|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cześć dziewczynki, to ja.
![]() Jakoś nie mogę nadążyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
A bardzo dobrze, nawet, że mam więcej chęci niż nie chęci do robienia czegoś
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego!!! To może będzie spóźniony prezent na tą rocznicę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Edzia400;14250208]Dziewczyny czy te zafasolkowane tez tak maja jak ja Jestem płaczliwa bosz ja teraz czytam co piszecie i płacze jak bóbr ![]() ![]() 6-7 tydz : ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- coś mi ucieło w moim poście ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=marlenka0505;142561 56]Wszystkiego najlepszego!!! To może będzie spóźniony prezent na tą rocznicę
![]() ja jak miałam problem zzębem to powiedziałam lekarzowi, że jest taka możliwość że jestem w ciąży. Chyba znieczulenie miejscowe jest dozwolone w ciąży. to maluszek zweryfikuje jaki będzie mu pasował ![]() Witamy, Witam ![]() Witam i gratuluję. Porodu się nie bój wlazło to i wyleź musi ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Czyli dyskretnie dają mi znać, ze mam tyle nie gadać
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- A ja dalej czekam na @ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Wtajemniczenie
|
no czyś ty zwariowała?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Raczkowanie
|
"Choc zaczynam sie czuc zle we wlasnym ciele ... tak mi sie przytylo ostatnio, ze patrzec na siebie nie moge ... Dobrze, ze mu jeszcze nie przeszkadza, ale musze cos z tym zrobic "
"A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica ![]() ![]() Carol77 i Cosmaaa co się przejmujecie wagą...ja jedynie przed ślubem się odchudziłam choc łatwo mi to nie przyszło... teraz nadrobiłam jakieś 2kg...i waże w granicach 61-62 kg przy wzroście 161cm... już sie pogodziłam że nie schudnę bardziej...parę lat uprawiania sportów walki( tak wiem trudno w to uwierzyć po mojej słabości jak po pierwszym cyklu dowiedziałam sie ze lipa i sobie poryczałam ale ostatecznie mało kto wie że w środku jestem "miętka") dało mi we znaki i mam rozbudowane plecy sporo mięśni. Fakt tej wagi po mnie nie widać ale za to wiem jakie mam granice wyszczuplenia sie i teraz myślę o dzidziusiu i wszelkie diety odpadają.. ja tez witam koleżanki które mnie powitały a których ja jeszcze nie odwiatałam ![]() teraz skupiłam się na wcinaniu codziennym kwasu foliowego.... no mojemu mężusiowi też kazałam jeść bo słyszałam że to dobrze działa jak obydwoje rodziców jedzą... słyszałyście może coś na ten temat? aaaa dziewczyny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że wiele kobitek przyznaje się tu do gadulstwa. ok uciekam, bo córa baję woła. jutro rano się zjawię. I zdam raport ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kwas foliowy tez wcinam i chyba tez dam mojemu ![]() Ja to bym cały czas coś pisała, ale neistety z czegoś trzeba zyc ![]() ![]()
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
Marlenka ale wiesz przeciez ze będąc w ciązy można mieć plamienia. poczekaj może się rozkręci a jeśli nie to...
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ja tam na temat wagi się nie wypowiadam nawet bo ważę 45 kg w porywach do 47... także maskra coś na siebie znaleść.. |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
BAN stały
|
Linka, zalezy przy jakim wzroscie, ale to jest mniej wiecej rozmiar 34/36, a w tym rozmiarze ciuszki najlepiej wygladaja :p
Caroll, ja w sumie tez sie nie przejmuje (az) tak ... czasami mam fazy, jak widze jaka zgrabna laske na miescie i mysle ze napewno TZ by ja wolal, bo jest taka siaka czy owaka ... Po wczesniejszym zwiazku chyba juz zawsze bede miala takie mysli :/ I zaczelam sie zastanawiac co by tu zrobic zeby lepiej wygladac ![]() Marlenko, miejmy nadzieje ze sie nie rozkreci ![]() Ja jestem znowu zla bo myslalam ze mi przeszlo, a tymczasem jak wysiadalam z auta to poczulam ... i od wczoraj mam takie jeny prawie czarne mi sie wydaja, choc u nas w WC swiatlo nie za dobre, to juz nie wiem. Bardzo ciemne ... |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marlenka poczekaj kochana, może się nie rozkręci, tzrymam kciuki ![]() Cosmaa ja też nie lubie wąchac czyjegoś potu, w ogóle nienawidze isę pocić, a sport jakikolwiek jest mi obcy, bo leń ze mnie strasznyyy ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-15 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Tylko jak ktos kiedys tak spieprzyl lasce psychike pod tym katem to ciezko sie tak nastawic .... :/ Dopiero po ponad 3 latach zwiazku z ''arzeczonym moim'' zaczynam wierzyc w siebie ... sa nawet chwile ze sama wole przytyc, bo moj ma straszny fetysz na pkt moich ''boczkow'' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też kiedyś dokuczano z powodu wyglądu, na szczęście mój ukochany mi naprawił psychę ![]()
![]() |
#768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też właśnie walczę z wielkim dupskiem. Dziś pani w sklepie do mnie" Dzidziuś dopiero będzie?" Załamka! Mam doła, mega doła. Idę powiesić się na suchej gałęzi nad rzeką!
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Kobieta przede wszystkim powinna akceptować sama siebie. Ja chodzę w rozmiarze M i jest mi z tym dobrze. Od początku roku zarzuciłam treningi. Nie wiem czy kiedykolwiek wróce na sekcje ale to czas pokarze. Kiedyś nie wyobrażałam sobie zycia bez sportu... a teraz...hmm...najwazniejs za jest dla mnie rodzina. Jeśli sie mysli o maleństwie to nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje... a treningi porządnie dawały popalic bo maiałam 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny...czasem sie padało ze zmeczenia..czasem przychodziły kontuzje...miedzy innymi przerobiłam kontuzje kręgosłupa...
Co do wyglądu i walka z dużymi "4 literami" to dziewczyny nie dajcie się zwariować bo najważniejsza jest proporcjonalna budowa ciała ![]() ![]() więc kończąc temat wyglądu i wagi to nie ma takiej kobiety na swiecie co by sie sama sobie w 100% podobała wiec zaufajmy zdrowemu rozsądkowi i opinii naszych mężczyzn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pepuś myszko, nie załamuj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wolno, olej babsko ze sklepu, niech patrzy na siebie!!!!!!!!!!!!! uśmiech prosze i to już!!!!!! etherna8 To niezłe te treningi miałaś, podziwiam kochana, mnie by wołami nie zaciągnęli, a wiem, ze powinnam choć troszkę poćwiczyc dla zdrowia, ale ja tak nei lubię i tak mi sie nie chce ![]() Co do figuty, to ja grucha jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
zobaczymy jak to u mnie bedzie z porodem :0 mam nadzieje ze "szybko" urodze
![]()
#772 | |
Raczkowanie
|
No jak widzisz mąż cie kocha i widzi to ze jesteś piękna.
Zresztą uroda jest pojęciem względnym. Jak już człowiek zacznie sie akceptowac to wszystko wydaje sie byc łatwiejsze. A każda kobieta jest piękna. nie ważne że tu ma za mało a tam za dużo. Moja droga Caroll77 figurą gruszeczki sie nie masz co przejmować bo męzczyźni lubią hmmm...zreszta wiesz sama co będę ci tłumaczyła hi hi ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia
![]() Spędziliśmy bardzo miło dzień: byliśmy w kinie i na obiedzie w mieście oraz na Monumencie Scotta, z którego rozciąga się piękny widok na miasto ![]() Teraz zajadamy tiramisu, ale niestety kupne, bo nie miałam weny do robienia samej... No i późny wieczór też się miło zapowiada ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
no tak dziewczyny ale najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze,ja do ok 22 roku zycia nie mialam sobie nic do zarzucenia,figurke mialam fajna przy wzroscie 169 wazylam 53 kg i czulam sie suuuuper.po poltorarocznym pobycie w UK juz nie jest tak wesolo,zaczelam tyc i tyc i teraz waze 63 kg lub ciut wiecej a najgorsze jest to ze mi to idzie w boczki i brzuch
![]() ![]()
#775 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I zgadzam sie z Toba w zupełności, każda z nas jest najpiękniejsza!!!!!!! ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() To życze stosunkowo udanego wieczorku ![]()
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() cały dzień mnie nie byłi a tu już tyle stronek do nadrobienia ![]() dziewczynki kochane czytam że tu niektóre figurą się martwią i niepotrzebnie, czasem lepiej być szczuplutkim a czasem warto mieć troszkę tłuszczyku, moja kolezanka bardzo szczuplutka przez długi czas nie mogła zajść w ciąże i lekarz kazał jej przytyć-na dzień dzisiejszy jest mamusią ślicznego chłopczyka, oczywiście nie zawsze tak jest bo dużo moich drobniutkich koleżanek nie musiał przybierać ale coż zawsze jest jakiś wyjątek ![]() a ja dziś się zorientowałam że kobieta w labolatorium zrobiła mi złe badanie kompletnie nie związane z ciążą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
ale fajowo hanjah obchodzi rocznice slubu,tez bym juz chciala a tu jeszcze tyle czasu zanim ja z moim tz staniemy przed oltarzem,czas dla mnie jakby stoi w miejscu... ciagnie sie i ciagnie(ale ja dzis marudze)
![]()
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Wtajemniczenie
|
Czyli Aneczka maruda w sierpniu wychodzi za mąż
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja schudłam na diecie 1500 kcal. Polecam bo bezpieczna i bez wyrzeczeń ![]() ![]() teraz zresztą myśląc o dzidziusiu nie ograniczam kalorii ale jak bozia da i dzieciatko kiedys urodze to na pewno skorzystam z tej dietki ;P zresztą moja mama po ciążach chudła samoistnie do 48-49 kilo.... mam nadzieje ze sie dziedziczy predyspozycje do szybkiego zrzucania wagi po ciąży.. Ja tak jak wspominałam raczej tyle nie schudnę po tych moich sportach walki ale z drugiej strony moja mama jest mniej więcej tego samego wzrostu co ja wazy sporo mniej a wygląda przy mnie jak baleronik...hmmmm...to ja juz wolę swoje mięśnie niz jej tłuszczyk.hi hi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.