Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 17:19   #751
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cześć dziewczynki, to ja. zmęczona po pracy.. co do sytuacji u mnie to wczoraj zakończyłam staranka, w sumie to "te" dni ale powody techniczne nie pozwalają na kontynuację... z tż zobaczę się dopiero w piątek i na ten dzień wypada mi niby owulka.. ech.. i zaczne sie stress aj jak ja tego nie ciepie

Jakoś nie mogę nadążyć tyle nowych laseczek że się pogubiłam
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 17:22   #752
zebra666
Zakorzenienie

A bardzo dobrze, nawet, że mam więcej chęci niż nie chęci do robienia czegoś

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 17:27   #753
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, to ja. zmęczona po pracy.. co do sytuacji u mnie to wczoraj zakończyłam staranka, w sumie to "te" dni ale powody techniczne nie pozwalają na kontynuację... z tż zobaczę się dopiero w piątek i na ten dzień wypada mi niby owulka.. ech.. i zaczne sie stress aj jak ja tego nie ciepie

Jakoś nie mogę nadążyć tyle nowych laseczek że się pogubiłam
Nooo, idzie sie pogubic Ale fajnie, ze sie tak watek rozrasta

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A bardzo dobrze, nawet, że mam więcej chęci niż nie chęci do robienia czegoś
To swietnie
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 18:03   #754
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
dziś nasza druga rocznica ślubu
Wszystkiego najlepszego!!! To może będzie spóźniony prezent na tą rocznicę
Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
ja sie musze bardzo czegos wystraszyc zeby isc do lekarza. zawsze zwlekam i zwlekam dopiero jak ktos mnie pożądnie wystraszy albo juz pożadnie mnie cos zaczyna boleć to dopeor wtedy z ledwościa ide do lekarza..... a wlasnie mam ząbka do wyrwania, ide w środe do dentysty (zdecydowałam sie w koncu bo jzu rok zwlekam z tym ale zaczął mnie boleć wiec sie zdecydowałam) musze miec usówanie chirurgiczne bo nie ma za co go złapać zeby go wyrwać, myślicie ze powinnam jej mowic ze staram sie o dzidzi i jakby sie udało w tym cyklu to liczac we środe juz moge być w ciąży....?? Ni eiwem czy mówić czy nie?? co myślicie?
ja jak miałam problem zzębem to powiedziałam lekarzowi, że jest taka możliwość że jestem w ciąży. Chyba znieczulenie miejscowe jest dozwolone w ciąży.

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
dobra pomyliłam się z tym nukiem. nuby to był http://www.allegro.pl/item716412477_...nka0_6mcy.html taki. jak myslicie? normalny? panie mamusie prosze mi odpowiedziec
to maluszek zweryfikuje jaki będzie mu pasował Ja używałam silikonowych najpierw kuleczek, a potem dla starszych dzieci, cyba właśnie z nuka. Przy drugim będę się starała bez smoczusia

Cytat:
Napisane przez etherna83 Pokaż wiadomość
Witajcie jeśli pozwolicie to z miłą chęcią się do Was przyłącze. Obecnie jesteśmy wraz z mężem w trakcie starań o maleństwo. Na razie jeden cykl starań za nami...niestety nieudany.
Witamy, Witam

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
Witam przyłacze sie do was, jestem w 3 miesiacu ciąży ogolnie wpadka
ale jestem szczesliwa z moim TŻ ze za nie dlugoo bedziemy mieli potomka obawa jest, bardziej boje sie porodu i to jak bedzie wygladalo zycie po porodzie , tym bardziej ze to nasz pierwsze malenstwo
Witam i gratuluję. Porodu się nie bój wlazło to i wyleź musi Carol napisałą, że rodziła aż 12 godzin - dla mnie to było tylko 10 godzin i też bez znieczulenia. Tak mnie znajome nastraszyły, ze byłam gotowa na dużo więcej.

