Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?]
super . ! 475 61,29%
nie mam na ten temat zdania. 40 5,16%
wolę zapuścić swoje. 160 20,65%
wygląda to nienaturalnie. [!] 100 12,90%
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 02:04   #3871
KochamMichasia
Rozeznanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy

Chciałabym kupić włosy naturalne pod ringi ze sklepu dobrewlosy.pl
możecie mi coś o nich powiedzieć?
Stary 2009-09-13, 09:37   #3872
nyla89
BAN stały

jak mam pielegnowac włosy przedłuzone przez ringi-naturalne?
nyla89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:37   #3873
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LaBombaa Pokaż wiadomość
Dobra mam pytanko odnosnie cięcia wlosow.

Jak widać na zalaczonym obrazki, juz wloski wyprostowalam te syntetyczne no i pytanie jak je obciac? Dodam ze juz 5 cm skrocilam :P
Zaznaczylam dokad siegaja moje wlosy, sa bardzo krotkie.. a zielona kreska zaznaczylam jak ja to widze zeby sciac... dobrze? Chodzi mi o to, w ktorym miejscu zaraz pod wlosami moimi podciac zeby wygladalo to w miare naturalnie?
i jak się trzymają po prostowaniu?
powiem Ci szczerze, że widac, że to nie są Twoje naturalne włosy.. może to kwestia ułożenia ale ja tam widzę strąki sklejone:P
ja bym w ogóle nie ścinala hehe bo lubię dłuuuugie ale jak juz koniecznie chcesz to do tej kreski niżej mam nadzieje?

Cytat:
Napisane przez KochamMichasia Pokaż wiadomość
Chciałabym kupić włosy naturalne pod ringi ze sklepu dobrewlosy.pl
możecie mi coś o nich powiedzieć?
Dziewczyny mówią, że tam są naprawdę dobre włosy
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 11:38   #3874
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

la bomba najpierw musisz obciac z dlugosci , nie wiem ile i nikt inny oprocz ciebie tego nie bedzie wiedzial bo ty sie widzisz w lusterku i masz dokladny obraz wlosow , tnij po malu i patrz jak to mniej wiecej wyglada , kiedy uznasz ze taka dlugosc ci odpowiada zatrzymaj sie i zaczinij cieniowac koncowki , majac bardzo krotkie wlosy mozesz tez wycieniowac wlosy przy twarz , tzn kosmtyki z przodu zrobic krotsze

Lolly ja juz sie nie moge doczekac kiedy dojdzie mi tasma ktora zamowilam .. mam tylko nadzieje ze bede umiala ja dobrze zszyc i solidnie przymocowac do niej clipsiki mam juz marzenia jakie beda piekne ..a swoja droga te same wlosy ktore sa na dobrewlosy, znalazlam na all z tym ze cena o wiele wyzsza , w ogole maja kilka produktow identycznych z takimi samymi zdjeciami jak te na dw.pl i nawet opis sciagneli ..uzytkownik sie nazywa NewStyleHair,

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-09-13 o 11:45
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 12:08   #3875
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
la bomba najpierw musisz obciac z dlugosci , nie wiem ile i nikt inny oprocz ciebie tego nie bedzie wiedzial bo ty sie widzisz w lusterku i masz dokladny obraz wlosow , tnij po malu i patrz jak to mniej wiecej wyglada , kiedy uznasz ze taka dlugosc ci odpowiada zatrzymaj sie i zaczinij cieniowac koncowki , majac bardzo krotkie wlosy mozesz tez wycieniowac wlosy przy twarz , tzn kosmtyki z przodu zrobic krotsze

Lolly ja juz sie nie moge doczekac kiedy dojdzie mi tasma ktora zamowilam .. mam tylko nadzieje ze bede umiala ja dobrze zszyc i solidnie przymocowac do niej clipsiki mam juz marzenia jakie beda piekne ..a swoja droga te same wlosy ktore sa na dobrewlosy, znalazlam na all z tym ze cena o wiele wyzsza , w ogole maja kilka produktow identycznych z takimi samymi zdjeciami jak te na dw.pl i nawet opis sciagneli ..uzytkownik sie nazywa NewStyleHair,
właśnie wiem, wczoraj weszłam na stronę, którą mi podałaś i zauwazylam, ze na allegro też się czaiłam na tą taśmę:P
ale powiem tak, myślałam, że to się tnie tą taśmę i przyszywa clipsy i tyle a jak przecięłam swoją na pół to musiałam z boku szybko zszywac bo się odpruwała.. wiesz o co chodzi? dużo roboty z tym

usuniete przez moderatora

[/QUOTE]

to jest raczej nieopłacona reklama

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-09-13 o 19:43
Stary 2009-09-13, 12:27   #3876
LaBombaa
Rozeznanie

Dzieki ooodeta, postaram sie jakos na dniach je sciac z przodu koniecznie musze podciac, tylko musze sie zastanwowic jak bede te wlosy wpinac, bo jak juz je obetne to bede musiala tak sao wszystkie tasmy zakladac

Mysle tak.. 18cm na sam dol przy karku, 2x 13cm od bokow glowy a te 4x5cm to 2 na tyl i 2 na boki..
Stary 2009-09-13, 12:36   #3877
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lollyy wlasnie mnie wystraszylas !! ja dostane tasme 110 cm i moim zadaniem bedzie ja pociac i zszyc podwojnie .. jesli przetne tasme to zaraz sie pruje i wlosy leca ?? w ogole ciezko sie to szyje i czy trudno jest doszyc potem clips ?? ja bede odpruwac spinki ze starych clipow i je doszywac , mialam w planie robic to tak jak w tasmach ktore mam w domu, bo sa stabilnie wykonanane ..w ogole jak doszywalas , zwykla nitka ? a TmargoT mowila ze to nic takiego szycie clipow ..
Stary 2009-09-13, 12:42   #3878
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lollyy wlasnie mnie wystraszylas !! ja dostane tasme 110 cm i moim zadaniem bedzie ja pociac i zszyc podwojnie .. jesli przetne tasme to zaraz sie pruje i wlosy leca ?? w ogole ciezko sie to szyje i czy trudno jest doszyc potem clips ?? ja bede odpruwac spinki ze starych clipow i je doszywac , mialam w planie robic to tak jak w tasmach ktore mam w domu, bo sa stabilnie wykonanane ..w ogole jak doszywalas , zwykla nitka ? a TmargoT mowila ze to nic takiego szycie clipow ..
Ja nie używałam wszystkich taśm ze swojego zestawu więc postanowiłam te dwie co ich nie używam (chyba po 15 cm) doszyć do tych co używam bo mało z nich zostało.
Odprułam clipy (pól sekundy przeciąc nitkę), przecięłam taśmę na pól bo tak mi mniej więcej pasowało i się pruło i włosy leciały musiałam po boku szybko ratowac sytuację nie szyje się cięzko, szybko mi szło, tylko trzeba szyc na tej taśmie na samej górze bo inaczej się nie trzyma.
a szylam nitką do skóry czyli taka, że rękoma jej się nie przerwie ale wczesniej jak mi kiedys odpadł clip to szyłam zwykłą nitką i trzyma się do tej pory
Stary 2009-09-13, 13:59   #3879
nena1984
Zakorzenienie

Hej dziewuszki! Mam taki małe głupie pytanie aczkolwiek zw. z przełużaniem włosów.

Sama mam przedłużone na taśmy, włos naturalny polski (w sensie z polskiej dziewczyny ścinany). To już moje trzecie przedłużanie metodą clip-on. Za pierwszym razem miałam syntetyki, ale nie bede się o nich wypowiadać bo cześć dziewczyn na forum jest ich zwolenniczkami, a ja musiałabym użyć niecenzuralnych słów , Drugie to były naturalne zamówione na allegro, nie pamiętam już u kogo, mogły nawet być, ale do kilku zmaltretowań bo potem strasznie się pokołtuniły i znacząco odróżniały się od moich włosków. Jakoś dwa lata temu miałam założone microringi ale one to już inna bajka...wyglądały fajnie do pierwszego mycia, potem za chiny nie chciały się układać tak jak w momencie założenia no i strasznie obciążyły mi włosy. Dlatego od tamtej pory postanowiłam, że nie będę już używała aż tak inwazyjnych metod i obecnie jestem na etapie clip-onów.
Zalety tej metody...już chyba zostały wszystkie omówione na tym forum, zatem mogę się do nich przyłączyć. Jeśli chodzi o moje włosy, kupiłam je właśnie jako "włosy polskie charakteryzujące się najbardziej zbliżoną fakturą do Twoich włosów". I rzeczywiście, włos nie jest gruby, ciężki i nie odnosi się wrażenia że jest to mega zdrowy lśniący włos jak u lalki, są miłe w dotyku i dosyć dobrze współgrają z moimi włosami. Kolor ciemny blond/jasny brąz.

