|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Koło mnie na Andersa jest rewelacyjny sklep dla kobiet w ciąży- super ciuszki na lato były, lekkie i przewiewne ale z drugiej strony osłaniające dobrze brzuszek
![]() Na allegro dużo fajnych rzeczy można upolować i w normalnych sklepach też sporo luźnych rzeczt- wiem bo lubię takie i kupuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||
Zakorzenienie
|
aljaka -ciesze sie razem z Toba.. Wyobrazam sobie co przezywalas.. i jaka to ulga.. Moj mlodszy brat-nie najmlodszy-lekarze postawili na nim wyrok parenascie lat temu.. A moja mama sie nie poddala i tylko dzieki niej i nam-jest teraz kim jest(strasznie enigmatycznie to brzmi)..
I to udowania ze nawet parenastu lekarzy moze sie mylic.. Trace zaufanie i wiare w nich czasami..Zaluje ze sama nie jestem lekarzem... Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoje zeszyty z religii, z obrazkiem wklejonym i kwiatkami nadal gdzies mam.. i wspominam z sentymentem.. Choc to chyba jedyny sentyment jaki mi pozostal. Cytat:
To ja jeszcze dodam na zakonczenie-bo chyba chcecie przerwac dyskusje ze nie chodze do spowiedzi.. ale wierze ze nie bede sie smazyc w piekle za to. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Uuu, gorąco było od rana
![]() Atoja może Ci się przyda na przyszłość http://stanikomania.blox.pl/2007/10/...rozmiarze.html Aljaka to super, że jednak z maleństwem jest lepiej ![]() Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-09-16 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na temat kościoła i wiary się nie wypowiadam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
o ja też tak mam, tylko potem się różne inne dziwne rzeczy okazują, że coś jest za szczupłe w piersiach, albo w klatce, albo w ramionach tudzieź w biodrach i koniec końców masz bluzkę ciążową za 140zł, z wielkim marszczeniem i ogonem na brzuchu, która normalnie powinna kosztować 25-30
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Atoja, fajne ciążowe spodnie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Zadomowienie
|
o fajne rzeczywiście, przydałby się tylko jeszcze trochę pas na brzuch bo by mi zjeżdźały, ale można sobie najwyżej doszyc
mierząc po sklepach przeróżne to krozmiar rozmiarowi nierówny. nawet głupi problem wrzynania się zauważyłam o czym nigdy nie miałam pojecia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Atoja- h&m ma fajną kolekcję ciążowych rzeczy podobnie jak zara
![]() ![]() ![]() Agusia- okradnę Cię jeszcze z tych ciemnych próbek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
No właśnie za spodniami czarnymi przewędrowałam 5 hmów. Znam ich kolekcję na pamioęć i ilość w każdym sklepie. mają pojedyncze rozmiary i asortyment. spodnie czarne wszędzie tylko jedne 34. Był inny fason w pełnej rozmiarówce, ale taki chyba trefny model z wąskimi nogawkami,że się nie dziwię, bo 44 był za mały. z jeansami lepiej bo po trzy rozmiary 46 34 i 40. bluzki dwa rodzaje, w tym granatowa tylko w rozm 46, a druga nie w moim stylu, spódnica jedna super krótka miniówka jeans i druga baba falbany w gumkę-tragedia. to tyle. jak jest coś to rozmiarówki zapomniec o niej, pomijając fakt,że czasem w hm 42 jest mniejsze od 38
![]() a zary nie mogłam upolować. na ostrobramskiej i w centrum nie było ciążowych |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wiem że za bardzo nie będę mogła sobie folgować w ciąży z jedzeniem bo mam tendencję do tycia, a potem wiadomo trudno zgubić nadmiar kg ![]() ps. Ja bym się na Twoim miejscu przeszła do tego lumpka o którym kiedyś mówiłam (tam obok Ambry na Warszawskiej w podziemiu), tam naprawdę sporo na dostawie można znaleźć rzeczy które spokojnie mogą uchodzić za ciążowe albo nimi są ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
jakie szczęście mieć maszynę!!!koniec końców idę na wesele w czarnej taftowej kiecce, którą wreszcie sama uszyłam
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- aaa i zapomniałam dodać, że super jak brzuch jest pokaźny wówczas wszystko ci przystoi i pasuje, ale okres przejściowy to bardzo sciężki moment z ubraniami - w niczym nie wyglądasz przyzwoicie, nie mówiąc, że dobrze, a ja mam tego pecha,ze wyglądam jakbym się dobrze najadła. poprzednio brzuch wyskoczył w 7 mcu pod koniec, a i teraz poza obwodem nikt mi nie wierzy |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
po prostu Łinli
|
chciałam się odnieść do dyskusji na temat religii, nie wiem jednak czy jest sens dalej ją ciagnać, bo to temat rzeka... każdy ma swoje zdanie i przy nim zostanie i tak jest dobrze. Tż mieszka w wiosce, w której kościół i ksiądz trzęsie całą społecznością, ludzie uważają JEGO za Boga, normalnie ciemnogród, on może robic z nimi co chce, ale nie bede się rozpisywać bo to naprawde dużo by mi zajęło.
ja wierze w Boga, modlę się (tak atojko-są jeszcze ludzie, którzy sie modlą w zwykły dzień i to nie koniecznie babcie po 70tce ![]() selene, nie żartuj ze Ty też nauczycielka z wykształcenia ![]() ![]() a jak tam z jezykiem nie napisałaś ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-16 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Aljaka bardzo się cieszę razem z Tobą. Cudowne nowiny
![]() Na chwilę się tylko odniosę do tematu religii. Po pierwsze można być Chrześcijaninem nie będą Katolikiem, a po drugie wierzę w Boga i jeśli czuję wewnętrzną potrzebę to potrafię się modlić nawet w samochodzie (i bynajmniej nie mówię tu o klepaniu wierszyków). Natomiast kościół jest dla mnie instytucją wymyśloną przez ludzi, a nie stworzoną przez Boga! Dlatego nie wierzę w kościół i nie przyjmuję jego zasad. Na co dzień staram się być dobrą osobą i postępować w zgodzie z własnym sumieniem (a to mam wrażliwe bardzo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4725 |
Wtajemniczenie
|
Atoja- dużo firm posiada w swoich kolekcjach rzeczy luźniejsze, które spokojnie moga uchodzić za ciążowe
![]() ![]() Zare polecam w Arkadii- tam jest kolekcja mamusiowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
przyszło M*A*D 3 ![]() jaka jestem szczęśliwa, chyba jeszcze żadnym zamówieniem nie byłam tak podekscytowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-16 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() "Amen (z hebr. אמן amen - "na pewno", "wierność", od rdzenia amint - był mocny ) - judaistyczna i chrześcijańska uroczysta formuła kończąca i zarazem potwierdzająca modlitwę lub hymn. Na Bliskim Wschodzie termin ten pierwotnie oznaczał potwierdzenie przysięgi żołnierskiej (Asyria) - odpowiednik dzisiejszego "tak jest", "rozkaz" lub "wykonam" ![]() dla wątpiących proponuję zamiennik: "Howgh" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
|
W języku polskim „amen” jest formułą kończącą modlitwę, przysięgę; jest to również wyraz oznaczający potwierdzenie, życzenie, aby się coś stało. Mówimy potocznie „jak amen w pacierzu”, co oznacza „na pewno, bez wątpienia”. Wyraz „amen” jest także ostatecznym zakończeniem czegoś. Używamy zwrotu „na amen” - np. „pogoda zepsuła się na amen" - to znaczy: całkowicie, zupełnie.
cytaz z http://www.katecheza.plock.opoka .org.pl/news.php?readmore=294
#4729 |
Wpisz tu zomzing
|
i tak go właśnie użyłaś powyżej - całkowicie świecko
![]() ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2009-09-16 o 12:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Wreszcie nas umieścili w podręcznym MENU ![]()
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta, jest sens kupować taki stanik?
http://cgi.ebay.pl/new-M-S-Ceriso-un...4.c0.m14.l1262 Winly, płytę wysłała, powinnaś do piątku ją dostać
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli Ci się podoba to dlaczego nie? M&S to M&S- też dobre staniki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten stanik mam w obserwowanych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
|
eeee
![]() ![]() ![]()
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
po prostu Łinli
|
:impreza:
dziekować ![]() ![]() Miciel - zajrzyj do wąteku MAD< dostałas inny cień ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-16 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
hmmm... widze,ze bylo tu goraco.
az myslalam ze sie poklocicie jak to teraz czytalam. ja sie nie bede wypowiadac zbyt doglebnie- w Boga wierze, modle sie kiedy czuje potrzebe (nie ze kiedy trwoga to do Boga) ale do kosciola nie chodze jakis czas, nie potrafie sie zmusic a potrzeby jakos brak. Tz to przeszkadza- ostatnio nawet sie o to poklocilismy bo do niego nie trafialy moje argumenty...ale dalismy se w koncu spokoj z ta dyskusja, widocznie nie jest to na nia zbyt dobty czas. piszecie o stnikach- ja nie wiem jak wy wynajdujecie je takie tanie. mi sie nie udaje. czekam na Harry'ego- dzis wyslany. dlugo nie moglam sie zdecydowac na ci wymienic. przyszly duze wymiary Lauress, wiec mialam dzis mile przedpoludnie. bo rano to bylo zle... jestem spakowana, ogarniam ostatnie rzeczy ktore musze wziac (jade do kolezanki na noc z mala, wioze jej rozne pieroly dla dziecka ktore jej sie przydadza a u mnie leza bez sensu) mam nadzieje ze nic nie zapomne. i wlasnie przyszla paczka z Mazidel z kwasami itd. wyprobuje tez algi bioferment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Paula udanych wakacji.
Dziewczyny możecie mi podpowiedzieć, ktróre MM z MACa używa Aga do cieni. Szukałam ale znalazłam kilka baz i n ie wiem która to jest dokładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Od wczoraj wydałam lekką ręką 130 zł na 2 staniki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.