|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Zrobiłam co musiałam i wybaczcie, że nie pocytuję, ale (będę szczera) nie chce mi się i nie mam na to nastroju
. Idę się łuczyć ![]() Do jutra, Żubry
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Była pod działaniem narkotyków i w samochodzie też dragi znaleźli ![]() Szkoda tylko tej jej koleżanki i tego faceta co zginął . Gdyby nie brała to by żył ![]() Widzę wszystkie się poszły uczyć tylko ja jestem już po ![]()
|
|
#2793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorry, nie chciałam spamować ![]() Od zawsze wiedziałam, że ta moja wychowawczyni to dziwna kobieta...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na maturze możemy dysponować (u mnie to zapewnia szkoła) kalkulatorem z podstawowymi działaniami: dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie i kilkunastostronicową tablicą wzorów (do ściągnięcia z.... oczywiście cke )
|
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam na myśli to, że jako wychowawczyni i matematyczka mówiąc "Nie wiem czy możecie mieć kalkulatory. Nie wiem jakie tablice." Trochę się ośmiesza... Lepiej dowiadywać się na własną rękę z netu, taka prawda. W każdym razie, dzięki
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie, ze w 2001 lub 2002 gdy mature moj TZ zdawal to mozna bylo miec wlasne prywatne tablice? Nawet te wypasione > http://allegro.pl/item734576064_tabl...ematyczne.html (polecam wam ze szczerego serca! wraz z http://www.empik.com/vademecum-matur...a,prod570104,p ja z niej ucze sie juz rok :P nawet psorka mnie rok temu prosila zebym jej kupila taka sama bo b.dobra) Obiadokolacja jeszcze sie nie ugotowala
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-15 o 19:49 |
|||
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie że za parę lat dodatkowe przedmioty będzie zdawać można tylko na rozszerzonym?
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama Ci się gotuje? też tak chcę... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2799 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj, przydałoby się bardzo, żeby się doba nieco poszerzyła ![]() Mam wrażenie jakby to było sto lat temu ![]() Cytat:
--- Połuczyłam się (jak to fajnie brzmi ) i nie mam już kompletnie na nic siły. Chyba się wcześniej położę. Zajrzę do Was jutro, dobrej nocy i udanego dnia jutro Żbiki
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina ona wygląda troszkę jak taka świnka.
![]() ![]() nie mam nic do cytowania. ![]() lecę zerknąć jeszcze w jakąś książkę i spać. także żegnam Was kobitki, papa
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam spać..
dobranoc Żuczki i inne Chrabąszcze;** jestem wykończona. i rzygam, wciąż rzygam szkołą. to tak na pocieszenie, że nie jesteście osamotnione w swoim cierpieniu ![]() dobrej nocy ! ;**
|
#2802 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Obiecałam - nadrobiłam i trochę pocytuje
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To coś w stylu różnicy między ogólniakiem i technikum.Cytat:
![]() _______________ 7 godzin we wtorki mnie wykańcza:O a od października będą jeszcze konsultacje.. umrę w szkole, jak nic A Ci nauczyciele to zero zrozumienia, jakby sami do szkoły nie chodzili (chociaż w sumie kto ich tam wie). Jest pewien postęp, ponieważ powoli skłaniam się do zdecydowania się na temat z polskiego: Jednostka w świecie ograniczeń. Jutro jedziemy na salon maturzystów do Olsztyna. Jeśli znów powtórzą wszystko co mówili mi miliard razy w szkole to się powiesze... W środy mam w planie 5 lekcji i to na 9 >.<! Dziś, po miesiącu od wpłaty pieniążków, przybyła do mnie paczka z zamówieniem z allegro, na dodatek niekompletna. I nie wiem na co mi teraz trampki, skoro zaczyna się deszczowa pogoda... Ok, koniec tego dobrego, trzeba się za niemiecki brać ![]() Miłego wieczoru
|
||||||||
|
|
|
#2803 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
18 października się uda, musi się udać ![]() tak się nie da mogłaby Cytat:
----------------------------- dzień dobry wieczór byłam w szkole, później na jazdach ( autobus mi uciekł Szkoła jest straszna ![]() idę spać dobranoc |
||||
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
I od razu nałuka jest przyjemniejsza
![]() Cytat:
Tak otwieram paczkę, wzięłam jednego buta, założyłam, potem biorę drugiego, chcę zakładać, patrzę i mi k... nogi nie pasują No co, u nas na historii to normalne xD raz z Tżtem zasnęliśmy oboje. Psor podchodzi "państwo K....wie, pobudka" ![]() A w gimnazjum miałam kolegę, który na polskim siedział w pierwszej ławce, rozłożył się na niej, usnął, po 5 min się obudził i przeciągał (a miał 1,9 m i był słusznej postury, to wyglądał wtedy trochę jak niedźwiedź) ale on wgl był fajny miał dużą wadę wzroku i coś tam się stało, że parę dni nie miał okularów, to nic z bliska nie widział i raz jak wchodził na historię, to tak zawalił w drzwi, że go prawie zamroczyło ![]() A jeszcze Wam opowiem, co się u nas na PP dzieje na ostatniej lekcji mieliśmy o autoprezentacji. I mamy w klasie taką Kasię, sympatyczna, śmieszna dziewczyna i ją nauczycielka zapytała, co to jest ta autoprezentacja, to K. całkiem poważnie, że nie zna się na motoryzacji dzisiaj mieliśmy typy osobowości (nauczycielka: "czym się różni temperament od charakteru? [wszyscy: K.!] ale nie, Kasi, to jednak podziękujemy" ), robiliśmy test jaką jesteśmy (ja: mix sangwinika i choleryka Do końca dnia się z tego nabijaliśmy ![]() To tego, idę, bo jutro na Salon Maturzystów ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-16 o 00:07 |
|
|
|
|
#2805 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
u nas w klasie tez zasypiaja na lekcji nir pamietam na jakiej to było , bo w 2 klasie ale kumpel z ktorym siedzialam zasnal i nwet toche chrapał ---- dzien dobry ![]() ![]() wczoraj nie zajrzałam juz bo byłam zmeczona. przeczytałam pierwszy akt 'wesela' i tak jakos zasnełam ![]() dzisiaj 8 lekcji ![]() ![]() jeszcze na ostatniej godzinie mam WOS i kart... milego dnia
|
|||
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Cytat:
Długo . Wystaw mu neutralny A tramki przydadzą się na wiosnę ![]() Cytat:
I co zrobiłaś? Odesłałaś? Czy wcisnęłaś na siłę z nadzieją, że może się 'naprawi' ? Żartuję Haha ![]() Ała Biedny.Zboczuchy ![]() --------------- No to idę do S. Miłego dnia (Chyba się czymś zatrułam )
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysyłałam priorytetem bo idą wtedy drogą lotniczą, a nie lądowo-morską pani na poczcie mi tak poradziła, bo różnica w znaczku jest chyba 50gr. doszła kolejna moja kartka ! do Finlandii ![]() zaraz będę losować kolejne dwa adresy yeah. ![]() wróciłam z biegania, od razu lepiej ![]() miłego dnia Dziewczynki ;*
|
|
#2808 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Brzdące ;*
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To i tak wyrozumiały sor, u mnie kiedyś jak chłopak zasypiał na polskim sorka go tak przemaglowała z 'Kordiana', że zapomniał, jak się nazywa. (chłopak, nie Kordian )Cytat:
ja bym jej po czymś takim dała przezwisko Studnia ;D (bo głęboka)Cytat:
A tak poza tym to chyba nigdy takiej sytuacji nie miałam. Cytat:
, tylko do kogo ją wysłać?!No nie widzisz różnicy? Tą pałeczką poziomą się różni, każdy woli dostać pięć z pałeczką niż bez ![]() Cytat:
Na kartkach piszesz tylko swojego maila, tak, adresu zwrotnego nie? ![]() Będę zaglądała do skrzynki.__ Dzień dobry, Brzdące ![]() Ja dziś mam na 9,45, a wstałam wcześniej, bo mama pojechała na egzamin, więc tata szykował młodego do szkoły i nie sposób się było przy tym nie obudzić, jak mały się wydzierał, że to nie na tą stronę koszulka (i miał rację )A tak w ogóle pytałyście mnie, ile on ma lat, a chyba zapomniałam odpisać- ma 9. (tak, piękny wiek, któraś chce się zamienić na rodzeństwo? chętnie przyjmę jakąś starszą siostrę z dużą ilością fajnych ciuchów )Dziś mam tą kartkówkę z ang., do której się wyuczyłam i zakładam, że nie ma prawa pójść mi źle! ; ) Miłego dnia, Dziubasy ![]() EDIT: - Tato, jakie jest zdrobnienie od słowa 'życie'? - ŻYTKO.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-16 o 07:37 |
||||||
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piszę maila, w tym programie jak zarejestrujesz kartkę, że ją dostałaś to możesz napisać maila do tej osoby, która Ci ją wysłała. Ja kartki wysyłałam w kopertach, pisałam adres zwrotny.. bo jakby nie doszło do nadawcy to wróci do mnie i będę wiedziała.na kartce pisałam jak mam na imię, ile mam lat, skąd jestem.. pisałam co przedstawia kartka.. no i ID kartki ![]() żeby ktoś później mógł ją zarejestrowac ;] bo jak wyślesz kartkę i nie napiszesz tego ID to później jest trochę zabawy z tym, a nie każdemu chce się pisać do administracji, żeby sprawdził od kogo ta kartka ![]() wylosowałam dwie kolejne osoby : Tove z Finlandii i Jose'a z Hiszpanii ![]() ja niestety rodzeństwa Ci nie oddam bo nie posiadam ![]() ŻYTKO idę do szkoły -.- miłego dnia Próchenka ;*
|
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajna sprawa. Z tego co tam czytałam wynika, że jeśli wyślę kartkę danej opsobie, ona potwierdzi, że doszła do niej, to wtedy dopiero ktos mnie wylosuje? Czyli jesli nie będę chciała nikogo wylosować, to nikt nie będzie mógł wylosować mnie? Bo nie wiem czy jest jakas inna opcja żeby ewentualnie po rejestracji się z tego wycofać.
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-09-16 o 14:53 |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Żbiki
O tak, dokładnie Racja Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14263576] dzien dobry ![]() ![]() wczoraj nie zajrzałam juz bo byłam zmeczona. przeczytałam pierwszy akt 'wesela' i tak jakos zasnełam ![]() [/QUOTE] Nie dziwię się, ja często przysypiam przy lekturach. Ostatnio czytając 'Ludzi bezdomnych' zasnęłam, obudziłam się po prawie 2h i stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo i tak nic z tego nie będzie Bardzo lubię czytać, ale niektóre lektury mają na mnie działanie wybitnie usypiające ![]() --- Znowu mnie głowa boli, żadne tabletki nie pomagają U was też dziś taka ładna pogoda? U mnie ciepło i świeci słońce aż miło ![]() Odpocznę trochę i biorę się za nałukę ![]() Miłego popołudnia ;*
|
|
#2812 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fantastyczna sprawa![]() Cytat:
Nie wyślesz, kartki nie też nie dostaniesz._________________ Dzień-do-bry! ![]() Wróciłam dopiero co z tych salonów maturzystów. Oczywiście nie wyrobiliśmy się na pierwszą prezentacje <ok>. Chyba tylko zdołowałam się biologią... eh, ta mądra pani co nam o maturze opowiadała, mówiła za co obcinają punkty. No już takie głupoty typu strona bierna/czynna czasownika?... Ale przynajmniej przywiozłam ze sobą "piłeczkę odstresowującą" xD No nic, dziś randka z niemieckim.. idę się uczyć, bo jeszcze siły są :O Miłego!