Ale mam małe pytanko, no bo właśnie z tym zaczęłam... czy clipy mogą piszczeć na bramce na lotnisku? Wiem że to może głupie pytanie, ale kiedyś jak miałam jeszcze ringi i byłam w paryskim muzeum impresjonistów to tam właśnie zaraz przy wejściu były bramki no i zaczełam piszczeć...oczywiście wiecie jak to jest wszyscy sie gapią i takie tam, kazali mi opróżnić kieszenei zdjąc pasek od spodni a ja nadal piszczałam, w końcu pan z ochrony mnie puścił...ale to chyba tylko tak z dobrej woli,a jak to będzie na lotnisku? może ktoś miał podobne przeżycia prosze o odpowiedź, bo niedługo lece na upragnione wakacje

a przy okazji zdjecie moich włosków...przepraszam za jakość zdjec ale byłam zmuszona robić je komórką

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 14:12   #3880
edytka8787
Rozeznanie

Cytat:

Odetka ja tez widzialam ta aukcje na allegro i myslalam , ze to ta sama firma sobie wystawia chcac zarobic , a tu nie inni A jeszcze jakie ceny , wydaje mi sie , ze kupuja chyba od tych dobrewlosy.pl i sprzeddaja je na all drozej
Stary 2009-09-13, 16:52   #3881
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mi tez sie wydaje ze kupuja z tej stronki i potem sprzedaja drozej bo niby po kiego grzyba ta firma z dw mialaby na allegro sprzedawac drozej ? bez sensu .

edytka8787 na jakie wlosy sie zdecydowalas ?
kurde ja mam nadzieje ze jednak jakos poradze sobie z szyciem tych tasm
lolly a ty wlasciwie czemu sie zdecydowalas na synetyki ? z powodu gestosci ?
Stary 2009-09-13, 16:59   #3882
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
mi tez sie wydaje ze kupuja z tej stronki i potem sprzedaja drozej bo niby po kiego grzyba ta firma z dw mialaby na allegro sprzedawac drozej ? bez sensu .

bo z moich naturalnych nic nie zostało prawie jak tak ma byc z każymi to podziękuję.
na razie nie kupiłam jeszcze nowych clipów, ciągle się zastanawiam
Stary 2009-09-13, 17:05   #3883
edytka8787
Rozeznanie

Cytat:

Odetka tez tak mysle , co za ludzie No wiec zamowilam wloski od Victorii jakos tak wyszlo , bo byly w przecenie i mnie to skusilo , jak cos to nie duzo w bloto pojdzie pieniazka.Na pocztek syntetyczne . Mialam zamowic tasme , na dobrych wlosach koszt z wysylka ok 60zl, + spinki 35zl ,ale spinki byly duze same m , a s nie mieli;/ To po obliczeniu tyle samo mnie wynioslo na all i bede miec gotowy zestaw , a tasmy jak cos to poodpruwam i zszyje zebym miala 2 , wiecej nie chce;/ Moze jak mi sie spodoba to kupie kiedys naturalne A w miedzy czasie swoje zapuszczam I tak wymyslilam
Stary 2009-09-13, 17:50   #3884
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly ale to normalne ze wlosy przedluzone sie wyczesuja , z moich tasm sytnetycznych tez sie wyczesuja ale nie jakos strasznie , poza tym sa tak geste ze nie widac ubytku , ale pamietam jak mialam przedluzone na keratyne to dopiero byla masakra , po calym domu fruwaly , na szczotce ich bylo pelno a przy myciu to nawet nie mowie !! 2 razy nawet zlew zablkowalam wlosami ,tyle ich lecialo ,
moze wlosy od sandritki sa kiepsko wszsyte w tasmy dlatego tak wypadaja . bo juz to pare dziewczyn zaobserwowalo .