[QUOTE=Edzia400;14250208]Dziewczyny czy te zafasolkowane tez tak maja jak ja Jestem płaczliwa bosz ja teraz czytam co piszecie i płacze jak bóbr jestem wredna i bezuczucia po kazdym krzycze i sama nie wiem co i jak z moich obliczen wychodzi ze dzis mam 1 dzien 6 tyg według jednego kalkulatora to ze w 7 ostania @ tzn 1 dzien ostatniej @ miałam 4 sieprnia bete mam miedzy 6- a 7 12135 chociaz na wykresie jest napisane

6-7 tydz :

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

coś mi ucieło w moim poście
Stary 2009-09-15, 18:09   #755
Linka24
Wtajemniczenie

[QUOTE=marlenka0505;142561 56]Wszystkiego najlepszego!!! To może będzie spóźniony prezent na tą rocznicę

ja jak miałam problem zzębem to powiedziałam lekarzowi, że jest taka możliwość że jestem w ciąży. Chyba znieczulenie miejscowe jest dozwolone w ciąży.

to maluszek zweryfikuje jaki będzie mu pasował Ja używałam silikonowych najpierw kuleczek, a potem dla starszych dzieci, cyba właśnie z nuka. Przy drugim będę się starała bez smoczusia

Witamy, Witam

Witam i gratuluję. Porodu się nie bój wlazło to i wyleź musi Carol napisałą, że rodziła aż 12 godzin - dla mnie to było tylko 10 godzin i też bez znieczulenia. Tak mnie znajome nastraszyły, ze byłam gotowa na dużo więcej.

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy te zafasolkowane tez tak maja jak ja Jestem płaczliwa bosz ja teraz czytam co piszecie i płacze jak bóbr jestem wredna i bezuczucia po kazdym krzycze i sama nie wiem co i jak z moich obliczen wychodzi ze dzis mam 1 dzien 6 tyg według jednego kalkulatora to ze w 7 ostania @ tzn 1 dzien ostatniej @ miałam 4 sieprnia bete mam miedzy 6- a 7 12135 chociaz na wykresie jest napisane

6-7 tydz :

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

coś mi ucieło w moim poście
Za długi
Stary 2009-09-15, 18:12   #756
marlenka0505
Zakorzenienie

Czyli dyskretnie dają mi znać, ze mam tyle nie gadać

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

A ja dalej czekam na @ brzuch mnie nie boli, głowa też nie tylko te plamienia Sama nie wiem o co kaman. Niestety większych nadziei to ja już nie mam
Stary 2009-09-15, 18:31   #757
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

A ja dalej czekam na @ brzuch mnie nie boli, głowa też nie tylko te plamienia Sama nie wiem o co kaman. Niestety większych nadziei to ja już nie mam
Opisz te plamienia, proszem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 18:34   #758
Linka24
Wtajemniczenie

no czyś ty zwariowała?! przeciez wiesz ze zartowałam a ty kiedy masz dostac okres ze masz plamienia??
Stary 2009-09-15, 18:37   #759
etherna83
Raczkowanie

"Choc zaczynam sie czuc zle we wlasnym ciele ... tak mi sie przytylo ostatnio, ze patrzec na siebie nie moge ... Dobrze, ze mu jeszcze nie przeszkadza, ale musze cos z tym zrobic "
"A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica Ja od roku stosuje dietę 1200 kcal bo po 30 tce zaczęło mi się tyć jak nie wiem co, a przy moim wzroście 158cm tyłeczek był za duży"

Carol77 i Cosmaaa co się przejmujecie wagą...ja jedynie przed ślubem się odchudziłam choc łatwo mi to nie przyszło... teraz nadrobiłam jakieś 2kg...i waże w granicach 61-62 kg przy wzroście 161cm...
już sie pogodziłam że nie schudnę bardziej...parę lat uprawiania sportów walki( tak wiem trudno w to uwierzyć po mojej słabości jak po pierwszym cyklu dowiedziałam sie ze lipa i sobie poryczałam ale ostatecznie mało kto wie że w środku jestem "miętka") dało mi we znaki i mam rozbudowane plecy sporo mięśni. Fakt tej wagi po mnie nie widać ale za to wiem jakie mam granice wyszczuplenia sie i teraz myślę o dzidziusiu i wszelkie diety odpadają..

