Scent Bar X - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 12:39   #1831
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
kurka wodna, wlasnie sie skonczyl US Open, nagroda dla zwyciezcy 1.6 mln $ i samochod, reanimujcie mnie ze tez czlowiek byl taki glupi i nie zaczal grac w tenisa za mlodu
tez mam takie myśli czasami
Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Swayze....bu........szkod a Go......
ano szkoda ale tyle czasu się męczył.....

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Na dzisiaj jeszcze poumawiałam sobie korki. Mam nadzieję że będe po tym zdolna do pracy itd. dzisiaj? Chyba nie będe od tego jakaś obolała? To biopsja piersi. Pierwszy raz będę coś takiego miała.
moja mama miała i później normalnie funkcjonowała
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość

Wracają moje problemy zdrowotne, nie tak dawno tydzień wyjęty z życia, ropień rozwarstwiający okostną żuchwy, zapuchnięta połowa twarzy, rozlany ropień, antybiotyki, zastrzyki.
Od środy boli mnie tylna ściana jamy ustnej, migdałek, ósemki z prawej strony górna i dolna (wcześniej ropień był po lewej stronie). Do tego od wczoraj mam powiększony węzeł chłonny, boli mnie ucho.
A miałam być silna, to ja miałam być oparciem.
Ty to masz przeboje z tym swoim zdrowiem

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

A co do perfum - na liście jakieś 40 sztuk, ciśnienie przeogromne, a kasy brak :/
ja tez mam długaśne listy ale większość oszczędności przepuszczam na odlewki ze wspólnych zakupów i wtedy już a nie nowa flacha ...
chociaż teraz czekam na jedną z Lucky i się doczekać nie mogę

Dziewczyny nie wie któraś (Madziku, może Ty?) czy jak idę się rejestrować do UP jako bezrobotna () to mogę od razu iść tam gdzie się "rozmawia" o stażach i jeśli tak to czy musze ze sobą dyplom, zaświadczenia itp czy w tej sprawie na inny termin trzeba się umawiać?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 12:48   #1832
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dzięki za odzew i za podzielenie sie swoimi przemyśleniami.
Przez to wszystko zapomniałam się denerwować przed biopsją. A to już dzisiaj Mam nadzieję, że to nie boli? Tak czasami przez martwienie się o innych zaoszczędzam na martwieniu sie o siebie. Taki plus.
Na dzisiaj jeszcze poumawiałam sobie korki. Mam nadzieję że będe po tym zdolna do pracy itd. dzisiaj? Chyba nie będe od tego jakaś obolała? To biopsja piersi. Pierwszy raz będę coś takiego miała.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość

Wracają moje problemy zdrowotne, nie tak dawno tydzień wyjęty z życia, ropień rozwarstwiający okostną żuchwy, zapuchnięta połowa twarzy, rozlany ropień, antybiotyki, zastrzyki.
Od środy boli mnie tylna ściana jamy ustnej, migdałek, ósemki z prawej strony górna i dolna (wcześniej ropień był po lewej stronie). Do tego od wczoraj mam powiększony węzeł chłonny, boli mnie ucho.
A miałam być silna, to ja miałam być oparciem.

Może ktoś mógłby mi polecić ciekawe strony w internecie do nauki j. angielskiego?
jak czytam o tym rozwarstwieniu okostnej to mi sie ciemno przed oczami robi

ze stron polecam

ang.pl

mam fajne audycje do posłuchania-2 kolesi prowadziło co tydzien audycję, ale juz zlikwidowali stronę, ale co nasciągałam to moje ,
sa tez uproszczone newsy dla uczących sie- tylko nie pamietam strony, na stronie BBC polska były genialne kursy z materiałem do wydrukowanie- ale chyba zlikwidowali- trzeba poszukać

