|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
![]() aa nogi miałam czarneeee , a rajstopy to do kolan
|
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
http://hamlet.pl/contact_us.php?osCs...6dd766dcf8c2bf
ja słyszałam o czymś takim ale klientem nie byłam... ja wszystkie pojemniki mam już od lokalu a w google znalazłam jeszcze http://www.alert.lublin.pl/lokalizacja.php mam nadzieję że się przyda ;* Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-14 o 13:51 |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam na all, przyszły w ciągu 2 dni coś za 65gr sztuka ? Hurtowo zamawiałam kilka przedmiotów wiec za przesyłke zapłaciłam grosze.
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#787 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za namiar
W niedługim czasie się tam wybiorę
|
|
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
jest tez hurtownia na nowym świecie, tak bliżej kunickiego hurtownia tych opakowań różnych
|
|
#790 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny pisałyście o firmie dekored ja omeg się o nich wypowiedzieć coś więcej ponieważ ta pani dekorowała u kilku moich koleżanek i sąsiada więc miałam z nią do czynienia
wiec moja opina jest taka ze robi fajnie dekoruje również ładnie i co najważniejsze jest konkurencyjna cenowo ale żeby nie było tak różowo i kolorowo jest troszkę minusów u tej pani jest trochę nie słowna np mówi że przyjedzie o 16 przyjeżdża z wielką łaska o 20 i jeszcze jak ktoś do niej zadzwoni to wielkie ale ma. U mojej koleżanki dekorowała na biało złoto do tego na stoły miały być kielichy ze świecami i dodatkami w tym kolorze, wszystko by było ok gdyby nie zapomniała dodatków do tych kielichów a gdy następnego dnia młody do niej pojechał bo miała zostawić, owszem i zostawiła ale w kolorze bordo i znikome ilości tych dodatków że na pewno by do wszystkich nie starczyło a jak do niej dzwonili to nie odbierała telefonów. U innej koleżanki robiła kompleksowo sale bukiety samochód i kościół to do ubierani sali przyjechała spóźniona i to dużo ale ubrała i było ok, kwiaty do bukietów zamieniła tzn te co miała mieć młoda miała starsza a te co miała mieć starsza miała młoda bo ponoć nie mogła dostać (ok każdy rozumie ale mogła chociaż zadzwonić i zapytać a nie sama zadecydowała) co do ubrania samochodu to przywiózł ktoś z jej współpracowników stroik i zostawił i radźcie sobie sami a co do kościoła to już lepiej nie będę pisała bo powiedzmy że zapomniała o kościele. Wiem że pisze trochę negatywnie o niej ale tak było i na każdym weselu jakiś przypał z nią jest. Biorąc ją trzeba się liczyć z takimi rzeczami. Ostatnio moje koleżanki robią tak że np ja biorą do dekoracji sali a resztę załatwiają sobie u kogoś innego, wiem że kompleksowo wychodzi taniej ale czasem nie warto gdy przychodzi rozczarowanie że jest nie tak jak sobie to wyobraziłyśmy. Jednak co by o niej nie powiedzieć to ładnie dekoruje sale i jest konkurencyjna cenowo. Ja też ją wezmę ale tylko i wyłącznie do dekoracji sali. Ojojoj troszki się rozpisałam
|
|
|
|
|
#792 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś nie wierzę o tak zgadzam się. nawet nie wiem kiedy ten czas leci. sobota rano jeżdzenie i załatwianie, wieczorem panieński (nie wiem czy się pzrypadkeim nie mijałyśmy gdzieś bo sporo czerwonych welonów widziałam) niedziela doprowadzanie się do stanu normalności i meczyk. dzisiaj cały dzień na nogach, niedawno dotarłam do domu. i mieliśmy dzisiaj dosyć wkurzająca historię. pojechaliśmy po kwiatuszki do dekoracji samochodu. w sklepie nie byliśmy nawet 5 minut, weszliśmy tylko na sekundkę- wychodzimy a tam prezent przedślubny od straży miejskiej .... bucik ![]() Cytat:
![]() właściciel zdjął dekorację balonową ![]() a menu to w sumie nic specjalnego nie zamówiliśmy. zresztą sama pewnioe zobaczysz bo wam nasze pokaże ![]() Cytat:
może wiecie gdzie oprócz Elizówki w Lublinie kupię ratan??? ![]() Przyłączam się do życzeń dla nowych mężatek Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
|
|||
|
|
|
|
#793 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie panny młode
nie nadążam z czytaniem postów na tym forum Wszystkim już mężatkom wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ,a oczekującym jak najmniej stresu To tak na wstępie, bo dawno mnie tu nie było... Powiedzcie mi kochane czy słyszałyście coś o Galerii Fryzur i Urody MAtrix na Narutowicza ??? mam bardzo długie włosy zależy mi na jakiejś fajnej fryzurce Aha w tym samym miejscu jest też Galeria Urody -swiat paznokci ,podobno panie wykonują też makijaże ślubne , ktoś coś słyszał ? jakies opinie? bede bardzo wdzieczna pozdrawiam
|
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam ratan w krążkach w Astrze ( był jeszcze w listewkach). To jest taka hurtownia kwiatów sztucznych i nnych elementów dekoracyjnych w bocznej uliczce Rusałki, dokładniej na Wesołej 7. Tam sa trzy takie baraczki to w tym środkowym jest tak po lewej jak sie wchodzi i mija kasę
. Dużo tam róznych rzeczy łącznie z upominkami.
|
|
|
#795 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a hurtownia jest prawie naprzeciwko sklepu "wszystko po 2,9"
Edytowane przez immacolata Czas edycji: 2009-09-15 o 00:07 |
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a póki co zapisaliśmy się na basen i myślę o areobiku, tylko moje koleżanki ciut leniwe i im się nie chce pobrykać ze mną, a sama to sie nie zorganizuję na pewno
|
|
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem nic na temat fryzjera, ale paznokietki mogę polecić z czystym sumieniem ja tam właśnie ostatnio dwa razy robiłam u p. Edyty i wyszły super pełen profesjonalizm, choć ma swoją cenę
|
|
|
|
|
|
#799 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to nie jest mój pomysł i nie na moje wesele ![]() a zresztą to nie mój ślub to co mnie to obchodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o kurczę to nie na moją kieszeń ![]() jeszcze nie wybraliśmy właśnie miejsca ... narazie przybyła jedna sala weselna którą mam nadzieję niedługo obejrzymy i druga ma być niedługo otworzona na której mój tż pracował i mówił że ma być fajna..ale nic więcej nie wiem.. chyba czas się troszki ruszyć
|
|||
|
|
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
uff witam dziewczynki jak na razie uporałam się z zaplanowanymi zadaniami na dzisiaj: wstałam rano uprzątnęłyśmy z mama kuchnię przed 9 przyjechali fachowcy skręcać szafki kuchenne mamusi... potem pojechałyśmy na zakupki , a teraz skończyłam mycie samochodziku.... i do 4 mam czas dla siebie po później jedziemy z Tź do naszego mieszkanka składać meble i przeszkadzać sąsiadom
![]()
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
łóżka jeszcze się nie dorobiliśmy
jak na razie trzeba zadowolić się twardą podłogą za to mamy duuuuuużo pudeł
|
|
|
|
|
#803 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą z przyczyn osobistych muszę ze stażu zrezygnować...czy któraś z Was się orientuje w którym pokoju w MUP to można załatwić??? bo ten pan z informacji to już ma mnie pewnie dość
|
|
|
#805 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odnośnie stażu to się niestety nie orientuje. Nie wiem czy Pan z informacji też będzie wiedział (jeśli mówimy o tym samym), bo mi średnio pomógł. Ja zawsze jak coś chcę to dzwonię najpierw na głowny tel, a potem mnie łączą ze stażami i potem już z góki
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do TŻta to mam wielką nadzieję że wyciągnę Go na ten kursik tańca bo inaczej to się tylko będziemy bujać w prawo i pewnie Jego wielkie stopy mnie podepczą ...a że TŻ dużo ode mnie wyższy to ja będę albo na Nim "wisieć" albo On się będzie straszliwie garbił
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, mam pytanie, jaki sposób robiliście podziękowanie, dokładnie chodzi mi o to, czy było to tylko podziękowanie w dniu wesela dla rodziców, czy też dla chrzestnych?Mam pytanko, do płaczliwych, takich jak ja
- czy brałyście coś na uspokojenie, żeby się nie popłakać, na błogosławieństwie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do sportu, to ja też jakaś nadzwyczaj hop siup do przodu nie jestem, ale czuje brak ruchu, bo od tego siedzenia osiem godzin przed kompem w pracy już mi sie coś robi, więc niestety, ale trzeba w informacji jest dwóch panów chyba. ten młodszy faktycznie mało czający o co chodzi (może sam jest tam na stażu?? ) ale jest też taki nizutki pan (siedzi po prawej stronie w rogu w tej informacji) i on na wszystkie pytania odpowie, bo nieźle sie orientuje. tylko trzeba mieć szczęście żeby go tam złapać bo biega i biega po tym urzędzie.Cytat:
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
pa pa dziewczyny!
idę spełniać małżeński obowiązek. :P |
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

i tak dalej przedstawiam się moim 

jakoś nie wierzę 

... narazie przybyła jedna sala weselna którą mam nadzieję niedługo obejrzymy i druga ma być niedługo otworzona na której mój tż pracował i mówił że ma być fajna..ale nic więcej nie wiem.. chyba czas się troszki ruszyć
...a że TŻ dużo ode mnie wyższy to ja będę albo na Nim "wisieć" albo On się będzie straszliwie garbił