ja tez witam koleżanki które mnie powitały a których ja jeszcze nie odwiatałam

teraz skupiłam się na wcinaniu codziennym kwasu foliowego.... no mojemu mężusiowi też kazałam jeść bo słyszałam że to dobrze działa jak obydwoje rodziców jedzą...
słyszałyście może coś na ten temat?

aaaa dziewczyny co widzę...nie jestem jedyną gaduła na tym forum ha ha

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość

z tego co wiem przez pierwsze trzy miesiące mogą się plamienia zdarzać np jak się jest w ciąży....
etherna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 18:40   #760
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
"Choc zaczynam sie czuc zle we wlasnym ciele ... tak mi sie przytylo ostatnio, ze patrzec na siebie nie moge ... Dobrze, ze mu jeszcze nie przeszkadza, ale musze cos z tym zrobic "
"A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica Ja od roku stosuje dietę 1200 kcal bo po 30 tce zaczęło mi się tyć jak nie wiem co, a przy moim wzroście 158cm tyłeczek był za duży"

Carol77 i Cosmaaa co się przejmujecie wagą...ja jedynie przed ślubem się odchudziłam choc łatwo mi to nie przyszło... teraz nadrobiłam jakieś 2kg...i waże w granicach 61-62 kg przy wzroście 161cm...
już sie pogodziłam że nie schudnę bardziej...parę lat uprawiania sportów walki( tak wiem trudno w to uwierzyć po mojej słabości jak po pierwszym cyklu dowiedziałam sie ze lipa i sobie poryczałam ale ostatecznie mało kto wie że w środku jestem "miętka") dało mi we znaki i mam rozbudowane plecy sporo mięśni. Fakt tej wagi po mnie nie widać ale za to wiem jakie mam granice wyszczuplenia sie i teraz myślę o dzidziusiu i wszelkie diety odpadają..

teraz skupiłam się na wcinaniu codziennym kwasu foliowego.... no mojemu mężusiowi też kazałam jeść bo słyszałam że to dobrze działa jak obydwoje rodziców jedzą...

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

z tego co wiem przez pierwsze trzy miesiące mogą się plamienia zdarzać np jak się jest w ciąży....
ja równiez witam!!
Stary 2009-09-15, 18:40   #761
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Opisz te plamienia, proszem
Cytat:
no czyś ty zwariowała?! przeciez wiesz ze zartowałam a ty kiedy masz dostac okres ze masz plamienia??
hymmm opisać, ja takie mam końcówką @ takie brudy można powiedzieć hehe ( co za opisy) cały czas mi się wydaje że już dostałam idę do kibelka a tu lipa. Na jutro mam termin @.
Widzę, że wiele kobitek przyznaje się tu do gadulstwa.
ok uciekam, bo córa baję woła. jutro rano się zjawię. I zdam raport
Stary 2009-09-15, 18:45   #762
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak strasznie wagą się nie przejmuje, ale jak spodnie zaczynają pękac w szwach, to znak, że powinnam coś zrzucić, ale od roku trzymam wagę i pozwalam sobei na wszystko tylko juz nie w takich ilościach jak kiedyś Mam znajomego który boks zawodowo uprawiał i teraz waży 150 kg i nie ma szans żeby schudł, to sa "uroki" sportu, i mięśnie są cięższe od tłuszczyku także na pewno z Ciebie niezła laska
A kwas foliowy tez wcinam i chyba tez dam mojemu

Ja to bym cały czas coś pisała, ale neistety z czegoś trzeba zyc i pracowac

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 18:49   #763
Linka24
Wtajemniczenie

Marlenka ale wiesz przeciez ze będąc w ciązy można mieć plamienia. poczekaj może się rozkręci a jeśli nie to...

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

ja tam na temat wagi się nie wypowiadam nawet bo ważę 45 kg w porywach do 47... także maskra coś na siebie znaleść..
Stary 2009-09-15, 18:56   #764
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Linka, zalezy przy jakim wzroscie, ale to jest mniej wiecej rozmiar 34/36, a w tym rozmiarze ciuszki najlepiej wygladaja :p

Caroll, ja w sumie tez sie nie przejmuje (az) tak ... czasami mam fazy, jak widze jaka zgrabna laske na miescie i mysle ze napewno TZ by ja wolal, bo jest taka siaka czy owaka ... Po wczesniejszym zwiazku chyba juz zawsze bede miala takie mysli :/ I zaczelam sie zastanawiac co by tu zrobic zeby lepiej wygladac Na silke nie ma mowy, nie znosze wdychac czyjegos potu :p myslalam zeby znowu zaczac biegac, ale samej to smutno, w PL biegalam z kolezanka .... Sama juz nie wiem :p

Marlenko, miejmy nadzieje ze sie nie rozkreci
Ja jestem znowu zla bo myslalam ze mi przeszlo, a tymczasem jak wysiadalam z auta to poczulam ... i od wczoraj mam takie jeny prawie czarne mi sie wydaja, choc u nas w WC swiatlo nie za dobre, to juz nie wiem. Bardzo ciemne ...
Stary 2009-09-15, 18:56   #765
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Marlenka ale wiesz przeciez ze będąc w ciązy można mieć plamienia. poczekaj może się rozkręci a jeśli nie to...

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

ja tam na temat wagi się nie wypowiadam nawet bo ważę 45 kg w porywach do 47... także maskra coś na siebie znaleść..
Linka ja dzisiaj ważyłam 44,7, heheh najlepsze Wam powiem, ostatnio kupiłam t-shirt i spodnie z dresu w SMYKU heheeh ale jakie supermój Tz już wyzywa, że jestem za chuda...

Marlenka poczekaj kochana, może się nie rozkręci, tzrymam kciuki

Cosmaa ja też nie lubie wąchac czyjegoś potu, w ogóle nienawidze isę pocić, a sport jakikolwiek jest mi obcy, bo leń ze mnie strasznyyy najwazniejsze to kochac siebie!!!I akceptowac się taką jaką się jest

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-15 o 18:58
Stary 2009-09-15, 19:01   #766
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Linka ja dzisiaj ważyłam 44,7, heheh najlepsze Wam powiem, ostatnio kupiłam t-shirt i spodnie z dresu w SMYKU heheeh ale jakie supermój Tz już wyzywa, że jestem za chuda...

Marlenka poczekaj kochana, może się nie rozkręci, tzrymam kciuki
To pocieszaj go ze jak zajdziesz w ciaze bedziesz miala piekny brzusio

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

Cosmaa ja też nie lubie wąchac czyjegoś potu, w ogóle nienawidze isę pocić, a sport jakikolwiek jest mi obcy, bo leń ze mnie strasznyyy najwazniejsze to kochac siebie!!!I akceptowac się taką jaką się jest
No pewnie, to to podstawa!

Tylko jak ktos kiedys tak spieprzyl lasce psychike pod tym katem to ciezko sie tak nastawic .... :/ Dopiero po ponad 3 latach zwiazku z ''arzeczonym moim'' zaczynam wierzyc w siebie ... sa nawet chwile ze sama wole przytyc, bo moj ma straszny fetysz na pkt moich ''boczkow''
Stary 2009-09-15, 19:05   #767
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
To pocieszaj go ze jak zajdziesz w ciaze bedziesz miala piekny brzusio

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

No pewnie, to to podstawa!

