Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 12:41   #781
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez Marlen85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, noszę się z zamiarem kupna butów ślubnych, ale większość z nich to niezmienne już od lat "czuby". Jak dla mnie są koszmarne, dlatego poszukuję czółenek tylko z odkrytym palcem. Wiecie może gdzie w Lublinie mogę znaleźć coś takiego i w rozsądnej cenie?Będę wdzięczna
Ja powiem szczerze kupiłam w Daichmanie za 79,99zł , akurat z czubkiem , ale były i bez czubków , buty sprawdziły się R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-I-E , żadnych obtarć, bez zapiętek, podpiętek, około 3 dopiero ściągnęłam buciki ale to ze zmęczenia nóżek

aa nogi miałam czarneeee , a rajstopy to do kolan

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 13:07   #782
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ta seniorita chyba na dłużej do mnie przylgnie

Oj nawisko , cieżko mi się rozstać z moim oj ciężko i tak dalej przedstawiam się moim
Zwóć uwagę na te końcówki -owa
Małgosiu dziękuję za zaproszenie na NK teraz już rozumię o co chodzi z tymi końcówkami.... u mnie końcówka zmieni się z -ra czy jak kto woli -ówna, na -ka, chociaż sama jeszcze do końca sie waham co zrobić do swojego już się przyzwyczaiłam... podwójne to w żadnej rubryczce sie nie zmieści razem z drugim imieniem.... bo mam na drugie........Magdalena

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 13:43   #783
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

ekstra pomysł na panieński
a co do podróży to rewelacja! na pewno się pozbieracie, a nawet jak porozbierani, też polecicie
Dzieki za pocieszenie i dobra rade

Mam pytanko oprocz swietoduskiej gdzie jest jeszcze hurtownia opakowan ktos mowil cos o targowej??tylko gdzie
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 13:49   #784
bernadeta85
Rozeznanie

http://hamlet.pl/contact_us.php?osCs...6dd766dcf8c2bf
ja słyszałam o czymś takim ale klientem nie byłam... ja wszystkie pojemniki mam już od lokalu
a w google znalazłam jeszcze http://www.alert.lublin.pl/lokalizacja.php
mam nadzieję że się przyda ;*

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2009-09-14 o 13:51
Stary 2009-09-14, 13:50   #785
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość

Mam pytanko oprocz swietoduskiej gdzie jest jeszcze hurtownia opakowan ktos mowil cos o targowej??tylko gdzie
Ja kupowałam na all, przyszły w ciągu 2 dni coś za 65gr sztuka ? Hurtowo zamawiałam kilka przedmiotów wiec za przesyłke zapłaciłam grosze.

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 14:03   #786
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Tż nie cierpi Kukulskiej więc nic z tego ale piosenka bardzo romantyczna
toż to nie kukulska by Wam na weseleu śpiewała.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 14:20   #787
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
http://hamlet.pl/contact_us.php?osCs...6dd766dcf8c2bf
ja słyszałam o czymś takim ale klientem nie byłam... ja wszystkie pojemniki mam już od lokalu
a w google znalazłam jeszcze http://www.alert.lublin.pl/lokalizacja.php
mam nadzieję że się przyda ;*
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ja kupowałam na all, przyszły w ciągu 2 dni coś za 65gr sztuka ? Hurtowo zamawiałam kilka przedmiotów wiec za przesyłke zapłaciłam grosze.
dzieki dziewczynki przez allegro wole nie ryzykowac bo juz malo czasu mi zostalo
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 14:20   #788
Marlen85
Raczkowanie

Dzięki za namiarW niedługim czasie się tam wybiorę
Marlen85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 18:30   #789
gospella
Wtajemniczenie

jest tez hurtownia na nowym świecie, tak bliżej kunickiego hurtownia tych opakowań różnych
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 18:50   #790
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie ja się też nad tym zastanawiam ale jakoś TŻta nie mogę przekonać...samo słowo "taniec" powoduje że zmienia temat...lub twierdzi że na pewno czasu nie znajdzie...tak myślę czy by Go nie postawić przed faktem dokonanym...znaczy się na kurs zapisać i wtedy powiedzieć
Mój Tż też był przeciw jakimkolwiek choreografiom, ja w sumie wielką entuzjastką też nie byłam. Do momentu aż zobaczyliśmy naszych znajomych na ich ślubie...tak pięknie zatańczyli, piękna piosenka, że aż nam dech zaparło i nam się wtedy też zachciało tak ładnie wyglądać i tańcowac

Cytat:
Napisane przez Marlen85 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić firmę dekored. Nam dekorują salę i robią to naprawdę fajnie z całym wyposażeniem sali. Można się z nimi dogadać. My za slaę płacimy ok 1200 zł. Ale z tego co się orientuj.e to robia pozostałą dekorację-samochód, kościół, bukiety. Firma mieści się koło Lublina w Jastkowie, strona internetowa to www.dekored.pl
Dzięki, z tego co pamiętam, ale mogę się mylić to któraś z dziewczyn nie polecała tej firmy..Do mojego slubu trochę czasu, więc chętnie dowiem się jak po Twoim ślubie się ta firma sprawdziła.

Cytat:
my pewnie przed ślubem tam się wybierzemy, żeby jakiś układzik poćwiczyć i błysnąć ekstra tańcem na weselu, żeby wszystkim ciotkom szczęki opadły a tak poważnie to zastanawiamy się nad step by step, ale to właśnie bliżej ślubu.
a wcześniej, bo w październiku zapisujemy się do szkoły tańca przy politechnice (do gamzy) cosik sobie potańczyć i poćwiczyć

to pewnie zależy kiedy chcecie się zapisać.
dawajcie z nami do gamzy
A w jakie dni i w jakich godzinach są zajęcia? Ja osobiście do Gamzy chętnie, tylko mój Tż ma taki grafik, że ma całe popołudnia i wczesne wieczory zajęte, a ja za to mam popołudnia wolne, więc ciężko zgrać.
Stary 2009-09-14, 19:01   #791
abci
Raczkowanie

hej dziewczyny pisałyście o firmie dekored ja omeg się o nich wypowiedzieć coś więcej ponieważ ta pani dekorowała u kilku moich koleżanek i sąsiada więc miałam z nią do czynienia wiec moja opina jest taka ze robi fajnie dekoruje również ładnie i co najważniejsze jest konkurencyjna cenowo ale żeby nie było tak różowo i kolorowo jest troszkę minusów u tej pani jest trochę nie słowna np mówi że przyjedzie o 16 przyjeżdża z wielką łaska o 20 i jeszcze jak ktoś do niej zadzwoni to wielkie ale ma. U mojej koleżanki dekorowała na biało złoto do tego na stoły miały być kielichy ze świecami i dodatkami w tym kolorze, wszystko by było ok gdyby nie zapomniała dodatków do tych kielichów a gdy następnego dnia młody do niej pojechał bo miała zostawić, owszem i zostawiła ale w kolorze bordo i znikome ilości tych dodatków że na pewno by do wszystkich nie starczyło a jak do niej dzwonili to nie odbierała telefonów. U innej koleżanki robiła kompleksowo sale bukiety samochód i kościół to do ubierani sali przyjechała spóźniona i to dużo ale ubrała i było ok, kwiaty do bukietów zamieniła tzn te co miała mieć młoda miała starsza a te co miała mieć starsza miała młoda bo ponoć nie mogła dostać (ok każdy rozumie ale mogła chociaż zadzwonić i zapytać a nie sama zadecydowała) co do ubrania samochodu to przywiózł ktoś z jej współpracowników stroik i zostawił i radźcie sobie sami a co do kościoła to już lepiej nie będę pisała bo powiedzmy że zapomniała o kościele. Wiem że pisze trochę negatywnie o niej ale tak było i na każdym weselu jakiś przypał z nią jest. Biorąc ją trzeba się liczyć z takimi rzeczami. Ostatnio moje koleżanki robią tak że np ja biorą do dekoracji sali a resztę załatwiają sobie u kogoś innego, wiem że kompleksowo wychodzi taniej ale czasem nie warto gdy przychodzi rozczarowanie że jest nie tak jak sobie to wyobraziłyśmy. Jednak co by o niej nie powiedzieć to ładnie dekoruje sale i jest konkurencyjna cenowo. Ja też ją wezmę ale tylko i wyłącznie do dekoracji sali.
Ojojoj troszki się rozpisałam
abci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 19:08   #792
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
szkoda, że nikt nie może podzielić się swoim doświadczeniem apropos tej sali
ja tej sali kiedyś się bawiłam na metku i było całkiem w porządku, tylko panie kelnerki się nie wyrabiały z noszeniem jedzonka.

Cytat:
Napisane przez Clovera Pokaż wiadomość
Serio nie mam żadnych ładnych zdjęć jeszcze!!!
jakoś nie wierzę

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Ten ostatni tydzień jest jakiś szalony.
o tak zgadzam się. nawet nie wiem kiedy ten czas leci. sobota rano jeżdzenie i załatwianie, wieczorem panieński (nie wiem czy się pzrypadkeim nie mijałyśmy gdzieś bo sporo czerwonych welonów widziałam) niedziela doprowadzanie się do stanu normalności i meczyk. dzisiaj cały dzień na nogach, niedawno dotarłam do domu.
i mieliśmy dzisiaj dosyć wkurzająca historię. pojechaliśmy po kwiatuszki do dekoracji samochodu. w sklepie nie byliśmy nawet 5 minut, weszliśmy tylko na sekundkę- wychodzimy a tam prezent przedślubny od straży miejskiej .... bucik i mandacik

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
J
Negila,ja też byłam w sobotę w Oli,ale Ty podobno byłaś przed nami
oj my to tam siedzieliśmy ponad godzinę juz myślałam że się spotkamy
właściciel zdjął dekorację balonową i teraz jest dokłądnie taka jak chciałam- juz nie mam do czego się przyczepić
a menu to w sumie nic specjalnego nie zamówiliśmy. zresztą sama pewnioe zobaczysz bo wam nasze pokaże

Cytat:

na nowym świecie, elizówce, na kunickiego bodajże 100 też jest sklep.

może wiecie gdzie oprócz Elizówki w Lublinie kupię ratan???

Przyłączam się do życzeń dla nowych mężatek Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 19:58   #793
aksamitka23
Przyczajenie

Witam drogie panny młode nie nadążam z czytaniem postów na tym forum Wszystkim już mężatkom wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ,a oczekującym jak najmniej stresu To tak na wstępie, bo dawno mnie tu nie było... Powiedzcie mi kochane czy słyszałyście coś o Galerii Fryzur i Urody MAtrix na Narutowicza ??? mam bardzo długie włosy zależy mi na jakiejś fajnej fryzurce Aha w tym samym miejscu jest też Galeria Urody -swiat paznokci ,podobno panie wykonują też makijaże ślubne , ktoś coś słyszał ? jakies opinie? bede bardzo wdzieczna pozdrawiam
aksamitka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 22:14   #794
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

może wiecie gdzie oprócz Elizówki w Lublinie kupię ratan???
Ja kupiłam ratan w krążkach w Astrze ( był jeszcze w listewkach). To jest taka hurtownia kwiatów sztucznych i nnych elementów dekoracyjnych w bocznej uliczce Rusałki, dokładniej na Wesołej 7. Tam sa trzy takie baraczki to w tym środkowym jest tak po lewej jak sie wchodzi i mija kasę . Dużo tam róznych rzeczy łącznie z upominkami.

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 22:20   #795
immacolata
Przyczajenie

Cytat:

Targowa jest króciutka a hurtownia jest prawie naprzeciwko sklepu "wszystko po 2,9"

Edytowane przez immacolata
Czas edycji: 2009-09-15 o 00:07
immacolata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 22:47   #796
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ratan w krążkach w Astrze ( był jeszcze w listewkach). To jest taka hurtownia kwiatów sztucznych i nnych elementów dekoracyjnych w bocznej uliczce Rusałki, dokładniej na Wesołej 7. Tam sa trzy takie baraczki to w tym środkowym jest tak po lewej jak sie wchodzi i mija kasę . Dużo tam róznych rzeczy łącznie z upominkami.
Dziękuję ci serdecznie jutro postaram się odnaleźć to miejsce

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 08:41   #797
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Mój Tż też był przeciw jakimkolwiek choreografiom, ja w sumie wielką entuzjastką też nie byłam. Do momentu aż zobaczyliśmy naszych znajomych na ich ślubie...tak pięknie zatańczyli, piękna piosenka, że aż nam dech zaparło i nam się wtedy też zachciało tak ładnie wyglądać i tańcowac

Dzięki, z tego co pamiętam, ale mogę się mylić to któraś z dziewczyn nie polecała tej firmy..Do mojego slubu trochę czasu, więc chętnie dowiem się jak po Twoim ślubie się ta firma sprawdziła.

A w jakie dni i w jakich godzinach są zajęcia? Ja osobiście do Gamzy chętnie, tylko mój Tż ma taki grafik, że ma całe popołudnia i wczesne wieczory zajęte, a ja za to mam popołudnia wolne, więc ciężko zgrać.
jakoś na początku października są zapisy, terminów zajęć jeszcze nie znam. my mamy nadzieję, że coś dla siebie znajdziemy
a póki co zapisaliśmy się na basen i myślę o areobiku, tylko moje koleżanki ciut leniwe i im się nie chce pobrykać ze mną, a sama to sie nie zorganizuję na pewno

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 10:49   #798
fragolinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aksamitka23 Pokaż wiadomość
Witam drogie panny młode nie nadążam z czytaniem postów na tym forum Wszystkim już mężatkom wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia ,a oczekującym jak najmniej stresu To tak na wstępie, bo dawno mnie tu nie było... Powiedzcie mi kochane czy słyszałyście coś o Galerii Fryzur i Urody MAtrix na Narutowicza ??? mam bardzo długie włosy zależy mi na jakiejś fajnej fryzurce Aha w tym samym miejscu jest też Galeria Urody -swiat paznokci ,podobno panie wykonują też makijaże ślubne , ktoś coś słyszał ? jakies opinie? bede bardzo wdzieczna pozdrawiam

nie wiem nic na temat fryzjera, ale paznokietki mogę polecić z czystym sumieniem ja tam właśnie ostatnio dwa razy robiłam u p. Edyty i wyszły super pełen profesjonalizm, choć ma swoją cenę
fragolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 11:45   #799
elizkaLbrt
Przyczajenie

Cytat:
Moim zdaniem pomysł z postawieniem części winietek jest trochę nieelegancki, albo wszyscy albo nikt. Trochę urażeni mogą być Ci, którym miejsca nie zaklepałaś, albo Ci, których usadziłaś. Nikt nie powinien być wyróżniony...

to nie jest mój pomysł i nie na moje wesele siostra cioteczna tak wymyśliła i cóż.. też podawałyśmy różne argumenty ale ona nie chce żeby jakaś babcia siadła przy stole tylko osoby te najbliższe znajomi więc chyba nie pozostaje nic innego i tak trzeba zrobić

a zresztą to nie mój ślub to co mnie to obchodzi

Cytat:
Napisane przez abci Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny jestem tu nowa i tak szukałam czegoś z Lubelszczyzny i natrafiłam na te wątki a to już 7 seria super, ja wychodzę za mąż 19 czerwca 2010 r, planowaliśmy w 2011 ale skoro udało nam się załatwić sale i kucharkę to się zdecydowaliśmy właśnie na tą datę ale mam największy problem z kapelą mówie Wam totalna masakra obdzwoniłam chyba wszystkie i kurcze albo ceny mają kosmiczne a pomijając ceny wszyscy są zajęci stąd moja prośba może Wy coś mi podpowiecie?? byłabym wdzięczna bo kurcze zaczynam się podłamywać.
wyślę Ci prw

Cytat:
Napisane przez ASAP Pokaż wiadomość
ElizkaLbrt,
Życzą sobie różnie, w zależności od menu, a ceny wynoszą od 160-180. Nie wiem, czy ten cennik jest ciągle aktualne dla nowych klientów.

A ty które miejsce wybrałaś na swoje wesele?

o kurczę to nie na moją kieszeń

jeszcze nie wybraliśmy właśnie miejsca... narazie przybyła jedna sala weselna którą mam nadzieję niedługo obejrzymy i druga ma być niedługo otworzona na której mój tż pracował i mówił że ma być fajna..ale nic więcej nie wiem.. chyba czas się troszki ruszyć
elizkaLbrt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 13:22   #800
bernadeta85
Rozeznanie

uff witam dziewczynki jak na razie uporałam się z zaplanowanymi zadaniami na dzisiaj: wstałam rano uprzątnęłyśmy z mama kuchnię przed 9 przyjechali fachowcy skręcać szafki kuchenne mamusi... potem pojechałyśmy na zakupki , a teraz skończyłam mycie samochodziku.... i do 4 mam czas dla siebie po później jedziemy z Tź do naszego mieszkanka składać meble i przeszkadzać sąsiadom

Stary 2009-09-15, 15:22   #801
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
później jedziemy z Tź do naszego mieszkanka składać meble i przeszkadzać sąsiadom
no tak... żeby przeszkadzać sąsiadom, trzeba najpierw złożyć łózko.

Stary 2009-09-15, 15:38   #802
bernadeta85
Rozeznanie

łóżka jeszcze się nie dorobiliśmy jak na razie trzeba zadowolić się twardą podłogą za to mamy duuuuuużo pudeł

Stary 2009-09-15, 17:41   #803
aksamitka23
Przyczajenie

Cytat:
łóżka jeszcze się nie dorobiliśmy jak na razie trzeba zadowolić się twardą podłogą za to mamy duuuuuużo pudeł
na pudłach też można sąsiadom poprzeszkadzać
aksamitka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 18:07   #804
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Idziemy za 2 tygodnie na wesele i wiem że młodzi coś takiego przygotowują więc mam nadzieję że i mojemu TŻ się to spodoba i też Mu się tak zechce ładnie tańcować

Swoją drogą z przyczyn osobistych muszę ze stażu zrezygnować...czy któraś z Was się orientuje w którym pokoju w MUP to można załatwić??? bo ten pan z informacji to już ma mnie pewnie dość

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 18:49   #805
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
jakoś na początku października są zapisy, terminów zajęć jeszcze nie znam. my mamy nadzieję, że coś dla siebie znajdziemy
a póki co zapisaliśmy się na basen i myślę o areobiku, tylko moje koleżanki ciut leniwe i im się nie chce pobrykać ze mną, a sama to sie nie zorganizuję na pewno
To jak byś znała harmonogram zajęć to ja żądna jestem informacji Podziwiam, że zapisaliście się na basen..ja to jestem taka antysportowa, że masakra..zeerro mobilizacji i chęci..Nawet się przestałam łudzić, że polubię jakiś sport.

Cytat:
Napisane przez elizkaLbrt Pokaż wiadomość
to nie jest mój pomysł i nie na moje wesele siostra cioteczna tak wymyśliła i cóż.. też podawałyśmy różne argumenty ale ona nie chce żeby jakaś babcia siadła przy stole tylko osoby te najbliższe znajomi więc chyba nie pozostaje nic innego i tak trzeba zrobić

a zresztą to nie mój ślub to co mnie to obchodzi
Sorki, umknęło mi to, że wspominasz o siostrze.. Ale to nie zmienia faktu co o tym myśle

Cytat:
Idziemy za 2 tygodnie na wesele i wiem że młodzi coś takiego przygotowują więc mam nadzieję że i mojemu TŻ się to spodoba i też Mu się tak zechce ładnie tańcować

Swoją drogą z przyczyn osobistych muszę ze stażu zrezygnować...czy któraś z Was się orientuje w którym pokoju w MUP to można załatwić??? bo ten pan z informacji to już ma mnie pewnie dość
A może natchnie Twojego Tżta..nie wiadomo
Odnośnie stażu to się niestety nie orientuje. Nie wiem czy Pan z informacji też będzie wiedział (jeśli mówimy o tym samym), bo mi średnio pomógł. Ja zawsze jak coś chcę to dzwonię najpierw na głowny tel, a potem mnie łączą ze stażami i potem już z góki
Stary 2009-09-15, 19:09   #806
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie stażu to się niestety nie orientuje. Nie wiem czy Pan z informacji też będzie wiedział (jeśli mówimy o tym samym), bo mi średnio pomógł. Ja zawsze jak coś chcę to dzwonię najpierw na głowny tel, a potem mnie łączą ze stażami i potem już z góki
Aha W takim razie jutro zadzwonię
Co do TŻta to mam wielką nadzieję że wyciągnę Go na ten kursik tańca bo inaczej to się tylko będziemy bujać w prawo i pewnie Jego wielkie stopy mnie podepczą...a że TŻ dużo ode mnie wyższy to ja będę albo na Nim "wisieć" albo On się będzie straszliwie garbił

Szczęśliwi

Stary 2009-09-15, 19:57   #807
iwonka861
Rozeznanie

Dziewczynki, mam pytanie, jaki sposób robiliście podziękowanie, dokładnie chodzi mi o to, czy było to tylko podziękowanie w dniu wesela dla rodziców, czy też dla chrzestnych?Mam pytanko, do płaczliwych, takich jak ja- czy brałyście coś na uspokojenie, żeby się nie popłakać, na błogosławieństwie?
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 20:56   #808
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:

Telka, sorawy stażowe w pokoju 207 (no chyba, że coś się zmieniło z powodu remontu. tel. 81 446 52 14 (już bezpośredni do tego pokoju). najprawdopodobniej będziesz musiała napisać podanie do pani kierownik MUP uzasadniając czemu chcesz zrezygnować ze stażu (podobno taka jest procedura w przypadku każdej rezygnacji). choć na pewno panie w pokoju 207 powiedzą Ci dokładnie co i jak
Cytat:
To jak byś znała harmonogram zajęć to ja żądna jestem informacji Podziwiam, że zapisaliście się na basen..ja to jestem taka antysportowa, że masakra..zeerro mobilizacji i chęci..Nawet się przestałam łudzić, że polubię jakiś sport.

Sorki, umknęło mi to, że wspominasz o siostrze.. Ale to nie zmienia faktu co o tym myśle

ok, jak tylko będę znała harmonogram, będę pisać
co do sportu, to ja też jakaś nadzwyczaj hop siup do przodu nie jestem, ale czuje brak ruchu, bo od tego siedzenia osiem godzin przed kompem w pracy już mi sie coś robi, więc niestety, ale trzeba
w informacji jest dwóch panów chyba. ten młodszy faktycznie mało czający o co chodzi (może sam jest tam na stażu??) ale jest też taki nizutki pan (siedzi po prawej stronie w rogu w tej informacji) i on na wszystkie pytania odpowie, bo nieźle sie orientuje. tylko trzeba mieć szczęście żeby go tam złapać bo biega i biega po tym urzędzie.
Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, mam pytanie, jaki sposób robiliście podziękowanie, dokładnie chodzi mi o to, czy było to tylko podziękowanie w dniu wesela dla rodziców, czy też dla chrzestnych?Mam pytanko, do płaczliwych, takich jak ja- czy brałyście coś na uspokojenie, żeby się nie popłakać, na błogosławieństwie?
nasza orkiestra zapowiedziała nam, że ok 22 będzie podziękowanie dla rodziców chrzestnych i dziadków - sto lat i po kielichu, po oczepinach takie specjalne dla rodziców. sam pomysł nam sie spodobał, bo i dziadkowie i chrzestni w jakiś sposób będą się czuli wyróżnieni. pewnie, jak przyjdzie co do czego, będziemy sie zastanawiać, czy jakichś kwiatków albo czegoś w tym stylu jeszcze dla dziadków i chrzestnych nie dorzucić

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 21:10   #809
MAGiALENA
Zakorzenienie

pa pa dziewczyny!
idę spełniać małżeński obowiązek. :P

Stary 2009-09-15, 21:13   #810
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Telka, sorawy stażowe w pokoju 207 (no chyba, że coś się zmieniło z powodu remontu. tel. 81 446 52 14 (już bezpośredni do tego pokoju). najprawdopodobniej będziesz musiała napisać podanie do pani kierownik MUP uzasadniając czemu chcesz zrezygnować ze stażu (podobno taka jest procedura w przypadku każdej rezygnacji). choć na pewno panie w pokoju 207 powiedzą Ci dokładnie co i jak
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
pa pa dziewczyny!
idę spełniać małżeński obowiązek. :P
Kolację zrobić??

Szczęśliwi

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości