|
|
#1831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() ano szkoda ale tyle czasu się męczył..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaż teraz czekam na jedną z Lucky i się doczekać nie mogę ![]() Dziewczyny nie wie któraś (Madziku, może Ty? ) czy jak idę się rejestrować do UP jako bezrobotna (
|
||||
|
|
|
#1832 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ze stron polecam ang.pl mam fajne audycje do posłuchania-2 kolesi prowadziło co tydzien audycję, ale juz zlikwidowali stronę, ale co nasciągałam to moje ,sa tez uproszczone newsy dla uczących sie- tylko nie pamietam strony, na stronie BBC polska były genialne kursy z materiałem do wydrukowanie- ale chyba zlikwidowali- trzeba poszukać Cytat:
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu - po rejestracji w UP nikt mi stażu nie proponował bbbardzo długo, mnie samej jakoś też nie przyszło pytać, bo intensywnie szukałam pracy poza PUP. Potem sami mi zaproponowali ale dlatego, że byłam zarejestrowana u nich ponad rok ( mają jakiś taki przepis, że osobu zarejestrowane u nich ponad rok, bez względu na wiek, moga iść na 6-miesięczny staż).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
No ale nadrobiłam i jestem.Przytulam chorowitki (Sabb, i ja myślałam, że Ty ciągle zapracowana jesteś Cytat:
![]() Święta prawda ![]() Cytat:
jak to zobaczyłam ![]() Weekend miałam bardzo udany, obskoczyłam koncert Zakopowera i Myslovitz oraz pochód historyczno-współczesny Bardzo miło zaskoczył mnie ten Zakopower Publika wywoływała ich kilka razy, trzykrotnie bisowali.Myslovitz też pełen profesjonal, ludzie śpiewali wszystkie piosenki, ale jakieś dziwne wrażenie po nich zostało. Publika szalała, a jak zespół zagrał ostatni numer i sie pożegnał, to ludzie zamiast owacji czy czegoś na kształt, zaczęli się rozchodzić A dzisiaj kurna, zgubiłam sweter Przysnęło mi się w autobusie, a miałam taki sweterek rozpinany przerzucony przez uszy torby. No i nie wiem czy jak spałam to się zsunął, czy przy wysiadaniu, ale jak już szłam chodnikiem w stronę domu, to zauważyłam, że go nie mam. Kurczę, miesiąc temu go kupiłam i nosiłam naprawdę często, bo był fajny i praktyczny. Jutro podejdę do dyspozytury (czy jak się to zwie), może ktos oddał kierowcy ![]() Ewusiu - mi też nikt stażu w UP nie proponował. Sama go sobie znalazłam i w tym celu się zarejestrowałam w UP. Zaraz na początku im powiedziałam, że mam miejsce, żeby mi niczego nie szukali.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-15 o 18:27 |
||
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gwai, bardzo smutno mi jak czytam Twoją historię tak więc jedyne co mogę zrobić to przesłać moc pozytywnych myśli
Cytat:
Cytat:
itd. a później idziesz do konkretnego stanowiska i tam przedstawiają Ci oferty pracy. Jeśli są akurat jakieś staże to powinni zaproponować ale zawsze warto samemu też dopytać Kurczę, w tym miesiącu zaszalałam ubraniowo. Dziś kupiłam dwa sweterki i koszulę (piękną chabrową To wszystko przez pracę, miałam dzisiaj koszmarny dzień i kilkoro ludzi mnie wkurzyło
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu - o właśnie, MoniaK napisała jeszcze o ważnej rzeczy co do PUP - warto samemu pytać, naciskać jeżeli chodzi o staże, kursy, nie czekaj aż ci zaproponują sami. Czasem warto wyjść z inicjatywą.
Też miałam dziś usrany dzień w pracy. Tylko wyżyć gotówkowo się nie mam gdzie To sobię kupię browarka w drodze powrotnej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-15 o 19:20 |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jeszcze nie gratulowałam szkoda że jej nie znam bo tak entuzjastycznie o niej piszesz
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, zostają jeszcze zakupy w necie. Ale to już tylko drobiazgi, bo wypłata nie za duża
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1839 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja byłam dzis w starej pracy na plotach, do nowej przyszlam o 11.30, wyszłam o 17.00 zrobiłam wszystko co miałam zrobić -tak ze gites
![]() musze na zakupy iśc, potzrebuje płaszczydła, bo jak patrze na stare to ![]() no i kozaczki mi sie marzą jakieś fajne, ale takich jak chce to chyba nie wyprodukowali jeszcze- bo ja chce takie krótkie kozaczki- do spodni i grubo wyfutrowane w srodku a nie takie lichoty jak teraz produkują ![]() no to pogadałam widziałam strasznie fajne...nie wiem jak to sie nazywa-czółenka chyba, i normalnie bym je kupiła, tylko sobie przypomnialam ze ja w czołenkach nie chodzę , a na obcasach to juz napewno i tym to sposoem zaoszczędziłam 290 zł- czyli reasumując mogę sobie kupić flaszke ![]() jutro po raz pierwszy od pół roku chyba wybieram sie do sephory, nazbierało sie nowości musze na testy iśc
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-15 o 19:39 |
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też potrzebuję płaszcza na zimę, albo grubej kurtki. Cytat:
||
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo Karpiel-Bułecka fajny jest - takie ciastko tyle, że nie niszowe, więc do piekarni Madzika się nie nadaje Bo on to takie ciastko z kremem - ładnie przyozdobione
Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-09-15 o 19:50 |
|
|
|
|
#1842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na Myslowitz byłam na Juwenaliach w tym roku i jakoś też mnie jakoś nie urzekli, chociaż ogólnie lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam ślicznie za odpowiedzi w sprawie UP ![]() Wiem ze stażu najlepiej szukać samemu, bo na urząd to zazwyczaj nie ma co liczyć ale chciałam się u nich najpierw dowiedzieć czy przypadkiem nie mają czegoś ciekawego (w co wątpię ) a jak nie to dopiero zacząć czegoś szukać na własną rękę no i muszę się też dowiedzieć czy w ogóle jeszcze mają kasę na staże w tym roku ![]() Zrobiłam właśnie sałatkę na kolację i czekam aż się przegryzie i nie mogę się doczekać
|
||||
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba, nawet jak nie wywija
Polly, ja też z tych nienoszących obcasy i choć wiele butów mi sie podoba to nie kupię bo wiem że bym się pozabijała Na dodatek masakrycznie bolą mnie stopy po całym dniu w wysokich a dodam, że pracę mam siedzącą za biurkiem więc dużo się nie nachodzę
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów na obcasie - ze zrozumiałych względów (wzrost) powyżej 5 cm wszystkie odpadają, nad czym niezmiernie ubolewam |
|
|
|
|
#1847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pierwsze obcasy kupiłam sobie na maturę (i to też nie jakieś mega, może z 8 cm) i tak mi się spodobały, że stwierdziłam, że już nie będę patrzeć na obcas, kupując buty Trudno, niech inni się czują jak krasnoludki, dlaczego to ja mam się czuć jak wieża Eiffla?
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nigdy nie uda mi się nadrobić zaległości po tak długim perfumeryjnym unicestwieniu (znaczy nic niwego nie wpadło mi w oko, a na forum nie było czasu).
Ale mam nadzieje, że już będzie więcej, bo tęskno mi było do Was ![]() Co do butów lubię całkiem płaskie, albo całkiem wysokie (co najmniej 7 cm, a najlepiej 10-12). Jakoś nie mogą sie przekonać do małych i średnich obcasików |
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nebrasko - witam Średnie obcasy też są OK |
|
|
|
|
#1850 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co nie? co nie ? ![]() najgorsze jest to ze jak mialam go pod ręką to taki pikny nie był ![]() Cytat:
, poogladałam te sandały i wróciłam o niczym
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tego to nigdy się nie jest w stanie przewidzieć ![]() Pin up co do gustu to o tym się nie dyskutuje podobno - de gustibus non est disputandum - czy jakoś tak to szło - jeśli nic nie pokręciłam jak pokręciłam to proszę mnie poprawić
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Wam, że mnie czytacie i wspieracie.
Jakoś sobie staram się z tym radzić. A biopsja to nic nie bolała naprawde.
|
#1853 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wtedy to był spokojny chłopak, który siadał pod drzewem i strugał patyki ![]()
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai - dobrze, że obyło się bez nieprzyjemności
![]() Polly - no nie, nie da rady naprawde jakiś kryzys w tej materii mnie dopadł i wybrzydzam na wszystkich
|
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nie było się czego bać Cytat:
|
|
#1856 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom
miałam 5 lat wspólnych studiów coby go "zmacać"
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() nie mogłam nigdzie znaleźć bransoletki w takich kolorach jak chciałam, to w końcu sobie sama zrobiłam. Wklejam efekty mojej dzisiejszej wieczornej dłubaniny. Prosty wzór, ale taki chciałam ![]() Agatów zamówiłam trochę więcej niż potrzebowałam na bransoletkę, więc zrobiłam cały komplet. Z rozpędu popełniłam też kolczyki, zapominając,że przecież od lat mam zarośnięte dziurki w uszach Chyba przerobię na klipsy
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
to Ty się rękodziełem zajmujesz?Cudeńka, też takie chcę!!! ![]() PS. Moniu, jakbym miała z 5 lat mniej, to mogła bym o tym pomyśleć, teraz za stara jestem
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-15 o 22:01 |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Gwaihally - trzymaj się
![]() Nebrasko - witaj ![]() Jezuuu, ale jestem zmęczona, nawet siły na piwo nie mam ![]() Kuchnia, uwielbiam swój avatar
|
|
|
#1860 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wg mnie naszyjnik wymiata skad sie bierze takie kuleczki? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- mnie się marzy cus ostatnio jakiś pierścien, ale nie moge takiego znależź, ma być- tajemniczy i klimatyczny a równocześnie nowoczesny, niezbyt skomplikowany ale nie "od siekiery" i w głębokich fioletach/bordach - jak ktoś widział taki to poprosze o namiary
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

ze tez czlowiek byl taki glupi i nie zaczal grac w tenisa za mlodu 
ale tyle czasu się męczył.....

) czy jak idę się rejestrować do UP jako bezrobotna (

Mam nadzieję, że to nie boli? Tak czasami przez martwienie się o innych zaoszczędzam na martwieniu sie o siebie. Taki plus.

,

No ale nadrobiłam i jestem.

jak to zobaczyłam

to Ty się rękodziełem zajmujesz?