Tylko jak ktos kiedys tak spieprzyl lasce psychike pod tym katem to ciezko sie tak nastawic .... :/ Dopiero po ponad 3 latach zwiazku z ''arzeczonym moim'' zaczynam wierzyc w siebie ... sa nawet chwile ze sama wole przytyc, bo moj ma straszny fetysz na pkt moich ''boczkow''
Wtedy bedzie przeszczęsliwy
mnie też kiedyś dokuczano z powodu wyglądu, na szczęście mój ukochany mi naprawił psychę

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 19:11   #768
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

Pepus, jak staranka, pewnie dzialacie Udanej zabawy (przede wszystkim zabawy!) zycze bede niecierpliwa na tej Majorce, czy cos wyszlo

Cos nas ''stare'' laseczki opuscily (mowiac stare mam na mysli wczesniej udzielajace sie )Gdzie Kicia, StaraPanna, Zebra??
Nie ma staranek . Na brzydule też nie dalo rady , bo wrócił dopiero koło 24

Cytat:
A ile wazysz kotuś ? Jezeli to nie tajemnica Ja od roku stosuje dietę 1200 kcal bo po 30 tce zaczęło mi się tyć jak nie wiem co, a przy moim wzroście 158cm tyłeczek był za duży

No właśnie laseczki uciekły nam gdzieś
Ja też właśnie walczę z wielkim dupskiem. Dziś pani w sklepie do mnie" Dzidziuś dopiero będzie?" Załamka! Mam doła, mega doła. Idę powiesić się na suchej gałęzi nad rzeką!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:22   #769
etherna83
Raczkowanie

Kobieta przede wszystkim powinna akceptować sama siebie. Ja chodzę w rozmiarze M i jest mi z tym dobrze. Od początku roku zarzuciłam treningi. Nie wiem czy kiedykolwiek wróce na sekcje ale to czas pokarze. Kiedyś nie wyobrażałam sobie zycia bez sportu... a teraz...hmm...najwazniejs za jest dla mnie rodzina. Jeśli sie mysli o maleństwie to nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje... a treningi porządnie dawały popalic bo maiałam 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny...czasem sie padało ze zmeczenia..czasem przychodziły kontuzje...miedzy innymi przerobiłam kontuzje kręgosłupa...

Co do wyglądu i walka z dużymi "4 literami" to dziewczyny nie dajcie się zwariować bo najważniejsza jest proporcjonalna budowa ciała ja tam mam prawie tyle samo w biodrach co w biuście a w pasie jestem szczupła i mam budowę klepsydry. Jako nastolatka wstydziłam sie swojej figury..teraz zarówno ja jak i mój mąż ją docenia bo jest bardzo kobieca
więc kończąc temat wyglądu i wagi to nie ma takiej kobiety na swiecie co by sie sama sobie w 100% podobała wiec zaufajmy zdrowemu rozsądkowi i opinii naszych mężczyzn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 19:31   #770
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Nie ma staranek . Na brzydule też nie dalo rady , bo wrócił dopiero koło 24

Ja też właśnie walczę z wielkim dupskiem. Dziś pani w sklepie do mnie" Dzidziuś dopiero będzie?" Załamka! Mam doła, mega doła. Idę powiesić się na suchej gałęzi nad rzeką!
Cytat:
Kobieta przede wszystkim powinna akceptować sama siebie. Ja chodzę w rozmiarze M i jest mi z tym dobrze. Od początku roku zarzuciłam treningi. Nie wiem czy kiedykolwiek wróce na sekcje ale to czas pokarze. Kiedyś nie wyobrażałam sobie zycia bez sportu... a teraz...hmm...najwazniejs za jest dla mnie rodzina. Jeśli sie mysli o maleństwie to nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje... a treningi porządnie dawały popalic bo maiałam 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny...czasem sie padało ze zmeczenia..czasem przychodziły kontuzje...miedzy innymi przerobiłam kontuzje kręgosłupa...

Co do wyglądu i walka z dużymi "4 literami" to dziewczyny nie dajcie się zwariować bo najważniejsza jest proporcjonalna budowa ciała ja tam mam prawie tyle samo w biodrach co w biuście a w pasie jestem szczupła i mam budowę klepsydry. Jako nastolatka wstydziłam sie swojej figury..teraz zarówno ja jak i mój mąż ją docenia bo jest bardzo kobieca
więc kończąc temat wyglądu i wagi to nie ma takiej kobiety na swiecie co by sie sama sobie w 100% podobała wiec zaufajmy zdrowemu rozsądkowi i opinii naszych mężczyzn

Pepuś myszko, nie załamuj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wolno, olej babsko ze sklepu, niech patrzy na siebie!!!!!!!!!!!!! uśmiech prosze i to już!!!!!!

etherna8

To niezłe te treningi miałaś, podziwiam kochana, mnie by wołami nie zaciągnęli, a wiem, ze powinnam choć troszkę poćwiczyc dla zdrowia, ale ja tak nei lubię i tak mi sie nie chce
Co do figuty, to ja grucha jestem dupka większa od góry, a gora mikro no ale mąż mnie taką kocha i zawsze mi mówi,że wydziwiam, no ale ja swoje wiem,ale cóż zaakceptowałam swoje ciało, operowac się nie mam zamiaru. A conieco urośnie jak będę w ciąży i juz się ciesze heheh

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 19:35   #771
syyluusiiaa
Rozeznanie

zobaczymy jak to u mnie bedzie z porodem :0 mam nadzieje ze "szybko" urodze

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:38   #772
etherna83
Raczkowanie

No jak widzisz mąż cie kocha i widzi to ze jesteś piękna.
Zresztą uroda jest pojęciem względnym. Jak już człowiek zacznie sie akceptowac to wszystko wydaje sie byc łatwiejsze. A każda kobieta jest piękna. nie ważne że tu ma za mało a tam za dużo.
Moja droga Caroll77 figurą gruszeczki sie nie masz co przejmować bo męzczyźni lubią hmmm...zreszta wiesz sama co będę ci tłumaczyła hi hi

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
zobaczymy jak to u mnie bedzie z porodem :0 mam nadzieje ze "szybko" urodze
każda ma taka nadzieję
Stary 2009-09-15, 19:40   #773
hanjah
Zakorzenienie

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia

Spędziliśmy bardzo miło dzień: byliśmy w kinie i na obiedzie w mieście oraz na Monumencie Scotta, z którego rozciąga się piękny widok na miasto
Teraz zajadamy tiramisu, ale niestety kupne, bo nie miałam weny do robienia samej...
No i późny wieczór też się miło zapowiada
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-15, 19:41   #774
aneczka555
Zadomowienie

no tak dziewczyny ale najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze,ja do ok 22 roku zycia nie mialam sobie nic do zarzucenia,figurke mialam fajna przy wzroscie 169 wazylam 53 kg i czulam sie suuuuper.po poltorarocznym pobycie w UK juz nie jest tak wesolo,zaczelam tyc i tyc i teraz waze 63 kg lub ciut wiecej a najgorsze jest to ze mi to idzie w boczki i brzuch i za cholere nie moge sie tego pozbyc,schudnac tez jest ciezko...chyba wogole przestane jesc

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:47   #775
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
No jak widzisz mąż cie kocha i widzi to ze jesteś piękna.
Zresztą uroda jest pojęciem względnym. Jak już człowiek zacznie sie akceptowac to wszystko wydaje sie byc łatwiejsze. A każda kobieta jest piękna. nie ważne że tu ma za mało a tam za dużo.
Moja droga Caroll77 figurą gruszeczki sie nie masz co przejmować bo męzczyźni lubią hmmm...zreszta wiesz sama co będę ci tłumaczyła hi hi

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

każda ma taka nadzieję
Słodka no lubia lubią, ale ja bym tam wolała odjać z dolu i dodac do góry, ale sie nie da ale na szczescie mamy odpowiednia bieliznę
I zgadzam sie z Toba w zupełności, każda z nas jest najpiękniejsza!!!!!!!