edytka ale tasmy od Victorii sa tak geste ze nie bedziesz musiala nic szyc , ile tasm bedzie ci potrzebne zalezy tylko od tego jakiej dlugosci masz wlasne wlosy , im krotsze tym wiecej wlosow potrzeba, w kazdym razie jak dostaniesz paczke to wklejaj foty ja pewnie moja dostane ok wekendu , potem biore sie za szycie i tez wklejam efekty
Stary 2009-09-13, 17:55   #3885
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly ale to normalne ze wlosy przedluzone sie wyczesuja , z moich tasm sytnetycznych tez sie wyczesuja ale nie jakos strasznie , poza tym sa tak geste ze nie widac ubytku , ale pamietam jak mialam przedluzone na keratyne to dopiero byla masakra , po calym domu fruwaly , na szczotce ich bylo pelno a przy myciu to nawet nie mowie !! 2 razy nawet zlew zablkowalam wlosami ,tyle ich lecialo ,
moze wlosy od sandritki sa kiepsko wszsyte w tasmy dlatego tak wypadaja . bo juz to pare dziewczyn zaobserwowalo .
Moje od Sandritki wyczesują się STRASZNIE. Nawet nie tyle co się wyczesują, wystarczy że przejadę po nich ręką to za każdym razem mam ich pełno w garści. Na schodach w domu, na podłodze, a przy rozczesywaniu ... - masakra jednym słowem. Wypadają strasznie!
ble ble.
Nie pamiętam kiedy je kupiłam, chyba jakoś przed wakacjami i na przykład na tych clipach 5 cm to nie zostało prawie nic! porażka
na dodatek jak je pokręcę to za dwie godziny mam na glowie pół proste okropne sklejone strąki
Czy od wlosy od Victorii też się tak zachowują??
chciałabym zamówic te kręcone 65 ze względu na długosc:P i je wyprostowac
Stary 2009-09-13, 18:11   #3886
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

nie , wlosy od Victorii , jak juz mowilam nie wyczesuja sie straszliwie , cos przy szarpaniu wyjdzie ale na pewno nie przy normalnym dotyku , jak pokrecilam wlosy na poczatku to tak do tej pory skret sie trzyma , moze zrobil sie delikatniejszy, tzn zamianil w fale ale wyglada ladnie i naturalnie ale niestety po pewnym czasie ,jak mam tasmy na glowie , zlepiaja sie i trzeba rozczesywac , robia sie od dolu takie grube zlepy wlosow , dlatego wlasnie postanowilam zainwestowac w naturalne , tylko ze nigdzie nie moglam znalesc gestych tasm , bo co jak co ale wlosy od VH sa naprawde bardzo geste , 175gr to mowi samo za siebie , no i jestem skazana aby szyc sama clipy
Stary 2009-09-13, 18:12   #3887
StokrotkaS
Raczkowanie

No a ja niestety po 4 tygodniach noszenia włosów na microringi - postanowiłam je na dobre zdjąc, bo swędzenie głowy stało się nie do zniesienia i jak moja koleżanka przyjechała, żeby zobaczyc, co się dzieje na mojej skórze, sama była zdziwiona, że moja skóra aż tak się zbuntowała na obecnośc nowych włosów < czyli ciała obcego > - na skórze pojawiło się zaczerwienienie i zaczynał mi się już powoli tworzyc łupież, którego nigdy nie miałam !!! - na początku pomyślałam, że to może przez jakiś szampon lub tą maskę do włosów z proteinami, albo dlatego , że źle włosy spłukiwałam, bo wiadomo, że to nie łatwa sprawa ale powiem wam, że po zdjęciu tych włosów wszystko mi minęło błyskawicznie - i swędzenie i wszystko inne ..... - czyli już w tym momencie miałam pewnośc, że najwidoczniej JESTEM UCZULONA NA KERATYNĘ , bo na metal napewno nie ..... , więc o przedłużaniu na stałe mogę zapomniec niestety ... Ale powiem wam, że strasznie mi te włosy ciążyły i nie czułam się z nimi komfortowo - jednak jestem z nich, a raczej z ich JAKOŚci baardzo zadowolona, bo mam pewnośc, że są to NATURALNE włosy, a nie jakaś mieszanka, pomimo tego, że kupiłam je na allegro .... nie plączą się, nie wyczesują aż tak bardzo, są lśniące i mięciutkie .... No ale niestety teraz sobie grzecznie leżą u mnie na biurku, bo muszę je SPRZEDAC .... zamierzam je wystawic razem z ringami i ze szczotką w zestawie, tylko jak myślicie dziewczyny - skoro tylko 4 tygodnie je nosiłam, to zaznaczyc to ? bardzo o nie dbałam i nie ma od chwili zakupu uszczerbku na nich, oprócz tych keratynowych końcówek, które są troszkę zmiażdżone od wykonania ich na mojej głowie ....
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie ....
PS. Jak bym wiedziała, że tak będzie z moją skórą głowy, to bym clipy zamówiła .... no ale nie przewidziałm tego niestety ....
Stary 2009-09-13, 18:24   #3888
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
nie , wlosy od Victorii , jak juz mowilam nie wyczesuja sie straszliwie , cos przy szarpaniu wyjdzie ale na pewno nie przy normalnym dotyku , jak pokrecilam wlosy na poczatku to tak do tej pory skret sie trzyma , moze zrobil sie delikatniejszy, tzn zamianil w fale ale wyglada ladnie i naturalnie ale niestety po pewnym czasie ,jak mam tasmy na glowie , zlepiaja sie i trzeba rozczesywac , robia sie od dolu takie grube zlepy wlosow , dlatego wlasnie postanowilam zainwestowac w naturalne , tylko ze nigdzie nie moglam znalesc gestych tasm , bo co jak co ale wlosy od VH sa naprawde bardzo geste , 175gr to mowi samo za siebie , no i jestem skazana aby szyc sama clipy
łał, moje to się po dwóch godzinach rozprostowywały i wygląda to beznadziejnie po jakim czasie się taśmy zlepiają? u mnie dzieje się to samo.. gdzieś po dwóch godzinach i muszę wszędzie z grzebieniem chodzic i rozczesywac.
rzeczywiscie gęste, chyba się na nie zdecyduję:P chętnie bym sama szyla gdybym znalazła tak dlugie wlosy jakie chcę ale naturalnych w dobrej cenie nie ma takich
Stary 2009-09-13, 19:28   #3889
nicole82
Przyczajenie

Prosze o pomoc. 21 sierpnia przedluzylam wlosy metoda keratynowa i dziewczyna zapewniala mnie ze sa to wlosy slowianskie farbowane (niby jakas nowosc) od jakiegos tygodnia mam z nimi straszny dramat. Wlosy strasznie sie placza, koltunia i wygladaja jak kupa siana. Nakladam na nie odzywke z olejkiem Kerastase (80zl) i daje to efekt krotkotrwaly bo wlosy po przeczesaniu elektryzuja sie i znow robi sie siano a przy czesaniu strasznie wypadaja. Co mozecie mi doradzic bym cieszyla sie dlugimi wlosami jeszcze przez jakiss czas [IMG]http://www.*************/sfSmiliesPlugin/images/smilies/icon_sad.gif[/IMG] ? Wspomne ze zaplacilam 180€ za pasemka 40 cm i ok. 150 pasemek. Czy mozliwe wiec jest ze byly (sa) to wlosy dobrej jakosci, slowianskie? Z gory dziekuje za odpowiedzi
nicole82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-13, 19:49   #3890
edytka8787
Rozeznanie

Odetka Wiesz co ja bede miec zestaw ok 150 gr jakos tak ciut mniej , to mysle , ze i tak sporo i za taka cene A jaka chce dlugosc? taka jak Ty, delikatnie za piersi , super to wyglada u Ciebie , bardzo naturalnie, mam nadzieje, ze bedzie podobny efekt Takze chyba dobrze zrobilam zamawiajc takie wlosy, aha widzialam jeszcze u VH takie fajne fale i bylo ok 260 gr tego Ale nie moj kolor byl i chyba glowe bym miala za ciezka hihi Jak wlosy przyjda to dam znac
Stary 2009-09-13, 20:22   #3891
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

nicole dla porownania , ja , za dokladnie 150 pasemek , tez metoda keratyny 45 cm wlosy idnyjskie , zaplacilam 550€uro , rok temu jakos , pod koniec wakacji .. i tez mialam z nimi troszke utrapienia .. pomijajac fakt ze strasznie wylatywaly , tez robilo sie z nich sianko , wiem cos o tym wiec .. i tez zadne najdrozsze odzywki nie dzialaly .. dopiero jak poszlam myc wlosy do ffryzjera to mi je prostowal na grubej szczotce i wtedy byly gladkie i takie jak powinny .. moze wiec sprobuj je tak ukladac .. poza tym nie sadze ze za te pieniadze doczepiono ci dobre wlosy .. mimo wszystko przy stalych metodach wlosy musza byc najwyzszej jakosci .. inaczej bedzie klops . z moimi bardzo strasznie nie bylo . ale ty chyba jestes zdesperowana . moze zloz reklamacje ??
Stary 2009-09-14, 12:01   #3892
Emilcia_1616
Zakorzenienie

mam na wymiane wlosy naturalne ciemny braz
Stary 2009-09-14, 13:56   #3893
Mini1991
Zakorzenienie

pokaz
które to sa włosy od Victorii?

Edytowane przez Mini1991
Czas edycji: 2009-09-14 o 14:16
Mini1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 15:02   #3894
Emilcia_1616
Zakorzenienie

polecicie jakies dobre treski kitki? zeby nie wygladaly jak najmniej ze sa sztuczne?
Stary 2009-09-14, 17:04   #3895
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Dziewczyny , które kupowały włosy hairDo- J. Simpson - napiszcie jak wam sie sprawują włosy !
moniaa1721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 08:17   #3896
myszkoala
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was próbowała sobie pozszywać dwie taśmy razem? Swoje włosy mam bardzo grube, chciałabym je przedłużyć, a obawiam się, że podwójnej ilości taśm nie będę miała gdzie wpinać.
Moja przyjaciółka kupiła sobie naturalne włosy o strukturze europejskiej w sklepie www.cosmoshop.pl i są super! Wcześniej miała syntetyki i wyglądały sztucznie jak u barbie. Sama się też przymierzam, tylko wolałabym wiedzieć jak to jest z tym podwójnym zszywaniem. Przymierzałam jej zestaw, ale ja mam blond a ona ciemne, więc nie wiem jak by to do końca wyglądało, ale boję się że może być trochę za mało.
myszkoala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:23   #3897
morell
Rozeznanie

znalazłam dziś taką aukcję:http://allegro.pl/item733621084_natu...szt_super.html
co sądzicie o tych włoskach?

Edytowane przez morell
Czas edycji: 2009-09-15 o 11:29
morell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:45   #3898
moniaa1721
Raczkowanie

GG do moniaa1721

Cytat:
Napisane przez morell Pokaż wiadomość
znalazłam dziś taką aukcję:http://allegro.pl/item733621084_natu...szt_super.html
co sądzicie o tych włoskach?
wydaje mi sie ,ze są to włoski takie same jak np od Sandritki tyle ,ze ich jest wiecej, na pewno nie sa syntetyczne, bo syntetyki wiecej wazą a te maja 80g
moniaa1721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 11:49   #3899
morell
Rozeznanie

na początku myślałam że najlepsze są naturalne, ale teraz zastanawiam się czy nie lepiej kupić syntetyki. Te od victori musza być naprawdę gęstę, bo widze zestawy aż po 175 g, to te które ja mam to właściwie nawet nie jedna trzecia tego czytałam też że wcale nie wyglądają zbyt sztucznie chyba się skusze...
Stary 2009-09-15, 11:52   #3900
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

morel ta aukcja ktora pokazalas .. posiada az 10 tasm i wazy tylko 80 gram , tasmy wiec beda bardzo rzadkie , no i nie wiadomo co to za wlosy .. jest napisane ze to wloski bardzo dobrej jakosci i nic poza tym , ja bym nie ryzykowala bo nie sadze ze sa to wlosy europejskie , no ale jak chcesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości