jest największym stekiem bzdur,z jakim zdarzyło mi się zetknąć od jakiegoś czasu,ale mniejsza o to. sam fakt,że zapisujesz się na takie kursy to fakt ,że jesteś życiowym nieudacznikiem. Nie każdy facet rodzi się uwodzicielem z krwi i kości ,ale jeżeli zaczyna mu zależeć na kobiecie to jakaś tam cząsteczka uwodziciela się w nim budzi(potrafi o tą kobietę zawalczyć,przyciągnąć ją do siebie).Pod warunkiem,że kieruje się prawdziwymi emocjami. Zaznaczam jednak ,że to moja teoria i nie spodziewam się,że ktoś się tu z nią zgodzi. Edytowane przez Nymfe Czas edycji: 2009-09-15 o 03:20 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Retoryka, erystyka - o! Z tego można czerpać wiedzę. A te "kursy uwodzenia", to taki fast food - ni to sztuka, ni nauka manipulacji. Nie określałabym tego tak górnolotnym nazewnictwem. Już samo słowo "kurs" ma odpowiedni wydźwięk.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2009-09-15 o 09:40 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Miałam szczęście trafić od razu na 37 wpis w tym wątku. Potem cofnęłam się do początku , pojawiły się kolejne wpisy ( w tym 43 ) i przyznaję się bez bicia , zaciekawiło mnie , kiedy pan EasyPUA zorientuje się , kim jest Sz.P.Wyrak
![]() W tym kontekście pozwolę sobie nawet na ździebko kąśliwą uwagę odnośnie tematu wątku : warto nauczyć się czytać ( wtedy "oczywistości" same wchodzą w oczy ) , a potem może dorosnąć do słuchania innych ze zrozumieniem i bach! żadne kursy nie będą potrzebne .
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie osobiście pan EasyPu(p)a kojarzy się jednoznacznie z pewnym typem osobników, którzy w internecie kreują się na ósmy cud świata, a w rzeczywistości przed komputerem siedzi pryszczaty nastolatek, którego podboje miłosne zawsze mają takie samo nazwisko - .jpg No, czasem jakaś panna .avi się znajdzie ![]() Rozwala mnie widoczne tutaj u kolegi przekonanie w kręgu Pu(p)a (a niech mnie, to określenie oddaje ich istotę w stu procentach ) o tym, że aby zdobyć kobietę trzeba być pewnym siebie, narcystycznym, nie bójmy się tego słowa - chamem...Poza tym Wyrak, ja bym się bała, kolega tu ewidentnie dąży do urzeczywistnienia na Tobie swoich marzeń, abyś był matką jego dzieci lub chociaż pasywną częścią jego nowego związku ![]() Nie mogę
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-09-15 o 10:54 |
|
|
|
|
|
#51 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|||
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Rany, widzę, że te tematy z tymi technikami uwodzenia są nieśmiertelne. Niestety...
Przejrzałem z grubsza wątek, bo szczerze mówiąc nie chce mi się całości czytać i nasuwa mi się tu takie pytanie: Tu było pewne pytanie, takie w stylu pytania o sens życia, naturę wszechświata i takie tam, ale je usunąłem z przyczyn powiedzmy oczywistych ![]() A co do sedna tematu to nie wiem jak nieporadnym w kontaktach z kobietami trzeba być, by się zapisać na taki kurs/kupić o tym książkę itp. Zresztą jak dla mnie to nie jest temat na forum internetowe, w realnym świecie miałem do czynienia z apostołami tej tajemnej sztuki uwodzenia. Nie wiem dlaczego, ale sprawiło mi sporą przyjemność wyszydzanie ich. Ale ja to podobno podły jestem.. .
When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realize God doesn’t work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. - Emo Philips Edytowane przez Le Tigre Czas edycji: 2009-09-15 o 11:37 Powód: A tak jakoś :P |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro nowa ranga, to może i nowy awatar? Na przykład taki:
![]() Połyskujący, bardziej kobiecy... ![]() Le Tigre nie psuj intrygi!
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, dobra, już się poprawiłem!
![]() A swoją drogą - okrutne jesteście, chłopak sobie wyobraża Bóg wie co
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to sobie podaruję dalszą rozmowę - nie mój poziom, nie moja liga
![]() Kwintesencja wątku, Sabbath jesteś "wielka": Cytat:
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż moja znajoma, niesmiała dziewczyna, inteligentna, z dość oryginalną urodą nie połapała się, że jakiś koleś podrywa ją na metodę NLP/easy PUA. Może nawet jej nie podrywał w celach łożkowych tylko się ćwiczył. Zrobił jej wodę z mózgu, poćwiczył i unieszczęśliwił. Większość naszych znajomych po jego pierwszym tekście (zasłyszanym drogą pantoflową) wiedziała co to może być za typek. Ona tego nie wiedziała, co więcej, niezbyt chciała się zgodzić z kwaśnymi minami znajomych. Przecież to musi być miłość, taka jak grom z jasnego nieba ![]() Ja uważam, że ten dupek ze swoją przygłupią podrywką (poziom żenujący) wybrał sobie ją, bo spełniała jego jakies tam wymagania: była niesmiała, miała swoje dziwactwa artystyczne, nie wierzyła w siebie. To naprawdę fajna dziewczyna, dobre studia, dobra praca, świetne poczucie humoru, oczytanie. Tylko jakoś do uwodzenia meżczyzn jej daleko. Dlatego twierdzę, że to szkodliwa metoda. Bo ekstra babeczka sobie poradzi - pośmieje się, wyśle delikwenta na drzewo (ewentualnie wiejską dyskotekę )Cytat:
|
|
|
#57 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a pryszczatosc raczej psychiczna niz fizyczna Cytat:
Piszemy do Zlosliwca o nowa range ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ?Sabbath to fajnie ujela wszystko
||||
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Heh, a ja i owszem
Ale jak to mawiają najstarsi Indianie - "Głupi ma zawsze szczęście"![]() BTW - A swoją drogą to Twój podpis aż gryzie w oczy Wujku
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Mógłbym opowiedzieć o akcjach (choćby z wczoraj), ale są tak niesamowite, że żadna nie uwierzy.
Mógłbym dalej rozwijać temat PU, ale nie zrozumiecie, bo nie macie wacka, ale "Otóż moja znajoma, niesmiała dziewczyna, inteligentna, z dość oryginalną urodą nie połapała się, że jakiś koleś podrywa ją na metodę NLP/easy PUA. Może nawet jej nie podrywał w celach łożkowych tylko się ćwiczył. Zrobił jej wodę z mózgu, poćwiczył i unieszczęśliwił." Prawda, często praktykujemy, ale zamiast unieszczęśliwiać staram się po rozmowie zostawiać je w lepszym nastroju, niż w chwili kiedy je poznałem. "Koleś" może był PUA albo naturalem, ale tego nie wiesz. Wiesz o co chodzi, więc "podryw" był kiepski, tj. jego wykonawca. "Bo ekstra babeczka sobie poradzi - pośmieje się, wyśle delikwenta na drzewo (ewentualnie wiejską dyskotekę )" Jesteś pewna?"Poza tym Wyrak, ja bym się bała, kolega tu ewidentnie dąży do urzeczywistnienia na Tobie swoich marzeń, abyś był matką jego dzieci lub chociaż pasywną częścią jego nowego związku "Ja tego nie napisałem, jak i innych rzeczy, które próbujecie sobie wmówić hehe po za tym z zasady nie uwodze w internecie i wogóle jestem za bardzo za***isty, żeby mówić bardziej nieskromnie na temat samego siebie i mógłbym rozwiać wszelkie wątpliwości "w przypadku spotkania w rzeczywistosci", ale to tylko wasze niespełnione marzenia, nie moje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

No ale w sumie czego się spodziewać po dwudziestolatku, dla którego chęć budowania trwałego i szczęśliwego związku dwojga pasujących do siebie ludzi jest czymś dziwnym i niepojętym, a jedynym celem jest "wzięcie kobiety pod pachę i poniesienie w kierunku łóżka" (dzustam to ujęła idealnie)
Kolega chyba myśli nie tym organem co trzeba...

?
? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jesteś pewna?