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
no tak dziewczyny ale najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze,ja do ok 22 roku zycia nie mialam sobie nic do zarzucenia,figurke mialam fajna przy wzroscie 169 wazylam 53 kg i czulam sie suuuuper.po poltorarocznym pobycie w UK juz nie jest tak wesolo,zaczelam tyc i tyc i teraz waze 63 kg lub ciut wiecej a najgorsze jest to ze mi to idzie w boczki i brzuch i za cholere nie moge sie tego pozbyc,schudnac tez jest ciezko...chyba wogole przestane jesc
Wiesz, ja tez tak mam, ze pierwszze co tyje to dupka i nogi, no i brzuch, bo skóra na nim jest już podatna na rozciągnięcia po ciąży. Nie mozesz kochana przestać jeść!! ja też tak miałam, że nawet z powietrza tyłam, ale wzięłam się za dietkę 1200 kcal i naprawdę to działa!!!! Schudłam szybko 5 kg które mi przybyło a nie mam teraz-po roku efektu jojo, a to w diecie najważniejsze. Nie musisz się ograniczać tylko liczyć kalorie. Polecam, nie wyniszczysz w ten sposób organizmu jak pzry innych dietach.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:

Spędziliśmy bardzo miło dzień: byliśmy w kinie i na obiedzie w mieście oraz na Monumencie Scotta, z którego rozciąga się piękny widok na miasto
Teraz zajadamy tiramisu, ale niestety kupne, bo nie miałam weny do robienia samej...
To superowo!!! ja mam rocznice w listopadzie dopiero,moj Tz coś planuje, ale nie mam pojecia co

To życze stosunkowo udanego wieczorku

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-15, 19:51   #776
aa2
Zakorzenienie

witam
cały dzień mnie nie byłi a tu już tyle stronek do nadrobienia
dziewczynki kochane czytam że tu niektóre figurą się martwią i niepotrzebnie, czasem lepiej być szczuplutkim a czasem warto mieć troszkę tłuszczyku, moja kolezanka bardzo szczuplutka przez długi czas nie mogła zajść w ciąże i lekarz kazał jej przytyć-na dzień dzisiejszy jest mamusią ślicznego chłopczyka, oczywiście nie zawsze tak jest bo dużo moich drobniutkich koleżanek nie musiał przybierać ale coż zawsze jest jakiś wyjątek......

a ja dziś się zorientowałam że kobieta w labolatorium zrobiła mi złe badanie kompletnie nie związane z ciążą zamiast badania wassermana wykonała mi waaler rosa!!!! a myslałam że powinni starannie to robić no cóż...
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 19:55   #777
aneczka555
Zadomowienie

ale fajowo hanjah obchodzi rocznice slubu,tez bym juz chciala a tu jeszcze tyle czasu zanim ja z moim tz staniemy przed oltarzem,czas dla mnie jakby stoi w miejscu... ciagnie sie i ciagnie(ale ja dzis marudze)

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 20:11   #778
etherna83
Raczkowanie

Cytat:

no to najlepszego z okazji rocznicy
Stary 2009-09-15, 20:13   #779
Linka24
Wtajemniczenie

Czyli Aneczka maruda w sierpniu wychodzi za mąż jak przygotowanka?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:

Nie no super!!! a za resztę wieczoru trzymamy kciuki ;D
Stary 2009-09-15, 20:16   #780
etherna83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość

ja schudłam na diecie 1500 kcal. Polecam bo bezpieczna i bez wyrzeczeń efekt około 2-3 kg na miesiąc. powolny ale skuteczny

teraz zresztą myśląc o dzidziusiu nie ograniczam kalorii ale jak bozia da i dzieciatko kiedys urodze to na pewno skorzystam z tej dietki ;P

zresztą moja mama po ciążach chudła samoistnie do 48-49 kilo.... mam nadzieje ze sie dziedziczy predyspozycje do szybkiego zrzucania wagi po ciąży..
Ja tak jak wspominałam raczej tyle nie schudnę po tych moich sportach walki ale z drugiej strony moja mama jest mniej więcej tego samego wzrostu co ja wazy sporo mniej a wygląda przy mnie jak baleronik...hmmmm...to ja juz wolę swoje mięśnie niz jej tłuszczyk.hi hi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości