|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz nam gdzie chcesz iść , co chcesz zdawać i wogle
|
|
#2853 |
|
Rozeznanie
|
ja zdaje rozszerzony
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Martyna dopiszesz mnie do listy? <prosi>
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
Tak na początek Diana mi na imię ;P Planuje (tak to dobre słowo) zdać polski PP, matme PP/PR, angielski PP/PR i WOS PR. Marzy mi się ekonomia z jakoś fajną specjalnością, ale się jeszcze w praniu okaże, gdzie człowiek trafi
|
|
|
|
#2855 |
|
Konto usunięte
|
to ja ide dziewczynki juz spac. to jutra
![]() ![]() Beata
|
|
|
|
#2856 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() -------------------------- dobry wieczór wszystkie już śpią chyba ja też zaraz zmykam, jutro mam sprawdzian z biologii a w piątek syntezę z polskiego strach się bać Beata ![]() ![]() ![]() dobranoc |
||||
|
|
|
#2857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odesłałam i mi wysłali dobre ale pamiętam, że ja je wtedy na 18 miałam założyć xDOna w ogóle taka śmieszna jest ![]() Cytat:
bo zawsze miałam takie dziwne... A tą coraz bardziej lubię i nie wiem, jak to będzie, jak skończymy lo ![]() Cytat:
![]() Ogólnie, to od tego zmęczenia mi się strasznie włosy przetłuszczają (dobę o myciu mam jakbym 2-3 dni nie myła...) do tego cera mi się spieprzyła. Z czoła, nosa mi schodzi skóra, a policzki się przetłuszczają... i w jednym miejscu na czole mam jakiś wysyp pryszczy. A zawsze byłam z tych z bezproblemową cerą bez niespodzianek ![]() Aż się boję myśleć, jak będę dalej wyglądała ![]() Cytat:
Ja tak samo ![]() Cytat:
![]() Byłam na salonie(ladyanx, też byłaś? trzeba było mówić, byśmy się mogły spotkać! gdzie właściwie mieszkasz? ed: jestem boska, dopiero sprawdziłam, że Ty z warm.-maz. i że dzisiaj nie tylko w Łodzi był ) mam pełno ulotków chociaż były tylko PŁ, UŁ i UM i pełno jakichś prywatnych. Wykłady były trochę bez sensu, ale ogólnie mi się podobało I tak łazimy po tej Polibudzie, koleżanka się zastanawia, co tam na środku robią takie garaże. A to Wydział Mechaniczny, wchodzimy, to takie bunkry, typowa Łódź Fabryczna, pewnie przedwojenne. Naprzeciwko nowiutki budynek CKMu. Cudo ale jeszcze nie wiem, na jaki kierunek ![]() Po południu miałam niby Tżtowi tłumaczyć lekcje Biedaczek się pogubił w tych informatorach. Ale w sumie jak wracaliśmy to tylko ja taka pełna energii, że takie wszystko ciekawe i w ogóle, i to IFE cudowne, a wszyscy zdołowani, przzybici, że mają jeszcze większy mętlik...Idę się jeszcze wosu pouczyć ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- I Beaciu, kochanie, trzymam kciuki Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-16 o 23:23 |
|||||
|
|
|
#2858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pseudochłopie maturzysto ;Pwybacz ;* idę spać Piżmaki ;* dobrej nocy ;**
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo to ja też proszę o dopisanie do listy!
Winyl -woj. Małopolskie j.polski PP, matematyka PR, angielski PR, fizyka PR (?), plan: AGH
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14279450]Beata [/QUOTE]Dzięki Ale jak tym razem nie zdam to na Was zwalam jak kciuki trzymacie ![]() Cytat:
![]() ----------- Sory, że tak poskracałam, ale czasu za bardzo nie mam xD Lecę
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, zdasz !
dzień dobry Larwy ;** wyspane dzieciaczki? ![]() ja tak średnio (stresowałam się za Beatę ).dzisiaj piszę sprawdzian z matmy :/ a chyba raczej nic nie umiem zobaczymy jak mi pójdzie ![]() cisnę się ubierać. buziaczki w Wasze mordeczki ;** ![]() miłego dnia! edit: Winyl, dopisałam Cię ;> jak masz na imię?
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-09-17 o 06:58 |
|
|
|
#2862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a cera mi sie troszke poprawaiła , choc dalej nie jest idealna ;p ------ dzien dobry ![]() ciezko mi było dzisiaj z łozka wstac mam na 10/ Beata
|
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
no wiem
no ale co ja na to poradzę. ![]() Cytat:
Cytat:
dzień doberek. (a może nie?) Na początku BEATAAAA DAJJ CZADU, TRZYMAM MOCNO KCIUKI!! wstałam o 5 ( ) żeby się z polaka pouczyć, ale już tym.o 8 wychodzę na autobus. Nie chce mi się. !jutro nie idę do szkoły. ![]() miłego dnia Wam życzę, paa
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
Łooo! Trafiłam na taki temat! yeea!
A więc kłaniam się do stóp, ja, Patka, maturzystka 2010. ![]() Planuję zdawać: polski PP, matmę PP, angielski PR, biologię PR, chemię PR -> kierunek: weterynaria/medycyna... Choć to i tak wszystko zależy od ilości uzyskanych pkt... ![]() Ktoś planuje podobnie?
Edytowane przez Patka_nt Czas edycji: 2009-09-17 o 09:30 |
|
|
|
#2865 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja idę też na salon w przyszłym tygodniu.
|
|
#2866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Brzdączki ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14276384]do 30 wrzesnia a ostateczna składasz do 7 lutego. edit: jeszcze na chwile wpadłam ![]() rozmawialam dzisiaj z przyjaciolka , ktore tez nie była jeszcze u ginekologa. postanowilysmy ze zapiszemy sie razem tzn ona pewnie pojdzie, ale ja sie troche boje ale musze isc bo cholera okres mi sie spoznia juz 12 dni ;/[/QUOTE]Ja już byłam, bo się niezbyt rozsądnie odchudzałam i mi na 7 miesięcy znikł. Poszłam z mamą do jej zaufanego lekarza, nie było czego się bać Fakt faktem, że samo badanie średnio przyjemne, ale.. żyję. I nie mam urazu psychicznego na resztę życia ![]() Cytat:
BEATA POKAŻ IM CO POTRAFISZ! ![]() Cytat:
Cytat:
, rozejrzyj się. Nic nie tracisz, a może akurat coś wypatrzysz?Ja pewnie dopiero w grudniu. ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14278790]mi moze kumpla mama uszyje sukienke ,bo jest krawcowa (chcialam napisac kierowca ![]() [/QUOTE] Kierowcą też na swój sposób jest, bo ktoś musi maszyną kierować, nie? ![]() Ja też już sobie narobiłam nadziei.. ; D Cytat:
![]() ![]() ______ Dziś skończyłam o 12,20, więc jestem pełna werwy ;D I napisałam kartkówkę z matmy, 3 zadania na 4 mam chyba dobrze, wesoło Mam ochotę zrobić coś szalonego. Ale idę mało szalenie odrobić lekcje, a potem szykować się na romantyczny wieczór z TŻem (tu już większe szaleństwo, już ja się postaram ^^) Miłego, Żbiki
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:57 |
|||||
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę na egzaminacyjnym, że Beata zdała, także gratuluję bardzo bardzo
![]() idę sobie pierogi zrobić. spr. z polaka głupi jak nie wiem co;/ o. zła jestem.
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na jaki kierunek chesz isc??No ja tez zdaje mat i fiz(na rozszerzeniu) i ogolnie boje sie ze skopie mature i nie wiem zabardzo na jaki kierunek... Niby mialam wybrane 2 ale teraz jak wiecej poczytalam to mam metlik w glowie i NIC nie wiem.
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Muchomory ;**
Cytat:
![]() Cytat:
Ja planuje biologię R. Cytat:
![]() Beata, jak tam ????? |
|||
|
|
|
#2870 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc do Łodzi daleko :/ U nas salon był na UWMie i powiem Wam, że szału to nie było:P Bałagan straszny i niby tyle tych "atrakcji" a i tak 80% stała i nie miała co robić. Ulotek za dużo też nie mam, bo ja nie wiem, same te szkoły bankowe i administracyjne były no;dCytat:
Widzę, że plany mamy niemalże te same, ahh konkurencje mi robisz ;P________ ŚWIĘTUJEMY!!! BEATA Gratulejszyn! Czekam na relacjee! Aż chce się żyć, kiedy się przychodzi do szkoły i mówią, że nie ma polskiego, ah I jakoś tak mi dziś szybko zleciało.Dostałam dziś Oriflame'owe perfumy za cale 15.99 Co z tego, że miał być lakier do paznokci xd! O 16 idę oglądać mój potencjalny samochód, także jest dobrze Miłego dnia ![]() |
||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Karmenka: jak ocenisz, czy osoba ktora w 1 i 2 kl LO miala podstawowa biologie, jest w stanie w 3 klase przygotowac sie dobrze do rozsz? (nie majac juz wszkole wcale biologii).
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostań na dlużej to dopiszę Cię do listy ![]() a czy ktoś planuje podobnie to możesz zobaczyć w pierwszym poscie wątku ![]() z tego co kojarzę, to chyba Ewa efffcia16 jeśli chodzi o kierunek (weta).Cytat:
ja jutro wysyłam do Finlandii i Hiszpanii kupiłam dzisiaj kartki ![]() łaaa, do mnie? ;***Beata zdała !!!!
w ogóle zmienili mi plan ;| jestem wściekła.. trzy razy mam na 9:00, kończę dwa razy o 14:20 ;/nie podoba mi się to ani trochę ! poza tym poplątanie z przemieszaniem... dziadowsko wszystko pogrupowane, bez sensu ! :/ ech, koniec świata.
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze Wy jakos malo lekcji macie, a ja ciagle siedze od 8 do 14;30, a raz do 15:25
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale fakultet będę miała. I uważam, że można się dobrze przygotować. Trzeba dużo pracować, ale jeśli jest się wytrwałym i nie poddaje się to na pewno jest się w stanie nadrobić zaległości. Taaa, z mojej wiochy ![]() Beata !!!
Gratki !!! ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2876 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje ![]() ![]() ![]() wspolczuje;/ ja juz do mojego planu w sumie sie przyzwyczaiłam. najgorszy jest poczatek tygodnia pozniej jest luz. w ogole jutro mam chyba kart z matmy i mam na 9 i 4 lekcje i wieczorem na 18 do kumpla takze fajnie.w szkole to normalnie nie mogłam wysiedziec. tak mi sie nie chcialooo i mialam ochote pojsc do domu ale obiecałam ze nie bede opuszczac lekcji z błahych powodow
|
||
|
|
|
#2877 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
![]() Cytat:
hej, co za skutki ? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14278790] mi moze kumpla mama uszyje sukienke ,bo jest krawcowa (chcialam napisac kierowca ) no ale zobczymy jeszcze. no mega szybko leci czas ! przeciez niedawno zaczełysmy rok szkolny [/QUOTE] kierowcą ( egzamin niedługo...niech leci szybko... byle by skończył się ten rok jak najlepiej... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tragedia.Ty masz pewno większość chłopów ?Kurczę, ja właśnie od jakiegoś już dłuższego czasu zaczęłam mieć taki problem z tymi włosami... Kiedyś myłam co 2 dni, albo tak że raz całą głowę, następnego dnia był ok, potem drugiego dnia grzywkę dla odświeżenia, potem wieczorem głowę całą znów i tak w kólko. A w tamtym roku miałam apogeum i dnia nie wytrzymywały ![]() a od kiedy przestałam zwracać na to taką uwagę i w wakacje czasem je przetrzymywałam z jeden dzień, to jakby się poprawiło dziś rano właśnie umyłam tylko grzywkę a nie całe, bo nie było potrzeby ![]() i może inny szampon dużo zmienił... w sumie przyzwyczailam sie ze myje codziennie, przynajmniej sa lepiej ułozone.a z ta cerą to uzywaj czegoś lekkiego do niej! nawilż przede wszystkim, bo może przetłuszcza się z wysuszenia? uwazaj zeby ci sie te pryszcze nie rozniosły, póki masz TROCHE to staraj się coś z tym zrobić. obserwuj na pewno, żeby się nie pogorszyło. podczytaj może biochemię, tylko nie decyduj się na wszystko na raz i niewiadomo co jeszcze. no widzisz, ja po tych salonach wyszłam podniecona jak wyglada politechnika xD (aczkolwiek juz jej wydzialy nie są takie piekne ) i też mialam mętlik, ale daje sobie czas przez ten rok na zastanowienie się... co dalej niczego nie jestem pewna, a ta ecyzja ma zawazyc na moim zyciu dalszym... abstrakcja - to idealne słowo.Cytat:
?ja mam w pon i sr kartkówki zaległa z funkcji wykładniczej, z tamtego roku, fajnie ze cos pamiętam :pi logarytmy. hm. CZEMU?! ![]() Cytat:
![]() źle poszedł :/ ? Cytat:
jakoś dasz radę! ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- W ogóle to jestem CHOLERNIE ZŁA dziś! czuje się jak debil :/ uczyłam sie dzis na kartk z angla słówek. na przerwie poszlysmy z kol do toalety. polozylam podrecznik i zeszyt a na nich postawilam torbę i czekałam na nią. powiedzialam wtedy sobie nie zapomnij podrecznika i zeszytu. i CO ZROBIŁAM? ZAPOMNIAŁAM! skapnelam sie dopiero na lekcji, wiec wrocilam po niego na nastepnej przerwie, i co? NIE BYŁO JUZ GO! nie powiem jakie slowa cisna mi sie na usta. po pierwsze nie stac mnie teraz na nowy podrecznik, po drugie tam byly moje slowka i w ogole wszystko... byłam u woźnych, w sekretariacie... ale nie ma go nigdzie, po co komuś mój podręcnzik ?
|
||||||
|
|
|
#2878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a Ty masz 25 czy 28 ;> jesli chodzi o włosy to ja tez zawsze lubiłam myc codziennie bo byly wtedy takie fajne no ale postanwilam zmenic to w wakacje i tak jak mowisz zmiana szampomu daje duzo a z tym podrecznikiem to masakra ![]() kurde wystarczyła chwila nie uwagi ;/ |
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniała wziąć podręcznika z matmy i ktoś jej ukradł ;/ Nie wiem co teraz ludzie mają w głowach
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, nie pisałam sprawdzianu
![]() jutro piszę, bo dzisiaj ktoś się ocknął, że też nie zaliczał i nie był przygotowany to babka pozwoliła jutro ![]() ale masz lipę, ktoś się nie bał i zaje*ał nie ma to jak złodziejskie pokłosie :/ szok. dostałam piątalę z ruskiego dzisiaj i plusa z matmy i z PP też moje pierwsze oceny w tym roku szkolnym ładnie zaczęłam zobaczymy jak skończę haha.Tż do mnie przychodzi za pół godziny, idę się ogarnąć bo aktualnie latam w spodenkach od piżamy haha.także tego.. miłego dnia Rosomaki ;* PS. Marta dostanę kartkę z Warszawki?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

dziękuję

Też niestety jestem maturzystą 2010 i przeżywam pierwsze tego skutki...

a w piątek syntezę z polskiego
I co zrobiłaś? Odesłałaś?
Czy wcisnęłaś na siłę z nadzieją, że może się 'naprawi' ?
hm.

) żeby się z polaka pouczyć, ale już
tym.
Gratki !!!
egzamin niedługo...
dziś rano właśnie umyłam tylko grzywkę a nie całe, bo nie było potrzeby