Scent Bar X - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-15, 22:02   #1861
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20
Dot.: Scent Bar X

Nebraska
A ja jutro mam wolne od pracy,wzialem sobie urlop a co mi tamI zdaje testy na prawo jazdyJuz 2-gi razJa tez mialem zrabany dzien w pracy,myslalem ze tych klientow pozabijam od rana sie zaczelo palic wszystkim w a najlepszy byl dziadek ktory mnie zwyzywal tzn pojechal przeklenstawmi jak po lysej kobyleChoc smiac mi sie z tego chcialoZe czlowiek starszy moze byc az takim kretynemAle najbardziej to juz stazysci mnie dzisiaj wymeczyliCiagle te ich pytania i gadanie bez przerwy normalnie idzie sie
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:03   #1862
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nom miałam 5 lat wspólnych studiów coby go "zmacać" , niestety nie skorzystałam
wow zazdroszczę trzeba było skorzystać

Vesennko, piękne! Naszyjnik jest boski!

Ja mówię już dobranoc i spadam do łóżka na CSI
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:06   #1863
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
to Ty się rękodziełem zajmujesz?
Cudeńka, też takie chcę!!!
czasem dla odstresowania sobie dłubię. Lubię

Cytat:

wg mnie naszyjnik wymiata
skad sie bierze takie kuleczki?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

mnie się marzy cus ostatnio jakiś pierścien, ale nie moge takiego znależź, ma być- tajemniczy i klimatyczny a równocześnie nowoczesny, niezbyt skomplikowany ale nie "od siekiery" i w głębokich fioletach/bordach - jak ktoś widział taki to poprosze o namiary
kuleczki z allegro. Pierścienia takiego jak piszesz nie widziałam

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Vesennko, piękne! Naszyjnik jest boski!

dziękuję.
Też zmykam na CSI
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:13   #1864
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

no włąsnie , ale ja jestem butowym wzrokowcem i pozeram buty których w zyciu bym nie założyła, dlatego wizyta w obuwniczym jest dla mnie męczarnią- w tamtym roku poszłam kpic sobie ascetyczne płbuty na płaskim, a w kazdym sklepie oglądalam lakierkowe sandały na szpilach, poogladałam te sandały i wróciłam o niczym
Nie nada patrzeć, trzeba przymierzyć i się z obcasem zmierzyć Nie taki on straszny!

Teza - powodzenia na egzaminie!

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:34   #1865
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja wiem, że jest jeszcze przed 23, ale to CSI to rodzaj gry wstępnej?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Też zmykam na CSI
A może to epidemia??
Stary 2009-09-15, 22:43   #1866
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A ja piwkuję i oglądam Kubę W.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 22:55   #1867
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wieczornie

nie mogłam nigdzie znaleźć bransoletki w takich kolorach jak chciałam, to w końcu sobie sama zrobiłam. Wklejam efekty mojej dzisiejszej wieczornej dłubaniny. Prosty wzór, ale taki chciałam
Agatów zamówiłam trochę więcej niż potrzebowałam na bransoletkę, więc zrobiłam cały komplet. Z rozpędu popełniłam też kolczyki, zapominając,że przecież od lat mam zarośnięte dziurki w uszach Chyba przerobię na klipsy

Vesenko cudo Tez takie robie tylko, ze sama lepie takie kulki z Fimo, dokladam do nich rozne bajery, wypiekam i lakieruje

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A ja piwkuję i oglądam Kubę W.
wpedzicie mnie w alkoholizm zainspirowalyscie mnie do wyprodukowania nalewki aroniowej, za nia poszla cytrynowka, sliwkowa i jeszcze mam karmelowa w planach W ogole w tym roku wyprodukowalam ok 100 sloikow i tak sobie mysle, ze chyba zglupialam

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 23:01   #1868
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kto gra w tym CSI, że tak wszystkich wywiało?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-15, 23:13   #1869
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Kto gra w tym CSI, że tak wszystkich wywiało?
pan ciastek?
powinnaś wiedzieć
tylko ja nie wiem które csi jest dzisiaj

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-09-15 o 23:15
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 00:03   #1870
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gary Sinise? Czemu ja nie mam Polsatu!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

No i nima nikogo

Frank Zappa

Stary 2009-09-16, 00:11   #1871
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Gary Sinise? Czemu ja nie mam Polsatu!!!!!!!!!!!!!
nom Sinise gra w CSI New york, a prawde mówiąc nie mam pojecia ktore CSI idą na Polsacie, ja na AXN mam wszystkie CSI- w dodatku idą blokami po 3,4 rózne pod rząd
Stary 2009-09-16, 00:16   #1872
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Madzik ja moge byc?Czy nie wystarczam ci juz

Stary 2009-09-16, 00:37   #1873
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
nom Sinise gra w CSI New york, a prawde mówiąc nie mam pojecia ktore CSI idą na Polsacie, ja na AXN mam wszystkie CSI- w dodatku idą blokami po 3,4 rózne pod rząd
A fakt, bo jest kilka tych CSI - w sensie miast.

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Madzik ja moge byc?Czy nie wystarczam ci juz
Wystarczasz Tylko spać już jednak pójdę, bo dętka jestem

Dobranoc

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-09-16 o 00:48
Stary 2009-09-16, 00:53   #1874
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Wystarczasz Tylko spać już jednak pójdę, bo dętka jestem

Dobranoc
Ty to ty mietka jestes

Stary 2009-09-16, 01:36   #1875
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Smak alkoholu najskuteczniej maskuje świezy sok z cytrusów. To sobie dopiero można "nakukać".
Powiadasz? A ja juz drugi dzien bez al... cytrusow znaczy sie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Gryksie82 -szkoda, że ta książka po niemiecku,
siostra mordercy pracuje w sądzie?! nie mieści się w głowie
Z niewiadomych nikomu wzgledow jest nietykalna (mimo zeznan sasiadow i samego brata, ze byla bardzo czestym gosciem w mieszkaniu i musiala o wszystkim wiedziec/wszystko widziec). Podobno kiedys jakas anglojezyczna dziennikarka probowala do niej dotrzec, jednak bardzo szybko musiala opuscic Rosje. Naprawde, po takiej lekturze czlowiek docenia fakt, ze mieszka w Polsce.

Cytat:
Dawno niczego nie czytałam, "Biegunów" chyba ostatnio...
To ta ksiazka Tokarczuk o rosyjskim "plemieniu wedrowcow" (nie wiem, jak to wlasciwie okreslic)?

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Wracają moje problemy zdrowotne...
Blue, nie daj sie! Trzymam za szybki powrot do zdrowia

Cytat:
jutro po raz pierwszy od pół roku chyba wybieram sie do sephory, nazbierało sie nowości musze na testy iśc
A co to jest?

Cytat:
mnie się marzy cus ostatnio jakiś pierścien
Przeciez wymarzony pierscien znalazlas juz jakis czas temu na stronie internetowej, podanej przez Vesenke (o ile mnie pamiec nie myli)

---

Spadam spac, drugi dzien bez % za mna

Noce i ranki sa tu masakrycznie chlodne, zastanawiam sie, kiedy wlacza ogrzewanie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 02:08   #1876
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

nie mogłam nigdzie znaleźć bransoletki w takich kolorach jak chciałam, to w końcu sobie sama zrobiłam. Wklejam efekty mojej dzisiejszej wieczornej dłubaniny. Prosty wzór, ale taki chciałam
Agatów zamówiłam trochę więcej niż potrzebowałam na bransoletkę, więc zrobiłam cały komplet. Z rozpędu popełniłam też kolczyki, zapominając,że przecież od lat mam zarośnięte dziurki w uszach Chyba przerobię na klipsy
śliczne masz talent

Cytat:

Jezuuu, ale jestem zmęczona, nawet siły na piwo nie mam
to straszne

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Spadam spac, drugi dzien bez % za mna
odwyk?

a ja CSI nie oglądam tylko Six feet under namiętnie po 3 odcinki i ryje mi psychikę ten serial

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:17   #1877
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
ooo Karpiel-Bułecka fajny jest - takie ciastko tyle, że nie niszowe, więc do piekarni Madzika się nie nadaje Bo on to takie ciastko z kremem - ładnie przyozdobione
Ja tam myślę, że jakby miał coś trochę bardziej z tym nosem (noo, dłuższy, bardziej krzywy) to na ciastko Madzikowe by się nadał

Cytat:
trza było wtedy to był spokojny chłopak, który siadał pod drzewem i strugał patyki

A tak wogle to sensowny facet, czy jakiś, nie wiem, lekkoduch albo inny popapraniec?
Przez cały koncert myślałam zresztą o Tobie Nie miałaś przypadkiem czkawki w sobotni wieczór?

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Ale mam nadzieje, że już będzie więcej, bo tęskno mi było do Was
Uuuuu, Nebrasko

Cytat:
no włąsnie , ale ja jestem butowym wzrokowcem i pozeram buty których w zyciu bym nie założyła, dlatego wizyta w obuwniczym jest dla mnie męczarnią- w tamtym roku poszłam kpic sobie ascetyczne płbuty na płaskim, a w kazdym sklepie oglądalam lakierkowe sandały na szpilach, poogladałam te sandały i wróciłam o niczym
A buuuuu Mam to samo. Tak mi zawsze żal, że ja w takich chodzić nie będę, a tak mi się na kimś podobają

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Nie nada patrzeć, trzeba przymierzyć i się z obcasem zmierzyć Nie taki on straszny!
Ale właśnie, że straszny Jeszcze jakieś grubsze słupki jestem w stanie sobie wyobrazić, ale szpileczki? Mam ładne buciki ze szpileczką chyba na 4 cm, nie więcej na pewno. Moje pierwsze w nich wyjście i już zgubiłam but na wybrukowanym rynku Obcas utkwił mi między kostkami, a ja się tak wkurzyłam, że rzuciłam mięsem. Obcasy tak mnie męczą, że agresja we mnie wzbiera. Jeszcze na rodzinną imprezę, gdzie się głównie siedzi i do domu blisko, jestem w stanie coś takiego ubrać. Ale nie do pracy, kiedy nie wiem co mnie czeka i być może będę musiała zaiwaniać po mieście w te i z powrotem.

Cytat:
Piękne kamienie Jestem wielbicielką takiej biżuterii, ale bierną. Podoba mi się bardzo, a jak już mam to nie noszę, tylko podziwiam Ale uwielbiam wszelkiego rodzaju kamienie (szlachetne, półszlachetne i inne) i muszle, a już najbardziej na świecie skamieniałości Wszystkie te, które mam na stanie są przeze mnie obmacywane kilka razy w tygodniu A ile tego dobra zostawiłam w rodzinnym domu, gdy się przeprowadzałam, nie zliczę.

Cytat:
teraz za stara jestem
Bluźnierczyni

Cytat:
mnie się marzy cus ostatnio jakiś pierścien, ale nie moge takiego znależź, ma być- tajemniczy i klimatyczny a równocześnie nowoczesny, niezbyt skomplikowany ale nie "od siekiery" i w głębokich fioletach/bordach - jak ktoś widział taki to poprosze o namiary
No właśnie, a co z tamtym pierścieniem?

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
zainspirowalyscie mnie do wyprodukowania nalewki aroniowej, za nia poszla cytrynowka, sliwkowa i jeszcze mam karmelowa w planach
Oł je. Niech i mnie ktoś zainspiruje, bo dostałam litr spirytusu i z chęcią go na nalewki spożytkuję Wiecie, że w Czechach polski spirytus z Polmosu jest tańszy niż w Polsce? Normalny, legalny, ze sklepu i z akcyzą Gdy rodzice jadą do rodziny w tamte strony, to zawsze przywożą mi flaszkę spirytusu

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-09-16 o 08:20
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:41   #1878
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Bluźnierczyni
Taka prawda, tam się 14,15 bierze, 20+ to już powoli o emeryturze muszą myśleć...

Cytat:
Oł je. Niech i mnie ktoś zainspiruje, bo dostałam litr spirytusu i z chęcią go na nalewki spożytkuję Wiecie, że w Czechach polski spirytus z Polmosu jest tańszy niż w Polsce? Normalny, legalny, ze sklepu i z akcyzą Gdy rodzice jadą do rodziny w tamte strony, to zawsze przywożą mi flaszkę spirytusu
Wiedzą jak Cię uszczęśliwić
Flachy nigdy za wiele

Macham do wszystkich baaaardzo wcześnie!
Coś spać nie mogłam dzisiaj...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:01   #1879
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Przeciez wymarzony pierscien znalazlas juz jakis czas temu na stronie internetowej, podanej przez Vesenke (o ile mnie pamiec nie myli)

---
tamten mi sie juz opatrzył za często wchodziłam go oglądać

Cytat:

A tak wogle to sensowny facet, czy jakiś, nie wiem, lekkoduch albo inny popapraniec?
Przez cały koncert myślałam zresztą o Tobie Nie miałaś przypadkiem czkawki w sobotni wieczór?
a właśnie całkiem normalny, spokojny i lekko skryty w sobie- mógłby Ci sie spodobać

Cytat:
Piękne kamienie Jestem wielbicielką takiej biżuterii, ale bierną. Podoba mi się bardzo, a jak już mam to nie noszę, tylko podziwiam Ale uwielbiam wszelkiego rodzaju kamienie (szlachetne, półszlachetne i inne) i muszle, a już najbardziej na świecie skamieniałości Wszystkie te, które mam na stanie są przeze mnie obmacywane kilka razy w tygodniu A ile tego dobra zostawiłam w rodzinnym domu, gdy się przeprowadzałam, nie zliczę.
tez uwielbiam bizuterie- ale tez podziwiac- nosic jakos zapominam

Cytat:
No właśnie, a co z tamtym pierścieniem?
w miedzyczasie nadejszła jesien i poczułam potrzebę jakiegoś melancholijnego pierscionka - tamten taki nie był

Cytat:

fajnych masz rodziców
mam nadzieje ze nie skonczą przywożac ci flaszke denaturatu

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

aaaa...widziałyście billbordy H&M normalnie jade sobie spokojne do roboty a tu mnie po całym miescie męskie ciastka przesladują i to całkiem niszowe
Stary 2009-09-16, 12:13   #1880
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Witam w to piękne słoneczne południe!

Cytat:
To ta ksiazka Tokarczuk o rosyjskim "plemieniu wedrowcow" (nie wiem, jak to wlasciwie okreslic)
Dobrze kojarzysz, choć o rosyjskich biegunach jest tylko wspomniane, podobnie jak o wypchanych zwierzakach, psychologii podróży, dużo jest o F. Ruyschu.
Ta książka jest po trochu "o wszystkim" i o niczym, lubię Tokarczuk za jej postrzeganie świata i ludzi, ale przy "Biegunach" trochę trudno się skupić, miałam wrażenie, że nieco rozmył się problem o którym chciała opowiedzieć. Wole jej inne ksiązki (byle nie E.E.)

Cytat:
Witam wieczornie

Bardzo ładne agaty wypatrzyłaś

Cytat:
Ja tam myślę, że jakby miał coś trochę bardziej z tym nosem (noo, dłuższy, bardziej krzywy) to na ciastko Madzikowe by się nadał
Mnie jego uroda wydaje się dość niszowa, tzn. na zasadzie dedukcji. Nie przepadam za "pięknisiami", więc skoro on jest ok, to pewnie nisza.
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:27   #1881
Pin up girl
Zakorzenienie

Buuuu....
Dziś obejrzałam ostatni odcinek Czarodziejki z księżyca...
Dlaczego wszystko co dobre tak szybko się kończy...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:32   #1882
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Buuuuu,ja dopiero powstalem z lozkaA o 14:30 mam egzamin na prawo jazdyZamiast robic te testy to ja po wizazu popierdzielam

Stary 2009-09-16, 13:44   #1883
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ale właśnie, że straszny Jeszcze jakieś grubsze słupki jestem w stanie sobie wyobrazić, ale szpileczki? Mam ładne buciki ze szpileczką chyba na 4 cm, nie więcej na pewno. Moje pierwsze w nich wyjście i już zgubiłam but na wybrukowanym rynku Obcas utkwił mi między kostkami, a ja się tak wkurzyłam, że rzuciłam mięsem. Obcasy tak mnie męczą, że agresja we mnie wzbiera. Jeszcze na rodzinną imprezę, gdzie się głównie siedzi i do domu blisko, jestem w stanie coś takiego ubrać. Ale nie do pracy, kiedy nie wiem co mnie czeka i być może będę musiała zaiwaniać po mieście w te i z powrotem.
a ja uwielbiam obcasy (mimo że są męczące ) ale nie mogę ich nosić (no takie góra do 5 cm raz na jakiś czas jeszcze czasem włożę) więc mam ogromny problem z kupowaniem butów bo podobają mi się wyłącznie te na wysokim obcasie i tylko do nich wzdycham

Cytat:
słusznie
mój TŻ też swego czasu jeździł do Czech po spirytus, ale ostatnio coś go zapał produkcyjny opuścił jedynie na jakieś większe imprezy trochę cytrynówy się zrobi

Cytat:

aaaa...widziałyście billbordy H&M normalnie jade sobie spokojne do roboty a tu mnie po całym miescie męskie ciastka przesladują i to całkiem niszowe
nie widziałam ale mam nadzieję dzis ujrzeć
Cytat:
Buuuu....
Dziś obejrzałam ostatni odcinek Czarodziejki z księżyca...
Dlaczego wszystko co dobre tak szybko się kończy...

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Buuuuu,ja dopiero powstalem z lozkaA o 14:30 mam egzamin na prawo jazdyZamiast robic te testy to ja po wizazu popierdzielam
będzie dobrze

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 14:25   #1884
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mój TŻ też swego czasu jeździł do Czech po spirytus, ale ostatnio coś go zapał produkcyjny opuścił jedynie na jakieś większe imprezy trochę cytrynówy się zrobi
Podrzućta mi, dobra kobieto, przepisik

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 15:19   #1885
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Polly, rzucili bilboardy z Vincentem Gallo?

Frank Zappa

Stary 2009-09-16, 15:32   #1886
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, rzucili bilboardy z Vincentem Gallo?

nie. ale z jakimś takim zarośniętym Jezuskiem
Stary 2009-09-16, 15:38   #1887
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

nie. ale z jakimś takim zarośniętym Jezuskiem
]

To pewnie Gallo.

http://2.bp.blogspot.com/_CPyjJsMVMh...2_blog_new.jpg

Ten?

Frank Zappa

Stary 2009-09-16, 15:46   #1888
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Brawa dla BU i PP - w niedzielę złożyłam zamówienie, wczoraj wysłali i już dziś mam paczkę Więc zaraz spadam do laboratorium

Jak często używałyście serum lemon? Dodajecie do tego kwasu hialuronowego albo czegoś?

A hydrolat geraniowy bossssko pachnie!
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 16:19   #1889
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jesli to ten to w bardziej zarośniętym wcieleniu, ale chyba jednak nie ten., zreszta jest on na stronie h&m tylko taki malusienki i nie da sie powiekszyc
Stary 2009-09-16, 17:54   #1890
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Ja wiem, że jest jeszcze przed 23, ale to CSI to rodzaj gry wstępnej?
oplułam monitor
Powiem tak, u mnie można nazwać to grą wstępną gdyż męża mam w domu tylko na weekendy więc coś muszę robić w łóżku wieczorami

Cytat:
Ja też oglądam na AXN, ostatnio wieczorami lecą Miami i tam gra ten rudy co się Madzi podobał (jeśli dobrze kojarzę) Madzik, nie bij ale on mi się kojarzy trochę jak menel spod budki z piwem

Cytat:
Taka prawda, tam się 14,15 bierze, 20+ to już powoli o emeryturze muszą myśleć...
ano niestety lubię sobie pooglądać pokazy na World Fashion albo Fashion TV

Rany, jak mnie wkurzyła dzisiaj jedna klientka prawie się poryczałam Mądrowała się a wcale nie miała racji
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości