|
|
#2341 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
temu powietrzu wciąż brak tego słodkiego aromatu
dlatego pozwolę sobie nie oddychać przez jakiś czas. Serce w takich momentach kruszy się na kawałki.. Wczoraj miałam ochotę uderzyć sobie w twarz, bo myśli "o, ja głupia!" nie przynosiły żadnego efektu. Okazuje się, że nie tylko wkładamy maskę radości, by ukryć ból. Często ubieramy się też w pozę smutku, by wzbudzić litość. Wiecie co ? Jest dobrze. Szukam szczęścia w zakamarkach świata, potykam się o cierpienie... Sens życia wylatuje mi z kieszeni. Spójrz mi w oczy , powiedz , że to nieprawda.. wywalczyłeś mnie , mam nadzieję , że to jest dla Ciebie oczywiste .. Mówi się o dwóch stronach medalu, czerni i bieli, a także, że każdy kij ma dwa końce. Często zapominając, że medal ma również krawędź, pomiędzy czernią i bielą jest zdające się nie mieć końca spektrum innych barw, czy to, że kij poza końcami jest przede wszystkim kijem. Kiedy nauczysz się milczyć, cały świat Ciebie wysłucha. Nawet kobieta lekkich obyczajów czasem zasługuje na miłość. Mimo, iż wciskam RESET wciąż jest tak samo... Może pomyliłam przyciski? A może faktycznie powinnam wcisnąć ESCape? Pod skórą czai się zło. To był świat moich marzeń... Był, bo wystarczyło, że odwróciłam się na chwilę, a on legł w gruzach... Nosze metalowe serduszko na szyi, bo to we mnie potłukło się gdy spadły na mnie twoje łzy... Chcę zamordować Cię w myślach. Czy skrzydła z białego tiulu uniosą mnie do Ciebie? Błądzę w świecie własnych paranoi ... Boso spaceruje po tęczy, nie bojąc się jej nieziemsko pięknych barw. To piękne kiedy po długoletniej walce można tak po prostu usiąść wygodnie w fotelu i rozkoszować się szczęściem... Dziś zatańczę rumbę! Zacznę uwodzić... urodą, wdziękiem, zapachem, dotykiem, wzrokiem, ruchem... Gdy taniec się skończy.. odstawię Cię na bok. Nie będzie już uwodzenia. To tylko taniec! W tańcu wszystko wolno... jak w życiu
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
a teraz jakieś wypociny.
![]() Czemu ludzie płaczą? - Co masz na myśli? - Co się dzieje w organizmie? - Gruczoły łzowe nawilżają i chronią oko, gdy odczuwasz emocję,wytwarzając łzy. - Dlaczego tak reagują? - Nie wiem. Może emocje są tak intensywne... że ciało nie może ich pomieścić. Uczucia stają się zbyt silne. Twoje ciało szlocha. - Dlaczego to robisz? - Nic nie robię. - Starasz się każdym manipulować. - Ludzie... lekceważą mnie. Bo jestem kobietą, bo jestem ładna, bo nie jestem agresywna. Nie powinni lekceważyć mojego zdania dlatego, że mnie nie lubią. -Co Ci Jest? - Nic porostu posłodziłam tą kawę 5 łyżeczek - Co z tego? - To że jak o nim myślę to ona nadal jest gorzka! (...) - Kocham Cię.. - Coś jeszcze? - Jesteś moją księżniczką - Od początku wiedziałam że pomyliłeś bajki.
|
#2343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mężczyźni! Jakiś niższy gatunek ludzki, rodzaj zwierząt, które należy opanowywać, ujarzmiać, tresować, które trzeba umieć trzymać. Poświęca się temu całe życie, całą inteligencję uczucia, całą przemyślność instynktu, stwarza się nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań, norm i paragrafów - na próżno. To cytat z "Granicy" Zofii Nałkowskiej, więc do szkoły jak najbardziej odpowiednie i tych dwoje nad dwiema co też są, lecz ich nie ma najwspanialsze w takich pamiątkowych zdjęciach w kronice jest to, że wszyscy dzielą z tobą ten jeden moment... już na zawsze. – Bo w ryj dać mogę dać. – Ja też w ryj dać mogę dać.
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
madziam90, z innej bajki, Extreamlna - czujcie się okradzione
-Chodząc po różowych kroplach deszczu.. -Tańczyć będę na rosie i tęczę jak puzzle układać -i bukiet polnych kwiatów mi podaruj... -Siedziała sama na trawie z kartką, i rysowała serca, dla Niego... -Czy można przestać kochać niebo tylko dlatego, że czasem jest burza ? -Nawet lizak w kształcie serca łamie mi się w ustach... ___________ Swoją drogą iść na swój sposób... |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
chcę móc utkwić w Twoim szczęściu.
Całkiem ciemno, a na ścianie tańczą cienie. Nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu. |
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
;**
MutPet, panna_miodowa, Kasha17 - dziękuję za pochwały dziewczynki, Wy też jesteście boskie!
Wreeednia - na zdrówko ![]() - Pokochaj mnie! To proste!
- Jak pizza z mikrofali?? - Tak, jak pizza z mikrofali (:
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
<3333333333333333333333 33 33333333
Dziękuję Dziewczynki za pochwały, ale to Wy na nie zasługujecie ! *: Cytat:
I od Ciebie kradnę Maleństwo te. *; ____ Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było. Stoję na skraju stabilności. Do mężczyzny powinien być dołączony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na myśli. Do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki – ty z Marsa, ja z Wenus. Który by objaśniał, na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. Ciepło, które pojawia się w okolicy brzucha to jednak miłość.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-09-15 o 17:24 |
|
|
|
|
#2348 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: :*********
Cytat:
Cytat:
Porywam każda dziewczyna chce tego jednego chłopaka, który sprawi, że znów uwierzy w bajki. uśmiechaj się - to łatwiejsze niż tłumaczenie dlaczego jesteś smutna.
- Co powiedział jeden bałwan do drugiego? - Zapachniało marchewką.
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Po długiej przerwie dodaję kilka opisów. Niestety czasu brak - za 8 miesięcy matura. Ale będę czasami coś dodawać.
![]() ____ Nie widzę zmian
2 strzały w ciemnościach Niektóre rzeczy nigdy się nie zmienią Nienawiść |
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Przy Tobie jestem kim tylko chcę...
Wciąż coraz mocniej kocham Cię! Na zawsze odnalazłem Cię.
|
#2351 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
Wy jesteście przecudowne!!!
od każdej coś zabrałam! dosłownie! nie wiem jak mam Wam dziękować! ![]() ...bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu Plastik, wokół siebie widzę pełno tego. Widzę maski. Szminka, podkład, tusz i trochę cieniem. Tak się zaczyna sezon na jelenie. Pamiętaj że żyjemy pod tym samym słońcem... Każdego dnia melodia zła cicho gra Chcesz być tym kto ten błyszczyk ze mnie zjadł! ![]()
|
#2352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje <3 ---- `Let's Do It .! `Beautiful Night Without You . `I Am ... Sasha Fierce .
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
![]() ~~ światło płynnie przekracza granicę szkła, miesza się z oddechem.. ~~ dzisiaj zgubie się.. w Twoich smutnych oczach ~~ gdy anioły pójdą spać.. ~~na połowie czasu.. ~~ there is fiction in the space between the lines on your page of memories.. - fikcja pomiędzy linijkami na kartach twoich wspomnień.. ~~ dotknąć deszczu, by stwierdzić, że pada..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2354 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ... moge sie przyłączyć??
I coś odemnie: ● La Isla bonita ● I'm the crazy bitch around here ● I want to be Barbie, that bitch has everything ● Jedyna rzecz lepsza od własnej sławy i powodzenia, to kiedy przydarza się to twojej najlepszej przyjaciółce ● Już miała krzyknąć na całe gardło, kiedy doszła do wniosku, że ma to gdzieś. Nieważne. Biegnijcie. Utopcie się. Niech was porwą. Pieprzę to. Byłby spokój ● Była dziewczyną, na którą lecieli wszyscy chłopacy, a wszystkie dziewczyny chciały być takie jak ona ● Tylko jedna rzecz jest gorsza niż gdy o nas mówią, a mianowicie, gdy o nas nie mówią. .... ● mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko! ● Kiedy już jesteś pewien, że kogoś poznałeś okazuje się, że tak naprawdę w ogóle go nie znasz |
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa , dziękuję ;*
________ a ja głupia wciąż o Tobie myślę. stałeś się moim idolem , a ja Twoją groupies. nie chcę Cię już ani widzieć , ani spotykać. wciąż jesteś najlepszy i wciąż nie mój. mój świat domaga się Ciebie.
|
#2356 |
|
Rozeznanie
|
i widzieć Twój ogień, który wciąż we mnie płonie.
wiem. więc wiem. znam miejsce, do którego możemy pójść. ale Ty wiesz co jest moim przeznaczeniem. słodki zapach Twojej obecności jest wszędzie !
|
#2357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
boję się , że nie będę wystarczająco silna. wystarczająco silna, by zapomnieć. żeby poradzić sobie z tą całą sytuacją i brakiem ciebie.
zmieńmy temat. już nie zmienimy nas . płakałam, bo skory łzy są mechanizmem obronnym oka myślałam, że i mnie zapewnią ochronę i wszystkie problemy znikną. kocham cię. nałogowo. nadmuchaj mi więc do uszu barw i zapachów pełne garście. jestem twoim najlepszym pasażerem na gapę. |
|
|
|
#2359 |
|
BAN stały
|
Bo tylko DZIECKO potrafi wbić patyk w ziemię , nadać mu imię i pokochać !
Świat w którym żyję podzieliłam kiedyś na kilka części , a teraz czuję że parę z nich zgubiłam ... Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-09-15 o 19:12 |
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki , Always be yourself , panna_miodowa, Keeendy , DorotaComa, Plotkaraaa, Exstremalna , madziam90, Spoh, Primadonna, Onax3, BananowaBrazylijka, BananowaRozkosz, Agness_e, uwielbiaj, ciiri, cherries, bananowalaska, JednaNaMilion - Przez was jestem jeszcze bardziej zakompleksiona.! Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować.
|
|
|
|
#2361 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo gdy któregoś dnia zapytałbyś się mnie co jestem dla Ciebie w stanie zrobić , odparłabym że nic . Bo Ty i tak wiesz że zrobiłabym wszystko . |
|
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Ten hitler idzie z wolna, Stokrotko: Witam cię! Twój urok mnie obrzydza, Czy mogę zdeptać cię? Twój urok mnie obrzyydza, Czy mogę zdeptać cię, czy nie, czy nie?
suck my (not existent) dick. ![]() Edytowane przez Michalinaaaaa Czas edycji: 2009-09-15 o 19:42 |
|
|
|
#2363 |
|
BAN stały
|
Kozak za dychę !
Bo to co do Ciebie to mania połączona z nadzwyczajnym uwielbieniem + piszczeniem na Twój widok . Ale czy to moja wina że moje życie po spotkaniu z Tobą zmieniło się nie do poznania ? Do mnie niestety nie ma instrukcji . Czy Ty w ogóle wiesz z kim rozmawiasz , meeeeen ?! - Wiesz co ? - Co ? - Nienawidzę Cię . |
|
|
|
#2364 |
|
Gość
|
z Tobą godzina mija jak 3 sekundy.
Za Twój uśmiech oddam nawet serce kochanie. |
|
|
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mówili mi nie szukaj Go, baw sie i tańcz- nie przejmuj sie.
W zamian za nic uczyniłeś lepszą mnie. Wciąż uczę się od Ciebie czym ż y c i e jest.
|
|
#2366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
__________ - Rozmawiałam z nim wczoraj... Powiedział, ze ma w du.pie to, że go nie kocham, że ma w du.pie to, że spotykam się z innymi, że ma w du.pie to, że nigdy nie będę już jego, że ma w du.pie to,że będzie na mnie czekał nie wiadomo ile. Powiedział, że mnie nadal kocha... - Tyyyy to on dużą musi mieć tą du.pę ![]() I ciągle zerkam na telefon, bo może napiszesz Nie odpisywał dwie minuty, a mnie wydawało się, że to była cała wieczność... Złączyć przeszłość z teraźniejszością Lifting myśli Przepraszam, że takie jakieś nijakie ale mi się życie ***...
|
|
#2367 |
|
Zadomowienie
|
ja tutaj? żartujesz![]() ![]() kocham Cię. <3-Nie byłbym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Kącik moich ust wygiął się w smutnym półuśmiechu. -Wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam? Że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? Odganiałeś dla mnie chmury Uśmiecha się.Każdego dnia. Za każdym razem dla mnie - zarobisz dychę. Tylko wyrzuć śmieci. - coś jeszcze? - mogę cię kopnąć w dupę. - Nie, dzięki... już wczoraj ktoś mnie kopnął.. - ale to nie to samo co ja! - ale bardziej bolało... jak zadzwonię do Ciebie o 4 nad ranem pójdziesz ze mną na spacer? -Mam siebie, ale to mi nie wystarcza... -A co byś jeszcze chciała? -chcę jeszcze Ciebie! -Lew zakochał się w jagnięciu. - Biedne, głupie jagnię - westchnęłam - Chory na umyśle lew masochista
|
#2368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lubię Twoje opisy i kradnę ; * Cytat:
dziękuuuuję Kochana! ; * i nie jesteś zakompleksiona! miło mi ; * ________________ chciałabym, by znów kolorowe oczy Twe po nocach do mnie śmiały się.
siedząc na parapecie okna, tęskniąc przy pełni księżyca. Nie przyzwyczaję nigdy się do ciągłych rozstań, pustych miejsc.. kiedy Aniołom brakuje łez, wyrywają sobie pióra ze skrzydeł..
|
|
|
#2369 |
|
Konto usunięte
|
mojee boskie wizażanki. ;***
- lubisz mnie.?
- nie. a Ty.? - ja Ciebie też nie. - wyobraziłam sobie że mnie kochasz - masz chorą wyobraźnię. Kocham każde Twoje spóźnienie. |
|
|
|
#2370 |
|
Przyczajenie
|
+ kiedy widzisz jej słodki uśmiech kotku
...nie myśl o mnie... + jest już zbyt późno i jest już zbyt źle ... nie myśl o mnie ... + przez siedem dni swe serce dzieli na dwa + nie wiem gdzie jesteś, nie wiem z kim śpisz + wieczność, co krótko trwa między nami kończy się + lubię deszczem być - mieć nieskończenie wiele rąk + ściągam na siebie zasrane klęski + moje oczy są oczami wariata kiedy spotykają się... z Twoimi oczami... + kochasz mnie najbardziej jak tylko potrafisz? tylko, że Ty wcale nie potrafisz kochać! wcale nie potrafisz kochać! + "Naprawdę nie potrafiłbym bez ciebie żyć" -Tak, mnie też byłoby strasznie smutno, gdybym cię nie miała. Strasznie smutno. Drgnął: "Więc jednak potrafisz sobie wyobrazić, że mogłabyś beze mnie żyć?!" -Byłoby mi okropnie smutno. "Ale potrafiłabyś żyć?!" -Cóż bym miała robić, gdybyś mnie opuścił? Ale byłoby mi okropnie smutno. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

żartujesz
<3