![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
już na starcie się Tobą zachłysnełam .
wiem , że miałam farta , czysta miłość nie poddarta . Ty beze mnie marzniesz , ja bez Ciebie nie istnieje . jesteś moim tlenem , który wciągam gdy Cię czuję . tutaj dzieciaki grają w scrabble , układają nazwy tablet .
![]() |
#2402 |
Raczkowanie
|
nauka zabiera cały mÓj czas. masakra ;/
__ nasz płomień już dawno zgasł. dla Ciebie jestem w stanie rzucić każdego ! o sobie nie wiemy nic. zimne dialogi. jestem kobietą .. zmienność mam we krwi. może to nie istotne. ale zawsze będę Cię kochać. jestem Twoim symbolem przeszłości . kim więc dla mnie jesteś , że Cię tak bardzo potrzebuje ? wiem , że dla mnie jesteś w stanie rzucić każdą ! ; ) przepraszam za to że Cię pokochałam. obiecuję , że to się więcej nie powtórzy. ach tak, tak. to wszystko moja wina. rozumiem . taa . wciąż się uczę , wyrażać TO uczucie. ;* ' co było nie wróci ' zapamiętaj to koleś. bo ja zbyt szybko się nudzę .. kocham. i co z tego ? -,- z Tobą będzie mi dużo lżej. bo z Tobą , nawet ciemność nie jest taka ciemna ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zadomowienie
|
ojj. dziękuje
![]() 12 Stonka- stęskniłam się za Tobą. <3 ![]() ![]() -Zycie ze mną jest piekłem? -Niewątpliwie jest piekłem,ale...w pewnym sensie zależy mi na tym piekle. -Dlaczego? -Jest w nim ciepło... -Jak to w piekle... -I mam w nim swoje miejsce.. Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz,kto może się zakochać w twoim uśmiechu. niebieska sukienka. spis rzeczy ulubionych.
#2404 |
Rozeznanie
|
* zdejmuje wszystko
taka już jest a ja pomagam ma sie ten gest. *Każdym ruchem swego kształtu prowokujesz mnie do gwałtu *Każda jej pozycja to już propozycja *Na progu rogu każdego ranka Czule żegnała swego kochanka Właściwie byłby to fakt niewinny Tylko, że co dzież wychodził inny. *Dziewczyna ma natury dwie i chciała by i boi się... *ma tyle czaru, że starczy dla paru... *minął mu zapał, gdy ją przyłapał. *najpierw na ustach smak jej warg poczuł, potem skakali sobie do oczu. *On był stały, tylko one się zmieniały. |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
KaMa2704 - ee tam. teraz to przesadziłaś.
![]() słodka choroba, która nosi twoje imię. nigdy nie pojmiesz jak moje zawsze potrafi być dosłowne. mój ty najsłodszy z pomyłek życiowych. kiedyś śmiałam się z tego wszystkiego, że niby boli mnie serce itp. bzdury. teraz odbywam tego praktyki. jestem kobietą - nie mówię czego chcę, ale mogę się wkurzyć, jak tego nie dostanę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
'Miał być jednym z wielu, a stał się najważniejszym spośród tłumów. Nareszcie była szczęśliwa. Kiedy trzymał ją za rękę, tak mocno jakby bał się, że ją zgubi... Kiedy tak głęboko patrzył w oczy jakby widzał całe jej wnętrze i wszystkie uczucia.... Kiedy byli razem nic się nie liczyło oprócz tego, że są razem <3.' Pytasz, czy CięKocham? Co rozumiesz pod tymi słowami? Czy tą tęsknotę, gdy Cię nie ma obok mnie? Te uczucie pustki, gdy musisz już iść? Tę łzę, gdy wiem, że nie zobaczę Cię przez jakiś czas? Ten błogi stan gdy jesteś, przytulasz, całujesz? Te poczucie bezpieczeństwa, gdy oplatasz mnie swoimi ramionami niczym skrzydłamego kochanego Anioła Stróża? Te cudowne uczucie ciepła? Uczucie bycia potrzebnym i wiary w to, że jestem ważny? Mogłabym wymieniać i wymieniać... Jeśli to jest dla Ciebie miłością, możesz być pewny, że to czuję... ale, czy to ważne? Przecież wiesz, że Cię Kocham... Moje słowa nie oddają tego, co czuję... Mogą być tylko słowami... albo aż słowami... Dotknij mego serca, słyszysz? Czujesz? Ono bije dla Ciebie... Przecież wiesz.... *** Oddałam Ci serce. Podeptałam swoje serce i choć jest poszarpane, pokaleczone i poranione nadal wyrywa się do Ciebie. Już nie ma sposobu by je uciszyć... Czasem jeszcze za nim tęsknie. Właściwie to cały czas.. -Być może pewnego dnia obudzę się i poczuję... - Co? - Że jestem zakochana! No wiesz, oszołomnona, rozpalona i z mdłościami - To nie miłość, Mała. To grypa... -Przepraszam... -Nie, to nie Twoja wina. Skąd mogłeś wiedzieć, że nasze codzienne spacery i pocałunki pod drzewem spowodują, że się w Tobie zakocham. Wiem jak głośno potrafi huknąć o podłogę kamień, który spada z serca. Powietrze mieszam z cichymi westchnieniami tęsknoty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Rozeznanie
|
*twój pocałunek jest jak kostka czekolady...
na jednym trudno poprzestać. *Miła, że... hmm. Kochana, że... mmm. Wredna, że... wrrr. Uparta jak ... NO! ![]() Wybredna, że O! ;D *Nie denerwuj mnie bo nie mam już gdzie chować ciał! *Noc jest nasza. Pierwsza klasa. Płuca pełne... Luz jest we mnie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa
![]() ![]() ___________ uśmiech to wyraz duszy. przyjaciel to ktoś kogo nie znajdziesz byle gdzie. czasem przez głupotę upada najcenniejsze. -jesteś inna. -inna? -poprostu chciałem powiedzieć,że Cię bardzo lubię. -chcę z Tobą porozmawiać. -o czym?o Twoim narzeczonym? -nie chciałam Cię zranić. -masz bujną wyobraźnię.nic się nie stało.nic nie było. -jak to nic nie było. -a było? -a nie było? -daj mi spokój co. -ja nie mogę tego tak zostawić. -czego? -nas. jakich nas?.śmieszna jesteś. -bardzi źle się z tym wszystkim czuję. -ja się za ti czuję bardzo dobrze. -przepraszam. -wracaj do niego.zostaw mnie! dla niej liczyło się tylko teraz i to, że ma przy sobie Jego. obrazy, jakie zachowałam w pamięci, rozrastały się we mnie, żyły własnym nieskrępowanym życiem. wzajemna czułość otula i kołysze nas do samego rana. nasze zapachy mieszają się. z Tobą poczułam, że jestem kompletna, utkana z brakujących mi wcześniej do pełni elementów. dotknęłaś mojego ciała, a zmieniła się moja dusza. chciałam dotknąć Twojej duszy, by znaleźć potem drogę do Twojego ciała. sekundy i minuty, które wywracają życie do góry nogami, burzą to, co stare, wyświechtane i bezpieczne, by nowe i zaskakujące mogło zakiełkować. czekałam przy skrzynce na mejle od Ciebie, strona do logowania przegrzewała się od moich wejść. szukałam Twoich śladów w necie, chciałam wiedzieć wszystko. smsy rozczarowywały, gdy nie przychodziły od Ciebie. był tylko jeden warunek: Ty pierwszy pokaż, jak bardzo mnie chcesz.
#2409 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie również zachwycił.. ; * Cytat:
tak, tak - kradnę! ; ) Cytat:
a dziękuuję bardzo ; * kradnij sobie, kradnij ; ) Cytat:
hihi, niezła jesteś! fajne masz opisy ; ) zawsze się uśmieję ; ) ________________ Other dancers may be on the floor. Dear, but my eyes will see only You !
Inni tancerze mogą być na parkiecie. Kochany, ale moje oczy będą widziały tylko Ciebie ! albo jesteś ze mną, albo jesteś wariat. let us have time, let the sun shine. pozwól nam mieć czas. pozwól słońcu świecić.
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki moje drogie czy w ogóle któraś korzysta z tych moich opisów???
![]() Bo ja taka niedoceniona się czuję... ![]() * Pomimo burzy u twego boku zawsze jestem spokojna. * I wydaje mi się, że robię źle kiedy zostaję w domu przeżywając cały dramat... * Twoje wspomnienie jest szarą fotografią * Pewnego dnia bez zastanowienia, powoli zatęsknisz za mną... * Nikt nie wie co ma, aż w końcu... to straci. * Samotność zabija mnie każdego dnia. * Taka jestem ja - chwytam kogo zechcę i porzucam byle gdzie ![]() * Ja nie jestem barbie z plastiku, mam duszę. * Tysiące ran, które zostały nieuleczone. * Jeśli mówią Ci, że wciąż ze mną źle, przysięgam Ci, że mi przejdzie. * Chociaż rozdrapujesz ranę I wyśmiewasz się z mojego życia Wkrótce zobaczysz, jak wzlatuję znad swoich popiołów * Kocha się życiem, bez strachu i bez umiaru. * Jeśli mówią Ci, że szaleję za Tobą, strzeż się, mogą Cię okłamywać. * Chcę iść tam, dokąd pójdziesz ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Wtajemniczenie
|
Pijąc kolejnego już drinka tego wieczoru ,podniosę szklankę ,powiem Za nas.! a zaraz potem nasze kolejne zdjęcie spale w kominku....
![]() Jesteś tylko moim prywatnym aniołem stróżem. ![]() Ty i ja.Może stworzymy nowe love story.? ![]() -Kocham Cię.!Ej ej .! Czemu odchodzisz? -Bo boję się że okażesz się kolejnym draniem, który myśli że moje serce to zabawka....
#2412 |
Rozeznanie
|
hihi, niezła jesteś! fajne masz opisy ; ) zawsze się uśmieję ; )
oj dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Raczkowanie
|
<3
ale mnie tu dawno nie było
![]() uśmiecham się przez łzy i pokazuje światu środkowy palec ***ać sentymenty' a Ty pozwól mi choć raz cofnąć czas , tylko raz. . . wiem, zapomniałam Ci powiedzieć, że jestem zakochana. Świat jaki znała rozpadł się na kawałki. Już na zawsze zapomniała jak to jest śmiać się z dziecinną bezstroką. Teraz wypełniały ją zawiedzione nadzieje i niespełnione marzenia. a to wszystko to raczej kwestia podejścia, zdarza się nawet najlepszym . Razem sam na sam Na serce dziś umiera miłość nam.
![]() |
#2414 |
Rozeznanie
|
Dot.: <3
To nieważne gdzieś Ty był ... Byłeś diabła wart...
Skąd się wziąłeś w moim śnie?...Nigdy w nim nie było Cie... Mówię sobie w noc i w dzień ... Nie,nie kocham Cie... Ktoś mnie pokochał świat nagle zawirował.... Kocham Cie raz...Kocham Cie dwa...Kocham Cię mocniej niż niebo gwiazd ma... Jesteś jak nutka której dźwięk nadaje brzmienie mojemu sercu... Róża ma kolce i kłuje...A Ja mam usta i słodko całuje... Piękna?Śliczna?Idealna? Dla Ciebie Kotku nie osiągalna.... Być na łące i zerwać bukiet wspomnień, Jeśli było to przykro mi ![]()
#2415 |
Raczkowanie
|
kochane alarm!ja wiem, że nie lubicie, że zabijecie, ale uszanujcie
![]() ![]() proszęę . ! ![]() ![]() ![]() Bóg zna moje serce. Wie, że lepiej postąpiłby zabijając mnie, niż skazując na życie bez Niego.
![]() |
#2416 |
Raczkowanie
|
* He is MY playmate. Remember.![]() /To jest mój chłopiec do zabaw. Zapamiętaj. ![]() *
#2417 |
Raczkowanie
|
JustTheOne
xxxLOLKAxxx Kaaate90- ![]() ![]() * Przez ten jeden moment, gdy myślałam, że Cię tracę, cały świat zawalił mi się na głowę. * Nigdy już nie odejdziesz, nawet na sekundę, nie pozwolę. * Jesień czai się za rogiem z bukietem liści w zimnej dłoni.
#2418 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() Nie będę lecieć na: alkoholików, pracoholików, związkofobów,
żonatych lub mających dziewczyny, mizoginów, megalomanów, szowinistów, emocjonalnych popaprańców, pijawki i zboczeńców. Postanowione! ![]()
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-16 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zadomowienie
|
To chyba znaczy, że się podobało? ^^
A kradnijże sobie na zdrowie. To dla mnie zaszczyt ![]() _________________________ _________________________ _________________________ Są może cukierki o smaku Twoich pocałunków, zapachu nocy i kolorze malin? Pamiętasz jak złościłeś się jak musiałeś na mnie czekać pół godziny przed domem marznąc .. ? Albo jak już przychodziłam a Ty udawałeś,że się fochasz ? .. I musiałam stawać na palcach, żeby dać Ci buziaka i przeprosić, a później szliśmy za rączkę w 'nasze miejsce' i patrząc prosto w oczy mówiłeś,że kochasz .. To wszystko to też nieporozumienie ..? Na łące kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia. Możliwe , że w pewien jesienny wieczór zatęsknisz za mną.. Przez twoją głowę przeminą wspólne chwile niczym film w kinie , Ale wiesz.. Film można odtworzyć raz jeszcze , Mnie już ' raz jeszcze ' nie będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
Dziwczyny, potrzebuje jakiś fajnych miłosnych opisów ;*** Bardzo, badzo, bardzo są mi potrzebne ; )
I jeszcze mogą być jakieś krótkie dialogi ;] __________ Spytać możesz, ale wiedzieć nie musisz…. Docenisz, kiedy stracisz. Stracisz, jeśli nie docenisz. ,,Trafiłam do nieba, w samym środku piekła…..’’ ,,Dobre momenty jak fotografie, zbieram w swej głowie jak w starej szafie...’’ Kiedy mam wybierać między jednym złem a drugim, zwykle wybieram to, którego jeszcze nie próbowałam. ;] Najpiękniejsza chwila miłości - gdy wchodzi się do domu ukochanej osoby. ![]() Są w życiu chwile, gdy myśli się, że jest tak źle, iż już gorzej być nie może. Wtedy właśnie okazuje się... że jednak może. |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymienił mnie na nią, bo ładniej się uśmiecha, ma klasę i w szpilkach nie chodzi jak kaleka. Wyglądał przepięknie-rozwiane włosy, nonszalancki uśmiech, lekko przygarbiony. A jej serce po brzegi wypełnione uśmiechem. jego uśmiechem.
![]() |
#2422 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały, jakieś mi się tam przewinęły ^^
![]() ________________ Wciąż myślę, że żyję, ale to chyba za mało.
Zabawne, prawda? Jak jedna chwila zmienia następnych milion.. W nikotynie najbardziej cenię to, że mnie zabija.
#2423 |
Raczkowanie
|
próbowała zmienić myśl, tak jak zmienia się temat, ale kiedy rozmawia się z własną pamięcią, prawie nigdy nie jest to możliwe
wiem, że tu jesteś i nic nie dzieje, bo między nami pękła ta nić bez sensu wkur.wiam się znów szukając pretekstów samotne wieczory i noce potrafią być do obrzydzenia nieznośne obok jesteś wciąż i nie ma Cie nie potrafisz wprost nie kochać mnie
#2424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kradnij ile wlezie kochaniutka, bardzo się cieszę z tego powodu... ![]() Ja Twoje też kradnę ![]() ![]() * Nic nie jest równe Tobie. * Tysiąc stłuczonych luster wokół mnie. * Noc jest długa, lecz dzień w końcu nadejdzie. * To mężczyzna, to tylko mężczyzna... * Nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył... * Tylko ty wiesz jak słuchać mnie poprzez ciszę. * Słodkie kłamstwo przychodzi na usta i sprawia, że zaprzeczasz. * Niektóre rzeczy wyglądają lepiej dziecino kiedy przeminą... ![]() * To nie jest żadne poświęcenie, to tylko koleje losu. * Nie ma kamienia nie do skruszenia... * Chciałabym zrobić coś pięknego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Konto usunięte
|
<3333
nocą chcę prowadzić Cię.
oczy patrzą na to czego nie chce widzieć dusza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Boooże! - wykrzyknęłam - Co?! - O nic.. Wszystko.. - Co dokładnie? - Ty mnie kochasz.. [oczywiście z New Moon <3] Nosek do góry. Ktoś tu Cię kocha. I na tym moja wena się kończy. _________________________ _________________________ __________ We could build arocket, fly to the moon, leave Tuesday morning, and be back for noon .
/.Moglibyśmy zbudować rakietę, pofrunąć do księżyca, wyjechać we wtorkowy ranek i nigdy nie wracać./ Nie musisz być taki delikatny. powiedz ‘wypie.dalaj’, bo przecież właśnie to usiłujesz powiedzieć. Nie bój się, nawet jeśli rozpadnę się na kawałki to ktoś mnie poskleja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Rozeznanie
|
MutPet & m4dziar4 - aż serducho mocniej zabiło.
![]() ![]() ________ ' Niezrównanie wygląda w tańcu !
Oddaje mu się całą duszą i całym sercem, ciało jej nabiera niewysławionej harmonii, staje się beztroska, swobodna, jakby taniec był dla niej wszystkim, jakby nie myślała o niczym innym, niczego poza tym nie odczuwała i zaprawdę w tej chwili wszystko znika sprzed jej oczu. ' [ J. W. Goethe 'Cierpienia Młodego Wertera.' ]
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-16 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() _________________ Jesteś koleś z bazaru?? Twoja miłość do mnie to symulanctwo. Ty samolubny, egocentryczny manipulatorze i emocjonalny szantażysto!!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-16 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona nieśmiało się uśmiecha zrywa kwiaty, czesze włosy... a ty nie przegap i nie mów: "nie zwracam uwagi na takie głupstwa" bo niebo w oczach, wiatr na twarzy i kwiat we włosach to chwile, których nie dogonisz to okruchy tworzące całość jakiej się nawet nie spodziewasz.. noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu) nigdy się z nim nie rozstaję (gdzie idę ty idziesz ze mną; cokolwiek zrobię samotnie jest twoim dziełem, kochanie) i nie znam lęku przed losem (ty jesteś losem moim) nie pragnę piękniejszych światów (ty jesteś mój świat prawdziwy) ty jesteś tym co księżyc od dawien dawna znaczył tobą jest to co słońce kiedykolwiek zaśpiewa Bez ciebie jak bez uśmiechu niebo pochmurnieje słońce wstaje tak wolno przeciera oczy zaspanymi dłońmi dzień -zaprosił mnie na wesele... nie znam przecież nikogo. - pójdziesz tam z nim -ale jako kto ja z nim pójdę? Jak dziewczyna czy koleżanka? - jako przyjaciółka... od serca może coś? ![]()
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie tylko ten marzeń świat
Czasem myślę, że nie wygrałem Gdzieś znikło wszystko Jak człowiek bez twarzy Tęsknie za Twoim ciepłem i ciałem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.