Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 16:42   #4831
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Witajcie ja niesety pisze ze szpitala

Zostaje w nim do konca ciazy..... czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....Czuje masakrycznie psychicznie.....

Boje sie o siebie O Julka o wszystko....
MAM dosc....

buzka kochane.....

DUDZIACZKU KOCHANY - TRZYMAJ SIE KOCHANA.TAM BĘDZIESZ MIAŁA OPIEKE.I WSZYSTKO BĘDZIE Z JULKIEM DOBRZE KOCHANA.:cmok :

Ja też się boję że wyląduję w szpitalu wcześniej bo czasem są takie babki które leża i są takie niemiłe że szok albo patrzą sie jak szpak w ****e.Dlatego nielubie też być w szpitalu.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze fajnie ze masz neta tam chociaz.Mnie jak wywiozą do szczecina to niewiem czy ktoś przyjedzie do mnie jedynie kto to tylko GRZESIEK Z BRAĆMI ZE SŁAWKIEM ANDRZEJEM I DARKIEM I MOZE TEŚCIOWA.ZOBACZYMY

UCIEKAM KĄPAĆ MAŁA BO TAK SIE UPACKAŁA NA OGRÓKU ZE SZOK
Stary 2009-09-16, 17:04   #4832
domi7ks
Zakorzenienie

Mamusie czym sie róznia te dwie pościele, ja nie moge znaleźć róznicy,obie pasuja na łózeczko 120/60 wiec nie wiem

http://allegro.pl/item735309368_7cz_...fon_matex.html
http://allegro.pl/item735309376_7_cz...fon_matex.html

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:05   #4833
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Mamusie czym sie róznia te dwie pościele, ja nie moge znaleźć róznicy,obie pasuja na łózeczko 120/60 wiec nie wiem
Domi wielkością kołderki

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:09   #4834
asioczka
Zadomowienie

hej dziewczynki. mam pytanko- w jakim proszku pierzecie rzeczy dla maluszkow? i jak ustawiacie pralke?( jaki program i temperatura?)
u nas wszystko w porzadku, nadal jezdze do pracy, bo moja gin twierdzi, ze nie jestem chora i powinnam przebywac z ludzmi. plci wciaz nie znamy, moze na poczatku pazdziernika sie wyjasni bo widze, ze jestem jedna z nielicznych "niepokolorowanych".
kupilismy uzywany wozek kaps3 za 200 zl wiec super okazja a tak poza tym to nic jeszcze nie mam oprocz 2 bodziakow, jednego pajacyka i kaftanika. i dwie czapeczki- jedna cienka a druga grubsza.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:16   #4835
katekatee
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanie jakie kupujecie staniki do karmienia. Tzn jaki rozmiar, o ile większy niż obecny? i jeśli któraś zamawia na allegro to dajcie link

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:19   #4836
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Domi wielkością kołderki
dzieki
to lepiej chyba ta wieksza wziac...

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki. mam pytanko- w jakim proszku pierzecie rzeczy dla maluszkow? i jak ustawiacie pralke?( jaki program i temperatura?)
u nas wszystko w porzadku, nadal jezdze do pracy, bo moja gin twierdzi, ze nie jestem chora i powinnam przebywac z ludzmi. plci wciaz nie znamy, moze na poczatku pazdziernika sie wyjasni bo widze, ze jestem jedna z nielicznych "niepokolorowanych".
kupilismy uzywany wozek kaps3 za 200 zl wiec super okazja a tak poza tym to nic jeszcze nie mam oprocz 2 bodziakow, jednego pajacyka i kaftanika. i dwie czapeczki- jedna cienka a druga grubsza.

Ja mysle, ze ustawie sobie na 30* i 800 obrotów kazda pralka ma inne programy, inne nazwy, u mnei to jest krótkie pranie bodajże albo pranie wstepne

Stary 2009-09-16, 17:41   #4837
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

ja mam to samo pytanie co asioczka jaki używacie proszek do prania czy płyn do prania?

dudziakowa już za miesiąc będziesz se swoim maleństwem
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:50   #4838
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość

Zostaje w nim do konca ciazy..... czyli do 18.10 bo wtedy mam zaplanowane CC(1 rocznica naszego slubu) Ale ja wiem ze do tego czasu nie dotrwam.....Czuje masakrycznie psychicznie.....

MAM dosc....

buzka kochane.....
Dudziaczku, zgadzam się z tym co wcześniej napisały dziewczyny: na pewno wytrwasz, to jeszcze tylko miesiąc więc dasz radę... Wierzę że się boisz ale musisz być dobrej myśli - a jak już Twój synek się urodzi to wynagrodzi Mamusi wszystkie smutki

Cytat:
Ja kupiłam proszek Lovella i w nim zamierzam prać rzeczy dla Małej (zamierzam, bo na razie jeszcze nie prałam), pewnie na zwykłe pranie puszczę (w mojej pralce nazywa się to "codzienne" i jest w 40 stopniach.
Zastanawiam się tylko czy do takiego prania daje się jakiś płyn do płukania? Są jakieś specjalnie dla dzieciaczków?

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png

Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2009-09-16 o 17:51
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 17:57   #4839
elalank
Zadomowienie

Cytat:
ja kupiłam proszek JELP, a płyn do płukania - dołączam zdjęcie, bo chyba nieznany jakiś
A prałam w 40 stopniach- bawełna

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie jakie kupujecie staniki do karmienia. Tzn jaki rozmiar, o ile większy niż obecny? i jeśli któraś zamawia na allegro to dajcie link
no własnie to jest wieeeeelki problem. Ja mam obecnie 70E/F, a dla karmiacych to jakies dziwna numeracja jest do D, czasem znajdzie się do E, ale obwód 75 lub 80
szykuję się do zakupu tego:
http://allegro.pl/item729919567_2_sz...zmiar_75d.html

ale czekam na odp od sprzedającego odnośnie rozmiaru....

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:13   #4840
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Już jestem wykąpałam mała i siebie tylko podmyłam bo niechciało mi sie całej kąpać.Nikolce umyłam głowe ale był płacz ale miała tyle piasku w głowce że to masakra.Grzesiek już wraca i zaraz idzie do biedronki po kaszke dla nikoli (już by mogła niepić tych 2 butelek w nocy)
I ja sobie zażyczyłam twarde kwaśne jabłko.Właśnie patrze a Nikola mi usnęła na łóżku dobra spadam muszę ją położyc usnęła teraz bo niespała w dzień hi hi.

DO JUTERKA KOCHANE BUZIAKI
Stary 2009-09-16, 18:17   #4841
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

ja mam proszek dzidzius. niedrogi, ladnie wszystko pachnie.. wlasnie takim dzidziusiem

Ela faktycznie nie widzialam wczesniej tego plynu. ile kosztuje i gdzie go kupilas??

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 18:23   #4842
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ja mam proszek dzidzius. niedrogi, ladnie wszystko pachnie.. wlasnie takim dzidziusiem
Właśnie słyszałam, że Dzidziuś dobry jest
Ja zresztą, jak Mały nie będzie miał żadnych alergii, to raczej szybko przejdę na normalny proszek, zwłaszcza, że normalnie używam Persil Sensitive, a on podobno tez może być dla maluszków.

Stary 2009-09-16, 18:33   #4843
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Dudziakowa podpisuję się pod tym co już napisły kobitki

Bravurko to tylko dwa dni - troszkę zazdroszczę ja musze jeszcze wytrzymać 7 tygodni

co do proszku to prawda jest taka, ze cięzko coś polecić bo nigdy nie wiadomo jak zareaguje smyk na daną chemię - ale dzidziuś jest raczej bardzo dobry, jelp tez OK, a ja piore w 60 jakoś nie wiem, wcześniej dla Izy prałam w 90

co do staników to jest problem zwłaszcza dla tych które maja wielkie rozmiary - jak ja
dam Wam linka nie do samych biustonoszy ale na temat ich rozmiarów
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

według tego mam 80I - tylko to akurat moge kupic w angli bo w PL to masakra
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:33   #4844
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość

Ela faktycznie nie widzialam wczesniej tego plynu. ile kosztuje i gdzie go kupilas??
też będę kupować w przyszłości proszek Dzidziuś, jest tańszy i słyszałam o nich dobre opinie, Jelpa kupiłam, bo innego nie miał sprzedawca u którego kupowałam duuuże zakupy na all

A płyn kupiłam w Tesco, chyba ok 8 zł kosztował .

Magda, ja własnie wg tej stronki mierzyłam mój rozmiar i potem poszłam do sklepy gdzie szyją staniki na zamówienie i się potwierdziło. Ale niestety nie szyją takich odpinanych na sutek,więc mam problem teraz! A gdzie kupowałaś przy pierwszej Córci taki stanik do karmienia??? Bo się zastanawiam czy przy moim 70E/F moge kupić 75D ?? (chyba że jeszcze poszukam jakiś większych,ale gdzie ????)

Ale Córcia ma czkawkę, biedulka, wczoraj też miała, ciekawe od czego jest czkawka?

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-09-16 o 18:37
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:34   #4845
kropka241
Zakorzenienie

Brombusiu ja dosc szybko przestalam prac rzeczy dla Adriana w dzieciecym proszku. ja piore w vizirze sensitive bo sama mam uczulenie na zwylke proszki i musze miec te sensitive (tak samo plyn do mycia naczyn czy inne kosmetyki)

Stary 2009-09-16, 18:38   #4846
malina81
Zadomowienie

Dudziakowa ty juz nam pokazałas jak jesteś dzielna i najgorsze juz przetrwałas- wiec teraz powinno być tylko lepiej. Leżenie w szpitalu przyjemne nie jest ale powinnaś być większa optymistką bo coraz bliżej do narodzin twojego Juleczka- a on urodzi sie na pewno zdrowy i piękny!!!

Bravurko ja też czekam na zdjęcia

Proszek kupiłam Lovelle i Dzidziuś a plyn do płukania Lenor Sensitive (bo w takich prałam Kuby ubranka i było ok- po Jelpie miał uczulenie) Ubranka prałam w programie "delikatne" bo wiekszosc była nowych albo juz wczesniej wypranych wiec tylko chciałam je "odświeżyć".
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 18:56   #4847
kolanosia
Rozeznanie

[QUOTE=brombusia;14272769]Nie ma sprawy

Wybacz, ale to akurat nieprawda
I robią to u nas od co najmniej 20 lat, albo i dłużej.
Jeśli nie miałaś okazji czytać wcześniej, to przeczytaj to co zeskanowała Kropka. W tym artykule rozprawiają się ze wszystkimi mitami na temat ZZO.

QUOTE]

Rzeczywiście nie czytałam tego artykułu, ale zaraz to nadrobię. Troszkę sie podśmiewam z tych naszych lekarzy....miałam troszkę inne zdanie jak mieszkałam w Warszawie. Tam rzeczywiście nie miałam problemów z dostępem do służby zdrowia i do różnych zabiegów. Moje koleżanki rodziły ze znieczuleniem w stolicy i są zachwycone. Od roku jednak mieszkam w Siedlcach i niestety to już nie wygląda tak różowo....a rodzących ze znieczuleniem jest na palcach policzyć. Nie wiem o co chodzi, czy tylko o anestozjologów, czy ogólnie w małych miesjcowościach na tym skąpią....Ogólnie tu jest masakra, nawet żeby zęba osemke wyrwać to nie ma szans tylko do Warszawy trzeba jechać, więc sama rozumiesz jaka jest sytuacja

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość

MAM dosc....

buzka kochane.....
Dudziaczku trzymaj się dzielnie, to już naprawdę nie tak długo. Szybko zleci, a Ty i Juleczek będziecie pod dobrą opieką

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Dudziakowa ty juz nam pokazałas jak jesteś dzielna i najgorsze juz przetrwałas- wiec teraz powinno być tylko lepiej. Leżenie w szpitalu przyjemne nie jest ale powinnaś być większa optymistką bo coraz bliżej do narodzin twojego Juleczka- a on urodzi sie na pewno zdrowy i piękny!!!

Proszek kupiłam Lovelle i Dzidziuś a plyn do płukania Lenor Sensitive (bo w takich prałam Kuby ubranka i było ok- po Jelpie miał uczulenie) Ubranka prałam w programie "delikatne" bo wiekszosc była nowych albo juz wczesniej wypranych wiec tylko chciałam je "odświeżyć".
Malinko czy polecasz ten program delikatne do prania takich niemowlęcych ciuszków? Chcemy kupić nową pralkę właśnie z tym programem ale nie wiem czy w praktyce się w nim pierze czy raczej dle dzieci wyższe temp.
Stary 2009-09-16, 18:58   #4848
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Ale Córcia ma czkawkę, biedulka, wczoraj też miała, ciekawe od czego jest czkawka?
Ćwiczy przeponę

Magda z tymi stanikami to są problemy, coś o tym wiem
Najbardziej mnie wkurzają takie sprzedawczynie, które jak pytam o rozmiar, to robią wielkie oczy i twierdzą, że takich to nie produkuje żadna firma

Stary 2009-09-16, 19:10   #4849
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość
Malinko czy polecasz ten program delikatne do prania takich niemowlęcych ciuszków? Chcemy kupić nową pralkę właśnie z tym programem ale nie wiem czy w praktyce się w nim pierze czy raczej dle dzieci wyższe temp.
szczerze mówiąc niewiem jak ten program sprawdzi się w praniu brudnych ubranek bo tak jak pisałam te co teraz prałam to były nowe lub używane ale czyste- niewiem jaka temperatura jest na tym programie ale wydaje mi sie ze w przypadku przybrudzonych ubranek moze byc za niska wiec pewnie w praktyce bede korzystałą z programy bawełana 60 stopni. Ogólnie to bardzo rzadko używam tego programu wiec w wyborze pralki nie koniecznie nim bym sie sugerowała bo nie jest niezbędny.
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 20:05   #4850
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
.
Ja piorę tak jak jest w przepisie ubranek, zazwyczaj w 40st C. A piorę w tym samym co nasze ubrania, tzn w płynie do prania (mam uczulenie na proszki ). A jak córcia wykaże jakieś alergie, to będę szukać czegoś innego.

A co do staników robionych, to niekoniecznie musi być odpinany na sutek. Myślę, że wystarczyłby zwyczajnie odpinany na przodzie.
Ja mam tylko jeden typowy do karmienia, jeden z odpinanymi ramiączkami i taki pseudo stanik-bluzeczkę kopertową. Mam nadzieję, że to mi wystarczy. A jeśli nie to, coś dokupię.

A teraz wrócę krótko do kosmetyków dla dzieci.
Wróciliśmy właśnie od położnej, która będzie mi pomagać przy maleńkiej przez pierwsze dni w domu i powiedziała mi, że dla bobasa wystarczy kupić tylko jakiś kremik do pupci (Penaten odradzała mi, bo zawiera cynk, polecała raczej Weledę) i oliwkę, najlepiej najzwyklejszą czystą oliwę z oliwek, albo oliwę z migdałów.
I nic więcej na początek takiemu maleństwu nei potrzeba.
Pytałam ją też o odkażanie pępka i też nic nie powinno się stosować jeśli wszystko ładnie zasycha.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-09-16 o 21:14
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 20:22   #4851
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dudziaczkuto tylko miesiac dasz rade ,dla Waszego synusia

Dziewczynki ...Mi doświadczone mamusie podpowiadaja zeby kupić łóżeczko-kojec bo jest dużo lepsze prakty. od zwykłego coo tym myślicie ...ja już nie wiem za czym mam patrzyć na tym allegro
Stary 2009-09-16, 20:44   #4852
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość
Nie wiem o co chodzi, czy tylko o anestozjologów, czy ogólnie w małych miesjcowościach na tym skąpią....Ogólnie tu jest masakra, nawet żeby zęba osemke wyrwać to nie ma szans tylko do Warszawy trzeba jechać, więc sama rozumiesz jaka jest sytuacja
Ogólnie w małych miejscowościach jest gorzej, bo wszystko pakuje się w stolicę
Ale z tą ósemką to mnie zdziwiłaś, bo z tym nie ma problemu nawet w moim mieście, nie mówiąc już o Katowicach czy Chorzowie.

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dziewczynki ...Mi doświadczone mamusie podpowiadaja zeby kupić łóżeczko-kojec bo jest dużo lepsze prakty. od zwykłego coo tym myślicie ...ja już nie wiem za czym mam patrzyć na tym allegro
Kojec w sensie takie turystyczne?
Moja koleżanka miała i ostatnio mi mówiła, że nigdy więcej by takiego nie kupiła. Według niej dziecku gorzej idzie nauka wstawania, bo nie ma szczebelków, poza tym nie można regulować na jakiej wysokości jest materacyk. A co do materacyka, to ja nie wiem, czy on jest dobry w takich kojcach
No i przewijaka nie oprzesz na takim łóżeczku, bo by się złożyło.

Stary 2009-09-16, 20:47   #4853
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

To jo juz nie wiem
Stary 2009-09-16, 20:59   #4854
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
To jo juz nie wiem
Jo tyż

A tak na poważnie, to zdrowsze jest drewniane łóżeczko z dobrym materacem
Najlepiej już nic dziś nie oglądaj, tylko idź spać, a jutro ze świeżym umysłem na coś na pewno się zdecydujesz

Ja też się zmywam do wyrka.
Do jutra, papa

Stary 2009-09-16, 21:12   #4855
gucia6
Zakorzenienie

AsiCcccCa, najlepiej posłuchaj intuicji, bo i tak każdy będzie mówił ci co innego.
Pomyśl w jakim łóżeczku byś ty sama się lepiej czuła

O rany, ale mam ochotę na Haribo Normalnie zaczynają mi wracać smaki sprzed ciąży Mam tylko nadzieję, że to nie znak, że rozwiązanie wkrótce
Stary 2009-09-16, 21:14   #4856
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie odnosnie tej glukozy, bo jutro ide na badanie. Mam wziac ze soba 50 g glukozy, ta babka ma mi rozpuscic a ja chce ze soba wziac cytryne. Jaki to jest pzrepis na to?bo nie wiem czy ona w laboratorium bedzie wiedziala

Stary 2009-09-16, 21:31   #4857
kolanosia
Rozeznanie

[QUOTE=brombusia;14279920]Ogólnie w małych miejscowościach jest gorzej, bo wszystko pakuje się w stolicę
Ale z tą ósemką to mnie zdziwiłaś, bo z tym nie ma problemu nawet w moim mieście, nie mówiąc już o Katowicach czy Chorzowie.

QUOTE]

No nieżle nie? Sama byłam zaskoczona, ale taka jest prawda. Na miejscu nie ma nawet chirurga ani jałowego gabinetu, więc o czym my mówimy. Podobno w jednym gabinecie próbują wyjaławiać pomieszczenie raz na tydzień, ale nie chce wiedzieć jak to im wychodzi. A tyczy to się i tak zębów które przebiły sie przez dziąsło. Takich których nie widać nawet się nie podejmują
Mam nadzieję, że z porodem będę mieć mniej przeszkódNie ukrywam, że jeśli nie zrobia mi wcześniej przymusowej cc to będę napierać na znieczulenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnosnie tej glukozy, bo jutro ide na badanie. Mam wziac ze soba 50 g glukozy, ta babka ma mi rozpuscic a ja chce ze soba wziac cytryne. Jaki to jest pzrepis na to?bo nie wiem czy ona w laboratorium bedzie wiedziala
Przepisu na tą cytrynke niestety nie znam, ale piłam bez i powiem szczerze, że nie jest to nic nadzwyczajnego. Da się normalnie wypić, dle mnie żadna ochyda-słodkie i tyle. Dasz radę bez problemu
Stary 2009-09-16, 22:46   #4858
zaharia
Rozeznanie

gucia - haribo to jest to, moje ulubine slodkosci ogolnie to przed ciaza nie jadalam slodkiego, ale haribo to jedyne slodkie ktorych nie odmawialam

dudziaku - kochanie, badz dzielna jeszcze tylko 30 dni a ty jestes silna kobieta, i pomysl ze juz niedlugo bedziesz Julka tulic w swoich ramionach
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 22:52   #4859
kropka241
Zakorzenienie

Kolanosiu to ty sie najpierw dowiedz czy szpital ma w ofercie zzo. ja w moim szpitalu dowiedzialam sie ze u nich zzo nie ma jak juz lezalam na porodowce. niewazne czy platne czy nie oni nie maja..

Stary 2009-09-16, 22:56   #4860
kachula27
Zakorzenienie

Witam wieczorowa pora wszystkie mamusie

Dudziaczku dasz rade kochana,to tylko miesiac,juz tyle przeszlas w tej ciazy ze i to przejdziesz a Julus zaraz bedzie na swiecie

A ja mialam nadrobic jakos rady nie dalam bo tz niespodziewanie zjechal na dobe do domu i wlasnie pojechal znowu buuuuuuuu

A poza tym dzis spalam w nocy tylko 3 godzinki wiec padam na pychola juz,lece pod prysznic i spac a jutro raNO szkola rodzenia i albo bedzie wyjscie na porodowke o ile bedzie wolna i wtedy jeszcze za tydzien kolejne zajecia albo porodowka bedzie zajaet i bedzie to ostatnie spotkanie,jak znam zycie i nasze cotygodniowe szczescie do wolnej porodowki w czwatek to nie pojdziemy

Zmykam do wyrka pod ciepla koldrinke bo oczy juz mam na zapałki i widze ze juz wyrazy przestawiam i literki zjadam

Milej nocki mamusie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości