|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
ano trzeba było
Tacy ludzie potrafią zrąbać humor na cały dzień Teraz ochłonęłam ale jak wyszła to ręce mi się trzęsły jak galareta. Głupia jestem że się tak przejmuję ale nie umiem inaczej
|
#1893 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Zapomnij o tym
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Winter ma rację, nie zaśmiecaj sobie myśli.
A następnym razem PRZEMOOOOOC... |
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Serum używałam co wieczór mieszając na dłoni parę kropli z kwasem hialuronowym. Ilość kwasu musisz dobrać sobie metodą prób i błędów, zależnie od tego co podejdzie Twojej skórze Dziękuję za pozytywne wyrazy na temat agatów . Dziś dłubię przy ognistych agatach i masie perłowej. A czekają jeszcze obsydiany. Będzie zabawa ![]() Coś jeszcze chciałam powiedzieć, ale zapomniałam
|
||
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
piszę PW
![]() Cytat:
coś wiem na temat takich (najlepiej ich ) Cytat:
![]() Pada deszcz
|
||
|
|
|
#1897 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
byłam na zakupach i nie było płaszczydłów tzn były ale krótkie, a ja chcę długie
|
|
#1898 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1899 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Kurczę, ręka mnie boli bo właśnie godzinę prasowałam Chciałam się jeszcze pochwalić, że dziś mamy 3 rocznicę ślubu Rany jak ten czas leci Niestety będę ją spędzać samotnie (ewentualnie razem z CSI ) ale w sobotę sobie odbijemy
|
#1901 |
|
BAN stały
|
Zaraz rusza rejestracja na wf i serwer nawet jeszcze żyje
![]() Zapisać się na stretching, pilates czy body art? Tzn. oczywiście tylko teoretycznie pytam, bo ostatecznie i tak serwer padnie, a jak zdołam się w końcu zalogować, to okaże się, że wszystko pozajmowane Tak jak było z ogunami. Jak udało mi się po dwóch dniach zalogować, to prawie nic nie zostało. W końcu zapisałam się na Epigrafikę Majów Która ponoć jest bardzo czasochłonna, ale może przynajmniej ciekawsza niż jakieś Selected problems in the philosophy of modern physics
|
|
|
|
#1902 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapisz sie na body art- wygląda mi to ma malowanie nagich ciał farbkami
|
|
|
#1903 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ale 33
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
A wiemy
i na odpowiednim wątku to podsumowaliśmy (że tak nadmienię )
|
#1905 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1906 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Kłopot czasem z rozróżnieniem tych ważnych od błahych... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jakiś ładny "wuefista" i można ćwiczyć! ![]() Winter - wszystkiego, co najpiękniejsze z okazji urodzin.
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję trzyletniego pożycia małżeńskiego i też nie wiem kiedy to minęło Teraz tylko czekać na wnuki ![]() Winterko ![]() Edytka się kłania Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-09-16 o 21:06 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zadomowienie
|
aaa, w takim jednym, urodzinowym
Co nie przeszkadza jeszcze raz pożyczyć wszystkiego naj, naj ![]() Monia, a no czas leci Gratuluję Wam baaardzo ![]() Edyto, imieninowy
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-09-16 o 21:04 |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - pewnie, że trudno odróżnić. Moje "odróżnianie" jest czysto.... subiektywne
Edyto -cześć Ja z doskoku - oglądam "Dziecko Rosemary". Wieeeeki nie oglądałam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1910 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję za życzenia
O tamtym wątku zapomniałam i dawno nie zaglądałam ![]() Edytko-samych naj naj naj w życiu
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edyto - Tobie również 100 lat i samych wspaniałości Melk - a potem z tymi artami będziecie w jakiejś galerii na ocenę ![]() Uciekam do wyrka niedługo, dobrej nocy wszystkim życzę!!! Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-16 o 21:18 |
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam ten film (książkę zresztą też) i jakieś dwa dni temu obejrzałam kilka "części" na tubce
|
#1913 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik! a gdzie ten goły Allen? wiesz o tym ze jak nie znajdziesz to będziesz musiała sama w photo shopie wyklepać?
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - jak będzie trzeba, to wyklepię w Photoshopie
![]() Escritoro - idę poszukać e-booka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1915 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do e-bookow- mam tego troche, jakby ktoś reflektował, caroll, fromm, eco,grass,hłasko,hrabal, marquez.....
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie wszystkim za życzenia
Madzik, ja się boję tego filmu ale w swojej kategorii jest na prawdę niezły Edytko, gdzie tam na wnuki Ty za młoda na babcię jeszcze jesteś
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-09-16 o 21:31 |
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
E-booka nie znalazłam
Może się pojawi.MoniaK- pamiętam jak oglądałam ten film, późno w nocy, byłam sama w mieszkaniu studenckim. Do rana nie mogłam zasnąć. Autentycznie.
|
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nie wiem, co myśleć o e-bookach... kurcze, ja lubię czuć w ręce ciężar gatunkowy , macać papier, okładkę... No i nie powiem, zapach farby drukarskiej też robi swoje Zatem książki również wącham... i słucham jak kartki szeleszczą. Ale ja ogólnie jestem zboczuch książkowy
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Escritoro - też wolę książkę materialną, ale czasem coś trudno dostać, albo coś chcę już, teraz, natychmiast
![]() Pewnie, że "normalna" książka jest lepsza. W ebookach często są literówki, czasem, o zgrozo" błędy. A Dziecko Rosemary znalazłam właśnie w księgarnii internetowej, w bajecznej cenie. Zaraz chyba zamówię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-16 o 21:45 |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za sprawa ostatniej sceny...z tego co pamietam to w ksiazce bylo dokladnie opisane jak wyglada dziecko, a w filmie tylko byl tekst " co zrobiliscie z jego oczami?" ![]() Roman rzadzi i Chinatown, gdzie gral kurdupla z nozemA gdyby ktos chcial Ebooki to sluze potezna biblioteka ( ktorej nigdy nie przeczytam bo tez wole sobie pomacac )
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-09-16 o 21:46 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Mądrowała się a wcale nie miała racji 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Sinise gra w CSI New york, a prawde mówiąc nie mam pojecia ktore CSI idą na Polsacie, ja na AXN mam wszystkie CSI- w dodatku idą blokami po 3,4 rózne pod rząd 

Więc zaraz spadam do laboratorium 

) 

Niestety będę ją spędzać samotnie (ewentualnie razem z CSI 

czasami jedno zdanie wystarczy, zeby sie czlowiek troche lepiej poczul
ale w swojej kategorii jest na prawdę niezły