|
||||
|
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już znalazłam parę osób, razem 6 hah ![]() z moim niewyspaniem też tak jest po prostu szkoła mnie wykańcza A pisałas wczesniej do sprzedawcy? moze ma napisane na stronie ze wysyla po tylu i tylu dniach, wiec ten miesiac czekania jest nie bez powodu. Cytat:
fajne pp ![]() moja klasa to niestety w połowie niemrawe dziewczyny... ale z druga połową jest śmieszne, choć niestety nie aż tak ![]() a co się dzieje? ![]() Cytat:
![]() niestety obcinają punkty za takie rzeczy, że to szok! dlatego boję się tej matury, bo ja mogę sie wykuć itd, ale z biologii mogę mieć problem z trafieniem w klucz ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- apropo to od wczoraj moje samopoczucie sie tylko pogorszyło i bol zatok przechodzi mi aż na oczy czuję sie tak -
|
|||
|
|
|
#2814 |
|
Rozeznanie
|
a jednak, zarejestrowałam się, zobaczymy jak mi dalej pójdzie, wylosowałam osobę z USA i Finlandii
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
nooo gdyby to ode mnie zależało to by się udało, ale muszę liczyć, że pewna pani nie okaże się su.. małpą ;P i podzieli się wejściówkami na mecz z innymi
da się xD a potem się wygląda tak >>> ![]() nie raz zdarzało się, że spałam 7-8godzin / 48godzin ;] no, ale dzinno-nocnego trybu życia jeszcze nie próbowałam ;D dzisiaj kupiłam jeszcze kilka książek i jeszcze muszę nabyć z Operonu Vademecum i testy 2010 z chemii no i repetytorium do chemii z wyd. Kram. złaziłam dziś wszystkie księgarnie w centrum i wszędzie się pokończyły, ale już zamówili ;D ale za to kupiłam zadania do tego repetytorium ![]() te z Operonu kupię już w padździerniku, a jakoś w listopadzie drugą część matematyki Kiełbasy no a dzisiaj o 19. idę do facetki co mnie będzie do ang przygotowywać udało mi się bo raz, że uczy w Liceum, dwa, że w jakiejś prywatnej szkole, no i udziela regularnie korków przed maturą.. no i mieszka dwa bloki dalej zaoszczędze trochę czasu na dojazdach ) a tymczasem się uprawiać uczing
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-16 o 15:59 |
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do USA priorytet 3,20zł, do Finlandii 3zł ![]() jesli chcesz się wycofać to po prostu nie losujesz więcej adresów. i tyle ![]() ja już mam 7 wędrujących kartek ![]() tzn. pięć wędrujących, dwie dostarczone ![]() fajnie ![]() idę poćwiczyć buźka ;*
|
|
#2817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Idę na obiad. Zaraz was pocytuje ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
No w stopie . Chodzić teraz nie może ![]() Ja też się na ten język kiedyś uparłam i teraz się uczę. Cytat:
![]() Jak szłam ze szkoły dziś to do skrzynki zajrzałam, ale pusto było ![]() No wiesz ? ![]() ![]() A ja chy ba nie pojadę ![]() Cytat:
ŻYTKO
|
|||
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, nie postarałyście się
![]() Ale jestem padnięta . Na polskim oglądaliśmy film i tak mnie zmuliło z samego rana, że chodzę półprzytomna . Dziś idę spać o 21 albo wcześniej ![]() Nie wiem ![]() A może jak wyru.chany zając ?
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się czuje wyruch.any zając ? |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zając - jak się czujesz? ----------------- Idę porobić zadanka z kiełbasy, bo na jutro powinnam zrobić 70, ale nie tylu to raczej nie zdążę xD Edit: Albo najpierw umyję włosy Ale muszę poczekać chwilę na wodę
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-16 o 17:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

. Idę się łuczyć 

ale 

)

)

Aż mi się przypomniało jak kiedyś na historii podczas niezwykle interesującego wywodu (już nie pamiętam na jaki temat) mój kolega zasnął, przespał prawie całą lekcję i obudził się dopiero jak zadzwonił dzwonek 

. Wystaw mu neutralny