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
t

Dziewczyny nie wie któraś (Madziku, może Ty?) czy jak idę się rejestrować do UP jako bezrobotna () to mogę od razu iść tam gdzie się "rozmawia" o stażach i jeśli tak to czy musze ze sobą dyplom, zaświadczenia itp czy w tej sprawie na inny termin trzeba się umawiać?
ja wiem tylko jak było w krakowie o 7.00 przyjsc do urzedu to za późno
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 17:01   #1833
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ewusiu - po rejestracji w UP nikt mi stażu nie proponował bbbardzo długo, mnie samej jakoś też nie przyszło pytać, bo intensywnie szukałam pracy poza PUP. Potem sami mi zaproponowali ale dlatego, że byłam zarejestrowana u nich ponad rok ( mają jakiś taki przepis, że osobu zarejestrowane u nich ponad rok, bez względu na wiek, moga iść na 6-miesięczny staż).

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 18:24   #1834
agnyska81
Zakorzenienie

Hej A prosiłam, żebyście nie produkowały w nadmiarze No ale nadrobiłam i jestem.

Przytulam chorowitki (Sabb, i ja myślałam, że Ty ciągle zapracowana jesteś ) i Ciebie Gwai Smutna bardzo Twoja historia, ciężko mi sobie wyobrazić, że mogłabym się znaleźć w takiej sytuacji życiowej (bardziej mam na myśli brak rodziców, niż sprawy z ex). Co do exa to powtórzę tylko za dziewczynami: nie jesteś mu nic winna i nie musisz się nim zajmować. A co więcej, dla swojego spokoju, nie powinnaś. (Ja też jak odchodziłam od faceta, który pił i nie radził sobie z dorosłym życiem miałam wielkie wyrzuty sumienia, ale wmawiałam sobie aż uwierzyłam, że to nie moje życie i że on sam za siebie odpowiada. Pomogło Choć do teraz nachodzą mnie czasem myśli, co z nim się dzieje, a mam sygnały, że nie jest za ciekawie. Ale to jego wybór, a ja nie mogłam pozwolić, żebym i ja poszła z nim na dno ) Trzymaj się, Gwai

Cytat:
Moje wszystkie bolączk zaczynają się zawsze od gardła, nie pamiętam kiedy było inaczej...
Amen

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Fistaszki potrzebują duuuużo ciepła i miłości
Święta prawda

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
a potem powinnam chyba wziąć się z bloga, bo już mi go twister uśmiercił zaliczając do blogów wymarłych.
Zrobiłam tak jak to zobaczyłam

Weekend miałam bardzo udany, obskoczyłam koncert Zakopowera i Myslovitz oraz pochód historyczno-współczesny
Bardzo miło zaskoczył mnie ten Zakopower Nigdy się taką muzyką nie interesowałam, ale nie dość, że byli profesjonalni, to jeszcze dali czadu. Rozwaliło mnie, jak lider pojawił się w którymś numerze z dudami. Aleeee dźwięk I jeszcze podczas jednego kawałka zmieniał te dudy na skrzypce dwa razy, cały czas śpiewając i unosząc/opuszczając statyw mikrofonu Publika wywoływała ich kilka razy, trzykrotnie bisowali.
Myslovitz też pełen profesjonal, ludzie śpiewali wszystkie piosenki, ale jakieś dziwne wrażenie po nich zostało. Publika szalała, a jak zespół zagrał ostatni numer i sie pożegnał, to ludzie zamiast owacji czy czegoś na kształt, zaczęli się rozchodzić

A dzisiaj kurna, zgubiłam sweter Przysnęło mi się w autobusie, a miałam taki sweterek rozpinany przerzucony przez uszy torby. No i nie wiem czy jak spałam to się zsunął, czy przy wysiadaniu, ale jak już szłam chodnikiem w stronę domu, to zauważyłam, że go nie mam. Kurczę, miesiąc temu go kupiłam i nosiłam naprawdę często, bo był fajny i praktyczny. Jutro podejdę do dyspozytury (czy jak się to zwie), może ktos oddał kierowcy

Ewusiu - mi też nikt stażu w UP nie proponował. Sama go sobie znalazłam i w tym celu się zarejestrowałam w UP. Zaraz na początku im powiedziałam, że mam miejsce, żeby mi niczego nie szukali.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-09-15 o 18:27
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:07   #1835
MoniaK
Zakorzenienie

Gwai, bardzo smutno mi jak czytam Twoją historię tak więc jedyne co mogę zrobić to przesłać moc pozytywnych myśli Dziewczyny już wiele mądrych słów napisały i zgadzam się, że nie powinnaś się czuć odpowiedzialna za niego. Skup się na sobie, bo odrobina zdrowego egoizmu zawsze dobrze robi. Co do martwienia się to zgadzam się z poniższymi słowami Escority:

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Według mnie o byłego możesz się martwić, owszem (z powodów wyżej wspomnianych), ale nie jak żona, najbliższa mu osoba, ale jak przyjaciel (specjalnie męska forma).

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Najpierw się rejestrujesz, musisz mieć wszystkie dokumenty potrzebne do tego czyli świadectwa, pesele, nipy, sripy itd. a później idziesz do konkretnego stanowiska i tam przedstawiają Ci oferty pracy. Jeśli są akurat jakieś staże to powinni zaproponować ale zawsze warto samemu też dopytać

Kurczę, w tym miesiącu zaszalałam ubraniowo. Dziś kupiłam dwa sweterki i koszulę (piękną chabrową ) a w sobotę płaszczyk i ciepły sweter. To się pochwaliłam To wszystko przez pracę, miałam dzisiaj koszmarny dzień i kilkoro ludzi mnie wkurzyło w tym jeden gościu który stwierdził, że źle mu wydałam kasę. Oczywiście nie miał racji
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:19   #1836
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ewusiu - o właśnie, MoniaK napisała jeszcze o ważnej rzeczy co do PUP - warto samemu pytać, naciskać jeżeli chodzi o staże, kursy, nie czekaj aż ci zaproponują sami. Czasem warto wyjść z inicjatywą.

Też miałam dziś usrany dzień w pracy. Tylko wyżyć gotówkowo się nie mam gdzie To sobię kupię browarka w drodze powrotnej

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-09-15 o 19:20
Stary 2009-09-15, 19:23   #1837
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam dziś usrany dzień w pracy. Tylko wyżyć gotówkowo się nie mam gdzie To sobię kupię browarka w drodze powrotnej
Jak to nie masz gdzie? A Samsara to co Chyba jeszcze nie gratulowałam szkoda że jej nie znam bo tak entuzjastycznie o niej piszesz
Stary 2009-09-15, 19:29   #1838
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

No tak, zostają jeszcze zakupy w necie. Ale to już tylko drobiazgi, bo wypłata nie za duża

Frank Zappa

Stary 2009-09-15, 19:36   #1839
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja byłam dzis w starej pracy na plotach, do nowej przyszlam o 11.30, wyszłam o 17.00 zrobiłam wszystko co miałam zrobić -tak ze gites

musze na zakupy iśc, potzrebuje płaszczydła, bo jak patrze na stare to

no i kozaczki mi sie marzą jakieś fajne, ale takich jak chce to chyba nie wyprodukowali jeszcze- bo ja chce takie krótkie kozaczki- do spodni i grubo wyfutrowane w srodku a nie takie lichoty jak teraz produkują

no to pogadałam

widziałam strasznie fajne...nie wiem jak to sie nazywa-czółenka chyba, i normalnie bym je kupiła, tylko sobie przypomnialam ze ja w czołenkach nie chodzę , a na obcasach to juz napewno i tym to sposoem zaoszczędziłam 290 zł- czyli reasumując mogę sobie kupić flaszke

jutro po raz pierwszy od pół roku chyba wybieram sie do sephory, nazbierało sie nowości musze na testy iśc

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-09-15 o 19:39
Stary 2009-09-15, 19:42   #1840
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
widziałam strasznie fajne...nie wiem jak to sie nazywa-czółenka chyba, i normalnie bym je kupiła, tylko sobie przypomnialam ze ja w czołenkach nie chodzę , a na obcasach to juz napewno i tym to sposoem zaoszczędziłam 290 zł- czyli reasumując mogę sobie kupić flaszke
Co za pokrętna filozofia

Też potrzebuję płaszcza na zimę, albo grubej kurtki.

Cytat:
jutro po raz pierwszy od pół roku chyba wybieram sie do sephory, nazbierało sie nowości musze na testy iść
Jak ja wpadnę do Sephory to nawącham się, za przeproszeniem, jak świnka

Frank Zappa

Stary 2009-09-15, 19:49   #1841
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Weekend miałam bardzo udany, obskoczyłam koncert Zakopowera i Myslovitz oraz pochód historyczno-współczesny
Bardzo miło zaskoczył mnie ten Zakopower Nigdy się taką muzyką nie interesowałam, ale nie dość, że byli profesjonalni, to jeszcze dali czadu. Rozwaliło mnie, jak lider pojawił się w którymś numerze z dudami. Aleeee dźwięk I jeszcze podczas jednego kawałka zmieniał te dudy na skrzypce dwa razy, cały czas śpiewając i unosząc/opuszczając statyw mikrofonu Publika wywoływała ich kilka razy, trzykrotnie bisowali.
.

ooo Karpiel-Bułecka fajny jest - takie ciastko tyle, że nie niszowe, więc do piekarni Madzika się nie nadaje Bo on to takie ciastko z kremem - ładnie przyozdobione

Edytowane przez Madzikon85
Czas edycji: 2009-09-15 o 19:50
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:55   #1842
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Myslovitz też pełen profesjonal, ludzie śpiewali wszystkie piosenki, ale jakieś dziwne wrażenie po nich zostało. Publika szalała, a jak zespół zagrał ostatni numer i sie pożegnał, to ludzie zamiast owacji czy czegoś na kształt, zaczęli się rozchodzić
po Twojej relacji chętnie bym się na Zakopower wybrała
a na Myslowitz byłam na Juwenaliach w tym roku i jakoś też mnie jakoś nie urzekli, chociaż ogólnie lubię
Cytat:
A dzisiaj kurna, zgubiłam sweter Przysnęło mi się w autobusie, a miałam taki sweterek rozpinany przerzucony przez uszy torby. No i nie wiem czy jak spałam to się zsunął, czy przy wysiadaniu, ale jak już szłam chodnikiem w stronę domu, to zauważyłam, że go nie mam. Kurczę, miesiąc temu go kupiłam i nosiłam naprawdę często, bo był fajny i praktyczny. Jutro podejdę do dyspozytury (czy jak się to zwie), może ktos oddał kierowcy
mam nadzieję ze się znajdzie

Cytat:
ja też na dzisiejszy wieczór browarka zakupiłam

Cytat:

cudowny sposób na oszczędzanie

Dziękuję Wam ślicznie za odpowiedzi w sprawie UP jestescie nieocenione
Wiem ze stażu najlepiej szukać samemu, bo na urząd to zazwyczaj nie ma co liczyć ale chciałam się u nich najpierw dowiedzieć czy przypadkiem nie mają czegoś ciekawego (w co wątpię ) a jak nie to dopiero zacząć czegoś szukać na własną rękę no i muszę się też dowiedzieć czy w ogóle jeszcze mają kasę na staże w tym roku

Zrobiłam właśnie sałatkę na kolację i czekam aż się przegryzie i nie mogę się doczekać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:56   #1843
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
ooo Karpiel-Bułecka fajny jest - takie ciastko tyle, że nie niszowe, więc do piekarni Madzika się nie nadaje Bo on to takie ciastko z kremem - ładnie przyozdobione
Nie, nie, nieeeeeeeeeeee
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:59   #1844
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, nieeeeeeeeeeee
A mi się tam podoba jak tak wywija na scenie
Stary 2009-09-15, 20:08   #1845
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się tam podoba jak tak wywija na scenie
Mi też się podoba, nawet jak nie wywija

Polly, ja też z tych nienoszących obcasy i choć wiele butów mi sie podoba to nie kupię bo wiem że bym się pozabijała Swoją drogą to jak się przekonać do chodzenia na obcasach. Jest tyle pięknych wysokich butów a zawsze kupuję na max 5 cm. i czasami czuję się jak sierota Na dodatek masakrycznie bolą mnie stopy po całym dniu w wysokich a dodam, że pracę mam siedzącą za biurkiem więc dużo się nie nachodzę
Stary 2009-09-15, 20:14   #1846
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Polly, ja też z tych nienoszących obcasy i choć wiele butów mi sie podoba to nie kupię bo wiem że bym się pozabijała Swoją drogą to jak się przekonać do chodzenia na obcasach. Jest tyle pięknych wysokich butów a zawsze kupuję na max 5 cm. i czasami czuję się jak sierota Na dodatek masakrycznie bolą mnie stopy po całym dniu w wysokich a dodam, że pracę mam siedzącą za biurkiem więc dużo się nie nachodzę
No to okazuje się, że mam wypaczony gust

Co do butów na obcasie - ze zrozumiałych względów (wzrost) powyżej 5 cm wszystkie odpadają, nad czym niezmiernie ubolewam
Stary 2009-09-15, 20:22   #1847
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
No to okazuje się, że mam wypaczony gust

Co do butów na obcasie - ze zrozumiałych względów (wzrost) powyżej 5 cm wszystkie odpadają, nad czym niezmiernie ubolewam
Ech znam ten ból
Pierwsze obcasy kupiłam sobie na maturę (i to też nie jakieś mega, może z 8 cm) i tak mi się spodobały, że stwierdziłam, że już nie będę patrzeć na obcas, kupując buty Trudno, niech inni się czują jak krasnoludki, dlaczego to ja mam się czuć jak wieża Eiffla?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:26   #1848
nebraska
Zakorzenienie

Chyba nigdy nie uda mi się nadrobić zaległości po tak długim perfumeryjnym unicestwieniu (znaczy nic niwego nie wpadło mi w oko, a na forum nie było czasu).

Ale mam nadzieje, że już będzie więcej, bo tęskno mi było do Was

Co do butów lubię całkiem płaskie, albo całkiem wysokie (co najmniej 7 cm, a najlepiej 10-12). Jakoś nie mogą sie przekonać do małych i średnich obcasików

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:33   #1849
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ech znam ten ból
Pierwsze obcasy kupiłam sobie na maturę (i to też nie jakieś mega, może z 8 cm) i tak mi się spodobały, że stwierdziłam, że już nie będę patrzeć na obcas, kupując buty Trudno, niech inni się czują jak krasnoludki, dlaczego to ja mam się czuć jak wieża Eiffla?
Heh, już to widzę - Pin up zakłada 8 cm szpilki i oto 193 cm patyk sunie przez miasto niszcząc wszystko co napotka na swojej drodze

Nebrasko - witam
Średnie obcasy też są OK
Stary 2009-09-15, 20:47   #1850
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Cytat:
Nie, nie, nieeeeeeeeeeee
co nie? co nie ?

najgorsze jest to ze jak mialam go pod ręką to taki pikny nie był , kto by to przewidział

Cytat:

no włąsnie , ale ja jestem butowym wzrokowcem i pozeram buty których w zyciu bym nie założyła, dlatego wizyta w obuwniczym jest dla mnie męczarnią- w tamtym roku poszłam kpic sobie ascetyczne płbuty na płaskim, a w kazdym sklepie oglądalam lakierkowe sandały na szpilach, poogladałam te sandały i wróciłam o niczym
Stary 2009-09-15, 20:55   #1851
Madzikon85
Zakorzenienie

Cytat:

co nie? co nie ?

najgorsze jest to ze jak mialam go pod ręką to taki pikny nie był , kto by to przewidział
Oj Polly - trzeba go było łapać , a tego to nigdy się nie jest w stanie przewidzieć

Pin up co do gustu to o tym się nie dyskutuje podobno - de gustibus non est disputandum - czy jakoś tak to szło - jeśli nic nie pokręciłam jak pokręciłam to proszę mnie poprawić
Stary 2009-09-15, 20:58   #1852
gwaihally
Zadomowienie

Dzięki Wam, że mnie czytacie i wspieracie.
Jakoś sobie staram się z tym radzić.
A biopsja to nic nie bolała naprawde.
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:59   #1853
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Oj Polly - trzeba go było łapać , a tego to nigdy się nie jest w stanie przewidzieć

Pin up co do gustu to o tym się nie dyskutuje podobno - de gustibus non est disputandum - czy jakoś tak to szło - jeśli nic nie pokręciłam jak pokręciłam to proszę mnie poprawić
trza było wtedy to był spokojny chłopak, który siadał pod drzewem i strugał patyki no a zaraz potem Kaja zagięla na niego parol i po ptokach
Stary 2009-09-15, 21:21   #1854
Pin up girl
Zakorzenienie

Gwai - dobrze, że obyło się bez nieprzyjemności

Polly - no nie, nie da rady naprawde jakiś kryzys w tej materii mnie dopadł i wybrzydzam na wszystkich
Stary 2009-09-15, 21:35   #1855
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, już to widzę - Pin up zakłada 8 cm szpilki i oto 193 cm patyk sunie przez miasto niszcząc wszystko co napotka na swojej drodze
siatkarką mogłabyś być albo modelką

Cytat:
A biopsja to nic nie bolała naprawde.
czyli nie było się czego bać

Cytat:
trza było wtedy to był spokojny chłopak, który siadał pod drzewem i strugał patyki no a zaraz potem Kaja zagięla na niego parol i po ptokach
poznałaś go osobiście?
Stary 2009-09-15, 21:47   #1856
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

poznałaś go osobiście?
nom miałam 5 lat wspólnych studiów coby go "zmacać" , niestety nie skorzystałam
Stary 2009-09-15, 21:50   #1857
vesenka
Zakorzenienie

Witam wieczornie

nie mogłam nigdzie znaleźć bransoletki w takich kolorach jak chciałam, to w końcu sobie sama zrobiłam. Wklejam efekty mojej dzisiejszej wieczornej dłubaniny. Prosty wzór, ale taki chciałam
Agatów zamówiłam trochę więcej niż potrzebowałam na bransoletkę, więc zrobiłam cały komplet. Z rozpędu popełniłam też kolczyki, zapominając,że przecież od lat mam zarośnięte dziurki w uszach Chyba przerobię na klipsy
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 21:56   #1858
Pin up girl
Zakorzenienie

to Ty się rękodziełem zajmujesz?
Cudeńka, też takie chcę!!!

PS. Moniu, jakbym miała z 5 lat mniej, to mogła bym o tym pomyśleć, teraz za stara jestem

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-09-15 o 22:01
Stary 2009-09-15, 21:57   #1859
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gwaihally - trzymaj się
Nebrasko
- witaj

Jezuuu, ale jestem zmęczona, nawet siły na piwo nie mam

Kuchnia, uwielbiam swój avatar

Frank Zappa

Stary 2009-09-15, 21:59   #1860
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Witam wieczornie

nie mogłam nigdzie znaleźć bransoletki w takich kolorach jak chciałam, to w końcu sobie sama zrobiłam. Wklejam efekty mojej dzisiejszej wieczornej dłubaniny. Prosty wzór, ale taki chciałam
Agatów zamówiłam trochę więcej niż potrzebowałam na bransoletkę, więc zrobiłam cały komplet. Z rozpędu popełniłam też kolczyki, zapominając,że przecież od lat mam zarośnięte dziurki w uszach Chyba przerobię na klipsy

wg mnie naszyjnik wymiata
skad sie bierze takie kuleczki?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

mnie się marzy cus ostatnio jakiś pierścien, ale nie moge takiego znależź, ma być- tajemniczy i klimatyczny a równocześnie nowoczesny, niezbyt skomplikowany ale nie "od siekiery" i w głębokich fioletach/bordach - jak ktoś widział taki to poprosze o namiary
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości