![]() |
#2491 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
dziękuję za wszystkie pochwały. uwielbiam
![]() _________________________ ____ po wszystkich bredniach, które od Ciebie usłyszałam i tak zaskakująco długo wierzyłam w miłość. powiedziałam Ci już wszystko, co mogłam powiedzieć dałam Ci wszystko, co mogłam dać Ty jesz arbuza z pestkami, ja wypluwam. Nie pasujemy do siebie.
#2492 |
Raczkowanie
|
-czego się boisz?
-tego że Cię pokocham. ^a może miłości nie da się zamienić na coś innego? ^nie umarłabym gdybyś nie zabił po raz ostatni. ^i kochać Cię będę nawet ślubując miłość innemu. -Zagramy w "ence pence"? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz w której ręce schowam orzeszek będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą.. zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka.. -Wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zadomowienie
|
RobCoChcesz - staram się zaglądać jak najczęściej, ale sama wiesz jak jest. czasu brakuje.
![]() NieZTejBajki - wariatka. ! ![]() ![]() chocapic - a Ty to wpadałabyś częściej, coo ? ![]() TiS - znowu muszę Cię wychwalić, bo nie potrafię się powstrzymać, no. ![]() ![]() ____ jej pomadka, jego kołnierz.... potrzebuje po prostu mieć Cię w myślach. wydrążasz moje głodne oczy. a teraz siedzę tu i myślę, że nigdy nie byłam tak oziębła jak Ty. pomieszana marzycielka, która ma odwagę Cię uwielbiać. wiem, że nie dałeś mi żadnego konkternego powodu, ale ja i tak płakałam. ostatniej nocy wiedziałam co powiedzieć, ale Ciebie nie było tam, by to usłyszeć. powiedziałeś, że nie będzie końca naszego świata... jak mogliśmy się tak od siebie oddalić ? byliśmy przecież tak blisko... ta miłość miała przecież trwać wiecznie. w celi śmierci. by gdy przyjdzie miłość znów, kochać bardziej niż kiedykolwiek.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-09-16 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a o co Wam łazi z tą wariatką? ![]() ![]() Moje Kochane Stare Krowy ![]() papergirl-przynajmniej raz w tygodniu Cię tu widzę.. od poniedziałku . np możesz tak o : w niedziele coś dodasz, potem w poniedziałek ... i w środę, sobotę, czwartek i wtorek..na zapas ![]() niemyslpoczuj-szczerze, to mam to samo.. i co ja robię? rozpoczynam głupie tematy ![]() Ja-co powiesz? On-nie wiem j-co dzisiaj robiłeś? -byłem ^ -a z kim ;>? - z ^ -ahaa .. kiedy się spotkamy? -wtedy, o tej, tam nie tu . i jakieś tam pytania ;D chociażby najgłupsze ((; . Boże.. a miałam rzadko bywać . do czego Wy mnie zmuszacie ![]() ![]() ![]() a tu taka rozmowa (mniej więcej, bo z pamięci pisałam)co w radiu rano słyszałam : -dzień dobry. proszę o właściciela tego telefonu -dobry. jakiego telefonu? -no jak to jakiego. tego przez który rozmawiamy -ale ja nie mam telefonu -to jak rozmawiamy? -hmm.. to taki przekaz.. pan myśli, że ze mną rozmawia, a ja myślę ze z panem rozmawiam -aha.. <śmiech> a ma pan laptopa albo komputer? -mam. -a ma pan podłączony do tego internet? -mam, ale najlepiej siedzieć w nocy -aha, to też działa tak jak telefon? -tak. -a dlaczego najlepiej w nocy siedzieć? mało ludzi..? -nie, bo mało ludzi myśli, bo większość śpi -aha.. a chciałby pan skorzystać z usługi internetu w TELE2? -nie.. nie .. -aha.. to dziękuję do widzenia.. do widzenia .. Chciałabym być dla Niego najpiękniejszą osobą na świecie... Przepraszam Cię za to, że przewróciłam całe życie Twe. Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej. Brak duszy jest gorszy od braku ciała. Z ramion Twych wprost do nieba <3 . Przecież fajni faceci nie chodzą luzem po ulicy. Jestem królową świata bo mam Ciebie. A gdyby tak zamknąć niebo na kłódkę, Ciebie i mnie w nim? <3 Wypijmy za bycie samemu, sypianie we dwoje i potrójne widzenie. Odmierzam swe życie łyżeczkami kawy. Notowana za marzenia, ambicje i niespełnione miłości. Jestem polarnym niedźwiedziem. Zedrzyj ze mnie futro. Jutro albo jeszcze lepiej dziś, jestem Twój polarny miś. Urodzić się bez skrzydeł, wyhodować je sobie. Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Grzech to rzecz ludzka, ale bosko smakuje. Mikołaj to ma dobrze...zna adresy wszystkich niegrzecznych chłopców. Czynię coś swoim dopiero wtedy, kiedy to „coś” zjem… Świat ust, doznania przez zmysł smaku są dla mnie znacznie bardziej bezpośrednie niż poprzez świat wzroku, słuchu, a nawet dotyku. Chciałabym Cię w ten sposób, ustami, uczynić swoją, naznaczyć Cię sobą.
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() __________________ przytaczam sens mej nieobecności, z konieczności odcięcia od rzeczywistości Choć zmienił się system, istnieje to samo, ludzie razem z prawdą i kłamstwem sypiają Tu gdzie los używa znaczonych kart, a świat kłamstw wybucha Ci prosto w twarz. Nasze twarze za uśmiechem skrywają ciemność. ponad chmurami, tu gdzie ziemi nie widać, a pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan. cały świat może być Twój, jak słońce na blokach, uwierz mi, jeszcze się we mnie zakochasz. pamiętam jak razem z letnim deszczem spadłeś z nieba mi. od tamtych chwil każdy kogo mijam wygląda tak jak Ty. lepiej oszczędź mój czas i spływaj, rozmawiało sie uroczo ale jest juz taryfa sama ją zamówiłam bo tak ciemno na dworze ejjj zaraz ja nie wychodze myślałam o Tobie. kocham Cię dziś, wczoraj, tydzień temu i pojutrze. Gdyby spełniło się pragnienie kobiet o wakacyjnej miłości do końca życia, żyłyby, ach, bardzo krótko. Zawsze mijał ją obojętnie, drażniąc jej ciało żałosnym spojrzeniem przez chwilę tęskniłam za uwielbianiem mnie bez makijażu, przez chwilę tęskniłam za wielbieniem zapachu moich włosów, za przebieraniem w nich palcami. naprawdę zabolało, wiesz? to co wydawało się być przeszłością, znowu uderzyło mnie w twarz. gdy dusiłam się płaczem zrozumiałam, że ta przeszłość wciąż we mnie żyje.
![]() |
#2496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
_______ mam ciężki plecak- marzeń. czekoladowe serce. a w szklance zastygł mi czas. nadinterpretujesz mnie. świat zatruty od kłamstw. tylko dlaczego? po co? wszystkie uśmiechy chowam do kieszeni. owocowe sny. zapachniało szczęściem. przkolorowana miłość. </3 'celuj w księżyc bo nawet jeśli nie trafisz- będziesz między gwiazdami'. ![]()
![]() |
#2497 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie!
Jestem nowa, nie będę kłamać, że przeczytam wszystkie XII części ![]() Na początek coś ode mnie: Gdybym tak mogła wydrzeć sobie serce i żyć bez serca... Czasami pustka tak boli, że boję się o niej mówić...Czasami jest tak oczywista, że nie ma sensu trudzić się by ją wypełnić... Miłość to zrozumienie, zakochanie to zniewolenie... Żyć aby kochać...Kochać aby żyć... Na początek tyle. Nic bardziej oryginalnego mi w tej chwili do mgłowy nie przychodzi, a cytatów czy tekstów piosenek powtarzać nie chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zadomowienie
|
96LadyPoziomka, Guziki xD, MutPet, z innej bajki, NieZTejBajki, Primadonna, madzian90, agness_e, JustTheOne, MamCieGdzies, Amelly, My Own Performance, always be yourself, 12 Stonka, JednaNaMilion, keeendy, BananowaRozkosz, m4dzia4, aisuru. - JESTEŚCIE MEGA GENIALNIE, MEGA DOBRE I MEGA KOCHANE.
(jeśli pomyliłam nicki bardzo przepraszam. ![]() Kawa z odrobiną miłośći. mimo. <3 romans z kokaina. pokroił żonę na kawałki..
#2499 |
Raczkowanie
|
A ja tam lubię czasem mówić głupoty- to takie niezrozumiałe dla mądrych.
...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami. Tak jak każdy materiał kiedyś ulegnie zmęczeniu, tak i w człowieku w końcu coś pęknie. Wczorajsze myśli jutro inaczej trawią duszę. "Po raz któryś napełniam kieliszek Boję się pustego dna Nawet nie wiem kiedy odszedłeś Być może nie było cię wcale." Nie zaprzeczam, że o Panu myślę,nie zaprzeczam . To wspaniałe, że z dnia na dzień uśmiercamy się w tak subtelny sposób. Uwielbiam Cię i potrzebuję. Uwielbiam i potrzebuję jak brata. Dlaczego więc uparcie i nieprzerwanie widzisz we mnie kobietę? Ostatnio zatraciłam umiejętność rozmawiania. Jest super. Jakoś lepiej mi się milczy. Może dlatego, że znów się boję. Cholernie boje się rutyny w życiu przyszłym. W dobie efektu cieplarnianego nawet zimną krew zachować ciężko. Stoję po szczęście w 'peerelowskiej' kolejce Serce w takich momentach kruszy się na kawałki.. Wczoraj miałam ochotę uderzyć sobie w twarz, bo myśli "o, ja głupia!" nie przynosiły żadnego efektu.Wbrew pozorom to nie pochód porcelanowych lalek..Dziwnie tak. Cenzura myśli. Tak, siedzę myślami w czasach, kiedy miałam mniej niż osiem lat. Osiem, to taka granica. Do lat ośmiu biegałam w ogrodniczkach, słuchałam dobrej muzyki i miałam dużo o wiele starszych znajomych. Strasznie przez to kozaczyłam. Kiedy byłam chora, to układałam puzzle i budowałam domki z kart. Już wtedy miałam tysiąc twarzy. Kiedy myślę o Tobie, w moim oku pojawia się żółta iskierka obłędnego szaleństwa. "Sto dwudziesty piąty list. Miasto w deszczu tonie. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz. Wszystko Ci opowiem w nim I spalę go na koniec. Nie wiesz, Nawet o mnie nie wiesz.." /Ania Lubieniecka. Zwariowałam... Gadam z Duchem i co lepsze proszę Go o pomoc. "Spodobał mi się Twój nos. Nie oczy, usta czy głos. Poprostu Twój nos. Zadzierasz go tak zalotnie, Przeważnie tylko przelotnie. Ale jednak. I choć nie dopuszczam tej myśli Połowa Ciebie i tak mi się zmyśli." Niegdyś zakochanego mężczyznę, skaczącego z okna w imię nieszczęśliwej miłości, nazwano by romantykiem.Dziś - idiotą. Był tak cholernie ostrożny, powściągliwy i rozważny, że umierając w wieku osiemdziesięciu siedmiu lat, nie wiedział co to Życie.
#2500 |
Raczkowanie
|
Nie jestem wymagająca,
nie muszę Cię mieć na własność, dotykać trzydniowego zarostu na twarzy, wiedzieć czy wstajesz wyspany. Uśmiech mi wystarczy. A kiedy mówisz do widzenia bezradnie rozkładam ręce- gubię buty w pośpiechu...
#2501 |
Zadomowienie
|
Na głowie tyle spraw, a na nie tylko jedno życie.. Tajemnic wiele mam i kilka twarzy. Na nerwach świetnie gram i kłamię, gdy się boję.. Tyle dobrych rad słyszę od przyjaciół, wiele mądrych książek na pamięć znam. I co z tego, że dobrze wiem jak zacząć, gdy w połowie drogi zmieniam swój plan.. Na statku z poduszek do wyspy wzruszeń przypływam znów. Ja tęsknię do Ciebie i biegnę po niebie do Twoich ust, by za chwilę spotkać Cię w pięknym śnie.. Kto jeśli nie Ty, odgoni znów myśli złe, ukoi moje łzy? Wkońcu gdzieś będzie lepiej, daję słowo.. Kto jeśli nie Ty, powita uśmiechem mnie u zbiegu szarych dni? Łzy to słowa, których serce nie umie wypowiedzieć.. Niektórzy z czasem mieszają się z tłumem, Ci niezniszczalni tańczą o świcie.. Niektórzy przepłacają rozumem, w dzień zatracają swoje życie.. W życiu bardzo trudno przewidzieć, która decyzja jest właściwa, gdyż to, co można zyskać, często jest niemal równe temu, co można stracić.. (...) Wtedy uświadomiła sobie, że do niektórych prawd trzeba dojść samotnie. Masz tylko jedno życie. Ono zawsze Cię dogoni.. I tak się jakoś stało, że bez pachniał tak jak bez i słowo 'pachnieć' pachniało i łzy były pełne łez.. Wolałabym stracić wzrok niż zobaczyć, jak odchodzisz.. Optymizm - karykatura nadziei. Bo bardzo chcę żebyś wiedział, że myślę o Tobie. Praktycznie nieustannie! Czy tylko ja mam tyle nadziei w tym wszystkim? Trzeba być prawdziwym, nie stać z kłamstwem na ustach, aby móc patrzeć w oczy i nie wstydzić się odbicia z lustra! Bałagan w głowie, mętlik w sercu..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:02 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 |
Przyczajenie
|
Wyszło to trochę inaczej, niż myślałem, ale zawsze wyszło
Nie popędzaj mnie, nie dalejwięcuj mnie. Jezeli niezrecznie ci odwiedzic przyjaciol bez specjalnego powodu, powiedz im, ze przychodzisz zyczyc im Bardzo Szczesliwego Czwartku ![]() Bo ja piszę dobrze, tylko Koślawo. To jest dobra pisownia, tylko Koślawa, to znaczy, że litery trafiają nie tam, gdzie trzeba. A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy? -Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. [cytaty z Kubusia Pychatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeszcze tam siebie powinnaś dopisać. ![]() ______ "Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Poduszkę z chmielu gdy sobie umościsz, zaśnij, bo na cóż życie bez miłości". a gdyby tak do dzieciństwa? kiedy- 'Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki'. ![]() 'tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń'. 'Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz'. 'Nie sposób przewidzieć w jakim nastroju będziemy wracać do domu teraźniejszości'.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-09-17 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
Hejka dawno mnie nie było, pewnie i tak nikt nie zauważył...
![]() Jesteś moim światłem w ciemności Jesteś biciem mojego serca Ale to nie wystarcza, bym mogła z Tobą być Staram się być najlepsza by Cię zadowolić Ale wszystko, co robisz, to machasz mi na pożegnanie. Dni są naszą podświadomością, rzeczywistość prawdą... |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczególnie ten pogrubiony... * Ejj Kociak, gdzie masz swoją Lolę??? Może ja sobie nią być pozwolę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no .. nikt nie zauważył. nikogo nie obchodzi, że cię nie było. więc po co 'przychodzisz'"? Przecież nikt nie zauważył i najwyraźniej nie interesują Nas Twoje opisy.. masakra . i to ja Ci zrobiłam ten burdel w głowie. zgłaszam zaginięcie Serca ! Ma na imię Dawid i niebieskie oczy.. ktoś zabrał moje serce i nie raczył go oddać.. Szczęście rozeszło się po moim ciele z siłą fali uderzeniowej-tak gwałtownie, tak niespodziewanie, że nie byłam pewna, czy to nie dawka śmiertelna. Jeśli On przestanie mnie kochać, i któraś będzie miała z tym związek, wleje jej do coli arszeniku. I tak to będzie nic, w porównaniu, z tym co ona zrobiła mi.. -za kratki go ! On nie może być na wolnośći ! a oto dowody : robi nadzieje każdej napotkanej, niewinnej kobiecie. już nie raz ukradł serce . zabił Miłość. Zniszczył ją. Zniknęła cała magia miłości.. -sąd uznał, że ten o to człowiek, jest wolny.. -Człowiek? To potwór! i jeszcze do tego wolny..to całe prawo nic nie wie o uczuciach, a szczególnie o miłości ! świat wypadł mi z moich rąk zamykam oczy i czuję na sobie niedawne szczęście On jest moją siłą, moimi uśmiechami, moją tęsknotą, moim pragnieniem wziąć te miłość w ręce i przenieść ją przez życie tak trudno jest ją zdobyć a tak łatwo można stracić.W jednej chwili. Proszę pozwól mi usłyszeć ciszę.. Pytają, czy trzeba kochać? O to nie należy pytać, to trzeba czuć. Gdzie moje nadzieje, gdzie moje marzenia Moja scena z Kopciuszka /Where are the hopes, where are the dreams Me Cinderella story scene starczy Wam tych moich cudeniek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
uhuhu, który to już raz mi to mówisz ! ; D jestem happy ; P dziękuuję ; * Cytat:
również witam nową, życzę powodzenia ; * i bardzo mi miło, że 'mnie uwielbiasz' ; D dziękuję ; * i okradaj, kiedy tylko chcesz ; ) ________________ Turn my world upside down. Find me. Obróć mój świat do góry nogami. Znajdź mnie. Na początku mógłbyś zatańczyć dla mnie. Podobno robisz to naprawdę bardzo fajnie. As I try to hold You - You are vanishing before me. I za każdym razem gdy próbuję Cię objąć - rozmywasz się przede mną. Pudełko niespełnionych marzeń. Jego zawartość już się przelewa.
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Raczkowanie
|
![]()
Dyplomata- człowiek, który powie ci spier*alaj, tak, ze poczujesz ekscytacje na myśl o czekającej cię podróży
![]() Mężczyzna pozostaje długo pod wrażeniem jakie zrobił na kobiecie ![]() Seks jest jak gra w brydża, jeśli nie masz dobrego partnera musisz mieć przynajmniej dobrą rękę ![]() Paradoks spania, kiedy wstajesz chce ci się spać bardziej niż wtedy kiedy zasypiałeś ![]() Dzisiejsz młodzież jest jak królik- lubi seks i trawe ![]() -------------------------------------------------------------- Demotywatory ![]()
#2509 |
Rozeznanie
|
*' drżących rąk, rozwodnionego mózgu, nienawiści do samej siebie i niepokoju o słowa i czyny, których kompletnie nie pamiętam'
*Obudz się królewicz odjechał... A śpiąca królewna umarła. *Hulaj dusza piekla nie ma! Nie wierz w milość bo to ściema. *A kiedy sie uśmiechasz rób to tylko dla mnie. *Mój ty A niele, czuwasz nademną Przy tobie czuje, że jestem królewną. *jego duch patrzył na jej łzy, dotykał policzka, lecz nie czuła nic... *ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata <3 *jestem wyjątkowa ty wiesz o tym, przypomnij sobie mój smak i dotyk. *życie moje sen wariata, nie pojmuje tego świata. *powiedz gdzie byłeś kiedy ona tak czekała. Powiedz co robileś gdy do lustra płakała. *Czasami lepiej odpuścić i żyć dalej niż okłamywać się, że ma się jakiekolwiek szanse i pogłębiać swoje cierpienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znowu druga. całe życie ciągle druga. nawet jak gdzieś pierwsza byłam, czułam się jak druga, ****a. w życiu wiecznym także druga? boję się rano wstać, boję się dnia, codziennie rano boję się otworzyć oczy, ze strachu przed świtem, zupełnie nie wiem, co zrobić z nadchodzącym dniem.. pustka, jakby zupełnie nie miało znaczenia czy wstanę czy nie wstanę, czy zrobię coś, czy nie zrobię traw meksykańskich garść przyprawiła mnie o lot bez tchu o stan na podobieństwo snu
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
I can call, wish You well and try to change this. But nothing I can say, would change anything.. Mogę zadzwonić, życzyć Ci dobrze i spróbować coś zmienić. Ale to, co mogę powiedzieć niczego nie zmieni.. Someday we’ll know why I wasn’t meant for You.. Kiedyś dowiemy się, czemu nie byliśmy sobie przeznaczeni.. maybe in time You'll want to be mine.. może kiedyś będziesz chciał być mój..
![]() |
#2512 |
Raczkowanie
|
Choć pokaże Ci świat jaki pokochałbyś.
Miłość... Miłość to raptem słowo. Słowo z kina, z książki, z kolorowego pisma. Tak wiele ludzi wierzy, że wystarczy je wypowiedzieć i już wszystko będzie dobrze, bo ono uleczy, uratuje, oczyści. A to tylko słowo. Łatwo je wypowiedzieć, równie łatwo unieważnić. Ale spróbuj przekształcić je w ściany domu, który stać będzie latami, niczym nie zagrożony i da Ci szczęście, bezpieczeństwo, poczucie sensu i radosci z każdej chwili spędzonej wspólnie. To jest trudne, a często niemożliwe. niewielu ludzi to umie. Naucz się tego. Tak naprawdę upiłam się... szczęściem, ale jeszcze nie wytrzeźwiałam i trzeźwieć nie chcę... Nie mam bez Ciebie nic i bez Ciebie nie chce nic. pioootruś<3
#2513 |
Przyczajenie
|
`trzymam żar uczuć, zamknięty w garści.
`a zdjęcie nasze krzyczy, woła, leczy ty go nie słyszysz. `mój idealny oziębły egoista. `miłość na pokaz. `i znów mówisz, że to moja wina. wiesz co? lepiej się odkochaj, chłopcze. `oddaj mi go, to mój kawałek nieba.! `jesteś tak samolubny że nawet miłością się nie dzielisz. `ograniczam kontakty z Tobą, wiedząc że gdzy Cię zobaczę, będzie tylko grzej. `mówisz jaka jestem piękna, ale ja Cię za wygląd nie pokochałam. `patrzysz tylko na to co mam na zewnątrz. `zrozum, nasz most właśnie się spalił. -musimy porozmawiać. -słucham. -nie zamienię Cię na przyjaciół. -przecież Ci tego nie karzę. -ale nie umiem być cały dzień z Tobą i jednocześnie z nimi. `miłość bez tajemnic? zakazana.. -ej, ja mam do niego większe prawo. -przecież ja byłam pierwsza. -ale ja jestem jego cała. -skoro dałaś d*upy po 2 dniach, weź go sobie. `nie jestem twoją własnością. `sam się gubisz w swoich kłamstwach. `brzydzę się już Tobą jak gej dziewczyny/ `zanim coś powiesz, pomyśl, chociaż wiem że to Cię boli `by zmarzenie się ziściło. `zniszczę Cię jak ty moją nadzieję. `miłość.-zła rzecz, nie chcę tej ku*rwy mieć.! `jak nie mi, to komu dasz swoją miłość? _________________<3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zadomowienie
|
NieZTejBajki: "ja to pisałam
![]() ![]() ![]() Przepraszam, nie śledziłam wizazu przez dłuższy czas i to był mój błąd. Opisy wzięłam z internetu..Podać linka? ![]() Już ich nie ma. Chociaz wiem, co to miłość, to niewiem dokładnie, co znaczy 'być zakochanym'. Przypuszczam, że gdy zdarza się to po raz pierwszy, nie wiadomo, co to naprawdę znaczy, ale musi się to czuć. Jak Pan myśli? musi, prawda? Szczególnie w maju, gdy świat objawia się - po raz kolejny - nową nadzieją. Czuję to. Czuję to całym sobą. Inaczej nie byłbym aż tak szczęśliwy i jednocześnie nie cierpiałbym tak bardzo. Myślę, że miłość ma tylko wtedy znaczenie, gdy się cierpi. Miłości, te bez cierpienia, zapomina się jak wiersze, które kiedyś przez krótki czas zachwycały, ale dzisiaj.. dzisiaj nie pamięta się nawet ich tytułów. Prawdziwe szczęście osiąga się jedynie przez cierpienie. Wiesz, chciałabym się zachwycić, zachłysnąć, znaleźć coś, co wypełniłoby mnie od stóp do głów i po koniuszki włosów. Coś czego mogłabym napchać sobie w kieszenie i dosypywać do herbaty. Szklana kulka, którą mogłabym delikatnie obracać w palcach, a ona mieniłaby się tysiącem barw w słońcu. Wiesz, potrzebuję ciepła, filiżanki, dłoni albo kociego futra. Miękkości słów i ostrego zapachu farby. Potrzebuje małych fragmentów drobnych przyjemności i magicznego kleju, dzięki któremu to wszystko zmieni się w całość... Codziennie czekała a Niego, aby móc Go zobaczyć. Kiedy wreszcie Go spotkała, czekała, aż spojrzy w jej stronę. Gdy wreszcie spojrzał czekała, aż się uśmiechnie. Jej życie od dawna sprowadzało się do ciągłego czekania, aż ON coś wreszcie zrobi. Kiedy jednak się uśmiechnął, wynagradzał jej to ciągłe czekanie Bo ona bez Ciebie umierała. Dzień po dniu jej życie coraz to bardziej nie miało sensu. Zrobiłeś jej tyle złego że powinna Cie nienawidzić z całego serca, powinieneś być dla niej nikim. Jednak tak nie było. Wyzywała Cie od s****ysynów, ale jak byś do niej podszedł i chciał się przytulić, rzuciła by Ci się na szyje. Nie chce o Tobie myśleć ani więcej o Tobie śnić. Jedyne czego pragnie to abyś przestał być częścią jej życia.. - Mogę na Ciebie liczyć zawsze i wszędzie?
- Głupio pytasz. Pewnie, ze tak. Zawsze! I wszędzie! Niezależnie od pory dnia. - Pytam, bo wiele się zmieniło. - No zmienilo, na lepsze i na gorsze. Ale to nic nie znaczy. Pamiętaj o jednej rzeczy. - Jakiej? - Niezależnie od tego jakie byłyby nasze stosunki, czy rozmawialibysmy ze sobą, czy unikalibyśmy się, zawsze, ale to zawsze możesz się do mnie zwrócić o jakąkolwiek pomoc. Musisz pamiętać, że zawsze jestem. - Ok, wierzę Ci. - Nie masz mi wierzyć. Masz o tym pamiętać. - Ok. - Obiecujesz? -Tak. Obiecuję..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-17 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
:)
Dziękuję za pochwały bo jakieś tam widziałam
![]() musze nadrobić jakieś 15 stron ![]() -- Tak jak konie gdzieś po stepie , moje myśli biegną w dal "Zabierz mnie w magię chwili W noc chwały Gdzie dzieci przyszłości odpływają we śnie Niesione wiatrem zmian" "Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Więc założę na szyję kapelusz. Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły nowe. To dla Ciebie straciłam głowę." boże, chciałam zatrzymać czas tyle razy w życiu znów nie jest tak, jak miało byc. czas wszystko pokaże Każdego dnia nowy początek. ulegam Twojej słodyczy. Czasami tracę wiarę we wszystko co robię, Złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie. "Obudzimy się wtuleni w południe lata, na końcu świata, na wielkiej łące, ciepłej i drżącej. Wszystko będzie takie nowe i takie pierwsze. Krew taka gęsta, Tobie tak wdzięczna, z Tobą bezpieczna. Nad nami dmuchawce, latawce, wiatr. Daleko z betonu świat. Jak porażeni, bosko zmęczeni. Posłuchaj muzyka na smykach gra. Do Ciebie po niebie szłam. Tobą oddycham, płonę i znikam..." "Nie obiecuj, jeśli nie jesteś w stanie dotrzymać słowa. Nie marz, jeśli nie jesteś wstanie dążyć do zrealizowania tych marzeń. Nie mów, jeśli nie jesteś w stanie wypowiedzieć całego słowa. Nie myśl, jeśli nie jesteś w stanie podzielić się myślami. Nie kochaj, jeśli nie będziesz w stanie pokochać całej reszty czekającej na to. Nie wierz, jeśli nie będziesz w stanie uwierzyć we mnie." Nie bój się ja widzę i czuje Każdego dnia wciąż się uczę jak żyć Nie ja, nie Ty, spojrzymy kiedyś wstecz czując do siebie wstyd. w moich myślach ciągle jest o tobie |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zadomowienie
|
powiedz mi, ile dni było tak naprawdę super ? Wśród morza wstydu stoję aż do serca obnażona.. Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia. Runęłam w nią rozkładając ramiona. Może ten dzień jest po to, by dać mi nadzieję. ? Może ten dzień jest po to, by nie było gorzej. ?
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Oglądając nocne niebo tonące w czerwieni.
boisz się dowiedzieć, że cała nadzieja , którą wysłałaś do nieba, teraz się roztrzaskała. przeciez to co najpiekniejsze nie trwa wiecznie ... Ze mną wszystko w porządku, jednak ciężko mi czuć. Z rękami wzniesionymi wysoko do nieba tak niebieskiego Podczas gdy ocean otwiera się, by połknąć cię... Pokładam swoją wiarę w Bogu, swoje zaufanie w tobie, Teraz nie ma nic więcej, co mogłabym spieprzyć.
#2518 |
Zakorzenienie
|
było pięknie...
kochaj zawsze wszędzie.. w podartych spodniach i tam na zakręcie.. brudas z Ciebie że hej! ajć... czyścimy naszą globalną wioskę ;* [ tak z okazji Sprzątania Świata] bohater z Ciebie. Uratowałeś mnie łapiąc za rękę i tuląc do siebie. Uratowałeś przed spędzeniem życia bez Ciebie. -A jak pójdziemy razem do galerii to kupisz mi ten pierścionek za 3oooo ?? -Chyba sobie żartujesz! Ten pierścionek nie zasługuje na to żebyś go nosiła!! -Co mam przez to rozumieć?? -Że żadna cena pierścionka nie dorówna wartością Tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wariatkaa ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
alee, że jaa ? ![]() ![]() aaaaaaaaach ![]() ![]() ![]() _________________________ ________ - Cudowne spojrzenie co płynie z jej oczu ... <3 - Chciałabym narysować świadomość istnienia i upływ czasu. - Z najbardziej sztucznym uśmiechem na świecie spojrzałam i powiedziałam : ”jak ślicznie razem wyglądacie.” ![]() ![]() - Brakowało jej , jego obecności jego słodkiego uśmiechu... pomimo tego żenigdy nie był jej. - Tak, to ja jestemtą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. - Przecież to nie grzech, patrzeć w piękne Twoje oczy i przytulać się. - Chcę być tą, o której marzysz i śnisz, tą upragnioną… Chcę być twoją żoną ![]() - Przepraszam za moją naiwność. Za to, że nie myślę realnie i za to, że Cię pragnę… -Zawstydzasz gwiazdy. <3. -Chce żebyś pokochał moją podniesioną brew kiedy się denerwuję. Mój pieprzyk który ukryty jest w takim miejscu, że nikt prócz nas nie będzie o nim wiedział. Moje skręcające się włosy gdy robi się wilgotno. Ciche szepty gdy chce powiedzieć Ci co myślę, ale czuję, że to nie najlepszy moment. Chcę żebyś pokochał moje wielkie małe serce z toną miłości i nutką zabawnej nienawiści. -chciałabym z Tobą pójść, lecz nie umiem stawiać kroków... nie pamiętam już jak mam czytać z Twoich oczu... nie potrafię wypowiadać słów, i w milczeniu, odgaduje co mógł znaczyć ruch Twoich źrenic. _________________________ ___ noo i malaaa, malutkaa prośbaa !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potrzebuje opisów niedosłownych ze potrzebuje jego ![]() coś w podobie : troche za Toba potesknie, ale ciii.. prościznaa jak dla wass ![]() ![]() ![]() ![]() 96LadyPoziomka, panna_miodowa,
Guziki xD, z innej bajki, Primadonna, JustTheOne, always be yourself, 12 Stonka, JednaNaMilion, keeendy, BananowaRozkosz, ciiri, m4dzia4 . i inne ![]() < 333
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-09-17 o 13:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Rozeznanie
|
My Own Performance , NieZTejBajki & aisuru - kochane i niezastąpione.! mega serducho dla Was. <3
_________________________ ' Jestże aniołem ? - Nie, tym mianem zowie pierwszy lepszy swą uwielbianą !
Nie jestem jednak w stanie uzmysłowić Ci inaczej jej doskonałości. Dosyć na tym, że wzięła w niewolę cały mój umysł. Jakże jest naiwna przy całym swym rozumie, jakże dobra, mimo słabości charakteru, jakże spokojna jest jej dusza, mimo ożywienia i ustawicznej ruchliwości ! ' ' Słodkie uczucie przenika mnie całego, gdy dłoń moja przypadkiem dotknie jej dłoni lub gdy stopy nasze zetkną się pod stołem. Cofam się, jak gdybym się dotknął płomienia, ale przemożna siła pociąga mnie z powrotem i czuję zamęt we wszystkich zmysłach. ' ' Gdy pośród rozmowy, kładzie rękę na mojej ręce i podniecona tematem zbliża się ku mnie tak, że jej niebiański oddech dolatuje do ust moich, zda mi się, że ginę, jakby gromem rażony. ' ' Zatonęła w półświadomym rozmarzeniu i poczuciu rozkoszy, do najwyższego stopnia zaciekawiona tym, co nadejść miało, rozwarła ramiona, by posiąść cel swych pragnień, i oto w takiej chwili porzucił ją kochanek. Zmartwiała, bez zmysłów znalazła się nad przepaścią. Otaczała ją ciemń, w której przepadła nadzieja, otucha, pierzchło wszystko, bowiem opuścił ją ten, który był dla niej życiem. Nie dostrzegała teraz świata zewnętrznego, nie widziała mnóstwa mężczyzn, mogących jej zastąpić utraconego kochanka, uczuła się samotna i opuszczona przez wszystkich. Ślepą smagana siłą, zapędzona w pułapkę straszną rozpaczą udręczonego serca, rzuciła się w przepaść śmierci, by zatopić w jej falach swą mękę okropną. ' [ J. W. Goethe 'Cierpienia Młodego Wertera.' ]
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-17 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.