|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
Cytat:
Śliczne cycusie z nich wychodzą i mięciusie ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Implanty ze względu na kształt mogą być okrągłe i anatomiczne. Implanty okrągłe to taki biszkopt-i taki implant ma tylko szerokość i projekcje. Projekcja to wartość na jaką implant będzie wysunięty od Twojej klatki (wysokość na jaką urósł biszkopt po środku ![]() Implant anatomiczny ma kształt łezki (nie jest okrągły tylko podłużny) i on ma trzy wymiary-szerokość(wartość w poziomie), wysokość (wartość w pionie) i projekcję. Tych projekcji może być trzy w danym modelu lub nawet pięć. I to są właśnie te zagadkowe skróty HP, TRX, VHP...itp-objaśnienia do tych skrutów znajdują się w tabelach z rozmiarami implantów każdej firmy. Objętość silikonu jaka jest w takim woreczku oznacza się jako cc lub czasami g. Stopień w jakim ten woreczek jest wypełniony żelem to spoistość implantu. I tak w takim samym woreczku może być np: 440cc albo 400cc albo 380cc - ten pierwszy będzie najtwardszy, stopień zagęszczenia 100%, czasem określana spoistość 3. Implant na wierzchu może być gładki lub chropowaty, jakby oszroniony wtedy jest teksturowany. I to z grubsza tyle ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-09-17 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Whhooaaa to na tyle hhehe ja 3x musze to przeczytac bo ogarnac temat, jestem przed op, mam 21 padziernika, mialam miec 2 wrzesnia ale moja mama zadzwonila do kliniki i odmowila za moimi plecami zabieg ![]() ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-09-17 o 00:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agnessa, na pewno wpakuje ![]() ![]()
![]() |
#7114 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7115 |
Raczkowanie
|
Mya kilka dni temu pisałyśmy o rozmiarach implantów i powiedziałam ze chcę zmianę tylko o 50 no i znalazłam firmy allergan 410 FX-410410 12.5 13.0 6.0 i o tych właśnie myślałam ale one nawet nie są większe o 50 tylko o 40, ale 450 FX-410450 13.0 13.5 6.1 też są fajne wcale się tak mocno nie różnią wymiarami kto wie może za 2/3 latka
![]() ![]() a tu dla zainteresowanych link do strony z tabelkami implantów http://www.allergan.com/assets/pdf/natrelle_catalog.pdf można sobie postudiować
Allergan MX 370cc anatomiczne ![]() Edytowane przez ruda Czas edycji: 2009-09-17 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#7116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz korekta, to na większe ![]() ![]() Zmiana na 410 naprawdę moglaby okazać się niewidoczna ![]()
![]() |
#7117 |
Raczkowanie
|
Czytalam przerozne opinie i juz naprawde sie gubie... niektore dziewczyny pisza,ze sa super eurosilikony ,a niektore pisza,ze szybko wymieniaja,ze lekarze zle sie o nich wypowiadaja,ze podobno sie falduja, czasem nawet juz po 3 latadch zdarza sie ze sie rozrywaja...duzo,duzo...i wydaje mi sie ze zawsze choc odrobina prawdy musi w tym byc.. Nawet tutaj wiekszosc kobiet robie na kazdej firmie tylko nie eurosilikony.
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- ale sie zakrecilam u gory haha.... chodzilo mi ze wiekszosc kobiet z tego forum nawet robi zabieg z wkladkami innymi niz eurosilikony... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak jest naprwdę, ale akurat mój dr ich nie poleca... wręcz odmawia wkladania. podobno się marszczą, często robi sie coś tam z torebką wokół implantow, i rzeczywiście zdecydowanie szybciej niż inne nadają sie do wymiany ![]() Ale musialabyś zasiegnąć opinii rożnych osob. Ja widziałam takie, wprawdzie nie na żywo i mnie się podobają ![]() A bywając na konsultacjach u innych dr przekonalam sie, ze nawet jeśli robia na eurosilikonach, to polecają... mentor albo allergan ![]() ![]() tez sie zakręciłam ![]()
![]() |
#7119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo bo mi tak naprawdę zależy tylko na wypełnieniu ich od góry albo raczej żeby były trochę wyżej czy może wyżej się zaczynały -ale namieszałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zakładając, ze Tobie nie przejdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam aż 195 g więcej i to praktycznie wypelnilo autostradę. Wiadomo... rozmiar też jest większy, ale to prawie 200 więcej. Więc przy 80 więcej będzie ok ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-17 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7121 |
Zadomowienie
|
LISTOPADOWA zobaczymy jaka bedziesz madra gdy stuknic Ci 6 miesiecy bez stanika
![]() ![]() HORO no jak banan na buzi to ja sie bardzo ciesze ![]() MYA przypomnij kiedy bedziesz teraz u dr? BANKIERKA a Ty dzis u dr Skwiercz czy za tydzien? Wczoraj babsko u fryzjera zapytało cytuje "pani ma operacje na piersi zrobiona"...zatkało mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale i tak to nie zmienia faktu ze niektore baby sa tak niedelikatne ze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7124 |
Raczkowanie
|
ja w pracy za to muszę znosić przewiercanie wzrokiem przez panów wszczególności dwoch którzy szepczą za moimi plecami i się blazeńsko usmiechają, ale jeszcze nie mieli czelności żeby mi zadać pytanie
![]() zmykam kobitki do wieczorka papa
Allergan MX 370cc anatomiczne ![]() Edytowane przez ruda Czas edycji: 2009-09-17 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#7125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pomyśl sobie jak pół miasta plotkuje za plecami ![]()
![]() |
#7126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mya - kochana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7127 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
Mam 31 lat ,8 letniego syna i planowaną za ok 2 lata kolejną ciążę. Proszę mi powiedzieć czy powiększenie piersi powinnam zrobić po kolejnej ciąży czy mogę już teraz? Czy może mi ktoś polecić jakiegoś super chirurga i podpowiedzieć jakie żelki powinnam sobie sprawić? mam 168cm ,i w tej chwili bardzo schudłam waże 48kg. Jeszcze pare miesięcy temu ważyłam 55 kg. i to była moja waga stała. Ten spadek wagi spowodował że moje piersi są okropne . Proszę o radę i z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7129 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() HORO Ty sie znasz na tym -czy te które mi wstawią będą oki? hp 375cc projekcja 5 cm, moje wymiary to 165cm, 57 kg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- przy okazji wstawie link , może któraś laseczka będzie chciała sprawdzić ![]() http://www.padtech.pl/download/MiniPoster21PL.pdf
#7130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mentorki i do tego HP 375 cc to juz lady implancik. Ale ważne jest też , jaki masz obwod pod biustem. I jaki chcesz osiagnać efekt... czy piersi bardzo duze, czy raczej naturalne ![]() ps. pod biustem musisz mierzyć bardzo ciasno na wydechu
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-17 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niewiem HORO jak mam to zmierzyć ale staniczki nosiłam pod biustem 75 lub nawet 80 to zależało od producenta ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ...a i chcę żeby były bardziej naturalne ![]()
![]() |
#7132 | |
Raczkowanie
|
ja tez jak najbardziej ze tego przypadku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7133 |
Zakorzenienie
|
Agnessa ze tak sie zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7135 |
Zakorzenienie
|
Ja sie caly czas tak zastanawiam, kurcze czy zawsze po op czlowiek jest niezadowolony z rozmiaru, jak to jest ze Ci lekarze nie potrafia jakos rzeczowo pomoc, poradzic pacjentce. Tylko potem wychodza za male, albo za daleko od siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7137 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie juz nie mowie bo za pare mcy tez stane przed wyborem, mam nadzieje ze moj dr mi go ulatwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7139 |
Przyczajenie
|
Hej
Ja mam 400cc okrągłe, (177cm, 60kg,70pod biustem) jestem 9 dni po operacji, na początku wydawały mi się ogromne...później się przyzwyczaiłam...jeszcze później prawy mięsień odpuścił i pierś lekko około 2cm opadła w dół przez co wydaje się mniejsza...ja oczywiście szok, bo nie chciałam mieć już ani ciut mniej ![]() wniosek z tego...że apetyt rośnie w miarę jedzenia...coś mi się zdaje, że my wszystkie jak HORO wylądujemy po jakimś czasie znowu na stole ![]() Mam jeszcze pytanko...jak długo trzeba po operacji nosić sportowe staniki...i czy raz na czas można ubrać cosik innego?? Wiecie co...przeżyłam operację i pierwszy tydzień po okropnie :-( ale teraz z każdym dniem jest mniej bólu, a więcej radości i nie mogę się napatrzeć na nie, choć mam świadomość, że do końcowego efektu długa droga... |
![]() ![]() |
![]() |
#7140 | |
BAN stały
|
Dziękuje, dziękuję
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.