![]() |
#2431 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cześć wszystkim.
Przeczytałam połowe tego forum i chce powiedzieć, że jesteście BOSKIE dziewczyny. ! W szczególności TiScatteroUnaFoto, Drift, panna_miodowa, amozefrytkidotego, suve, DarkWoman, hottie, z innej bajki, Onax3, Plotkaraaa, Ciiri, cherriies, GuzikixD , Keeendyi inne. Naprawde wieelki respekt dla Was ![]() ![]() Uwielbiam Was. ! Czasami bezczelnie okradałam ^^ ---------------------------------------- Hej Kotek. Pamiętasz jeszcze.? Chce być Twoim ulubionym smakiem Mamby. <3 i tam całowałeś mnie pierwszy raz. x3 Może w końcu zauważysz, że ja BARDZO chce. ! Kiedy serce się uprze, rozum idzie w odstawke. Choć ze mną do tego miejsca, w którym zgubiliśmy siebie. Tak bardzo chciałabym poczuć ten znajomy zapach Twego Ciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem że było tam potem . żebym mogła wyjść na plażę .. a dalej .. pustka w głowie .. Przepraszam .. raczej nie pomogęę ![]() _________________________ _____ u są bo tak chcą. ona ma go, a on ma ją. < 3 mogę powiedzieć szczerze, lubię kiedy jest Ciebie pełno w mojej głowie miała nadzieję, że już go nie kocha, że to minęło. tak bardzo się stała, żeby to minęło. ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, jego pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości. nie udało się. owszem, może i o nim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać pamiętam jak krzyczała abyś jej nie kochał bo jej sie nie kocha takich jak ona kochać nie wolno Płaczesz gdy ja płacze to dowód ile znaczę do czerwonej koperty wkładam zużyte słowa..zaklejam przeszłość i piszę od nowa awaria na linii moje serce - jego serce ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Dziękuje Słonce ![]() a Kradnij ile wlezie ;** !! _________________________ może właśnie dlatego to tak boli. bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam, a na dodatek Cię straciłam
Ty mi w moim życiu wystarczysz. Mam Ciebie - mam wszystko Panie Boże, spraw, żeby jego nieobecność nie bolała tak bardzo.. nigdy nie pomyślałabym, że będę przez Ciebie cierpieć, że będę płakać kiedy nikt nie widzi (bo przecież taka silna jestem..), że będę analizowała wszystkie wspólne chwile, wszystkie Twoje słowa i szukała w nich kłamstw. nigdy nie pomyślałabym, że odejdziesz, że po tym wszystkim.. Boję się pomyśleć, co tak naprawdę czułeś. Każdego dnia zastanawiam się, ile jeszcze razy pomyślę, że Cię kocham mam wrażenie, że oprócz mnie każdy wiedział, że kłamałeś. Pierwszy raz w swym siedemnastoletnim życiu problem mnie przerasta... Nareszcie odkryłam tą cholerną potęgę uczuć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa , JustTheOne Świetnee.!
![]() Kradnę oczywiście. ![]() _________ -masz coś na twarzy. -co? -miłość mojego życia. 'jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny...’ "Gdy się już zobaczymy nie pozwól mi się zapomnieć. Przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Chyba, że i Ty się zapomnisz. Jeśli tak, to mi nie przypominaj. Takie zapomnienie może zdarzyć się nawet największym przyjaciołom." Te opisiki są z wizażu, jeśli się powtarzają to przepraszam bardzo ; ] |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja? ![]() dziękuje bardzo ![]() ______________ Ktoś otwiera cicho drzwi Karmi złudzeniami Tanią miłość daje mi. któregoś dnia poznasz chłopaka,który będzie Cie strasznie kochał i wtedy zadasz sobie pytanie:czemu przed tem zmarnowałam tyle czasu wzdychając do tego egocentrycznego palanta? Rozbawiony kociak, podskakujący zabawnie niczym mały tygrys, jest nieskończenie bardziej interesujący niż połowa ludzi, z którymi musisz przebywać na tym świecie..
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
bazar marzeń.
od stóp do głów. cali w miłości. i powieszę Twoje zdjęcie na lodówce, żeby codziennie rano wbijać w nie nóż. ___ skromnie. brak czasu.
#2436 |
Konto usunięte
|
`pasuję doskonale do Twoich bladych ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Jeśli będziesz chciał mnie zranić, to zrób to przynajmniej w słoneczny dzień. Wtedy będę mogła iść na plażę i w zamian popatrzeć sobie na tyłki przystojniaków" Na pewno jakoś tak to było :dumna: _________________________ _________________________ _________________________ - Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht. - Eeee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę ![]() Nie , nie. On już nie jest mój... właściwie nigdy nie był. Może go sobie pani zabrać. Mogę pani też powiedzieć jaki będzie wobec pani.. Będzie szaleńczo niby - kochał , potem zacznie kłamać , a na końcu zdradzi. Sama to pani odkryje.. Miłej zabawy *** Jakoś będę musiała się z tym pogodzić... ^^ Na zdrowie i niech nie pójdzie w biodra ![]() Edytowane przez JustTheOne Czas edycji: 2009-09-16 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Raczkowanie
|
![]() (...) O nie!Co znowu wygadywałam? Spojrzał na mnie z czułością. -Powiedziałaś że mnie kochasz. - To już wiesz-przypomniałam mu spuszczając wzrok. -Ale zawsze było miło usłyszeć. Wtuliłam twarz w jego ramię. -Kocham cię.-szepnęłam -Jesteś całym moim życiem. Myślałam sobie ; bede ksieżniczką a tu bedzie stał moj zamek .. Miód jest słodki, lecz słodycz jego graniczy z ckliwością i zbytkiem smaku zabija apetyt. Dziwny miłości traf się na mnie iści, że muszę kochać przedmiot nienawiści. A sny są dziećmi szalonego mózgu. Dzieki za wszystko.! |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
mam niezachwiane pragnienie dowiedzenia się wszystkiego o wielokropkach...
#2440 |
Rozeznanie
|
Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.
zakochajmy się w życiu Jeszcze ciągle potrafię narysować Cię z pamięci. Wiesz, co sie dzieje, kiedy kogoś zranisz? Kiedy kogoś zranisz, zaczyna Cię mniej kochać. Taki skutek mają nieostrożne słowa. Ludzie zaczynają cię mniej kochać... ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam wciąż mam w głowie Twój śmiech Ciągle mało Ciebie mam ! nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć.
![]() |
#2441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________________ widzę że naprawdę lubisz smak żalu. kraina nie dla Ciebie. i'm sick and i hate it. red rose and white lips makes me look like Princess SnowWhite, with cancer.
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
słowo
lekkie słowo glob ziemski pochyla słowo nic nie znaczące dokładnie zabija. słowo puste słowo nowe światy stwarza. tak przez wieki toczy się wszelkich słów rozmowa niby kula magiczna w kierunku przepaści. piszę pamiętniki. ogień buzuje na kominku.
#2443 |
Raczkowanie
|
proszę cię! kur.va błagam! - nie rób mi tego.. świat pęka w pół.
nydee. kissabble. papergirl. - pojawiajcie się częsciej ![]() ![]()
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-09-16 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
brawa dla tej pani ![]() ![]() kocham cię laska ! wiesz? nie wystarcza Ci że masz przedoskonałe opisy ![]() ![]() ![]() ![]() chyba już się wyładowałam ![]() ![]() ![]() ![]() bo są granice, których się nie przekracza . w przyjaźni też uśmiecham się czule . wysuwam środkowy palec . mieścicie mi się pod paznokciem o! sorry, ale jesteś pie****nięty fuck be ! wygryzę cię z pamięci . wzrusza cię to ? rutynowe zachowanie . mogłam się tego spodziewać . pf. - i przyrzekam Tobie miłość , wierność ...i że nie opuszczę Cię aż do śmierci <3 tak sentymentalnie się zrobiło . me . me . me . trust . // mnie . mnie . mnie . zaufaj . -jeśli Ty powiesz mi, że mnie kochasz, to sorry, ale wybuchnę śmiechem . temperament . uczuciowa stabilność .. zrób pół kroku w przód, niekoniecznie w moją stronę ^^ fetysz na punkcie Twoich oczu . ust . dłoni . bezgranicznie trwać w tym co piękne . < 3. i może powiesz kiedyś że to pomyłka lecz teraz to bez znaczenia . nie rozumiem czemu mogę mieć tylko nadzieję . więc mówisz, że mnie kochasz? dla ciebie mogę być tylko wspomnieniem . czy mógłbyś zostawić wszystko i przyjść do mnie ? pamiętaj że ja jestem tą pierwszą a pierwszych sie nie zapomina . a gdyby tak światu przywrócić radość ? starczy Wam . bo się za bardzo ucieszycie na mój widok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() papergirl, kissabble, TiS, abunee, styrana, KaMa,kamma, sygita, _Anusia_, AnusiaPn, AnnWroc, caroline060, Primadonna, ciri, powinnam, Cysia, NieMyslPoczuj, RealGirl, ZAKLETA KSIEZNICZKA, chocpaic, peculiarity, r0zunia, Litle Ballerina, daciaaaa, 3martyna3, lily, klerii, envious, societygirl17, Marzeniatko, lall, kamisha, calineczka, kee, keendy, nastychick, near, Suue, Sandra, DorotaComa, always be yourself, snowball, suve, Kinderka13, xDJakJaCieLubiexD, DarkWoman, dagmaruffka, Martusia1992, caroline2324, Wreednia, hotiie, dontlookdown, Onax3, lovers2friends, bananowalaska, carmenkaa, nieliczylamwcalesie, niewieotymnikt, Together, MarcelinKaa, Lolja, JednaNaMilion, Domiiniisiia, Paranienormalna, Plotkara, Devilek, loveIsShit, Milu, DREAMS, MySmallCornerInSky, nydee, CukrowaPanna, ouu. za wszelkie pomyłki związene z nickiem nie odpowiadam i tak, wiem . jestem głupia ![]() i jeszcze jedno.. : alarm odwołany. proszę zachować spokój . ![]() ![]()
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-09-16 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Raczkowanie
|
a teraz jeśli nie będę umiała powstrzymać się od śmiechu
to nie masz prawa pijany starcze policzyć tego grzechu.. jestem skrajnie wyczerpana a przecież jest rano.. co za ponury absurd.. żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? siebie chcę słuchać choć głosy do ucha z tak wielu stron siebie się słucham i swojego ducha i palę tron swój palę tron lustrzyca to choroba ludzi inteligentnych, którzy przyglądają się sobie w lustrze i tam widzą człowieka mądrego, dobrego, z nadzieją spoglądającego przyszłość i teraźniejszość
![]() |
#2446 |
Raczkowanie
|
![]() The fragile kingdom fall...
![]() (Kruche królestwo się rozpada..) Płaczę, gdyż mówią, że anioły zasługują na śmierć... ![]() Trzymając się poręczy gdzieś na ziemi, próbowała zajrzeć do środka- wiedząc przecież, że nikt tak naprawdę nie wie, czy może w niebie jest zimno, czy pachnie jabłkami. A może niebo- to tylko huśtawka pośrodku pokoju i drzewo- to samo z którego spadła gdy była mała. ![]()
#2447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ja mam 'przedoskonałe opisy' - Droga Pani chyba swoich nie wzięła pod uwagę. Loff ![]() _________________________ _________________________ ____________ Chciała tylko się przytulić. Nie miała ochoty na wielkie uczucie, nie chciała słyszeć kłamliwego 'kocham', bo już dawno przestała wierzyć facetom. Chciała się tylko najzwyczajniej w świecie przytulić. Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne. Kiedyś dorwe tego gościa co tak wkręca te Czupaczupsy w ten pierdzielony papierek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Raczkowanie
|
potrafię oddychać , ale nie potrafię żyć .. bez Ciebie.
#2449 |
Konto usunięte
|
'Jeśli na boisku czujesz się jak ptak to poczuj jak wspaniale jest latać i fruń jak najwyżej po marzenia.'
Arkadiusz Gołaś. (*)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
kiedyś napcham Ci do mordy tych pieprzonych, czerwonych czereśni, a potem każę Ci je wyrzygać. zobaczysz jak się czułam kiedy karmiłeś mnie szczęściem i kazałeś w jednym momencie całkowicie usunąć je z mojego wnętrza.
#2451 |
Raczkowanie
|
dziewczyny , cytaty o szczęśliwej miłości
![]() zależy mii baardzo ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Rozeznanie
|
o łał!
bardzo dziękować. ![]() ukłony i kwiatki należą się także Tobie, wariatko. ;* jesteś jak plaga szarańczy; w kilka sekund potrafisz zniszczyć wszystko. nawet jeśli byłabym nieziemsko piękna i mogłabym mieć każdego chłopaka na świecie, i tak wybrałabym właśnie ciebie. źli chłopcy kłamią by dostać się do twoich majtek, dobrzy chłopcy kłamią by dostać się do twojego serca. 'będziemy na zawsze razem, skarbie' - tak właśnie powiedziałeś. nie wiedziałam tylko, że 'na zawsze' skończy się następnego dnia.
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2009-09-16 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Przyczajenie
|
+Gdy przyjdzie się ułożyć do snu pierwszy raz
I szepnąć z przekonaniem kocham, kocham, kocham Cię ...Znów mi do głowy przyjdziesz Ty... + ku****a i jej najlepsza przyjaciółka mać + czas już skończyć z oczekiwaniem na coś co może nigdy nie przyjść +czy nie widać, że ja jestem superdziewczyną? + pozwól mi się przekonać jak wiele cierpienia potrafisz zniesc ... a pozniej wyznam publicznie, ze twoje uczucie nic dla mnie nie znaczy + zastanawiam się czy kiedykolwiek mógłbyś mi dać coś, czego sama nie jestem w stanie zdobyć + żadne słowa tego nie opiszą, co poczuć może człowiek ciemną jesienną nocą + Ty masz taką mądrość głupią, niech, której wszyscy od Ciebie się uczą + i tylko chcę Ci powiedzieć, że ten pociąg nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz + nie jestem aniołem ale proszę nie myśl, że nie będę próbować i próbować + moje włosy innego koloru, moje oczy nie niebieskie + samobójcze skłonności po dziadku dziadków dwóch więc umieram razy dwa |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
: ************************* *************
Dziękuję za wszystkie bardzo miłe komplementy i pochwały.
![]() ![]()
![]() |
#2455 |
Rozeznanie
|
NieZTejBajki ty wariatko
![]() ![]() ![]() ![]() Miłość jest jak pogoda lecz pamiętaj o tym, że po każdej burzy wyjdzie słońce czy chcesz czy nie.. Some day I find him.. Zaczarował ją gdy spojrzała w jego oczy.. Może przyznam się kiedyś przed sobą, że mi ciebie brakuje.. Może kiedyś dotrze do mnie, że źle zrobiłam.. Jednak na razie się cieszę.. Niech inni żałują.. Pokazać światu jak godnie żyć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
BAN stały
|
Myślami często jestem przy nim.
W przyszłości chciałabym zostać swetrem. Albo znajdę inny sposób, żeby się do Ciebie przytulić. Masz moje gg. I nr telefonu tez. Instrukcję obsługi Ci podać? Bo miłość to płomień, który zawsze gaśnie nie w czas. Hulali po polu i pili kakao. Nogi z waty na dźwięk jego głosu. wiesz, prawda jest taka, że w tym momencie to ty interesujesz się mną. he wasn`t there when I needed him. Niewiele jest tych rzeczy, których nie zmenia czas. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa !
![]() ....... `myśli zmarzły na lód, dobre sny zmorzył głód.' lubię jesień. wtedy wszystko można wyjaśnić jesienną melancholią. 'myśli spokojne ponad wodami pochyl. miłością.' jesteś chodzącym paradoksem, tym co dobre i złe. upiłam się tymi myślami. wszystko co jest sexi, jest destrukcyjne. pamiętaj. chwilo, trwaj. jeszcze trochę, odrobinkę, wytrzymasz. wierzę w Ciebie. dziś jestem tą, przed którą ostrzegali mnie rodzice. kiedy nawet kot patrzy na mnie TYM wzrokiem, to znaczy, że jest ze mną źle.
#2459 |
Raczkowanie
|
mam dziurę w sercu wielkości ciężarówki. nie załata tego jedno nocne pieprzenie.
(znalazłam na necie.)
#2460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesze się. ![]() Nie mam sił już więcej prosić o Twój uśmiech, w końcu nie tylko Twój jest tak czarujący.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.